Höstlov!!

Jag och Louise har varit riktigt duktiga idag, jobbade på och skrev som bara den. Är hemma sedan några timmar och håller på och förbereder för imorgon, för då är det London som gäller! Hurray!! Så skönt att vara ledig nästan en hel vecka nu. Och att få åka iväg med personen man gillar mest av allt i hela världen:)


091027

Sista pluggdagen innan London!! Nu köör vi! Ska alldeles strax springa ner till bussen, 9.00 på Stadsbiblioteket är planen idag med.
Har blivit så lat när det gäller att fota mig själv, mycket lättare så här ju:) Och idag lyckades jag ju få med hela också..
Dagens:
Klänning:H&M, Väst:Vero Moda, Tights:BikBok, Skor:Converse

Plugg

Bra pluggdag idag, fick gjort en massa:) Men gud så trötta vi blev efter några timmar. Menmen, imorgon kör vi igen. Då ska allt skrivas ihop och bli färdigt. Ska sätta mig och lägga in anteckningarna i datorn nu hade jag tänkt, samtidigt som jag tittar på Simpsons.. Får se hur det går;) Träning ikväll, hurray! Trodde hallen skulle vara stängd för höstlovet men nej! Gutt, blir det i alla fall en träning den här veckan. Innan det stora frosseriet sätter igång, haha!!

091026

Måndag igen! Och denna vecka är det två dagars hårda studier på schemat och sedan semester... Ska strax bege mig mot stationen för att fara till Lund, ska plugga på stadsbiblioteket med Louise. Känner mig laddad:)


Ser så sjukt trött ut på mornarna...måste vara vintertiden som redan visar sig.
Klänning: Vero Moda
Kofta: Commes de Garcons för H&M
Tights: Vila
Skor: Converse


Nya Lee

Älskar att fynda, och det har jag gjort ikväll..
Dessa godingar blev mina för ca 300 spänn inklusive frakt.
Tackar man för.
Har saknat mina andra Lee-jeans som gick sönder...jättemycket!!
Så var tvungen att hitta ett par ersättare;)
Inte exakt samma modell, men de ser sjukt sköna ut.
Och precis rätt längd till mina dvärgben, haha!

Söndag

Mat: Brunch på StKnuts torg. Räkbaguett och latte, skippade chokladbollen idag. Jag sköter mig;)
Klädsel:
Grå, lång, stickad tröja från H&M och tights från Vila
Hår:
Samma som igår, uppsatt i stram tofs
Smink:
Inget alls, endast tonad dagkräm. Kände att fejjan behövde vila lite idag.
Önskan: Att jag ska klara mina kurser och sedan få jobba mycket i vår och sommar... Uppsatsen är den som hänger tyngst över mig.
Dyra crave:
En ny, stor och lyxig lägenhet vore inte helt fel. Med utsikt så man slipper glo in hos grannen. 
Mindre dyra crave:
Mitt shoppingsug är enormt för tillfället. På onsdag säger jag bara! Siktet är inställt på tights, koftor, klänningar och fina ringar:)
Nagellack: Mavala Black
Ångest:
Plugget...det ligger och maler. Men imorgon och på tisdag blir det superseriöst pluggande, för att sedan kunna slappa. Jobbigt dock att ångesten inför uppsatsen redan startat:(
Ont:
Känner mig ganska hel idag, axeln är helt okej:) Pepparpeppar!!
Glädje: Söndagsmys med världens finaste kille:)
Skönaste: Vår soffa
Plan: Ta det så lugnt som möjligt resten av dagen. Laga god middag, dricka ytterligare en kopp kaffe och ladda inför veckan.
Måste:
Långt bak i hjärnan skriks det plugga, men tror faktiskt inte det stämmer... Kör ju race imorgon. Kanske börja kolla upp intressanta sidor inför uppsatsen. Hmmm.


Segeryra!!!

