Vad har hänt?



Dagens låt:
Worrying Kind med The Ark. Min ringsignal... Idag var jag poppis;)
Dagens frisyr: Knut... Spännande inte sant. Måste klippa mig snart, det är så tråååkigt!!!
Dagens smink: Eyeliner och täckstift. Gud vad jag hatar finnar, äckligt och fult. Det enda roliga är när man får klämma dem;) Men det gör ju ont...mycket roligare att klämma på andra. Haha!!
Dagens klädsel: Vitt linne, Stor, kortärmad, grå stickad tröja, Nudiejeans(favoriterna) och vita converse
Dagens vill ha i allmänhet:
Pengar... I min värld är det alltid brist på denna vara
Dagens materiella vill ha: Underbar skapelse från H&M:) Hoppas den blir min!
Dagens beroende:
Kaffe... Precis som alla andra dagar
Dagens tråkigaste: Min lunch:p
Dagens köp: En cheeseburgare för 12 spänn
Dagens mat: Mackor med kalkon och tomat
Dagens mående: Utvilad och glad

Party, någon...?

Om man jämför med den föregående sommaren så har jag partat något alldeles fruktansvärt lite i år:( Inget alls typ. Inte för att suttit och rullat tummarna för den delen, men partaj har det varit futtigt med. Får ta igen det i höst. Nationerna i Lund, here I come!!! Helsingkrona, ständig favorit:)
Asos, 79 kronor
Urban Outfitters, 98 kronor

Jaja, det jag ville ha sagt är att när jag väl går, då vill jag dansadansadansa!! Vara glad, full och allmänt på gång:) När man dansar är inte halsband att föredra, det studsar runt...och passar man sig inte så kan man nita både sig själv och folk i sin närhet. Därför satsar jag stenhårt på örhängen... Det finns ju så många fina, häftiga och coola.

Fattigfattigfattig!

Idag la jag undan en underbar sak på H&M. Storgatan där jag för tillfället jobbar har man det lite extra bra. Vi i personalen har en egen hängare uppe på lagret där vi kan hänga undan de kläder vi vill köpa. Så att de kan hänga lite längre än vad vanliga dödligas kläder får... Lyxigt värre!

Problemet är bara att jag för tillfället är så fattig så det knappt är sant. Och när pengarna väl trillar in så sitter jag (förhoppningsvis...om vi inte störtar:() på en strand på Cypern. Och då är det ju svårt att shoppa i Malmö.... Så mitt hopp står till att denna underbara skapelse ska få hänga i ca två veckor...och att jag då får jobba, så att jag kan köpa ut den. Haha, nu håller vi tummarna.. Because it´s lovely!

Torsdag

Inatt har jag sovit som en prinsessa...vilket har varit otroligt skönt med tanke på att jag knappt sov en blund natten före. Låg bara och stirrade i taket, speedad som fan. Inte kul alls:( Men inatt! Så skönt... Kan bero på att jag först jobbaade från 9-19.15 och därefter drog till volleybollträning. Puh! Men det var så kul på träningen så det var helt klart värt allt spring och flås:)

Idag blir det också jobb, en stackare hade fått maginfluensa så då fick jag hoppa in istället. Den enes bröd, den andres.... som man så fint säger.

Snart är det dags att fara på semester... Blev inte superpeppad av Nyheterna idag direkt. Med tanke på den förfärliga flygolyckan i Spanien:( Usch och fy vad hemskt!!! Jag vill inte flyga. Biffen, ska vi inte ta och lifta dit istället???

Jag längtar efter Jacob På lördag:)

Skolväska

Nu börjar skolstarten snart kunna anas vid horisonten...och då gäller det att vara väl förberedd! Har tiggt till mig några block av mamma...och tror jag ska fråga Jacob om han kan grejja några pennor. Vad då?! Man får väl utnyttja sina kontakter;) Plus att Sparbanken Finn-pennorna faktiskt är sjukt bra, så det så!

Funderar på att inverstera i en ny skolväska..
. Förvisso så älskar jag min Olily-väska, men den är lite väl stor. En något mindre hade inte suttit fel. Lagom stor till en massa intressanta böcker, plus ett bra extrafack som rymmer kalender, pennor och annat nödvändigt. Här har jag hittat några fina. Inte så dyra heller:)
Bianco, 350 kronor
Pieces accessories, 279 kronor
Wedins, 349 kronor

Och slutligen. Min favorit. Från H&M såklart;) Kostar 198 kronor och är farligt snygg.

