Beige!

Jag hatar beige! Tycker att det är sjukt trist, och anser inte att beige borde få klassas som en färg. Och detta till trots! Har jag nu införskaffat ett par beiga chinos.. Hm, undrens tid är ännu ej förbi. Lite skrämmande, men samtidigt skönt att man kan (och får) ändra sig så radikalt. Jag säger verkligen inte att jag börjat gilla beige överlag. Men mina chinos!! De är superfina och så sjukt sköna. I love them!!!
 

Dagens:
Top:
Svart med ringning både fram och bak, från H&M
Byxor: Nya chinos, upprullade ska de självklart vara. Även dessa från H&M
Håret är plattat och uppsatt i stram och hög hästsvans. Skulle nog våga säga att detta är min absoluta favoritfrisyr:) På fötterna kommer det placeras ett par vita, höga tygskor med dragkedja på sidan....alldeles nya och inköpta på H&M. Haha!!! Märks det var jag jobbar eller?!

Brunch




Jag vill ha brunch!!! Det är min absoluta favoritmåltid:) Jag älskar att bruncha!!
 Tror det kan bero på att jag starkt förknippar brunch med sjukt lång sovmorgon, softa och sköna kläder, gott om tid och massa bra tidningar. Men jag har typ ingen mat hemma:( Suck, jaja en annan dag kanske. Kaffe ska jag i alla fall ha!!!

Inför flytt

Imorgon flyttar jag!!! Ner till Beddinge. Ska ju bo där under sommaren...eftersom det tar en lång och seg timme att ta sig från Lund till Trelleborg, med buss. Ska bli ganska skönt att bli lite uppassad också. Slippa handla mat, köpa toapapper, rensa kylen på äcklig mat och diska. För i Beddinge finns diskmaskin!!! Hurray!!

Idag är typ världens lugnaste dag..tvättar och packar lite inför imorgon. Det kommer bli sjukt mycket grejer. En väska med kläder som Maria ska få kolla igenom....och det hon inte vill ha ska ges bort. Det var en stor väska. Plus en väska med en massa grejer som jag behöver när jag bor i Beddinge. Typ kläder, rengöringsgrejer, böcker, skor, hårsnoddar och en massa annat jox... Slutligen måste jag även ta med min dator...den klarar jag mig inte utan. Det finns nämligen inget internet i Beddinge.. Dock har vi numera tv4, pappa fixade det så här lagom till att EM är slut;)

Det är alltså vad som händer idag... 
Röjigt värre! När Jakob slutat jobba ska han tvätta, ett stort trauma. För att i någon mån minska ångesten, ska jag dit och hålla honom sällskap. Vi ska baka:) Roligt! Inget jag gör alltför ofta...eftersom jag inte har någon ugn. Men idag blir det nog sockerkaka:)

Mums!!!

SATC

Sex and the City-filmen besågs i fredags. Och man vore väl inte en fullvärdig bloggare om man inte lämnade en recension.. Alltså: here it comes!

Filmen var bra. Mycket bra till och med.
Den kändes dock lite underligt att sitta och se den på en stor filmduk...när man är van att sitta hemma och glo på sin lilla 20tummare. Och att vara finklädd...serien brukar ju visas ganska sent på kvällen, vilket i sin tur brukar inebära att det är mysbyxor och bh-löst som gäller. Denna gång var man finklädd, hade ju jobbat och sedan tagit en mycket god, mysig och inte minst, mättande fika tillsammans med Emelie på EspressoHouse. Vi vandrade runt halva Malmö, för att slutligen hamna på kaféet som är beläget i samma hus som min kära arbetsplats. Jaja, lite motion har väl aldrig skadat;)
  Detta fikade jag:) Mumsmums!!!!

Åter till filmen. En annan sak som kändes underlig var att vi var så många...hela salongen var full. Inte så konstigt tycker ni kanske...men för min del är jag van att sitta ensam hemma i soffan och se denna serie. I min ensamhet, endast tillsammans med dessa fyra kvinnor, skapas ett samförstånd. Jag förstår vad de säger, känner igen mig och kan skratta med dem. Nu satt jag tillsammans med en massa andra som också "förstod". Det kändes skumt. 

I alla fall! Filmen var super!! Och jag vill självklart att denna ska finnas i min bokhylla (tillsammans med boxen) när den kommer ut på dvd. För visst ska jag se den igen! Men den gången ska jag vara ensam och bh-lös;)

PS: Och självklart är jag Samantha;) Inte sant Biffen?!

Student i repris...

