Nyårslöften, my ass!!

Det där med nyårslöften är inte riktigt min grej. För ett år sedan stod jag vid tolvslaget på en gata i Linköping och lovade, tillsammans med Anders att det skulle bli vårt bästa år. Kan väl säga att det inte riktigt slog in...inte alls sett ur den vinkeln.
I mitt eget fall är jag för tillfället otroligt glad och lycklig. Året som verkade bli en enda förvirrad röra av depression och snurriga tankar svängde helt plötsligt. Tack du ljusets drottning(Lucia) som förde ljuset åter till mig.
Alltså, istället för nyårslöften satsar jag på nyårsförhoppningar.. Positiva sådana..
År 2008 hoppas jag:
- Att jag ska komma in i Stockholm så jag kan få påbörja min drömutbildning
- Att jag och Jakob bara får det ännu bättre. Trots att vi setts så länge så känns det ändå väldigt nytt. Och mycket spännande.
- Att jag får spela mycket bra och rolig volleyboll, och att jag håller mig hel. Minsta smärta gör mig livrädd, inget får hindra mig från att göra det jag älskar mest.
- Att min familj och alla jag känner får vara friska, hela och glada.
Slår detta in kommer det här året att bli otroligt fantastiskt bra. Jag känner på mig att det blir så.
image82
Gott Nytt År på er alla vackra raringar ute i världen!!!

Gott Nytt År!!

image80
Idag är det nyårsafton!! Anser jag..Jakob menade att man inte kan kalla det nyårsafton förrän ikväll eftersom folk faktiskt jobbar idag. Jag anser att han snackar skit, vad ska man då kalla det??? Nyårsdan är ju inte förrän imorgon.. Nä, det köper jag inte, folk jobbar ju på julafton också och då kallas det ändå julafton hela dagen.
Ska hem till Jakob på middag vid sju och sen ska vi till Åkarp på fest. Wohoo, det kan nog bli riktigt skoj.
image81Hoppas bara att Biffisöt kan hänga med..hon har blivit lite krasslig, stackaren. Men en fest är ju inte en fest utan min lilla Biff. Hoppashoppas..

I den mörka natten..

365845-79
Ja, jag är uppe nu.. Kan inte sova. Fast jag är trött, så trött. Men snart kanske.
Lyssnade precis på Säkert! Hon är så underbart bra, fast hennes låtar funkar inte lika perfekt på mitt liv längre. Tur är väl det. 
Just nu är det Marit Bergman som gäller. Hon gör mig glad...det är vackert. 

Fredag+Lördag=Fattig Karin

Igår var det fredag och shoppingdag. Trodde jag, haha. Köpte en kofta från H&M i 100% merinoull. Är lite inne på det materialet just nu, mycket skönt. Problemet är bara att man sedan inte vill använda några andra kläder. Blir kanske lite äckligt i längden..
Det var allt, hittade inget annat. Var och fikade med mamma och de två små. Min lillebror är en riktig bonde. Svepte den varma chokladen och ägnade resten av tiden till att fråga om när vi skulle gå.. Vilken tölp, haha!!
Tillbaka till shoppingen..idag var det andra bullar!! Var ute och svängde i Lund...skulle köpa något till nyår. Ska nog fira med Jakob, hänga med på fest. Är lite nervig, och bästa boten för det är att klä sig sjukt snyggt! Köpte en klänning, skor, två nya bh och en väska. Helt ny inför det nya året alltså. Plus att jag hittade ett par jeans som jag letat efter typ hur länge som helst. Blåa Replay med dragkedjor på bakfickorna. Sjukt snygga. Och på 40% rea!! Ibland blir man bara så lycklig!!

Bara en natt kvar detta år...

