GOTT NYTT ÅR!


Nu sätter vi oss snart på bussen och far till Lund. Där är det fest som gäller!! Gott slut som min mamma brukar säga! Hoppas kvällen och natten blir lycklig...

2008

Året som gått...2008. Det har varit ett bra år...

Januari inleddes i lyckorus och jag var så nykär att jag ville gråta och skratta av lycka. Äntligen hade jag fått min drömkille, och det jobbiga halvåret, ja mer än så, var till enda. Började plugga igen, italienska..vilket blev en smärre chock då jag var ensam student på föreläsningarna. Tråkigt värre, men jag kämpade på och lyckades klara alla fyra delkurser:) Strongt!


I mars fick vi reda på att våra anställningar på posten inte skulle förlängas.. Lättnad att äntligen komma därifrån och slippa jobba varje söndagnatt. Samtidigt ångest!! Hur skulle sommaren överlevas?? Några veckor följde där arbetsförmedlingens hemsida besöktes varje dag. I slutet av april var jag på intervju på H&M i Trelleborg...ett jobb jag sedan fick! Hurray! Började jobba extra i Malmö fram till att jag började i Trelleborg.
 

I juni lyckades jag äntligen ta mitt efterlängtade körkort!!! Hurray!! Lycka! 


Sommaren spenderades nere i Beddinge hos mamma och syskonen...pendlade till jobbet, och varje ledig stund spenderades i Lund och Sölvesborg tillsammans med min älskling. Han kom även ner på besök hos mig i Beddinge. 8 augusti fyllde jag 21 och fick för första gången i mitt liv en släng av åldersnoja...haha!


Jag, Emelie och Maria bytte volleybollag och klubb till Malmö...något ingen av oss ångrat en sekund. Härliga lagkamrater och en fantastisk och hängiven tränare. Skönt att komma från divafasonerna i Svedala..

 
I slutet av augusti for jag och Emelie till Cypern där vi upplevde en vecka i stekande värme...
Vi solade, badade, körde fyrhjuling, drack vin, åt gott och hade det allmänt bra i en vecka. När vi återvände till Sverige var det dags för skola igen..


I höst har jag studerat retorik vid Lunds universitet. Fick gå i en underbar och rolig klass. Hängde massor med Linnea och Ludvig...och många andra med. Käkat på nation och pluggat på Af är det mest tid lagts på denna härliga plugghöst. Volleybollspel i division 1 med Malmö...blev måhända inte riktigt som jag trott. Men fysatan vad kul jag haft!!! Volleyboll är det bästa jag vet!


I början av december åkte Jacob och jag till Egypten. Två utlandsresor på ett år, inte dåligt för en fattig student. Hade en underbar resa, där vi slappade och vilade ut totalt...men samtidigt såg och upplevde massor. Bland annat de mäktiga pyramiderna och Röda havets koraller. En fantastisk resa där kärleken växte. Dagen efter hemkost firade vi 1 år.


I jul har jag jobbat häcken av mig på H&M Mobilia...för att sedan bege mig hem till föräldrarna i Svedala och njuta av julefriden. God mat och massa fina julklappar. Jag har det bra. Den 28 december flyttade jag till Malmö, tillsammans med Jacob. Imorgon är det nyårsafton, och därefter börjar ett nytt spännande år...

Shoppingdag!

Idag skulle jag vara duktig...men det sket sig totalt. Tog en tur på stan istället, hade ju inte kollat rean alls. Inte bra! Gjorde en del fina fynd. Började på Storgatan, slank in på Monki. Fattar inte grejen med den affären, jag hittar verkligen aldrig något där! Inte idag heller...så gick till Gina Tricot istället. Där hittade jag en fin randig topp..svart och vit med puffärm. Söt. Fyndade även ett par ursnygga örhängen som jag ska imorgon! Hurray!!!

Drog vidare till MQ och Weekday. Resultatet blev en randig tröjklänning i cerise och ett supersött linne med volang nertill i cremevitt. Mycket fint. Slutligen köpte jag även lite saker till vårt hem från Indiska, en vacker kruka och en ljuvlig kakburk som jag spanat på länge. Nu på rea!! Lyckad dag...dock ledde den till att en hel del andra saker försummades.. Jaja, shit happens;)  

Jag längtar tillbaka....