Idag har jag och Jakob varit på kalas nere i Beddingestrand...gästerna på Eriks student åt så dåligt att det var en hel smörgåstårta plus en vanlig tårta kvar.. Ergo: ett kalas till. Mycket trevligt:) jag får aldrig nog av kalas med god mat.. Åt som vanligt hur mycket som helst, den här sommaren har inte börjat helt perfekt. Får nog ta mig i kragen snart om inte "mys-kilona" ska börja frodas:p

Var en väldans massa folk där.. Kusinerna med, visste inte ens att de små stockholmarna var nere.. Men det var kul, de börjar ju bli lite större nu...så man kan prata med dem:) Tidigare skrek de mest;P

Lillebror Anders lyckades ta sitt gröna kort i golf för två veckor sedan..
han och Jakob stack iväg till golfbanan och slog lite. Anders ville visa sina klubbor, och annat sånt trams;) Trodde att de bara skulle vara borta en liten stund, men oj vad det dröjde. Inte för att det kommer som en nyhet att golf tar en jävlans tid. Medan de var borta satt vi andra och snackade skit om golf och golfare. Mormor hade mycket att tillföra diskussionen;) Go mormor, go!!!

Innan vi drog oss hemåt tog vi en runda med vovvarna. Acke åt lite bajs, annars var det trevligt.. Sedan fick jag köra hem:) Det var skoj! Jakob försökte först neka mig, men den gubben gick inte! Knast...han som vet hur mycket jag gillar att köra:P

Vi tror på Spanien!!!

Nu är det EM-final som gäller. Vi tror på Spanien....

När man tittar på fotboll kan man hitta på andra saker under tiden. Det ska vi göra...vi ska äta:) Nybakade scones, chips och kaffe. Finfint så här en söndagkväll. När man inte jobbar:D Jag är lika lycklig varje vecka!!

Jobb igen!

Då är det tillbaka i verkligheten som gäller. Har tre jobbdagar framför mig, och sedan börjar jag i Trelleborg nästa vecka. Ska bli kul:) börjar tröttna på att bara gå runt och göra ingenting..














När jag jobbar måste jag vara klädd så att jag pallar gå och stå i åtta timmar...men samtidigt vill man ju vara fin. Inte alltid det lättaste, men idag är ganska nöjd. Soft och fint, med några nya ljuvliga detaljer:)
Top:
Monki
Jeans: Replay
Armband: Gammalt från Gina Tricot
Hårsnodd med ros: Ny från H&M
Ballerinaskor: Nya från Wedins
 

Måste man spara årsbesked från 1991?


Håller på och rensar bland alla mina papper.. Jeez, min lilla mamma (som tidigare hade hand om detta) har verkligen sparat ALLT. Men nu ska skiten bort. Jag behöver space!!!!

Golfarflickvän

Så här kul har man på midsommardagen om man är tillsammans med en golfare;) En timme satt jag och (som tur var) snyggingen bakom kameran och glodde ut på denna utsikt. Tack Gud för kaffe och kaka iaf:) Om ni kollar noga på bilden så kan ni se att kanelbullen framför mig är plastinpackad. Alltså, visst att det säkert gör att de håller sig färska längre...men det ser inte så fräscht ut tycker jag. Haha!!
  Det satt två äldre par och lunchade vid bordet bredvid...en av gubbarna reste sig upp, drog upp byxorna och sa: "Detta ÄR Sveriges vackraste golfbana" - på bredaste norrskånska. I mitt stilla sinne funderade jag på hur många golfbanor denna lilla fabror egentligen varit på:) 

Hallå P3!!!

Sitter och lyssnar på, tro det eller ej!! Radio! Jag lyssnar aldrig på radio..men idag är det Ebba von Sydow som är sommarpratare i Hallå P3. Och jag tycker faktiskt att det är intressant att lyssna på henne. På senaste tiden har jag inte alltid hållt med om vad hon säger. Ett exempel är i debatten om unga kvinors överkonsumtion idag. Jag anser inte att man som god talare ska bemöta varje påstående med att männen har rätt att göra saker, men att kvinnor inte har det. Det kan mycket väl vara så att detta är helt sant...men i denna fråga ligger problematiken på ett helt annat plan.. Vad spelar det för roll att mäns konsumtion inte ifrågasätts...när det samtidigt finns tusentals unga kvinnor som känner stress och hets...? Jaja, jag får väl lyssna och höra efter vad hon säger:)

Sommarkväll framför TVn

Igår hade jag och Jakob en mysig sommarkväll. Vi åt korv med bröd, och till efterrätt blev det jordgubbar med glass. Mums!! Kändes väldigt vuxet att sitta och först kolla på Allsång på Skansen, med det stora dragplåstret Håkan Hellström. Älsklingen var lyrisk;) En som också var med var Christer Sjögren, som var min stora idol när jag var liten. Och nu pratar vi typ fem, sex år... Fast tycker fortfarande att han har fin röst;P

Därefter blev det Morden i Midsomer, en måsteserie på sommaren...som jag älskar. Sjukt spännande..men lite väl obehaglig på vissa ställen. Igår var det t.ex. en som fick en hattnål stucken genom huvudet. Och ja, personen i fråga dog. Ryys:/


Ikväll är det fotboll igen...