Att arbeta alltså. Sticker om en liten stund, buhu.. Tur att Jakob är tillbaka så jag slipper ta bussen, iaf hade jag varit om möjligt ännu deppigare. Så här ser förresten min nya tröja ut. Tvingade syrran att plåta mig och när jag ändå var igång passade jag på att sno hennes ursnygga mössa..
image77 image78
Tröja: Ny från H&M
Jeans: Nudie
Mössa: Stulen från syster som köpt den på Lindex
Med på bild 1 är även Kvick, som inspekterar sin mat.

Juldagen - änglarnas natt

image67
Gulliga Challe ställde snällt upp och gjorde en snöängel åt mig. Hon är för go´!! Juldagen var trevlig, rökte vattenpipa för första gången i livet, var sjukt fascinerad..
Jättetrevlig förfest hemma hos Challe och hennes syster, deras lägenhet var fantastisk! Vacker stuckatur i taket och mycket hemtrevligt inredd. Satt och snackade skit och åt julgodis i deras soffa. Sjöng julsnapsvisor och Challe hånglade med lill-Biff (Nej, inte med Biffen)
Därefter drog vi till Étage, kortast kö vinner...körde på den filosofin.
        
Jag gick och lade mig klockan fyra, hade då promenerat från Centralen till Värnhem, gick vilse och passerade en massa skumma gator.. Men jag kom hem iaf.


LallalaLund!!

Jag är tillbaka i mitt hem, och jag gillar det. Visst är det underbart att komma hem till mamma och bli bortskämd men jeez alltså. Hemma är ändå hemma.
Har precis varit och storhandlat, tvingade Jakob att köra mig upp till Willys. Han hade faktiskt lovat att jag skulle få följa med dit...för typ ett år sedan. Menmen bättre sent än aldrig. Nu är alltså kylen och magen full, tror jag ska göra pastasallad till inatt mest för att bevisa att salladen visst var ett meningsfullt köp.

Juldagen = Party??

Ja, tydligen!! Snart bär det av hem till Challe för litta preparty.. Whohoo, har aldrig varit hemma hos henne så det ska bli spännande. Har för tillfället Biffens alkohol i mitt förvar. Känner stor makt. Undrar vad som skulle hända om jag ¨glömmer¨ den.. Tror att mitt liv skulle vara i överhängande fara. Nog säkrast att inte ta risken. Man skämtar inte ostraffat om alkohol i Biffens närvaro..det är allvarliga saker, haha!!

God Jul alla vackra...

Nu är snart julafton slut, jag vet men har inte kommit till tidigare. Jeez vad social man ska vara på julafton..men trevligt är det. Har mest ätit idag, ojojoj vad mätt jag är. Pust och stön, har säkert gått upp flera kilon bara idag.
Julklappar har jag också fått. En brandvarnare. Trevligt när t.o.m. tomten läser min blogg och hör min bön, haha. Fick många andra fina saker också bl.a. en Olily-väska. Den är lovely, har tänkt att ha den som skolväska. Ljuvlig helt enkelt.
Imorgon bär det av till julotta i Västra Kärrstorp.. Den kyrkan tror jag inte jag varit i sedan jag döptes för 20 år sedan så det kan nog bli kul.. Efter det är det julottekaffe hos min morbror och hans familj nere i Äspö. Världens mysigate tradition tror jag. Detta är den egentliga anledningen till att vi överhuvudtaget går i kyrkan. Men det är ju kul att sjunga också tycker jag..
Puss och godnatt på er alla!!

Granen står så grön och grann i stugan...

Nu har jag anlänt till Svedala för att fira jul med familjen, mamma och syskonen alltså. Pappa kommer hem den 28:e.
Sitter vid datorn strax bredvid den vackra granen som de klädde igår...utan min medverkan!! Skandal!! Menmen. Granen är enorm, vi har i alla år jag minns haft pyttegranar. Men nu så. Jättetstor! Dock ser det ut som att vi knappt har något pynt alls, men det som är där är väldigt vackert.
Känner mig redo för julen. Nyklippt och nyslingad, är väldigt nöjd får jag säga. Köpte dessutom en ny tröja idag, får väl se det som en lillejulklapp.. Grå- och svartrandig  i merinoull. Mycket fin och skön.

