Kväll med handboll

Har under kvällen roat mig med att titta på handboll och äta chips med dippa...mm! Lugi förlorade tyvärr mot Guif, en svängig match. Kan inte säga att Lugi var speciellt bra, tappade alldeles för mycket bollar...likväl skiljde det bara ett mål tillslut.

Imorgon blir det en tur till polska marknaden tillsammans med Emelie och Maria...hoppas bara de inte glömt det:) Måste köpa ny mascara, rouge, rakblad och rakskum. Oj, längre lista än jag trodde. Menmen!

Om jag gillar The Ark?!

Har egentligen gått runt i korta mysshorts ända sedan jag duschade...men nu var det dags att fixa till sig lite kände jag. Så nu sitter jag och lyssnar på The Ark iklädd detta. Jacob frågade för ett tag sedan om jag verkligen gillar The Ark, eller om jag bara gillar The worrying kind?! Alltså, hallå!!!! Känner killen inte mig eller?! Vi har varit tillsammans i mer än ett år, och så får jag höra detta!!! Jag är mållös...
Dagens:
Tröja: H&M Divided
Jeans: Traschade från Gina Tricot
Nagellack: Mavala Fruity, vårigt och fint:)

Tisdag

Idag är jag ledig fråm både skola och jobb. Eller, jag borde egentligen plugga då tenta står på schemat nu på fredag. Men vet inte riktigt vad jag ska göra, har ju varit duktig och gjort mina läxor allteftersom. Danskan känns det som jag har koll på, medans mina kursare har sagt att vår lärare i norska tydligen brukar ha större krav än hon får det att låta som. Hm, nu blir jag lite nervös. Denna kurs har vi mest för att få information och inspiration om hur vi ska kunna använda oss av grannspråken i vår kommande undervisning. Detta gör att det känns som en väldigt onödig tenta att kugga. Precis som alla andra, men i alla fall. Har pluggat lite idag, gjort färdigt en uppgift till imorgon och läst några texter på nynorsk. Nu är jag klar enligt "läxpappret", så tar det lugnt. Ska träffa några kursare efter föreläsningen imorgon. Vi ska kolla på en gammal tenta och gå igenom checklistan för vad man ska kunna efter kursens slut. Känns bra, skönt med lite stöd.

Annars har jag mest tagit det lugnt idag.
Sovmorgon till halv nio, därefter god frukost med rostmackor och kaffe.. Pluggade lite och gav mig sedan ut på en löprunda. Det var fantastiskt väder och sköna vindar, vilket nästan gjorde det till ett nöje. Sprang och "lyssnade på naturen" som pappa brukar säga. I Malmö betyder det framförallt trafik, men hörde även lite fågelkvitter i Pildammsparken. Stretchade inne på gården, och gjorde även mina små styrkeövningar där. Kändes jättebra att kunna göra det ute, frös inte ett dugg.

Har nu tagit en lång dusch, rakat benen och även målat naglarna röda. Är så piffig så;) Tror jag ska fixa frillan snart, har låtit den självtorka...vilket tar ett par timmar. Men några drag med plattången får det nog bli, känns bättre och mer fint då.

Igår

Igår var vi endast 8 personer på träningen.
Detta kan ibland bli riktigt dåligt, och ibland riktigt bra.
Igår blev det riktigt bra:)
 Vi hade jättebra tempo och slet riktigt hårt i övningarna.
Så sjukt kul!!!
Massa långa bolldueller och en del riktigt läckra lösningar.
Finns det något bättre än volleyboll??
Skulle inte tro det!

Måndagslycka...

Lycka på en måndag är en stor take away-latte för 20 kronor...tack Coffee Break. Har på senaste tiden köpt kaffe på skolan, där det kostar 12 spänn för en stor. Men det är ju inte alls lika gott. Har inte råd med EspressoHouse-latte hela tiden, det är inte riktigt värt 35 kronor varje gång. Men Coffe Breaks är minst lika god, och dessutom bjuder de på var tioende. Nya stammisstället, oh yea!!!

Red head

Jag och Emelie har pratat om att gå och klippa oss på frisörskolan...känns studentvänigt och bra:) Och eftersom priset kommer vara bättre än vanligt blir jag sjukt sugen på att hitta på något kul. Framförallt när det kommer till färgen. Jag vill ha rött hår. Varmt och vackert! Emelie hjälpte mig ju att färga håret för ett tag sedan, men det blev inte riktigt så rött som jag ville...utan mer blonmt. Skumt, för förra gången jag gjorde det så blev det mer rött.

Måndag

Ny vecka, återigen.. Skola idag, sticker om typ en halvtimme. Det är dimma ute, hade hoppats på sol men vad göra? Har en uppgift jag måste göra tills på onsdag, flera av mina kursare har redan gjort den så börjar känna mig lite stressad. Men vad fan, har ju haft en massa annat för mig i helgen. Älskar att kunna vara ledig på helgerna, även om det innebär att jag får sitta och läsa på morgonen. Nästa kurs ska vara väldigt jobbig och ansträngande har jag hört...usch då! Bara att ställa om alltså.
Dagens:
Linne: NYTT! Vitt med guldnitar på axlarna
Kofta: Mörkgrå, mjuk och skön från Zara
Jeans: Softa favoriter från Lee
Sjal: Second hand-fynd från Humana i Lund
Klocka: Casio
Frisyr: Kör på inbakad fläta idag:) Kände att jag behövde en förändring, har ju alltid tofs annars.

I´m art


I Stockholm ska vi gå på museum.
Jag vill gå på Nordiska och se en utställning med modefotografier genom tiderna.
Håller på och övertalar Jacob.

Partyoutfit

Så här såg jag ut igår
Tröja: NY!
Gina Tricot
Jeans: NYA! Gina Tricot
Smycken: Rosörhängen från Glitter. Stelt armband, second hand-fyndat i Stockholm

Helgen i helhet

Hela denna helg har bestått av jobbjobbjobb...och fest!! Wohoo, det var superkul! Jag var fruktansvärt full, vilket hade till följd att jag idag varit extremt seg och bakfull. Men det funkade att jobba ändå. Efteråt mötte Jacob mig och så gick vi till Stippes och åt hamburgare. Jag åt bernaiseburgare, kan det bli mer perfekt?! Fantastiskt!

Annars var kvällen igår väldigt lyckad. Jättekul att ha laget på besök, vi hade så trevligt. Snackade skit, släckte lamporna och lyssnade på Hassan. Jessa förstod lite...svensk humor är kanske inte det lättaste alltid. Har ingen aning om vad klockan var när vi drog vidare, men fotbollen var på när vi kom hem till Magnus i herrlaget. När de andra skulle dra vidare gick jag hem, tänkte lite på jobbet i alla fall;)

På väg hem gick jag och messade med Jacob...vilket resulterade i att jag gick in i en stolpe...haha! Ooops! Kom på det imorse när jag vaknade..men har inte ont någonstans så det verkar som det gick bra;)

Läget

 


Färg: 
Rött! The most lovely there is!