               
 

Röra

Åh, jag vill bara att vårt hem ska bli fint och iordning! Vet att det kommer bli det...men det går så långsamt!!! Babe håller på och packar upp sina sista kartonger nu i alla fall...sedan ska alla flyttkartonger bäras ner i källaren. Hurray, ett steg på vägen!! Här är mysigt och trivsamt i alla fall, och på nyårsdagen kommer världens bästa pappa och sätter upp lampor och fixar sladdar...och annat sånt som bara en pappa kan:) Vet inte vad jag skulle gjort utan mamma och pappa...hade nog varit rätt vilsen i världen. De är bäst!

Undrar vad jag ska hitta på imorgon?? Känns lite konstigt att vara ledig så här...har ju jobbat hela julen. Goa pengar! En löprunda är målet i alla fall...måste kontrollera löpmöjligheterna i den här stan. Blir pildammarna imorgon, där har jag sprungit en gång innan. Vill ju inte springa vilse;) Sedan blir det nog fix i lägenheten, och kanske, kanske en runda på stan...mohaha! Har ju inte kollat rean alls! Skam!


Och javisst ja!! Plugga ska jag också göra. Höll jag på att glömma;) Tråkigt men sant...

Måndag..

Igår flyttade jag till Malmö.. Herre min jesus, det var ett slit. Jag kan inte fatta att man kan få plats med så mycket saker i en sådan liten lägenhet.. Mamma fick lite panikkänslor bara vid tanken på hur det kommer bli den dag de ska flytta från huset. Då ska jag vara långt borta på semester, det säger jag då bara;) Detta var jobbigt, och det är långt ifrån klart. Flyttkartonger vart jag än ser..

Idag har jag varit en tur i Lund...har hämtat min dammsugare och min cykel. Passade även på att köra ett pass GympaStång på Gerda.. Blää, vad längesen det var jag var där.. Inte bra!! Ska försöka få rutin på det när skolan drar igång. Kändes att det var ett tag sedan, nu är jag riktigt seg.. Känns gött!!

Har även provianterat inför nyår, passade på när jag ändå var i krokarna...och dessutom hade bil. Lyx!! Förutom när man ska parkera, då är det ett helvete. Ni skulle se vår gata, inte en ledig plats! Suck!!

Hur ska det gå...

På söndag bor vi ihop.. Ojojoj!!!

Hur ska det gå?!
....................


Det kommer nog gå alldeles utmärkt:)

Idag

Fransarna blev fina...svarta och snygga.

Sitter framför lillebrors dator...är mätt och belåten efter en ledig dag med julefrid. Julbord har intagits, likaså kaffe och godis.. Mm, mumma. Efter jul är det jag som börjar träna...sambo- och julkilona ska bekämpas! Gaah, jag tänker inte låta dem ta mig!!! Har haft en ypperligt lugn dag idag.. Var ute på promenad med vovvarna imorse, och även tagit en tur förbi outleten.. Knäppt egentligen att det var öppet på juldan...men kul för mig i alla fall:) Hittade dock inget, kände mig inte riktigt på humör:( Lite sådär obekväm med mig själv igen... Kan ha med flytten att göra, allt känns upp och ner för tillfället... Längtar lite till på måndag...då kommer det mesta vara på plats i lägenheten, jag är ledig och kan pilla och pyssla hela dagen. Åh! Vad skönt det ska bli!!

Juldagen = Fest?

Sitter här hemma i godan ro och njuter av julefriden. Ögonen känns lite konstiga då jag i detta nu inviger min julklapp som jag fick av syrran.. Håller alltså på att färga fransarna, mycket spännande. Kastade beskrivningen nästan direkt, det var ju helt omöjligt att göra på det sättet. Vi får se resultatet om en stund, håller tummarna och hoppas på det bästa.

Sitter och läser lite bloggar..där det omnämns att det ska festas ikväll. Tänka sig, det hade jag glömt... Att juldagen är partajdag. Jag har i mitt liv endast ett år festat på juldagen...det var förra året. Kul förvisso, men nyår är annars min grej. Idag blir det lugna gatan på den fronten i alla fall, börjar jobba klockan sex imorgon:P Och sedan blir det en tur till Ikea med mannen i mitt liv. Vi ska köpa lakan, tv-bänk och bokhyllor...vuxet, inte sant;) Så ikväll blir det lugnt, lugnt och lugnt.. Och en massa julmat! Såklart, allt annat vore omöjligt.