Tur att det alltid är ljummet i Skåne.

365845-66
Hoppas inte Jakob får för sig att göra så här, för då kanske jag aldrig får se honom mer. Han har åkt till Norrland över julen, närmare bestämt till Ullbergsträsk. Vackert namn.. Jag saknar honom.

Nu är jag pigg.

Har varit lite halvtrött hela dagen, har varit med Biffen och tittat på volleyboll. Lugi mot Säter. Ett bottenmöte som Lugi vann med 3-2. Det var väl roligt, såhär inför jul och allt. Föråt mig som vanligt på alla goda kakor som min föredetta studiekamrat Eva bakat till matchen. Mums, minisaffranssemla. Säg om det om ni kan!!
Sen åt jag och Biffi sushi. Jag vete tusan, det är sådär tycker jag.
Min tanke var att vara pysslig coh gå och lägga mig tidigt..det har gått sådär. Min plan är att pyssla lite nu. Pyssla innebär att baka mer julgodis eftersom jag ätit upp alldeles för mycket av det. Fy mig.  Nästa år ska jag baka något äckligt istället..

Uttråkad...och lite hungrig.



image65
Jag har inget att göra....och eftersom jag för en gångs skull klätt mg hyffsat ordentligt så ska ni också få ta del att detta.
Tröja: H&M
Kjol: Lite för stor och lite omgjord, Vero Moda
Kalasbyxor: Nya släta, H&M
Sjal: Humana second hand
Skärp: Mammas gamla
Notera även min fina luggfläta. Det är Johanna, min kära postarvän som lärt mig hur man gör.
Var ute och cyklade lite tidigare, iklädd denna outfit. Det var kallt kan jag lova. Men var ju tvungen att hämta min älskade mobiltelefon. Nu är den i tryggt förvar igen. Röd, nyladdad med ljudbok och allmänt välfungerande. Hurray!!

Det var en process..

Har äntligen läst ut Processen av Franz Kafka. det var en process att ta sig genom den kan jag säga. Men känns som det är en bok som man med stolthet kan säga att man läst. Sånt är lustigt tycker jag. Att tvinga sig igenom en bok bara för att kunna säga att man läst den. Att hävda att en bok är fanatstisk, fast man bara läst en sida i taget innan man gått och och lagt sig, av den enkla anledningen att den fick en att somna in så skönt.
Menmen, nu är det gjort iaf. Och nu går jag över på lite lättare grejer. Har fått låna Luftslottet som sprängdes av Stieg Larsson. Hurray, det ska bli ett sant nöje. Även biografin Jag vill ha en egen måne, om Ted Gärdestad finns med på schemat. Julmysig läsning, here I come!

Måste dra!!

Ska iväg och hämta min mobil nu!! Den är färdig, hel och välfungerande igen. Vad underbart! Kan lyssna på bok inatt, jag håller på att bli knäpp. Satt och tittade in i ett fack hela natten som gick, inte bra för psyket.
Men nu börjar det bli bråttom, Emma med man kommer ju snart. Hjälp, gotta run!
By the way, mitt hår var frasigt när jag vaknade imorse. Skulle försöka piffa till det lite igår, så sprejade en del. Men nu har jag duschat så nu är det okej igen. På fredag ska jag till frisören, det ska bli fantastiskt underbart. Jag längtar!!

Tuesday afternoon..

