Lite blandat

Kom hem i förrgår efter en skitrolig helg i Göteborg. Hann med att göra en massa och känner att jag fått en inblick i Millans Göteborg. Shopping har verkligen prioriterats, både de vanliga kedjorna och second hand. Fyndade bland annat en klänning jag spanat in på Gina Tricot, sänkt från 249 till 99!! Men bästa fyndet var ändå jeansen jag köpte på Prickig Katt. Tyckte de såg fina ut och när jag testade dem så satt de som en dröm.. Pris? 98 kronor! Funkar;)

Har även hunnit med utgång X 2, folktom klubb på fredan, earth hour-firande och pub på lördan.
Kände mig lite utanför på firandet då 85% av de deltagande hade dreads. Men det var kul att få uppleva. Har frullat på två trevliga ställen som jag planerar att släpa med mig babe till om vi tar en gemensam tur till Götet längre fram.

Igårmorse var jag sjukligt nervig och planerade att ringa Moblilia klockan 8 för att fråga om jobb.
Kvart i får jag mess om att jobba där 10-16, blev helt darrig när jag skulle svara, haha! Men jag fick det plus att de hade sparat en tid till mig idag...9-16:) Så glad man blir. Ska höra om mer tider denna vecka, annars får jag nog boka på poolen då där ligger ute en hel del.

Pratade med mamma igår och fick reda på att mormor krockade med sin bil i lördags...
Blev helt stum, reagerade inte alls utan satt bara tyst. Som tur var hade hon haft änglavakt, men har fått en skada på nacken och måste ligga superstilla ganska länge. Plus en bruten fotled. Men enligt min moster som såg mormors bil efter olyckan så kunde det gått så mycket värre. Fick någon typ av insikt någon timme senare och grät en stund i Jacobs famn. Tur att du finns min babe. Vill åka och hälsa på mormor, men då de haft vinterkräksjuka på sjukhuset så får man inte det än. Men så fort man får så tänker jag stå där!! Min fina mormor..

Fre 26/3-10

Wohoo, I´m off to Göteborg!! Solen skiner från en klarblå himmel, allt är packat och jag går mest och väntar på att få ge mig av:)
Vacation stylish..
Linne: Långt från Gina Tricot
Tröja: Redan en favorit, från Vero Moda
Tajts: Typ i jeanstyg, fast mycket mjukare och skönare.. Från H&M Everyday

Snart så...

Åker om två timmar och har precis packat. Blev typ ingenting, räckte gott och väl med min Olily-väska. Ganska skönt faktiskt, brukar annars ha med mig hur mycket som helst. Hoppas ju dock på att kunna införskaffa lite nytt under helgen;)

Solen skiner utanför mitt fönster idag och Millan meddelade igår att det ska bli fint väder i Göteborg i helgen.
Plockade fram vårjackan precis, den som inhandlades på juldagen. Såhär två månader senare ska den invigas. Känns som ett bra köp när man blir lite smålycklig av att se den.. Den är så fin!!

Tors 25/3-10

Löning idag ju!! Själv laddar jag för shopping i Göteborg:) Hurray, Millan ska guida mig runt till stadens bästa butiker. Låter nästan för bra. Shoppade faktiskt lite redan igår, men nu när jag testat allt så blev resultatet att allt får åka tillbaka igen. Inget kändes riktigt bra. Menmen, överlever nog;)

Idag kör jag soft och skönt...perfa för kvällsjobb:)
Börjar få en nervös knut i magen med tanke på nästa vecka. Snälla, gör så att det finns några pass till mig!!

Topp: H&M Everyday
Jeans: Gina Tricot, lånade av syster
Frisyr: Plattat i stram tofs
Nagellack: NYTT! Latte 2 Go, från H&Ms eget märke

För små:(

De passade inte:( Fan att man ska ha så stora fötter då! Sur jag blir. Som tur är så görs de i större storlekar så har nu förpackat skorna väl och ska sticka iväg till Ica och returnera dem. Sedan är det bara att vänta igen..men det får det vara värt för jag vill så gärna ha dem..

Salongen var stängd, ska titta förbi innan jobb också och se om den har öppet då...
Annars får det va till nästa vecka. Efter cykelturen stack jag iväg till Pildammarna och sprang två varv. Var inte supersugen egentligen, men kändes som det var tvunget med tanke på det fantastiska vädret. Är sjukt varmt ute, överväger på fullt allvar att inviga min nya vårjacka idag:) Får se, är en liten fegis som jämt blir förkyld..och det kanske är kallt ikväll. Menmen, kanske. Nu ska jag skutta in i duschen och sen blir det lunch.

Latte 2 Go!