Alexa Chung

Mer Alexa Chung. Hon inspirerar både på hår- och stilfront. Randigt, guldstjärnot och spets...vad mer kan man önska sig;)

Jag är brydd....

Jag är sugen på att klippa mig i höst... Men jag kan inte bestämma hur. Lite kortare hade inte varit fel. Samtidigt är det ett måste att det kan sättas upp. Samma sak gäller en eventuell lugg. Alexa Chung här ovanför har en underbart söt och fin frisyr, frågan är om den skulle passa på en själv.... Lite längre får det nog vara isf...men bara lite.

Sånt här värmer...

Angående mitt och Emelies samtal... som vanligt så snackade vi hur länge som helst. Lätt hänt, haha! Det är konstigt, med vissa människor känner man att man inte har något alls att säga.. Medans med andra..kan man prata hur länge som helst! Visst är det fantastiskt! Tur att Jacob inte var hemma...han känner sig så åsidosatt när jag och Emelie sätter igång..sötisen;)

Vi pratade bl.a. om volleyboll. I onsdags var vi ju och tränade med KFUM Malmö.
Det var kul, riktigt skön känsla att få röra boll igen. Hoppa, och drämma till. Mm, me like! En annan sak som nu i efterhand var kul var idag, när Emelie sa att hon redan nu längtar tills på onsdag när vi ska träna igen. Det är svårt att beskriva hur underbart det känns att få höra sin bästa och finaste vän säga detta. Denna vän som under lång, lång tid inte tyckt att volleybollträningarna varit så kul...med tanke på all skit och ignorans hon fått utstå. Jag blir så glad och lycklig när jag hör henne säga att hon längtar efter träningen:)

Vi kommer få en lovely höst, volleybollmässigt!!
Vi ska ha så kul! Verkar som vi kan få med Annie också...hoppashoppashoppas!!! Superspikers behöver ju en superpassare;)

Nedräkningen har börjat:)

En vecka kvar!!
Sedan är det semester i värmen som gäller. Hurray!! Vad underbart det ska bli. Pratade med Biffen lite tidigare idag...hon hade testat sin bikini. För att liksom komma i stämning:) Personligen tycker jag att det känns lite overkligt, jag kan knappt tro att det är sant. Plus att jag börjat nojja inför flygresan. För alla som inte vet kan jag berätta att jag hatar att flyga. Tycker det är hemskt:( Får dödsångest och tänker en massa hemska tankar. Menmen....ska försöka tänka på annat. Gäller att bunkra upp med en massa tidningar och bra böcker, så ska det nog gå bra. Vill inte att en massa dumma tankar ska begränsa min tillvaro och göra att jag går miste om en massa fina upplevelser..

Btw så sa Emelie att hon ska sola satan när vi är där nere.. Hur ska detta gå? Hur ska jag kunna hänga med? Man blir ju alltid lite stressad, vill ju också vara brun och fin. Förra året fjällade jag som en tok, plus att jag fick Mallorca-akne:( Blää!!! Så jävla äckligt! Har nog aldrig känt mig så ofräsch som efter den resan... Så blir nog till att ta det lite lugnare i år;P hur nu det ska gå..

Volleyboll

Morgonmys hemma hos Jacob....med mig själv. Jacob jobbar. Sitter i soffan och dricker kaffe med för lite mjölk:( Typiskt, jag som trodde att vi köpte ny mjölk igår... Menmen, det funkar faktiskt oväntat bra.

Helgen har gått i OS-tecken.
Så fort en annan aktivitet föreslagits så har Jacob hävdat att "det är ju faktiskt bara OS vart fjärde år!" Och så satt vi där igen;) Men jag ska inte gnälla, i detta nu sitter jag och tittar på OS - Volleyboll!! Hurray! Tror det är första gången det visas sedan OS drog igång den 8 augusti(min födelsedag). Serbien mot Egypten, herrar. Spännande!

Spetsa till det...