Match igår...och vi vann! Underbart! Kändes så sjukt skönt att vinna igen efter den hemska förlusten förra helgen. Nu är vi tillbaka på banan igen. Släppte tyvärr ett set och det känns att allt inte är som det ska...men en vinst är en vinst. Jag är dessutom riktigt nöjd med min insats:) Gutt!!

Lagfest var inbokad sedan innan, och sådana fester blir ju alltid så mycket roligare efter vinst.
Var hemma hos Üve, där vi först lagade mat tillsammans. Tacos, typ världens bästa festmat. Till efterrätt bjöds det på Gino...mums!! Kaffe och några cider på det => en fin och bra kväll. Var hemma igen vid ett..kändes lagom:)
Körde på uppsatt hår i stram, plattad tofs. Ny glittrig klänning från H&M, örhängen från Gina Tricot och ringar från H&M och Gina Tricot





Väst

Tog en runda på stan idag efter skolan. Hade ärenden till apoteket och systemet...därefter drog jag förbi Humana och Myrorna. Har tänkt gå dit jättemånga gånger, men det har bara inte blivit av. Men idag! Inne på Myrorna gjorde jag värsta fyndet, kunde bara inte låta den bli kvar! Har veat ha en skinnväst ett tag, och nu är det ju så inne. Dock har jag inte velat ha någon mc-inspirerad väst utan istället en helt vanlig. För att hedra min älskade pappa...som så länge jag minns haft en sådan. Med hemska knappar som håret fastnade i när han skulle borsta ens tänder. Den minns vi alla, inte sant syskonen?? Nu har jag en nästan likadan...85 kronor! Hurray


091023

Idag har jag byxor för första gången på hur länge som helst.. Eller egentligen, jeansleggings. Räknas det? Jaja, i vilket fall är jag inne i en klänningsperiod..men kände för lite variation idag.
Dagens:
Linne: H&M Divided
Tröja: Zara
Jeansleggings: Pieces

TGIF!!!

Wohoo, idag är det fredag!! Och ikväll efter träningen ska jag cykla hem och bara ta det lugnt. Det var ett tag sedan. Finns stora fördelar med lördagsmatch...lördagsfest till exempel;)

Skola 10-12, idag delas paruppgiften ut.
Sedan ska vi fundera på den fram till måndag, och sedan kör vi!! Löning idag:) Vilken fredag alltså... Nu gäller det bara att hålla i pluringarna fram till onsdag...för då åker vi till London!! Hurray!! Jag känner mig på g just nu. Hoppas bara det kommer synas imorgon.

Torsdag

Riktigt skönt med ledig dag igår, och träningen gick kanon. Fick ont i ryggen sen när jag skulle sova...men kändes nästan värt det:) Underbart tempo och några riktigt bra spikes! Love it!

Idag jobbar jag återigen på Mobilia.
Så kul att vara där, alla är så härliga:) Ska spana in och testa en klänning som är aktuell inför lördag, då det ju är lagfest. Brukar inte kunna bli något annat än succé..

Onsdag

Idag är jag ledig fram till träningen ikväll...skönt!! Längesen jag var det faktiskt, då jag sett till att jobba var dag det inte varit skola. Men idag sitter jag ännu och slöar framför datorn i köket. Har varit duktig och avslutat mitt abbonemang hos tre...känns riktigt bra att äntligen bli av med det:)

Dagens planer är att ta det lugnt, skriva sponsorbrev och plugga. Räcker lagom. Ska strax parkera mig i soffan, måste vila ryggen inför kvällen.. Men måste nog göra en kopp kaffe först;)

Hade en riktigt trevlig kväll igår efter jobb.
Fick skjuts med Jacobs pappa till Lund...där käkade vi pizza och tittade i fotoalbum innan vi skulle iväg till handbollen. Jacob var typ världens sötaste när han var liten:) Så gullig! Handbollen började lite svajande...Lugi låg under i halvlek. Men de lyckades på något sätt vända och vann till slut!! Hurray!! Riktigt spännande på slutet:)

Tisdag

Kunde inte vara med och träna igår...buhu!! Det sög hårt kan jag säga, särskilt när tempot var så himla bra och smasharna hårdare än hårdast. Och där stod jag och kastade boll:( Menmen, känns som det går åt rätt håll så kan nog vara med på onsdag..

