Torsdag 30/9-2010

Sista september, den svenska 50-öringens sista levnadsdag! Dagens ska ägnas åt artikelfix tillsammans med artikelkompis. Ska dit vid elva, innan dess kommer dock Petra förbi för ett lite möte. Ska diskutera lagets framtid, kan nog bli bra det här:-) Ikväll står en timmes träning på schemat, med spelarmöte innan.

Linne: Långt, svart från Gina Tricot
Tröja: NY! H&M Divided Black
Tajts: Blockmönstrade, gråa och svarta från H&M Divided Black
Örhängen: NYA! Blingade, guldrosetter från H&M

Igår

Jobbade igår ute på Burlöv center, 10-16. Fick passet vid halv nio, vilket gjorde att det blev en busy busy morgon. Men hann i god tid, och arbetsdagen gick superfort. Är riktigt kul att vara ute och jobba, nu när det inte är så ofta. Hittade till min lycka ett par vantar bland de nya varorna ute på lagret, exakt såna leovantar som jag hade förra året. Love them!

På kvällen bar det av till Svedala för träningsmatch.
Målet för kvällen var att spela samman laget och se lite hur vi står pall mot bättre motstånd. Spelade tre set, siffrorna blev 25-18, 25-20, 25-21.. Så det tog sig. I andra set spelade vi sjukt dåligt i början, låg under med 11-0...men jobbade upp det. Vår specialité. Om Svedala kan sägas att de ligger en nivå över oss, detta märks framförallt i tempo. Anfallsmässigt är de dock ganska enkelspåriga, om de ska klara sig i elitserien måste de nog börja variera sig. Kul att spela iaf, på lördag är det premiär på riktigt! Mot Lund! En match vi måste vinna, då det ju vankas lagfest efteråt;-)

Skrivkramp

Ända sedan jag var liten har jag fått höra att jag är bra på att skriva. Att jag kan konsten att skapa något på ett tomt papper. Så det är liksom den bilden jag har av mig själv. Att jag kan det där. Men på senare år har jag märkt att jag tycker det är allt jobbigare. Att skriva, att skapa, att prestera. Varje text värks liksom fram.. Inte så kul, särskilt när jag mestadels läst kurser med många skapandeprocesser. Men i slutändan brukar jag bli nöjd, och när jag ser tillbaka brukar jag tycka att det ser bra ut..

När i fick tillbaka kamratresponsen rörde den mesta kritiken de delar som jag skrivit.
Ett slag i magen...trots att jag visste från början att texterna inte var bra. Har haft så sjukt svårt för vissa delar av det ämne jag skulle behandla och hade därför, istället för att ta tjuren vid hornen och skapa något, valt att blunda och citera mig ur situationen. Fungerar sällan..

Nu har jag dock, med stöd av min artikelkompis (som jag btw har sjukt dåligt samvete gentemot), tagit tag i mig själv och omarbetat texten. Skippat det stora, långa citatet och skrivit om med egna ord. Förklarat några krångliga ord med hjälp av nya källor osv. Nu känns det lite bättre, börjar känna igen mig själv något..


Tisdag 28/9-2010

Kändes som jag inte gjorde någonting alls igår.. Vattengympa klockan 9, sen satt jag hemma och pluggade lite. Mötte upp syster vid två, fikade och gick på stan. Hem igen och gjorde middag, sen träning vid halv nio.. Hmm, en måndag.

Lite trist med såna här veckor när det inte är någon skola alls.
Men har ju att göra ändå, ska strax iväg och fixa med kamratrespons till artikeln. Den vi ska skriva på är sjukt bra, nu känns vår ännu sämre:-( Menmen får se vad e som granskar vår säger. Får besked imorgon, sen är det inlämning på fredag..

Linne: Långt svart från Gina Tricot
Tröja: NY! H&M Divided Black
Tajts: Glansiga från Gina Tricot
Skor: Vita converse, One Star
Ute blir det även jacka Rules by Mary. Solen lyser idag:-)

Lördag

Haft en riktigt trevlig lördag, i nuläget är jag nedsjunken i soffan, väntandes på middag som Jacob håller på med.. Nice! Inledde dagen med plugg, skar i min del av artikeln och la till referenser. Mejlade iväg den till min artikelkompis, kommer få tillbaka den imorgon. Då ska det fixas referenslista, sen är den förhoppningsvis klar.. Efter plugg stack jag in till stan, mötte upp syster och fixade naglarna. Ändrade lite denna gång, körde pink and white denna gång. Mycket snyggare:-) Riktigt nöjd!

