Hemma igen

Klockan fyra imorse shoppade jag en parfym(Calvin Klein Euophoria) och en rulle Menthos på Monastirs flygplats i Tunisien... Jag vaknade tjugo över två, på ett hotellrum med superstark air condition vilket ledde till att man fick sova både med lakan och hästfilt över sig. I en dubbelsäng bredvid min bästa vän. Inte så farligt som det låter;)

Nu är jag hemma i min lägenhet, är så trött att ögona går i kors men kan inte sova.
Höll på att slumra till en stund innan, efter att ha packat upp hela väskan och tagit en dusch. Men då fick jag sms. Från damen jag varit på semester med. Hon saknade mig redan, haha!! Väntar, väntar och väntar på att Jacob ska komma hem, snart tar han bussen i alla fall...om han hinner med den. Får hålla tummarna och knata ner till tvättstugan så länge. Det är mulet i vår stad idag, nyss regnade det. Likväl längtar jag inte tillbaka. Är så glad åt att vara hemma. Har varit en underbart skön, rolig och fantastisk semester, men nu räckte det. Vill inte flyga mer på ett bra tag nu.

Är brun.

Packning pågår...

Jobbade sista sommarvikariedagen idag...kändes nästan konstigt att säga hejdå till alla. Men jag ska ju snart dit igen, har fått tre pass vecka 36. Så de slipper mig inte så länge;) Har trivts så bra, och det verkar som de har trvits med mig:) Hoppas det!

Jaja, är hemma i nuläget...tvättar och har börjat packa.
Gaah, känns helt overkligt! Vet inte i vilken ände jag ska börja, men väskan är öppnad och kläderna ligger i högar på sängen. Endast och bara tunna och lätta kläder, det är ju varmt som i en ugn där nere. Puuh! Börjar få lite resfeber, men försöker att inte tänka på det. Drar snart iväg till volleybollträning, det kan man ju inte missa bara för att man ska ut och fara. Ska bli superkul!!! Inviger mina nya träningsshorts idag, jeez vilken skillnad det är med nya tights...nu åker de gamla i soptunnan. Utslitna som bara den.

Solen strålar här utanför, typiskt nu när man ska iväg;) Men gud vad jag behöver den här semestern!!! Intalar mig det varje gång resfebern gnager i mig...

Sista jobbveckan...

...har nu inletts. Är så nöjd med att jag ska jobba alla dagar fram till avresa, och att alla pass är tidiga:) Stört skönt att sluta klockan tre ju. Inte för att jag precis tagit vara på tiden idag...har suttit parkerad i guldstolen sedan jag kom hem. Surfat, druckit kaffe och löst sudoku. Samtidigt känns det som bra sysselsättning med tanke på att regnet öser ner där ute. Jag är ensam hemma idag, Jacob är iväg på fotboll med sin pappa. De ska käka middag innan och allt. Lyxigt;) Hoppas nu bara att Malmö nätar många gånger, så min älskling är glad när han kommer hem.

Ska träffa Biffen och knalla iväg och titta på Johnossi i Folkets park sen. Nära och bra. Men om vädret fortsätter att vara så här tror jag nog att jag hoppar. Ska nog göra en fruktsallad snart, blev så sugen på det när jag var i affären innan efter jobb. Plus att vi ju har en massa fin frukt från Kivik, den ingick i presenten från babes föräldrar:)

Snart semester...

Alltså nu börjar det verkligen närma sig!! Mindre än en vecka kvar till semestern!! Gaaah, hur kan tiden ha gått så fort?! Började inse hur nära det var idag när Biffen och jag var på stan och inhandlade solskydd och aftersun. Jag är lite splittrad i mina känslor inför resan. En del av mig fasar för hur mycket jag kommer sakna min älskade älskade kille:( Medan resten av mig säger att jag borde skärpa mig, inse att det bara är en vecka och att jag faktiskt behöver och förtjänar den då jag jobbat röven av mig hela sommaren. Tror aldrig jag jobbat så mycket innan. Samtidigt har jag aldrig tidigare haft en så rolig jobbsommar. Hoppas verkligen jag får komma tillbaka och jobba där nästa sommar också. Underbara människor och bra tider:)