Usch, har sovit superdåligt inatt:( Legat och vridit och vänt mig hela tiden, inget kändes bra. När Jacob stack till jobb strax innan åtta så gav jag upp och steg upp istället. Typiskt, när jag inte börjar jobba från 15. Menmen, nu är jag här i alla fall. Frukosten är intagen och har även hunnit diska det som var kvar sedan igår. Gjorde det innan frullen så jag kunde njuta riktigt ordetligt sen.. Kaffe, frukostbulle och ägg, mums!! Tittar på Nyhetsmorgon och målar naglarna i nyfyndat nagellack från H&M. Latte 2 Go heter det, kan ju inte bli mer perfekt. Föll stenhårt för trenden och har varit sugen på att testa de nudefärgade naglarna nu ett tag. Ser riktigt fint ut so far:)

Dagens planer är att sticka iväg till Ica och hämta mina nya skor... Hurray, hoppas nu bara att de passar!! Funderar på att kolla om det finns tid att få brynen ansade, de börjar bli lite vilda. Får kolla. Solen skiner så en cykeltur kommer sitta fint:)

Snåålt...

Haft en riktigt bra dag på jobb idag.. Mycket kassa, vilket kändes bra då jag var på barnavdelningen. Blir så trött på alla gnälliga, snålmänniskor som ska ha kartong till sina grejer. Igår hade jag en tant som handlat på Caroli och sedan åkt till oss för att få en kartong, då hon inte tyckte att Caroli hade några trevliga. Dessvärre hade vi samma, så tji fick hon:p Men seriöst, hur snål får man vara??!! Köp presentpapper för j*v*l*n!!!

Hemma nu...sitter i soffan och tar det lugnt.
Ett pass kvar denna vecka, jobbar kväll imorgon. Hoppas självklart på nya tider nästa vecka, men lät som att det var lite dåligt med det:( Men hoppas hoppas!! På fredag bär det av till Göteborg, har redan börjat fnurla på vad som ska få följa med. Behöver ju inte så mycket för tre dagar, men vill ju ändå känna mig piffig;) Är sjukt taggad för utgång, så den lilla svarta åker med i alla fall..

Förfesten i lördags...

Har varit av med min kamera några dagar, då babe tydligen hade städat bort den. Hittade den idag och rensade den på de futtiga små bilder jag tog i lördags. Alla från förfesten hemma hos Elin. Här käkade jag kebab och fick mitt hår lockat av Annie som anslöt efter ett tag.
Annie var tvungen att svepa lite vin mellan lockandet...tar ju på krafterna sånt där..
Stor och liten. Elin med klackar, Biffen barfota...
SnyggeBiff i tjusig kjol:)

Onsdag

Idag jobbar jag sent, vilket självklart innebar lång sovmorgon. Vaknade halvtio, masade mig upp och intog frukost i köket i sällskap av datorn. Har hunnit med en joggingtur bort till Pildammarna också, inte lika bra flyt som senast men kändes bra ändå. Tog det ganska lugnt och försökte njuta av att vara ute i det friska vädret. Solen var lite avvaktande, men har nu börjat våga sig fram alltmer. Härligt!
"Nu dödar jag dig"-blicken;)
Linne/blus: H&M Divided Black, nyligen upplockad från källaren.
Kofta: H&M Divided Black
Jeanstajts: Pieces

Frukostbullar..

Trots obeskrivlig trötthet lyckades jag roa mig riktigt bra efter jobb. Tur att det är nerförsbacke hem alltså, var sjukt seg. Väl hemma åt jag goda mackor med salmaim brie och paprika..mm! Sedan bestämde jag mig för att baka frukostbullar, bra tajming då jästen gick ut idag:) Precis när jag skulle börja upptäckte jag att smöret var slut, bara att springa iväg och köpa. Blev frukostbullar idag, härligt att ha i frysen och kunna plocka fram till frukost. Lyxigt:) Kanske kan locka fram min kärlek till frukosten igen, den har legat nere nu ett tag ju. Gillas inte!

Har även varit duktig och vikt tvätt.
Bra!! Nu är här så fint så här hemma. Hann även måla naglarna innan babe kom hem och det serverades nybakat till kvällsmat. Nu är det dags att sussa, jobar kväll imorgon. 15-20.15, lite träning innan skulle inte sitta fel. Hoppas på sol..

Update..

Har kommit in i någon slags "orkar inte"-period... Jobbigt som satan, känner mig lite smådown mest hela tiden. Menmen, i övrigt rullar livet på, jobbar typ. Hade en lugn dag i lördags tillsammans med babe...det regnade och var tråkigt. På kvällen var det volleybollfest, stack först på förfest hos Elin och sedan drog vi till Emma och Anders place. Villade runt i typ en kvart innan vi hittade rätt, gick typ i cirklar. Väl där var vi kanske något mer asociala än vad som är brukligt, men trevligt var det i alla fall. Mina nya strumpbyxor pajade så jag såg ut som en h*ra...annars bra. Tog inga foton, det nedan är snott från Biffen.. Jag hade lockar som Annie gjort, kände mig först som ett får och sedan fin:)

I söndags jobbade jag 12-18.15, därav det något lugna tempot i lördags.. På kvällen utnyttjade Jacob en av sina ÄlsklingsCheckar så det blev film, godis, cheezrings och cola framför Slumdog Millionaire. Ganska hemsk film när man tänker efter, men helt okej.

