Fredag i Svedala

Är på besök i Svedala idag. Var sjukt länge sedan jag var hemma hos päronen en hel dag. På senaste tiden har det mest blivit blixtvisiter där målet varit att hämta bilen. Men idag. Idag är jag ledig från jobb och sitter istället parkerad framför datorn i mina föräldrars arbetsrum och skriver på mitt lovtal som ska hållas på måndag. Usch och fy, det går så trögt!! Blir liksom inte nöjd:( flytet känns inte helt hundra. Blir jag bara godkänd ska jag vara glad och lycklig, det lovar jag. Tycker det är kul att hålla tal, men när man inte har inspiration så är det ett helvete att skapa ett:p

Sitter dessutom här och längtar lite efter Jacob...i smyg sådär;) Mamma tycker att jag varit hemma alldeles för lite på senaste tiden. Kan nog hålla med....men samtidigt kan jag inte låta bli att tänka på min babe.. Min fina, fina kille:) 

Btw, imorgon blir det fest!!! Först Annies födelsedagskalas och därefter sticker jag och Biffen in till Malmö för att gå på Tina i lagets fest. Wohoo!!! Ska bli superkul! Partyparty!!! Var nere med mami på byn innan och köpte present och dricka till imorgon. Dricka måste man ha! Annars kan man bli törstig, och då blir inte festen kul;)

Ay caramba!

Blev så sjukt sugen på nachos tidigare idag....så när vi var på Willys inhandlades ingredienser till detta. Och ååhh, vad gott det var. Jag höll på att äta ihjäl mig, och ändå fanns det plats för kaffe och godis efteråt.. Men nu är jag mätt, och ska strax gå och lägga mig.

Ska ju upp och jobba imorgon, 9-17. Måste även börja fundera på mitt lovtal som ska hållas på måndag. Ämnet är Sverige...får se vad jag ska hitta på.

....


Nya stövlar!!!

Jag vill gå på stan!!! Det är så tråkigt att bara sitta här hemma!! Men får samtidigt dåligt samvete vid tanken på att jag inte skulle ta vara på den här lediga pluggdagen. Snart slutar babe jobba..och då vill jag ju vara med honom, inte behöva sitta och studera. Suck!!! Samtidigt känns det som att jag börjar bli färdig. Vågar inte riktigt släppa hemtentan ifrån mig riktigt än...men den behöver ligga till sig lite innan jag tar en sista titt och rättar till.

Har även idag dragit på mig ett vindsfynd. Köpte den här koftan för typ tre år sedan, i Trelleborg. Hade suktat efter den hur länge som helst, och slog till när jag fick en rabattkod i VeckoRevyn:) Kimonokänsla, man känner sig elegant i den..

Tisdagsfin:
Kofta:
H&M
Klänning: Fodral från Gina Tricot
Tights: Vila
Skor: NYA! Reafynd från DinSko. I mocka:)

Pluggpaus!!!

När man pluggar får man ibland ta pluggpaus. Jag är inte speciellt bra på detta dock...eftersom jag är så ofantligt trögstartad. När jag väl är igång går det i ett huj, men fram tills att jag kommer igång. Suck!! Menmen, vi försöker. Och ägnar pausen åt lite självrannsakan...

Äger...
(  )
Mascara över 100 kr - Max Factor, Masterpiece:) Polska marknaden = the shit!!
(X) En plattång - Älskar den djupt, skulle jag inte vilja vara utan
(  ) En locktång
(X) Designparfym - Calvin Klein, Euphoria. Doftar himmelskt, får komplimanger för den jätteofta. Present från min älskling:)
(  )
Foundation över 200 kr (Använder inte foundation)
(  ) Ögonfransböjare
(X) Olika borttagningsmedel - Nivea, ögonmakeup-remover.
(X) Speciell hårbalsam i en sprayflaska - Har värmeskydd eftersom jag plattar håret så ofta. Tror att det räknas.
(  ) Läppglans över 100 kr - Maybelline, Watershine volume xl, Polska marknaden även den = mycket under 100 kr
(X) Hårinpackning - Lyxinpackning från frisören för slingat hår. Är ljusblå och doftar himmelskt
(  ) Bodybutter
(X) Bodylotion - Nivea, bästa konsistensen!
Summa=6

Du ...
(X) Använder locktång/plattång varje dag
(  ) Använder foundation varje dag
(  ) Använder mascara varje dag
(  ) Använder kajal varje dag
(  ) Använder läppglans varje dag
(  ) Använder bodybutter varje dag
(  ) Använder bodylotion varje dag
(  ) Använder ansiktsrengöring varje dag
(  ) Använder hårinpackning varje dag
(X) Använder hårspray varje dag - Fructis...mm, luktar så gott. Och håller samtidigt frillan i styr;)
(X) Tränar på gym - anledningen till att jag inte använder ovanstående produkter varje dag. Hatar att träna med smink!
(X) Klipper dig varannan/varje månad
Summa = 4

Du har...
(  ) Tonat håret
(X) Färgat håret (slingor) - Gjorde ljusa slingor i somras, håller efter utväxten med blondsprej. Lutar dock åt att snart färga håret gyllenblont. Hade det i våras, and I love it!
(  ) Hårförlängning
(  ) Piercat dig
(X) Tatuerat dig - Mina babies! Älskar mina tre fina tattoos...undrar när nästa kommer. Är litta sugen, det ska medges:)
(X)
Tagit hål i öronen - Har som mest haft fem, tre i högra och två i vänstra. I nuläget är det två i högra och ett i vänstra. 
Summa = 3

Totalt: 13

0-10 Den naturliga naturligaste tjejen.
10-15 Konstgjord behandlad blomma. - Detta är jag alltså. Kan jag väl leva med, låter fint att vara en blomma:) 
15-20 Kanariefågel i nordisk miljö.
20- 25 Du är en fryst jordgubbe.
25-30 Barbiedocka. Bara plast.


Tisdag.