Klädsel
Randig tröja från Gina Tricot, svarta jeans från Fornarina.

Frisyr
Blött hår uppsatt i knut...very fancy;)

AccessoarHm, är ganska enkel idag får jag säga..har inte ens klocka på mig. Örhängen som vanligt, annars cleant.
Mat: Tacos!! Hurray, supergott!
DryckCola Zero och kaffe.
SnacksGlassbåt och smågodis.
KänslaJag är trött och mätt... Samtidigt lite spänd inför imorgon, inte inför jobbet då..utan festen. Ska bli så kuul!!
Humör: Glad, trött och förväntansfull
Att göraGå och lägga mig snart, ska borsta tänderna innan:)
MusikNågon spansk låt i filmen Jacob tittar på - VickyCristinaBarcelona
TV: Har sett finalen av Let´s Dance. Min favorit, Magnus vann! Han var sötast;)
InternetBloggar, as always.
TelefonsamtalPratade med syrran innan, hade glömt min klocka i Svedala igår:( Buhu! Som tur är ska hon ju med på festen imorgon, så då tar hon med den.
InspirationMin nya tröja och mina nya jeans:)
Drömmer omSommar, värme och roliga fester
Längtar till: Förfesten imorgon!!

 


Så tröött

Hoppade träningen idag. Höll på att somna på föreläsningen, plus att jag frös som en dåre...så stack hem istället. Lunchade, duschade och satt och hängde framför datorn. Var så sjukt trött, bara att jag orkade duscha var en bedrift.. Satt och glodde på datorn, helt lealös.

Slutligen tog jag mig dock samman och gick ut på promenad
...stannade till vid CrepaCafé och köpte med mig en latte som sällskap. Den var supergod, vilket gjorde mig piggare och på bättre humör. Gick till Storgatan för att spana in en fin klänning på Gina Tricot....men den satt som ett tält och såg inte alls ut som på bilden. Konstigt material, blää! Men har man väl brutit sitt shoppingstopp är det svårt att sluta...så något fick ändå följa med mig hem. Oops! Ett par trashade jeans!! Hurray!! Svarta och jättefina, de kommer invigas imorgon på festen. Nu är bara frågan vad jag ska ha till...tror jag har en idé.

Nu softar vi i soffan framför Let´s Dance...
har käkat tacos, glassbåt och lite godis. Jag är mätt! Har varit iväg och storhandlat på IcaMaxi, fem kassar blev det.. Pust!

Fredag!

Känner mig lite tveksamt inställd till denna fredag...då jag ju ska jobba både lördag och söndag. Men vad fan, fredag är ju ändå fredag. Har lite smått på schemat idag, men ganska soft. Dagens planer:
  • Skola 10.15-12
  • Träna GympaXStång på Gerda 12.15
  • Städa lägenheten inför förfesten imorgon:)
  • Storhandla!!! Det ekar i kylen just nu...
  • Mysa med babe...åh, det bästa med hela dagen såklart!
Det är mulet och tråkigt väder, solen verkar ha dragit sig tillbaka helt. Detta gör att det återigen är sjukt svårt att gå upp. Imorse hade jag satt klockan på halv sju....men jag gick upp halv åtta när babe hade åkt till jobbet. Suck! Menmen, har ju ändå hunnit frulla och dricka kaffe, så känns helt okej:)


I got it!!!

Jag bröt mitt shoppingstopp igår...ajdå! Saken var bara den att den underbart fina tröjan från Gina Tricot varit så otroligt ombloggad. Detta brukar leda till att det tar slut i butikerna fortare än kvickt. Så jag lovade mig själv att det var okej att köpa den om jag hittade den. Och det gjorde jag!! Igår på Éntre! Hurray! Men nu blir det ingen mer shopping förrän Stockholm...det lovar jag:)
Den invigdes självklart idag. Sjukt skön, ringningen är underbar.
Torsdagens:
Tröja: NY!!! Gina Tricot
Jeans: Miss Sixty
Ute blev det vita converse och röd dunväst från Adidas.. Drog även på mig grå hoodie från Svea, hade blivit lite kallt annars..

Lediga torsdag

Vilken bra dag jag haft idag. Sitter hemma hos föräldrarna i Svedala, parkerad framför datorn. Läser bloggar och surfar runt. Asocialt möjligtvis, men ingen är ju hemma så det känns okej.

Har varit duktig idag. Började dagen med att vika tvätt och plugga lite norska innan jag for iväg till Svedala. Hade följe med syrran från stationen...hon var hemma på rast. Lyxigt de har det, de där gymnasisterna;) Väl hemma bytte jag om och stuvade in mig själv och vovvarna i bilen och for ut till Bokskogen. Sprang 7 km och gick sedan 3 km med dogsen. Gött!!! Sedan åkte vi hem...hurray, älskar att köra bil:) Tog en lång, varm dusch...nu är jag helt matt. Har ätit äppelklyftor, mm!

Våffelkalas!

Snart kommer min älskling hem! Och om typ en timme kommer Biffen hit! Vi ska ha våffelkalas och inviga det nya våffeljärnet som jag kuskat land och rike runt för att få tag på. Kändes inte helt motiverat att betala 700 spänn som det kostade på Cervera, så det slutade med ett dubbeljärn från Netto.. Fina grejer, 280 spänn. Hoppas nu bara det funkar;)

Mumsmums!!!

Run!!

Kände mig som en gammal tant imorse när jag satt och bläddrade genom ett reklamblad från InterSport... Men det visade sig vara mödan värt då jag fann att de i vissa utvalda butiker hade erbjudande på löparskor. Mina nuvarande håller ju på att falla sönder...så efter skolan tog jag bussen till Éntre. Hittade, testade och köpte slutligen dessa godingar från Adidas. Hade kostat 1100 kronor...nu kostade de 390 kronor!! Om jag är nöjd?! Yes!!!
Tänk vad lite nytt kan göra...längtar tills jag får inviga dem:) Ibland är det bra med stora fossingar, typ alla små storlekar var slut. Plus att detta är "herrfärgen". Damskorna var gula. Förrutom färgen var det ingen skillnad...och jag gillar ju rött så mycket bättre. Hurray!!!

Jag vill ligga och softa i en solstol igen!!


Ha en latte i handen, och havet nära till hands så att jag, så fort lustan trycker på, kan slänga mig i böljan blå. I slutet av augusti Biffen, då! I år vill jag bo på ett lugnt hotell, så långt bort från skrika gymnasister jag kan komma. Vill kunna sitta på vår balkong i kvällningen, läsa en god bok och njutanjutanjuta av min semester..