Har en del kvar att fixa i veckan, bland annat måste jag tvätta..
Måstemåste!! Vill ju ha med mig en massa fina kläder ner som jag kan glida runt i. Lätta och luftiga ska de vara, då det kommer vara snuskigt varmt. I vanliga fall brukar man även behöva växla pengar...men inte denna gång. Tunisien har nämligen förbud på att föra in och ut deras valuta ur landet. Skumt, menmen. Känns lite konstigt att ta med sig svenska pengar enda ner till Afrika, men så ska det tydligen vara.
Sandstrand, blått hav, beachnät, solsängar... Ahh!!!

Ny mascara

Den här mascaran fick jag i födelsedagspresent av syskonen. Maria hade fixat:) Dig kan man lita på syrran! Har varit nyfiken på den ett tag, speciellt med tanke på den verkligt speciella borsten. Skum, men skulle det visa sig, fantastiskt bra. En kund som var inne i affären för ett tag sedan sa att det var den bästa mascara hon någonsin haft. Jag är böjd att hålla med:) Otroligt lättarbetad och resultatet är sjukt bra tycker jag. Ny favorit, tror jag visst:)

090816

Babe skulle hjälpa till att fota idag... Huh, vissa av bilderna blev verkligen creepy...hoppas jag inte ser ut så på riktigt. Denna fick fungera, den vackra guldstolen hjälper till att förgylla:) Idag är jag pigg och rastlös, babe är trött och söndagsslö. Så jag har ringt Biffen, ville bara komma ut! Blir en tur på stan, ska bla bort till Stadsbiblioteket...sen får vi se vad som händer. Solen skiner idag. Härligt!
Topp:Gina Tricot, Chinos:H&M Divided, Hårklämmor med gröna stenar:H&M

Födelsedagskalas

Idag hade jag mitt officiella födelsedagskalas...familjen-Erik+Acke och Kvick, mormor, farmor och farfar och Jacobs föräldrar var på besök. Mycket trevligt, och så mycket fina presenter jag fick:) Hurray! De traditionella pengarna från mormor och farmor och farfar, alltid trevligt och kommer ju alltid till användning. Har redan lagt in en beställning på volleybollshorts, dyrt men nödvändigt. Känns som en bra investering. Av Jacobs föräldrar fick jag/vi ett jättefint fruktfat...som vi spanat in tidigare. Pratade om det när vi var i stugan och det hade de snappat upp. Åh, så fint!! Av syskonen fick jag ansiktsrengöring, en mascara och rakblad. Gutt! Och slutligen, av mamma och pappa fick jag en resväska. En röd! Hurray! Mamma hade tröttnat på att jag lånar hennes varje gång jag ska iväg någonstans. Så nu fick jag en likadan som hennes. Fast i snyggare färg:) Blev nästan sugen på att börja packa inför Tunisien nu på direkten!

Är supernöjd med mitt kalas, känner  mig riktigt bortskämd.
Nu har jag dessutom precis blivit serverad en god middag av min älskling. Ikväll blir det nog en runda bort på Malmöfestivalen, pallade aldrig det igår. Då stannade vi istället hemma, med Biffen på besök. Men fick drucket lite cider, så jag var nöjd i alla fall. Men ikväll vill jag ut och käka langos, promenera runt och glo och lyssna på musik. Vill se Veronica Maggio på Stortorget, prio ett.

Festa...

Jag är partysugen!! Vill festa, dricka, dansa och bara ha det bra:)
Hm, får se hur det blir.
Malmöfestivalen börjar imorgon, kanske får ta en tur och spana in.
Har messat Biffen, hoppas hon är på.

Busy.

Oj, nu är det alldeles strax dags att sticka iväg till jobbet...var har tiden tagit vägen?! Har inte gjort ett skapandes dugg, men lyckades dock dra mig iväg till Ica:) Nu har jag precis smällt i mig lunch bestående av rostmackor med ost och ett ägg med kaviar. Och en kopp kaffe så klart! Måste ju överleva kvällen.