Mätt

Så! Då var årets första riktiga julbord fullbordat.. Mums, säger jag bara. Mammas köttbullar slank ner tillsammans med en massa annat gott...till exempel prinskorvar som har blivit min nya stora passion på julbordet.. För några år sedanm kunde jag inte med dem alls, det gick verkligen inte.. Men nu! Mumsmums!! Försökte att njuta i lagom mängder, mamma har hittat en artikel i Sydsvenskan om hur man på bästa och mest sunda sätt avnjuter ett julbord. Mycket upplyftande;)

Fick en massa fina julklappar...mina syskon har blivit så duktiga på de där.. Förr om åren var det mest teckningar och egensnickrade grejer som gällde. Hade man tur såg man vad konstverket föreställde. Men nu så! Fick ett vackert, rött blockljus av Anders... det ska få pryda soffbordet i mitt och Jacobs nya hem. Av Maria fick jag ett fransfärgningskit...så imorgon ska jag få vackra, mörka fransar. Får se hur det går, har ju aldrig testat det innan.. Spännande! Av mina alldeles egna lillebror Erik fick jag ett träningslinne...svart, enkelt och supersnyggt. Here I come Gerdahallen!!! Av mami, papi, mormor och farmor & farfar fick jag ett par nya Converse:) Fast de kommer först om ett par veckor...är beställda från LaRedoute. Fick även boken Trofésamlaren av Björn Hellberg som morgonpresent...spännande, första boken jag läser av honom..ska nog inviga den imorgon på min lediga dag:) Slutligen fick jag också ett presentkort på Outleten..nice! Pust, det var en hel del det! Kan inte vara något annat än helnöjd:)

GOD JUL!!!

Undrar varför det nuförtiden alltid känns så overkligt och konstigt när de stora dagarna äntligen är här... Födelsedagar och som idag, julafton. Det känns ju inte som när man var liten, men samtidigt ändå bra på någopt annat sätt. Hm, skumt.. Idag har jag till exempel jobbat, sådär kul...menmen.. Var ganska mycket folk, vi fick nästintill kasta ut de sista kunderna typ tio över två. Mutter! Köpte en pepparkaksglass och tog bussen hem till Svedala...till mamma, mormor, syskonen, hundarna och lutfisken och gröten. Pappa kom vid fyra, han hade också jobbat..

Så nu har vi ätit och ätit och druckit och druckit..
Har för tillfället paus i väntan på Karl Bertil och julklapparna. Därefter blir det julbord!! Mums!! Mammas köttbullar! Som jag längtat. Mina hagalna syskon har redan ätit massor av dem, men jag har snällt fått vänta. Så är det när man är vuxen och flyttat hemifrån..

Nu ska jag nog koka mig en god kopp kaffe. Det är något av det bästa här i Svedala; kaffet är så otroligt gott!! Jag kan inte få nog!!

En liten julpuss till min älskling som befinner sig hemma hos sin mamma och pappa i Lund.. Puss babe, älskar dig!

Risgrynsgröt

Nu har jag knarkat kaffe hela morgonen...mm, lyckades efter många om och men få till en liten kopp igår hemma hos Jacob.. Jag förstår inte hur man kan klara sig utan att ha kaffe hemma. Han och Martin köper ETT paket i taget, och detta sker när det andra är slut.. aldrig tidigare. Hemma hos mig finns det alltid minst ett extrapaket...man vet ju aldrig!

Nu sitter jag i alla fall och äter kall risgrynsgröt med hallonsylt..mums, smakar typ som risalamalta.
Och det älskar jag! Bussen till jobbet far om typ en halvtimme...fram till dess ska jag äta upp, diska och borsta tänderna.. Känns lugnt:) Har betalat räkningar idag också.. Aldrig kul, men känns bra när det är gjort. Så klarade man sig från kronofogden denna månad också typ, haha!

Jul är kul!!!