Igår jobbade jag 9.45-17...skum tid.
På kvällen var det comeback till volleybollen... Gick inget vidare. Men kul att träffa alla igen och få röra boll i alla fall. Nu ska jag dra iväg för ännu en jobbdag, 9-16 blir det. Babe jobbar länge ikväll så får se vad jag hittar på efter jobb...

Bulle bulle bulle!!

Bakade ju som sagt igår, och lyckades dra i mig en bulle nu till frukost trots att jag för en gångs skull inte var så hungrig när jag vaknade. Menmen, den gick ner. De blev riktigt stora den här gången, nästa gång får jag nog använda fler plåtar...

Mums!!

Fredag, jobb igen!!

Hurray, känner mig på gott humör idag! Jobb 9-16, sen ska jag träffa syster för en fika och därefter hänger jag med henne hem till Svedala och la famiglia:) Nice!! Har ingen aning om var solen tagit vägen idag, men spelar ju inte så stor roll när man ändå bara ska vara inne:p Hoppas på fina tider nästa vecka!!
Fridaystyle!
Topp: Gammalt reafynd från Gina Tricot, upplockad från källaren igår.
Tajts: Pieces, med fuskskinndetaljer nedtill
Klocka: Casio
Nagellack: Svart från H&Ms eget märke

Bakat..

Hade ett långt telefonsamtal med mamma innan idag, längesen vi pratade nu. Dagarna rullar ju på i ett rasande tempo, känns knappt som man har tid till något alls. Menmen, kul att få prata lite med mami. Skönt att få snacka av sig lite gällande framtidsplaner och dylikt. Jacob ska inte vara hemma imorgonkväll heller så jag funderar på hänga med Maria hem till Svedala efter vår fika...får se hur jag gör. Mamma ska ha middag med några bekanta så hon är busy. Men pappa, Anders och vovvarna har tid med mig iaf:)

Fick recept på frukostbullar av mamma...ett recept som skrevs av från ett mjölkpaket när jag var typ sju år. Jag har skrivit alla ingredienser, med typ världens största och spretigaste bokstäver...haha! Supergoda och enkla bullar, dock hade vi inget vetekli hemma så de får avvakta någon dag. Dock var jag sjukt baksugen så slängde ihop några kanel- och kardemummabullar istället. Lite kaosartat då jag fick springa och köpa mer mjöl. Gjorde dubbel sats då vi hade två paket jäst som går ut den 22...till detta behövdes 30 dl mjöl. Hehe, det blev många stora bullar. Mumsigt!!

Årets första..

Haft en soft men samtidigt flitig förmiddag. Burit upp och ner kläder och organiserat om lite i vår garderober. Skänkte bort lite plats i byrån till Jacob, det var han värd då alla hans kläder typ låg i en stor hög i garderoben. Funkar inte!! Nu är det så fint så...hoppas bara det håller i sig.

Då solen sken så vackert fick jag ett ryck och gav mig ut på en löprunda.
Årets första, och jeez vad bra den var. Bra tempo och flås, och vilket väder! Riktig vårkänsla, varmt och härlig luft. Stretchade ute på gården efteråt och njöt i fulla drag. Satsar detta år på att vara extra noga med stretchingen, framförallt med mina vader då de är extremt spända och korta. Känn som jag alltid lutar lite framåt, redo att ta ett steg. Men det jobbar vi på. Nu känner jag mig ganska nöjd med mig själv och min lediga. Ska skutta in i duschen och sedan fixa lunch..

Ledig torsdag

Tog lång sovmorgon idag, slog upp ögonen vid halv elva och kände mig likväl trött.. Ledig idag, vilket ger mig fruktansvärd ångest. Fattar inte varför jag inte bara kan njuta av att vara ledig och ensam en dag. Hallå, jag jobbar ju liksom imorgon igen. Frågade om tider nästa vecka igår, hoppas få positivt svar imorgon. Kan jobba måndag till torsdag, sedan drar jag till Göteborg!! Wohoo, längtar!

Dagens planer är att inte lägga mig i fosterställning och gny, haha!!
Nä, ska ner och se om det möjligtvis finns en tvättid då Jacob helt missade att tvätta mina träningskläder senast. Dett hade till följd av jag luktade svettig gammal gubbe när jag var på gymmet:p Försökte se oskyldig ut och hålla avstånd från alla andra, men ändå!! Hoppas på en tid nu klockan 12. Annars ska jag fortsätta skriva på det jag höll på med igårkväll och pilla lite med kläder. Träning? Vore inte helt fel..


Fortfarande ensam...

Trodde Jacob skulle komma hem vid sju, men där trodde jag fel. När jag ringde honom vid kvart över fick jag beskedet att de precis skulle börja äta middag. Lite snopet då jag ju trodde att han skulle komma hem och äta med mig. Menmen, blev till att laga mat till bara mig själv. Lax stod på menyn, hittade ett recept på arla.se...lax i ugn tillsammans med paprikafräs och bea. Lät ju super...dock hade vi ingen bea så fick bli hollandaise istället. Tror nästan det var bättre. La i lite färska champinjoner i paprikafräsen också...blev megagott. Serverades tillsammans med rivna morötter och ett stort glas vatten. Till efterrätt blev det kaffe:)

Har ägnat kvällen åt att läsa bloggar och skriva på en grej inför sökningen till höstens studier. Börjar känna mig lite stressad trots att det nästan är en månad kvar till det är sista ansökningsdag. Men vill göra detta ordentligt, känns som jag bara får en chans. Och jag vill ju så gärna!!