Idag är det tisdag, jag ska jobba ikväll. Det är inte så kul. Men man vill ju överleva.
Idag har jag haft körlektion och träffat Jakob. En bra dag helt enkelt. Jakob halvsov och sa massa konstiga saker när jag kom tillbaka från körlektionen. Han var tvungen att gå klockan fyra sa han, men sedan stannade han mycket längre. Förvirrande, men nice. 
Pratade med min kära vän Ylva också, hon kom med det glädjande beskedet att hon ska flytta ner till Lund i vår. Åh, vad skojigt..då ska vi hänga massa. Som på den gamla goda tiden.. Hurray!
Imorgon kommer Emma på besök, tilsammans med sin kille. Det ska bli roligt, var ett tag seda vi såg, hon är ju så busy.
Funderar allvarligt på att gå och köpa godis, men vet dock inte om jag orkar. Försöker dämpa mitt sötsug med kaffe och julmust..det går sådär. Köpte förresten en julstjärna (en blomma) igår. Den gör mitt fönster än vackrare, jag har riktig julstämning nu, plockade fram lite tomtar igår också. Mmm, JUL!!

Planer är till för att ändras...

Skrev att jag skulle ägna gårdagen åt att softa hemma hela dan..men så blev det inte riktigt. Jag och Jakob gick upp typ vid två. Usch, jag var seg men mådde samtidigt hyffsat med tanke på allt. Åkte ut till Nova och shoppade lite julklappar, jag köpte inte en enda till mig själv..mycket bra pli. Höll dock på att bli knäpp på alla människor, jeez vad mycket folk det var. Efter shoppingen fikade vi/åt frukost på Espresso House. Mmm, favvofik med favvoperson, oslagbart. Fler sådana dagar tack, dock ska jag nog försöka sikta på att inte vara bakis nästa gång..
image64
Men Petra, vad porrig du ser ut.. Det gör inte jag, haha!

Knäppofest!!

image55
Det var skoj igår. Kort men intensivt. Ida kom hit och vi åkte tillsammans till Malmö. Trodde vi bara skulle hämta upp de andra hos Petra, men vi stannade där en stund. Drack och tog en massa fula kort, skojigt värre.. Sen stack vi hem till Üve och hade trevligt värre där med. Kan väl säga att jag var lite lätt seg, så när Petra och Elin sa att de skulle dra vidare så bestämde jag mig för att åka hem. Åt pölse på centralen med Ida och Karro, sen stack jag hem till Jakob. Han ville se film, det ville inte jag. Jag ville sova..det fick jag. 
        

Wohoo, snart är det partaj!!

Kom hem från Linköping för en stund sedan, fick skjuts hem. Lucky me, pojkvän med bil is the shit! Var i Linköping och spelade mot Team Valla idag, för min del har det varit en mycket lyckad dag. Jag fick spela hela matchen, hurray jag älskar att spela volleyboll!! Det var mycket roligt, var sjukt uppe i varv!! Jippiejippiejippie!! Vi vann också förresten, med 3-0!
Nu ska jag snart iväg till Üves examensfest, det ska bli mycket trevligt. Jag är trött men partysugen, får under inga omständigheter glömma kameran. Detta måste förevigas. Bilder kommer imorgon, jag lovar. Har tänkt pilla navelludd hela den dagen, kanske städa och bädda rent med.. Vi får väl se....

Time to sleep...

365845-54
Den här bilden har Biffen tagit..jag tycker den är rolig. Karolina ser superkort ut, mohaha.. Typ dvärg.
Nu ska jag strax sova, har varit en händelserik dag. Är fortfarande jätteglad, det lär nog hålla i sig. Imorgon drar jag till Köpenhamn, blev inget förra helgen och måste ju passa på att träffa Anders innan han återvänder till Sverige. Efter det blir det fika och bio med Biffisöt. Så trevligt så.

Oh, happy day!!

Idag är en superdupermegadag!! Jeez vad glad och lycklig jag är just nu.. Kom precis hem från en anställningsintervju, det var trevligt. Vi får väl se hur det blir, det är inte hela världen men skulle vara super.
En annan grej är att jag måste göra en update av mina svar på listan jag gjorde för någon dag sedan..
Har du pojkvän/flickvän? Ja
Hurray!!

Barnkalas.

