Nu

Känner mig mitt i allt nu.. Mycket jag inte vet, samtidigt som det känns stabilt. Lever livet, ett tecken på det är att jag inte uppdaterar om vad som händer. Just för att det händer så mycket hela tiden. Denna vecka: fullt av skola, fika med laget i måndags, jobb måndag och tisdag, promenader och ett besök på gymmet, sov över hemma hos mamma och pappa torsdag till fredag, fredag till lördag var vi hos Jacobs föräldrar.

Idag, match mot Jomala som var ett nummer för stora för oss.
Allt kändes menlöst, från min sida då. Hoppas på bättre imorgon, då står Tierp för motståndet.. Pizza, cola, chips och Melodifestival –> min kväll tillsammans med en lite missnöjd Jacob. Tröstade med ett avsnitt Sopranos, så nu är det bra igen..


Lördag


Scones i soffan, iklädd morgonrock. Sällskap –> älskling, kaffe och slalom
Biltur till Torup + promenad i bokskogen, fika efteråt.
Volleybollmatch som resulterade i vinst och utnämnd till bästa spelar. Trots tveksam insats.
Pizza på Italia tillsammans med Jacob och Martin.
Inköp av godis.
Promenad hem i mörkret, medveten omväg.
Slapp i soffan med datorn på magen hela kvällen.
Laddar inför morgondagens match..
Fin dag.

Snabbvisit i Norrland..

I lördags åkte vi mot Norsjö. I söndagsmorse var vi framme. Söndagkväll begav vi oss söderut igen. Idag kom vi hem.. Lång resa, kort visit. Resulterade i lunch på hotellet, lång match som tyvärr slutade med förlust och Norrlands största pizza.. Det var kallt som satan, näsan höll på att ramla av och någon mumlade något om förfrusna tår.. Det var vackert, snön gnistrade och inget vägsalt så långt ögat nådde. Jacobs moster och morbror kom och hejade, härligt! Vi har lyckats ha publik på typ alla bortamatcher, inte illa!



Resan var lång, men rolig på sätt och vis. Jag gillar mitt lag! Gillade dock inte att tågen var sena, och att vissa konduktörer var snipiga bitchar.. Bara en egentligen, men det räckte. Annars..kul helg, men skönt att vara hemma igen. Golvet gungar fortfarande lite efter allt tågåkande och det känns som det är söndag. Imorgon är det tillbaka till verkligheten..



Snälla Anna hade bakat bullar till oss.
Mums!!!
Tröstade bra på vägen hem.


Snökaos...typ

Weird dag igår.. Pluggade, lunchade med vänner och for sedan till Lödde för att hälsa på.. Trodde jag. De tyckte att jag kunde börja jobba lite direkt. Bara till att kasta sig in! Inte mig emot, skojskoj! Detta är såå kuul! Känns så bra och kul att liksom ha hittat rätt.. På kvällen blev det fika och träningsutvärdering med Minh.. Jag har träningsabstinens!!! Gaah, vill bara göra något nu. Minh tycker att jag måste lära mig vila.. Ehh, som att det typ inte är det enda jag gör:-p Nästa vecka SKA jag vara frisk! Så det så!

Idag har jag och Linnéa färdigställt vår artikel, nästan. Måste fixa referenser, segat med det.. Jaja, löser sig. Har även hunnit storhandla och skapa fredagsmys tillsammans med babe.. Tacos till middag! Wohoo, handlemat! I detta nu preppar jag och laddar inför morgondagens äventyr, då bär det av norrut! Fösöker se det som ett äventyr, vilket det mycket väl kan komma att bli med tanke på att det är snöstorm i Stockholm...där vi ju ska mellanlanda. Spännande!!!

Btw, så har det faktiskt snöat lite här i Skåne också idag:-P
Blää säger jag, till och med jag som älskar snö vill ha vår nuu!

Grrrrrr!!!

Ojojoj, vad fina dessa var.. Fick mitt slumrande shoppingbegär att vakna till liv för en liten stund. Jacob gillar dem inte, surprise! Haha! Men! Det händer faktiskt ibland att jag inte bryr mig om vad han tycker, framförallt när det handlar om vad jag ska ha på mig.. Menmen, har ju shoppingstopp fram till iaf den 25 februari. Så innan dess blir det inga.. Sen kanske. Känns lite skönt på ett konstigt sätt att jag inte har något vidare shoppingsug. Känner mig oinspirerad, det jag redan har funkar liksom bra för mig. Bekvämt och faktiskt ganska mångfacetterat. Trots att min garderob ibland känns trist, så känns inte butikernas utbud speciellt mycket roligare för tillfället.


