Succe!

Bilden nedan innebär en succe kan jag tala om...det är nämligen första gången jag lyckas kopiera en bild från Gina Tricots hemsida och klistra in i bloggen. Fantastiskt! Bilden visar även ett av de inköp jag gjorde idag. Har velat ha en vit stickad tröja jättelänge och har även haft ögonen på just denna.. 149 kronor, nice! Köpte även två par örhängen...ett par stora guldiga pärlor och ett par röda hjärtan:) Fint

Spankulerade omkring en bra stund inne på Entre..
Köpte med mig en latte från Barista och gick sedan igenom typ alla butiker. Låga converse blev det inga då den störtsa storleken som fanns inne hos Märkesoutleten var 38:( Pytte ju, funkar inte alls. Blev istället ett par vita tygskor från Eurosko:) Favvoskon på sommaren! På Cubus köpte jag en jättefin vit kofta, med håldetaljer och trekvartsärm... Supersöt! Blev även en klänning från rean, kommer vara perfa att ha på jobb i sommar.

Var lite smådeppig imorse, vilket knappast vädret hjälpte till att bota.
Regnigt och grått...tråkigt värre. Men efter att ha fått strosa runt utan att stressa så könns det som humöret vänt lite:) Mötte upp babe och gick och köpte mat, kebab från Amanos...mums! Inmundigades tillsammans med en cider, nu startar vi;)

Fre 30/4-10

Så här möter jag Valborg detta år. Älskar att klänningen är lite längre, då den i sommar kan bäras med bara ben...även på jobb:) Färgen är underbar!

Klänning: NY! H&M Logg
Kofta: Zara
Strumpisar: 100 den från H&M
Nagellack: Pink Mist, H&Ms eget märke. Nymålat sedan igår:)

Ledig fredag..

Jag blir lite rädd för mig själv när en dag går så här långsamt.. Eller inte dagen, utan jag. Vad har hag åstadkommit idag egentligen?? Gick upp vid nio, har sedan dess ätit frukost, vikt tvätt och duschat.. Det var ju mycket...not!! Menmen, nu är jag redo för dagen i alla fall, precis lagom till att solen börjar visa sig också:) Tidigare föll regnet. Överväger starkt att ta bussen bort till Entre, vill inte hamna mitt i en skur. Ska kika runt lite och även ta en tur till Märkesoutleten för att leta låga converse med tunn sula. Känner på mig att det kan bli en hit i sommar:)


Tors 29/4-10

Sista jobbdagen denna vecka avklarad!! Var så sjukligt varmt på jobb, våra fläktar är katastrofala...känns som en bastu:p Står nu inför tre lediga dagar, hurray! Valborg imorgon, vette katten vad som ska hända vilket oroar mig lite. Men...det löser sig förhoppningsvis. Cidern är fixad i alla fall:) Pjuuh! Imorgon ska jag ha en lugn och skön förmiddag, ska gå lite på stan och bara ha det bra. Så sköönt!

Så här har jag sett ut idag, lite väl varmt..

Linne: H&M Divided Black
Kofta: Commes des Garcons for H&M
Haremsbyxor: H&M Everyday

Uppladdning och tvätt

Denna morgon avverkar jag högar med tvätt, då vår tvättstuga skall byggas om och kommer vara lite smått otillgänglig ett tag framöver. Så nu fick det bli lakan, handdukar och rubbet. Var dock tvungen att inleda dagen med att springa till coop och köpa tvättmedel, då den som tvättade senast glömt meddela att det tagit slut.. Inga namn, men det var inte jag:p

Har precis skuttat ur duschen, var ute på en snabb löprunda innan.
Pallade inte ta mig bort till parken så fick bli rundan runt kvarteret istället. Funkade, gick fort.. Var inte så sugen egentligen, men tvingade mig.. Måste ju träna lite inför Vårruset i alla fall. På måndag kl18.30 smäller det:)

Imorgon är jag ledig och ska städa...

