Handlat och käkat...

Myser i soffan iklädd nya, reafyndade koftan från H&M Divided Red:)
Kör som synes med utsläppt hår idag, känner att jag måste börja ha det lite oftare. Får tvinga mig själv nu i början, känns så ovant. Menmen, det är ju ganska fint..

 

Riktigt skön kväll, efter att ha släpat hem en massa tunga kassar.. Pust, nu har vi en massa mat. Jacob valde att utnyttja en av sina ÄlsklingsCheckar så det blev jag som fick laga mat ikväll. Blev tacos såklart, som alltid när man handlat:) Mumsigt värre, med Vienetta choklad till efterrätt. Plus lite smågodis. Imorgon är det nya tag igen..


Nu har vi tittat på skidor i tusen år.
Är ganska glad att OS är slut. Nog för att det är kul, men man tröttnar lite när en älskade är smått besatt. Känns som vi sett allt:p Dock var det kul ikväll då det slutade i ett svenskt brons.. Och man är en ganska stolt svensk när man ser sammandraget:)

Malmö-Solna 3-1

Vinst igen! Självklar sådan. Sen att vi skänker bort ett set kan man ju ha lite att anmärka på. Vi är vana vid att mottagningen inte alltid är hundra...men att anfallet inte funkar det är mer chockerande. 40 egna misstag säger väl en del... Menmen, en vinst är en vinst och vi fick med oss ytterligare tre poäng.. Ligger i nuläget tvåa, hurray!!

I nuläget, är placerad i soffan efter en varm, skön och välförtjänt dusch.
Dricker kaffe och äter choklad. Planen är att åka och storhandla.. Vuxenpoäng på det, ska bli riktigt skönt att fylla alla skåp igen. Ikväll blir det tacos:)

Malmö-Uppsala 3-1

Vinst idag, känns som vi är tillbaka på banan efter det hemska som hände i onsdag.. Uppsala var sent på plats, så matchen kom igång lite efter två. I första set hoppar en av deras spelare över på vår sida så att Karin H stukar foten.. Blir så j*vla förbannad på sånt!! Vad är det för amatörer som inte kan hålla sig på sin egen sida! Denna tjej toppar poängligan i allsvenskan, men kan inte hålla sin fötter där hon ska. USELT!!! Lite skakade av Karins skada förlorade vi tyvärr första set. Men sedan hade vi det i våra händer och resultatet kunde skrivas till 3-1!! Hurray!!

Yeah!!!

Vinsten innebär sconesfrukost imorgon, babe hade lovat:) Det bästa jag vet och perfekt uppladdning inför matchen mot Solna. Yes, två matcher på en helg. Nu tar vi med oss den här känslan.. Ikväll blir det Melodifestovalen tillsammans med Jacob, Emelie och Malmös bästa kebab(enligt Biff).. Skön lördagkväll helt enkelt.


Igår och idag

Gårdagen var lång och intensiv. Massa folk i butiken, hade hur mycket som helst att göra. Lyckades krångla till en retur så vi fick diff på kontanterna, dock inte i själva systemet. Pengarna var liksom där, fast inte i cash. Sjuk ångest på det, väljer dock att lägga skulden på den snikna kunden som dessutom stressade som fan. Menmen, löste sig till slut...och lyckades vara trevlig hela tiden:) Bra där! Efter jobb regnade det och jag var trött. Gick och köpte en stor påse godis som fick följa med hem.. Mmm, gott!
Även dessa fick följa med hem igår, lite peppshopping inför den långa arbetsdagen. 39.50, kommer från Lindex. Kommer bäras på nästa fest, helt lovely!

Idag jobbade jag 9-15, superhumör på det!
Sjukligt mycket folk idag med, lönen bränner i fickan;) Långa köer, tusen saker som hägde fel och avdelningar som var upp och ner.. Samtidigt som dagen är rolig och går fort när det händer saker hela tiden, så var det sjukt skönt att få gå hem klockan tre. Shoppade lite fina grejer, bland annat en kofta på rea. Sånt gillar vi:)

To 25/2-10

Pratas om att det ska komma underkylt regn idag...men än så länge har jag inte sett något. Min plan är att cykla till jobb, så hoppas det väntar med att falla.. Har varit riktigt flitig nu under förmiddagen, diskat, dammsugit, bäddat, städat toaletten och bokat tvättid till imorgon.. Good! Just nu håller jag på att göra mannagrynsgröt, mitt favoritmellanmål för tillfället. Med sylt, mums!

Linne: H&M Divided Black
Tröja: Med fina knappar i ryggen, från Lindex
Jeggings: Pieces
Klocka: Casio
Frisyr: Hästsvans, spännen med gröna stenar från H&M

Va...?