Igår var en väldigt lång dag... Jobbade från12-17 på Triangeln, sedan rusade jag till bussen, kom hem, panikåt pasta med pesto, bytte om för att sedan återigen springa till bussen. Träning såklart. Ojoj, kom hem värsta sent och stupade i säng efter att ha varvat ner lite med en varm dusch och en kopp kaffe:)

Idag är något lugnare. Är precis hemkommen efter fem varv i Stadsparken, jeez det var faktiskt riktigt gött. Höstfint och härligt. Hade Anna Janssons bok Svart fjäril i öronen... Hade egentligen planerat att träna på Gerda idag, men det hände något med min hand igår på träningen:( Tror att något blodkärl sprack...på handryggen. Vet inte riktigt, men den såg sjukt äcklig ut...värsta jättetydliga märket som såg ut som ett smultronmärke. Nu syns det inte så mycket, men handen är svullen och gör ont när jag böjer den bakåt. Så då fick det bli alternativ träning, känns samtidigt bra att passa på nu när det fortfarande inte är svinkallt. Tror jag ska springa tilsammans med Jacob på lördag, han har ju kommit igång så bra med sin löpning nu. Min duktiga älskling:)

Ska åka iväg och storhandla på Willys i eftermiddag.
Hurray, det behövs! Menmen, nu blir det en varm och skön dusch. Därefter ska det drickas kaffe och skrivas hemtenta:p

Kväll...

Det har varit en lite skum dag idag... Man har liksom legat lite fel i tiden. Beror väl på omställningen av klockan kan jag gissa. Kändes som det var jättesent innan när vi var iväg och fikade, men då var klockan bara sju. Skumtskumt. Mysig fika i alla fall, stor latte och cheesecake:) Mums!! Sedan promenerade vi hem till babe igen. Jacob gnällde på mig för att jag gick så långsamt.. Men vi promenerar ju så sällan, så det gäller att njuta ordentligt när det väl sker:)

Imorgon drar veckan igång igen.
Har idag jobbat lite med min hemtenta som ska lämnas in på tisdag...fast har fortfarande en del kvar. Lär bli så att jag gör klart den på tisdag. Imorgon är det nämligen jobb som gäller igen, denna vecka står två pass på Triangeln på schemat. Ny butik igen, förvirrande och spännande. En som jag jobbade tillsammans med i Trelleborg i somras jobbar nu på Triangeln, kan ju alltid hoppas på att träffa henne imorgon.

Känner mig annars lite shoppingsugen,
handlade ju ingenting alls i fredags trots att pengarna rullade in. Tror det beror på att jag ännu inte betalt mina räkningar. Ska göra det imorgonbitti, får se om jag fortfarande är sugen efter det. I värsta fall gråter jag en skvätt, men tror och hoppas att det nog inte ska vara så illa:)

Badabadabada!!!

Idag har jag och Jacob badat i badkar...det var trångt. Fast samtidigt väldigt mysigt förstås. Vädret här ute är uschigt, så vi har bara varit inne hela dagen. Stack bara ut näsan för att hämta våra pizzor för några timmar sedan. Nu ska vi dock strax iväg och dricka kaffe....jag hoppas på EspressoHouse;)

Igår var det återigen en heldag med volleyboll...bortamatch mot Hylte. Jag körde igen. Fast detta var sista gången, för Golfen ska snart ställas av.. Jaja, matchen gick inte så jättebra...förlorade med 0-3. Hylte var ganska otrevliga, om man får säga så. Med tanke på att de hade matchen under kontroll hela tiden så kunde de kostat på sig att vara lite trevliga...menmen. Kände mig på dåligt humör, spelet fungerade inte riktigt. För många misstag igen. Har värsta dåliga samvetet gentemot mitt lag idag:( Förlåt, mina fina och duktiga vänner!! Blev trots allt utsedd till bästa spelare...fick manikyrgrejer från Depend. Passar ju bra till en volleybollspelare(obs! Ironi) Haha!! Men det kommer säkert till användning nån gång..

Tiger


Jobb-outfit!:
Klänning:
Fodral från Gina Tricot
Tröja: Lammull från Tiger of Sweden
Tights: Favoriterna från Vila
Skor: Vita Converse
Kör på hög tofs och lugg idag...skönt med uppsatt när man jobbar:)

Ljus!

Missade ju det jag ville få sagt med det förra inlägget...att jag nu sitter här hemma och myser med levande ljus. Det är det underbara med dessa mörkare tider. Man har all rätt i världen att tända hur mycket ljus man vill. Fantastiskt!
Bara man kommer ihåg att släcka dem. Jag råkade glömma det en gång när jag bodde i Uppsala....Anders fick et utbrott och förbjöd mig att ha ljus tända när jag var ensam hemma. Jaja, man lär sig så länge man lever:)


Morgonpromenad

Kom för en stund sedan hem från Jacob. Så är det alltid när jag sover hos honom. Han går till jobbet. Jag går hem. Himlen var helt rosalila och det var ganska kallt...men samtidigt väldigt fint. Så länge höstdagarna är så här vackra så ska jag nog kunna klara mig:)

Jobbade på Storgatan igår, 16-19.15. Inte så länge, men det är ju pengar det med. Drog förbi träningen när jag slutat, hann inte vara med men fick i alla fall sagt hej. Alltid så kul att träffa tjejerna:) Ikväll ska hela laget hem till Jessa och Dan....vi ska käka, umgås och bara ha det bra. Ska bli jättetrevligt!

Innan dess blir det jobb för mig, idag ska jag bege mig til Mobilia. Spännande, har aldrig jobat där innan. Det är ett vanligt H&M, får se hur utbudet är.Gissar att jag mest kommer få stå i kassan. Inte mig emot, det är ju det som är det roligaste:)

Byte

Eftersom jag bor i en sådan liten pluttelägenhet så får inte alla mina kläder riktigt plats i garderoberna. Detta har lett till att jag delar upp kläderna lite, de som inte funkar för tillfället härbärgeras uppe på vinden. Det är faktiskt sjukt bra! Var precis uppe och hämtade ner ett lass med bland annat stickade tröjor, toppar och några klänningar. Upp åkte lite sommarkläder, och annat som jag just nu är trött på.


Dagens klädsel är till exempel helt nynerplockad.
En enkel, superskön klänning som jag även äger i svart. Kommer ihåg att jag hade den i våras på en schlagernatt. Partade med mina volleybolltjejer, och alla var riktigt i gasen:) Efter mycket dansande och Singstar-sjungande på Helsingkrona så sprang jag genom regnet hem till Jacob på Parentesen. Morgonen efter vaknade jag av att telefonen ringde. En virrig och lite lätt ångestfylld Biff...hon hade råkat förvirra sig upp till Delphi. Nu ville hon bara hem... Haha, det var en rolig kväll.

