Blodtrycksfall

Sedan ett tag tillbaka får jag blodtrycksfall typ varje gång jag reser mig upp. Det snurrar liksom till. Det börjar bli ganska irriterande kan jag säga. Känner mig dessutom seg och trött allt som oftast. Fattar inte riktigt vad det kan tänkas bero på.... Hm, skumt.


Sockerärtor...

Tillbaka i hemmet efter en kort skoldag... Hade en lugn föreläsning, var som vanligt helt ensam med min lärare. Hon frågade om jag tyckte det var skönt att det inte är så långt kvar till sommaren. Och det kunde jag ju inte neka till, även om jag hade velat. Börjar tröttna på de här privatlektionerna nu..

Efter skolan tog jag en snabblunch i solen tillsammans med Emma. Hon är ju alltid i farten, men hade just idag en halvtimme över för mig:) Vi satt på trappan utanför Sol och åt pastasallad. Gott och trevligt.

Nu är jag hemma. Sitter i sängen och dricker kaffe och äter sockerärtor. Fina grejer. Ska snart ut på en joggingrunda tror jag. Kom precis på att det faktiskt finns ett pass på Gerda vid fyra. Med min favoritinstruktör till på köpet. Kanske kör på det istället. Känner mig lite seg så hade kanske varit skönt att ha någon som skriker på en;)

Idag idag idag!!!

image262Dagens Karin!
Top:
Vit, kortärmad från H&M Divided
Kjol: Grå, med stora, fina fickor från Åhlens.. Min mamma har en likadan svart. Härmis;)
Sjal: Ny med blommor från H&M
Leggings från H&M, skinnjacka från Vero Moda och vita tygskor från Le Coq Sportif.

Idag hoppar jag koftan...det är ju typ sommarväder, och någon gång måste man ju våga släppa taget;) Risken att jag fryser ihjäl är nog inte så stor...

Ska till skolan om en timme typ...har en föreläsning. Känns som jag borde klara det. Sedan ska jag hem och förbereda för mina gästers ankomst. Börjar känna mig sjukt peppad, det här kommer nog bli riktigt skoj:D

Och imorgon....

image261
Idag skiner solen igen, måtte det nu bara hålla i sig till imorgon också. Då ska de tre musketörerna sitta i Stadsparken och supa skallarna av sig;D!!! Nä, vi får väl ta det litta lugnt, dagen är ju lång. Måste erkänna att jag inte har helkoll på vad vi ska hitta på....haha!! Men det löser sig, det gör det alltid med dessa damer:) Grill på kvällen är iaf bokat. Hoppas vi fortfarande kan gå då, haha!! 

Lugn början på veckan...

Dagen idag har varit så lugn och fin, men samtidigt ganska effektiv:) Det känns ju alltid bra. Har tränat och varit och handlat. Jeez, nu har jag hur mycket mat som helst! Kylen är proppfull. Men det är bara bra, gäller att vara förberedd nu när man ska få gäster och allt:)

O soliga måndag...

image260Jag kom upp vid klockan sju:) Mycket duktigt av mig, fick hjälp på traven tack vare min nyfikenhet beträffande vädret. Måste nog säga att jag är nöjd. Solen tittar fram och det ser ut att kunna bli en fin dag. Ska snart iväg till skolan, en föreläsning och sedan blir det träning på Gerda. Har fått in bra flyt i det här nu. Softar och goffar på helgerna...tränar och är hälsosam i veckorna. Jag trivs:)

Min vårfina outfit består av:

Linne: Nytt med stjärnor från Gina Tricot
Kofta: Ny, tunn, ljusgrå med volang nertill från Indiska
Jeans: Ljusa, softa och übersköna från Replay
På fötterna blir det nya fina, vita tygskor från Le coq sportif. Antar att jag får ta på mig skinnjackan för säkerhets skull..vore ju trist att bli sjuk nu när det ska till att hända så mycket skoj:D Fast hoppar halsduk. Tar solisar istället:) 

Den artonde....

image200
Måndag
Skola 10.15-12
Träna(GympaStång på Gerda)
Storhandla tillsammans med lillebror
Tisdag
Ylva och Lisa kommer hit!!!
Skola 10.15-12
Träna(GympaStång på Gerda alt. 5 varv i parken)
Onsdag
VALBORG!!
Festa hela dagen:)
Torsdag
Bakisdag....:P
Softa hela dagen
Fredag
Träna(Vi får se vad det blir...på Gerda iaf)
Lördag
Camilla kommer hit!!!
Söndag
Vem vet....;)
Plugga kanske...har ju faktiskt tenta snart:p

Mitt i natten...

Usch, nu börjar jag bli riktigt trött.. Kom hem från supertrevlig middag med Jakob och hans familj lite innan tio. Sedan har jag suttit och pluggat fram tills nu. Har föreläsning imorgon, och slö som jag är har jag förstås inte pluggat ett dugg. Kan verkligen inte rekommendera att dra på det så länge. Upptäckte att det var betydligt mer att göra än jag hade räknat med plus att jag blev sjukt frustrerad och illamående när jag inte fattade vad det stod. Illamåendet kan nog skyllas på gårdagskvällen och för lite sömn....