Mongobild, hade tagit en mycket bättre men den försvann:-p


Efter nagelfix cyklade jag och babe iväg till Eriks födelsedagskalas.
Hela släkten på plats, precis som det ska vara! Är dock riktigt hungrig nu, hann ju inte käka innan kalaset. Så nu är jag hög på socker och låg på mat.. Fick låna bil av Erik, så imorgon blir det IKEA och sen storhandling på Ica Maxi. Perfekt uppladdning inför en ny vecka!

Har softat runt i långt vitt linne, glansiga, svarta tajts och lång, randig, stickad tröja idag.
Allt från Gina Tricot.


Bokmässan 2010

Igår steg jag upp halv sex för att åka till Lund och hoppa på bussen som skulle ta oss till Bokmässan i Göteborg.
Anlände vid 10. Sen gick, gick och gick vi. Tittade på en massa, både böcker och folk. Hade en supertrevligt dag som även innefattade buffélunch och fika. Var jätteroligt att gå runt och bara titta på allt. Kul med en hel liten värld som innefattar böcker och liknande dokument. Har dock lite svårt att se syftet med bokmässan, men antar att den är av vikt för förlagen, författarna och dess eventuella samarbetspartners. Som privatbesökare kändes det lite som en jättemarknad, dagens samhälle känns extremt inriktat på att sälja. Spenderade 7 timmar inne på mässan, var riktigt trött när man fick sätta sig u bussen igen..

Dessa två verk fick följa med mig hem, plus några tidningar och en bok om svenska språket.
Den första av dessa var min huvudsakliga bas till det projektarbete jag skrev på gymnasiet. Så ljuva minnen;-) Och den andra ville jag bara ha, haha! På adlibris kostar den 174 kr, jag fick den för 85. Inte helt fel. Börjar få en fin liten samling med modeböcker nu, måste bara hitta en plats i hemmet där det kommer till sin rätta.

Onsdag 22/9-2010

Ojdå, dagarna rusar förbi...på måndag är det inlämning av artikeln! Behöver färdigställa mina delar idag, imorgon ska bussresan till Bok- och biblioteksmässan användas åt att fixa inledning och disussionsdel. Hoppas vi kan bli klara! Igår efter föreläsningen hade vi mingel med ABM. Satt mest och pratade med folk från egna utbildningen, men fick iaf höra att det inte endast varit jag som haft det slitigt. Det finns alltid de som har det värre..

Idag skiner solen igen, men det är ganska kallt ändå.
Typ svinkallt i skuggan och behagligt i solen. Idag har vi PBL-möte, lite spännande att se vad handledaren tycker om vår insats. So far tycker jag denna arbetsform känns ganska flummig... Menmen.

Linne: Gina Tricot
Kofta: JC
Tajts: Gina Tricot
Klocka: runns.se
Skor: Vita converse, One Star
Ute blir det även jacka från Rules by Mary och randig tubhalsduk från Gina Tricot.

Vattengympa

Var kul att köra igång med vattengympa igen, en träningsform som man typ anpassar själv. Skapar det egna motståndet och väljer hur mycket man vill ta i. Man blir så skönt varm och trött efteråt. Körde en kvart i solariet efter passet...riktigt njutningsfullt:-) På måndag kör vi igen!'

En rolig grej som hände. När vi kom upp ur bassängen sa instruktören åt mig att vänta lite för att hon ville prata med mig. Då jag och lillasyster hade pratat lite i slutet av träningen så trodde jag att jag skulle få en tillsägelse. Men icke! istället frågar hon mig om jag inte funderat på att bli vattengympainstruktör! Hon tyckte att jag hade fantastisk taktkänsla och var jätteduktig! Blev superglad och smickrad, sa att jag skulle fundera på saken. Känns sådär att klämma in ännu en sak i ett redan pressat schema, men samtidigt hade det kanske varit kul.. Får se.

Sool!