Semestersug!!!


Jeez, vad jag blir sugen på att åka på semester när jag ser den här bilden:) Vi hade det så trevligt när vi var iväg ju. Målet är en resa i slutet av augusti, precis inan skolan drar igång.. Åh, det skulle vara underbart skönt!!! Fast den här gången röstar jag för ett land med något bättre kaffetradition;) Nu när Biffen äntligen har blivit vuxen och också börjat dricka kaffe;)

Eleven on top

I torsdags när jag var på utflykt med mami och papi så tog vi en tur in i Trelleborgs fina bokhandel. Alla vi tre är riktiga boknördar, som alltid har en bok igång. Nu var det så lyckligt att de hade ett erbjudande...köp 10 pocket för 400 spänn! Ett erbjudande som var alldeles för bra för att kunna motstå:) Jag köpte tre böcker, och tipsade mamma om en som jag ska låna av henne sen:) Lite budgettänk...
 Först ut av böckerna som slukades var Explosivt byte(Eleven on top) av Janet Evanovich. Den är nummer elva av hennes böcker om Stephanie som jobbar som prisjägare i USA. Seriöst, detta är ingen högkvalitativ litteratur....men jag fullkomligt älskar böckerna ändå. Lättsamt, roligt och fruktansvärt underhållande.


Önskelista del 2

Jeez, nu måste jag börja jobba på med önskelistan...mamma har redan börjat höra sig för:)

Nu i veckan hade jag och min söta lilla vapendragare tänkt att vi skulle gå och se Sex and the City...filmen alltså. Vill jättegärna se den, gillar ju serien sjukt mycket. Så mycket att den är nummer två på min önskelista. Eller nummer två och nummer två...jag vill ju ha alla saker på min önskelista precis lika mycket.

Sex and the City! Jag vill ha boxen med alla säsongerna. I vanliga fall är jag ingen serie-fantast, men just denna har jag inte kunnat släppa. Samantha är ju den självklara favoriten;)
Har inte stenkoll på vad boxen kostar, men skulle gissa på cirka 700 kronor kanske. Det är jag väl värd;)


Resten av helgen

Midsommarafton var så lugn och fin, något som passade både mig och Emelie perfekt...vi ville bara ta det lugnt. Ibland är det skönt att bara göra tvärtemot vad som egentligen känns som det man "borde" göra. Och för mig är det perfekt att få vara med min bästa vän och min älskling på samma gång. Kan knappt bli bättre. 

På midsommardan var killarna ute och spelade golf.
Det var synd om dem, eftersom vi bara lät dem spela 9 hål. Buhu! Visst var vi hemska?! Särskilt med tanke på att de ju bara spelat 27 hål dagen innan. Vet ni att det tar två timmar att spela 9 hål...? Jag och Biffi satt i klubbhuset och fikade under tiden...men efter mer än en timme tröttnade vi och gav oss ut på banan för att leta efter killarna. Vi var sjukt rädda;) Golfare ser så arga och otäcka ut. Det känns som de vill skrika på en...fast man bara promenerar lugnt och fint på stigen bredvid gräsmattan. Nästa gång jag ska ut och leta efter Jakob så ska jag sätta på mig rutig ulltröja, Titeleist-keps och bära med mig en klubba...då kommer alla tro att jag är en av dem;) Til slut hittade vi killarna iaf. Vi gick med på de tre sista hålen...det var supertrist:p

Sen åkte Emelie och Hampus hem...och Jakobs föräldrar och syster med familj kom. Vi grillade, tittade på fotboll och åkte på utflykt...till ett ställe där de gjorde öl förr i tiden. Fast vi drack ingen öl. Vi drack kaffe och tittade på två getter istället. På söndagkväll åkte vi hem....och anlände lagom till fotbollen, såklart!!


Dags att gå in snart kanske...