En halv julfilm

En stor del av julmys och julkänsla uppnår jag genom att titta på film med jultema...det ska vara massa tomtar, kärlek, mys, kramar och fina känslor. Det är jul det! I lördags såg jag halva Love Actually....Jacob ville se Dansbandskampen, därav den missade inledningen.. Nu har den stora övertalningskampanjen inletts...måste ju få se hela filmen. Helst innan jul, men det verkar svårt:( Igår skulle vi se filmen Fred Claus, en film som handlar om tomtens okände bror..spelad av Vince Vaughn.. Jag såg halva, sedan gick jag och la mig. Var så sjukt trött, däckade typ direkt.. Kanske kan se slutet av filmen ikväll, den verkade vara bra i alla fall;)

Imorgonkväll åker jag hem till Svedala för att äta varm julskinka tillsammans med familjen..
Mm, traditioner som innefattar god mat tycker jag om:) Ska dessutom få skjuts till Svedala, pappa slutar jobba klockan åtta så han kommer och hämtar mig.. Lyx!!!

Fredag.

Idag har jag jobbat. Det var faktiskt riktigt trevligt.. Fick stå mycket i kassa, vilket ju alltid är det roligaste. Och idag var det dessutom massor av folk typ hela tiden. Ojojoj, man hade inte en ledig sekund!! Såg Biffen och hennes mamma vara inne och shoppa...men hon stannade inte och pratade med mig:( Inte ens en liten stund..hon sa bara hej och hejdå.. Buhu!!!

Fick köpt lite julklappar också. Känns bra, nu har jag bara en kvar. Råkade köpa något till mig själv också:P Något vitt, varmt, ulligt och jättefint. Haha, jag är fanimig obetalbar!! Menmen. Nu ska jag fan försöka vara duktig. Det är ju rensa jag ska göra, inte fylla på. Svårt att få in det där alltså.

Nu sitter jag här och väntar på min älskling. Han är ute och roar sig med sina tränarkollegor. Men jag ska inte klaga, jag har det fint och bra här hemma. Ska nog ner och hämta tvätt i källaren snart också. Vilket liv alltså;)

Om ungefär en vecka flyttar vi till Malmö! Hurray!!!

It´s a must!!!

Snodde rubriken från Liedls reklam...är jag den enda som skrattar eller?! I vilket fall som helst... Jag älskar julmust!! Fy satan vad gott det är...och vilken julkänsla. Ingen jul utan must.. Coca cola och deras julpimpade flaskor kan ta sig nånstans. Inget får mig att avstå från min julmust.. Mumsmums!!!

Packa, städa, jobba... Jullov?

Jullov!! Eller, ja från skolan i alla fall. Imorgon börjar jag juljobba, så passar på att njuta riktigt ordentligt av min lediga eftermiddag. Borde egentligen börja flyttpacka..men det är svårt! Jacob kom hit med en flyttkartong igår, men jag kan inte bestämma vad jag ska börja med att lägga ner.. Böcker kanske?? Men blir inte det jättetungt, och svårt att bära..? Kanske bättre att ta dem i kassar.. Suck!! Detta går inte så bra. Är jag redo att flytta. Ja, klart jag är det!! Men hade det funnits något som gjorde att man bara knäppte med fingrarna och så var allt klart....ja, då hade jag varit glad. Måste ju rensa, rensa, rensa också. Har så sjukt mycket grejer som är jätteonödiga. Pust!!

Egypten! Pyramiderna

Under hela vår semster tog jag totalt fyra foton...alla på Jacob:P Trevligt, men kanske lite knapert för att spegla en hel vecka där man bland annat fått se ett av världens sju underverk. Tur då att Jacob varit lite mer flitig:) När min kamera väl behövdes...vid pyramiderna i Kairo. Ja, då låg den kvar på rummet i Hurghada...sisådär 70 mil bort. Haha!!


Liten Karin på stor pyramid:)

Vi red kamel fram till pyramiderna...det var jättekul, men lite skumpigt.
Satt och höll mig krampaktigt i Jacob, min klippa;) Sedan gick vi runt och förundrades av pyramiderna och deras storhet. Fick även gå in i en av drottningarnas pyramider, de är typ en tiondel så stora, men ändå.. Lite lätt klaustrofobi...men nu är det gjort iaf:)
     

Dagens...


Tröja: Mjuk och skön, med fina knappar i ryggen. Lindex
Jeans: Älsklingsjeansen från Nudie
Frisyr: Hästsvans, uppsatt lugg med pärlhårspännen från H&M
Klocka: Casio
Skor: Mockastövlar från DinSko

Redan...