Nu kom solen fram!! Hurray!! Blir så mycket gladare när man får lite sol i fejjan!! Dags att promenera till bussen, min fina cykel står borta på Södervärn då jag skulle vara smart igår.. Menmen, bara jag inte glömmer den sen. Södervärn är inte säkraste stället på jorden för en cykel direkt..


Tisdag 21/9-2010

Idag fyller lillebror Erik 21 år! Grattis! Grattis! Nu håller vi tummarna för att det blir ett kalas, har dock inte allt för höga förhoppningar;-)

Vädret är så trååkigt just!!
Inget regn idag än så länge, men det är grått och trist. Blää! Virar in mig i koftor och kör på tajts varje dag, pallar inget annat. Känns som det matchar vädret också. Igårkväll tände jag ljus hemma, första gången denna höst. Riktigt mysigt faktiskt:-) Gillar hösten egentligen, men är less på att behöva ha regnjacka varje dag..

Linne: Gina Tricot
Kofta: H&M Divided Black
Tajts: H&M Divided Red
Klocka: runns.se
Skor: Vita converse, One Star

Volleybollskor!

Efter skolan igår hoppade jag på bussen till Svedala. Hämtade upp skor till mig, Hannis och Emma...sen promenerade jag hem till föräldrarna. Fast de var inte hemma, fick hänga med vovvar och syskon istället. Trotsade ösregnet och följde med Maria på en runda med hundarna, sen fick jag skjuts till Malmö. Lucky me! Valde att hoppa träning, dels var kroppen sliten och sen behövde jag verkligen plugga ikapp. Usch, skäms när jag inte gjort det jag skulle.. Fick gjort en del igår iaf, fortsätter idag..

Fina, nya, skuttiga skor!

Skola 10.15-12 idag också, sen ska det vara någon typ av mingel tillsammans med folk som läst lite längre. Efter det blir det vattengympa 14.45 med syster...ska nog ta en liten solarietur också. Behöver det känner jag..

Måndag 20/9-2010

Känns läskigt att SD fick 16,2% i Svedala...nu kommer Jacob aldrig gå med på att flytta dit! Säger som Emelie; skämmes ta mig fan!!

Idag är det tillbaka i verkligheten med skola, dock bara 10.15-12.
Sedan ska jag ta bussen till Svedala för att hämta skor hos Jacks Sport och även besöka biblioteket. Ska även ta en tur hem till mamma och pappa, måste ju gosa lite med vovvarna. Igår sa jag till pappa att hälsa till familjen, då svarade han: "och klappa vovvarna ja!":-) Efter det och innan träningen måste jag även hinna plugga en massa. Ligger efter och var tvungen att krypa till korset och erkänna för min artikelkompis att jag inte hunnit jobba... Icke bra, nu gäller det att lägga på ett kol!!

Typ första gången sen jag köpte min plattång som jag kör med utsläppt, oplattat hår.
Men det kändes bra idag. Har ingen röst kvar sen helgen, så blir till att lyssna och lära på föreläsningen:-)

Linne:
Gina Tricot
Kofta: H&M Divided Black
Tajts: Smårandiga från H&M Everyday
Ute blir det regnjacka och nya skorna. Invigde dem i helgen, har fått en blåsa på lilletån annars känns det bra:-)

Helgen

Tillbaka igen efter en hel helg med volleyboll. Steg upp klockan fyra i lördags för att åka till Borås. Resan gick bra, pausade i Halmstad då jag kände att kaffesuget inte längre gick att stå emot. Inledde med match mot Jönköping klockan nio...vi rushade in i hallen vid halv. Menmen! Inledde svajigt och förlorade första set. Men sen började vi hitta varandra och kunde vinna med 2-1. Skönt! Spelade två matcher till denna dag, mot Örebro och Norsjö. Vann bägge med 2-0, riktigt härligt och bra spel! På kvällen åt vi smaklös buffé och gick sedan och la oss. Somnade varm och go, vaknade vid halv tre av att jag frös som satan. Gick upp och klädde på mig, men fortsatte trots detta att frysa. Fy f***n, vad kallt det var. Inte kul alls:-(

Söndagen inleddes med upptining...och frukost.
Match klockan nio mot Ljungby. Vann första set, sen tappade vi gnistan lite och förlorade andra set. Som tur var så avslutade vi detta set riktigt bra, vilket vi kunde ta med oss till tredje set. Kunde vinna detta enkelt, hurray! En match kvar och de blev mot Göteborg. De hade sett riktigt starka ut, men trots detta vann vi med 2-0. Ledde med 23-18 i andra set, det slutade sedan 25-23.. Puuh, inte helt okej. Men! En vinst är en vinst, och vi vann i år igen! Hurra! Hurra! Hurra!