Dagens:
Klänning:
Vero Moda
Tights: Vila
Sjal: Lindex
Skor: Converse

Onsdag


Sista dagen med föreläsning....sen är vi lediga fram till måndag vecka 45.. Eller lediga? Ska skriva en hemtenta som ska in onsdag vecka 44, och Lovtal2 hålls på måndag vecka 45. Men i alla fall:)

Hemma och softar nu på förmiddagen
Skola 13.15-15
Träna GympaStång på Gerda 15.15-16.10
StandUp i Malmö tillsammans med Jacob, Jonas och Sara

Gottemuffins!!!

Idag har jag varit så himla duktig:) Unnade mig sovmorgon till klockan 8, sedan gick jag upp och tvättade. Drog iväg till Af och mötte upp Linnea och Ludvig. Hade grupparbeten som behövde fixas...och fixat blev det:) Satt kvar till 16.30 och tog endast paus för lunch på ÖG:s vid 12. Mumsigt värre, tailändsk köttfärsröra med pasta.

Nu är jag hemma hos Jacob:) Vi har skapat....muffins! Supergoda och lyckade blev de, vi är mäkta imponerande. Martin och Elin kom precis hem, men de äter inte muffins och sånt trevligt i veckorna... Synd för dem. Skumma typer, de där vegetarianerna;P
Ganska exakt såhär ser de ut...vi är så duktiga! Receptet finns på arla.se och ja, de heter faktiskt Gottemuffins:) Tror det kan bero på att det massa gott i...bland annat blockchoklad, hasselnötter och kanel. Låter som nåt, inte sant Biffi;)...??

Singstar hos Biffen!!



 

Skitmatch!

Matchen igår mellan oss och Jönköping gick skit!! Milt uttryckt! Det borde ha gått mycket bättre, Jönköping hade typ en spelare som var riktigt bra. Men guud vad vi slarvade och var oengagerade! Det var så att man skämdes. Jag fick dessutom ett utbrott på domaren och hoppade runt som en liten unge och stampade i golvet.. Haha!! Moget, jag vet;) Efter matchen var alla ganska dämpade och jag kan inte annat än hålla med Mia om att känslan av ilska och frustration var överhängande..

Menmen, så här dagen efter när det hela sjunkit in lite så börjar man försöka se det ljusa av saken igen. Nu kan det ju bara bli bättre...och nu vet vi vad vi ska jobba på i veckan. Så ser Jessa på det...och då väljer jag att köra på det med:)

Hata?! Moi?!

I helgen blev jag anklagad. För att hata Svedala Volley. Hahaha!!! Det är det dummaste jag hört! Jag hatar verkligen inte Svedala Volley! Erkännas skall att jag för tillfället är lite trött på dem och deras beteende. Men att hata? Hata är ett väldigt starkt ord.
Svedala är, och kommer alltid vara min moderklubb. Jag har spelat där sedan jag var 9 år, och har tack vare denna klubb upplevt fantastiska stunder. De har lärt mig så mycket, och jag har träffat så många fina människor genom dem. Men alla förändras, så även en klubb. Vi passar helt enkelt inte ihop längre, och då är det som alla vet bäst att breaka. Så det har jag gjort. Och jag kunde inte vara gladare!!

Jag vet att jag skrivit inlägg som varit lite negativa angående ovannämnda klubb
...men det har varje gång funnits anledning därtill. En av dem var ett mejl. Ett pinsamt mejl. Jag skrattar fortfarande när jag tänker på det. Men iaf, nu kan alla vara glada, jackan är tillbakalämnad. Nu är det bara klistermärket på vattenflaskan som sitter kvar...och den lär bli kvar. Annars hittar jag den ju inte;)

Dagen efter...

Jag mår bra idag:) Trots allt. Trevlig kväll igår hemma hos Biffisöt. Singstar, cider och glada människor...kan väl knappast bli bättre. Jag och Linnea stack dock hem ganska tidigt, helt plötsligt blev vi så sjukt trötta. Jag råkade knäcka mitt vackra, blommiga paraply från H&M:( Buhu! Fast det funkar nog att använda ändå...bara det inte blåser.
Följde Linnea hem, sedan promenerade jag genom Lund i min ensamhet, hem till min älsklings varma famn:)
Idag hade vi planerat att gå och bruncha på nation, men utbudet var litta trist...så vi gick och drack latte på Coffe Break istället. Mumsmums, det har supergoda latte där! Käkade ciabatta med ost och köttfärs också, sjukt god dagen efter-mat:) Nu sitter vi hemma hos Jacob, dricker kaffe och har det allmänt bra... Söndagsmys!

Nattinatti!

Nu är det dags att sussa. Har haft värsta supermysiga kvällen tillsammans med min älskling. Efter handbollen, som Lugi vann med 30-26 btw:) så följde vi Linnea hem. Sedan promenixade jag och babe hem till mig, där vi spenderat resten av kvällen med att titta på Wedding Crashers och pussas... Mm, vilken fin kväll. Nu ska jag krypa ner i min varma, sköna säng. Gäller att sova gott, imorgon är det ju match!! Nu vill vi vinna:) Känns som det är dags!

Dagens softa

Har gått runt och varit fin i klänning hela dagen, men nu när jag strax ska iväg och kolla på handboll tillsammans med Jacob och Linnea så åker jeansen på istället.

Linne: Svart baslinnne från H&M Divided
Kofta: Grå i bomull och ull från H&M Logg
Jeans: Svarta favoriterna från Fornarina
Klocka: Födelsedagspresent som jag frått mamma och pappa. Älskar den!! Från Casio
Skor: Vita Converse som jag fått av pappa

Kaffe!!! Del 2

Tydligen hade det skrivits i Metro också.. Tre koppar om dagen!!! Med tanke på hur mycket kaffe jag dricker så kommer mina tuttar snart börja växa inåt;)

Kaffe!!!

Fredag!! Lycklig som alltid! På plats i skolan för en två timmarsföreläsning i talarteknik. Ska bli superkul!