Nu får jag nog lägga på ett kol, måste hinna diska och städa undan lite innan jag cykl
ar iväg...

090813

Klänning: NY! H&M, Tights: H&M, Skor: Svart tygskor från Din Sko

Torsdag

Jobbar kväll idag, vilket känns lite trist då det innebär att jag missar volleybollträningen:( Buhu, hade värsta suget igårkväll!! Menmen, tänker vara med nästa vecka i alla fall, måste få ta ut mig lite innan resan. Kompenserade den uteblivna träningen med en löprunda nu på förmiddagen istället, hade hyffsad tur med vädret då det började ösregna precis när jag kom hem. Skumt väder just nu, ena sekunden sol, nästa regn. Jaja.

Nu har jag duschat, sjukt skönt att stå där inne länge och bara njuta.
Funderar på at promenera till Ica. Måste köpa bröd och dessutom ska jag hämta ut ett paket. Får se om jag pallar, känner mig lite slö...

Leopard...

Började jobba klockan 9 idag...skönt när det var dags att gå hem klockan 16, men lite segt på morgonkvisten. Det var nästan kallt ute..hm, inte kan väl hösten redan vara här!! Jaja, hade en bra dag på jobb...dock känns allt uppochner. Säsongsstart imorgon, vilket innebär att alla avdelningar hängs om och att allt befinner sig på andra ställen än de tidigare gjort. Menmen, vet ju att det lugnar ner sig. Och det är ju kul när det händer saker i butiken:)

Shoppade lite godbitar när jag slutat...två kortkorta klänningar, varav ett reafynd.
Får se om jag vågar ta med dem till Tunisien...får nog rådfråga Biffen om de inte är alltför korta. Även dessa snygga tights fick följa med hem, tänker mig dem till svart överdel, typ klänning... I´m gonna be an animal!!!

149 kronor.

Lägesrapport

Dagens mående: Bra, käner mig glad och förväntansfull. Trodde nog att ångesten skulle vara större över att vara tillbaka på jobb...men det känns riktigt bra. Tror det beror på mina fina kollegor:)
Dagens låt:
Hm, har inte lyssnat på någon musik denna morgon. Får nog avvakta med det.
Dagens smink:
Än så länge är fejjan nude. Men blir nog till att dra några streck med eyelinern. Mer än så orkar jag inte.
Dagens frisyr:
Uppsatt...som alltid. Är dessutom absolut skönast när man jobbar.
Dagens klädsel:
Klänning från Rules by Mary, tights från H&M och vita converse
Dagens händelse:
Jobb...annars är det lugnt.
Dagens vill ha:
Nya kläder, haha!! Alltid! Lagom långa klänningar att ta med på semestern står högt upp på listan just nu.
Dagens saknad:
Känner mig ganska nöjd, men hade självklart inte tackat nej till några fler semesterdagar tillsammans med min babe...
Dagens behov: Kaffe! Varje dag!
Dagens köp: Blir inget alls. Kanske imorgon efter jobb.
Dagens mat: Köttbullar och makaroner på jobb...soppa till middag ikväll.

Jag ändrade mig...

Kände att jag nog ändå behövde vara lite tisdagsfin...och inte bara soft. Så bytte till den här finingen istället. Köpte den via ModetteMarket, blev så glad när jag hittade den. Hade suktat länge:)
Klänning: Rules by Mary, Tights: H&M, Skor: Vita Converse

090811

Redan tisdag, och idag hämtar jag min stilinspiration från Hulken;)
Allt efter devisen att grönt är skönt.
Orkar inte mer än så här, ska ju trots allt jobba många timmar.
Grön klänning och 3/4-tights från H&M...

Natti


Nu är det dags att sussa...
Imorgon är det återigen heldag på jobb, 12-20.15.
Innan dess ska jag ta mig en riktigt lugn och skön morgon.