Sicko!!

Bra dag på jobb...det var först nu när jag kom hem som jag föll ihop totalt! All energi for iväg och det inplanerade träningspasset ströks. Egentligen måste man avboka pass senast två timmar innan, men då jobbade jag ju fortfarande. Är nästan lite spänd på vad som kommer hända nu.. Böter? Dassning? Spöstraff? Who knows...

Menmen, känner mig alldeles slut...kanske tur att jag är ledig imorgon.
Har en del som måste göras imorgon i vilket fall; tvätta, skriva på en grej, städa och ta upp vårkläder från källaren plus bära ner vinterkläder i källaren. Pust, ledig dag var det ja. Nu tänkte jag ta mig en varm dusch, hoppas det kan pigga upp mig lite... Jacob jobbar länge idag, så jag är alldeles ensam:p

R som i...


...REGEN!!!
Verkar perfa tycker jag:)
Denna kommer från BikBok och hade gärna fått pryda min body i vår.


Trött tisdagkväll

Hann hem och ta en kopp kaffe och en macka innan jag drog iväg på spinning. Pust, det var riktigt svettigt!! Men skönt...efteråt! Endast efteråt! Snabbt in i duschen, ut igen för att inta vegetarisk middag tillsammans med babe. Kvällen har spenderats iklädd mysbyxor och hoodie, sittandes i soffan med fötterna i babes knä, läsandes bloggar.. Gutt! Känner mig nöjd med starten på veckan:)
Djupt fokus på Jacob som sitter bredvid mig i soffan.
Han läser någon bok om att bli miljonär. Låter bra tycker jag..

Roliga saker för övrigt idag.
Planerat in fika med lillasyster på fredag och bokat tågbiljett till Göteborg till nästa fredag. Hade dock bara råd med ditresan, haha!! Jaja, det löser sig:)

Hemklickat!

Då jag reklamerade mina stövlar igår så kände jag mig manad att spana efter ett par nya skor. Använder ju uteslutande converse, men kände att det kunde vara kul med något annat som omväxling. Kanske... Vi får väl se hur det går. Hittade i alla fall dessa finingar, klicketiklick sa det och nu är de påväg hem till mig!! 199 kronor, ett kap om ni frågar mig:) Kommer från Halens...

Bra dag...

Lugn dag på jobb...en måndag helt enkelt. Har kört nya varor hela dagen, Dam och Divided. Så mycket fint, blir ju ganska så shoppingsugen. Menmen, får inte!! Efter jobb var jag inne och reklamerade mina supersköna vinterstövlar då de gått sönder där bak:( Ville egentligen inte, men köpte dem med baktanken att kunna ha dem nästa vinter också...och det går ju inte när de redan pajat. Nu är jag lite kluven om jag ska invetsera i ett par andra lite varmare skor eller köra på converse och hålla tummarna för att våren snart är här... Hmm...

Efter jobb drog jag till Friskis och gymmade
. Hade glömt vattenflaska och hänglås så var tvungen att inhandla det. Massa folk, alla crosstrainers var upptagna när jag skulle värma upp så fick cykla istället. Inte lika kul, men jag blev varm i alla fall. Snabbt pass, sedan hem för dusch och middag i form av spaghetti och köttfärssås..

Fick mess av Millan idag...nästa fredag åker jag till Göteborg för att hälsa på henne.
Ser framemot det som bara den, kommer bli så kul. Känns lyxigt att ha tillgång till en inhemsk gudie, så jag slipper känna mig så vilsen;)


Mån 15/3-10

Ny vecka, med jobb på schemat igen. Känns bra!! Idag jobbar jag 9-16, sedan är planen att bege mig direkt till Friskis. Får se om jag lyckas;) Solen skiner idag, hurray! Det här blir nog en bra vecka!
Soft inledning på veckan!
Linne: Gina Tricot
Kofta: H&M Divided Black
Tajts: Gina Tricot
Nagellack: Rosa från Depend, nummer 87

Kvällen igår..

Blev en riktigt lugn och skön kväll här hemma igår. Babe har bloivit förkyld och jag hade huvudvärk så kändes som ett klokt val. Jag stod för matlagning(!) bjöd på ugnsstekt falukorv med potatismos. Till efterrätt bakade Jacob en äppelkaka. Riktigt lyxig söndagmiddag:) Tittade även på Luftslottet som sprängdes, den var riktigt bra. Tycker om när de goda segrar och saker knyts ihop..