Redan onsdag?? Tiden springer iväg...och idag ska jag jobba:p Inte så länge dock, kör mjukstart på juljobbandet med ett pass på Triangeln 14-18. Ska försöka spana lite julklappar när jag ändå är på plats. Jag liger lite dåligt till med inköpen känner jag...

Har haft två väldigt trevliga inledningsdagar på denna vecka:) Avslutning med volleybollen i måndags. Vi var hemma hos Karin och fikade, pratade och hade det bara allmänt trevligt. Fick fina diplom av Dan och Jessa, alla med personlig motivering. Jag blev Most Explosive Player! Jag blev nästan lite rörd:)

Igår gick det årliga julbaket av stapeln.
Detta år var det trevligare än vanligt, eftersom jag hade Linnea som medbakare. Oj, vad många Mozartkulor det blev! Åt marsipan så jag blev helt hög på socker.. Sen åt vi pizza och skrev rådstal.. Det gick ganska bra, måste bara skriva en presentation av talet också...om hur jag tänkt och vad jag lärt mig.. Blää, jag som typ alltid bara skriver och inte tänker. Jaja, något ska jag väl få fram..

Ny telefon

Jag är hemma på besök i Svedala idag...och har precis fått en ny mobil av pappa. Hans gamla, då han börjar bli sugen på en Iphone. Det är lite kul, jag är typ den enda i familjen som kör stenhårt budgettänk när det kommer till elektronik...och i synnerhet telefoner. Två telefoner har jag personligen inhandlat i mitt liv, en Nokia3310 och en SonyErikssonK610i.. Big happenings bägge gånger. Annars väntar jag till någon i min familj, oftast pappa, tröttnat på sin..och lägger då på stora leendet. Funkar varje gång.. Bortskämd?? Smart budgettänk skulle jag vilja säga..

Nu har jag alltså någon Nokia-variant. Väldigt svart, platt och fin. Kostar typ 2000-3000 i svenska butiker i nuläget. Jag är nöjd:) Måste bara köpa nya hörlurar och en sladd så att jag kan koppla den till datorn...sen är allt perfa!


Emmas bröllop

Camilla, min mästerfotograf, har skickat över lite bilder till mig från Emmas bröllop. Åh, vad fina de var!! Man blir ju nästan lite sugen;) Nä, du kan vara lugn Jacob..det dröjer, haha!!

Lite suddig, men fin bild ändå tycker jag. Mina favoriter från Svenskan..haha! Oj, vad kul vi hade! Och vad vi snackade...vet inte hur många gånger vi blev tillsagda;)
         
Det var en supertrevlig kväll, Emmas föräldrar hade ordnat det så fint i Folkets hus i Lomma
. Camilla gjorde bort sig lite när hon frågade efter kaffe precis när Emmas mamma stod bakom henne. De är ju mormoner...och mormoner dricker inte kaffe. Bara te, som smakar blää;) Detta vet Camilla, men hon glömde sig lite. Haha, det var kul!

Låt den rätte komma in

Jacob, och antagligen många med honom, fick genast snuskiga bilder framför ögonen när han såg titeln på denna bok.. Moget värre;)
Men icke sa nicke! En riktigt bra och välskriven rysare som jag plöjt genom under lata dagar på stranden nedanför vårt hotell i Hurghada. Den var minst sagt svår att slita sig från, och de drygt 400 sidorna flög förbi. Utspelar sig i en Stockholmsförort, och berör känslorna genom att visa på äkta vänskap och stor maktlöshet. Fantastisk! Fick boken av min älskade mormor i namnsdagspresent. Tycker om att få presenter från mormor, de är alltid så veckert inslagna och har små söta och vackert skrivna kort som man måste klistra in...tyvärr han jag inte göra detta innan det försvann:( Får be mormor skriva i boken istället.

Önskelista

Mamma har återigen avkrävt en önskelista... Börjar ana var jag fått mitt dåliga minne ifrån, hon kom inte alls ihåg vad jag sagt att jag önskar mig.. Menmen, då tar vi det igen.