Ons 28/4-10

Redan onsdag, veckan rullar på i en hejdundrandes fart!! Jobbar 9-18 idag, lång dag på jobb alltså. Testade igenom lite inköp imorse och konstaterade att två saker åker direkt tillbaka. Skönt när man känner det så där direkt:) Inviger dock ett nyköp, haremsbyxorna har gjort come back i min garderob!! Hade ett par förra sommaren, som i ärlighetens namn inte satt så bra.. Men nu har jag kommit på knepet, vanliga trosor under!! Tjohej, då slipper man dra ut brallorna hela tiden:) Mycket bra. De nya är i mjukt material, känns som mjukisbyxor. Men fungerar enligt min kollega alldeles utmärkt att ha på jobb. Så nu kör vi!
Trötta ögon och putmage, härligt;P
Tröja: H&M Everyday
Byxor:NYA! Harems från H&M Everyday
Klocka: Casio...väntar ivrigt på min nya som jag beställde för längesen. Kom nu! Efter tre veckor ska man höra av sig till sidan man beställde från...det har nu gått ca två:(

Måndag och tisdag

Hemma efter lång dag på jobb...9-18 och därefter shopping med lillasyster som fått presentkort i födelsedagspresent. Bra val om ni frågar mig;) Hjälpte henne att hitta lite grejer, fungerade som smakråd och hämtade passande storlekar. Kändes som jag fortfarande var i tjänst:p Haha, fast det vara bara kul plus att även jag fick med mig lute fina grejer hem.. Haremsbyxor, en tunika och en klänning. Nice! Bra priser också. Som alltid;) Efter shoppingen handlade vi lite mat som Maria tog med sig i bilen hem till mig. Blev falafel med sallad, vitlöksbröd och vitlökssås. Mums!! Nu har syster kört hem, Jacob är hemma och tittar på fotboll och jag sitter med datorn och bara tar det lugnt. Härligt!

Igår jobbade jag 7-15, därefter köpte jag fika och cyklades sedan till sjukhuset för att hälsa på mormor. Har velat göra det jättelänge, men tidigare har mormor mått för dåligt och varit för trött för att orka besök. Men igår fick jag äntligen komma dit och det var så kul:) Hon var sig så lik, trots halskrage och gipsat ben. Men jag kände igen min mormor och det var fantastiskt! Mamma hade varnat mig för att hon typ inte orkade äta något och lätt kunde bli trött. Men vi både fikade och satt och pratade i tre timmar. Om allt och inget, då och nu. Kändes trist att behöva gå när jag var tvungen att hasta hem för att fixa mig inför träning...men det var en jättetrevlig eftermiddag:)

Sön 25/4-10

Kalasdag! Ledighet, solsken och stundande tårtkalas! Vad mer kan man begära av en söndag..? Ska strax promenera till bussen och fara till Svedala, har suttit och slagit in paket en bra stund nu. Blev jättefint:) Mina planer om att hinna med en massa saker grusades då jag istället prioriterade sömn och sov till halv elva.. Skönt! Känner mig kalasfin i ny klänning och nyfärgat hår:)

Klänning: NY! Rare, beställd från nelly.com
Tajts: Vila
Nagellack: Pink Mist, H&Ms eget märke
Frisyr: Nyfärgat, utsläppt, plattat och uppfäst lugg med spänne från H&M
Smycken: Armbandet, second hand-fynd...inköpt på Stadsmissionen i Stockholm. Ring från H&M

Jag och Pernilla...

Igårkväll efter jobb hade jag en riktigt trevlig kväll tillsammans med Biffen. Var dock tvungen att panikstäda innan hon kom, lägenheten såg verkligen för j*vlig ut! Men efter några drag med dammsugare och dammvippa, samt bäddande av säng, diskande av disk och undanplockande av kläder så var Biffi så välkommen så. Hon hjälpte mig att färga håret, valet föll denna gån på Garnier nummer 5.3, färgen som frontas av Pernilla Wahlgren. Blev ingen jätteskillnad, men skönt att utväxten är tuktad i alla fall:) Som tack för hjälpen bjöd jag på middag, blev Stinas vitlökskyckling med ris och bea.. Grönsaker med dippa till efterrätt, nyttigheten is still going strong!

Finally free!!!