Melodifestival och Hipp

Big happening igår som sagt, Melodifestivalen!!! Wohoo, taggad till tusen då det var alltför längesen jag var ute och dansade järnet till schlager. Kom till Biffen vid sju och möttes av orden att jag och Tove skulle vara snälla och vara tysta i tio minuter så att hon kunde plugga klart. Kuuul inställning;) Löste det genom att vi gick och hämtade pizza...med bea!! Wohoo, jag tog en egen medan Tove och Emelie delade. Bad choice säger, då den gick ner lätt. Mums!! Emelie kalasade på mina överblivna kanter, hon blev inte mätt.. Kollade Mello och röstade som tokar på Salem...och lite på Anna. Lite småsorgsna över att inte Salem vann...men nöjda med kvällen likväl. Premiär på Hipp för min del, gillades skarpt då det till 85% spelades schlager. Dock är jag nog mer förtjust i Helsingkrona, då jag tyckte det blev för mycket spring och för lite dans när det fanns två dansgolv. Menmen, sjukt kul kväll i alla fall.. Bildregn!!

Snyggast på Hipp!!
Obligatorisk partybild... Kände mig så fin i klänning som jag lånat av lillasyster. Ovant med bara armar, men det funkade. Paljetter, svart, guld och rosa var temat.

En av toadörrarna på Hipp var ett skämt, den var avtagen och vänd uppochner.. Men toan funkade:p



Skönt att ha en pelare att luta sig mot när promillen är hög..

Bokklubb, jobb, Mello och vila...

Oj, redan söndag! Har ju hunnit hända en massa saker. Trevlig bokklubbskväll hemma hos Sara i fredags. Boken visade sig vara lite svårdiskuterad, men samtidigt uppkom lite skilda åsikter. Och sen pratade vi om massa annat också såklart, som alltid. Sara hade dukat upp en buffé av snacks...supergott som alltid. Jag åt lätt mest, som vanligt. Därför jag föredrar att äta och umgås med mina volleybollvänner. Vårt ätförmåga är mer synkad;)

Lördagen bjöd på jobb 9-15, rullade på bra men blev lite irriterad då syftet med att jag var där inte fylldes riktigt.
Hade jag varit den som satte in folk hade jag tagit mig en titt på detta. Menmen, kul dag i alla fall:) Skönt att gå hem klockan tre.. Hann ta det lugnt hemma tillsammans med Jacob, sen skuttade jag in i duschen och gjorde mig fin inför kvällens partaj. Pizza, cider och Melodifestival tillsammans med Emelie och Tove. Vi höll stenhårt på Salem...men det gick ju inte så bra. Höll dock Anna som tvåa, så får väl tycka det är okej. Men ändå...inte. Jaja, dränkte våra sorger och tog taxi till Hipp för några timmars dans. Jag gav upp först... Tog taxi hem, riktigt lyxig kväll.

Idag tvingade Jacob mig ur sängen vid tolv.
Sedan dess har vi hunnit vara på Willys och handla, vika tvätt, diska och fika med babes föräldrar. Solen skiner idag, vilket gör en på så bra humör. Kvällen kommer bli en lugn historia, måste ladda för veckans jobb...fem dagar är inplanerade:)

Fredagkvällen

Sedan hemkomst har jag klämt i mig tre mazariner och två koppar kaffe. Fina grejer. Nu ska jag cykla iväg till Sara för att diskutera Pol Pots leende tillsammans med henne och några andra damer. Trevligt ska det bli:) Imorgon ska jag jobba 9-15, jippie!! Fick även fem tider nästa vecka, varav en söndag. Det rullar på riktigt bra får jag säga...

Lite creepy framsida tycker jag...

<3

Min fina kille fick en liten present av mig nu på morgonen.. För att han är den han är, för att han är så duktig och fått nytt jobb och lite för att det är vår dag imorgon. Anledningen till att han fick den redan idag är att han lider akut skjortbrist då alla är i tvätten. Blir väl till att sticka ner och boka tvättid snart...


















Sööt!! Jacob utövar sina favoritmorgonsysslor...dricka kaffe, läsa tidning och snusa. Perfekt morgon!!

Fre 12/3-10

Han körde hårt med mig igår, den käre massören. Tryckte bland annat ut musklerna i käken...inifrån!! Gaah, gjorde sjukt ont! Men jag stod ut och hoppas nu på bättring. Även axel och nacke fick sig en omgång. Känns så skönt att han tar tag i mina problemområden och går in ordentligt för att göra dem bra igen:) Var lite matt efteråt och idag är jag lite öm..

Idag jobbar jag 9-15, därefter ska blir det en tur till systemet då festligheter står på schemat denna helg.
Bokklubb hos Sara ikväll och Melodifestival och utgång med Biff och Tove imorgon! Jippie, så skoj!!
Fredagsfin!
Linne: H&M
Tröja: Vero Moda
Jeanstajts: Pieses

Mellanlandning

Vilken dag! Jobb 9-16, därefter cykla till Friskis på Heleneholm för ett pass indoorwalking 17-18. Pust, det var riktigt svettigt och jobbigt. Men känns fantastiskt bra nu efteråt:) Kände att jag behövde lite kondis idag efter två dagar med fokus på styrka.