Tisdag

Idag skiner solen igen! Åh, vad underbart! Särskilt med tanke på att jag strax ska ut och springa med Emelie. Kände att jag behövde sällskap, så mycketmycket roligare då ju. Efter detta ska jag tvätta och plugga. Jacob tyckte vi skulle tvätta lakan idag. Vi betyder i det här fallet jag;) Menmen, får väl fixa det då. Eftermiddagen är ledig, ska se till att vara färdig med plugget när babe kommer hem så jag kan vara med honom:)

Imorgon är det löning! Hurray!
Ska bli skönt, vårt kylskåp är helt tomt... Ska köpa ett våffeljärn imorgon också, det är ju våffeldagen. Har bjudit in Biffen på våffelkalas innan träningen, så nu gäller det att jag hittar ett.

Ooops...


Jag råkade visst äta upp det sista av Ben and Jerry-glassen som inhandlades igår.
Hoppas inte babe blir alltför ledsen.
Farligt gott med kaffe till.
Glass med godis i...kan det bli bättre.
Tror faktiskt den passar bäst till tjejer;)

Måndag

Dagens uppdrag avklarade. Norskan verkar intressant, tror det kommer bli kul. Fick tag på den enda bok vi behövde, hurray! Passet på Gerda gick ganska bra, blev värsta illamående när vi höll på med stången. Gick ut och satte mig ner en stund, sen funkade det bra igen. Blir så ibland när jag tar i med axlar och armar, det söker mig liksom. Trist, menmen.

Har ägnat den senaste timmen till att sortera foton.. Jacob hade råkat radera mina bilder från den externa hårddisken...men hittade dem som tur var igen:) Dock osorterade:p Ett jäkla slit, men nu är de i ordning igen. Känns skönt att ha dem tillbaka...och kul att titta tillbaka på allt skoj:)

Åh!! Cypern, augusti 08!
Värme!
Frozen yoghurt!


Sool!

Nu skiner solen igen!! Och nu är det en ny arbetsvecka. Ironi på hög nivå. Idag står skola och träning på schemat. Första föreläsningen på norska som grannspråk. Spännande, känns som det kommer bli lite svårare än danskan. Danmark ligger ju naturligt lite närmre. Samtidigt är norskan mer lik svenska....hm, får väl se hur det går.
Möter solen i färg!
Linne: Svart baslinne från H&M Divided
Tröja: Underbart röd tröja från H&M Sport. Fina veck vid fickorna och hål att ha tummarna i. Tunn och superskön, fyndad på julrean.
Jeans: Miss Sixty
Skor: As always, vita Converse

Vacker väska


Den här fina väskan vill jag ha!
Den kommer från H&M, är i 100% skinn och kostar 798 kronor.
Gillar storleken och längden på den fint flätade axelremmen.
Vill ha!!!

Påskplaner

Vi (eller jag i alla fall) planerar för fullt inför påskresan. Typ det enda som snurrar i mitt huvud just nu. Hittills har vi planerat in att gå på inspelningen av Parlamentet på torsdagen. Ska bli kul, få sällskap av Jacobs kompis David, och dennes tjej Malena. Kostar typ 50 spänn, ett fynd!

Shoppa står högt på prioriteringslistan...och nu har jag bestämt att vi ska åka till Barkarby Outlet!! Wohoo, jag älskar outlets! Ska bli superskoj, jag kommer gå maniac.. Fyndafyndafynda!!!

Söndag

Mysdag alla maximus. Inledde dagen med brunch, hurray. Satt och läste tidningen, Sydsvenskans söndagsbilaga med modespecial.. Njöt av god  räkbaguett och chokladboll. Mums! Älskar att jag och babe kan sitta tillsammans och bara läsa och ha det bra. Man behöver inte prata hela tiden, det funkar bra ändå.

Promenerade till Värnhem för att köpa busskort till babe, men Skånetrafiken var stängt. Svängde inom nya Entré istället innan vi blev upphämtade av Jacobs föräldrar. Ville såklart spana in nya H&M-butiken...men hann bara ta en snabb titt på övervåningen. Jag lär nog få se det ändå vad tiden lider...om inte annat så vid jobb. Åkte med Kerstin och Lasse hem til Maja, Patrik och Milla. Jag hade ju inte sett deras nya hus som de flyttat till. Fint med bubbelpool i källaren och stor tomt. Milla sa att om vi skulle sova över så kunde jag sova i gästrummet medan Jacob kunde sova på madrass i källaren. Låter bra tycker jag;)

Jacobs föräldrar har precis kommit hem från skidresa i Italien. Avundsjuk?! Ja!! Vi fick pasta och parmesan av dem, så nu står babe och gör köttfärssås. Mums, ska bli supergott! Massa parmesan! Var förbi Konsum och köpte Ben and Jerry-glass innan, första gången i livet jag gör det. Har tjuvsmakat lite...och so far är jag mer än nöjd:)

Natti natti

Nu är det dags att gå och lägga sig. Var på vippen att göra det innan, vid tio typ...men då fick jag inte för Jacob. Men nu blir det sängen.

Tycker att tiden går fortare och fortare...speciellt helgerna.
Blir såklart lite extra så när jag jobbar på helgen också. Det är ju ledigheten och kvalitetstiden man strävar efter. Att få vakna upp tillsammans och veta att man har en hel ledig och ostörd dag tillsammans framför sig. Söndag kommer bli så. Ska förvalta den väl och njuta av varje sekund. Jag vill promenera i vackert vårväder och fönstershoppa. När man inte ska handla hitar man ju alltid de bästa grejerna...drömoutfitsen är oftst de bästa.
 
När jag fönstershoppat färdigt vill jag sätta mig på ett fint kafé...titta på folk och dricka en stor latte. Kanske pussas lite också. En perfekt dag helt enkelt:)

Dagens sug

Jag suktar vidare...nu är kontot tomt vilket gör det än lättare att inte shoppa. Men se och drömma kan man ju alltid göra. Lovely! Blommor är vackert, gillar urringningen och 129 är ett kap. Tror lätt jag ska besöka Gina Tricot när vi anländer till huvudstaden...trots att babe tycker att det mest påminner om en lagerlokal;)

Jag har btw precis lärt mig göra länkar...inte så svårt som jag trodde, men sjukt stolt ändå!!!

Lördag

Lycka är att komma hem från en arbetsdag och se att världens bästa kille har dammsugit och putsat alla fönster. Och att han inom några minuter ska börja laga mat. Hurray!

Nu är jag mätt, glad och nöjd. Har haft en bra dag, det gick snabbt på jobbet. Träffade en tjej från fastpoolen som jag även jobbade tillsammans med igår...kul, med tanke på att man typ aldrig känner någon och bara ser nya ansikten hela tiden. En av dem som jobbar fast på Gustav var grinig som fan idag....men inte så mycket att bry sig om. Kändes skönt, i vanliga fall blir jag så på verkad av när folk är negativa....men i det här fallet pallade jag inte bry mig alls. På vägen hem träffade jag Sofie, som jag jobbade med i Trelleborg i somras. Så nu är mitt samvete lugnat, har meddelat att jag inte kan jobba där i sommar. Men de får faktiskt skylla sig själva, jag hade visat intresse...men de hörde inte av sig. Så vad göra?