Din Sko, 299 kronor..
Snart på mina fötter;-)

Märkt.

SKOR
: Uggs, Bianco-stövlar, Converse
SNEAKERS: Converse, finns inga andra för mig;-)
JEANS: Har inte använt på jag minns knappt hur länge. Tajts is the shit! Men när det begav sig var jag ett fan av Nudie, modell Slim Kim
T-SHIRT: Bara när jag tränar..
UNDERKLÄDER: Spets från Gina Tricot, annars mest H&M
VÄSKA: Stor i brunt läder från H&M, mellan, mjuk och röd inköpt i Barcelona och nya, lilla älsklingen från Åhléns. Snart dags för invigning:-)
PLÅNBOK: Liten, guldig som knappt rymmer något alls. Från H&M
SOLGLASÖGON: Extremt sällan, blir åksjuk av solglasögon.. Utan att färdas fram. Skumt! Köper likväl varje år, mestadels från H&M
KLOCKA: Liten, guldig, digital från Casio. Analog testbild från runns.se
SMYCKEN: Guldhjärta med mitt, mammas och pappas namn ingraverade. Alltid i en guldkedja runt halsen. Annars sparsmakat. Vid fest går jag all in.
TV: Liten Philips som är min, står i köket med antennsladden utdragen:-p Jacobs fel. Så just nu anser jag att den stora också är min, Samsung.
MOBILTELEFON: iPhone4, med guldigt skal!
DATOR: MacBook + en iPad(räknas det som dator tro??)
SMINK: Ögon- och brynpenna från H&M, rouge likaså. Foundation från Isadora. Mascara från Maybelline..
ANSIKTSKRÄM: Aco
LOTION: Bodybutter med citrondoft från BodyShop.. Lovely!
DEODERANT: Nivea Citrongräs
TANDKRÄM: Colgate
SCHAMPO/BALSAM: Lite olika, just nu guldig flaska...för färgat hår. Köpt på Ica, men luktar frisör..
TVÅL: HTH
PARFYM
: In2U och Euphoria, från CalvinKlein
MINERALVATTEN: Sodastreamat, direkt från kranen..
VIN: Usch nej!
DRINK: Tveksamt...ska vara en söt och fruktig då..
BRÖD: Ofta och gärna, helst nybakad hurtbulle med smör och ost..
MAT: Gärna..
GLASS: Mmm, det mesta "normala" funkar för mig.
GODIS: Sura citronläppar, skolkritor, salta K, violkatter, Dumle.. Gott!
SÄNG: IKEA..
LAKAN: IKEA
FRISÖRSALONG: Headline i Lund
DAGSTIDNING: Sydsvenskan, vare sig jag vill eller ej.
MAGASIN: Cosmopolitan, Chic...och för tillfället även VeckoRevyn(julklapp från syskon)

Onsdag 9/2-2011

Jag är sjuk:-( Buhuu, så jäkla segt och trist.. Hostar så det gör ont, snorar och nyser. Not so nice! Hoppas nu bara det går över till helgen..

Studiebesök på Malmö Stadsbibliotek idag, därefter artikelplugg med Linnéa..
Den ska ju vara klar på fredag! Gaah, fattar inte hur vi ska hinna.. Gäller verkligen att vara effektiva idag. Ska försöka få lite gjort imorgon efter handledningen också, innan lunch med the real group, haha! Vårt nya alias;-) Imorgon ska jag dessutom till Löddeköpinge och hälsa på mitt nya jobb!! Yes, nu har jag ett jobb till. Varje tisdag, känns lite mer ordentligt. Behåller dock det andra också.. Work work!
Sjukling:*-(
Linne: Gina Tricot
Kofta: Camden Market, London
Tajts: Vila
Nagellack: Maybelline Chelsea Red
Ute: Converse One Star, jacka från Boomerang, halsduk från Gina Tricot och vantar från Accent