Måndag-tillbaka på jobb

Tillbaka på jobb, riktigt kul att träffa alla igen:) Dagen gick riktigt snabbt! Var sjukt laddad på att ta tag i livet nu så här efter semester. Har ju typ levt på glass, kakor och godis den senaste veckan. Men nu så! Kul då när man kommer till jobb och ser världens fetaste godispåse ligga på bordet i lunchrummet. Hrmm!! Men! Jag höll mig, och tog ingen:) Duktig Karin!

Innan jobb hann jag både med att springa en runda, vika tvätt, diska och städa lite i lägenheten.
Underbart att komma hem till ett städat hem och en nylagad middag. Made by my love:) Nu softar vi i soffan...skönt.

Present

Den här fina koftan fick jag i present av mig själv. Har en svart kofta sedan innan, men den har gått sönder. Har lagat den, men kände likväl att det var dags för en ny. Denna är jättefin, och superskön. Hängde självklart med till Köpenhamn och invigdes där:)

Kommer från H&M, kostar 299 kr.

Kanske ändå...

Jag kan inte riktigt med trenden med jeansleggings. De flesta är fula som synden, och folk ser överlag ut som korvar i dem. Jag anser att om man ska bära dem så bör man göra det tillsammans med en överdel som täcker rumpan. Det är inte fint annars. I alla fall...dessa har jag fallit för. Vill ha dem som bara den. Får se hur de blir, de kostar 360 spänn...men kan säkerligen bli fina och sköna i höst och vinter. Tillsammans med långa överdelar förstås;)

Kommer härifrån..

Födelsedagshelg i Köpenhamn

Nu är vi hemma igen efter två fullspäckade och roliga dagar i Köpenhamn. Har gjort en massa, det enda vi inte fick med var shopping...i Danmark har de nämligen inte förstått grejen med söndagsöppet. Cos var stängt, jag som planerat så:( Menmen, får bli en annan gång.

Väcktes igårmorse med sång, rosor och prinsesstårta av min älskade kille. Tårta till frukost, mm! Tåg över bron in till Köpenhamn, en kort runda förbi hotellet för att lämna av väskorna...och sedan blev det tivoli. Körde på åkband och var laddad som bara den. Åkte massa, men samtidigt känner man att det nog ändå var roligare när man var yngre. Skumt, när blev det så?? Jaja...hade en varm och rolig dag där. När vi tröttnat och ätit glass gick vi tillbaka till hotellrummet och kollade på fotboll, MalmöFF-Trelleborg. Malmö vann och gjorde två mål, hurray!!! På kvällen gick vi till Nyhavn, åt middag på en mysig uteservering och bara njöt av den fina kvällen. Avslutade med en födelsedagsdrink, tog en Cosmopolitan.. Kändes tjejigt och bra, dock var den var ganska äcklig....men den gick ner:)



Dubbelsäng och hotellfrukost, me like it!! Härligt att vakna upp till, och piggade upp då jag ju alltid är lite deppig dagen efter min födelsedag. Ett helt år kvar nu ju!!! Men efter att ha fått ett wienerbröd till frukost kändes det bättre:) Dagen spenderades först på Planetariet där vi såg två 3D-filmer...riktigt häftigt! Sedan blev det den obligatoriska pölsen och därefter en guidad tur på kanalen. Intressant och skönt med lite svalkande vindar utte på havet.

Har verkligen varit en underbar födelsedagshelg, tack min underbara älskling som gav mig resan i födelsedagspresent. Du är underbar!! Imorgon är det back to reality, men ska försöka koppla bort det ikväll i alla fall. Blir en lugn hemmakväll med mycket kaffe och godis.

090807....dagen innan

Imorgon fyller jag år! Hurray! Jag älskar att fylla år. Särskilt med tanke på att jag i år ska få åka till Köpenhamn och bo på hotell tillsammans med min älskade:) Längtar.

Idag ska vi på utflykt till Löddeköpinge, ska växla pengar och spana in babes arbetsplats.
Jag har ju aldrig varit där...ska bli kul;) Annars blir det en riktig fixardag...tvätt och storhandling står på schemat. Måste tyvärr börja inse att det snart är dags att återvända till verkligheten med jobb och sånt:p Men nu är vi lediga!! Och ikväll ska jag på bokklubb hos Lina:) Trevligt!