Åter till vilken fin kille jag ha
r:) Imorse bakade Jacob scones åt oss. Börjar bli en trevlig helgvana, så mysigt att krypa upp tillsammans i soffan och äta nybakat med ost och marmelad. Mums! Imorgon blir det brunch och promenad! Hoppas på sol!

Shoppingsug!!!

Jäklar, nu börjar shoppingsuget kännas av rejält. Jag som klarat mig så bra och varit så duktig. Det tänker jag fortsätta vara, men suktar något otroligt! Kan det inte bli påsk snart, så jag får åka till Stockholm och shoppashoppashoppa!!! Den här och den här ska jag haffa om de finns kvar. Älskar allt som är randigt för tillfället, och 149 kronor styck är verkligen ett fyndpris tycker jag:) Vill ha massor!

Fredagens

Det var lite lätt segt att gå upp imorse..ville mycket hellre ligga kvar och snusa babe i nacken. Mysigt. Men nu är jag igång, efter en god frukost och en stor kopp kaffe:) Fixar allt! Ska dra mig ner till bussen om typ en halvtimme, känner mig peppad inför den här dagen. Solen skiner, hurray!
Detta är jag idag!
Topp: Gina Tricot
Jeans: Lee
Klocka: Casio
Har ansträngt mig lite extra idag och slängt på lite smink. Eyeliner, mascara och rouge...räcker bra tycker jag:) Ute är vinterjackan still going strong, tillsammans med vita Converse. Jag kommer inte från dessa skor, mina absoluta favoriter. Att jag fått dem i julklapp gör ju inte saken sämre.

TGIF!

Underbara fredag...trots att detta är min första jobbdag dena vecka. Men det bir häng på Triangeln så det känns helt okej. Och bara 13-18, ska en sväng till skolan innan dess, 10-12. Fristående föreläsning, vilket innebär inget att läsa till, inget att läsa efter. Bara sitta och lyssna och se intresserad ut:) Soft!

Siter och är lite unken i morgonrock och morgontofs. Ska piffa till mig alldeles strax, plattat utsläppt hår blir det nog... Undrar vad jag ska ha på mig...

Värt att veta...idag

På fötterna: Vita converse i läder
På axeln: En volleyboll...vi går in på sjunde året tillsammans nu. Suck vad tiden går. Är i nuläget sjukt sugen på att utöka min samling av tatueringar. Vill ha ett lejon!
På kroppen: Randig klänning, svarta strumpbyxor och turkos kofta.
På läpparna:
Lypsyl, hatar att vara torr om läpparna. Mjuka ska de vara!
På ögonfransarna: Inget alls idag, eftersom jag skulle träna efter skolan. Blev litta eyeliner istället, var ju tvungen att liva upp mig lite i alla fall.
Senaste inköp: Mina Miss Sixty-jeans...men det var ett bra tag sedan nu. Shoppingstoppet går so far väldigt bra:)
På önskelistan: Fler randiga saker, toppar och klänningar framförallt. Skulle även behöva ett par nya jogingskor då mina håller på att falla i bitar.
I veckan: Träning, skola och jobb...som vanligt alltså. Ska dock försöka klämma in en mysig brunch i helgen också :)
Äter helst till frukost:
Rostade mackor med avocado och skagenröra + ett ägg. Och kaffe såklart!
Om jag inte bodde i Sverige skulle jag vilja bo i: Vette katten...är i nuläget rätt nöjd måste jag säga.
Så här många muggar kaffe har jag druckit i streck: Oräkneliga;)
Ser helst på TV: Design Simon&Tomas
Om jag vann VM i en idrott skulle jag välja: Volleyboll! The only there is!

Dofter

Tänk vad en doft kan göra... Jag tror på allvar att man kan bli kär tack vare en doft...eller det hjälper till i varje fall. Min kille har världens underbaraste parfym. Kommer ihåg när Jacob hade varit hemma hos mig och hälsat på. Jag blev alltid jätteledsen när han gick...la mig i sängen och luktade på kudden han legat på. Ofta fanns där kvar en aning av hans doft. Lite onåbar sådär. Och ibland satt det även i mina kläder efter att vi kramats. Åh, den är underbar. När Jacob sa att hans parfym höll på att ta slut blev jag lite panikslagen...och köpte genast en ny stor flaska till honom i julklapp. Andra dofter kanske luktar gott, men denna får mig att bli kär..

Vårlängtan

När man har en blogg är det lätt att följa längtans väg efter olika saker. I nuläget är det framförallt våren som det suktas efter. Jacob har helt gått över till vårjacka...jag är fortfarande något skeptiskt:) Testade västen i tisdags, då var det ju storm så jag frös som en gris. Tror jag kör på vinterjacka idag igen...jag är lite feg. Men vill ju inte frysa!!!
Dagens:
Klänning: Åhléns
Kofta: H&M
Strumpbyxor: H&M 100 den
Skor: Converse
Alltså, jag älskar den här koftan! Den lyser ju upp vilken tråkgrå outfit som helst. Måste handla upp mig på lite fler färgglada koftor nu i vår...när mitt shoppingstopp är över vill säga. Laddar som fan, ska shoppa satan i Stockholm. Synd om Jacob om han vill göra något annat än att gå i affärer...för det vill inte jag!! Jo, något annat också kanske;)

Tidig morgon...

Hade satt klockan fel imorse...på 6.20. Men eftersom Jacob hade sovmorgon så räckte det att gå upp klockan 7. Så jag ställde om. Gäller att vara flexibel:) Sitter i köket, varvar kaffe och äppeljuice samtidigt som jag tittar på Vakna med the Voice och läser bloggar. Busybusy!! Idag är det skola som gäller, efter det är det jag som drar till Gerda. Gympa it is!

Har haft sovmorgon två dagar i rad nu...vilket gör att det känns lite segt att gå upp så tidigt. Men solen skiner och det ska bli kul att hitta på något idag. Komma utanför dörren lite, ut i det vackra vädret:)

Onsdag

Ledig idag igen...och vilket väder vi har!! Man blir ju rent lycklig. Mycket mindre blåst idag också. Detta föranledde att det blev en bonusrunda i Pildammsparken tillsammans med Emelie. Gött! Mycket roligare när man har någon att snacka skit med medan man springer. Har annars mest softat idag, läst ut den danska boken och tittat på Matador. Mysmys med massa kaffe:) Tror jag ska möta babe vid bussen, fast idag blir det mat hemma.. Lutar åt fiskpinnar och potatismos....inte fy skam det heller.
Har mest sprungit runt i mysbyxor idag, men om jag nu ska ut och promenera fick jag dra på mig lite mera tyg...
Tröja: H&M Divided
Jeans: Miss Sixty

På en tisdag!!!

Jacob ringde när jag satt och vek tvätt...han gissade på telepati mellan oss. Jag hade ju tänkt gå och möta honom vid bussen, och han hade tänkt ringa och be mig komma till bussen. Men han var något mer avancerad, han tyckte att vi skulle ut och äta. Mycket bra idé! Blev Krua Thai på Möllan....mm, mycket gott. Tisdagar har verkligen blivit en dag att förgylla:) Man får passa på när man är ledig.