Äntligen ledig!! Efter sju långa arbetsdagar är jag ledig! Hurray! Jobbade till 18.15 idag, var underbart att komma ut i kvällssolen.. In på Ica och handla mat, blev hamburgare till middag idag. Inte hemmagjorda, men något lyxigare än frysta i alla fall. Stod att de skulle grillas...var påväg att gå och fråga personal om det gick att steka dem med. Men hann komma på att det var en idiotisk fråga så jag hoppade;)

Hänger här hemma och njuter redan till fullo bara vid tanken på att jag kommer vara fri som en fågel hela dagen imorgon.
Funderar på allt kul jag vill hinna göra.. Kalas med familjen i Svedala är bokat sedan länge, måste strax sätta mig och slå in paket.. Och innan jag åker dit måste jag sticka till Team Sportia och hämta min nummerskylt till Vårruset. Yes, det börjar närma sig! Snart bara en vecka kvar! Ska slå följe med Biffi dit. Funderar på om jag ska ta en snabbtur på stan innan jag ska möta upp Biffen klockan tolv. Hade ju varit lite småtrevligt. Har ju inte hunnits med alls denna fullspäckade vecka..

En alldeles fantastisk sak med imorgon är min älskling återvänder hem.
Åh, vad jag längtar efter honom. Även om det gått riktigt bra och till och med varit lite skönt att ha lägenheten för sig själv så ska det bli underbart att få hem honom. Min skatt! Har passat på att go wild lite shoppingmässigt nu när han inte varit hemma. Kan han ju inte gnälla och kommentera;) Lite smått och gott från jobb och fick hem en påse från Nelly idag...med detta och detta. Fina grejer!
Detta lack införskaffades igår...Pink Mist är namnet och det har den där perfekta ljust, ljust rosabeiga färgen som jag letat efter så länge. Blev tipsad om att inte använda topplack då pärlemoren i detta kan göra att lacket skiftar åt det lila hållet. Så har istället målat tre lager av färg. Efter en arbetsdag sitter det fortfarande kvar, vilket är ett gott betyg:) Älskar färgen, kommer lätt vara en favorit i sommar.

Miss him...

Jacob lyckades ju komma iväg till Polen...och lämna mig hemma:p Längtandes och trängtandes. Tur att schemat är fullt för min del annars hade jag bara suttit hemma och varit ledsen. Nu funkar det.. Jobbat satan, träning i onsdags, volleyboll igår och hårfärgning och middag tillsammans med Biff. Kul!! Imorgon står jobb på schemat igen innan den efterlängtade ledigheten på söndag!! Har fått tider nästa vecka också, plus lyckats göra mig ledig på fredag. Fredag=Valborg=Fest!!!

Bild från i lördags...i väntan på bussen. Längtar efter dig min skatt.

Sm-final i sporten som räknas

Sista dagen denna vecka som jag börjar jobba klockan 7. Gutt!! Nämnde för en ansvarig att jag skulle gå in klockan sju idag...detta var mycket märkligt tyckte hon då ingen går in klockan sju på fredagar. Men hon löste det så att hon och jag går in tillsammans. Puuh, tur jag sa det annars hade jag fått stå där ensam utanför dörren i en timme. Hade inte uppskattats kan jag lova.

Efter jobb igår shoppade jag finaste kjolen, som jag haft span på länge.
Var tvungen att göra det igår då det ju var klubbdag med 10% extra rabatt.. Kashing, ett kap! Stack hem och panikgjorde middag, slängde i mig det och sprang sedan till bussen för att åka till centralen. Blev hämtad av Peppi, Magnus och Hannis, vi körde och hämtade upp Karin och sedan satte vi kurs mot Ängelholm. SM-final!! Fick stå hela matchen få hallen var full...inte ofta det händer inom volleyboll;) Inte i Sverige i alla fall. Bra tryck i hallen, lustig speaker som dock borde gett f*n i att sjunga nationalsången.. Spännande och otroligt jämn match som skutade 3-1 till Katrineholm.. Till och med Karin kunde medge att det var rättvist då Engelholm inte spelade så bra... Kul med utflykt och kul att hänga med sina kära volleybollvänner även lite utanför träning och plan:)


Katrineholms passare Agne Zakarauskaite Landin...blev utsedd till bästa spelare i sitt lag. Välförtjänt. Kul att se en match med riktigt grymma passare:)
Bilder härifån...

18 stora år!


Idag fyller min lillasyster 18 år!!
Jeez, gammalt ju!
Får passa på att även gratta henne till hennes teoriprov som hon klarade idag. Hurray!
Känns som det inte alls var längesen man var ute och cyklade Svedala runt efter Maria, då hon hade "lymt".
Grattis syrran!!!
Present kommer på söndag:)

Ons 21/4-10

Något som gjorde det något lättare att kliva upp halv sex imorse var att jag visste vad jag skulle ha på mig. Skumt det där, att det går så mycket lättare:) Invigde min nyshoppade t-shirtklänning, trivs redan som fisken i vattnet. 79.50 kostade den, minus 25%! Härligt!