Idag jobbar jag 9-16 på Mobilia!
Ska bli superkul att komma ut dit igen, alltför längesen nu.. Ikväll ska jag och Jacob hem till hans föräldrar på middag och sen blir det handboll. Roligt!! Heja Lugi!!

Klänning från Gina Tricot och tights från Vila befinner sig på kroppen idag. Bekvämt ska det vara:)

Ooont!!

Blev ingen vinst igår:( Buhuu, vi spelade skit! Och dessutom fick jag sjukt ont i ryggen i slutet av sista set. Måste landat konstigt eller nåt. Har haft ont hela natten, svårt att röra mig och det gick inte att ligga på något bekvämt sätt. Hoppas det går över fort, jag står inte ut!!!

Idag är det back to reality igen, skola 12-14.
Sedan ska jag och Louise plugga en stund, hoppas få mycket gjort.. Känner mig lite smånervös, då jag verkligen slappat på skolfronten hela veckan. Har liksom inte fått några krav på oss, gaah!! Känns som allt kommer på en gång sen...

Idag ska jag även inleda min nya karriär...som volleybolltränare.
Wohoo, spännande! Ska träna Malmös C-lag...skojskoj. Är laddad som bara den:)

Söndag

Uppe med tuppen idag kändes det som...i alla fall för att vara en söndag. Klockan 9 stod jag i köket och bakade scones. Med för lite bakpulver, så de blev ganska platta. Men goda:) Jacob är fortfarande i chock, inte oft jag hoppar ur sängen så lätt. Är ombytt och laddar för fullt inför matchen. Klockan två smäller det!! Nu ska det kickas ass!!!

Yeaah!!!

Lat lördag

Sa innan till Jacob att om någon frågar mig om vad jag gjort idag så kommer jag inte ha något svar.. Jacob sa att jag kunde säga att jag varit med min underbara pojkvän hela dagen. Och det är ju faktiskt sant:) En underbar sak han gjorde var att han steg upp klockan 8 och tog hand om hela tvätten, så jag kunde sova ut. Tusen pussar för det min skatt!!

Har mest hängt hemma idag, men även hunnit med en runda på stan. Kikade runt lite inne på Triangeln och promenerade sedan bort till EspressoHouse på Storgatan...stor latte och muffins. Guud så gott!! Njöt verkligen! Pratade, läste Nöjesguiden och tittade på folk. Spanade runt inne på Monki och hittade en massa fint...ska verkligen försöka hålla mig till efter London!! Känns svårt.

Nu kollar vi fotboll...igen!! Laddar inför morgondagens match...spännande!!!

Sent igen

Känns som jag ligger lite efter i mitt liv för tillfället. Var på supertrevlig middag igår med kursarna. Snackade en massa, åh vad kul det var! Promenerade hem fort som satan sen.. Och sov sedan i tio timmar;) Tog inga bilder under kvällen, då kameran ju var på vift. Men hittade den idag!! Hurray! Så här kommer bilder från förra fredan...det var också skoj:)

Schlager kan verkligen inte bli fel! Dansade loss som bar den, både till liveband och dj. Och hann med att sjunga singstar...vår insats kan nog bäst beskrivas med att vi sjunger hellre än bra;) Tur kanske att medhöret är lika med noll. Efter fick jag skjuts på Annies cykel ner till Stortorget och sedan promenerade jag den välkända vägen till Revingegatan...blev nästan lite nostalgisk...


Fick när jag såg denna bild en svag flashback av att jag mitt i dansandet typ slog till Biffen så att hennes mobil for all världens väg...och gick i bitar. Som tur var så lyckades vi hitta alla bitar och jag kunde pussla ihop den igen:) Fokus här även på mina röda naglar och mina fina ringar...H&M och Gina Tricot. Like them a lot!!

