Karin hjärta klänningar

Jag vill ha på mig klänning varje dag! Det är så soft och skönt..men samtidigt så fint. På jobbet är det perfekt:) Jag älskar mitt jobb, det är så sjukt skönt att slippa ha fula och obekväma arbetskläder. Istället får man fundera och klä upp sig lite.. Mycket trevligt:)
Den här skulle jag vilja ha på mig på jobbet idag. Den kommer från H&M och kostar 298 kr. Till den hade burit min gråa kofta i silke- och merionoullsblandning från Zara. Plus svarta leggings. Tjusigt värre!

Puh!! Onsdag!

None

- Gick upp tio i sju och gjorde frukost till mig och älsklingen
- Tittade på Vakna med the Voice fram till klockan nio..har nu slagit över till Nyhetsmorgon på kanal 1
- Ska träna på Gerda klockan 11. Ett nytt pass för mig; PulsGympa. Har jag aldrig testat innan..spännande!
- 13.30 ska jag ha körlektion med Ricky. Min favorit:)
- Så fort lektionen är slut ska jag springa till bussen och åka till Malmö
- Börjar jobba klockan 15.. ska jobba till 19.
- Efter jobbet ska jag träffa Biffisöt:) Vi ska fika och prata en masse. Emelie trodde inte att det skulle räcka att bara ses över en lunch...så vi kör på ett säkert kort istället;)
- Sen ska jag åka hem...och vänta på att babe ska komma och hämta mig så jag kan följa med hem till honom:)

Puh!! Så ser alltså dagen ut. Fast än så länge är det lugnt. Känns som jag borde förbereda lite så jag är redo när allt drar igång... Sådana här dagar är roliga:) gillar när det händer saker så man inte bara sitter och glor. Plus i kanten at jag hinner träna också. Var lite orolig igår eftersom jag jobbade enda till klockan19...men jag hann med en sväng i parken innan Jakob kom på besök. Kändes riktigt bra, jag sprang fort som bara den!!

Jobba!

Och helt plötsligt fövandlades sommalov till sommarjobb. Inte mig emot iofs. Alla finingar som jag vill umgås med har skola eller jobbar ju i vilket fall som helst. Ska jobba imorgon, på torsdag och på fredag. Det är bestämt. De behövde folk även på onsdag, men jag kan inte komma in förrän klockan tre då jag har körlektion vid halv två. Det är den sista lektionen med Ricky innan uppkörningen, så den vill jag verkligen inte missa. Det börjar ju dra ihop sig nu!!! Menmen, hoppas iaf att de vill att jag ska jobba från klockan tre.

Torsdag kommer bli en tuff dag för en som inte är van att behöva anstränga sig för många timmar i sträck...;) Först är det kassautbildning från 8-13 på Hansa...och sen ska jag jobba från 14-19.. Puh! Men samtidigt, oh vad kul:D!!!

Den här finns på mitt jobb:) Kommer från Trendavdelningen och kostar 298 kr. Mycket fin tycker jag, fast materialet är lite konstigt. Har iofs inte testat den, men den känns lite tung...

Söndagsmys

Det blev ingen fika i fredags..fick besöka EspressoHouse igår istället. Tillsammans med älsklingen såklart:) Om man bortser från att Jakob hällde kaffe över sin hand så att han brände sig, och att hans kaffe var äckligt....så var det väldigt trevligt och mysigt;) Min latte var som vanligt en hit:)

Efter fikan svängde vi förbi Jakobs föräldrar, babe skulle lämna morsdagspresent och hämta bilen. När vi gjort det for vi till Statoil och köpte korv..mums!! Korv är faktiskt väldigt gott..speciellt på sommaren:) Satt i bilen och käkade, romantik på hög nivå, haha!! Åt kanelbulle och muffins också...fast det gjorde vi hemma hos mig. Jag anser det vara värt att ställa till fest varje söndag..det faktum att jag slipper åka till posten och jobba hela natten är ju bara så värt att fira:D Varje vecka!!

Innan vi somnade låg vi i sängen och lyssnade på musik i älsklingens I-Pod.. Så sjukt mysigt!! Kan verkligen rekommenderas! Ligga jättenära, lyssna på fin musik...och pussas när man vill.. Åhh!!


Lilla mamma


Jag vet att morsdag var igår och inte idag..
Men det struntar jag i..
Jag älskar ju min fina lilla mamma varje dag året runt:)

Tentakaos..

I lördags hade jag min sista tenta för den här terminen. Idag är det alltså min officiellt första dag på sommarlovet. Och det ösregnar:p Vad är detta?! Ska det vara så?! Jaja, jag är ledig i alla fall:) Träning och presentköp står på schemat..det kan man ju faktiskt klara även i regn.

Nu till tentakaoset. Jag anlände till min skola, dvs SOL - Språk och Litteraturcentrum ca 10 min före två.
Tentan skulle börja klockan två... Under hela denna termin har jag haft alla föreläsningar där..och skrivit alla mina tentor där. Min käre lärare hade inte berättat var tentan skulle skrivas, och när jag försökte kolla det på nätet...så fanns det inte med där!! Suck! Och inte var det på SOL heller. Jag letade runt i 45 minuter:( Var lite lätt förtvivlad och höll på att börja gråta. Ännu en gång insåg jag det hemska och sorgliga i att inte ha några klasskamrater..