Dagen avslutades med hemresa, matstopp på McDonalds, skjuts hem av pappa och slutligen valvaka och nybakat bröd i soffan. Var riktigt trött, däckade rejält i min varma, sköna säng.

Även Jessa var på plats på Knalle.
Hon är nu tränare i Örebro, som vi tack och lov lyckades slå. Det kändes jätttekonstigt och hemskt att se henne där, som coach till ett lag som inte är vi:-( Höll på att börja gråta när jag kramade henne, saknar henne så otroligt mycket!

Facit

Idag är första vardagen sedan skolan började som jag är ledig. En helt ledig dag, som helt borde ägnas åt studier. Då det ju såklart finns en massa att göra och ta tag i. Jag har inlett dagen med att tvätta, frulla till Vakna med the Voice, diska, surfa runt och faktiskt, ja faktiskt även plugat lite. Jobbar vidare med mitt arbete att sammanställa referensmaterial. Det blir faktiskt väldigt smidigt och användbart, skönt dessutom att inte behöva gå tillbaka och läsa in sidnummer.

Läste i Sydsvenskan att Säkert! släppt nytt album; Facit.
Sommaren och hösten 2007 var säkert min vän i mörkret, texterna kändes speciellt skrivna för mig och jag älskade dem.. Sitter i detta nu och lyssnar på Facit för första gången. Tror jag kommit halvvägs och hittills gillar jag det. Riktigt mycket.


Nya pjucks!

En av mina stora svagheter inom ekiperingsvärlden är vita skor. Älskar dem, vet inte varför men väljer nästan alltid vita skor. Framförallt sneakers, och då 9 gånger av 10 Converse. Strosade omkring en stund på Entre efter skolan, behövde fylla på badrumsskåpet lite. Svängde även förbi Märkesoutleten och kom ut med ett par nya skor. Vita converse, såklart! Dock inte den vanliga modellen, dessa är gjorda i skinn och är något grövre. Perfa höstsko ergo! Upptäckte nyss att dessa inte ens heter All Star, som de vanliga, utan istället One Star.. Var duktig och testade ordentligt så att även vänsterfoten hade bra med plats, har annars en benägenhet att köpa för små skor.. Nu kommer mina fötter vara glada på mig hela hösten;-)

Fina, nya skor..

Torsdag 16/9-2010

Redan torsdag, jeez! Kändes som det precis var måndag.. Snart helg och då bär det av till Borås för att spela Knallecupen. Ska bli jättekul! Gårdagens träning var så mycket bättre än måndagens! Alla var mer på g och körde järnet. Så nu är jag mycket gladare:-) Genrep ikväll, sen jäklar!

Idag är det skola 10.15-12, sen måstemåstemåste jag hem och plugga!
Behöver få en massa gjort, ska byta texter med min artikelkompis på söndag igen.. Dvs jag behöver få en massa gjort innan helgen. Kom igen nu, sluta slappa!!

Tröjklänning: We/Sc
Tajts: Vila
Klocka: runns.se
Skor: Vita converse
Verkar som att solen vågat sig fram idag, hurray! Kanske vågar lämna regnjackan hemma idag:-)

Färga eller inte färga...

Är sugen på att färga håret..igen! Och jag vill ha det rött! Tycker det är så himla fint, det ska typ vara orangerött. Alla färger jag hittills hittat har varit kalla, nästan åt lilahållet. Men nu hittade jag en fin, frågan är bara om jag vågar.. Känns knappast lönt att fråga Jacob, han tror fortfarande att jag ska bli blond igen. Hmm, får se hur jag gör...