Fredag...och lite igår

Jobbade 10-16 igår ute i Löddeköpinge...kändes lagom. Sedan promenerade jag in till Lödde centrum och hälsade på babe. Men han hade knappt någon tid med mig, så jag åkte vidare hem. Fick vänta jättelänge och hann bli jättehungrig innan Jacob slutligen kom hem.. Men till slut fick jag min pannkakor:)

Idag blir det jobb igen!!
Haha, jag som skulle ta det lugnt. Menmen, kunde inte motstå 8.30-14 på Triangeln...kändes alldeles perfekt en fredag. Och sen är det helg!! Hurray!! Systemet efter jobb:) Ikväll efter träningen blir det vinkväll med kursarna...nice!

Snart träning

Haha, man lär sig något nytt varje dag!!
Btw, fick glada nyheter idag:) Jag klarade litteratur- och språkvetenskaplig teori och metodkursen..
Hurra!!! Hurra!!! Hurra!!!


Onsdag

Jag hittar inte min kamera!!! Och jag som äntligen skulle få tummen ur och lägga in bilderna från helgen. Menmen, verkar som babe har städat bort den eller nåt.. Vad vet jag??

Jaja, den kommer väl fram.
Igår hade jag en bra, men ganska slow dag. Efter plugg och hemkomst satte jag i mig en tallrik yoghurt och sedan gav jag mig ut på en löprunda. Kändes helt okej, men saknade musiken:( Mina hörlurar verkar ju ha pajjat.. Men det gick ändå. På kvällen blev jag serverad en god middag och en kopp kaffe på det...mmm!! 

Idag är det långdag i skolan, med fokus på uppsats.
10-12 och 13-15. Mellan blir det lunch med kursare, gäller att göra det bästa av situationen. Och ikväll är det äntligen volleyboll igen! Hurray!! Inte spikat sedan söndags ju, börjar rycka i armen;)

Jag och Biffi på Karibiska festen i september.
Bloond!!!

Tisdag

Råkade försova mig lite imorse. Ooops, slog upp ögonen och då stod klockan på nio. Ingen skada skedd iofs, ska ju inte vara i Lund förrän 11. Men ändå, skulle ju se morgontv!! Menmen, imorgon är en annan dag..

Solen skiner genom persiennerna och jag anar en kall, fin dag.
Märks verkligen att det börjar bli kallt nu, min kropp och framförallt mina händer har torkat ihop totalt:( Bli til att smörja ikväll.

Tisdag idag, och det känns inte alltför spännande.
Bör dock få reda på resultatet från förra kursen idag, håller tummarna stenhårt för godkänt. Snälla snälla snälla!!!

Den dagen igen..

Måndagar är lustiga dagar. För hur bra de än är, så känns de ändå aldrig riktigt bra... För det är ju måndag. Konstigt. Idag har i alla fall varit en bra sådan. Gick upp vid åtta och hann springa en runda och äta en lugn frukost innan det bar iväg till skolan. Föreläsning 12-14, fick ut texterna som vår paruppgift ska bygga på. Super, då jag och Louise ju måste bli klara lite tidigare än alla andra. Eftersom jag ju ska till London!! Vad jag ställer till;) Ska hem till Louise imorgon och jobba med uppgiften, känns bra.

Är hemma och softar för tillfället, ikväll ska jag hem till Ingrid och kolla matchfilm med laget.
Spännande! Alltid kul att se sig själv spela, även om det inte alltid är så vackert som man önskar;)

Laget!

Jäklar vad snygga vi är!!!