T-shirtklänning:
H&M Divided Black, Tajts: Vila

Grillkväll

I lördags var Jacob och jag först på Big Comedy för att därefter ta bussen ut till Limhamn för grillkväll. Lagom rolig standup, skrattade en hel del...men kiknade aldrig;) Den buss vi skulle ta vill tydligen inte stanna så fick vänta 40 min:( Kallt och jävligt, men blev glad när vi kom fram och maten precis var klar. Perfa!! Så sjukt gott! Kött, potatisgratäng, sallad, bea och cider! Och till efterrätt fick vi sanslöst god morotskaka som Tove tagit med sig från sitt jobb. Jättestora bitar, precis som det ska vara! Jag var i mathimlen:) Eftersom jag skulle jobba på söndagen så hoppade jag och babe utgång och stack hem istället. Kändes bra, sjukt skönt att glida ner i en varm säng..


Tove fick en försenad födelsedagspresent av sina arbetskamrater...hon fyller år i november;)

Jacob funderar på att köpa ny telefon, en som ligger bra till är en likadan som den Annas kille Christian har.. Denne förevisade glatt och Jacob blev frälst. De satt säkert så, som bilden visar, i minst en timme..


Mums!!! Tänker framförallt på kakan..

Jag och Anna.. Lite glansiga, men snygga ändå.


Jobbar

Känns som jag enbart och bara jobbar för tillfället. 9-18.15 i söndags, 9-18 i måndags och igår och 7-16 idag. Pust! Sov kass inatt eftersom jag var rädd att försova mig. Fick till följd att jag vaknade av mig själv klockan fem, suck! Är ganska trött nu kan jag säga... Slappar i soffan framför teven, samtidigt som jag har datorn i knät. Babe är just nu påväg till Polen, Sturup öppnade idag igen så de kom iväg på sin resa. Kul för dem, trist för mig som blivit lämnad ensam:( Menmen, ska nog gå bra.

Ikväll är det volleyboll igen, hurray!!
Tränade utan Jessa i måndags eftersom hon var sjuk. Funkade, men långtifrån lika bra.. Hoppas på bättre driv idag. Igår körde jag och Biffi gym eftersom det spöregnade.. Kände sig ganska duktig efteråt.

Imorgon jobbar jag 7-16 igen...sedan hoppas jag på att få fara till Ängelholm och titta på avgörande SM-finalen mellan Engelholm och Katrineholm. Hoppas, spännande ju!

Respect me!

Härligt kort dag på jobb, underbart att skutta ut till strålande sol klockan tre! Synd bara att det var kallt som satan;) Skuttade lite extra glatt med tanke på att jag fick fem riktigt bra tider nästa vecka.. Hurray! Åkte och fick mina bryn noppade, det blev riktigt fint...dock var det en lite läskig upplevelse. Creepy man.. Blir nog att se till att det bli kvinnan som gjorde det första gången som får göra det nästa gång. Men nu är jag fin i alla fall.

Hem och invänta babe, fick i mig lite frukostbulle, ägg och kaffe(=exakt kopia av dagens frukost).
Sedan gick vi till Ica, mat till middag inhandlades och Tradera-fynd uthämtades. Urfin hoodie från Adidas, från en specialkollektion som gjordes tillsammans med Missy Elliott. Sitter perfekt och är urfin!! 160 kronor inklusive frakt gick kalaset på. Fantastiskt!


Torsdag

Började sent idag, men rullade likväl ur sängen vid kvart i åtta. Näsan rinner och jag är supersnuvig, blää vad tråkigt!! Tvingade mig dock ut på en löprunda ändå, måste ju ta vara på det fina vädret...och använda mina fina, sköna tajts;) Var jobbigt, kände mig superflåsig. Men skön känsla efteråt i alla fall. Måste se till att bli frisk till Vårruset, mindre än två veckor kvar nu ju!

Jobbade 12-20.15 idag.
Vi var superfå eftersom de inte lyckats få in nån fastpool. Kass! Blev bjudna på fika som liten tröst...men jag var duktig och åt bara vindruvor. Känner mig fortfarande peppad:) Imorgon jobbar jag morgon igen, 9-15 och sedan är lördagen ledig. Hurray!!