Nu är vi hemma igen...parkerade i soffan med kaffe och kolasnören. Mums!!!

Nu...

...blir det tvättvikning med repriser av Design Simon&Tomas som underhållning och sällskap. Vet inte vad det är med mig och det programmet...I lovet it!

För de här pengarna...

Jag funderar på att vaccinera mig mot livmoderhalscancer. Problemet är att eftersom jag inte längre är 17 år så kommer det kosta mig 3300 kronor. Proceduren består av tre sprutor som alltså kostar 1100 kronor styck. Det är mycket pengar, men känns samtidigt otroligt värt det. För jag vill inte dö! Jag har en otrolig dödsskräck och planerar därför att inte sätta in skorna på länge än.

Nu gäller det bara att få tummen ur och ringa och boka en tid. För även om pengarna kan ses som ett dilemma så anser jag att det till största del är en prioriteringsfråga. Och vad ska jag med en massa kläder till om jag ändå inte ska leva?? Så nu far mina tankar denna väg varje gång jag ser ett möjligt köp: För dessa pengar kan jag kanske rädda mitt liv....

Tisdag

Det känns verkligen som att våren är på ingång nu:) Underbart solsken i förmiddags när jag var ute och sprang. Dock blåste det som satan, jobbigt på vägen dit skönt på vägen hem... Har annars mest varit inne idag, vilket gör mig lite frustrerad när det är så vackert väder. Men håller ju på och tvättar, ska ner om typ en timme och hämta upp allt. Bara en vecka sedan vi tvättade senast vilket känns otroligt skönt. Troslådan är inte tom och torktumlaren håller sig stängd. Lycka;)
Tog en skön och välbehövlig sovmorgon imorse... När Jacob gick vid halv åtta orkade jag inte ens öppna ögonen. Satte min klocka på åtta, men stängde av den när den ringde...och sov till nio. Åh, vad skönt!! Känner mig lite seg...inte sjuk men lite trött. Behöver nog mer ljus och frisk luft. Tror jag ska gå och möta Jacob vid bussen sen när han kommer hem:) Min gulleplutt, längtar efter honom....

Hurray!

Idag är jag bubblande glad! Jag ska jobba på Mobilia i sommar:) Åh, precis vad jag ville. Visste det egentligen innan, men hade inte fått 100% klartecken. Men nu så! Schemat kommer senare, det hade de inte koll på än...men ändå! Åh, vad glad jag är! Ska bli så skönt att kunna cykla till jobb, och slippa passa busstider. Och Mobilia är ju min favoritbutik, de är så snälla och goa där. Det här kommer nog bli en bra sommar!

Får se hur många veckor jag kommer ha schema...men min tanke är att ligga kvar i fastpoolen under sommaren. Så att jag kan ta extratider om jag inte tycker att det andra räcker.

Måndag

Usch, jag kunde knappt sova alls inatt:( Och när jag väl sov så drömde jag att jag inte kunde sova... Blää!! Känner mig något piggare nu efter sisådär tre koppar kaffe, en skoldag och lite träning. Kommer slockna ordentligt efter volleybollen ikväll. Och imorgon är jag ledig!!
Dagens stass
Klänning: Gina Tricot
Kofta: Second hand från Tjalla Malla
Tights: Vila

Söttsöttsött!!!

Hemkommen från skola och träning på Gerda. Nu ska jag ställa mig och baka negerbollar! Hurray! När jag bodde i Lund gjorde jag det var och varannan dag, men i Malmö blir det premiär. Fattar inte att jag är så sjukt sötsugen idag...eller jo egentligen gör jag nog det. Vi skyller på det i alla fall;P

Så sant...

”Jag kan inte föreställa mig att bli uttråkad av rött – det skulle vara som att ledsna på den människa man älskar.”

-Diana Vreeland

Söndag

Jeez, vilken osund dag det  varit idag!! Ordentlig frukost förvisso, därefter har kosten bestått av godis, chips, bullar och prinsesstårta. Och avslutningsvis fläskpannkaka... Tadaa, dagen idag!

Supertrevligt med kaffekalas, altid kul att träffa min fina familj. Pratade massor och hade det allmänt bra. Mormor inspekterade lägenheten och tycket den var fin:) Det tycker vi med. Fick en jättefin bakform av henne, med Sparbanken Finns fina, randiga mönster.. Jacob är salig;)

Dag 7

Imorgon ska jag ha kaffekalas...låter så mysigt tycker jag. Gästerna är mamma, pappa och mormor. Farmor och farfar var också bjudna, men de kunde tyvärr inte. En annan gång får det bli. Ska visa upp vår fina lägenhet för mormor, vilket innebär att vi måste städa. För här hemma är smutsigt, mycket smutsigt. Och fåtöljen är full med kläder igen. Men det är inte bara mitt fel, Jacob kan han också...
Förrutom detta vet jag inte vad som kommer hända imorgon...vilket känns skönt. Jag gissar på lång sovmorgon, särskilt med tanke på att Jacob ännu inte kommit hem;) Hoppas bara han mår bra imorgon, hade velat dra med honom iväg på en mysig brunch.. Jag älskar att bruncha! Särskilt på helgerna, när man har gott om tid och Jacob inte ska iväg till jobbet. Så jag får ha honom hemma hos mig hela dagen. Vill vara fint men samtidigt soft klädd, känna mig glad och avslappnad. Måste iofs plugga lite imorgon också, har nästan blivit lite väl bra på att slappa på helgerna...hm. Menmen som sagt.

Lördag

Sjukt soft dag idag, med fin avrundning tillsammans med Emelie:) Melodifestival!! Wohoo, vilken show det var. För första gången på flera år var det riktigt spännande med flera bra låtar. Jag är sjukt nöjd med resultatet...opera! Häftigt, och inte så jävla typiskt svensk. Vilket man tyvärr måste säga om jurygrupper, ursvenska. Måns, alltså...suck!

Har annars mest myst med babe...bakade scones imorse och mös framför tvn imorse.
Sedan promenerade vi på stan, gick till Hansa och köpte födelsedagspresent till mormor...som ju fyllde år den 14 februari. Men har inte träffat henne sedan dess, så imorgon ska hon få sin present när hon kommer hit på kaffe tillsammans med mamma och pappa. Bättre sent än aldrig:)

Köpte med oss fika hem och mös lite till i soffan. Sedan träning!! På en lördag! Imponerande . Jacob gickt ill Friskis och jag sprang vanliga rundan i Pildammsparken...gött! Efter en lång varm dusch tittade vi på handboll, Lugi-Skövde. Avgörande match för vilket lag som skulle gå till slutspel.. Lugi vann! Hurray!

Nu har Biff gått hem, och jag längtar efter min babe.
Hoppas han har kul på sin jobbfest...men att han kommer hem till mig snart. Jag och Emelie kollade på en film som hette Tillbaka till kärleken...sorglig:( Nu vill jag kramas och pussas med min älskling.