Söndag i soffan

Idag har jag spelat och vunnit en match, storhandlat, skrivit sponsorbrev med Emelie och ätit middag tillsammans med Jacob och hans föräldrar. Nu är jag trött och glad, sitter i vår sköna soffa och myser.. Snart dags att sova, måste ladda för nästa veckan...som i nuläget ser ut att bli ganska lugn. Men vi får väl se:)


091009

Såhär jag vandrat runt idag. Dock körde jag tidigare på utsläppt hår...vilket ju inte är att föredra när det blåser minsta lilla. Hår i ögat, hår i näsan, hår i munnen.. Gaaah!!! Så nu åkte det upp i en fläta.
Dagens:
Tröjklänning: H&M Divided
Tights: Med guldiga dragkedjor från BikBok
Eftersom det tidigare idag var kallt som satan i vår stad så hade jag även på mig en svart, stickad väst från Vero Moda. Och vita converse, jacka och sånt där.. Har roat mig under alla dagens promenader och bussturer med att lyssna på Pang Prego på min Iphone.. Gillas!

En månad senare...

Har äntligen, sådär en månad efter, fått bilderna från Akademiska rodden. Dock inte fyskam att bli påmind om den festen, det var hur kul som helst. Mental notering både från då och från ikväll blir att inte boka jobb dagen efter fest!!!! Att jag aldrig lär mig!!


Blond var jag då ja.
Och mousserat drack jag.
Ikväll är jag mörk och dricker cider.


Lugnet före...

Trots att denna dag kommer bli så busy...så är det än så länge lugnt. Promenerade i godan ro hem till lillebror för att lämna grejer. Stack även in en runda på systemet, som ju ligger så bra till. En sak jag saknar här i Malmö;) Blev först inte insläppt hos Erik, då han inte kände igen mig när han titade i kikhålet. Hahaha, då vet man att man har utsläppt hår för sällan;) Menmen, det löste sig och sen åkte jag hem.

Här hemma har jag varit så huslig så, gjorde köttbullar och stuvade makaroner till lunch.
Var tvungen att kolla hur man gjorde stuvningen, gick in på Arla och hittade direkt. I kommentarerna till receptet hade någon skrivit att det hade tagit honom fem timmar(!) att fixa till det. Alltså!!! Det måste var något fel...på personen!!

Fredag, busy fredag

Denna dag kommer gå i ett rasande tempo. Skola 10-12, ner till lillebror Erik och lämna av grejer, ta bussen hem, käka, iväg till träning 17-19, hem och powerduscha, buss till Lund och partypartyparty all night long!!! Herreminje! Vilken dag! Ska bli sjukt kul, trist bara att jag redan har fetångest över att jag ska jobba imorgon:( Inte kul, kass planering från min sida. Menmen, måste ju tjäna pengar också. Jaja, ska försöka koppla bort ikväll och bara ha kul. Blir nog inte så svårt, är ju schlager som står på schemat:) Hurray!!

091008

Den här kameran tar inte smickrande bilder direkt...menmen. Är man lat så är man;) Kör på uppsatt, skitigt hår idag, känner mig fantastiskt fräsch...

Tröjklänning: Svart och grå från Resteröds
Kofta: Lång och tjock från BikBok
Tights: Favoriterna från Vila
Skor: Converse, de nya som fortfarande är vackert vita


Torsdag

Höll först på att skriva tisdag, haha lite förvirrat såhär på morgonkvisten!! Slappar vid köksbordet, har frullat yoghurt, ägg och kaffe...altmedan jag läser bloggar och tittar på Vakna med the Voice:)

Idag står jobb på schemat, vilket det också gjorde igår.
Då var jag ute på Nova Lund, dit det tog en timme att ta sig. Pust!! Plus, att precis när jag kom utanför porten så öppnade himlen sig och regnet forsade ner. Fy faaan!! Jag var så blöt, så blöt. Strumporna var fortfarande blöta när jag kom hem:( Hoppas på bättre väder idag..ska ut till Löddeköpinge idag. Kände för en lugn jobbdag;) 11-19, har fått låna babes busskort, hurray!!!