Onsdag 15/9-2010

Var riktigt trevligt att jobba igår, lugnt och stillsamt. Det är verkligen stor skillnad mellan butiker, vi var två personer som stängde!! På Mobilia är man lite om det är åtta personer. Skönt att få sluta redan 19.15, hann hem och ha lite kväll också. Fick pluggat lite, plus mys med babe:-) Känns som vi knappt ses alls nu, så det var välbehövligt.

Idag börjar jag klockan elva, har fixat lite pluggrelaterat nu under morgonen...samtidigt som jag kollat Vakna med the Voice. Ska luncha med några kursare efter föreläsningen idag, trevligt värre! Känns som jag hittat mitt "gäng" i klassen, fantastiskt! Sedan blir det studiebesök på Historiska Museet i Lund.
Svårt att få till en bild idag:-p
Klänning: Gina Tricot
Kofta: H&M Everyday
Strumpisar: H&M 100 den
Klocka: runns.se
Skor: Vita converse

Busy...

Det blir jobb idag.. Om ganska exakt en timme, ska jobba 15-19.15 på Caroli. Fick ett sms och kände att jag fick passa på nu eftermiddagen var ledig. Hade tänkt hinna plugga en massa den tid jag hade hemma mellan skola och jobb... Men det sket sig totalt, har inte gjort ett dugg. Bara surfat runt, ätit rostmackor och druckit en massa kaffe. Blir lätt så när man har en ny, lyxig moccamaster;-) Försöker vara jätteduktig och hålla den ren och fin hela tiden...än så länge går det prima. Hoppas bara det håller i sig, vår gamla var inte alltför fräsch alla gånger.

Iaf, ikväll kommer jag behöva sitta en stund med studierna.
Ska mejla min artikelkompis senast imorgonkväll.. Ska till dess hinna skriva om arkiv som praktik, plus att jag lovat att kolla kursplanerna för ABM. Ska se om de är något vi kan ha nytta av. Puuh! Men som sagt, jobb först!


Tisdag 14/9-2010

Idag var det så jobbigt att stiga upp att jag höll på att strunta i det. Borde verkligen ställa klockan till mig själv också, ifall jag skulle råka somna om när Jacob gått till jobb. Blev inte superpeppad av att höra regnet slå mot fönstret heller... Ösregn och grått, kuul! Har dock endast en föreläsning idag, sedan blir det plugg för hela slanten. Hade lagt mig tillgänglig för jobb idag, får se om det plingar i telefonen sen.. Problemet är bara att ju närmre det blir, desto mindre sugen blir man på att jobba. Menmen, vi får se..

Myskläder denna regniga dag.

Linne: Vitt från Gina Tricot
Tröja: H&M Divided Red
Tajts: H&M Divided Red
Skor: Vita converse
+Regnjacka och paraply:-p

Igår..

Gårdagen var lite kluven. Hade en trevlig dag i skolan, bestämde lunchdejt på onsdag. Trevligt! Och!! Fick äntligen pratat ordentligt med min artikelkompis:-D Hela vägen till bussen, och sen hela resan till Malmö. Så nu har vi en plan, känns super!

Årsmöte och träning på kvällen... Långt och segt möte, där det visade sig att vår hjärtefråga inte var ämnat att tas upp på denna typ av möte. Har svårt att tro att det kommer leda till något, utöver en massa jobb för oss.. Suck! Höll sedan i en stressad träning, inte så kul. Ibland saknar jag Jessa så fruktansvärt mycket... Menmen, tänker inte vika ner mig. Ledig idag, sen laddar jag om till onsdag. För volleyboll är ju trots allt det bästa jag vet..

Måndag 13/9-2010

Igår hade vi en riktig hemmadag, skönt med sån också ibland. Babe överraskade mig med att, utan någon som helst protest, stiga upp och ställa sig och baka scones. Mmm, ibland har man det bra. Långsam frukost i soffan, läste tidning och hade det bra. Sen drog Jacob med mig till gymmet, riktigt välbehövligt. 45 minuter på crosstrainern, lite armar och situps.. Sen hängde vi hemma igen, jag tog mig endast och bara ut för att köpa godis:-p

Fick äntligen kontakt med min artikelkompis!!
Hurray! Hade missat och ta hans mejl, men han hade hittat min. Känns lite bättre nu, verkar som vi har en plan:-) Så nu går jag in i den här veckan med nya, friska tag. Har glömt att be någon sköta träningarna, så får väl göra det själv.. Årsmöte med volleybollen ikväll, då ska det fightas!!