Nu ska jag sova..imorgon är det en ny vecka som det kommer hända en massa roliga saker i. Får bland annat besök på tisdag:) Ska försöka komma upp tidigt imorgon så jag hinner plugga färdigt det sista innan skolan börjar vid 10.15. Plus att jag vill titta på Vakna med the Voice. Tycker det är mycket trevligt, kul att ha hittat ett program som får en att se framemot att gå upp tidigt:)

Jag saknar Jakob:( Tycker inte det är kul att sova ensam... Men samtidigt får man vara tacksam för att man har en sådan aktiv och ansvarsfull kille;) Suck, jaja...


Jag känner suget....

image259

Lördagkväll...

Igår hade Biffisöt sin inflyttningsfest!! Det var mycket trevligt och mycket varmt;) Kolla vilka snyggingar! Idag funderar jag seriöst på att gå och sola, jag ser ju mer än lovligt blek ut bredvid denna donna...

image248

Emelies lägenhet är så fin, dock blev det lite trångt eftersom alla valde att hänga inne i det stora rummet. Men mysigt, och kul blandning med folk. Fick träffa Anders och Johanna som jag inte sett på jättelänge nu sedan postenjobbet slutade... Och Ida, Peppi och Pernilla från laget var också där. Så himla kul att träffa Pernilla igen, så sjukt underbar tjej. Måste ta mig till Ystad snart så jag kan hälsa på henne:)

          

Satt mest och hängde i Emelies nya, fina röda soffa. Den är sjukt skön. Sen åkte jag och Jakob taxi hem. Wow!! Det brukar jag faktiskt inte göra så ofta, jag är ju ett stort fan av kollektivtrafiken;) Haha!!

image257

Shoppa är så kul, så kul!!!

Fick shoppat lite igår...så även idag!!! Hurray!! Massa fina saker blev det. Bl.a. dessa två linnen. Kommer från Gina Tricot och kostar 129 kr styck.

image243  image244

Idag svängde jag förbi Pavements outlet här i Lund. Var stört längesedan jag var inne där, av den enkla anledningen att där mest finns skit som ingen vill ha;) Men idag hade jag lyckan att springa på dessa fina skor. Har ju velat ha ett par vita tygskor hur länge som helst, så är väldigt glad. De hade kostat 599 kr, men var nedsatta till 200 kronor. Sådant gillas:)

image245

Sist men inte minst så köpte jag en ny liten sminneccesär...dels var min gamla skitig och för liten plus att jag bara inte kunde motstå den här. Är väldigt förtjust i rosa när det kommer till sådana här prylar...annars är det ju mest rött som gäller:)

image246


Lätt hänt...;)

En "rolig", och lite oväntad sak som hände igår var att Biffen råkade sätt eld på en av sina grytvantar. Hon skrek, kastade den i vasken och hällde vatten på den... Jag skrattade så jag höll på att dö:D!!! Tilläggas kan att grytvanten överlevde, dock med vissa brännskador...

image247

Crazy and softy...

Igår var en galen dag..den kändes sjukt lång. Jag som i vanliga fall har väldigt softa dagar..någon föreläsning och ett träningspas brukar höra till.

Men igår... Igår var jag i Trelleborg. Var på två anställningsintervjuer, en på H&M och en inom vården. Sitter i värsta knipan nu, vill ju helst jobba på H&M, men de svarar inte förrän om tre veckor ifall man fått jobbet. Plus att de hade 22 personer som sökt jobbet och som skulle på intervju. Vårdjobbet däremot, är mitt om jag vill ha det. Hon som intervjuade mig ville att jag skulle tänka över saken och höra av mig i nästa vecka...

Suck...vadfan!! Jag kan ju inte tacka nej till det! Samtidigt vill jag så sjukt gärna ha H&M-jobbet!! Men chansen känns så liten:(

Jaja, det blir nog bra till slut. Det viktigaste för mig är ju faktiskt att jag får ett jobb så jag kan betala min hyra. Molto importante!! Nu ska jag försöka släppa tankarna på detta, dock måste jag nog ta ett snack med min peppcoach och syokonsulent i livet alla frågor - mamma - såklart;)

Efter denna långa dag i Trelleborg, som även innehöll lite shopping, for jag till Malmö för att hälsa på lilleBiff:) Hon hjälpte mig att färga håret så nu är det gyllene och vackert igen. Hon bjöd även på supergod middag..över alla förväntningar;) Sen softade vi och lyssnade på musik...så skönt att bara hänga och ta det lugnt en fredagkväll. Jag kom hem igen vid klockan ett på natten. Då var jag trött vill jag lova..

Match!!!

Ikväll är det match!! MalmöFF mot Norrköping.. Wohoo, Heja Malmö!!

image242

Här var vi igår...

image241

Spexet igår var jättekul:) Uardaspexet. Det var Lundaspexarna som satte upp det och det byggde på ett manus som använts en gång tidigare, för 100 år sedan. Det utspelade sig i Egypten. Sjukt kul med sjungande mumier och en prinsessa med lite väl hög testosteronhalt om ni frågar mig;)

SM-final

image240

Sitter och tittar på damernas SM-final i volleyboll.... Mellen Örebro och Elverket.
Riktigt spännande. Vinner Örebro idag är de svenska mästare, om Elverket avgår med segern så blir det en femte avgörande match. I nuläget leder Örebro med 2-1...och det måste jag nog säga att jag är nöjd med so far. I Örebro spelar min barndomsvän och föredetta-lagkamrat Malin Lindgren, grym libro. Även Sofie Lundberg som jag gick Volleybollgymnasiet spelar här. Så jag håller tummarna:)

Update 21.00: Örebro vann!! Med 3-1!!Grattis:)

Spex-outfit!