Booring! Men likväl...

Har känt mig lite tråkig på sista tiden. Eller om jag ska vara helt ärlig så känner jag mig som en tråkig person alltför jämnan. Vet egentligen inte riktigt varför. Jag är den som...
  • Inte tycker om att mysa framför en film.
  • Tar bussen hem efter förfesten när alla andra drar ut.
  • Gärna sitter ensam med en stor kopp kaffe framför datorn istället för att umgås.
  • Längtar hem under semestern...
Ja, jag är tråkig. Oftast. Men jag trivs med det...det är så jag vill ha det. Oftast skiter jag i om andra inte tycker om att jag gör som jag gör. Men ibland bryr jag mig, och då blir det jobbigt.

Fredag, arbetsamma fredag..

Det är sjukt vad en kass dag kan hänga i länge... Efter onsdagen kände jag mig sjukt opeppad på jobb. Men när jag väl stod inne på Triangeln klockan 9 så kändes det bättre. Och dagen rullade på riktigt fort, pratade med trevliga kollegor, kunderna var glada och vi hade klubbdag:) Nice! Och jag handlade ingenting!! Fantastiskt duktig jag är med mitt shoppingföbud...(klapp på axeln)

Jobbade till 18...sen cyklade jag hem och föll ihop i soffan.
Min duktige man var och handlade, och kom sen hem och gjorde tacos till oss. Mums!!! Jag är en lycklig kvinna. Fick även vikt hela tvätten, skötn att ha allt instoppat i garderob och byrå igen. Har spenderat kvällen i soffan med datorn i knät, tittat på Matador:) Den är riktigt bra alltså...även med dansk text;)

Imorgon vette katten vad som händer...lugna gatan skulle jag tro. Men på kvällen blir det i alla fall Melodifestival med Biffen:) Hurray!!

Utsläppt...


Klänning:
H&M Divided
Tights: Vila
Klocka: Casio
Frisyr: Utsläppt! Wohoo, händer alldeles för sällan. Vet egentligen inte varför, det bara blir så. Men idag hade jag bestämt mig:)
Ute: Vinterjacka från MQ, halsduk från Mads Nörgaard och skor från Converse

Men ojdå!


Trodde våren var i antågande här ner i Skåne.
 Men nu när jag tittar ut genom fönstret så ser jag att det snöar!!!
Hm...skumt.


Äntligen torsdag!

Åh, trodde aldrig att gårdagen skulle ta slut! Först sjukt stressad med tvätten.. Kom till jobbet två minuter innan jag skulle börja, kändes inte super. Var fortfarande helt uppe i varv flera timmar efter. Men en rolig sak var att jag träffade en tjej jag jobbade tillsammans med i Trelleborg i somras. Hon är också med i fastpoolen nu, kul för henne men lite tråkigt för mig eftersom hon snor alla tider;) Menmen...efter jobb stack jag hem och åt middag tillsammans med babe innan det var dags för träning. Kände mig laddad, men trött. Och träningen gick skit, blää hatar när det blir så:( Inget go alls. Nya tag ikväll hoppas jag. Lite störigt att B-laget skulle ha helplan...de körde serve när vi spelade småspel = bollar överallt!!! Sånt hatar jag, vill ju inte skada sig..

Men idag är det torsdag...och dagen har varit lugn och skön:)
Skola 10-12, hade följe med Biffen dit. Kul med resesällskap, någon att prata skit med. Nu är jag hemma igen, har suttit och kollat lite på Matador, en dansk serie som jag och hela min familj älskar. Den utspelar sig i en fiktiv dansk liten by före, under och efter andra världskriget. Skildrar vardagslivet...den är underbar. Det är från den serien Kvick är döpt:)

Striped

Sitter här och pluggar danska för fullt. Spännande värre, nu har vi fått glosor också!! Inte så svåra, får sätta mig en liten snabbis efter jobbet och plugga in dem. Håller på och tvättar, när jag nyss kom ner i tvättstugan hade torktumlaren gått upp och alla kläder låg på golvet.. Suck!! Så sur man blir. In med dem igen bara. Måste ta upp tvätten innan jag sticker, hoppashoppas det är torrt!
Såhär ser jag ut idag!

Topp: Gina Tricot
Jeans: Nya, mellanblå favoriterna från Miss Sixty
Klocka: Casio
Örhängen: Pärlor som jag fick i julklapp av Jacob
Frisyr: Plattat och uppsatt i hästsvans.. Nya hårfärgen som jag är sjukt nöjd med:)

Onsdag

Igår hade jag en supermysig kväll tillsammans med Biffi:) Blev bjuden på så sjukt god mat...vad är grejen med potatismos egentligen?? Det är ju så gott! Mums! Banan med choklad och glass till efterrätt tillsammans med massa kaffe. Fantastiskt. Plus att jag fick hjälp att fixa frillan...hurray!! Blev jättenöjd:) Känner mig gyllene, fin och redo inför våren!

Känns lyxigt att ha denna typ av kvällar sådär mitt i veckan..en vanlig tisdag förvandlas helt plötsligt till en helg:)
Känns fantastiskt, och nu är jag redo för en ny dag! Som i nuläget mest består av tvätt. Vilket berg alltså! Att vi aldrig lär oss. Jag har i skrivande stund ett par rena trosor...och dem har jag på mig. Tur att maskinen är igång. Har tvättid till 12, och då gäller det att vara klar. Ska nämligen jobba på Gustav idag, 12-18. Känns perfekt, hinner tvätta och vara med på träningen också. Great!!

Mätt...

Åh, jag har ätit som en gris!! Hur smart är det när man ska ut och kuta... Bara jag nu inte får håll, det är det värsta jag vet. Biffen kommer förbi nu halv tre...blir en tur till pilldammarna som vanligt. Extra kul när man har sällskap såklart:) Ska få mer av den varan ikväll:) Middag hemma hos Biffen, lyxigt värre! Hon ska även hjälpa mig med håret redan ikväll, vilken tjej alltså...love her! Wiee, girls night! Aldrig fel.. Vi måste ju börja planera för lördagkvällen också. Melodifestival och massa snacks...haha!! Vi kommer hamna i matkoma:)

Schemat för dagen

Om en typ en halvtimme far jag iväg till Lund...föreläsning idag igen. Igår var det riktigt kul, fick träna på att prata danska och att uttala bokstäverna rätt. Haha, det lät sådär får jag nog säga. Men roligt. Så idag är det återigen två timmar...och sen blir det till att fara hem. Ska slå följe med Biffen, och lite senare ska vi även ut och springa. Måste ju ta tag i mig själv igen efter förra veckans slappande...och vilket väder det är! Kan bara bli bra!

Blev sjukt sugen på att färga håret när jag tittade bakåt i bloggen.
Tror jag ska höra med Biffen om hon har lust att bistå mig någon dag. Har tråkig utväxt igen...superljust i topparna och mörkt i botten. Fräscht värre:P Lite gyllene hade inte suttit helt fel känner jag...