Mami...och papi

Idag fyller min fina, lilla mamma år...
Grattis!!!
Känns lite konstigt att inte träffa henne idag, men hann prata lite snabbt och säga grattis i alla fall.
Blir firande och present den 25:e

Min fina pappa fyllde år den 10 april, men då fick han ingen bild.
Så han får vara med på ett hörn här han med:)
Grattis!
Vilka fina föräldrar jag har, världen bästa!!!

Tisdag

Tre varv runt Pildammarna tillsammans med Biffen idag, gick som en dans:) Härligt väder och bra tempo.. Var ju tvungen att inviga mina reafyndade tajts. Sjukt sköna att springa i, får nog införskaffa ett par till.. Här ska springas!

Jobbade 9-16 idag, precis som igår.
Bägge dagarna har gått sjukt fort, tiden bara rinner iväg. Härligt! Imorgon blir det nog lite segare dock, jobbar enda till 18 då. Känner på mig att det kommer bli lite mer röj i butiken också...rean drar ju igång. Körde direkt hem efter jobb idag, skönt med ledig kväll. Gjorde ugnsomelett till middag, vegetarisk dag idag ju. Med sallad till, känner att vi måste bli bättre på det:) Blev inspirerad av Stina som i söndags berättade att hon och en kompis skulle köra onyttighetsfritt ett tag framöver. Så nu kör jag och babe på det också. Delmålet är nästa helg då det vankas födelsedagskalas för mamma, pappa och Maria.. Inte så farligt, men sen kör vi på igen:) Känner mig peppad so far!


Brunch och bebis

Hade en riktigt härlig dag igår, solen strålade hela förmiddagen. Tog bussen till centralen och promenerade därifrån ner till västra hamnen. Köpte latte och muffins på Espresso House och placerade oss i lä på en trappa. Riktigt härligt att bara sitta och njuta av sol, kaffe och sin älskling. Satt kvar länge, sen promenerade vi runt en stund innan vi tog bussen hem igen.. På kvällen var på på Paltkväll hos Maja, Patrik och Milla. Intressant får nog bli mitt omdöme...smakade inte så mycket. Fick rabarberpaj till efterrätt, den kan jag däremot säga mycket om. Så sjukt god! Spelade wii och lekte vilda lekar med Milla...var helt slut när jag kom hem:)

Idag har jag och Jacob varit och brunchat..
Blev vanliga stället på StKnuts torg då alla andra ställen kostade skjortan eller inte öppnade förrän klockan 12. Funkade inte!! Nu är vi hemma, babe har kollat fotboll och vi ska alldeles strax hoppa på bussen och åka och träffa Stina, Andreas och deras lille bebis Alfred. Föräldrarna ska få fika och bebis ska få en present.. Typ världens gulligaste..

Ledig...

Herre min skapare, vad skönt det var att gå hem från jobbet vid kvart över åtta idag!! Riktigt tuff dag då vi typ inte var något folk alls. Massa sjuka och inga fastpoolare som vill jobba fredagkväll:P Menmen, nu stundar två lediga dagar och det ska bli så sköönt!! Har fått sex pass nästa vecka och alla passar ihop med mina övriga planer...kan ju inte bli bättre:) Kvällen har spenderats i soffan med datorn i knät. Fick färs- och risfyllda paprikor till middag, Ben and Jerry-glass till efterrätt...mums!

Har gett babe i uppdrag att hitta på något kul imorgon.. Får se vad det bli...om det blir.

Fre 9/3-10

Planen för gårdagen var att först jobba, sedan baka frukostbullar och därefter springa med Biffen. Allt gick enligt planen tills jag tittade ut och såg att regnet öste ner:P Så fick bli en vända till gymmet istället. Funkade det med, kändes att det var ett tag sedan man var där.. Riktigt gött att ta ut sig.