Imorgon ska jag gå och titta på spex tillsammans med min babe.. Hans jobb bjuder, visst låter det vuxet;) Vet inte riktigt om man bör vara finklädd...man får kanske anstränga sig lite när man nu ska hänga med massa viktiga bankmänniskor. Kul ska det iaf bli:)

Om jag hade fått välja precis vad jag ville ha på mig så skulle det blivit denna underbara klänning från Rules by Mary. Ser kanske inte så mycket ut för världen på den här bilden...men den är så fin. Alldeles lagom vårig:) Till den skulle jag bära tunna leggings från H&M och vita tygskor, just dessa kommer från Skopunkten och kostar 149 kronor.
image237    image239     

Överallt och ingenstans...

Tisdagar kan ibland vara lite tråkiga tycker jag...det händer liksom inte speciellt mycket. Jag har iofs varit och tränat på Gerda, återigen hade jag glömt att tisdagar 12.15 innebär lunchpass som bara är 45 minuter långt. Menmen, fick rört litta på fläsket iaf:)

image236
En annan sak (när man nu är inne på tråkiga saker)
är att jag återigen måste gå och köpa tamponger. Så jävla tråkigt:( Förstår mig inte på mig själv.. Jag brukar köpa en sådan där påse från Apoteket med 100 stycken i. Därefter sprider jag ut ungefär hälften av dessa i alla fickor, väskor och varhelst annars det kan vara bra att ha dem.. Skitbra, inte sant? Efter inköpsdagen följer sedan en tid när det flyger omkring tamponger både här och där. Så fort man plockar upp något ur en ficka eller ett fack så är det en liten jävel som tar en svängom. Detta hade man väl kunnat stå ut med om det inte vore så att när man sedan väl är i behov av dem...ja då är de alla spårlöst försvunna! Går inte att finna..

Skumt... Ännu ett av världens mysterier.

Övningskörning...

Snart ska jag iväg och övningsköra med min lilla mami:) Gäller att hårdsatsa nu, den här gången ska det gå!!! Fick kritik för att jag körde för osäkert och försiktigt...så nu jävlar!! Look out!!

image235

Kommer våren den här veckan...?

image232

image234Måndagimage234
Plugga
Träna (5 varv i stadsparken)
Köra bil med mamma:)
image234Tisdagimage234
Plugga
Träna (GympaStång på Gerda)
image234Onsdagimage234
Plugga
Träna (Spinning på Gerda)
Titta på spex tillsammans med Jakob
image234Torsdagimage234
Plugga
Skola 10.15-12.00
Fotboll: Malmö FF - Norrköping 19.00
image234Fredagimage234
Träna (IntesivGympaStång på Gerda)
Färga håret:)
image234Lördagimage234
Inflyttningsfest hos Biffisöt!!!! Hurray vad kul det ska bli:D
image234Söndagimage234
Softa!!

Vårkänslor:)

Måndag!! Ny vecka! Hurray!

Idag vaknade jag sjukt tidigt, låg och tittade i taket och kände mig sjukt pigg. Skumt, jag är ju inte direkt känd för att vara en morgonmänniska. Men idag skiner solen och jag är på gott humör:) Man vågar knappt säga det, men det känns verkligen som att våren är påväg.

Så här i vårtider blir jag så sugen på att klä mig i linne, uppvikta jeans, ballerinaskor och solisar. Sedan vill jag sätta mig på en mysig uteservering och dricka latte och läsa deckare. Nu under terminen hinner jag inte läsa eftersom vi håller på och läser italiensk skönlitteratur. Men till sommaren! Då ska det plöjas!

I det här linnet skulle jag känna mig sjukt het! Kommer från H&M och kostar 129 kronor...
image231 Jag skulle vilja kombinera det med mina ljusa Replay-jeans, svarta ballerinas från H&M och ett guldarmband. Om jag skulle bära det idag skulle jag nog även addera min grå kofta i siden och merinoullsblandning från Zara. Nice!!

En sak jag älskar...

image230


..med att inte jobba söndagar längre
är ( förutom det faktum att jag slipper befinna mig på Posten) att jag kan titta på söndagsfilmen... Under två år har jag längtat efter det. Fast so far har det inte varit så mycket att ha. Men ikväll...ikväll visas Pretty Woman! Där snckar vi nice film:) Har ett svagt minne av att jag skrev en recension av den när jag gick på högstadiet, gillade den alltså redan då.

L.A. Ink

Sitter och kollar på L.A. Ink...en serie om en tatueringssalong i L.A. som drivs av värsta coola tjejen. Har sett reklam för det, men inte sett det förrän idag.

Kanske tur, för när jag tittar blir jag litta sugen på att skaffa ytterligare en tatuering. Har i nuläget tre stycken: en volleyboll på skuldran, en stjärna vid höften och en stjärna på handleden. Den sistnämda gjorde jag för ca ett år sedan. Känns helt sjukt att det inte är längre sedan. Det är det lustiga med tatueringar, när de väl sitter där så blir de en del av ens kropp och det känns som de alltid funits där.

image228
Den här bilden är från i maj förra året när jag precis gjort min tredje tatoo:)

Vet ännu inte om det kommer bli några fler.. Men om så blir fallet så lär den hamna på benet, typ vaden. Har lite idéer...men känner att jag vill vänta tills det känns helt perfekt. Och jag måste dessutom kunna få en tid hos Stina, min tatuerare. Asgrym tjej med fejjan fylld av piercingar, men dock inga egna tatueringar. Finns ingen annan för mig, ska det bli en tatuering till så ska den göras av henne.