Trashigt

Re-inviger mina ljusa trashade jeans från H&MTrend...hade dem dagen efter jag köpt dem. Men då var det regnigt, blåsigt och sjukt kallt så de fick åka tillbaka in i garderoben igen. Men idag sken solen så vackert när jag vaknade, så kändes som det var dags. Har egentligen lite svårt för så här ljusa jeans, vet inte riktigt vad jag ska kombinera dem med...men jag kanske vänjer mig. Hoppas det, för jag tycker de är sjukt snygga med slitningarna:)
Dagens!
Topp:  H&M Divided
Jeans:  H&M Trend
Klocka:  Casio

Kärlek


Åh, vad jag älskar min babe!

What´s up?!

Dagens mående: Lite måndagsseg, men samtidigt förväntansfull.
Dagens låt:
Nja, har inte blivit så mycket musik ännu denna morgon...för tidigt.
Dagens smink:
Är au naturel för tillfället...får se om jag orkar dra på nåt sen. Ska ju träna efter skolan, så känns lite onödigt..men man vet aldrig.
Dagens frisyr:
Uppsatt i hästsvans.
Dagens klädsel:
Har redan visat, men okej. Cremefärgad topp med volang från Weekday, turkos kofta från H&M och nya ursköna och snygga jeans från Miss Sixty. Ute blir det vinterjacka och vita Converse.
Dagens händelse:
Volleybollträning ikväll!!! Åh, jag längtar redan!
Dagens vill ha:
Ljusare hår med något längre lugg...så att jag kan dra den bakom örat. Växväx!
Dagens saknad:
Vårsol och babe:)
Dagens behov: Sool!
Dagens köp:
Behöver en ny dagcreme, så det kan det bli. Detta är tillåtet trots shoppingförbud...hygienartiklar måste man ju ha:)
Dagens mat: Babe har fixat en matlista för att vi ska kunna handla smartare...och enligt den blir det pyttipanna ikväll. Mums!

Mondaymonday...

Känner mig väldigt öppen inför denna vecka. Har knappt en aning om vad som ska hända, ny kurs i skolan och en del träning lär det väl bli. Men annars, spännande. Vet iofs att jag ska jobba på fredag också, känns helt okej. Har varit svårt att få pass på sista tiden, beror antagligen på att det fyllts på i fastpoolen..grr! Menmen. Idag är det iaf introduktion på nya kursen 10-12, sen hade jag tänkt gå till Gerda och vara lite hurtig. Förra veckan var sådär på den fronten...tror vädret bidrog lite. Grått, trist och jag blev dessutom lite förkyld igen:( Men nu så! Nya friska tag! Volleyboll ikväll också, känns som det var evigheter sen sist!
Pigg och glad idag;)
Topp:  Weekday
Kofta: H&M
Jeans: NYA! Miss Sixty

Fest hos Elin och Tina!!!


Igår var det fest!! Wohoo, mycket fest på senaste tiden. Kul! Denna gång var det Elin och Tina från volleybollen som hade inflytningsfest. De bor i en jättefin lägenhet, en stor trea. Elin hade dessutom en superfin soffa som vi spenderade en del av kvällen i. Det var ju Andra chansen i Melodifestivalen, och vi engagerade satt klistrade framför rutan. Soffdansade och sjöng med, precis som det ska vara;) Tror att de andra stack till Etage vid två kanske(?) då stack jag och babe hem. Blev så trött helt plötsligt, satt och gäspade hela vägen hem. Men det var en väldigt trevlig kväll, med massa volleybollsnack:) Det gillas! Stackars Jacob fick mest sitta och lyssna, men lite ekonomiprat blev det också...tur att Biffen finns!

Vi drack aprikos- och vaniljshots. Nja, sådär får jag nog säga. Men just då kändes det som en ganska bra idé;) Jag kan inte fatta vad problemet är med mina ögon...jag ser alltid askalas ut på typ alla foto när jag festar. Får ta och spärra upp ögonen som fan om jag ska se någorlunda normal ut. Det medför även ett problem när man ska försöka ta sig in på klubbar, vakterna tror ofta att jag är för full..när jag typ druckit en cider. Hårt liv.

Världens bästa Karin(s)!!!

Söndag med besök

Idag har vi haft en lugn och skön söndag...en riktigt bra bakisdag. Vaknade vid elva och mådde toppen:) Och var sjukt hungrig. Hängde hemma hela förmiddagen, softade och kollade på gamla avsnitt av Design Simon&Tomas...me like! Vid fyra kom Ylva och Erik på besök...de har kört weekend nere i Skåne den här helgen. Kul att visa upp lägenheten, Erik bodde ju här ett tag i höstas. Den såg ganska annorlunda ut då...de kände knappt igen sig. Gick och käkade pizza tilsammans innan de for tillbaka till Lund. Jag och babe gick till Hemmakväll för att bunkra upp..och är nu hemma och softar igen. Tennis på tv, Jacob vrålar lite då och då. Själv sitter jag i köket, men smyger in ibland när det låter som det är spännande:)
Så här ser jag ut idag...soft och skönt
Topp: Gina Tricot
Jeans: Lee

Imorgon är det ny vecka...och början på en ny kurs.
Om jag inte är helt fel på det så är det danska och nordiska språk som står på schemat. Ska bli kul, känner att jag fick en välbehövlig nytändning efter senaste uppgiften. Behövde återfå tron på min egen förmåga, och det känns som det gått åt rätt håll:)

Shoppingstopp!!!


Jag shoppar ofta...för ofta tycker en del;) Det tycker inte jag, haha!! Men ibland, framförallt när jag har mina lite deppiga perioder så shoppar jag saker som jag egentligen inte vet varför jag shoppar dem.. Det är som att jag försöker shoppa mig gladare och ur deppigheten. Men såklart fungerar det aldrig. Så nu får det bli ett stopp. Har gjort flera bra köp inför våren redan, så det känns som ett bra beslut jag nu fattat.
Det innebär att jag har shoppingstopp! Inga nya plagg, skor eller smycken förrän vi åker till Stockholm. Punkt!
Dags att börja gå på jakt i garderoben...där finns en hel del godbitar om man bara tittar en gång extra. Och faktum är att jag till och med har kläder som ännu är oanvända. Illa!!! Men det ska det bli ändring på! 9 april åker vi...då får jag shoppa igen:)

Årets bokrea

Min babe är precis som jag en liten boknörd. Men eftersom jag på grund av studierna inte riktigt har tid att läsa så mycket skönlitteratur som jag egentligen skulle vilja, så ligger jag för tillfället i lä. Trist, men vad göra. Det var i alla fall ett måste att beställa lite smått och gott från bokrean. Jag älskar att fynda "lättsamma faktaböcker" och böcker som jag tycker är vackra att ha hemma. När det kommer till skönlitteratur föredrar jag pocket...men inom andra kategorier fungerar inbundna minst lika bra, om inte bättre.
 