Ett par Converse. Jag älskar dessa skor, har i nuläget ca fem par tror jag. De flesta är vita...absoluta favoriten. Men även ett par röda och ett par guldiga finns i garderoben. Nu vill jag ha ett par i den nya modellen med tunn sula. Sjukt snygga!!!

Presentkort på SwedalaQualityOutlet. Nu i flyttider kommer de mesta av pengarna att läggas på saker till lägenheten. Vilket iofs är jättekul:) Men fördelen med ett presentkort är att jag med gott samvete kan lägga pengarna på kläder till mig själv...de kan ju inte användas till annat, haha!!

Träningsstrumpor. Behövs alltid. Skönt att få byta ut de gamla lite då och då.
Trosor från H&MDivided. Helt klart mina favoriter när det kommer till "vanliga" trosor. Supersköna, finns i massa fina färger och klarar tvätten. Vad mer kan man önska sig?!
Fransfärgningskit från Depend. Pallar ju aldrig använda mascara, eftersom jag alltid gnuggar mig i ögonen. Tycker samtidigt att det är sjukt snyggt med markerade ögon...så detta vore toppen.
Träningslinne. Att ha när jag snyggtränar på Gerda:) På volleybollträningarna är det t-shirt som gäller.
Böcker. Uppskattas alltid. Helst ska det vara spännande deckare i pocketformat:)


Ut i kylan...

Tillbaka i Sverige igen...efter en underbar vecka i solen tillsammans med min älskade. Fy faan, vad gött vi haft det! Softat, men ändå upplevt massor. Och samtidigt är jag den jag är, och tycker det är rätt skönt att vara hemma igen. Lite brunare och lite kärare;) Grattis min älskling, idag firar vi 1 år!!!

Har fått böter på mina låneböcker...250 spänn:( Blää, det hade jag klarat mig utan... Menmen, bara betala och sedan försöka förtränga.

Nu händer det annars mycket skoj. Måste ta igen litta missat i skolan, tur jag har mina kära vapendragare:) Måndag blir uppdaterings- och pluggdag. På onsdag drar juljobbandet igång, två dagar på Triangeln och sedan sju dagar på Mobilia.. Puuh, i januari ska jag vara en rich bitch!! Mohaha!!!

Det snöar!!!

Idag snöar det igen!!! Hurray, små fina vita flingor faller så vackert utanför mitt fönster....och det är kallt och blåsigt. Fast det sista känner jag inte av, jag sitter ju inne och har det bra tillsammans med kaffe och kanelbullar. Snart är det jul, tänk vad underbart det vore om man fick en vit sådan. Men man ska nog inte hoppas för mycket, befinner mig ju trots allt i Skåne;) Får njuta så länge det varar helt enkelt.

Bullbak

Igår bakade jag kanelbullar för första gången i mitt liv. Vad säger detta om min barndom;) Kanske att mina föräldrars största intresse aldrig har varit att baka. Mamma bakade kanelbullar och lussekatter, pappa bakade bröd och rågkringlor. Det är helt sant, jag har då aldrig sett något annat bakas. Och när det var baktajm var det föräldrarna som bakade...vi barn var mest i vägen och stod på varsin stol och tittade fascinerat ner i hushållsassistenten som snurrade runt, runt. Ah, ljuva barndomsminnen!
   
Men igår bakade jag alltså. Det blev sjukt bra...och väldigt många! Trots att vi nästa åt ihjäl oss så finns det massor kvar. Mmm. Tror jag ska ta med några hem till min älskade familj imorgon. För trots att vi typ aldrig bakar så älskar familjen Regen kanelbullar:) De tar slut innan man hinner blinka,haha!
 Här hängde vi igår. Det pluggades, dracks julmust, goffades bullar i obeskrivbara mängder och kollades även en del på tv. En trevlig kväll helt enkelt:)
   Tapeten hos Casa Linnea är något alldeles extra;) 

Mys-outfit

Är mysigt klädd idag...det regnar och är kallt ute. Ska snart bege mig hem till Linnea. Vi ska baka kanelbullar och skriva varsin debattartikel. Hade varit skönt att komma igång ordentligt med artikeln idag...så behöver jag inte göra så mycket på torsdag. Måste skicka in den då, eftersom jag är i Egypten den egentliga inskickningsdagen. Hmm, borde kanske inte gnälla;)
Tisdagens:
Kofta: NY!
Från H&M Trend. Jag älskar den redan:)
Klänning:
Vinröd favorit från Gina Tricot
Tights: Vila. Hade lacktights från Gina Tricot, men de blev skitiga och blöta på vägen hem..
Frisyr: Uppsatt lugg, har satt den på utväxt. Snedbena, here I come! Hästsvans.
Skor: Converse, tidigare vita. Nu blir det guldiga då de vita gått samma öde till mötes som ovannämnda lacktights.
Nagellack: Klarrött, Mavala Bordeaux

Faller isär...