Som sagt så avnjöts midsommarlunchen ute på altanen.
Denna delikata måltid som dessvärre saknade en ingrediens som iaf jag anser är väldigt viktig på midsommar: matjesill. Och kan ni gissa varför det inte fanns?! För tydligen är det så att i ALLA andra familjer så har man olika sorters sill på midsommar. När jag undrade varför inte matjesill kunde få vara en av alla dessa olika sorters sill...så svarade min kärlek att han "inte gillar matjesill". Nähä! Så då ska såklart ingen annan heller få äta det! Jag muttrade en hel del, men åt sedan de sillar som fanns. Gott det med...men ändå inte samma sak.

Efter lunchen satt jag och Emelie kvar därute medan männen dukade in och diskade. Satt och kollade på de grå, hotfulla moln som närmade sig med oroväckande hög hastighet. Jag kände en liten droppe och vi började fundera på att gå in. En halv sekund senare började det ösregna... Haha, jag och Biffi rusade in.. cidern stod kvar ute på bordet. Som tur är så är en Emelie en kämpe, iaf om det handlar om alkohol;P Så hon offrade sig och sprang ut och hämtade våra glas. Tack söt. Sedan åt vi jordgubbar och satt och skrattade åt människor som gick förbi stugan...helt dyngsura. Mohaha!!

Midsommarafton...eller hur vi tog oss till Sölvesborg

Har haft en fin och trevlig helg. Sitter hemma nu, känns nästan lite ovant:P Jag är ju typ aldrig här. Antingen är jag hos Jakob...eller så drar jag till Beddinge för att hälsa på päronen. Det gjorde jag i torsdags. Hängde med mami och papi...vi var i Trelleborg och handlade. När vi kom hem stack jag ut på en löparrunda, det finns inget bättre ställe att springa på än Beddinge. Grusvägar, fin natur och söta små stugor:) Me like! På kvällen åt vi pastasallad och grillat...eller ja okejdå, om man ska vara helt ärlig så var det stekt. Regnet öste ju ner, så vad gör man;)?

I fredags drog jag tillbaka till Lund, sprang typ hem från stationen och var tillbaka där igen en stund senare för att hoppa på tåget till Sölvesborg. Lyckades hitta min lilla Biff, och vi hade en förhållandevis mysig färd. Fikade och snackade skit. Jag lyckades hälla latte på min blus:(...tur iaf att den var naturvit och inte helvit. Suck, jaja! Visste ni btw att Sölvesborg ligger i Blekinge? Det visste nog jag och Emelie också egentligen, men vi tog en rövare och hoppades på att kunna åka fritt mellan Bromölla och Sölvesborg... Det fick vi inte. 60 spänn fick vi betala för en resa som tog 5 min. Välinvesterade pengar, haha!!

Vid tre var vi iaf framme, och möttes på stationen av två söta pojkar....som senare visade sig vara riktigt duktiga i köket;) De dukade fram midsommarlunch på altanen, medan jag och Biffi satt och drack cider. Emelie, den klanten hade lyckats med konststycket att glömma sitt vin i Malmö.... Hur lyckas man?! Det undrade hon med, haha!!


Midsommarfin

Snart är det midsommar!! Det ska bli trevligt, som alltid. Känns som att varje midsommar är fin på sitt alldeles egna lilla sätt. Även om regnet öser ner och huvudet är fullt av snurriga tankar. Till och med då är det något magiskt med midsommar. Detta år ska jag åka till Sölvesborg och tillbringa helgen där i Jakobs sommarstuga...tillsammans med honom, Hampus och min älskade lilla Emelie:) Tror det kommer bli hur trevligt och mysigt som helst.

Den stora frågan är ju som i alltid annars.... Vad ska man ha på sig?! Och som vanligt är svaret: ingen aning! Haha!! Jaja, det löser sig nog. Förhoppningen är att solen ska skina från en klarblå himmel och då vill jag vara sommarfin i kjol och sandaler..
   
Linne från H&M som kostar 49,50 på rean..man kan aldrig ha för många vita linnen.
Kjol från Top Shop, 534 kronor. Klart man ska vara blommig på midsommar.
Sandaler med nitar från Asos för 363 kronor. Tjusiga som bara den.

Budskap en vacker dag..

Blev lite inspirerad och kände att jag nog var tvungen att föra fram något budskap idag.. Så här blev det. Är ofixad som fan..men ska ändå ut och springa alldeles strax så vad gör det. Solen och värmen har tydligen bestämt sig för att befinna sig här hos oss idag. Vi tackar och niger:)






















Top:
Junk Food
Jeansshorts: H&M

Haha! Ja, jag vill ha!!!