T-shirt: Gina Tricot
Kofta: Massimo Dutti, Barcelona
Jeanstajts: Pieces
Skor: Vita converse

Lördag 11/9-2010

Jobbdagen gick riktigt fort idag. Kul att träffa mina kära kollegor, trots att jag mesta tiden stod ute på lagret och packae upp varor. Gött att få gå hem klockan 12:-) Mötte upp babe och vi gick till Elgiganten och köpte en ny kaffekokare. En Moccamaster! Yeaah, den gör ju så fantastiskt gott kaffe;-) Säger alla! Återstår att se, snabb som attan är den iaf. Ville egentligen ha en i guld...men det fick jag inte för Jacob. Höll på att bli ett riktigt gräl där...men jag gav mig. Metallic matchar mikron bättre, viktigt sånt där.
Fin bryggare som jag inte fick köpa;-(

Lunchade på Burger King, sen gick vi hem och gjorde kaffe.
Mötte upp Biffen och drog till Entre för att rösta, fika och strosa runt i butiker. Då mitt csn ännu inte anlänt så är jag fattigare än fattigast...men var nöjd med att gå runt och kika. Var även lite smakråd åt min kära Biff som skulle ut och svira ikväll. Det ska inte jag, är istället parkerad vid datorn för att skrivaskrivaskriva på artikeln. Har producerat en del, men nu tog jag paus. Fast bara en liten, måste få mer gjort!!

Efter jobb svidade jag om till ny, lång tröja från H&M Divided Red.
Med stjärnor!!
Såklart, strjärnor på en stjärna;-)

Fredagen..

Igår var en duktig dag som inleddes redan vid klockan sex.. Segade mig upp, fixade mig snabbt och var ute ur hemmet innan babe. Tåg till Lund, sedan parkerade jag mig på Espresso House för 4 1/2 timmes hårda studier!! Kände mig så slapp efter torsdagen, då jag inte fått något alls gjort så kände att jag var tvungen att jobba ikapp lite. Fick läst och strykt under en massa plus skrvit anteckningar som denna kväll är tänkt att förvandlas till text som kan mejlas till min artikelkompis.. Puuh!

På eftermiddagen var vi på studiebesök på Arkivcentrum Syd, det var trevligt.
Tycker det är kul att såna här saker ingår i kursen, trots att jag var mer lyriskt efter biblioteksbesöket. Inte så konstigt kanske:-) Hade lite svårt att lyssna och fokusera, men det var fascinerande med alla dokument...och då fick vi ju bara se en yttepyttedel. Efter besöket for jag hem till Malmö igen, där blev det sushi på restaurang och därefter film hemma i soffan. Jag fick välja, så det blev Grown Ups. De flesta tycker säkert att den är kass...extremt förutsägbar om inte annat. Men jag gillade den!! Precis min typ av film, feelgood och humor..

Idag ska jag jobba!!
Första gången på två veckor och det blir ett pass mellan 8 och 12 på Mobilia. Känns tryggast så;-)

9/9-2010

Skulle egentligen ägna denna morgonen till djupa studier, då jag inte börjar förrän klockan 11. Hittills har det gått sådär, inledde med att frulla till Vakna med the Voice. Och sen var jag ju tvungen att fixa mig, såg ut som ett troll i håret efter att ha tvättat det igår efter träningen. Men nu har plattången gjort sitt, kajalen är dragen och jag är klädd. Och har typ en timme på mig att plugga innan jag måste rusa till bussen. Går till fyra idag, sen är det träningsmatch mot DamerC som står på schemat. Ska planera uppställningar och så lite, får ta mitt ansvar som kapten:-)

Linne: Gina Tricot
Kofta: Cubus
Tajts: H&M Divided Red
Klocka: runns.se
Skor: Vita converse

Sparkly Red

Har ju lyckats byta upp mig från min gamla i-phone2G med spricka i displayen till en ny och hel i-phone3G. Helt utan kostnad! Hurray, ibland är det fantastiskt bra att ha en prylgalen familj:-) Och att typ alltid vara sist på bollen. Fick ta över mammas telefon eftersom hon fick pappas gamla. Eftersom han köpt en i-phone4. Såklart, duger inte med annat än det senaste för den mannen. Trots att han för typ två år sen inte ens kunde skicka sms;-) Gullepappa!