Till slut hittade jag...till Matteannexet!!! Hur fan skulle man kunna lista ut det?!! Har aldrig varit där innan!! Och jag hade aldrig hittat dit om det inte varit för Jakob och Martin. Tack älskling! Och tack Martin, för att du är så datorsmart:)

Fick alltså gjort tentan till slut. Det gick skit... Fast på något sätt bryr jag mig inte riktigt. Jag har inga planer på att läsa vidare, och jag har klarat tillräckligt med poäng för att få pengar nästa år:) Hurray!!! SOMMARLOV!!!


Vad ska hända idag.....?


 




Gissa vad jag vill göra i eftermiddag??? Äntligen fredag!! Trots att det är sista tentan imorgon så är jag på väldigt gott humör. Solen skiner, jag är hemma i Svedala och gosar med mina hundar. Vi ska alldeles strax ta en promenad och efter det ska jag ut och springa. Det blev endast en promenad tillsammans med mamma igår, kände mig inte så löpsugen efter blodgiving och med bedövning i hela munnen...

Men idag!! Har sovit som en stock inatt:) Nu är jag pigg och glad! Har pluggat lite, känns inte perfekt, men samtidigt tror jag inte att jag kan komma så mycket längre. Nu gäller det bara att vila sig i form så man är pigg imorgon. Jag känner mig på mig att denna tenta kommer kräva djup koncentration. Fixar jag bara det ska det nog gå bra...hoppas jag;)

Godmorgon!!!


Det var väl typ så här mitt kvinnoideal såg ut när jag var liten.. Haha!! Nu ska jag snart åka till Svedala...tandläkarbesök idag igen. Hade en lagning som spruckit, så nu ska det fixas. Sedan ska mamma och jag ge blod, och därefter åka till Beddinge. Ska nog springa en runda där. Dels är det skönt. och dels är det välbehövligt. Jag känner mig helt svullen och uppblåst för tillfället:( Inte kul alls.. Och javisst, plugga ska jag ju också göra idag:p

Jag gömmer mig...

..från mig själv idag. Har inte varit helt bekväm:( Har inte fått så mycket gjort, mest gått runt och tänkt en massa. Imorgon ska det bli annat, är min tanke... Då ska jag satsa stenhårt på pluggandet! Den här tentan känns som den helt klart svåraste av dem alla, är mycket osäker på hur det kommer gå. Men även om den nu skulle gå rejält åt pipsvängen så känns det betydligt bättre om man iaf har försökt, och pluggat. Så det är planen för imorgon.

När man känner sig som jag gjort idag så gäller det iaf att ha sköna kläder, som man trivs i. Enkelt och bekvämt helt enkelt..

Top: H&M
Jeans: Replay
Rosetthårspänne: Glitter
Ballerinaskor: Vagabond

De kan ta sig någonstans:P

Idag ringde posten till mig. De frågade om jag var intresserad av att jobba där i sommar... Det var jag inte! Kändes sjukt gött att få säga nej:) Blev förvånad att de ringde med tanke på att de hade sagt att de skulle höra av sig i slutet av april! Menmen, det är ju faktiskt posten vi snackar om..och de upphör aldrig att förvåna.
Trallalallala!!! Det är så skönt att inte jobba där mer!!! Hurray:D

Aprikoser..

 
Mitt nya snacks. Gott som bara den till kaffet:)

Onsdagsrapport

Idag ska jag städa...är tanken iaf. Vet att det behövs, men samtidigt skulle jag behöva plugga inför min tenta. Sista tentan! Det ska bli så skönt! Tentan är på lördag klockan 14-18.. Blä:p skittid! Mycket bättre att skriva på morgonen, så har man det gjort. Nu kommer man bra gå och våndas fram tills det är dags...suck!

Ska på spinning och ha körlektion idag också. Det ska bli kul.. Missade spinningen förra veckan eftersom jag jobbade...och körlektion har jag inte haft på jättelänge. Det börjar ju närma sig uppkörning nu...spännande!!


Rött är sött..

Favvofärgen nummer ett: RÖTT!! En varm, vacker och stark färg. Lyser upp och har betydligt mer power än t.ex. rosa. Dock gäller det att balansera snyggt när man ger sig in på att bära rött...man vill ju inte misstas för en jultomte. Haha! Röda skor är något som är farligt snyggt, och kan enligt mig lyfta en hel outfit. Själv äger jag ett par röda converse, dessa bars senast i fredags tillsammans med grått, svart och vitt. En lyckad färgklick helt enkelt:) Jag hade dock gärna utökat min skogarderob med dessa läckerbitar. Nu i sommartid är det fint med lite nättare skor tycker jag..

image320
Snygga vardagsskor från Keds. Kostar typ 380 kronor.
image321Dessa pjäser hade tagit min skogarderob till en helt annan nivå än den befinner sig på idag, så mycket kan jag säga. Har länge varit på jakt efter ett par röda ballerinas. Tyvärr lär det inte bli dessa. De kommer från Marc Jacobs och kostar 3605 kronor. Nu fattar ni kanske varför;)

Mat...