Sjukt bra låt. Säkert!

Igår när jag kom hem från träningen var jag lite sur och irriterad.. Regnet öste ner och det var kallt som satan:( Jag var trött efter en späckad dag. En sådan känsla som gör att man inte vill se, prata med eller över huvudtaget träffa någon alls. Men Jacob var hemma hos mig. Vilket gör mig jätteglad förstås. Men just då var jag bara sur, tråkig och blev arg över allt. Stackars Jacob... Han blir oroad när jag är tyst och sluten, han menar att jag bara brukar vara det när jag är arg på honom. Men det var jag inte igår...jag ville bara vara tyst.

Sådant här beteende hos mig själv kan få mig att undra hur det ska gå när vi flyttar ihop... Men jag tror det ska gå bra. Man lär känna varandra bättre och bättre för var dag. Tänk bara hur mycket vi lärt oss av och om varandra under det här året. Babe kommer lära sig att jag ibland är tyst utan någon speciell anledning... Och jag kommer lära mig att berätta varför jag är tyst, så min älskling slipper bli orolig. Älskar dig Jacob

Det krävs inte mycket...

...för att göra mig glad och tillfreds med tillvaron. Lite egentid i väntan på trevlig samvaro med trevlig vän, en kopp kaffe, lite naturgodis och många olästa bloggar.. Myys!!! Vädret är skit, men jag sitter här inne och har det bra:) Ljuvliga tisdag!

Nödvändigt;)

Shoppade lite nödvändigheter i torsdags när jag jobbade. Fick ju passa på, det var ju Clubdag vilket inebar 10% rabatt + de 25% man som anställd har. Hurray! Behövde faktiskt en klänning till Emmas bröllop, som ju var dagen efter. Varför vara ute i bättre tid än nödvändigt;) Denna vackra blev det i alla fall, 349 pix är ordinarie pris på denna snygging. Jag kände mig som en prinsessa:)
 
Även denna, tidigare ombloggade, goding fick följa med hem. Har ju suktat så länge, och så hängde den där i min storlek. Kunde inte motstå, 249 kronor gick den på. Tror jag ska ha den på jul och nyår, grymt läcker!!! 

Sist, men inte minst blev det denna översnygga och sköna kofta. Från Trendavdelningen, 498 kronor. Sjukt fin med tryckknappar och stora fladdriga ärmar.
 

Slapp

Ny månad, nya tag...eller hur man nu säger. Har verkligen varit sjukt slapp med bloggandet de senaste dagarna. Det har hänt en massa bloggvärt, men har inte haft en sekund ledig.. Puh, händelserikt är bara förnamnet. I torsdags jobbade jag, käkade supergod middag hos Biff och tränade sedan. I fredags hade jag skola, bjöd Linnea och Ludvig på lunch, tog emot Camilla som kom hem till mig typ halv fem...och därefter for vi iväg på Emmas bröllop. Mycket trevligt, de var så fina. Ska lägga in bilder när Camilla skickat dem till mig, hon var proffsfotograf med superkamera hela kvällen:) I lördags spenderade jag sex timmar i bil och ca två och en halv timme i Jönköping, vi vann med 3-2!!! Hurray, det satt långt inne men vi lyckades. Gött slit! I söndags brunchade jag och Camilla på ÖG:s, gick lite på stan och sedan kom Jacob och Camillas kompis Camilla och joinade oss när vi gick på julmarknad på Af och Kulturen. Camilla for norrut vid halv sex och sen gick Jacob och jag hem till mig och gjorde tacos. Mums, äntligen!!! Har längtat så:) Kvällen avslutades med Wallander-film och mys..

Jag plockade även fram min ljusstake igår:) Det var ju faktiskt första advent, julen närmar sig!!!

RSS 2.0