Tre vackra plagg med spets. I underklädesväg är jag för tillfället inne på mjuka, fina saker....Jacob retar mig så fort han får tillfälle för mina fina behå-toppar från Ica Maxi. Men vaddå!!! De är fina och supersköna. Med en liten spetskant som man kan låta sticka upp under linnet.. 89 spänn! I love them!!
 H&M 98 kronor
H&M 198 kronor
Topshop 306 kronor


Slappa, softa, hänga....

Jag är alldeles till mig av det snabba internetet:) Man kan ju ändra och gå tillbaka hur mycket man vill...utan att skiten loggar ur sig själv. Detta är lycka i dagens samhälle;) Det är därför det kommer ganska många inlägg i stöten. Jag är ensam hemma i Svedala...här finns ingen mat och endast skogsteve(ettan, tvåan och fyran) Klart som bara den att jag häckar vid datorn. Med en stor kopp kaffe sitter jag här och läser alla bloggar jag kan komma på. Och shoppinglusten är ju alltid som störst när man inte kan eller ska shoppa. Så därför surfar jag runt och inspireras..

Dagen idag är lugn och skön. Det känns bra...det har varit lite mycket farande den senaste tiden. Hit och dit. Idag är sista dagen som Sommarkortet gäller. Sedan lär det bli betydligt lugnare kan jag lova. Då får jag allt hålla mig stilla. Planerna för dagen är att packa och fara till Lund för att lämpa av lite grejer. Jag ska bo här i Svedala nästa vecka, men måste försöka få iväg lite saker redan nu, så det inte blir så mycket på en gång. Sedan ska jag åka vidare upp till Sölvesborg...tillsammans med Jacob och hans föräldrar. Vi ska mysa hela helgen, bara softa och ha det bra. Min mobil funkar inte alls där uppe så för min del ska det nog gå alldeles utmärkt!

Höstinspiration i Metro

Kände att jag behövde lite inspiration så här i hösttider. Nog för att jag ska rensa....men det gör man ju bara för att kunna få plats med nytt. Inte sant;) Här i Metro tipsas det om vad man bör spara av det man har i sin klädkammare. Vettigt...allt behöver ju inte var nytt.

1. Paisleymönstrat. Nja, jag är tveksam. Är mer sugen på randigt och enfärgat.
2. Byxdressen. En shortsdress skulle jag vilja ha. Divided Red har en mörkgrå som är superfin. Till svarta strumpbyxor och vita converse kanske. En hit!
3. Långklänningen. Nej! Helt deffinitivt nej!
4. Kavajen. Såg en superfin igår när jag jobbade. Mörkblå med guldknappar. Upprullade ärmar med sidenfoder. Mm, me like.
5. Shorts. Har lite svårt för shorts...känner mig som en stubbe:) Gillar kjolar bättre..
6. Volanger. Helt klart! Det gillas.. Får en att känna sig som en söt liten flicka...vilket ju aldrig är fel.
7. Spets. Tycker jag också om. Även på denna front hittade jag en favorit på H&M.. Från Trendavdelningen. En svart top...med spets på ärmarna och vid axelpartierna. Låter kanske skumt, men var utsökt vackert:)
8. Transparenta material. Tror inte det. Vill jag visa hud så klär jag av mig;P
9. Rosetter. Ja!! Supersött! Gärna i håret för att göra den eviga tofsen något roligare..
10. Hatten. Nej! Kan inte tänka mig någon situation där jag skulle känna mig bekväm och naturlig i hatt. Mössa däremot!

Snart dags för rensning!

Igår jobbade jag på Storgatan inne i Malmö. Har inte varit där sedan i juni, så ni kan tänka er att det var förändrat. Massor med nya, fina plagg som jag inte sett. Shoppingsuget vaknade såklart till liv, en massa fint som bara skrek att det ville hem till mig. Menmen, plånboken ekar tom och då är det svårt att shoppa. Så det fick va!

Har faktiskt redan handlat en massa fint i sommar. Blev lite lätt stressad när jag var hemma i Lund och såg att garderoben där, trots min frånvaro inte är särskilt tom. Vad göra?! Måste återigen göra en rensing nu när jag kommer tillbaka. Mystiskt, jag som typ aldrig har något att ta på mig. Och likväl är garderoben full. Mitt tips är att garderoben är för liten;) Så måste det vara!

Gör som Camilla Thulin.
Modeskaparen, kostymören, stilmästarinnan och författarinnan Camilla Thulin har givetvis mycket klokt och vist att säga om garderobs-rensningar.