Jag tänker... På mat;P Tror jag ska äta lite snart, börjar bli hungrig. Plus att senast jag var hos tandläkaren fick jag inte äta på flera timmar efteråt. Hu! Detta får inte upprepas. Bäst att gå ut och kolla genom kylen. Detta gillar jag extra mycket med att vara på besök i Svedala. Hemma hos mig vet jag exakt vad som finns, vilket vanöligtvis inte är speciellt mycket. Mamis kyl är alltid välfylld., och det är alltid en lika rolig överraskning att se vad som erbjuds. Hoppas på brie...mm:)
image318

Ut på äventyr!

Snart ska jag åka till Svedala. Ska till tandläkaren, gosa med vovvarna, dricka kaffe och köra bil med mamma. Känns som det kommer bli en soft och mysig tisdag. Ikväll ska jag träffa Jakob, fast det blir ganska sent. Han har träning och efter den ska han ut och springa:) Han ligger i hårdträning nu, vi har bestämt att vi ska springa tillsammans om typ två veckor. Jag ska också ut och springa idag, vill ju inte halka efter när det är dags:)
image317
Tisdagens softa utstyrsel består av:
Linne:
H&M
Övertröja: Adidas
Jeans: Replay
Just nu skiner solen så vackert:) Tror jag tar en chansning och satsar på guldiga ballerinaskor för att göra outfiten komplett.

Det var igår det...

image316
Och jag var inte klädd så här. När jag cyklade hem från Gerda ösregnade det...och jag var iklädd tights och t-shirt. Kallt som fan!! Var dessutom tvungen att svänga förbi Coop för att köpa tvål. Där gick jag runt och såg ut som en dränkt kattunge. Det blev en lång varm dusch när jag väl kom hem:)

Mjölk!

Imorse var jag tvungen att springa till Hemköp och handla mjölk...vad vore en morgon utan kaffe med mjölk?! Total katastrof i min värld i alla fall;)
image315
Titta vilka fina mjölkpaket! Man blir ju helt lycklig av att se dem. De förgyller min icke så välfyllda kyl:)

Nu blommar det

Jag älskar det blommiga modet:) Har alltid varit en sucker för färger, men samtidigt får det inte vara för skrikigt... Här passar det blommiga in perfekt. Det är flickigt sött och bidrar samtidigt med starka färger som livar upp vilken gråmulen dag som helst.. Lovely, helt enkelt:)

Skulle jättegärna införkaffa mig en blommig klänning, att ha lite närsomhelst typ. Lillebror tar ju snart studenten, då skulle det till exempel vara helt perfekt med en vacker, blommig stass. Den här är nog den finaste dem jag hittills lagt blicken på. Den kommer från TopShop och kostar 605 kronor...
image313Visst är den alldeles underbar?! Har dock inte sett den i verkliga livet så ska kanske inte säga för mycket.

Sett i verkliga livet har jag dock med den här. Den kommer från H&M, där jag ju jobbar(Hurray!) Ni kan inte ana hur många som var inne i veckan och frågade efter den...eller ringde. Men den är helt slut. Fick se ett undanlagt exemplar och jag kan inte annat än hålla med Gabriel som sa att den ju inte är speciellt fint blommig...lite för skrikiga färger. Jag fick även intrycket av att den är extremt kort. Den kostar iaf 298 kronor. image314
Och om man nu blev helt kär i dess mönster kan jag meddela att detta även kommer pryda en långklänning.

Snart är det över.

Sitter i skolan och har precis avslutat mitt nästsista prov för denna termin. Nu är det bara den stora grammatiktentan kvar, den går av stapeln på lördag. Fasar...men samtidigt känns det skönt att få det gjort så man kan släppa det och istället rikta in sig på sommaren. Som jag iaf är övertygad om kommer bli fantastisk. Vill hitta på massa skoj, och jobba mycket såklart.

Fikade med min lilla Emelie igår...eller jag fikade och hon drack vatten. Haha, hon ätit precis innan hon kom till mig. Vi satt på CoffeBreak (mitt nya favvofik) i flera timmar och snackade om allt mellan himmel och jord. Precis så soft och skönt som en söndag ska vara:)

Efter långt fikamys åkte jag hem till Jakob. Vi åt tårta, eftersom Martin fyllde 25 år igår. Grattis! Sedan tittade vi på film, Brokeback Mountain. Som jag hade lyckats missa och se fram till nu. Den var bra, fast jag gillade Into The Wild bättre..den såg vi i lördags. Mycket film och mycket mys denna helg alltså..:)

Nu är det ny vecka och nya tag. Ska iväg på GympaStång som börjar nu kvart över tolv. Hoppas jag hinner!

Vilse i skogen

Söndagmorgon. Sitter hemma i Jakobs soffa och tittar på hans nya tv. En 37 tums platt, fin som bara den. Och stor...jättestor. Det var det vi ägnade första delen av gårdagen åt. Att åka till NetOnNet i Malmö. Jag köpte bara batterier..billigt och bra.