Surfar runt lite, och villar in på Aftonbladets sida.
Vad möter min ögon?! En artikel som påstår att om man som kvinna dricker mycket kaffe så kan detta medföra att ens bröst krymper. What the....! Är det därför mina krympt de senaste åren.. Jag som trodde det var för att jag gått ner i vikt. Men icke sa nicke;) Iofs så har jag ju druckit kaffe sedan jag var tre...men å andra sidan har mina tuttar aldrig varit gigants precis.

I samma artikel stod det även att kaffedrickandet minskar risken för bröstcancer
. Det känns ju jättebra....och jag gillar ju faktiskt mina minis:) Så the kaffedrickande is still going strong!

Höst

Så här vill jag att min höst ska se ut. Mysiga promenader med vänner eller med en inte alltför motsträvig man;) Andas frisk luft och få rosiga kinder. När man sedan kommer in i värmen igen, koka sig en god kopp kaffe och dricka det tillsammans med nybakade bullar. Tända ljus och titta på en riktigt bra feel good-film. Krypa ner tillsammans med sin älskade i en nybäddad säng med vackra lakan. Somna in med vetskapen att man har ännu en lång, ledig och händelserik dag framför sig..

Jobbångest!!

Crap, nu har jag fått två sms angående jobb....idag!! Det första klockan 10, det andra klockan 12. Seriöst, vad tänker de? Okej, bor man i Malmö skulle det kanske funka. Klockan 12 hade jag kanske hunnit till, men nu har jag ju redan bokat upp hela dagen. Träning på Gerda klockan 11, och sedan plugg på Stadsbiblioteket tillsammans med Linnea.. Så jag kan inte jobba. Usch! Får lite ångest, hade ju egentligen behövt pengarna.. Men jag har iaf fått en massa jobb runt jul, jobbar bl.a. på julafton:P Haha!!

Sitter för tillfället i sängen och softar med datorn. Vaknade vid halv åtta, Jacob sov här och skulle börja jobba klockan 9. Han är så sjukt söt när han ligger och sussar i min säng! Jag blir helt nykär varje gång jag tittar på honom:)

Fasiken också!

Upptäckte precis att jag missat att betala min interneträkning... Inte bra alls!!! Nu är det fixat, tycker det är lite konstigt att jag inte hört något från 3...känns annars som de brukar vara väldigt snabba med sånt. Jaja, nu är det löst...218 kronor fattigare. Inte så mycket kanske, men betänk att det är den femtonde idag.. Imorgon måste jag köpa nytt busskort:p Har efter mycket tänk hit och dit kommit fram till att jag bara hänger med ut på lördag efter Biffens fest, om vi går ut på nation. Blir för mycket för min ekonomi annars. Bra med beslut;)

Nu sticker jag till skolan. Det regnar, så får bli min blå, otroligt vackra regnrock som åker på.... Tror mamma köpt den till mig på Coop eller nåt sånt..

Present!

Dagens outfit:
Skjortklänning:
Från MQ. Har fått den i födelsedagspresent av älsklingen:)
Tights:
Gissa tre gånger;) Från Vila såklart!
Skor: Vita Converse

Sista dagen!!!

Idag är sista dag att söka utbildning till vårterminen.. Jag sökte igår. Haha!! Varför göra det tidigare än nödvändigt liksom. Har beslutat mig för att återuppta mina studier i svenska, så förstavalet blev Svenska - språk och litteratur, 30 poäng fortsättningskurs. Andra alternativet blir fortsättningskurs på Retoriken, det är ju också så roligt.

Har funderat lite över det här med stress. Många är stressade att komma ut i arbetslivet...medan andra är stressade för att de inte vill ut i arbetslivet. Jag är ganska lugn, det ända som ibland kan kännas lite stressande är att jag skulle vilja komma igång med en utbildning. Jag vill veta vad jag ska bli, inte bara famla runt. Men nu känns det som jag har koll. Utbildningen i Stockholm har avskrivits som alternativ, arbetsmarknaden inom det yrket är alldeles för osäker. Jag känner mig själv, att frilansa skulle ta kål på mig. Jag skulle bli utbränd inom en månad. Not good!

Nu lutar det istället åt
lärare, det är generna som styr;) Jag har efter mycket motstånd fått ge vika för mitt kall...haha!! Får se hur det blir till slut, men just nu känner jag mig glad och positiv vid tanken:)


Step Brothers och omstart

Jeez, vilken skön dag jag hade igår!! Softade ju bara runt och njöt:) Efter träningen var jag hungrig som en varg. Drog hem och skapade lite. Det resulterade i varma mackor med pesto, mozzarella och tomat. Till detta drack jag äppeljuice, och efter blev det kaffe. Värsta kafé-känslan:) Och som alla vet så älskar jag att gå på kafé!

Bio blev det igår också. Jag och Jacob såg Step Brothers. Linnea hade varnat mig för att den inte skulle ha någon handling, och jag kan inte annat än hålla med. Filmen var fruktansvärt värdelös, men samtidigt lite rolig emellanåt. Babe var nöjd i alla fall, alltid något:) Efter bion gick vi hem till Jacob och slappade lite, innan det var dags att krypa till kojs. Var helt slut, däckade på en gång!

Idag känns det som allt börjar om igen...typ lill-måndag. Har skola från 13-15, och ikväll är det träning. Kör bara på volleyboll idag, känns skönt atta bara vara hemma och hänga lite så här innan skolan. Måste plugga i eftermidag också..ska skriva kritik till en klasskamrats lovtal tills på fredag. Tror jag ska höra med Linnea om hon vill sitta på Af imorgon...då är vi lediga från skolan.  

Foton är verkligen vår grej...

Igår den 13 oktober hade jag och Jacob varit tillsammans i 10 månader.
Visst låter det gulligt...


Är det verkligen tisdag idag...?