Alltså seriöst! Detta är det bästa jag sett på länge:) Hittade denna bild av Jessica Simpson på VeckoRevyns hemsida, där det även fanns en artikel som berättade att hon nu får stark kritik av Peta, djurrättsorganisationen i USA..

Jag skrattar på mig! Undrar var man kan få tag på en;) Jag älskar ju kött, vegetarian är verkligen inget alternativ i min värld! Verkar så trist. Jag har sett när Jakobs sambo Martin, och dennes flickvän Elin har käkat pizza. De är bägge vegetarianer...och jag kan bara säga en sak: BORING!!!! Usch och fy!

Bostadskö...

Framförhållning är kanske inte min starkaste gren..men nu har jag iaf gjort ett bra försök. Har nämligen ställt mig i bostadskö till Stockholm. Känns som det är sjukt långt till dess, eftersom jag inte kan börja där förrän tidigast nästa höst..men när jag var inne nyss och kollade på hur många ködagar som krävs för de bostäder som var lediga för tillfället så insåg jag att det var nog var hög tid att jag tog tag i det här. Jeez!! För ett sketet lite korridorsrum så krävs det typ 400 ködagar! Seriöst!! Och jag som inte ens vill bo på korridor:( Det är ju så ofräscht och äckligt! Jag har gjort det, så jag vet.. Har levt både i typ ett kollektiv och bott i korridorsrum ute i Flogsta.. Nej tack!!!











Skulle vilja få tag på en söt liten etta
, som jag kan inreda kärleksfullt och sedan bo i under mina tre studieår. En, varifrån det är nära till allt så att jag kan ta min fina cykel och glida runt på huvudstadens gator. Jaja, drömma går ju. Vi får väl se hur det går till slut;)

Ännu en dag i frihet!

Känns så skönt att jag var duktig och städade igår. Det faktum att jag inte sov hemma inatt bidrar än mer till det nystädade intrycket. Sängen är fortfarande fint bäddad:) bytte lakan igår till blommiga, somriga. Mycket fint! Sitter i sängen, surfar runt och kollar på Nyhetsmorgon på tv4. Det är lite trist nu när Vakna med the Voice är slut för säsongen, men detta funkar det med.

Njuter för första gången på flera månader av att vara helt ledig.. Visst, jag vill väldigt gärna jobba. Men samtidigt känner jag ett helt annat lugn än vad jag tidigare kunnat. Det känns som att det kommer att lösa sig med allt. Tror det är vädret som påverkar. Och Jakob förstås:) Och min lilla Biff och familjen och vovvarna.. Och idag kommer pappa hem från Kosovo:) Har fortfarande inte gett honom någon födelsedagspresent...fast han fyller år i april.. Pinsamt! Ska fixa det idag... Tar nog en tur hem imorgon så jag får träffa min lille papi.

Var ju ute och sprang igår...blev nästan förvånad av min egen initiativförmåga. Har verkligen lagt av mig på sista tiden. Har ju jobbat en del, och så fort jag får chans att köra bil så gör jag det.. Plus att min kille knappast är känd för att tycka om att promenera...snarare tvärtom;) Därför kändes det extra bra när jag lyckades ta tag i mig själv. Vid elva idag hade jag tänkt sticka iväg till Gerda och köra ett pass GympaStång...pust!! Vi får nog se hur det går....man borde ju ta röd stång, men frågan är om man orkar:P

Sjöjungfrun

Igår lyckades jag äntligen lägga in en ljudbok i min mobil! Tycker det är sjukt bra att kunna lyssna på musik och ljudböcker i mobilen...känns skönt att ha allt på ett ställe. Men desvärre har min nya, fina mobil klyddat en del på den fronten:( Den har inte riktigt velat koppla med datorn.. Men igår så!! Lade in massa ny musik, plus Camilla Läckbergs senaste bok: Sjöjungfrun. Lyssnade igår, och idag har lurarna suttit i typ hela dan.

Älskar deckare, helt klart min favoritgenre...på sommaren finns det ju inget bättre. Det bästa med ljuböcker är att man dessutom kan få andra saker gjorda samtidigt. Idag har jag bl.a. städat, varit ute och sprungit och nyss varit nere i tvättstugan och hängt en tvätt.... Flitigt värre!

Utflykter!!