Efter besöket i storstaden for vi ut till Hällestad. Tog en mysig promenad i Trollskogen, jättefint. Lummigt, grönt och allmänt vackert. Jag kände mig sjukt trygg när Jakob sa att han inte hade en aning om var vi var någonstans..;) Men vi hittade hem till slut.
image311Lite svårt att se kanske, men det är jag:) Det var faktiskt lite svårt att ta sig ut till platsen jag sitter på, min fot blev blöt;(

image312Jag är en så mycket bättre fotograf än babe.. På den här bilden ser man ju direkt vem det är:)

Önskelista del 1

Jag har börjat skriva på min önskelista... Jag fyller år den 8 augusti. Haha! Menmen, det gäller att vara ute i god tid. Plus att man nästan alltid har glömt allt man önskat sig när lilla mami kommer i slutet av juli och vill ha önskelistan. Jo, för det vill hon. Varje år. Man kan inte bara säga vad man önskar sig, det ska finnas på pränt. Hårda bud;)

Här är en liten smygstart iaf:
image234Klocka från Casio.
Har insett att jag skulle behöva en fin klocka, jag som går i skolan och allt. Den här hade varit super, men självklart vill jag ha den i guld;) Vad annars...
image310


Orolig...?

Sitter här i mitt hem och tittar på Så ska det låta. Ja, det är precis som deppigt som det låter:( Jag vill inte titta på familjeprogram på tv, jag vill vara med min älskling. Men han är spårlöst försvunnen.. Eller okej, kanske inte helt spårlöst. Jag överdrev lite. Han är ute och spelar golf. Om det nu är rätt att säga spela, när man är ute och promenerar på en konstgjord gräsmatta i fyra timmar... Sport? Nja? Irritationsmoment? Ja! Mohaha!!!

Igår fick jag mess av Jakob där han skrev att han blir orolig när jag inte svarar på hans sms... Klockan 9.12 imorse skickade jag ett meddelande till honom. Gissa när jag fick svar? Klockan 13.46! Tror han inte att jag blir orolig?! Iofs är jag ju känd för mina nerver av stål;) men iaf! Var är logiken babe?! Och än viktigare! Var är du?!

Off we go!

Nu ska jag ut och springa. Tightsen är på och jag är redo. Det enda trista är att jag inte lyckades lägga in någon mucik på mobilen. Den ville inte riktigt få kontakt med min dator...:( Jag är lite sur, men får försöka fokusera på naturens egna ljud istället. Vilket när man befinner sig i stan typ innebär bilmotorer och barnskrik...suck!

Jeez vad negativt det här blev då. Jag som är glad idag:) Det är ju fredag, och jag ska jobba idag igen. Och ikväll ska jag äta godis. Mina godis- och kakregler går så bra... Är knappt sugen i veckorna längre. Men idag! Idag känner jag allt att det skulle vara mumsigt:P

Venerdi

image309

Mat: Kaffe, äppeljuice, ägg och knäckemackor med skinka och skagenröra

Klädsel: Mysbyxor och linne

Hår: Uppsatt i tofs

Smink: Inget alls, möjligen lite eyeliner som är kvar sedan igår...
Önskan: Att jag klarar min tenta och får jobba mycket i sommar 

Dyra crave: En stor och fin lägenhet:) 
Mindre dyra crave:
En guldig klocka från Casio och en blommig klänning
Nagellack: Inget

Ångest: Snart är det tenta igen:(

Ont: Blåmärke på låret. Jag ramlade över min cykel i tisdags...
Glädje: Det är fredag!!!!
Skönaste: Min säng
Plan: Joggingrunda i parken och därefter jobb

Måste: Plugga:p


Buongiorno Giovedi!!

Igår hade jag muntlig tenta i den talade italienskan. Tyckte det gick ganska bra, vid något tillfälle blev jag nästan själv förvånad över att mitt tal rullade på så lätt. Läraren var tydligen också nöjd för jag fick en 5! Glad! Nu är det bara en tenta och en oförberedd skrivuppgift kvar, sedan är det sommarlov:) Hurray!!

Eller lov och lov, mit mål är ju att jobba så mycket jag bara får. Har smygstartat denna vecka inne i Malmö ju. Jag trivs skitbra, alla är supersnälla och hjälper mig hur mycket som helst. Gillar mitt jobb, det är rofyllt att gå omkring och flytta runt, hänga rätt och rätta till kläder. Och varje gång jag lyckas hjälpa en kund blir jag sjukt glad. Värsta kicken!! Skönt att det ibland är så lätt:)

En slagen kvinna..

Tack Gud för att du uppfann kaffet!! I annat fall hade jag nog inte varit vaken vid det här laget. Nu, efter en sisådär fyra koppar så känner jag mig hyffsat pigg. Och snart ska man sova, attans!! Taskig tajming;)

Dagen har bestått av ett pass GympaStång på Gerda och första arbetsdagen på H&M! Spännande värre! Jobbade inne i Malmö idag... Jeez, vad mycket info jag fått! Är helt slut i hjärnan...och till följd av detta glömde jag stämpla ut när jag skulle gå hem.. Oops! Får fixa det imorgon, ska nämligen jobba då med:) Och torsdag och fredag. Skojigt:D

Stod i proven idag, delade ut nummerbrickor till kunder och hängde ut kläder i butiken. Shit, alltså! Man känner sig helt lost och dum i huvudet...hittar ju ingenstans. Menmen, det ger sig nog. Har fått lite tips på hur man ska tänka iaf..