Söndagsmazariner...

Idag är jag glad. Jag äter mazariner..

image227

Vaknade upp hos babe, och mådde prima:)
Var lite oroligt ett tag, brukar ju inte dricka vin så visste inte riktigt hur reaktionen skulle bli. Men det gick verkligen över förväntan..gutt!! Kvällen igår var supertrevlig! Käkade tonvis med ost, kex och vindruvor. Och konverserade om allt mellan himmel och jord, inte bara volleyboll;) Så kul att träffa tjejerna igen! Nu när man inte tränar så ses vi verkligen aldrig:(

Tillbringade dagens förmiddag med Jakob, men vid två skulle han åka iväg till match så då åkte jag hem. Har duschat och varit och handlat. Tycker om att gå runt och pilla och småfixa lite hemma dagen efter man inmundigat alkohol. Känns som man får ordning på saker och ting. Särskilt på en söndag..man ställer iordning allt inför den nya veckan..

Lördag:)

Har so far haft en sjukt mysig dag..känner mig helt trött i huvudet. Inte bra, eftersom jag känner på mig att kvällen kommer bli något alldeles speciellt... Ost och vinkväll hemma hos Annie, tillsammans med henne, Biffisöt och Lisa.. Väl valda delar av laget, kan det bli bättre..;)

Dagen började med mysfrukost hemma hos Jakob. Vi åt nybakade scones med ost och marmelad, drack kaffe, läste tidningen och hade det allmänt mysigt. Precis som en perfekt, soft lördagsmorgon ska vara:)

Sedan åke vi ut till TornaHällestad..där babe bodde när han var liten. Skulle titta på fotboll, THIF mötte Rydsgård i premiären. Mycket spännande..det slutade 2-2. Vi åkte ut lite tidigare så jag hann få en guidad tur i denna metropol. Det gick snabbt;) och var mycket fint och trevligt..

Lycka är något rött...

Äntligen, äntligen har jag införskaffat ett par rödrosa strumpbyxor:) Har velat ha det hur länge som helst, tycker det är sjukt coolt. Men det har inte blivit av...förrän idag!! Än bättre var att de bara kostade 30 spänn:) I love H&M! Hurray!!!

Snart är det kalas och då ska jag vara klädd så här:
image225
Klänning:
Svart med 3/4-ärm från H&M Divided
Strumbyxor: Rödrosa, supercoola från H&M Divided
Kör med uppsatt hår och stjärnklämma håller luggen från ansiktet. Vill inte behöva pilla sig i fejjan när man käkar kräftor ju. Gäller att vara väl förberedd;)

Gammal - moi?!

Gjorde precis ett vuxentest på Vuxenpoang.com. Lite kul kan ju tyckas. Gissa hur gammal jag blev enligt testet? 28,9 år!!! What the f**k!! Jag som bara är 20 unga år;) Eller okej, 20,8 år om man ska vara nogräknad. Men iaf!

Suck... Nu ska jag gå och träna. Gäller att hålla igång nu när ålderdomen kryper närmare...

Haha!!!

Idag blir en bra dag...

Börjat dagen med en promenad genom Lund. Det är något avslappnande i att möta alla dessa småspringande människor. Som är på väg till sin skola eller sina jobb med stressade blickar. Sippandes på sitt morgonkaffe i takeaway-mugg. Mötte dessutom en tjej som gick och borstade tänderna. Kanske lite overkill...

Själv gick jag i lugn och ro, lyssnade på Säkert! och tänkte på sommaren. Lite på den föregående och mycket på den kommande. Tror den kommer kunna bli riktigt bra. Bara jag får ett jobb så jag kan slappna av litta..

Idag ska jag träna på Gerda och fixa present till lillesyrr. Är ju bjuden på kalas ikväll, det kommer bjudas på kräftor. Mums, me like very much!!

image224

Solen skiner idag:) Och jag vaknade upp till pussar och mys. Powermys iofs, babe hade lite bråttom till jobb.. Men ändå, superstart på en superdag!! Hurray!! 

Pyssel...

image223

Idag har jag varit pysslig. Har sytt om en kjol som min lillasyster hade köpt, men aldrig använt. Den var knälång vilket inte var så snyggt. Men nu så!

Har ingen symaskin så sydde för hand. Det tog en stund...men var faktiskt lite avslappnande att sitta och pilla någon timme..