Btw, köpte vintestövlar igår:)
Jättefina, med guldiga deltaljer!! Kommer från Skopunkten och kostade 299 kronor. Kändes lagom, brukar ju ändå tröttna efter en säsong. Plus att det ofta slutar med att jag går i converse hela vintern.

Lite sent, men ändå...

Knäppte den här bilden imorse...men sen fuckade datorn sig och tiden sprang iväg. Men så här har jag sett ut idag. Tröja med knappar i ryggen från Lindex, jeanskjol från Vero Moda och ribbade strumpbyxor från H&M. Har kört på utslaget hår, funkar bra när det är nytvättat då det känns fräscht. Hårspänne med gröna stenar fick hålla luggen ur ögonen.. Jeez, vad trött jag ser ut..och detta var ändå typ kvart över tolv. Haha!!

Tisdag

Igår hade vi seminarium och avslutning för delkursen.. Är inte jättenöjd med opponeringen, kändes som jag aldrig lär mig:( Men fick en massa bra idéer inför uppsatsen i alla fall. Så nu gäller det bara att hålla tummarna för godkänt. Hoppashoppas!! Stannade kvar i Lund efter seminariet, gick och lunchade på Gräddhyllan med två kursare. Sjukt mysigt ställe!! Dit måste jag snart igen:) Sedan hade vi genomgång av uppsatsformalia 16-18, nyttigt. Snabbt hem, käka och sedan iväg till träning.. Pust!!

Denna dag har inletts betydligt lugnare.
Har introduktion klockan 12, men gick likväl upp vid åtta. Lugn frukost tillsammans med Vakna med the Voice(har fastnat igen). Och nu har jag precis kommit tillbaka från en löprunda. Pust, det var slitigt... Men jag måste komma igång igen!! Trivs inte med mig själv just nu.

Så måndag!!

Dagens måndagströtta utstyrsel:
Linne: Gina Tricot
Kofta: Zara
Jeans: Gina Tricot

Premiär!!!

Är vi bäst eller är vi bäst??!! 1 timme och 8 minuter tog det, sedan hade vi rott hem säsongens första vinst!! Sjukt gött, första set lovade om en ljuv framtid. Jag blev utsedd till bästa spelare, alltid bra för självförtroendet. Har nästan fått mig att glömma axeln som värker.. Men det är det värt dagar som denna:)

Var hemma halv sex, efter stopp på Max med Karin och Emelie.
Följde upp med latte och chokladmuffins från Donken...en vinst måste ju firas. Nu är jag hemma...har läst synopser, ätit blåbärs- och bananpannkakor och druckit kaffe tillsammans med babe. Snart tid att sova, dags att ladda för en ny vecka:)

Vet att det är fel lag;)
Men jag älskar den här bilden!!!

Lördag och ny telefon!!!

Fick som jag vill och inledde dagen med brunch.. Mmmm!! Regnigt och blåsigt som bara den i vår stad idag, mysigt då att sitta inne och äta gott. Sedan tog vi bussen till Svedala och outleten. Jacob fick köpt vinterjacka och blev glad. Det förstår jag, den är jättefin. Precis som babe;) Jag shoppade inget alls, hittade niente som var något att ha. Jaja, bra för ekonomin i alla fall..

Promenerade hem till mamma och vovvarna, sedan dök även Anders och Erik upp.
Erik hade med sig en present...som kostade mig 2500!! Hahaha!! Hade gett honom i uppdrag att fixa en I-phone till mig, han skulle höra av sig när han hittat en bra. Men nu låg den bara helt plötsligt framför mig på bordet, redo att sätta in simkortet i:) Ibland är det bra med syskon...

Nu är vi hemma, och kollar fotboll.
Ja, fråga mig inte varför. Ett lördagsmåste enligt Jacob, men jag sticker snart härifrån! Ska hem på middag hos Biffen:) Pizza, prat och lite fix med ansökningar. Lagom soft lördagkväll, laddar ju för premiären imorgon!

Myskväll...