Nu sitter jag i sängen och lyssnar på Tommy Körberg:) Han sjunger fint. Väntar på Jakob, hoppas han kommer snart innan jag däckar. Är nog lite trött ändå... Imorgon är det tenta - den talade italienskan. Jag är lite nervös:(  

Tråkmåndag blev kulmåndag:)

Satt och hade så sjukt tråkigt:( Blä, har verkligen inte haft något att göra, borde kanske plugga men kändes inte som man kom så mycket längre...

Ringde lillBiff, och det visade sig att hon hade samma dilemma. Tänk sig;) Så nu är hon påväg hit med bussen så vi kan leka och roa oss hela eftermiddagen!! Hurray! Det är alltid lika roligt att träffa min lilla Emelie, vi har alltid superskoj:) Nu har vi ju inte träffats på ett tag, man blir lätt lite enslig när man har tentaperiod...:p Så idag lär vi ha mycket att tala om!!
image307

Invigning!

image305
Igår åt Jakob och jag jordgubbar:) Mums, jag älskar jordgubbar! 
Gick för att handla mjölk på Jakob närbutik, Malla...och då stod där massa kartonger med jordgubbar. Om jag kunde motstå detta?! Nä, klart jag inte kunde!!

Snälla solen, stanna

image304Jeez vad lovely det är när solen skiner så vackert som den gjort denna helg. Det ryktas visst om att vädret nu ska bli sämre...hoppas det bara är rykten. Just nu skiner solen iaf, hoppas på att få några timmar ute på gräsmattan idag:)

Planen för dagen är att pluggapluggaplugga inför den muntliga tentan jag har på onsdag! Brukar inte vara så bra på att plugga utomhus. Men det känns som det är värt ett försök, vem vet när vädret blir så här underbart igen..

Var ju och tittade på fotboll igår, var faktiskt mycket trevligt:) TornaHällestad vann med 4-2:)...trots att de enligt Jakob inte spelade så bra. Vad vet jag, några fina mål blev det iaf. Jag satt och njöt i solen...så idag är jag litta röd på axlarna. Fast inte så farligt;)


Crazy Karin..

(Min tränares smeknamn på mig när jag gick på Volleybollgymnasiet...)
image302
Titta vad söt Jakob blev på det här fotot:) Det blev inte jag...

Fotboll hela dagen!

Idag ska jag titta på fotboll. Två matcher! Jeez, hur ska det gå...;)
image303
Nä, det blir säkert trevligt. Först ska jag sätta mig på pågatåget och åka till Stångby, där Jakob och hans lag spelar match. Måste ju få se dessa flickor som tar upp så mycket av min älsklings tid;) Haha, mina största konkurrenter! Resan till Stångby ska enligt tidtabellen ta tre minuter..haha!! Visste inte att det gick att åka så kort med tåg.. Sedan ska jag helt själv promenera till planen...hm, hoppas jag hittar. Fast Stångby kan väl knappast vara så stort...(?)

Senare på kvällen är det de stora grabbarna som spelar - Malmö FF. Denna match ska dock avnjutas från TV-soffan. Ojoj, jag tar verkligen del av min pojkväns intressen. Suck...vad gör man inte?

Kalas i Osby

Nu kommer snart min kära familj och hämtar mig. Vi ska fara till Osby, på kalas. Min farmor fyllde nämligen 70 år igår:) Grattis och hurra!!!

Det är jag som ska köra, och pga detta väljer pappa och Maria att ta tåget... Haha!! När, skojade bara! Det beror på att vår bil bara har fem platser, medan vi ju är sex stycken i familjen. Kass planering kan tyckas, men det är extremt sällan hela familjen ger sig ut och far på samma gång.. På hemvägen kommer det falla på min lott att ta tufftufftåget..

Det är så fint och varmt idag, trevlig dag för kalas. Kanske inte lika trevligt med en 12 mil lång bilfärd, men vad gör man inte. Har för första gången i år vågat mig på att ta shorts. Min vita, och inte helt nyrakade ben lyser vackert i solskenet;) Men någon gång måste ju vara den första att flasha dem, och varför inte just idag??

Fredag

Igår skrev jag tenta och sedan satt jag och pluggade på Stadsbiblioteket i några timmar. Kan säga att det gick trögt, huvudet hängde inte riktigt med. Fick iaf gjort min läxa till måndag, hoppas nu bara att där är några rätt också;)

Sedan var jag och babe ute på Nova, spankulerade omkring lite och käkade supergod sallad med skaldjur, mumsigt värre!

Softisch..

image301
Så här ser jag ut när jag softar runt hemma i mitt palats;)
Linne:
Stjärnor på en stjärna, från Gina Tricot
Mjukisshorts: Outletfynd från Svea
Nä, annars var det inte så mycket mer..

I böljan blå..

Solen steker här i mitt kära Lund, och jag har precis kommit på att det nog är dags att införskaffa sig en ny bikini. Har kört på mammas gamla svarta (som jag snott) I flera år nu. Den är en klassisk svart halterneck som fortfarande funkar...dock börjar den nog bli litta sliten. Köpte en turkos med bandeau-överdel inför min och Biffens resa till Turkiet förra året, men den är helt blek. Blev ju en del solande och badande:)

Alltså, vad ska det bli för en i år då...? Jag är inte en sådan tjej som har massor med bikinis. Jag skaffar en, och sen använder jag den hela sommaren. Året efter har jag tröttnat, slänger den gamla och köper en ny.