Nu är den färdig. Tycker den blev riktigt fin. Kul med lite mönster nu när det är vår. Och blommor är ju så poppis nu;)

Music makes me happy:)

Sitter och lyssnar på Marit Bergman. Hon gör mig alltid så sjukt glad, albumet Baby drye your eye!! I love it! Upptäckte henne på Malmöfestivalen i somras..(jag vet, när det gäller musik är jag alltid så hopplöst efter..) Sedan dess har jag varit såld. Att hon dessutom klär sig übersnyggt och är sjukt cool gör ju inte saken sämre...
image222

Torsdagslista

Tre skönhetsprodukter (inte smink) jag använder varje dag: Ansiktsrengöring från Nivea, Tonad dagkräm från Nivea Young och Ögongel från Aco
Äter helst till frukost: Knäckemacka med avocado och tomat, kaffe och äppeljuice
Så många grader vill jag att det ska vara för att jag ska bada utomhus: Helst 20 grader i vattnet
Om jag inte bodde i Sverige skulle jag vilja bo i: Italien
Så här många muggar kaffe har jag druckit i streck: Alltför många:P
Ser helst på TV:
Nyheter, Sex and the City och inredningsprogram
Om jag vann VM i en idrott skulle jag välja: Sjukamp
Om jag vann en miljon på triss skulle jag: Investera i något smart
Sitta i en vattenpöl eller bo i en snödriva: Bo i en snödriva:)
En maträtt som skulle ätas varje dag året om:
Pastasallad
Ett år utan julafton eller en sommar med bara värme och ingen sol:
Det bär mig emot, men måste välja ett år utan julafton.. Jag har alltför lätt att bli deppig redan som det är, behöver allt ljus jag kan få


Sex and the City

Ikväll klockan 22.00 kommer denna fantastiska serie återigen börja sändas på TV3..
365845-220

Om jag kommer att titta...? Det kan ni ge er den på!
När jag gick på Volleybollgymnasiet så hittade jag och tre andra tjejer våra alter-egon i dessa damer. Gissa vem jag var...;)

Skulle så gärna vilja ha boxen med alla säsongerna från serien. En vacker dag kanske...

By The Way

Jag fick tillbaka min tenta i Kultur och Samhälle idag.
Jag fick en 4.
Man kan få en 5 som högst.
Jag är glad:)

Idag har jag...

¤Gick upp klockan tjugo över sju, för att göra fukost till min man och se till att han kom iväg till jobbet med något mer än bara godis i magen;) Vuxenpoäng?
¤Haft två föreläsningar, 10-12 och 13-15
¤Mellan dessa föreläsningar var jag och körde ett pass spinning
¤Klockan 15-17 tittade jag på film, i skolan
¤Nu är jag hemma och har precis ätit pasta med pesto...det var gott:)
¤Funderar allvarligt på att baka negerbollar....

Jag är trött....

Hela dagen lång...

Jag gick upp klockan sju imorse.. Strongt!! Fast måste erkänna att det aldrig hänt om inte Jakob varit här. Tack så mycket;)

Sedan har jag ägnat hela min dag till att studera. Har två föreläsningar imorgon och har uppgifter till bägge. Nu är de gjorda!!! Shit, vad duktigt. Förbjöd mig själv att sätta igång datorn innan jag var helt färdig med dessa uppgifter. Känns bra, för en gångs skull har jag lyckats med mitt mål att vara lite effektiv..

Har några upgifter att göra tills på torsdag med. Min tanke är att göra dem när jag kommer hem från träningen som börjar nu kvart över fyra. Man måste ju unna sig att göra något annat än att plugga hela dagarna;)

Sweet as sugar...

image219

I backspegeln...

Nu är det måndag igen. Helgen är över och tentan är gjord.. Känner mig märkbart avslappnad trots att detta bara var den första av fyra tentor, och att nästa skoldag är på onsdag. Har då två föreläsningar som jag har uppgifter till plus en filmvisning. Men iaf. Känns skönt ändå på något sätt.
 
Efter tentan i lördags for jag till Beddinge för att tillbringa kvällen och delar av söndagen där tillsammans med mamma och lillelillebror.. Gick tre supersköna och soliga promenader med hundarna och sprang även en runda. Så skönt...och välbehövligt.

På söndageftermiddag tog jag bussen tillbaka till Lund. Hade sällskap av Biffisöt per telefon...vi pratade från busshållplatsen i Svedala enda tills jag lämnade mitt hem för att cykla till Jakob.. Mycket trevligt:) Hos Jakob tittade vi på fotboll, Malmö mot Trelleborg. Derby som slutade 0-0...trist match om ni vill höra min mening. Käkade en halv kebabpizza..mums!! Kollade lite mer tv och gick sedan och la oss.

image195Soft 4-månadersdag:)image192

Dagen innan...

image218

image195Plugga!!! Sista dagen innan tentan!
image195IntGympaStång klockan 11
image195Träffa Ylva vid klockan 13:)
image195Fredagsmys med Jakob.. Kanske bio..?

I will always be your soldier...

Marit Bergman. Lyssna och njut syrran;)

image217
image195Världens bästa syster!! image195

Plugga snart kanske...

Som sagt, när man bör plugga finns det alltid en massa andra saker att ta sig för. Jag roade mig med en lista..

Höger- eller vänsterhänt: Höger

Humör just nu: Lite lätt torsdagsdeppig:(
Kläder just nu: Svart klänning, leggings och strumpor
Musik just nu: Ljudbok: Enhelt annan historia av Håkan Nesser
Vad sa du senast: Jävla idiothemsida!!! (Om 3:s)
Favoritplace: Mitt hem är min borg:)
Fisk eller badkruka: Fisk
Saft eller alkohol: Alkohol, nästan lite väl lätt;) Saft är blaj!
Hur många kuddar sover du med: Har två i min säng, använder en
Favoritväder: Vackert vårväder, sol och lagom varmt
Om du var fast på en öde ö, 5 saker att ta med: Babe, Biff, mat, toapapper;P och en fin bikini

Spelar du nåt instrument: Nej! Spelade gitarr när jag var liten, men det var så sjukt tråkigt!
Sparare eller slösare: Slösare
Tror på liv på andra planeter: Vem vet..
Kommer du ihåg din första kärlek: Ja
Är du fortfarande kär i honom: Nej
Har du några homosexuella vänner: Inte vad jag vet
Tror du på mirakel: Ja, har ju själv upplevt ett:)
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Ja 
Ser du dig själv som tolerant mot andra: Inte särskilt, tyvärr


Prima ballerina...