Idag har jag klänning och kalasbyxor på mig. Det är superskönt och samtidigt soft. En glammigare variant av mjukisbyxor helt enkelt. Planen för dagen är att ta mig upp till stan och kolla upp en eventuell julklapp till mig själv.. Haha!! Gäller att prioritera, har hittills inte fixat en enda julklapp alls. Men det är ju ett tag kvar.

En diskussion är inte seriös utan MFF-halsduk..

365845-50
Om jag var på G den här kvällen?? The answer is Yes!!

 

Boring..

Jag har lite tråkigt, hittade den här hos Karro. Tänkte att något måste jag väl ha att roa mig med.

Har du pojkvän/flickvän? Nej
Är du kär? Ja
Hur tidigt stiger du upp? Sent
Vem/vilka vet mest om dig? Mamma, Emelie och Anders
Gillar du att slåss? Nja, föredar vildsinta diskussioner. Alla får så ont när jag slår dem..
Vad ska du göra ikväll? Träna volleyboll, hurray!
Har du utländska föräldrar? Nej
Var har du ont? Höger knä, när jag böjer det..
Är du bra på att måla? Inte så troligt
Vem kramade du senast? Camilla
Vad längtar du till? Julafton
Sparare eller slösare? Slösare
Bio eller promenad? Bio
Är du kittlig? Ibland
Rädd för insekter? Nej
Anser du att du är stark? Min styrka är min styrka
Nämn något som gjorde dig glad igår: Fick höra att det inte är kört.
Vad gjorde du kl 8 i morse? Sov, djupt.
Vad har du druckit idag? Kaffe, massor.
Vad var det senaste du åt? RisiFrutti och krans
Vad var det senaste du köpte? Ett guldigt och glittrigt hårspänne
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Ja, jag vet
Favoritklädsel? Naken
Vad gör dig glad just nu? Myskväll imorgon, Köpenhamn på fredag 
Höger- eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: Förväntansfull
Sommarplaner: Jobba, charter med Biffen, mycket glass
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Oändliga tillgångar   
Gillar du att sjunga? Ja
Vad längtar du mest efter just nu? Ett ja

Jaha, det här var ju skoj.. Vad ska jag nu hitta på??

My name is Svullo, Karin Svullo...

Sitter och äter RisiFrutti Christmas, jeez vilket töntigt namn...och dricker kaffe just nu. Kom precis hem från körlektion. Innan denna smällde jag i mig tre bitar av kransen min bagarväninnna Emma kom förbi med igår. I hate you..men ändå såklart inte.
Har kommit på att jag blir sjuk asocial av att ha lämnat in min mobil på lagning. Jag vill ju inte ens titta på fanskapet till lånemobil, den ligger kvar i jackfickan.. Blää!!
Har köpt ett hårspänne idag, guldigt och glittrigt. Jag får en väldigt snäll uppsyn när jag har det på mig, haha. Tro det eller ej.

Postafest!!!

365845-47
Så här snygga var Emma, jag och Emelie i lördags!!! Måste säga att förfesten var trevligast, från fyra till sex. Klockan sex var jag på topp, sedan gick det bara utför. När jag klockan fem på morgonen vandrade hem genom Lund kände jag mest för att lägga mig ner i valfri buske och somna. Men jag tog mig hem. Starkt.
 

Trött som en..

Usch och fy vad trött jag är. Fattar inte, sov ändå en hel del idag, men ändå. Skulle bara vilja mysa och leka koja hela kvällen, men det blir inget med det. Får vänta till onsdag..attans.
Lämnade in min mobil idag..den är trasig. Vissa av knapparna fungerar inte. Jag kan inte sätta på knapplås, sudda eller skriva meddelanden som innehåller bokstäverna j, k  eller l. Inte säkert att min mobil är färdig innan jul...jag gråter. Har fått en superful och hemsk lånetelefon. Jag ryser bara jag ser den. Och inte är den röd heller. Undrar om ThePhoneHouse blir sura om jag målar den själv, med nagellack...
Tål att tänkas på.

Inför allt..