Nu har jag precis duschat och sitter och tar igen mig i köket.
Ska strax cykla iväg för en timmes massage. Ska bli skönt...hoppas jag. I alla fall efteråt;)

Torsdagmorgon...

Wohoo, jobbar morgonpass idag...9-16! Hade en problematisk morgon då det kom till att välja kläder. Lyckades dock bestämma mig redan vid andra alternativet, då jag direkt insåg att det inte var lönt att köra på nåt annat än det jag egentligen ville. Nämligen syrrans jeans med en topp till. Precis som igår och i förrgår. Herregud, man kan verkligen se mönster i mina klädval. Jag älskar sönder kläder... Tittar man genom min outfitbilder så går det lätt att se att "där köpte hon den tröjan/de byxorna mm". Haha, undrar om andra gör så också..? Inget som jag lagt märke till i alla fall. Men så är ju människan också egocentrisk..

Enda negativa med att jobba tidigt pass är att mitt ansikte inte riktigt hänger med i svängarna...ser ju så sjukt trött ut!!


Ons 10/3-10

Känns som jag hunnit med en del idag...utan att känna stress. Inte ofta det händer, tycler ofta det är stressande att börja sent. Man har liksom gott om tid men ändå inte. Sitter och ser timmarna räknas ner utan att kunna ta sig för någonting. Men icke idag!! Gympapass avklarat, känns alltid mest i armarna.. Gutt! Har efter det hunnit käka lunch och dricka kaffe. Nu känner jag mig redo för att jobba kväll..
Today!
Topp: H&M Everyday
Jeans: ''NYA!'' Lånade av lillasyster, kommer från Gina Tricot. Mjuka, slappa med resår nedtill...sjukligt sköna:)

Onsdag

Lång dag på jobb igår...lite småseg sådär. Men ändå, jobb är jobb och det är kul att vara där:) Fick supercravings efter naturgodis när jag hade slutat så var tvungen att springa in på Ica och inhandla detta.. Väl hemma blev jag bjuden på tomatsoppa med macka och en semla till efterrätt...för att fira att Jacob fått nytt jobb! Hurray!! Min bästabästa kille:)

Idag tog jag lite sovmorgon och planen är nu att bege sig till Friskis klockan 12 för ett gympapass.
Ska på massage imorgonkväll och gissar att jag kommer få stå över träningen på fredag pga det...så gäller att köra på idag och imorgon:) Börjar jobba klockan tre, ska höra om tider nästa vecka och se om jag kan få klart besked gällande sommaren. Hade varit så skönt. Känner att lite depp är påväg igen...känns som livet står lite still. Har suttit och skrivit på en grej idag som förhoppningsvis ska fixa till det. Går en spännande höst till mötes hoppas jag...

Igår i Svedala...och lite idag.

Jeez vad fort måndagen gick...nu är det ju redan tisdag. Jobbdagen bara susade förbi, helt plötsligt var jag ute på promenad med vovvarna tillsammans med Maria. Var tvungna att ladda upp inför fikan Maria fixat till oss ju. Mmm, mycket gott...wienerbröd och vaniljhjärta. Det gjorde du bra, lillasyster. Hängde mest runt hemma, snackade och kollade genom Marias garderob. Börjar äntligen kunna dra nytta av att ha en syster, rent klädmässigt alltså;) Fick låna en klänning till helgen och ett par jeans...gutt! Cyklade tillsammans ner till Ica för att handla middag, kallt som satan. Lyckades hitta Ica-Erik och övertala honom att köra hem varorna. Väl hemma lagade syskonen Regen ihop kvällens middag...tacos!! Hurray! Med kladdkaka och glass till efterrätt. På en måndag!! Fick skjuts hem av lillebror...riktigt glad och nöjd med dagen:) Roligast var lätt när lillebror Anders skulle berätta om sitt nya soroundsystem... Jättebra, förutom att endast en högtalare fungerade... Hahaha!! Fast det löste sig sen. Söt.

Idag gick jag upp supertidigt...duktigt värre.
Har hunnit med frukost och en tur till Friskis. Blev inspirerad av Erik som berättade att han stigit upp halv sju igår för att hinna träna innan han började jobba klockan nio. Strongt! Jobbigt nu när volleybollsäsongen är slut, nu måste man själv ta ansvar för att fläsket hålls i schack... Pust!! Menmen, bra förstadag i alla fall:)

Mån 8/3-10

Frost på taken...vad är detta?! Trodde våren var påväg. Jaja, blir till att dra på vintestövlarna.. Är fortfarande lite depp, dels för beskedet igår och dels för att det känns lite skumt att säsongen är över. Skönt med ledig tid, men trist att inte få träffa alla hela tiden. Btw, vi är med i tidningen idag...framsidan av c-delen och stor artikel i. Fokus på uteblivet kval, men säsongens succé nämns i förbifarten;p
Måndagsklädsel!
Linne: H&M
Tröja: NY! Underbart fin från Vero Moda
Jeanstajts: Med fuskskinnsdetaljer nedtill på sidorna, från Pieces/Nelly

Lördagens middag

Måste ju säga några ord om middagen hemma hos Sara igår. Alltså där har vi en tjej som kan laga mat, hon är så sjukt duktig!! Supergod gryta med potatis, rostade rödbetor och sallad till. Tror att det var cheesecake vi fick till efterrätt. Inte helt säker, men fantastiskt gott var det i alla fall. Vi var nog tio tjejer, hade riktigt roligt:) Brukar bli lite nervig när jag ska träffa massa folk jag inte känner, men detta gick över förväntan. Alla var så glada, trvliga och pratiga. Var nästan sugen på att hänga med ut bara för att vi hade så kul, men till slut tog min ansvarsfulla sida överhanden;) När de andra drog till Tangopalatset för att dansa salsa så drig jag hem för att sova.