När jag var liten ville jag bli balettdansös. Men min pappa sa att jag nog var för kraftigt byggd för att kunna bli det. Så jag gav upp den idén..
image215

Och hon har blommor i sitt hår...

Upplysningsvis kan jag berätta att jag faktiskt har körat Anders Glenmark i denna låt. Var med i Toner för miljoner, det var flera år sedan. Jag och 4000 andra, ganska häftigt faktiskt.

Menmen, det var inte det som var grejen. Utan dessa.. Min nya fina hårklämmor. När lugg inte är att önska plockas dessa fina fram. Är inte färgen fantastisk?! Kommer från H&M och kostar 19 kronor och 50 öre..

image213   image214

Plugg och lugg..

Så här har jag sett ut idag.. Eller inte riktigt hela dagen. Var på spinning vid tolv och efter det klädde jag mig såhär. Hade snedluggen nere innan också, jag håller på och "växer i den" som min kära frisör uttryckte det. Kan ju säga att jag ännu inte är riktigt van. Men det kommer antar jag:)

image209Idag hade jag pluggdag, vilket förstås innebär att jag hunnit med en massa saker;) Bl.a. har jag städat toaletten, handlat och som redan nämnts varit på spinning. Tänka sig vad man hinner med på en dag, haha!! Men jag har faktiskt pluggat en del till tentan också. Plus att jag gjort min läxa till imorgon. Duktigt värre:)

Dagens utstyrsel betår av:
Top:
Oversize från Cheap Monday
Jeans: Blåa från Nudie, dock inte favoriterna idag igen;)
Sjal: Second hand från Humana
Strumpor: Svarta med bananer på:) från outleten i Svedala
Ut i kylan bar jag även grå hoodie från Svea, skinnjacka, halsduk och självfallet vita converse.

Satt på EspressoHouse och pluggade idag, behövde lite miljöbyte från Stadsbiblioteket. Satt där med min stora latte i flera timmar. Latten som jag fick för tamed-pris av den snälla killen i kassan, då mitt coffee-card var nästintill tomt. Nu är det tomt. Jag tackar och niger:)

Jag ångrar mig, jag vill ha!!!

Köpte en kjol för någon dag sedan, en grå jättefin! Och nu är jag så sjukt sugen på lite fler kjolar, det är ju så skönt...och fint med för den delen. Och jag som sagt mig inte gilla stjärnmodet något speciellt får återigen göra ett undantag.

För kolla här!! Är den inte lovely?! Vill ha som bara den!


image207    image208

Den kommer från Asos och kostar 294 kronor. Skulle väl funka...

Nyklippt!!

image195Jag har klippt mig idag! Så här blev det!image195
image205
Haha!! Vilken förändring, va?! Erkänn att ni inte kände igen mig;) Hade fått förbud att klippa det kort, vilket jag iofs aldrig hade en tanke på ändå. Hade dock varit sugen på något lite roligare än att det bara hänger ner i snedbena. Såg bilder på mig själv från festen i fredags. Fyfan säger jag bara, vad trist jag såg ut.. Usch!! Nu är det iaf lite roligare tycker jag. Lite snedlugg, uppklippt och lite urtunnat. Ah, precis som jag ville ha det! Nu är jag redo att möta våren:)

Helg i Svedala...

Jag var hemma i helgen... Tvingade syrran att fota mig, får ju passa på när man kan undgå spegelfoto..
Så här såg jag alltså ut i lördags.. Lite bakis, men glad ändå:)

På mig hade jag:image202
Blus: Ny från Vero Moda
Jeans: Fornarina
Frisyr: Uppsatt i tofs, med diadem från H&M

Fint i all sin enkelhet. Hade en riktigt skön lördagskväll med god mat och trevligt sällskap:) I söndagsmorse klev mamma, lillebror Anders och jag upp riktigt tidigt och for till Beddinge. Jag körde såklart:) I Beddinge tog mamma och jag varsin joggingtur och sedan gick vi en runda med hundarna.. Helgmys...
                                                                          image203
           

Tenta i veckan!!!

image200

image195Måndagimage195

Plugga!!!
Skola 10.15
Träna
image195Tisdagimage195
Tilla fyller år! Grattis moster!

Plugga!!!
Träna
Klippa mig 13.00:)
image195Onsdagimage195
Plugga!!!
Träna spinning
image195Torsdagimage195
Pappa fyller år! Grattis!
Plugga!!!
Skola 10.15
Träna...?
image195Fredagimage195
Pluggapluggaplugga!!!!!
Sista pluggdagen! Gäller att vara effektiv!
image195Lördagimage195
TENTA!!!
13.00-17.00
image195Söndagimage195
Mamma fyller år! Grattis!
Jakob och jag har varit tillsammans i 4 månader:)
Pusta ut efter tentan... Lycka eller ångest? Det får framtiden utvisa..

Måndag...