Nu på morgon körde vi istället den planerade löprundan.
Två varv runt Pildammarna, enligt Biffen den officiella rundan. Jaja, betydligt trevligare än den jag brukar springa iaf. Härligt att springa inne bland träden, kändes nästan som man var i skogen:) Nu är jag hemma, nyduschad och redo för att bege mig mot jobb. Jobbar 12-20.15 idag, surt att jobba sent på en fredag...men är glad för allt jag får. Har bett om pass nästa vecka, får se om de lyckats skrapa ihop nåt till mig:P Hoppas!!
Går btw riktigt bra med mitt mission att ha håret utsläppt oftare:) Kör lite varannan dag för tillfället, utsläppt när det är nytvättat..
Klänning: NY! H&M Erveryday
Strumpbyxor: Ribbade från H&M
På fötterna blir det låga converse och ute åker vinterjackan på då vädret ser grått ut och regnet hänger i luften:( Kom igen nu våren!!

Utmaningarnas hus och comeback...

Utmaningarnas hus igår var riktigt, riktigt skoj!! Wohoo, vårt lag vann.. Inte för att vi var superbra ändå, en del rum var riktigt kluriga. Men det var kul att få igång vinnarinstinkten igen:) Efterår blev det vin, cola och snacks hemma hos Ingrid. Skålade i bubbel för att fira att hon var klar med sin avhandling. Hurra, grattis! Var typ hemma vid tolv, satt och pratade och hade supertrevligt. Kändes dock imorse att det blev sent...hade sjukt svårt att komma ur sängen. Som vanligt med andra ord.

Jobbade 9-16 idag, skönt med tidiga dagara trots att det är svårt att komma upp.
Kändes som en bra dag, hann tömma av bra och hålla fin ordning. Gillar vi:) Cyklade till Polska marknaden och inventerade badrumsskåpet innan jag for hem. Blev fika i soffan och lite häng framför teven innan babe kom hem och gjorde middag. Pasta carbonara, bra uppladdning för volleybollträning. Yes, gjorde comeback idag igen, två veckor sen vi sågs sist! Kändes bättre än senast, men jeez vad man tappar fort! Kul att träffa folket igen, trots att vi bara var sex stycken...

Tis 6/4-10

Har inte alls sovit bra inatt:( Funkar okej än så länge, får se hur det blir på jobb.. Jobbar 9-16 idag, sen blir det busybusy hem för att laga mat. Babe ska på fotboll och jag ska iväg på skojigheter så blir tidig middag. Utmaningarnas hus ska besökas, premiär för mig:) Spännande!
Lite småtrött sådär..
Klänning: H&M Divided Black, köpt förra året. Ett källarfynd, jomen!
Kofta: H&M Divided Black
Strumpbyxor: Ribbade från H&M
Perfa jobboutfit ju, allt från företaget;) På fötterna blir det låga, vita converse. Yes, har invigt vårskorna. Detta dels för att mina höga tog sönder ett par nya strumpbyxor för mig:p Men även för att de är fina såklart!

4 år!

Idag fyller min andre älskade lille vovve år!
Acke blir 4 år..
Grattis min lille busehund!

Annandag påsk

Denna dag har inte gått i många knop. Babe var duktig och steg upp tidigt för att lägga i tvätt vid åtta. Vid halv tio när det var dags för andra omgången så väckte han mig genom att bädda ur sängen.. Mutter, inte helnöjd...men släpade mig ner och hängde tvätt iaf. Fick nybakade scones och kaffe när jag kom upp igen, så kändes det bra igen:)

Har förutom att tvätta även städat vårt hem idag..
Jag tog toan och babe dammsög. Mycket bra och välbehövligt! Kände behov av lite frisk luft så blev en gemensam löprunda bort till Pildammarna.. Jag avvek dock efter ett tag, sprang bort till Mobilia och hämtade min cykel som stått där sedan i lördags. Nu är den hemma i tryggt förvar igen. Skönt, så jag slipper gå till jobb imorgon:)

Kvällen har spenderats i soffan...
Lagade middag tillsammans, blev tacos! Hurray! Kaffe och marsipanägg på det.. Går en kort vecka till mötes, har dock fyra pass inbokade.. Känns bra, hoppas det kan hålla i sig lite till. Har lite annat att pilla med i veckan också, börjar ju dra ihop sig till sista ansökningsdag. Måste verkligen plugga i höst, står inte ut annars! Men då gäller det att komma in på det jag vill, inget annat duger!! Sista rycket nu!

Klocka...

Lite smått dagen efter idag... Planen för dagen är påskmiddag hos Jacobs föräldrar, måste ju fördela sina gracer rättvist;) Ska snart promenera iväg till bussen, blir till att inviga mitt leopardmönstrade paraply då det regnet öst ner sedan tidig morgon. Känns som det alltid blir så när jag och bahe är lediga tillsamman:P Menmen.