Säsongens sista match...

Sista matchen för denna säsong...ville ju gärna avsluta på topp. Det gjorde vi inte, för att uttrycka mig diplomatiskt. Lyckades till slut vinna med 3-2, har lite svårt att fatta det faktiskt. Svårt att känna glädje trots att jag tog 33 poäng(!!!) Har aldrig tagit så många förr, lite småsjukt:) Men har svårt att känna glädje då Jessa idag meddelade att hon och Dan ska flytta till Örebro...dvs hon kommer inte träna oss mer:( Blev sjukt ledsen, tårarna föll. Blir kanske bra ändå...men är just nu tveksam. Jessa är den bästa tränare jag någonsin haft och jag kan inte förstå hur någon ska kunna ersätta henne. Menmen...

Imorgon är det tillbaka till verkligheten med jobb 9-15..
Gutt med morgonpass, var ett tag sedan nu. Efter jobb åker jag till Svedala. Ska fika med Maria, gosa och gå ut med vovvarna och träffa familjen. Kul med något annat än bara jobb och träning för en gångs skull:)

Perfekt lördag..

Idag var både jag babe lediga:) Underbart, händer inte alltför ofta. Vi fick ju walkover mot Linköping, så jäkla rätt!! Skönt efter en vecka med långa dagar att bara få vara ledig:)

Dagen inleddes självklart med sconesfrukost...babe bakade. Förra veckan var ju mjölet slut så då fick jag inga, vilket var en stor besvikelse. Men idag var de perfekta. Jag fixade lite i babes garderob medan han gjorde frukost. Hade fått med mig lite galgar hem från jobb, så nu har jag rensat lite. Så fint så blev det.

Efter frullen blev det promenad i det vackra vädret bort till Stadion...Jacob skulle köpa nytt årskort. Promenerade genom Pildammsparken, härligt med den kalla luften och solen som sken så fint. Landade på kafé Sorl för latte, dumlemuffins och läsning av Nöjesguiden. Efter det lite kik i affärerna...jag köpte världens finaste tröja. Såg en kund för ett tag sedan som hade en sån, men hann inte fråga var den var ifrån. Nu hittade jag den på Vero Moda. Randig, luva och fickor...fantastisk!! Samtidigt som jag köpte den så lovade jag babe att inte shoppa något mer innan löning. Hur ska detta gå?! Jacob tror inte på mig, så nu måste jag klara det:)

Träffade syster som var på stan med kompis.
Fick ta en snabbtitt på de nya boobsen...såg bra ut. Lite gulblå och svullna än så länge, men kommer nog bli fint.

Hemma igen nu, sitter i soffan och dricker kaffe. Jacob
tittar på fotboll, jag läser bloggar och funderar på vad jag ska ha på mig ikväll då jag är bjuden på middag hos Sara. Ska bli jättekul, men får ta det lite lugnt...sista matchen imorgon ju.

Fre 5/3-10

Var tvungen att köra på en riktigt vårig outfit idag.. Känns som det inte funkar att klä sig mörkt och murrigt när solen skiner så vackert. Mina dagar ser ganska så likadana ut för tillfället, särskilt den här veckan som ju mest bara bestått av jobb. Hinner inte träna idag, vilket ju alltid gör mig ledsen:( Sista matchen på söndag, hoppas vi spelar bra. Vill ju avsluta på topp!

Linne: Gina Tricot
Kofta: H&M Divided Black
Tajts: H&M Everyday
Klocka: Casio
Frisyr: Läskigt liten hästvans, långa luggen fäst med klämmor med gröna stenar från H&M. Kändes knappt som jag knappt hade något hår kvar innan när jag tvättade håret. Lustigt, för det ser ungefär likadant ut som innan när det är utsläppt. Men tofsen är liten...

Fredag

Släpade mig ur sängen och in i duschen vid åtta idag. Känner mig riktigt fräsch nu, med nyrakade ben, nytvättat hår och insmord kropp.. Mmm. Sitter fortfarande vid frukostbordet, invirad i morgonrock...tittar ut och ser solen skina. Nice! Lång dag på jobb idag så känns skönt att inleda lugnt.

Kort dag..