Det känns som det är helg...är på ovanligt bra humör för att vara en tisdag:) Gick upp vid halv sju och tittade på Vakna med theVoice(som alltid). Var i skolan vid kvart över åtta, höll mitt lovtal till Lysias;p det gick faktiskt riktigt bra. Vi blev filmade också, fick med en cd hem. Kollade på den nyss, kändes lite konstigt...men får nog säga att jag är nöjd:) Efter skolan fikade jag en stund med några klasskompisar, och drog sedan till Gerda för ett pass Yoga vid 12.15. Skum träning måste jag säga, men kände mig väldigt fridfull efteråt. Ska verkligen försöka börja gå på det lite oftare. Kul med variation...plus att det verkligen inte skulle skada om jag blev lite smidigare;) 

Dagens talaroutfit:
Linne:
Superbra baslinne från H&M Divided
Kofta: H&M Logg
Kjol: NY! Fejskinn med hög midja. Fynd från H&M Divided
Strumpbyxor: H&M

Ojdå, det var visst bara H&M idag... Fast har inte på mig det ovanstående just nu...sitter i nuläget invirad i min ljusblå morgonrock i mjukaste fleece... Hemkommen från yogan lade jag på en ansiktsmask, sen när den hade verkat skuttade jag in i duschen. Lade i en hårinpackning och rakade benen. Nu har jag smort in mig och sitter här och myser. En riktig spadag!! Vargadslyx är som sagt det bästa jag vet:) 

Ska snart fixa frillan och glida i tights och klänning. Ikväll blir det bio tillsammans med babe:)

Spets

Är hemma hos Jacob, sitter i en av hans fåtöljer och slösurfar lite. Har egentligen sjuk ångest över mitt förbannade lovtal, men pallar inte tänka på det just nu. Har precis duschat, sitter insvept i Jacobs stora, bruna morgonrock. Mysmys! Nu vill babe sova, så antar attjag får följa hans exempel. Ska ju upp tidigt imorgon; plugga, träna, föreläsning och träna igen står på schemat. All ledig tid däremellan ska ägnas till att fixa färdigt och lära in lovtalet...blä!!!


Har jobbat i Trelleborg idag, det var trevligt.
Fick sällskap med en kollega på bussen både dit och hem. Jobbade bara fyra timmar, och idag rullade det på jättesnabbt. Köpte nytt blondsprej så nu känns det som jag har lite koll på utväxten igen:) Lite annat smått och gott fick naturligtvis också följa med hem...en ansiktsmask, ett oranget baslinne och ett par spetstights. De sistnämnda var det ren tur att jag fick med mig hem. En kollega gjorde retur på dem....så då blev de mina:) Hurray!! De är sjukt snygga! Tror jag ska inviga dem på Biffens fest på lördag:)

Ljungby-Malmö 3-0

Jag gillar inte att förlora... Om jag ska vara helt ärlig så hatar jag det.. Blir liksom kall och ondskefull inombords när jag börjar känna en förlust närma sig. Men ändå.. Ändå är jag gladare än nånsin, och volleybollen är sjukt mycket roligare än på mycket länge:) Har varit hela vägen till Ljungby idag och spelat. Jag körde, hurray!! Bara det gjorde dagen lyckad:) Matchen gick sådär, första set var bra, andra värdelöst och tredje suveränt. Tyvärr förlorade vi med 3-0 ändå...men vi närmar oss mer och mer. Detta kan bli riktigt bra. Syrran var med och spelade idag.. Det är faktiskt skitkul att spela tillsammans med henne:) Tur att vi bytte lag, i Svedala hade det ju aldrig hänt...

Jag blev utsedd till bästa spelare.. Fick en fin ljusblå Ittala-skål. Trevligt:)

Det står still...

Alltså, det vore ljug att påstå att det händer mycket saker här idag... Tar det verkligen lugnt, men nu är det snart dags att byta om till träningskläder och bege sig mot Gerdahallen... Sen när jag kommer hem måste jag verkligen ta tag i pluggandet. Har ju inte ens tittat på texten till grupparbetet än, jag som är ansvarig och allt. Fy skäms;) Och mitt lovtal....suck!! Är verkligen långt ifrån färdigt. Hade varit så skönt att få allt fixat idag, imorgon åker jag ju iväg på match i Ljungby och på söndag är det jobb i Trelleborg som gäller..

Har precis lunchat. Det blev pasta med pesto, mozzarella och tomat. Enkelt och supergott:) Satt och tittade på ett program av Design Simon&Thomas medan jag åt....mitt favoritprogram har ju börjat sändas igen:) Hurray!!! Det visas egentligen på måndagar då jag har träning, men som tur är kan man även se det på webbtv på tv3.se. Lucky me!!!

My lovely hair!

Jag gillar mitt hår så mycket nu för tiden... Innan jag klippte mig hade jag aldrig håret utsläppt. Det kanske hände en gång på två månader. Men nu så!! Mycket oftare. Känns så höstmysigt med det lite kortare och den fina luggent:) Lite lustigt, för ca tre år sedan hade jag ju superduperkort hår...och bestämde mig för att låta det växa ut. Sedan dess har jag sparat, sparat och sparat! När jag sedan sparat i tre år så insåg jag en dag att nu är det ju faktiskt ganska långt. Och jävligt trist:p Jaha! Då klipper vi av det istället!

Nu funderar jag mest över färgen.. Fortsätta på det blonda spåret? Eller kanske köra på det lite röda igen, så som jag hade i våras?? Eller kanske bara lägga i lite mörka slingor?? Svåra och djupa problem jag har:)

Har varit fruktansvärt duktig och städat min toalett nu.. Känns meningsfullt så här en fin fredag. Tur att jag ska ut lite senare när jag ska till Gerda, så jag får uppleva det vackra vädret. Myser för tillfället runt här hemma i min nya svarta polotröja med lös krage och min gamla svarta mjukisbyxor, I love!!!

Mysfika i måndags


Jag och Emelie träffades över en fika i måndags. En helt perfekt start på veckan...vi slog oss ner på EspressoHouse vid Centralen. Fick sjukt bra platser, man sitter och spanar ut över Knut den stores torg... Så kul att sitta och spana på folk, särskilt tillsammans med sin bästis:) Vissa människor kan man verkligen skratta ihjäl sg åt..
 

Finally Friday!!!!