* Spara högtidskläder som sitter bra.

* Rensa bort allt som är urvuxet och alla plagg som känns för stora.

* Häng alla plagg som känns tveksamma åt sidan. Om du inte använder dem de närmaste veckorna - gör dig av med dem.

* Rensa bort alla skor som du inte använt på ett år. Gör dig också av med exemplar som är uttjänta och inte kan klackas om.

* Släng alla fula, urtvättade mys- och träningsplagg och investera i nytt.

* Titta över ditt underklädes- och strumpförråd! Kasta allt som har hål eller mist sin passform.

* Rensa utan sentimentalitet! Bort med allt som inte är skräddarsytt eller couture - det finns andra som skulle kunna döda för att bära dina gamla ungdomskläder.

* Bort med alla plagg som du väntar på att börja använda efter viktraset!

* Efter att ha rensat ur garderoben hänger det oftast kvar ungefär 10 procent. Kolla noga på plaggen - där har du nämligen din stil.

Källa: Ekonominyheterna.se.

Idag ska jag bli snäll...


Det säger Jacob iaf.. Idag har vi varit tillsammans i 8 månader.
Det låter lite gulligt tycker jag:)

Titta vad söt!!!

Sitter för tillfället vid lillebror Eriks dator...och hittade denna bild. Den är tagen den dag vi fick hem lille Acke.. Guud vad söt han är! Och så liten, alldeles pytte.... Tänk, det är över två år sedan. Jeez, vad tiden går fort! Kvick var jättenyfiken på sin lillebror...nosade och hade sig. Han funderade nog på vad det var för en liten typ som kommit hem till oss.

En sådan här fin...

...fick jag av mina sötisar:) Gissa om jag blev glad eller!! Tack, tack och tack igen!!

Haft en trevlig och mysig kväll med mina kära vän...som alltid såklart:) Var så länge sedan vi sågs, hade massor att prata om.. Killar, träning, plugg och livet i allmänhet. Och självklart om vår resa!! Om två veckor ligger vi på Cyperns varma stränder, sippar vin, äter god mat och njuter av livet. Gött!

Imorgon blir det först jobb...och sedan bär det av till Malmö för att provträna med KFUM Malmö.. Spännande! Får se om det blir klubbyte nu till hösten. Känns högst troligt, med tanke på att det står mellan det eller också inget alls. För Svedala blir det inte, den saken är klar. Jag orkar inte mer, så är det bara! Nu ska jag ha kul:) Jag älskar att spela volleyboll, och från och med nu ska jag bara göra det för den sakens skull! No more bullshit!

Fika i regnet

Dagens planer är att fika tillsammans med min lilla Biff. Hon ska bara jobba färdigt först...den flitiga lilla typen. Jag ska få en fin present av henne också. Hurray, fylla år är det bästa jag vet:) Denna present är från henne och Jakob.. Gud vad gulligt...min sötisar!! Tur för mig att jag har dem...annars skulle mitt liv varit mycket tråkigare. Nä, nu får jag pallra mig ner till byn och inhandla fika... Regnet öser ner, så jag tar bilen. Automatare...hjälp!!! Lika läskigt varje gång!

What a difference!!!

Tänk vilken skillnad alltså. Nu är jag på plats i Svedala, här finns superinternet. Vilken lycka! Det tar typ ingen tid alls, och hänger sig inte. Skönt!! Jeez, har inte bloggat på länge alls...menmen så är det när man är på landet. Nu börjar så saketliga min återgång till det normala livet.

Jobbade sista schemalagda dagen i söndags...men nu ringde de precis och ville att jag skulle jobba imorgon. Kul, det är ju precis så jag vill ha det...att de ringer lite då och då., extrapengar är ju aldrig fel;)

Igår spelade jag fotboll!!!!
Första, sista och enda gången i livet;) Jaja, man ska aldrig säga aldrig... Det var kul, men herrejesus vilken träningsvärk jag har idag. Plus att jag har en fetebula i pannan:( En i motståndarlaget knäade mig i huvudet....men jag tog iaf bollen. Jag stod i mål alltså. Får ju ställa upp när det kniper;P
 Detta är jag bättre på.... Glass på Ströget i Köpenhamn:) Mumsmums!!

RSS 2.0