Den här bikinin var jag sugen på redan förra året, men det blev inte av att jag köpte den. Caroline hade en sådan i vit bandeau och var så fin i den, blev rent avundsjuk när vi hängde på Tylösand i somras. Om jag ska ha en blir det nog dock en svart. När jag köper bikini brukar det bli så att jag vartannat år köper en svart, och vartannat en mönstrad. Den här har ju båda delar. Super!! Svart och guld, me like!
image297  image298  image299
Nu är bara frågan vilken modell på överdelen man ska välja. Svåra val man ställs inför här i livet;)


Lyckorus..

image234Jag känner mig så sjukt glad och lycklig just nu. Det känns som saker rullar på i rätt riktning, och som att jag får utdelning för det jag gör. Fast jag har massor att göra så har jag så fina dagar:) När man är glad och på gott humör blir dessutom allt mycket lättare.. Saker som brukar vara supertrista hamnar i nytt ljus.

Nu ska jag dricka kaffe och hämta upp lite tvätt från tvättstugan. Ja, jag har förrutom att plugga och träna även tvättat idag. Duktigt värre! Man blir så nöjd och glad:)


Fetton...

Idag satt jag mittemot en enorm man på biblioteket... Jag ljuger inte, han var verkligen enorm!! Några bord bort satt en kvinna...och om man jämför med mannen så kanske man kan säga att hon var smal. Eller nä, inte ens då. Hon var väldigt stor hon med. Och bägge dessa personer...drack Cola Light! Varför dricker de läsk?! Och varför dricker de Light?! Tänker de att de är hälsosamma om de dricker sockerfritt?? Hm, skumt det där. Tilläggas kan att båda två åt varsin kaka till sin light-läsk..

Det som ändå gör mig mest förbryllad när jag ställs inför feta människor är mina tankar om mig själv. Jag, och även flertalet av mina vänner, gnäller konstant över att vi känner oss tjocka. Man är inte nöjd med sig själv och hur man ser ut. Man känner sig stor och tycker inte att man passar in. Detta är ju helt sjukt egentligen! Om man jämför.
Sitter och tittar på Du är vad du äter på tv3. Får alltid så dåligt samvete när jag ser det. För hur jag äter. Och för hur "lite" jag tränar. Det är helt sjukt egentligen, jag är ju inte på långa vägar nära att äta som de som vanligvis är med i dessa program. Och jag tränar betydligt mer.

Fast mitt sätt att tänka har iaf gått lite åt rätt håll. När jag var yngre funderade jag allvarligt på att be min mamma anmäla mig till detta program...eller låta mig gå med i ViktVäktarna. Stört, när jag tänker på det så här i efterhand.

Igår var jag duktig...

...och det måste jag se till att vara idag med! Imorgon är det the big tenta! Usch, jag vill inte:( Men samtidigt vill jag bara få det gjort. Så jag kan börja fokusera på min feteläxa som jag har tills på måndag. Och den muntliga tentan jag har på onsdag. Jeez, det är mycket nu...

Idag är det alltså plugg som gäller. Tänker dra till Stadsbiblioteket i eftermiddag, satt där igår och fick en aha-upplevelse av hur bra det placet är när man behöver studera. Satt i deras fik typ varje dag inför senaste tentan..och det gick ju bra. Vinnande koncept, hoppas kan man ju alltid...;)

Efter allt pluggande fick jag även träffa min kärlek igår:) Han hade med sig thaimat och bubbelvatten..mums, det var supergott. Sen var vi ute och promenerade!! Jag vet, det är knappt man tror det är sant. Men det är ett faktum, jag lovar;) Gick förbi Parentesen, där Jakob bodde innan. De har sin årliga brännbollsturnering just nu. Vi tittade lite, pratade med babes kompisar och åt mjukglass. Mycket trevligt. Promenerade vidare till Botaniska trädgården och gick även förbi Stadsparken på vägen hem.

Jakob gnällde typ hela vägen, så jag blev sur.... Men annars var det trevligt;)

Egot blir allt större för var dag...

image296
Tror att det beror lite på att det är så vackert väder:) Det blir roligare att klä sig, och det är lättare att bli nöjd. Man känner sig fin när man får skutta omkring i solskenet, utan tjocka tröjor och tunga jackor. Idag har Jakob dessutom ingen träning, så jag får träffa honom tidigare.. Det är skäl nog att vara glad och lycklig!!