Humör: Glad, det är ju fredag!!
Gjort: Vaknat, kört Jacob till bussen, gjort en perfekt fickparkering, handlat på Ica och cyklat hem
Planer: Ska vara hemma idag, städa och plugga står på schemat. Klockan 15 blir det träning på Gerda, ska blir superkul! GympaStång!
Ser på: Nyhetsmorgon på tv4, snart blir det Efter 10

Lyssnar på: Min egen röst, sjunger Håkan Hellström för full hals:)
Läser:
Bloggar
Dricker: Kaffe

Äter: Har ätit mackor med ost och korv + godiset som blev över från igår

Bästa: Att jag är ledig och har tid att fixa saker som behöver fixas idag:)
Sämsta:
Min lägenhet är skitig och stökig:p
Väder: Sol:)
Är det konstigt jag ser lycklig ut?! Är ju på mitt favoritställe på jorden tillsammans med en av mina favoritpersoner i världen:)

Varde ett rofyllt sinne...

Det känns som att jag springer genom dagarna för tillfället, det går så himla fort allting. Nu är det ju till exempel redan torsdag... Vart tar tiden vägen liksom?! Samtidigt ska man verkligen inte klaga, det är ju så mycket kul som händer, och hellre busybusy än att bara sitta hemma och glo in i väggen.

Mitt lovtal känns som det går rejält på röven.
Som tur är så ska det inte lämnas in förrän på tisdag...hoppas på att hinna fixa det redan imorgon. Då står nämligen endast träning och hemmahäng på schemat. Ska bli så sjukt skönt, min lägenhet is a mess!!! Måste även jobba med ett grupparbete. Har tagit på mig att ansvara för att sammanställa och skicka in...har inte tyckt att jag tagit mitt ansvar som gruppmedlem helt på allvar den senaste tiden. Men nu så, nu ska jag vara duktig:)

Annars är det lugna puckar..
Har lite kass hårdag idag, så har virat en sjal om skallen. Mycket tjusig, med spets. Jag är så inne;) Är för övrigt iklädd svart stickad klänning, smalt leopardskärp, svarta strumpbyxor och nya skorna. Black lady helt enkelt. Idag ska vi luncha på nation mellan föreläsningarna, och klockan 15.45 har jag planerat att träna Yoga på Gerda. Får se hur det går, brukar inte tycka det är så kul. Men skulle samtidigt inte ha något emot att bli lite smidigare och något mer rofylld. Hoppas kan man ju alltid;)

Läxförhör!!!

Onsdag idag alltså. Segade mig upp till skolan vid elva eftersom jag fortfarande inte ar något internet. Dock är detta inte endast till nackdel... har svårt att tro att skulle lyckats färmå mig själv att sitta i sängen och läsa kurslitteratur i två timmar om jag hade haft internetet hemma. Så nu är jag i alla fall lite förberedd inför det stundande läxföhöret:p Blää!!

Slutar skolan klockan tre idag, tror dock att jag ska sitta kvar i biblioteket en stund efter.
Måste kolla upp fakta om några gamla, dammiga filiosofer inför det stundande lovtalet... Jaja, det är kul att ha saker att göra. Sen måste jag komma ihåg att skriva ihop det där referatet från matchen i lördags.. Det tog ju emot en hel del senast jag försökte, men nu har jag skrivit ner lite stolpar och stödord, så att jag har något att bygga på. Löser sig förhoppningsvis.

Dags för Praktisk Retorik

Nu ska jag sticka iväg och leta upp en stor papperskorg så jag kan slänga kartongen som skorna kom i. Den är väldigt stor, palla gå runt och släpa på den hela dagen.

Kvart över är det föreläsning i Praktisk Retorik, det ska bli kul. Mycket information och typ alltid väldigt intressant. När den är slut blir det lunch, och 16.15 ska jag träna på Gerda. Äntligen, som jag längtat. Nu tillåter jag mig inte att vara sjuk längre!! Nu får det vara nog!

Internetlös...

Igår på träningen lämnade jag ifrån mig mitt internet... Erik, min älskade lillebror ska nämligen upp till Stockholm på mönstring nu i veckan...och han hade frågat om han då fick låna det. Snäll som jag är;) så sa jag självklart ja. Nu är jag alltså internetlös, vilket jag tror kommer få till följd att jag kommer hänga betydligt mer på skolan, alternativt hemma hos Jacob... Måste ju få min dagliga bloggdos, annars funkar jag inte;) Jacob tror att detta avbrott är mycket bra för mig, han anser att jag är besatt. Kanske kan ligga lite i det...vad vet jag;)

Har varit på Hemköp nu på morgonen och hämtat ut ett paket!! Mina drömskor har anlänt!!!
Slet precis upp paketet inne i biblioteket på Sol. Det prasslade, haha!! De är jättefina, lite stora dock. Men det löser vi, får helt enkelt köra med lite tjockare strumpor...kan nog i vilket fall vara skönt nu när det börjar bli lite kallare:)

Igår efter skolan kom Jacob hem till mig:) Fast han stannade inte så länge
. Vi var tvugna att vara i Malmö innan klockan sex så det var hurryhurry! Men vi hann!! Så nu är vår resa till Egypten betald. Hurray!!! Den 5 december flyger vi söderut. Ska bli alldeles lovely...en hel vecka med sol och värme tillsammans med min älskling. Firade med en fika på EspressoHouse innan jag skulle iväg till träningen.

I love my lugg!

Ojojoj, vad bråttom jag har. Ska iväg och träffa Emelie. Vi har ju inte setts på hur länge som helst. Men nu blir det fika. Shit, är redan sen!!!
Idag ser jag ut såhär!
Klänning:
NY!
H&M Divided
Tights: Favoriterna från Vila
Skor: Vita Converse
Adderar skinnjacka från Vero Moda och sjal från Lindex.  

Jobbshopping

Ja, det är ju lite svårt att inte få med sig något hem när man jobbar...särskilt om man är jag, haha!! Shoppade en grå klänning med lös polokrage, mycket fin. Enkel med tryckknappar vid hals och ärmar, är förtjust i enkla plagg med små, fina detaljer som gör det så mycket roligare:) Plus att klänning för tillfället är mitt favoritplagg. Så sjukt skönt tillsammans med tights och kofta eller väst. Tror jag ska leva i det hela hösten och vintern. Mys!