Årets fynd är dessa! Boken Stil av Camilla Thulin. Åh, jag älskar den typen av böckerna....de är som godis för själen. Lättsam läsning, inspirationen flödar och jag översköljs av vackra bilder på ouppnåeliga ting. Får drömma mig bort och njuta. Mumma!! Den andra boken när mitt stora intresse och studieinriktning: svenska språket. Den heter Ordglädje och är skriven av Agneta Hebbe och Kerstin Ek. Den kommer bidra till att mitt ordförråd ökas, något som låter alldeles strålande i mina öron. Jag älskar att leka med och diskutera det svenska språket. Har bara bläddrat lite i böckerna än så länge, men det känns som bra investeringar. Tror jag ska börja närläsa Stil - efter all skola är jag värd att få gotta in mig i "oväsentligheter" en stund.

Fredag

Kom hem från skolan för typ en och en halv timme sedan. Hade opponering på våra rapporter...det gick över förväntan. Fick en massa beröm av mina kursare och min lärare läst ett stycke högt och sa att det var perfekt. Hurray!! Vad glad jag blev, särskilt med tanke på all ångest jag haft inför denna uppgift. Tycker inte om att skriva saker, alltid så jobbigt i början. Samtidigt blir jag ibland förundrad över det färdiga resultatet och dess kvalité. Hm, svår balans det där. Nu återstår bara väntan på betyget. Bryr mig inte så mycket så länge jag blir godkänd...och är glad i vilket fall efter denna fantastiska kritik:)

Hade egentligen tänkt ge mig ut och springa idag...men jag har blivit förkyld igen:(
Och med tanke på att det blåser iskalla vindar är det kanske smartast att hoppa. Känns lite(mycket!!!) slött, men vad fan. Känner mig frusen och helt seg i skallen...ska ta en varm dusch alldeles strax. Mm, så skönt:)

Onsdag

Rapporten är inskickad...nu är det bara att hålla tummarna för att den gillas. Ska strax sätta mig på bussen och fara till Lund, vår lärare vill även ha in rapporten i pappersformat. Känns ganska onödigt, men jag har i alla fall busskort så det får väl gå. Efter det tänkte jag åka till Svedala. Vi ska spela träningsmatch där ikväll igen, så känns lägligt att åka hem och hälsa på familjen. Hoppas någon är hemma när jag kommer bara. Hm, kanske bäst att ta med nycklar. Vovvarna kommer vara där i alla fall, dem kan man lita på:) Min gullisar.

Så här ser jag ut idag! All H&M förrutom tightsen...och det blir vita Converse på fötterna. De nya vårskorna får vänta ett litet tag till.
Nya koftan! Underbar färg tycker jag:)

Tisdag

Åh, jag har skrivkramp! Så går det när man går och drar på det hela kvällen!! Blää, och mina kursare har börjat mejla över sina arbeten till mig nu... Jag tänker inte titta på dem innan jag är färdig med mitt iaf, annars kommer jag bara få än mer ångest. Försöker få ihop en avslutning, det vill sig inte:( Bli bara blaj!! Buhuu!!!

Annars har jag även jobbat idag, 8-16 på Gustav.
Det var ganska lugnt, flöt på i bra tempo...och fick såklart shoppat lite också. Så nu kan förhoppningsvis mitt svarta fodral få vila nästa fest:) Invigning av ny klänning blir det på lördag, på Elins fest, hurray!!!

Efter jobbet drog jag hem, käkade lite...och gav mig sedan ut på en löprunda. Gillar egentligen bäst att springa på morgonen, men vill man tjäna pengar har nöden ibland ingen lag. Lite mer folk ut än det brukar, annars var det sig ganska likt. Skön luft och bra tempo...spurtade på slutet, hela Ronnebygatan. Puuh!! Sedan flåsade jag som bara den, haha! Men kondisen kanske kommer med tiden;)

Nä, nu är det dags att sussa, får fixa färdigt imorgon. Klockan 12 ska den vara inne...ska gå upp supertidigt!!
Frulla med babe, och sen skriva satan!! Åh, bara jag blir godkänd!! Nu när jag har ett mål med min utbildning får jag mycket mer ångest vid tanke på varje uppgift. Störigt, men kanske bra...vad vet jag.

Snart börjas det igen...

Har haft en fantastiskt skön och rolig helg...verkligen kopplat av helt och inte tänkt på skolan en enda stund. Skönt...men nu måste det laddas om. Rapporten ska in på onsdag, hade varit så sjukt skönt om jag kunnat jobba på bra imorgon så att jag i alla fall har något jag är ganska nöjd med. Måste hitta kurslitteratur jag kan referera til. Är uppe i fyra sidor än så länge, vilket känns bra då jag alltid får ångest av tomma sidor... Dock är det sjukt ostrukturerat och känns sådär:( Men imorgon hoppas jag på att vara duktig ich inspirerad. Det är ju måndag, och jag ska hitta på skoj på kvällen. Missar tyvärr träningen, men får i gengäld sitta i loge och se handbollsderby mellan Lugi och H43. Heja Lugi!!

Kvicks valpar!!

Idag har jag sett något av det sötaste som finns! Små 5 veckor gamla hundvalpar! Herrejesus, vad gulliga de var! Jag och babe tog bussen till Svedala för att hänga med mamma och syskonen ut till Holmeja. Där bor Kvicks valpar! Vår Kvick blev pappa i februari...till tre små hanar. Tyvärr dog en av dem direkt, men de två andra lever och är så söta!!!
Så liten!

Kvicks bebisar! Han till vänster var smal och extremt lik Kvick. Han till höger var lite tjockare, och segare. Underbara! Nästan så man ville ta med dem hem...men det hade inte funkat. Tyvärr;)

Vinst och lagfest!

Vi avslutade säsongen med ännu en vinst!! 3-1 mot Jönköping hemma. Sjukt skönt att avsluta bra....nu är det bara att fortsätta sikta uppåt, hurray!!

En annan stor fördel med vinsten var att lagfesten blev så mycket roligare:) Var först hemma hos Emma i hennes sjukt snygga lägenhet... Blev lite avundsjuk, så fin och stor! Vi tittade på Melodifestivalen och käkade pizza!! Det är ett måste efter vinst;) Blev Malmö special med oxfilé och bärnäsås(som pappa skriver på handelappen) Så sjukt gott!!!! Åh, jag njöt av varje tugga..



Sedan drog vi vidare hem till en i herrlaget...de hade också haft match samma dag och vunnit! Så nu är de i Final Four! Grattisgrattis! Vi missade tyvärr det, mest synd för Mia;) Hade vi gått vidare så hade vi ju fått åka till hennes hemstad, Degerfors...och fått guidning. Menmen, en annan gång kanske:) När de andra drog ut drog jag hem till min babe.
Jag håller på att lära mig dricka vin.. Det gick ganska bra igår;)

RSS 2.0