Levnadsregler


Från en bok jag precis läst..
1.
Drabbas aldrig panik. Stanna upp, andas djupt, tänk.
2. Ingen tänker på dig. Alla tänker på sig själva, precis som du gör.
3. Ändra aldrig frisyr eller hårfärg inför ett viktigt möte.
4. Ingenting är vare sig så dåligt eller så bra som det verkar.
5. Gör mot andra så som du vill att de ska göra mot dig = Du ska inte döda.
6. Det är bättre att köpa en dyr sak som du verkligen tycker om än flera billiga som du gillar lite grann.
7. Nästan ingenting spelar någon roll. Om du blir upprörd ska du fråga dig själv: "Spelar det här någon roll?"
8. Nyckeln till framgång är att kunna komma igen efter motgångar.
9. Var ärlig och snäll.
10. Köp bara kläder som du vill dansa i.
11. Lita på dina instinkter men inte på dina fria fantasier.
12. När du drabbas av en katastrof, kolla först om det verkligen är en katastrof. Gör så här:
a. Tänk "äsch, vad fan."
b. Se det från den ljusa sidan. Om inte detta funkar: Skratta åt det.
c. Om ovanstående inte hjälper kan det röra sig om en riktig katastrof. Se då punkterna 1-5.
13. Förvänta dig inte att världen ska vara trygg eller rättvis.
14. Ibland måste man bara hänga med.
15. Ångra ingenting. Kom ihåg att du inte kunde ha gjort annorlunda eftersom du är den du är är världen ser ut som den gör. Det enda du kan förändra är nuet, så är du dig av det förflutna.
16. Om du börjar ångra dig och tänker "Jag borde ha...", lägg alltid till "men då kunde jag ha blivit överkörd av en lastbil eller sprängd i bitar av en japansk torped".
(Från Olivia Joules Fria Fantasier av Helen Fielding)


Söndag

Förlust igår:-( Servemottagningen sög.. Jaha, bara att ladda om, för till helgen bär det av till Norrland. Och vill inte tänka på hur supertrist den hemresan kommer bli om vi inte presterar så bra som vi vet att vi kan..

Hade iaf laddat ordentligt med brunch, på StKnuts bageri, tillsammans med babe..
Det var bra, satt och läste tidningen och gottade oss. Mysigt. Hade samma morgon vaknat upp med ont i halsen:-( Stackars mig, nu kommer väl årets förkylning, brukar råka ut för en sådan vid den här tiden. Hoppas inte, pallar inte. Menmen, efter matchen var jag rejält slut i kroppen och hade ont i huvudet. Två alvedon, pizza, cola och lite choklad senare kändes det något bättre.. Spenderade kvällen i Jacobs armar, kollade Sopranos och surfade klänning till Sara&Jonas bröllop.. Hmm, svårt det där. Hittade en fin, men Jacob tyckte den såg ut som ett nattlinne:-p

Idag är det skola, artikelplugg, jobb i Hjärup och slutligen volleyboll..
Dock hoppar jag att delta, går istället all in som tränare.. Måste ju bli frisk:-)

Heelg!!!

Hade ett sjukt inspirerande studiebesök igår. Jag vill jobba på företagsbibliotek nu!! Haha, känns som jag känner så för alla ställen jag kommer till...förutom forskarbibliotek då. Ingen längtan alls faktiskt! Lät så kul med kombinationen löpande verksamhet och nya spännande grejer typ hela tiden. Känns också som jag fått en bättre förståelse för den faktiska användingen av informationskompetens. Och fått med mig ledord: Vi är sjukt bra, och det måste vi våga visa! Wohoo!

Kvällen spenderade hemma his Tora och Anton tillsammans med subgrupp 5:-)
Drog till Blekingska för att dansa vid halv tolv, ute igen halv ett. Börjar känna mig gammal;-p Minns det som så mycket roligare...och ofta dimmigare. Nu var jag hemma och kunde krypa ner bredvid babe vid klockan 2.. Hade iaf jättekul med mina vänner, sitta och prata strunt är ibland gravt underskattat.

Dagens har spenderats tillsammans med min skatt.
Vi har varit ute på äventyr med bilen; först tippen, korv på Statoil för att återuppliva gamla postenminnen och slutligen fika på EspressoHouse nere i västra hamnen. Nu ska jag bege mig iväg på middag tillsammans med mina andra favoriter...laget! Ska käka, kolla matchfilm och ladda imför morgondagens match mot Ljungby:-)


Fredag 4/2-2011

Så var det fredag igen! Lovely! Känns dock lite skumt, med tanke på att jag var ledig idag och har en massa på schemat idag. Menmen, mestadels skojigheter så det ska nog gå. Får min belöning ikväll, då blir det dans på Blekingska tillsammans utvalda delar av mina kursare:-) Men innan dess ska jag och Linnéa komma igång med skrivandet av vår artikel.. Hon anländer vid nio, sedan är det hard work som gäller! 13-15 blir det studiebesök på Vinges advokatbyrå, sedan är en joggingtur tillsammans med Minh inplanerad.. Och därefter lyckas vara på plats i Lund vid åtta. Pjuuh! Kan gå;-) Lovely friday!