Det blev även två kjolar, men den ena får åka tillbaka igen, för den var alldeles för lång:( Synd, för den var fin annars...mjukt tyg och tre fina knappar. Detaljer som sagt... Den andra kjolen får stanna. Den är lagom lång, i fejkskinn med hög midja och knappar framtill. Vi hade den på annons när jag jobbade i somras, men då fick vi i personalen inte köpa den.. Idag hängde där en ensam kvar....i min storlek:) Såg det som ett tecken och slog till:P Den är läcker!

Förutom dessa fina ting shoppade jag även lite smågrejer som är bra att ha. Ny handtvål till badrummet, perfekt tajming eftersom den gamla precis håller på att ta slut. Detsamma gäller mitt hårspray. Slutligen köpte jag ett tre-pack ursöta strumpor med volangkant och även ett smalt leopardmönstrat skärp, snyggt och smart...jag kan använda det både till byxor eller högt i midjan till klänning... Massa fina saker:) Hurray, me like!

Skit också!

Sitter och försöker skriva ett referat från matchen i lördags...men det går fan inte!!! Får inte till några bra meningar alls, plus att jag inte har några matchsiffror. Jädrans, borde kollat upp det i lördags. Menmen, får ta tag i det imorgon.. Imorgon är det måndag, och då är det som vanligt nystart som gäller. Längtar så efter att få träna igen, att vara sjuk är verkligen inte min grej...

Vad göra en ensam lördagkväll...?


Humör:
Jag är glad idag. Fast nu börjar jag även bli längtansfull... Babe, sluta parta och kom hem till mig;)

Gjort: Spelat volleyboll, kört bil och hängt hemma i mitt palats..

Planer: Köra hem till älsklingens residens, lägga mig i sängen...och vänta.

Ser på: Stjärnor på is, fast det är slut. Så nu tittar jag på Extra!Extra! Ebba von Sydow är med. Henne gillar vi:)

Lyssnar på: Ovannämnda

Läser: Kurslitteratur, Retorik eller konsten att övertyga av Kurt Johannesson.. Jippie;)

Dricker: Kaffe, vad annars?

Äter: Extra Ice Drops Caramel Mint. Väldigt goda...och jag inbillar mig att de är bra för min hals. Hoppas kan man ju alltid;)

Bästa: Hösten är mysig, volleyboll är kul och jag är så kär
Sämsta: Jag är fortfarande lite snuvig...trist!!
Barn: Nej!!!

Väder: Mörkt och höstigt


KLÄDER
Skor:
Vita converse
Jeans: Miss Sixty
T-shirt: Organic Cotton med fint tryck från H&M
Underkläder: Spets från Gina Tricot

ACCESSOARER
Väska: Röd och fin från Wedins. Har haft den jättelänge, och den är en ständig favorit. Passar till allt.
Plånbok: Brun med stjärnor, jättefin:) Köpte den i en väskaffär i Lidköping för kanske 4 år sedan. Den kostade 49 kronor...det kallar jag ett fynd:)
Solglasögon: Stora, mörka från H&M. Älskar stora glasögon, de får mig att känna mig som en filmstjärna, haha!!!
Klocka: Guldig, vacker och underbar från Casio

BADRUM
Tandkräm: Pepsodent, den löddrar bra
Tvål: H&Ms egen, med doft av PäronLime
Parfym: Calvin Kleins Euforia som jag fick av min älskling när han varit på träningsläger i Italien. Han är gullig han... Den doftar underbart:)
Medicin:
Not my style
Vitamin: Inte det heller...jag tror på att god och nyttig mat löser allt:)
Huvudvärkstablett: Panodil Zapp, köpte dem för någon månad sedan när tänderna smärtade som mest..

MAT OCH DRYCK
Mineralvatten: Ramlösa Päron och Citronmeliss...världens bästa bakisdryck. Bör serveras iskall.
Vin: Håller på att lära mig dricka vin. Som den nybörjare jag är så föredrar jag vita och söta viner.
Bröd: Energi, supergott att rosta.
Glass: Magnum Mandel eller Nogger

HEMMA
Säng: 120 centimeter bred från IKEA. Skulle gärna vilja ha en lite större nu när vi ska flytta, men Jacob tycker att det räcker bra.. Vi får väl se hur det hela slutar...
Lakan: Mörkröda med blommor på. Vitt underlakan
Espressomaskin: Nej, men åh vad jag skulle vilja ha en. Älskar latte, mums! Mitt mål i livet är att bli så pass rik att jag med gott samvete kan unna mig minst en take away-latte varje dag:) Vardagslyx är det bästa jag vet.
Kylskåp: Litet och vitt med inbyggt frysfack. Är grym på att få in saker i det, det rymmer mycket mer än man vid första anblick kan tro.

ÖVRIGT
Frisörsalong: Headline på Stora Södergatan
, nära och bra. Där klipper jag mig hos Pernilla, hon är jättetrevligt, förstår precis hur man vill ha det och klipper det även så.
Bank: Sparbanken Finn. Är det någon som tror att jag vågar något annat;)
Mobiltelefon:
Sony Ericsson... Modell? Ingen aning? Den är svart med orange detaljer och har en lucka
Färdmedel: Cykel.. Min fina Triton tar mig vart jag vill. Jag älskar den.. Fick den av mamma och pappa när jag bodde i Uppsala och min gamla skruttcykel hade blivit stulen:( Helt klart en av de bästa presenter jag någonsin fått.


Kanelbullens dag...

Idag är det alltså kanelbullens dag....och jag har inte ätit en enda en!! Skandal!!!
Tror dock att jag nog ändå gått plus denna vecka, så det kanske inte gör något;) Satte ju till exempel i mig en hel påse Minisnäckor i onsdags...okej, jag kanske inte åt alla själv, men det  var då inte långt ifrån. De är alldeles för svåra att motstå de små godingarna..

Lördagsmys

Nu är jag nyduschad och fin...känns bra. Trodde att jag skulle hem till Linnea och jobba med ett grupparbete tillsammans med henne, Ludvig och Anna. Men i sista stund bestämdes det att vi istället ska mejla våra delar till Anna, så ska hon sätta ihop dem. Skönt det med, eftersom min del ligger i Jacobs dator, och jag inte pallar köra hem till honom riktigt än.. Missförstå mig inte, Jacob är ju inte hemma. Han är i Hällestad på lagfest. Jag skjutsade ut honom dit innan, så det är jag som har bilen:) Mohaha!!! Makt! 