Denna helg kommer att bli händelserik. Än har det inte hänt något, jag har haft en tidig körlektion men annars råder ännu stiltje. Dagen består av lite shopping och några timmars mys innan jag ska möta världens bästa Millan på stationen 17.37! Ikväll är det Kent-konsert och Schlagernatt på Helsingkrona som gäller. Jag och Biffen har dubbelkollat..
Imorgon bär det av till Köpenhamn, och därefter är det Postens julfest. Hurray!! Vad nice.. Ska gå på vaxmuseum och julmarknad i Köpenhamn. Pratade med Anders igår så hinner nog träffa honom en stund också. Hoppashoppas!
Nu ska jag ta en dusch, gäller att vara fin och fräsch när man får besök. Måste springa över till huset med gröna skylten också, även på den fronten gäller det att vara väl förberedd..

Om man tagit bort fysen hade jag varit i himlen...

Hurray, igår var det en trevlig träningskväll. Återigen var det dags för möte, endast spelarna den här gången. Bådade kanske inte så gott, men tycker nog att det var riktigt trevligt. Vi vändes oss inte emot varandra. Fick även reda på att Caroline fått jobb i Stockholm och flyttar i januari, februari. Buhu, men samtidigt Grattis!! Du kommer göra det så bra!!
Efter mötet följde sjukt nice träning, hade inte rört boll på en vecka..abstinens är bara förnamnet. Alla var glada och kämpade järnet, det är så man alltid vill ha det. Lycklig!!
Efter träningen fortsatte den goda stämningen att sjuda, Lundabilen åkte i samlad trupp till City Livs och köpte godis. Mums! Insåg dock när jag kom hem att jag inte kunde äta typ hälften av godiset utan att få sanslösa smärtor i munnen..en visdomstand som fular sig istället för att växa ut.
Sammantaget, mycket lyckat. Hoppas vi kan hålla kvar dettta ikväll också!! Det lär vi kunna!

Kör så att det ryker!

Börjde dagen med otroligt tidig körlektion, kl nio. Haha, jag lovar kändes som mitt i natten för mig. Särskilt när ens besök hållt en vaken fram till klockan fyra. Denne låg kvar och sov medan jag var ute och gjorde Lund osäkert. Finns det något mysigare än att komma hem till en uppvärmd säng och massa kramar?  Skulle inte tro det och det resulterade i att jag somnade om och sov fram till klockan ett. Mysmys..
Körlektionen gick väl bra antar jag, min lärare är jättebra. Pratar jättemycket och svarar snällt på alla mina frågor. Han anser dock att jag måste lära mig att våga gasa mer, det ska låta!!
Sitter just nu och äter upp de återstående negerbollarna från mitt bak igår. Det gick åt ganska många inatt, och återigen är hela min lägenhet täckt av kokos. Ska det vara så svårt?! Ska strax titta på julkalendern, är lite tvehågsen. Stör mig på tjejen, bara det att hon pratar stockholmska får min hjärna att krylla sig.. Plus att hon är ogin som få..menmen vi får väl se.

Efter många om och men..

image46
Har äntligen duschat och klätt mig ordentligt. Och nu är snart dagen slut. Det här med tajming är inte riktigt min grej. Min tanke var att jag skulle hinna gå och handla innan julkalendern, men det gick sådär. Satte mig här istället. Blev så nöjd med mitt klädval, allt som inte innebär tights och sunkig t-shirt är imponerande hemma hos mig.
Denna eminenta outfit består av:
Jeans: Svea
Top: Maria Westerlind
Kofta: Vila
Svart hjärtarmband och rött skärp med nitar: H&M
Nagellack: Mavala New Dehli
Guldigt spänne med stjärna: Numera nerlagd 10-kronorsaffär i Falköping
Nu återstår bara att vänta, julkalendern börjar halv sju.. Vad göra?

Det här borde man göra lite oftare!!

image45


Hurray, it´s monday!!