TornaHällestad förlorade igår... Ja, vad ska man säga. Jakob sa att de typ aldrig hade spelat så dåligt under de år han varit tränare. Och då kanske det inte är så lätt att vinna. Lite fiosofi så här på morgonkvisten;) Jag måste nog hålla med lite i det han sa...de var väldigt passiva. Målvakten stod typ inne i målet med händerna som skydd för ansiktet....nja! Lustigt att man helt plötsligt blivit expert, men antar att det lätt blir så när man på den senaste tiden sett så mycket högkvalitativ fotboll. Det är ju trots allt EM...

Fick ta bussen tillbaka efter matchen, min duktige man var tvungen att åka tillbaka och lämna grejer i Hällestad. Men det gjorde inte så mycket..jag har ju sommarkort nu:) Det är en sjuk bra grej tycker jag. Skönt att slippa tänka på att fylla på Rabatt-kortet hela tiden. Plus att det ju gäller i hela Skåne....vilket i sin tur innebär att jag måste ge mig ut på lite utflykter i sommar.. Känns som jag borde passa på nu innan jobbandet drar igång på allvar. Köpenhamn och Ven har jag på min lista, men dit vill jag helst ha med mig Jakob.. Hm, får nog ta mig en titt på kartan..

Begravningsstämning...

Igårkväll var vi laddade till tänderna. Fotboll! Sverige mot Spanien, och nu jävlar! Men, något gick fel och Sverige förlorade:(.. Buhu!! Efter Spaniens avgörande mål i slutminuterna var det knäpptyst i rummet. Ingen sa ett ljud och alla satt och glodde apatiskt på tvn. Men ger vi upp?! Nej då! På onsdag är det dags igen. Och då ska det minsann hejas. Sverige ska krossa Ryssland!! In med Zlatan, den ende som verkar kunna göra mål i det svenska laget för tillfället...


Efter matchen drog jag, Jakob och Hampus in till grannen..Kristina, som hade födelsedagsfest. Lite småtrevligt. Jag kände typ ingen, men det är ju alltid kul att få höra anekdoter om flydda tider och gamla erövringar;) Drog hem vid tolv, och sussade så sött så. En av Jakobs kompisar ringde vid fem...annars var det en lugn natt:)

Idag vid klockan fyra ska jag ge mig iväg till Gunnesbo för att tittat på fotboll.
Det är babes lag som spelar, och enligt honom kommer de med all säkerhet att vinna. Det får vi verkligen hoppas...jag vill inte se några förluster när jag ansträngt mig så och tagit mig enda ut dit.. Haha!

Stjärntecken - Lejon

Det fåfänga och karismatiska Lejonet styrs av magnifika solen. Tack vare styrkan i sin härskarplanet har hon en förmåga att trollbinda människor. Tyvärr kan den talangen göra henne till en stroppig besserwisser. När Lejonet visar upp sig från sin bästa sida är hon ett spinnande knyte av charm. Men hur oemotståndligt än detta snedögda kattdjur kan verka så bör man inte glömma bort att de sylvassa klorna kan döda när det passar.


Råkade ramla in på Elles horoskopsida. Detta är alltså jag. Lejonet. Jag gillar mitt stjärntecken, det är kraftfullt. Sen om jag är ett typiskt Lejon enligt alla horoskop har jag ingen aning om....

Hänger på låset..

Idag har Jakob dissat mig:( Han är ute och spelar golf med Hampus. Jag gillar inte golf. Det är en skitsport som inte borde få finnas. Så fick jag det sagt också;)

Jag har iaf fått låna Jakobs bil idag:) Körde hem helt ensam! Det var så kul att jag var tvungen att ta en liten omväg...typ genom hela Lund. Hurray! Jag älskar att köra bil! När jag kom hem  var det dock nästintill omöjligt att hitta en parkeringsplats...det är ju loppis varje lördagmorgon på Södra Esplanaden. Den börjar typ klockan sju och håller på under förmiddagen. Tokiga människor, palla gå upp så tidigt om man inte måste.

Ikväll är det fotboll och fest som står på schemat...så hade tänkt svänga förbi min närbutik med den gröna skylten innan jag gick hem.. Går fram till dörrarna, och vad händer?? Ingenting! Dörrarna öppnas inte. Funderar en liten stund innan jag slutligen kastar en blick på klockan. 9.46! Hm, visst att det är bra att vara ute i god tid...men att hänga på låset till systemet känns lite väl tycker jag. Kollade mig snabbt omkring så ingen sett mig, och sprang sedan upp till mig. Ska ner dit nu istället. Hoppas det är öppet;P


Ljusare tider...