Anyway, den egentliga anledningen till att jag velat ha en 3G är att det inte går att köpa skal till 2Gn.
Bläää! Plus att den är ganska mycket tjusigare.. Så det första jag gjorde var att beställa ett rött och fint skal...som gnistrar! Lovely! Jacob bara skrattade och skakade på huvudet när han såg det, men inte bryr jag mig om det. Babe som bakgrundsbild och rött skal...kan jag nu bara fixa The Worrying Kind som ringsignal så är detta min drömmars telefon;-)

Fint!


Onsdag 8/9-2010

Är så frusen varje morgon nu.. Men nu ser jag solen skina utanför köksfönstret, vilket ju bådar gott. Dubbla föreläsningar idag också, sedan blir det nog en tur till Svedala. Måste prova ut nya träningsskor, hos Jacks Sport. Ska bli skönt med nya skor, lite mer studs. Kan behövas nu när säsongen drar igång igen.

Känner att det är lite roligare att klä mig nu när det är lite kyligare..
Har köpt en hel del nytt, samtidigt som jag även fyndar bland mina gamla grejer. Som idag, all old! And I like it!

Linne: Gina Tricot
Kofta: Camden Market, London
Tajts: Vila
Klocka: runns.se
Skor: Vita converse

Gårdagen

Igår övergavs jag pga fotboll... Som så många gånger förr;-p Jacob fick, tillsammans med sina föräldrar och syskon, se Sverige slå San Marino med 6-0.. Och då vi typ är de enda i Malmö som inte kunde få in den kanal som matchen gick på, så blev det ingen fotboll för mig.. Lite synd, men tror jag ska överleva. Gav mig istället ut på en löptur, det var längesen!!! Men gick faktiskt riktigt bra, blev nästan skönt när man fått upp ångan.

Sen satt jag hela kvällen med datorn i knät, och fick inte pluggat ett dugg.
Måste bli bättre på att plugga efter skolan, störigt när man typ vant sig av med det. Dags att vänja sig igen, ju snabbare desto bättre!! Gaah, är fortfarande sjuukt nervig inför den jäkla paruppgiften! Känner inte att jag får den där feedbacken jag vill ha:-( Så då får jag köra lite eget race istället. Och sen mejla och höra vad han tycker. Jag får ingen ro annars! Satt och gjorde en plan över arbetet igårkväll...känns lite bättre nu(men bara lite)

Tisdag 7/9-2010

Idag börjar jag något senare, närmare bestämt kvart i elva. Lyxigt värre, men släpade mig likväl ur sängen när babe stack till jobbet.. Funderar på att åka in lite tidigare, har som vanligt en massa att läsa. Kanske skulle promenera upp till UB, behöver hämta en bok och läsa en text som bara finns där. Hmm, så får det nog bli. Igår hade jag jeans på mig, det var så jobbigt att jag idag återvänt till tajtsens trygga värld;-)

Linne: Långt från Gina Tricot
Kofta: Med påsydda pärlor från H&M Everyday
Tajts: Blockmönstrade från H&M Divided Black
Skor: Vita converse

Vardag...

Sladdade hem igår, fast besluten att plugga satan! Men! Icke! Blev istället vägrätt läge i soffan, med datorn på magen. Pallrade mig upp lagom länge för att hinna fixa mat, ärtsoppa och pannkakor:-) Sen blev det träning, med fys! Uääh, insåg ganska snabbt att jag inte är så vältränad. Puust, jobbigt! Men säkert nyttigt. På torsdag spelar vi träningsmatch mot DamerC och nästa helg bär det av till Knallecupen i Borås. Skoj att det börjar dra igång..


Såg denna ursnygga poncho på en blogg..
Me like very much!
Ska tydligen finnas på New Yorker, förvånande nog..
Får nog bli en tur förbi Entre snart.