Jag jobbade inte inatt...det var skönt:) Typ första gången på två år jag är ledig på en söndag. Jag gillar det.. Istället för att tillbringa min kväll på en terminal i Malmö var jag hemma hos Jakob. Tittade på tv och åt pizza tillsammans med honom, Martin och Elin. Soft söndag alltså.

Idag fick jag gå upp supertidigt, eftersom mannen skulle iväg till jobbet. Fast vi gick upp mitt i natten så hann vi inte äta frukost...så jag var tvungen att åka till Stadsbiblioteket och frulla i deras fik.. Satt där och pluggade fram till klockan tio då min föreläsning började.
 
Nu är jag hemma och har precis smällt i mig lite kassler med pasta och pesto.. Mumsigt gott i all sin enkelhet. Snart blir det träning och därefter plugg tillsammans med folk som läser italienska som kvällskurs. Spännande...
image199
Ikväll ska jag träffa killen ovan. Så här ser han ut när han ligger i min säng och kollar fotboll. Total fokus, Gud nåde den som stör;)

Present...

Den här fina fick jag av mannen när han hade varit iväg i Italien och roat sig utan mig en hel vecka.. Blev superglad, den luktar ljuvligt gott. Emelie har en likadan...hm! Efter några veckors användande har jag äntligen börjat känna att den luktar jag..och inte Emelie.
image198Lovely, tack igen babe!! 

Vår!!

image197
Åh, vad fin den här var!! Vill ha hur mycket som helst!! Randig, fina detaljer med knappar och söt puff på ärmarna. Den skulle passa utmärkt i min vårgarderob, det är jag övertygad om.. Kommer från Moschino Cheap and Chic. Ergo: den lär inte vara speciellt billig. Men ack så vacker!

Rapport från mannen:
Han är i Göteborg och åker spårvagn..ska tydligen vara väldigt exotiskt. Vad ska jag säga? Jag har ingen aning...har aldrig åkt spårvagn. Buss däremot, massor med gånger. Ska åka imorgon. 


Håller man käft är det också ett plus....

image196

Mohaha!! Måste få spy litta gala över min föredetta arbetsplats. Tråkigt att gå miste om pengarna, skönt att slippa stället!!

2 ÅR!!

Idag fyller den andre lille skrutten år, Acke!! Kvicks lillebror och hela familjens ögonsten. Tills skillnad från Kvick som faktiskt har lite stil över sig så är Acke helt galen. Han far ständigt omkring och är galen som få. Jagar sin mat och går vilse inne i Marias påslakan.
image116

Han är även den största morsgrisen vi har i familjen..säger en del, det finns många. Så fort mamma inte är hemma gnäller Acke hela tiden.

Vår lilla älskling:) När vi bestämde oss för att köpa en hund till så var vår tanke att vi skulle få en som var ungefär lika stor som Kvick, eftersom de tillhör samma ras - Dansk/svensk gårdshund. Så blev det inte riktigt. Acke är så liten så liten, och han kommer inte bli större. Men det gör inte så mycket, så fin som han är.

What to do?!

Idag kände jag mig på tjuvhumör;) Så jag stal delar av en lista som Biffen gjort.. Mohaha!! Hoppa det är okej sötis, fick ju ha något att roa mig när jag nu sitter här helt ensam i föräldrahemmet.. Stackars mig..kallt är det också;) 


¤När gick du upp i dag?
10.30 ringde klockan

¤Favoritgodis? Vad som helst, utom choklad och sockerbitar
¤Senast sedda film? Halva No country for old men

¤Favoritprogram? Design Simon och Tomas;)
¤Dagens frukost? Ägg med kaviar, ostmackor och kaffe
¤Andranamn? Cecilia (efter moster)
¤Favoritmat? Skaldjur
¤Vilken mat gillar du inte? Stark kryddad..är en liten mes när det kommer till kryddor 
¤Favoritdryck? Kaffe!!!
¤En macka? Pesto, mozzarella och tomat..mums!
¤Dagens planer? Softa hemma i Svedala, gå ut med hundarna och plugga
¤Dagens outfit? Ny svart blus från Vero Moda, jeans från Fornarina, skinnjacka, halsduk och vita converse. Det gäller att softa med stil...
¤Om du fick åka vart du ville på semester? Rom, vår i Italien!
¤Favoritklädmärke? Nudie, Svea
¤Favoritplats i ditt hem? Sängen
¤Favorittid på dagen? Förmiddag
¤Var är du född? På Trelleborgs BB
¤Favoritsport? Volleyboll, finns det något annat;)
¤Öl, cider eller vin? Cider, sött och gott.
¤Fotboll eller ishockey? Fotboll
¤Är du en morgonmänniska eller nattuggla? Ja, inte morgonmänniska iaf!
¤Pedikyr eller manikyr? Manikyr
¤Favoritdag i veckan? Fredag!!
¤Favoritblommor? Tulpaner
¤När var du riktigt kär senast? image195Är det just nu.. image195
¤Nattamat? Kebab..med mycket sås och saltgurka
¤Äger du en cykel? Ja, en röd...
¤Fattas du något? Pengar är alltid en bristvara;)
¤Dagens middag? Rostbiff och potatissallad
¤Vad lyssnar du på just nu? Två busande hundar..
¤Längtar efter? image195Jakobimage195
¤Hur många tatueringar har du? TRE; en volleyboll och två stjärnor!!


Icke-nudism...