Back in Lund!!! Har haft trevliga dagar i min kära hemort.. Dock något mer busy än vad jag från börjat hade tänkt mig.. I tisdags var jag på Jonnas student, vilket var mycket trevligt. Satt och snackade med Emelie, Karolina, Lovisa och Elin hela kvällen. Sedan tittade vi på fotboll. Överlag är jag måttligt road, men när det är Sverige som spelar så är det riktigt kul. Jag blir helt nervös och pirrig:) Vilken lycka det var när Zlatan dundrade in första målet!!!! Vi skrek, tjöt och jublade! Efter matchen gick vi hem...både jag och lilleBiff skulle jobba dagen därpå..

     

I onsdagskväll åkte jag direkt hem till Emelie efter jobbet. Vi tittade på fotboll och slingade håret. det blev mycket fint:) Biffi är så rolig, hon är helt övernojjig. Oroade sig übermycket och ville att allt skulle gå perfekt till, och helt enligt instruktionerna. Det hela slutade med att hon sköljde ur sin färg för tidigt...eftersom hon läst fel på instruktionerna. Hahahaha!! Jag skrattade så jag dog...nästan;)

 


Hemvändardag...

Idag drar jag till Svedala! Studentfest hos Jonna står på schemat:) Ska bli mycket trevligt, senaste festen hos henne var hur kul som helst... Eller hur Biffi?! Papperskorgarna på Malmö Central är något alldeles extra;) Nja, litta lugnare får vi nog ta det i år..

Skulle egentligen åkt hem redan igår...men tio i tio ringde de från jobbet och ville att jag skulle jobba. Klart man ställer upp:) Så fem över tio satt jag på bussen. Puh! Hann iaf borsta tänderna.. Sedan jobbade jag till klockan sju. Då var jag trött vill jag lova. Kom hem, bytte om och stack hem till Jakob, ännu en av anledningarna till att jag inte for till Svedala redan igår. Han blev så ledsen när jag "övergav" honom så... Haha! Min vuxne man är en liten, liten trams;P

Men jag vill ju vara med honom hur mycket som helst, så det gjorde inte mig något. Han hade dessutom lagat mat - Pasta Carbonara. Mums, det var supergott:) Vi tittade på fotboll, drack kaffe och åt nötter. Jag hade köpt med mig en cola till min älskling...som lite tröst eftersom jag är så elak;P


Stars...

Den här skulle jag vilja dra på mig ikväll efter stranden. Tillsammans med mina nya, fina och übersköna jeansshorts. Det hade gjort mig till en riktig sommarpingla, det är jag övertygad om:P Den kommer från TopShop och kostar 193 kronor. Inte så farligt...

Strandhäng


Hit ska jag idag! Fast jag pallar inte cykla, det blir till att ta bussen:)

Och på....

Nyduschad, fin och lite lätt bränd. Inte bra, jag som ska till stranden med Emelie imorgon. Jaja, det löser sig nog:) En ny sak som jag fått upp ögonen för: att låta håret självtorka! Måhända inget nytänkande, men för en som fönat håret hela vintern och våren så kan jag säga att det är sjukt skönt...och känns väldigt somrigt:)

Av....

Igår premiärshoppade jag på min kära arbetsplats.. Tro det eller ej, men man blir faktiskt lite trött på kläder när man vandrar runt bland dem hela dagarna. Eller trött och trött;) När man slutar för dagen vill man bara hem, hem, hem! Men igår jobbade jag bara till fyra...plus att jag fick lära mig kassan. Detta gjorde att dagen gick jättefort:) Så jag orkade shoppa!!!

Ett par jeansshorts blev det. Känns som något man måste ha nu när det är så varmt. 298 kronor gick kalaset på. Fast jag har ju personalrabatt....så det blev lite mindre;)
   Mycket fina:)

Efter jag slutat jobba gick jag för att möta upp mamma och småsyskonen vid Triangeln.
På vägen tog jag en sväng in på Vero Moda. Och där fyndade jag en röd pikétröja med liten puffärm och typ volangkant på kragen. Mycket söt. De hade ett erbjudande, så den kostade endast och bara 80 kronor. Sådana erbjudanden gillas starkt:)

Beach och jordgubbsglass

Har varit och spelat beach nu.. Spelade med Marja, en isländsk tjej som ska spela med Svedala till hösten. Hon var jätteduktig. Efter att ha snackat en stund berättade hon att hon spelat med Malmö den senaste säsongen. Jag har ju till och med sett henne spela...i Svedala och allt!! Riktigt grym tjej:) Och trevlig med..

Nu är jag åter i hemmets lugna vrå.. Har tagit en välbehövlig dusch och dammsugit upp all sand som hamnat på mitt golv. Nu sitter jag och avnjuter en god kopp kaffe...och jordgubbsglass:)
Sommar alltså!! I love it!!!