Sitter hemma i min lägenhet och tittar på Stjärnor på is. Jag följer ju typ inga tvprogram alls, men eftersom det pratats så mycket om detta i Vakna med the Voice, så kände jag mig tvungen att ge det en chans. So far är det ganska trevligt... Glammig och lätt underhållning, precis lagom på en lördagkväll:)

Tunika/Klänning: NY! Vinröd från Gina Tricot
Tights: NYA! Glansiga och underbart sköna från Vila
När jag slutligen ska pallra mig iväg hem till mannen så ska jag även dra på mig stickad väst från BikBok, skinnjacka från Vero Moda, sjal med små bollar från Lindex och vita Converse. Den långa, stickade västen har redan hunnit bli en favorit....den är ju både snygg och skön. Får nog investera i några fler;) Ska spana runt lite imorgon, då blir det nämligen jobb från 12-16.15 i Trelleborg. Känns lagom sådär en söndag:)

Premiär

Idag drog säsongen igång:) Vi mötte Halmstad...och tyvärr så förlorade vi:( Menmen, inte så konstigt kanske med tanke på att vi aldrig spelat någon match tillsammans innan, inte ens en träningsmatch. Vi gjorde en hel del bra grejer, men sammantaget alldeles för många onödiga misstag, till exempel nätberöringar. Hatar sådant, det är så onödigt:p

Btw måste jag säga att Jessa är en fantastisk coach! Till skillnad från tidigare tränarerfarenheter så känns det som att hon ser realistiskt på matchen. Hon insåg att vi inte kunde vinna, och sporrade oss då istället till att göra bra saker och att fokusera på sådant vi kunde göra något åt. Jag gillar det. Och det känns som det bara kan bli bättre:)

Nästa match är borta  mot Ljungby lördagen den 11 oktober... Då får Maria vara med och spela, hurray!!! Hennes licens blir inte klar förrän imorgon, känns ju lönt!! Jävla Svedala, om ni hade lagt lika mycket tid på att fixa våra övergångar som ni gjort på att sura och gnälla på Malmö så hade övergångarna varit klara i juli...eller något ditåt. Menmen, inte mycket att göra åt nu. Nästa helg, då jävlar!!


Studiejournal

En av våra uppgifter som ligger under hela terminen är att vi ska föra studiejournal. I den ska vi skriva in tankar och känslor gällande till exempel föreläsningar, redovisningar och grupparbeten. Linnea är skitduktig, hon har redan skrivit massor. Jag, å andra sidan har inte skrivit en rad... Men samtidigt, jag har ju min blogg. Och i den speglas ganska bra min sinnestämning och inställning till saker och ting. Är jag glad har saker oftast gått bra, är jag arg, sur och frustrerad är allt som vanligt;) Haha!!!

Hm, jag kanske borde ta tag i saken.. Problemet är ju bara att jag är så otroligt skicklig på att smita undan saker jag borde göra. Istället lägger jag tiden på en massa onödig skit. Jaja, det kanske blir bättre med åren:)

Sol och regn


Satt alldeles nyss och tittade ut genom ett "delat" fönster. Genom den vänstra delen såg man regnet ösa ner, medan solen strålade på den högra.. Hm, skumt väder här i Lund idag.

Så sant som det var sagt...

Det här med att saker ofta tar längre tid än man tror är verkligen ingen sanning med modifikation...nu har vi suttit och pluggat här jättelänge. Och är verkligen inte färdiga än. Suck! Det är svårt att skriva inledning, man måste fundera så man formulerar saker rätt, och att man får med alla de delar som läraren förväntat sig..

Vi har ju även ett grupparbete som ska in på söndag... Hm, när vi nu ska hinna fixa det. Imorgon kanske.

Det regnar...

Sitter hemma i min fina lägenhet, tittar på Nyhetsmorgon och sneglar då och då ut genom fönstret.. Nyss öste det ner, känns peppande. Jag som redan är förkyld:( Kom dessutom precis på att mitt vackra, blommiga paraply är kvar hemma hos Jacob. Det var lite stressigt imorse...jag ville verkligen inte gå upp. Orkade knappt öppna ögonen. Nu, efter en promenad är jag lite piggare.

Ska snart ner i källaren och hämta upp min tvätt, sedan blir det en varm dusch innan det bär iväg till AF-borgen för plugg tillsammans med Linnea, min partner in crime;) Idag måste vi verkligen få en hel del gjort. Ska skriva en inledning till imorgon, och jag har inget grepp om uppgiften och vet inte vad jag ska skriva om:( Ångest!!!


Sjuuk:(

Jag är sjuuk!!! Usch och fy! Har inte kunnat träna på två dagar, känns skit nu när jag längtat så länge efter det:( Buhu!! Näsan rinner hela tiden och huvudet är fyllt med fetvadd... Hoppas det gått över till imorgon, vill kunna träna då eftersom vi har premiär på lördag. Det vill jag verkligen inte missa...bli frisk nu!!!

Idag har jag lunchat på ÖGs tillsammans med Linnea
, det var gott...men fy vad lång tid vi fick vänta. Det var sagt att det skulle serveras klockan tolv...halv ett tror jag klockan var när kön började röra sig.. Mutter! Efter maten var det skola...Historia. Som vanligt var det vagt och oklart, men som tur var så varade föreläsningen bara i två timmar idag;)

Efter skolan drog jag in till
Malmö....skulle besöka Polska marknaden tillsammans med lillesyrr. Det var skoj, jag shoppade en mascara, en eyeliner, ett lipgloss och även en ansiktskräm till Jacob. Vill ju inte att min älskling ska behöva bli torr nu i vinter. Mycket nöjd med mina inköp drog jag och Maria och käkade falafel...man är ju inte i Malmö varje dag;)

Shoppade lite annat också
...innan jag begav mig hemåt. Fick ta tåget, pallade inte stå ute i regnet och vänta i en halvtimme. Jag är ju, som tidigare nämnts sjuk. Men nöjd och glad med mina fina fynd:)

Tradera

Dessa underbara skapelser är nu påväg hem till mig. Nu håller vi tummarna att de sitter perfekt;)

 Mina drömhöstskor.. Jag är glad!!!

RSS 2.0