Klickade hem en ny klocka idag:)
Superfin!! Har länge velat ha en att variera min casio med.. Och med rött armband, inte mycket att tveka på. Billig var den med, 180 kronor med frakt! Hurray! Hoppas den kommer snabbt:)


Påskafton

Hade en bra dag igår...inleddes med jobb 9-14. Höll nästan på att bli sen då klockan av någon anledning valde att inte ringa. Slog upp ögonen kvart över åtta och fick slänga i mig frukost. Men hann, och det var riktigt skönt att få gå hem mitt i kaoset:) Blev upphämtad av mamma och syster precis utanför utgången, lyxigt. Påsklunch i Svedala med familjen, babe och morbror Folke med familj. Åt så det nästan kom ut ur öronen:p

Var hemma vid åtta och skuttade direkt in i duschen..
Partyprepp!! På med reafyndad klänning från Gina Tricot och några drag med plattången. Sedan iväg till Biffen för att tillsammans med henne och Tove ta bussen ut till Dockan. Förfest med totalt främmande människor. Låter som potentiell flopp, men var riktigt trevligt:) Skrattade massor och pratade strunt. Vid ett(?) blev det taxi till Étage där vi dansade järnet. Efter lite väl mycket fokus på snicksack istället för dans så tröttnade jag och drog hem. Men är trots detta fantastiskt nöjd med kvällen:) Har alltid kul med Biff och Tove!!




10 år!

Idag fyller en av mina älsklingar år..
Kvick blir 10.
En riktig liten gubbe

Långfredag...

Jobbat idag...var först tänkt 9-14, men fick stanna till 15. Röd dag = goa pengar!! Kände mig ganska seg, fick t.o.m. kommentarer om att jag inte var som vanligt. Skumt.. Jaja, så är det väl ibland. Babe kom till Mobilia när jag slutat, kollade runt lite och fikade på Espresso House.. Laxbagel och stor latte, mums:) Har knappt gjort nåt alls sen jag kom hem, påskpysslat lite och lagat middag till mig och min karl..

Imorgon står jobb på schemat igen, dock endast 9-14..
Sedan bär det av till Svedala för påsklunch med familjen och delar släkten. På kvällen blir det utgång, då det enligt Biffen är ett måste på påskafton. Vågar inget annat än att lyda;)

En helg i Göteborg...

Anledningen till att jag for till Göteborg denna helg:)
Camilla laddar för fest och visar upp sin kreativa hörna..

På spårvagnen ner mot stan!! Man kan se hur lycklig jag är över att vara där jag är, haha!!

Påväg ut första kvällen, till enklubb där man enligt Millan alltid har roligt.. Dock var det lite väl lite folk för min del. Även Camilla var förvånad och menade att det brukar vara bättre;)

Lite småseg sådär dagen efter, men orkade ändå ge oss ut på shoppingtur. Här har jag sjunkit ner i soffan inne i Millans nya favoritaffär.. Hade precis frullat på kafé Bagatelle och fyndat jeans på Prickig Katt:) Efter lyckad shopping drog vi vidare till Textival, en typ av mässa där mindre förlag visade upp sina alster. Intressant och lite kul att se vad som skapas bortom den stora scenen..

På kvällen firade vi earth hour tillsammans med en massa folk med dreads nere i ett industriområde... Cosy;) Var i alla fall riktigt trevligt, kändes som något jag inte brukar göra.. Bara att titta på folk och vissas konstverk till frisyrer var spännande..


Tors 1/4-10

April april!! Har hittills inte blivit lurad, men med tanke på att dagen är ung så finns det mycket tid kvar. Är inte superförtjust i 1 april om jag ska vara ärlig...jobbigt att gå runt på helspänn hela tiden:P Jaja, idag jobbar jag 9.45-18, sedan ska jag fixa lite påskrelaterde grejer innan det bär av hem till en påskledig kille. Jacob, den lyckosten jobbar bara till ett idag...
Today!
Linne: NYTT! Gina Tricot, ännu ett till samlingen. Inhandlat i Göteborg i helgen.
Kofta: Reafynd från H&M Divided Red
Tajts: Trotjänarna från Vila

RSS 2.0