Såhär såg jag ut igår!
Blus: Såklart! Ny, fin och blommig från MQ
Jeans: Favoriterna från Nudie
Skor: Röda converse - matchade blommorna i blusen:)
Frisyr: Knut högt upp på huvudet
   image194    
image193

Snabb som synden...

Jag hann med allt igår!!! Hurray! Fast det tog betydligt längre tid än beräknat plus att jag inte fick pluggat så mycket som jag hade velat...menmen. Fredag idag, underbart! Är i Svedala, men ska snart tillbaka till Lund.

IntGympaStåmg klockan elva, sen blir det lite shopping;).
Ikväll ska jag på spex med Emma, Biffen och babe. Nice, ska bli trevligt att få skratta lite. Sedan sticker jag och Biff in till Malmö - it´s time to parta!!!

Wohoo, I love fridays!!

Torsdag...

image191

image192Skola från tio till tolv (Prov!!)
image192Plugga med Emma
image192Träna GympaStång Gerda 14.15
image192Köra bil (med mamma)
image192Åka till Svedala och hjälpa Maria slinga håret
image192Skriva färdigt ett sjukt bra cv

Shoppat...

Blev inte fullt så mycket som var tänkt, men det som fick följa med hem var väldigt fint. Köpte leggings och hårsnoddar, sånt är inte så kul att köpa...men det behövs det med.

Annars blev det bara den här söta blusen från
MQ. Gillar blommigt och  t.o.m. lilleBiff tyckte att den var här var fin. Den kommer vara underbar till sommaren, sitter inte åt och är supersöt och skön.. Mmm, me like! Kostade 399kr, jag hade dessutom en rabattkupong så hela kalaset gick på 249 kronor. Helt klart överkomligt.
image189   image190
På bilden till höger ser man lite bättre hur färg och mönster ser ut.. Visst är den fin?! 

8 ÅR!!

Idag fyller en av mina älsklingar år! Nämligen min fina lilla vovve, Kvick. Jeez, att han är så gammal redan. Känns som det inte alls var länge sedan vi hämtade honom från uppfödaren. Han var så liten och fick sitta i mitt knä hela vägen hem:) Det första han gjorde när vi släppte ut honom ur bilen var att krypa in i en buske så vi knappt fick ut honom. Suck...vad tiden går. Haha!
image187
Sin imponerande ålder till trots måste jag säga att han ibland beter sig som en liten, liten trams. Ett exempel är när han försöker äta upp sin lillebror...av den enkla anledningen att denne också vill hälsa på folk som kommer hem till oss.

Onsdag!

Idag är det onsdag!!! Och vi vet väl alla vad det betyder!! Shoppingdag!! Hurray!!

image186
Ska först iväg på spinning klockan 12.15...gäller att ladda. Ta ut sig ordentligt så man sedan är lugn och avslappnad inför storstadsbesöket. En sak som garanterat kommer följa med mig hem (om den finns tillgänglig förstås) är denna top.

Ser kanske inte mycket ut för världen, men den är sjukt skön kan jag lova. Sitter snyggt upptill, lite vidare nertill och söt puffärm. Perfekt bastopp om jag får säga det själv. Kommer från Stadium, märket heter Dcate och modellen Bella Top Solid. Den kostar 99 kronor.

Testade den hemma i lördags, min syrra har fått en sådan av mamma. Hon har redan tvättat den någon gång och sa att den håller form och storlek jättebra. Hurray, budgetshopping!! Me like!

Flower Power!!!

Den här jackan ska det erkännas att jag är lite sugen på... Problemet är bara att den har hajpats på typ varenda blogg jag läser så det lär ju finnas noll chans att den finns kvar i affären(Gina Tricot) imorgon. Men hoppas kan man ju alltid. Den kostar endast 299 kronor, så är ju inget rån heller. Liknar den från Minimarket (lilla bilden) som kostar betydligt fler pengar...
image184
  

Shoppingsug...

Idag slutar mitt köpstopp helt officiellt!!! Men min tanke är att vänta till imorgon. Ska ta en tur in till storstaden och go bananas i affärerna där. Lika bra att göra det ordentligt när det nu är tillåtet igen;) Är verkligen sjukt sugen på att shoppa nu, har ju varit så duktig så. Nu vill garderob och kropp uppleva litta vårnytt!!

Ska självklart träffa min Biffisöt också. Tror inte att det är tillåtet för mig att komma till Malmö utan att träffa henne..inte mig emot:) Vi ska fika också...mm, vad mysigt. Längtar!

Redan tisdag...

Oops, tiden rullar då på.. Måste vara nu när det blivit sommartid, allt går genast mycket fortare. Gårdagen var en dimma. Hade tidig skola, kom hem, träffade Maria och tog slutligen en löprunda.. Det var segt som bara den, inte jobbigt direkt.. Men det kändes som man inte kom någonstans alls. Sedan fick jag panik och insåg att jag var tvungen att plugga, fast sova egentligen hade varit ett sundare alternativ.. Menmen, hann med både plugg och powernap..duktigt värre.

Kollade fotboll på kvällen, Malmö FF hade premiär mot IFK Göteborg. Tyckte att Malmö spelade jättebra, synd bara att de inte lyckades näta fler gånger;)

Sedan kom min babe på besök:) Så glad man blir!! Däckade nästan så fort vi placerat våra huvuden på kuddarna, men bara att han finns där bredvid en skapar lycka...

RSS 2.0