Jag har äntligen lärt mig hur man tar kort med babes dator...okej, jag fick hjälp! Men i alla fall!! Myser i soffan iklädd morgonrock. Har blivit serverad en urgod middag med efterföljande kaffe och godis. Life is good! Imorgon åker vi på utflykt till Svedala, innan dess hoppas och tror jag att det blir brunch borta på StKnuts torg. Längesen nu ju!!!


Yes!!

Har skrivit klart hemtentan!!! Underbart! Måste såklart kolla igenom delarna innan jag skickar in, men annars är allt färdigt:) Känns fantastiskt, nu kommer jag verkligen kunna njuta av helgen..

Nu bär det av till jobbet!

Fredagmorgon

Helt perfa kväll igår, supergod banana split till efterrätt.. Mmmm! Hem och hann mysa lite i soffan innan det var dags att sova. Eller sova?? Gick sådär med det, vilket gör att jag känner mig lite lätt överkörd idag:p Steg upp i god tid, tänkte jag skulle hinna skriva lite på hemtentan innan jobb...10-14 på Storgatan idag igen. Har gått sådär hittills...

Det känns kallt idag...så kör repris på gårdagens outfit, tröjan är så sjukt mysig:)
Mysfredag, underbar gymnasietradition som jag idag återinför. Åh, det var tider!! Mysbyxor varje fredag, två lektioner och däremellan häng i kafeterian och på lyckliga-par-bänken...


Ready for dinner

Ska snart bege mig mot Spångatan för at möta upp babe, det blir middag ute ikväll. Hurray!! Vi behöver det just nu när bägge är krassliga och det blivit lite för många kvällar där största nöjet varit att bråka om vad man ska se på tv...
Har suttit i soffan och kollat senaste avsnittet av Sveriges fulaste hem. Jacob. tyckte jag var sjuk som kollade repriser i måndags, så det var ju tur att det hunnit komma ett nytt nu;)
Iklädd nya, långa tröjan från H&M Divided, tights med långa gulddragkedjor som inhandlades i helgen från BikBok och nya ringen från Gina Tricot...

Nöjd...

Har precis skickat in synopserna, jäklar vad jag tjatat om dem på sista tiden. Men blir så när någonting hänger över en.. Och nu är jag så lättad!! Trots att jag inte blev supernöjd...och trots att jag har två delar kvar att skriva på hemtentan. Men känner mig lättare till mods, tycker jag har rätt att vara glad och lugn en stund innan jag laddar om:)

Jobbet gick superbra! Träffade Andrea och snackade med henne samtidigt som vi tömde. Och sen kom lille Biff förbi på besök, alltid trevligt. Försöker hjälpa henne att shoppa, jag är ju något av en expert på den fronten;) Haha!! Skulle egentligen inte shoppa alls idag, men eftersom det var clubdag så har vi anställda ju 10% extra rabatt...så kunde inte låta bli. En varm och gosig tröja som kan användas med tights...har redan svidat om till den;) Plus födelsedagspresent till Milla(Jacobs systerdotter) och ett par ribbade strumpbyxor. Nöjd:) Men nu måste jag verkligen hålla mig till London!!!

091001

Drömde så hemska drömmar inatt, vaknade och storgrät:( Inte roligt, tur att jag hade Jacob som kunde trösta mig. Läskigt! Nu har jag kommit igång för den här dagen i alla fall, ska strax iväg till Triangeln, jobb 9.45-15. Sen ska jag hem, skriva klart litteratursynopsen och skicka in allt. Ska bli så skönt att släppa det!!
Är fortfarande helt sömnig i ögonen, så fick bli ett titta upp i taket-kort...
Topp:H&M Divided Red, Jeanstights:Pieces, Frisyr:Luggfläta och uppsatt, Nagellack:Isadora Summer Red
Ska dra över en kofta också, känner mig lite frusen. Ute blir det även vita Converse i modellen med tunn sula, jacka från Peak, leopardvantar från H&M och halsduk från Gina Tricot.

RSS 2.0