Onsdagsklädsel:
Linne:
Nytt, randigt och rött från H&M
Jeans: Slappa, svarta och upprullade från Fornarina
Skor: Guldiga ballerinas från Vagabond
Pynt: Guldigt nitarmband från Glitter, hårsnodd med guldiga kulor från H&M 

Lite lagom mycket...

image295
Skola - Den skrivna italienskan 10.15-12
Träna(första gången den här veckan, illa!) Spinning 12.15
Plugga!! Tenta på fredag:p
Gå till Stadsbiblioteket och fixa böcker till pappa
Träffa Jakob:)

Andra dagen vecka 19...

image294Så här har jag sett ut idag. Tog en liten runda på stan innan skolan. Ville skapa lite god karma, så shoppade lite på H&M.. Och tänka sig, det fungerade;) Woodoo-shopping is the shit!! Kom ihåg var ni hörde det först:D

Karma-klädsel
Klänning:
Min nyårsklänning, från H&M. Andra gången den används...måste bättra mig!! Den är ju fin och skön:)
Kofta:
Indiska (hm, verkar som gudarna såg genom fingrarna med det;))
Leggings: H&M
Armband: Köpta på en marknad på Gotland. Året var 2000, jag var 13 år och det var sjukt inne med pärlarmband:)
Skor:
Guldiga ballerinas från Vagabond
Frisyr: Självfallet är det lös snedtofs som gäller även idag!

Opera och sommarjobb!!

Jag har tillbringat tre timmar av dagen i ett klassrum på Sol-centrum. Vi har tittat på opera - Aida. På italienska med italiensk text. Behöver jag tillägga att jag inte fattade ett skit;) Eller, okej lite fattade jag. Men inte mycket...

image292 

image293En något mera uppiggande sak som hänt idag är att de ringde från H&M.. De hade ringt redan igår, men eftersom mitt senila jag glömt den älskade telefonen så hade jag missat detta samtal. Menmen, de ringde idag igen:) Jag ska jobba på H&M i sommar!!!!! Hurray!! Är superglad, av alla de typ en miljon jobb jag sökt under de senaste månaderna så var detta helt klart det jag helst ville ha:D Känns sjukt att de vill ha en, när det är 22 stycken(!!!) som blivit intervjuade. Sjukt bra!! Det är sånt här som får en att bli riktigt glad:) En kick för självförtroendet!

Snedtofs...

Alltså, jag har under de sista dagarna börjat köra stenhårt på lös snedtofs...det är soft och snyggt tycker jag:) Inget konstigt med det. Det konstiga är att jag helt plötsligt ser snedtofsar överallt! Alla har det! Skumt... Min kom till helt av en slump, satt och lutade huvudet mot väggen, vilket var sjukt obekvämt med vanlig hästsvans... Och tadaa!! Lös snedtofs uppfunnen!

Men nu börjar jag undra. Kan det vara så att jag helt omedvetet påverkats till detta...? Scary isf. Jag har ju inte märkt ett skit;D


Den är tillbaka!!!

Älsklingen kom precis förbi och lämnade den.. Hurray, jag lever igen!!

Dagens utstyrsel...

image291
När man har ont i munnen så är det lätt hänt att den ständigt är lite halvöppen. Väldigt vackert;)

Idag är det sommarväder, och då ska man vara sommarfin:)
Klänning:
Gina Tricot
Leggings: H&M
Ballerinaskor: Vagabond
Frisyr: Snedtofs. Allt för att göra livet lite roligare...och för att omväxling förnöjer;

Hallå världen...

Jag känner mig så off idag, liksom lite avstängd från världen. Men nu slutar Jakob jobba, så jag hoppas han ser min bön eller iaf mobilen....så jag får tillbaka den!!

Har varit i skolan och haft två föreläsningar.. När jag satt på den andra fick jag en vision:) Om att jag snart kommer kunna sitta i stadsparken eller på min bakgård eller på ett kafé...i sommarvädret med solisar på näsan och läsa, läsa, läsa! Det ska bli så underbart skönt:) Har inte läst en skönlitterär bok under hela våren:( Och jag saknar det så!!
Men nu ser jag ljuset:D

Update gällande min mun... Det gör fortfarande svinont. Plus att jag börjar få en svag aning om att the böld is back. Det känns iaf litta svullet:( Suck, det här är så jobbigt! Jag kan typ inte äta.. Nyss avstod jag från att göra kaffe, jag pallade inte!! Förstår ni mitt trauma nu då?!

Det här funkar snart inte längre....:(

PANIK!!!!

JAG HAR GLÖMT MIN MOBIL HEMMA HOS JAKOB:(!!!!!!


image290


Det här får inte vara sant!! Men det är det dessvärre.. Jeez, den här dagen kommer inte bli rolig:( Känner redan hur mitt mobilberoende växer sig allt starkare.. Just idag också...när jag vet att jag kommer behöva få kontakt både med mamma och lilleBiff:( Buhu!!

Babe, om du läser det här! Kom förbi och lämna min mobil så snart du kan. Om jag inte är hemma så kan du lämna in den genom brevinkastet... Snälla!


Stackars Karin...

Jag har så sjukt ont i min mun:( Hela högersidan smärtar...och varje gång jag sväljer gör det sjukt ont. Trots dessa smärtor har jag lyckats äta både frukost och godis. Jaja.. Men nu tar jag det nog lugnt gällande intagande av föda för en stund. Det gör ju så sanslöst ont.. En jobbig sak till är att det typ söker en, jag blir trött, illamående och lite snurrig i huvudet:( Tror jag ska tigga Panodil av Jakob sen när vi ska träffas, hoppas det kan hjälpa lite iaf...