Måndag 6/9-2010

Ny vecka, och jag känner mig nervös och seg. Härlig start, haha! Vädret är så skumt nu, fryser typ varje morgon och svettas sedan lagom tills det är dags att ta bussen hem igen.. Idag är det dubbla föreläsningar och sedan träning ikväll. En helt vanlig måndag alltså.

Topp: JC
Jeanstajts: Pieces
Klocka: runns.se
Skor: Converse med tunn sula, hoppas fötterna håller;-p

Jacobs helg...

Den här helgen har varit Jacobs..
I lördags fyllde han 27 år, min gamle kille;-)
Grattis grattis!!!

"Smög" upp tidigt på morgonen, bakade scones och sjöng så vackert. Babe
fick en skjorta och en cykel.. Hade dock inte släpat upp cykeln i lägenheten utan det blev en överraskning lite senare när vi skulle iväg på stan. Hurra, så snart ska vi cykla en massa! Blev en tur på stan, där babe laddade upp höstgarderoben litegrann. Två fina tröjor fick följa med hem, sen blev det lunch på en juicebar.. Mycket gott och fräsht. På kvällen var vi bjudna på middag hos Stina och Andreas, det var fantastiskt trevligt! Jättegod mat och Andreas hetsade mig att dricka lite vin;-) Helt okej, för att vara vin..

Igår inleddes dagen med brunch på Systrar&Bröder.
På vägen dit gick vi förbi Hilton, där svenska fotbollslandslagets buss stod. Gick fram och kollade, då där stod lite folk. Fem minuter senare började hela landslaget ramla ut.. Lite kul, trots att Zlatan såg så sur ut...tyckte lite synd om två småkillar som verkade ha stått där en bra stund.. Trist, särskilt med tanke på att han sedan var så charmig såå(när Sydsvenskan var på plats...) Menmen! Brunchen var god och sedna spanade vi in landslagets träning...triiist! Sen hem och städa inför kalaset, gästerna anlände klockan 16. Kul och trevligt att ha alla här, trots att vi endast hade ett bord.

Avslutade kvällen med lite plugg och rester av hemmagjord pizza.
Mums!! Nu är det dags för en ny vecka i skolan, känner mig lite smånervig för en paruppgift som måste fixas nån dag. Och innan dess måste det plöjas litteratur. Puust, nu kör vi!!

Torsdag 2/9-2010

Det är grått ute, vilket ju känns ganska trist. Känns som hösten kom över en natt, ordentligt från och med att skolan startade.. För trots att det varit sol så märker man en skiftning i luften. Det är kallare och krispigare. Tycker förvisso det är underbart att få klä mig lite mer ordentligt, men solen hade gärna fått visa sig.

Har dubbla föreläsningare idag, första dagen med grupparbete.
Ska bli kul. Allt känns lite förvirrat just nu, vet att det alltid är så i början men kan likväl inte släppa oroskänslorna.. Känns dock skönt att veta att man inte är ensam med dessa känslor. Ikväll blir det kalas hemma hos Jonas och Sara, då Jonas fyller år idag. Grattis! Har återigen blivit "slå in paket-ansvarig". Varje gång!

Klänning: Cubus
Strumpisar: H&M
Klocka: runns.se
Skor: Höga, vita converse
Tror jag tar på mig en kofta också, sen när det är dags att bege sig mot skolan.

Trött

Trodde jag skulle ha mer ork nu när skolan satt igång. Men!! Jag är tröttare än tröttast, däckar varje kväll.. Kan ha att göra med att även volleybollen startat denna vecka...och att den inneburit mer än bara den fysiska prestationen. Mycket hjärngympa just nu, kanske är det som tröttar så. Verkar som det tar ett tag att få igång hjärnan efter att den varit förslappad i ett halvår:-p

Igår trodde jag att jag skulle få åka hem efter föreläsningen klockan 12..
Därför tog jag inte med mig någon mat. Hade dock glömt att vi skulle fotograferas klockan 13.. Så var tvungen att köpa en macka. Visst, den var god. Men störigt när jag har en massa mat hemma, som jag kunde tagit med.. Grr!! Från och med nu ska jag granska schemat noga.. Idag är mat förberedd iaf:-)

Jag och min klass första dagen:-)
Min utbildning har en blogg, där jag lånat bilden..


RSS 2.0