Linne: Gina Tricot
Tröja: Sparkz, köpt på Deres i Köpenhamn
Tajts: H&M Divided Black

So far denna dag..

Har haft en kort morgon.. Alltså, lite tid men ändå inte stressig. Ska typ nu ner och hoppa i bilen för att fara till Kävlinge.. Ska på ett informationsmöte på biblioteket, som kan leda till extrajobb. Fick ett samtal om det igår, snabba ryck. Förstod inte riktigt, det kommer vara ett möte för flera personer.. Menmen, hoppas kan man alltid. Känns bra att komma ut och visa upp sig.

Efter blir det snabba ryck tillbaka till stan, ska luncha med Minh.
Skulle egentligen ut och promenera, men verkar som vi får skjuta på det pga mitt möte..

Onsdag 2/2-2011

Så fort tisdagen övergår i onsdag så känns livet genast lite lättare att leva.. Konstigt det där, men till skillnad från igår så är mitt humör riktigt bra idag:-) Skönt när det går över snabbt. Funderade igår på saker som brukar göra mig lite piggare.. En sak jag kom på är att ha lite färg på kroppen och i ansiktet.. Pallar inte sola solarium så fick bli en tur till apoteket och inköp av bus-lotion. Smorde mig igår, syns bara yttepytte skillnad...men känslan!


Typ jag;-)

 

Har varit riktigt effektiv denna morgon.
Frukost, löprunda, plugg, dusch och vikning av tvätt. Bra där! Nu ska jag strax bege mig mot Södervärn för att möta upp några kursare. Börjar bli riktigt hungrig nu, lunch!


Idag går jag all in för bibliotekarielooken;-)
Har på mig svart linne/klänning med volanger från bubbleroom.se, kofta från Ullared, tajts från Vila.
Ute blir det (tro det eller ej!) vita converse, One Star.


Idag

Pallade ha håret nere i typ en kvart, sen blev det den sedvanliga tofsen.. Skönast så. Ingen bra dag idag, käkat en massa onödigt, känt mig allmänt obekväm och jag kom för sent till första föreläsningen. Bara typ tre minuter, men gjorde likväl att jag hamnade ur fas. Segt! Ljuspunkten var helt klart gymmandet på Friskis, dit jag även hade lyckats locka Minh. Perfa, mycket roligare att kunna prata medan man tränar plus att jag gör övningarna så mycket bättre när han vakar över mig;-)

Dusch, kvällsmacka och lite kramar...
Nu känns allt lite ljusare, imorgon ska bli en bättre dag! Studiebesök på Medicinska fakultetsbiblioteket här i Malmö. Börjar 12.30, innan dess ska jag luncha med några kursare, trevligt värre:-)

Tisdag 1/2-2011

Ny månad idag också, plus att det är Biffens födelsedag! Hurra hurra, grattis min vän! Känns som januari sprang förbi, kanske är det som Jacob säger: att snart är våren här. Hoppas kan man ju alltid. Vi håller på och planerar en resa till London i maj, längta!!! Får lyckorus bara jag tänker på det, London!

Den här dagen känns i övrigt ganska grå, iaf vad jag kan se genom persiennerna.
Trist! Känner ett starkt behov av sol, njöt som bara den i söndags. Men jag vill ha mer! Jaja, en typisk vardag, skola och träning. Gääsp! Måste hitta på något kul typ nu, inte bara planera utan låta något hända nu.. Hmm. Får fundera på den..
Gör mitt bästa för att lysa upp..
Linne: Långt svart från Gina Tricot
Tröja: H&M Divided
Tajts: Glansiga från Bikbok

Latte 2 Go

Veckan kom igång ändå, dock med följden att jag hoppade träning pga huvudvärk och megaont i ryggen. Går i vågor det där med ryggontet, hoppas verkligen det går över till i helgen.. Match igen ju, måste vara på topp! Hoppas på att kunna gymma idag, gäller att passa på när man kan få support;-) Ägnade istället gårdagskvällen åt att fila och måla om naglarna, denna gång blev det Latte 2 Go.. Tjusigt!

Hade två riktigt bra föreläsningar igår, chockerande! Blev orolig efter den första, nu kunde det ju bara bli sämre. Men icke! Bra, informativa och med öppningar för frågor och diskussion. Se och lär kära doktorer, lektorer och doktorander! Hoppas standarden håller i sig idag, dubbelt upp igen! Men sen återstår bara studiebesök denna vecka, så ska nog överleva. Iofs, måste börja skriva artikel med. Läsaläsaläsa fram till fredag!

RSS 2.0