Den här visdomstanden alltså... För jag kan inte tro annat än att smärtan beror på den.. I hate it!! Ska till tandläkaren den 20 maj, det är ganska långt kvar. Hoppas smärtan gått över tills dess. Senast det gjorde så här ont svullnade den högra halsmandeln upp så jag hade värsta bölden på halsen. Hot as hell....NOT!!! Än så länge har jag inte sett tecken på någon böld...men man ska aldrig säga aldrig:( Buhu!!

What the....!

Det är fantamej helt sanslöst!! Att man ska behöva en hel dag bara för att få en liten läxa gjord. Menmen, nu är det iaf gjort:) Nu är jag nästintill helt ledig i helgen....tentaaångesten svävar ju såklart ständigt över en, men so far känns det okej. Jag får återkomma senare i veckan. Då lär det nog inte kännas lika bra;)...
image289

Förutom att plugga har jag idag varit ute och sprungit...softa fem varv i parken.. Det var skönt väder och jag hade Flyga Drake av Khaled Hosseini i lurarna, så det var nog så nära en njutning som en joggingtur kan bli.. Tog en dusch och sedan åt jag fruktsallad med glass. Mums!!

Idag är jag iklädd:
Linne: Vit baslinne H&M
Kofta: Fynd i favvofärgen från Vero Moda
Jeans: Softa, svarta från Fornarina
Plattat hår och luggen är nere.. Får ju i alla fall göra ett försök nu när det är fredag och allt;)

Baldrömmar...

Om jag hade blivit bjuden på bal nu inom den närmaste tiden hade jag helt klart velat bära denna fantastiska klänning från Marchesa. Oh, den är helt underbar. Fast jag lär nog inte få gå på bal på ett tag...och tur är kanske det, för den lär kosta en del.. Men ack så fin...

image288

Kan garantera att jag hade sett betydligt lyckligare ut än modellen ovan.. Otacksamma människa;P Fast iofs, hon har säkert inte fått äta på flera veckor...och då är det nog inte det lättaste att se glad och lycklig ut....

Seg 1 maj...

Om jag var seg dagen efter?! Det kan du ge dig den på!! Ändå lyckades jag och Lisa dra oss upp vid halv elva. Det ösregnade...inte kul:( Planen var att ta oss upp till Universitetshuset och lyssna på studentsångarna vid 12.. Det gjorde vi med. Mötte upp Ylva och Erik där, de friskusarna hade varit uppe sedan nio.

image283

         

Sången var en besvikelse, framträdandet bestod mestadels av trista tal. Så vi drog till CoffeBreak och brunchade istället. Det var däremot en hit!! Jag åt värsta goda bakismackan med köttfärs och ost. Mmm, mumma!! Och drack en latte som verkligen gjorde skäl för namnet "stor". Hängde där någon timme och hann med efterrätt också:) Sådant gillas starkt!

     

Sedan var vi på studiebesök i Domkyrkan så att Ylva och Lisa skulle få se klockspelet och besöka jätten Finn. Lite kulturell bör man ju vara;) Sedan handlade vi på CityLivs och gick hem till mig och åt godis och drack kaffe.. Soft och fin dag helt enkelt.

Grill...

Efter Stadsparken drog vi hem till mig. Jag tog en dusch och Ylva däckade i min säng;) Sedan hämtade vi upp lilleBiff och drog hem till Jakob, där det var grillfest på gården. Vi kom väl dit vid fem...då hade Jakob och Hampus suttit ensamma där ute i typ en timme. Tappra killar;) Men efter vi kommit ramlade det in en hel del folk. Vår engångsgrill dog, men som tur var fanns det en annan, mer pålitlig grill att tillgå:)
 

image276Älsklingimage234

     

Trevligt med grill, trist bara att det var så sjukt kallt. Hampus händer var grå... Vi bestämde oss för att dra oss inåt i värmen. Stack upp till Jakobs lägenhet där vi tittade på fotboll, drack kaffe och åt popcorn. När Lisa varit nära att däcka i fåtöljen sådär fyra gånger så bestämde vi oss för att det nog var dags att gå hem.

Valborg i Stadsparken...

Denna högtid firades som sig bör med pompa och ståt.. Jag och mina två gäster, Lisa och Ylva befann oss självfallet i parken. Där inmundigades det mackor, vindruvor och sockerärtor.. Det intogs även alkohol i oförsvarbara mängder..;) Mycket trevligt och framförallt trångt.. Jeez, vad mycket folk det var! Mina småstadsvänner var i chock;)

image263

                 

Ylva bodde hos Tor, som också är från Falköping. Så det var med honom och hans kompisar vi hängde. Trots att de hade kommit dit jättetidigt så fick vi sitta på gruset. Menmen, vi hade mycket trevligt ändå. Lisa var fascinerad av alla lustiga människor som gick förbi.. Bl.a. en kille i gorilladräkt, en som var utklädd till Scooby Doo och en tjej som gick runt och bar på ett litet träd. Tänk vad man kan få se när man befinner sig i storstaden;)


Tillbaka igen...

Oops, nu var det fredag igen!!! Har haft några riktigt trevliga dagar, alltid kul att ha sina fina vänner på besök, man blir så glad. Idag är det pluggdag som gäller:p Trist, men även sådant måste göras. Imorgon kommer en annan fin vän på besök. Millan har varit i Berlin och tar en sväng inom Lund på tillbakavägen:) Nice!

RSS 2.0