Jag älskar måndagar! En hel vecka kvar tills det är dags att bege sig till posten igen! Verkade inte som de hade några tider till mig i veckan, så det blir nog ledigt. Kan jag leva med. Johanna och jag diskuterade var vår livsglädje tar vägen på posten, och vid vilket tillfälle den försvinner. Vi gissade på när man begav sig hemifrån, medan Jakob hävdade att depressionen drabbar honom så fort han vaknar en söndagmorgon..
Jag sov till tre idag, snoozade i en och en halv timme. Skrämmande men skönt. Dagens plan består i att ta mig ner till källaren och boka tvättid. Haha!
Ska snart ta en varm dusch, me love! Typ världens bästa grej på vintern, ihop med min underbara ljusstake som jag satte upp igår. Det är så vackert!
Tror jag ska baka negerbollar idag också (nej, jag är inte för slaveriet). Får besök ikväll, där brukar de alltid uppskattas. Mumsmums, vad kreativt.

Säkert!

Igår var jag på konsert! Det var jätteroligt. Höll från början på att inte bli så roligt, missade nästan bussen. Fick springa som en dåre, tur att det är nära. Jag och Tove slog följe in till Malmö där vi mötte upp Emelie. När vi väl kommit in på KB började den stora väntan. Först förbandet Two horses som väl spelade i en kvart kanske. Därefter följde en halvtimme när det spelades musik medan folk bar instrument och dylikt av och på scenen.
Till slut efter många om och men började de äntligen spela. Och ojojoj vad bra det var då. Jag ville att det aldrig skulle ta slut, de är ju helt fantastiska! Jag kan relatera till så gott som varenda låt, beroende på vilket humör jag är på. De spelade även några låtar som inte finns med på skivan, även dessa var super.
Eftersom vi var ute i fredags så var både jag och Emelie ganska sega så efter konserten åkte vi hem. Tove och jag blev trackade av en italienare på bussen hem och vi var nära att bli nerspydda, annars gick allt väldigt bra.
Tanken var att jag skulle sova, men det gick inte så bra. Tjugo över fyra fick jag besök, då hade jag fortfarande inte kunnat sova någonting. Vet inte riktigt hur jag ställer mig till visiten, det är såklart alltid trevligt på något sätt..men ibland jag vet inte. 
Somnade vid halv åtta, och gick upp för ca en timme sen. Idag ska jag adventspynta och vila mig inför jobb. 


Dags att hasta vidare!

Jeez vad lång tid det tar att lägga upp bilder. Måste ju strax iväg och sitter här helt ofixad. Ikväll bär det av in till Malmö, KB ska besökas. Säkert! spelar där ikväll, hon är grym, det ska bli så kul. Tar det nog ganska lugnt i övrigt, är fortfarande väldigt seg. Hurray, puss och adjö!

Yesterday!

image33
Igår var det kalas, Myppan har fyllt 20 och firades i Hjärup. Av alla ställen. Jag gick vilse på vägen dit, pinsamt med tanke på hur liten denna by är. Menmen, det var en trevlig och ganska lugn kväll. Drack vin och tyckte för första gången om det...en upptäckt som resulterade i många glas.
Eftersom Mypp är tränare åt min systers lag så var även hon med på kalaset. Lite läskigt, speciellt med tanke på att de inte drack något utan dagen efter kunde berätta om alla konstiga saker vi gjort och sagt.
Stannade på festen till typ halv två, gick sedan till stationen och fick vänta en halvtimme på tåget till Lund. Resan tog fem minuter. Kan gissa att det är lätt att bli bitter om man bor i Hjärup..
Möttes på stationen, och fick en mysig natt. Tyvärr minns jag inte precis allt, min promille var något högre än brukligt. Men trevligt var det iaf. Åkte hem och köpte frukost till syrran och Angelica som sussat över hos mig.. Wienerbröd till frukost, mums. Fina vitaminer och näringsämnen kan jag lova.
        


RSS 2.0