Känns som det kommer bli en bra sistadag som 21-åring:)

Det är varmt i vår stad idag igen...så jag slappar runt i reafyndad klänning från JC. Känner mig som en glass när jag har på mig den:)

Första träningen avklarad..

Åh, vad kul det var att träffa alla igen!!! Mitt underbara lag, vad jag har saknat dem! Kändes dock att det var första träningen på ett tag, speciellt i anfallen. Undrar var min handled tagit vägen, verkar som jag blivit stelopererad under sommaren.. Haha, nej det blir nog bättre. Underbart att vara tillbaka i alla fall:)
Hurray!!!

Kulturellt

Blev inget Debaser igår, det var smockfullt och lång kö utanför. Så vi gick och köpte mat på Popeye och satte oss sedan på en filt i Folkets park...strax utanför Debasers staket. Man hörde en del i alla fall:)

Idag inleddes dagen med brunch på St Knuts torg. Vi placerade oss i skuggan då det var varmt som bara den. Underbart att kunna sitta ute, och idag slapp vi ovälkomna besök från duvor och annat. Efter brunchen promenerade vi bort till Malmöhus för att vara lite kulturella. Kändes kul att kunna turista lite så nära hemmet, och man fick verkligen mycket för pengarna. 20 spänn som student, inte illa! Vi gick där inne i några timmar, fanns flera olika utställningar...mycket intressant. Sedan fikade vi vid växthusen i Slottsparken, drack cappucino och åt äppelkaka.. Mumsigt värre, men kunde tyvärr inte sitta där så länge då stället kryllade av getingar. Inte så konstigt med tanke på alla blommor och all söt fika. Och min söte kille, som hade en massa getingar kring sig.. Det är hårt att vara så fin:)


Lomma beach

Idag har varit en riktig slapp och skön semesterdag.. Har tillbringat den i Lomma, liggandes på stranden. Fantastiskt skönt och underbart, badade dessutom två gånger i sundet:) Nu efter hemkomst har jag varit ute och sprungit en runda, har slappat till mig riktigt rejält och var inte sugen alls. Men babe peppade mig så det gick. Nu vill jag bara få hoppa in i duschen, men måste vänta tills babe är tillbaka från sin runda så jag kan släppa in honom. Det är ju så mycket skönare att slippa släpa med sig nycklar:) Ikväll ska vi på Allsång på Debaser, sitter och klurar på vad jag ska ha på mig, får bli något lätt då solen fortfarande strålar från en klarrblå himmel:) Ah, det är ljuvligt.

Imorgon funderar vi på att turista i vår alldeles egna stad...får se.
Vi tar det så lugnt det bara går;) Imorgon blir det i alla fall volleybollträning på kvällen för min del!! Åh, jag längtar!!! Ska bli sjukt kul att träffa alla igen, och såklart att få känna på boll. Hurray!!!

Tisdag i Helsingborg

Idag har babe och jag utnyttjat våra sommarkort och varit på utflykt i Helsingborg.. Trevligt värre, blev en ganska snabb visit. Dock hann vi med att luncha, fika, vara kulturella och babe hann shoppa. Så vi är nöjda:) Eller, jag hade såklart också velat shoppa...men det funkade att titta på också;P Babe köpte vinterskor(viktigt just nu...) och shorts. Shortsen tappade knappen så fort vi kom innanför dörren här hemma så jag fick sätta mig och sy. Men vad gör man inte;)
Högst uppe på Kärnan...efter en jädrans massa trappsteg. Kändes dock värt det då utsikten var riktigt fin:)

Jacob med latte och en kuban. Ja, kakan hette faktiskt så:) Sjukt god, med marsipan i. Mm, latte och kaka...vad mer kan man begära en varm sommardag??