Sjung om studentens lyckliga dar....

Igår tog min lillebror studenten!! Därav kalaset. Grattis Erik!! Jag, mamma, Maria och Anders var på plats utanför Pauli för att ta emot honom när han sparkades ut:) Han var så fin, som storasyster blir man ju helt stolt!



       


Erik hade helt klart den finaste skylten av alla. Mamma och vi andra dissade alla skyltar med nakna små bebisar. Naket... Nä, tacka vet jag stickad klänning;)

Walk of shame...

Igår var det kalas...det var mycket trevligt. Mer om det alldeles strax. Nu sitter jag hemma och har precis käkat frukost...smörgåstårta:) Mamma skickade med massor, men resten är hemma hos Jakob... Min kyl är liten. Är iklädd exakt samma kläder som igår, denna klänning har alltså genomlevt jobb, utsläpp och kalas. Fresh!! Menmen...det är ju sommar och det är så sjukt skönt att gå klädd så här:)
 Min fina klänning som kommer från Åhléns. Tror den kostade typ 299 kronor eller något sådant..

Nu ska jag ner i tvättstugan och hänga tvätt... Glammigt värre så här denna torsdag. Men ska inte gnälla, senare idag bär det av in till Malmö. Ska spela beach med Emelie, Üve och någon annan...vet ännu inte vem. Kul!! Har ju inte rört en boll på hur länge som helst...får se hur det går:) Roligt ska det bli iaf!

I did it!!!



Jag klarade det!!!
Nu har jag körkort!!
Äntligen!!
Nu ska jag ut och köra....

Tönt!

Den här bilden tog Biffen på mig i fredags. Jag satt och fulade mig med en av Emmas YSL-cigaretter. Tilläggas bör kanske att jag självklart inte rökte. Jag håller inte på med sånt.
Emelie skickade bilden till Jakob och han svarade att hon skulle hälsa till mig att jag såg ut som en tönt.. Det är väl klart som fan att jag gjorde!!! Finns det någon som inte ser ut som en tönt när de röker? Det betvivlar jag starkt, med tanke på att röka är något av det töntigaste man kan göra!!

Spänningen stiger...

Jag har uppkörning idag!! Jag är sjukt nervös. Vill verkligen klara det den här gången...vill bara ha den där lilla lappen i handen. Hoppashoppashoppas!!
Så här ser jag iaf ut denna betydelsefulla dag...
Sommar, sommar, sommar!!!
Klänning:
I favvofärgen, med volang nertill. Från Gina Tricot
Leggings: H&M
Ballerinaskor: Vagabond
Det är litta blåsigt idag..ska iväg och fixa några ärenden innan jag sticker till körskolan. Drar på mig fina koftan i siden och merionoullsblandning från Zara. Vill ju inte dra på mig någon onödig förkylning...:)

Fredagen...

Fredagen var en sjukt lång dag... Jag jobbade från 10-19 och stack därefter direkt hem till LilleBiff. Fick supergod pastasallad och lyckades varva ner något med god hjälp av en cider...jordgubb-fläder, mums! Emelie är mycket duktig på att laga mat, kanske svårt att tro med tanke på alla historier man hört om kylskåp fyllda med endast filmjölk...;) Jag är impad.

Efter att ha fått i oss lite näring stack vi hem till Anders. Han flyttade till egen lägenhet för typ hur längesen som helst..och först nu blev vi inbjudna på fest.. Illa!!! :P Haha!! Det var iaf väldigt trevligt...en massa postare och fd-postare var där. Efter ett ganska långt tag insåg vi dock problemet med att festa med folk som jobar natt.... De blir ju aldrig trötta.

Jag höll på att dö, så vid halv fyra stack jag och Biffen. Skulle till Gustav Adolfs torg. Väl där höll vi på att glömma att trycka...jag såg stationen segla förbi, men som tur var så var det en snäll busschaufför...han släppte av oss ändå.. Skrattandes sprang vi över bron som går över kanalen..och vad får vi se?! En råtta!! Blä!! Kom till all lycka till slut på bussen och kunde åka hem. En riktigt trevlig färd, inte så många på bussen...fick sittplats och allt:) Jag gick och la mig typ halv fem.. Snark!!
Vilken jävla bild alltså..
Och ändå var det typ den bästa från kvällen.. Suck! Fast med tanke på att vi klämde i oss typ tusen nötcreme var...så kanske den ändå är ganska rättvis;P

RSS 2.0