Den här dagen har gått supersnabbt, tänk vilken skillnad det är på att börja 12 och på att börja 15. Gutt med en sån dag den här veckan i alla fall, imorgon börjar jag klockan 12.. Ska inte gnälla, bad ju om det själv. Gäller att utnyttja tiderna väl;) Har tjatat om mer tider, hoppas få besked imorgon..verkar som det kanske finns någon. Det är så man får göra om man inte kan få längre vikariat. Tjata, tjata och tjata lite till. En vecka i taget. Fortsätter så länge det ger resultat. Trivs ju så sjukt bra!! De är underbara mina kära kollegor:)

Trodde jag skulle bli serverad fiskpinnar när jag kom hem, men babe pallade inte laga mat så blev bjuden på kycklingkebab istället. Haha, de rike de kan! Riktigt gott:) Har pratat med mamma lite, blir inte så ofta när bägge är busy. Maria opererades i tisdags och det har gått så bra så. Hoppas kunna åka till Svedala och fika med henne nästa vecka. Måste ju se resultatet;) En tråkig sak mamma berättade var att lillebror Erik blivit blåst på 5000 spänn(!!!) av en bedragare på nätet.. Fyy faan!! Ångest så det vrålar om det! Stackars lillebror:(

Ombytt...

Det rasslade till i mitt brevinkast och in föll ett par jeanstajts från Nelly. Beställdes i fredags...har spanat på dem länge. Bevis! Givetvis var de tvungna att invigas direkt, betyget än så länge är att de är mycket sköna och sitter bra. Kombinerar dem med rött linne från H&M och den nya beiga/cremefärgade koftan från H&M Divided Red:)


Nyklippt!

Hemma igen efter ett snabbt och kallt besök i Lund. Felberäkning att ta conversen märkte jag ganska snabbt, solskenet bedrar idag. Håller just nu på att fixa ihop lite lunch...mozzarella-, pesto- och tomatmackor. Mums! Kaffe till det, kan inte bli bättre.

Försöker visa upp min nya frisyr.. Lite svårt att se kanske...inga större förändringar egentligen. Men betydligt kortare, nu är allt det gamla och slitna borta. Skönt! Det är även ordentligt uppklippt och urtunnat. Frisören la i lite dust it(tror jag det heter..den lilla röda burken) för att skapa volym. Något jag annars brukar jobba mot. Känner mig lite fluffig, men tänker tvinga mig att ha det utsläppt på jobb idag. Försöker så smått:)




Tors 4/3-10

Som jag tidigare sagt, jag snöar in på saker. Kände mig så sjukt bekväm i jeanskjol och strumpbyxor igår att de fick åka på idag med. Dock kör jag på en annan överdel, någon måtta får det vara;) Är lite smårufsig, pallade inte mer än sovknut nu innan frissan. Dags att bege sig, får inte missa bussen!
Today I´m wearing this!
Topp: NY! Present från babe, från H&M Everyday
Kjol: Vero Moda
Strumpbyxor: Ribbade från H&M
Klocka: Casio
Det är frost på taken idag, men tänker likväl köra på converse...guldiga sådan. Fint mot allt det svarta:)

Fattig men fin..

Hade en bra dag på jobb igår, gick riktigt snabbt trots omständigheterna..dvs att jag var på barnavdelningen;) Var och hämtade ut min cykel innan jobb, härligt att kunna fara fram igen. Lite tempo liksom. Reparationen gick på 610 spänn!! Kände hur jag helt plötsligt gick från välbärgad till fattiglapp, haha! Samma visa varje månad. Menmen, behöver min cykel..pallar inte gå överallt.

Idag är en glad dag, för idag ska jag till frisören:) Ännu mer pengar som rullar ut, men det behövs verkligen. Min man har inte tuktats sedan i september så det behövs. Blir att fara till Lund, där min favoritfrisör huserar. Gött att hinna göra det innan jobb...kommer känna mig jättefin. Blir bara toppning, förhoppningsvis lite urtunning och uppklippning. Ser framemot att bli ompysslad:)

Ons 3/3-10

Solen skiner idag vilket jag tolkar som ett tecken på att våren är på väg. Trots att det sagts att det ska bli snorkallt idag:p

Topp: H&M
Kjol: Vero Moda
Strumpbyxor: Ribbade från H&M
Frisyr: Hästsvans och luggfläta
Påväg till jobb blir det vinterjacka, halsduk, vantar och vinterstövlar...är nog ganska kallt fortfarande ändå.

12-20.15...igen.

Tredje dagen med schemat 12-20.15, känner att det börjar ta på en. Imorse var jag helt snurrig när jag gick upp, är nu inne på andra koppen kaffe och känner att det börjar släppa så smått. Har varit ganska busy dagar med mycket kunder och många sjuka i personalen. Pust!! Igår var jag ensam på golvet under en timme samtidigt som jag hade proven = ta alla telefonsamtal. Menmen, kul att få jobba:) Hoppas på att få tider nästa vecka också, har fiskat lite efter det..

Känner mig redan lite stressad med tanke på att jag måste sticka direkt från jobb till träning.
I måndags sprang jag nästan till Heleneholm, då min cykel ju är punkterad. Lämnade in den igår och ska hämta den nu innan jobb. Snabb service..gillas starkt:)

RSS 2.0