090803

Det är regnigt och blött ute. Jag har precis kommit ur morognrocken och fixat till mig. Känns på ett sätt skönt att få klä på sig lite mer än vanligt. Att inte svettas så fort man tar ett steg. Samtidigt är det förstås tråkigttråkigt med sånt här skitväder. Ska ut och promenera nu, blir en tur bort til Ica...ska hämta ut min födelsedagspresent till mig själv. Tror jag måste packa upp och tjuvkika på den redan nu. Men ska försöka att inte inviga den förrän på lördag:)
Topp och trasiga jeans från Gina Tricot. Ute adderas jacka, skor  och paraply...

Måndag

Har börjat denna regninga semesterdag i det lugnaste av alla tempo. Lät bli att sätta klocka vilket resulterade i att jag slog upp ögonen klockan 11. Det var jag värd, har haft lite svårt att somna de senaste dagarna, hoppas på att det blir lättare ikväll när jag har min älskling på plats bredvid mig i sängen. Har frullat, läst tidningen, kollat bloggar och nu precis tagit en dusch. Ah, semester! Tråkigt med vädret bara, funderar på att klä på och sedan ta bussen till Hansa och spana runt lite... Bara för att. 

Lite ledsen....eller bara känslig

Jag sitter i min nya fina guldstol och längtar efter Jacob.. Vill ha honom här hos mig, och han har lovat att komma hem imorgon..fast inte förrän på kvällen. Nu kommer jag gå och längta hela dagen imorgon:( Jag höll på att börja gråta när Jacob sa att om jag bara sagt till tidigare så hade han kunnat åka hem med sin pappa redan ikväll. Vill gråta när jag tänker på det nu också.. Återigen ett tecken på hur känslig jag blivit på senaste tiden. Inte så att jag faktiskt börjar böla, men blir tårögd av minsta lilla, roligt som sorgligt...

Jaha, vad ska jag då göra imorgon???
Är lite sugen på at gå på stan, bara strosa runt och spana in massa fint. Men är rädd att det endast kommer leda till ångest då min inplanerade budget redan spruckit. Och jag vill inte slösa mer pengar, vill ju kunna shoppa nästa helg när vi är i Köpenhamn också. Inte mycket då allt i Danmark ju är svindyrt, men något i alla fall. Bara för att jag fyller år då:) Kanske något från COS, känns ju okej då det ju inte finns i Sverige...

Vill ha!!! ...men inte än

På bloggarna längtas det efter höst och höstkläder. Jag känner att jag kan hålla mig ett tag till, det är ju ganska skönt med sol och värme:) Men när hösten väl kommer, då vill jag vara iklädd denna! 299 kronor från H&M, me like! Lite lagom för mycket, Jacob kommer få dåndimpen, haha. Menmen!!!


Karin Karin Karin!!!


Idag är det min namnsdag:)
Grattis till mig!!

Semester...

Idag var första dagen på min långa ledighet!! Är ledig en hel vecka,vilket är fantastiskt underbart då jag typ jobbat konstant hela sommaren. Den senaste veckan har det varit full rulle med jobb och några dagar i Sandviken. Nu är jag helt matt, och fortfarande uppe i varv. Men det ger sig nog:)

Igår efter jobb hade jag Camilla och hennes kille Albin på besök.
Jättekul, då jag och Camilla inte setts sedan Emmas bröllop i november.. Kul också att få visa upp lägenheten och byrån som jag fått ärva av Camilla, och som nu stoltserar i hemmet. Vi käkade pizza, drack, pratade strunt och drog sedan till Debaser och dansade. Kul, och faktiskt riktigt bra musik. Jag var lite orolig i början;)

Idag har jag haft tidig födelsedagslunch, med Tilla, Pia, mormor och Emelie. Vi åt pastasallad och tårta...mums! Fick en massa fina presenter; En ugnsform, ett ljus, en jättefin röd canvastavla med en bild av mig och Jacob, och slutligen en guldstol!! Hurray, den är underbar. Underbart fin och underbart skön att sitta:) I love it!!!

Hade på mig min fina klänning som köptes till midsommar.
Köpt på H&M, på REA!
Gillas starkt!

RSS 2.0