Stressat, ofokuserat, brist på vilja...vad hände egentligen?! Kände inte igen mitt lag sedan sist. Usch, vilken förfärlig match:( Förlust såklart, nu gäller det att ladda om och hitta fokus inför helgens två matcher. Uppsala på lördag och Solna på söndag. Ingen träning innan dess då hallen är stängd för sportlov. Malmö stad tar verkligen vara på att de har ett lag i nästhögsta serien(obs! Ironi!!) Urkass!

Efter matchen igår var jag riktigt deppig, promenad hem och sedan spenderades resten av kvällen i soffan framför OS.
Där fick vi se ett lag som lyckades, riktigt härlig stafett:) Lagkänslan och viljan att jobba för varandra är något jag tänker ta med mig till helgen.

Idag jobbar jag lång dag, känns helt okej.
Fick precis reda på att jag fått fler tider nästa vecka, hurray!!

Onsdag

Idag jobbar jag tidigt pass, hurray! Sedan blir det busybusy hem för att kunna var vid gamla tennishallen vid fyra. Matchstart mot Falköping klockan 17...spännande! Hoppas hinna bli något mindre snuvig fram till dess, känns lite bättre gentemot igårförmiddag.

Hade en lugn och trevlig kväll på jobb igår..
Inte så mycket folk så hann städa och tömma en massa:) Var fler än jag som var snuviga, en epidemi kanske..? Känner mig lite smålåg för tillfället, blev kanppast bättre av att inte kunna träna pga förkylningen. Typiskt! Hoppas lite volleyboll ska få mig tillbaka på banan igen:)

100223

Den här förmiddagen har varit ganska trist. Inser att det bästa för mig är att sitta inne och vila bort min förkylning, men jeez vad tråkigt det är. Tur att jobb står på schemat så jag får komma ut och träffa lite folk. Fortsätter med min bekväma stil, det är ju så kallt ute:p
Något mer färg idag
Linne: Gina Tricot
Kofta: H&M Logg
Tajts: Gina Tricot
Sjal: Gina Tricot
Nagellack: Svart, H&Ms eget märke

Förmiddag

Btw så ska det ha snöat 10 centimeter nysnö inatt. Det är det lustiga med att bo i Malmö, man märker typ ingenting. Taket på huset mittemot är visserligen vitt...men Nobelvägen är precis lika slaskig som igår. Siktar dock på att promenera till jobb idag med, det är på detta sät det ymniga snöfallet gör störst avtryck hos mig;)

Nu ska jag ta tag i mig själv, bädda sängen och sedan ställa mig och baka negerbollar.
Låtsas att det är back in the days när jag bodde själv...då bakade jag dessa bollar var och varannan dag. Nu, inte lika ofta. Blir så när man har en sambo med tajta byxor, haha!


Onsdagmorgon

De senaste dagarna har jag blivit väckt av antingen ett telefonsamtal eller ett sms. Idag blev det ett sms, från Jessa som meddelade att det blir match mot Falköping klockan 17 imorgon.. Släpade mig upp och gladdes åt att klockan inte var mer än nio..kändes som mer. Satte sikte på kaffebryggaren. Är mer förkyld idag, känns inget kul alls. Skulle gymmat med syster idag, men då hon ju ska opereras nästa vecka och operationen blir inställd om hon är förkyld, så valde vi att ställa in. Trist, men samtidigt nog ganska bra för mig då näsan är täppt och rinner:(

Planen för förmiddagen är att endast och bara ta det lugnt..
Vila mig i form till jobbet som börjar klockan 15. Kvällspass idag igen. Sitter i nuläget i soffan och kollar Nyhetsmorgon, målar naglarna nattsvarta och läser bloggar. Mjukstart på denna onsdag.

100222

Fick precis mess av Jessa, blir tydligen matchtittande på träningen ikväll istället. Passar min rinnande näsa perfekt. Något inte lika perfekt är att träningen är tidigarelagd till 19.30 vilket innebär att jag missar en ännu större del. Menmen, får bli busybusy från jobb så jag hinner vara med lite i alla fall..

Idag kör jag gråskala.. Tänk att något så enkelt kan kännas så bra och bekvämt:)

Linne: Gina Tricot
Kofta: Zara
Tajts: Gina Tricot
Sjal: Gina Tricot, julklapp från Erik och Maria:)

Igen..

Jag har blivit förkyld...igen!! Näsan är täppt och jag snörvlar som bara den. Hoppas det hinner gå över något tills jag måste bege mig mot jobb. Om typ en och en halv timme. Troligt. Menmen, bara kämpa på. Kan inte med att vara hemma bara för att näsan rinner lite. Och på onsdag är det ju match så måste vara med på träningen ikväll..

Har tagit det lugnast möjligt under förmiddagen.
Blev en lång varm dusch, sedan insmorning av hela kroppen...något man borde göra betydligt oftare. Särskilt på vintern när man blir så torr. Nu är jag mjuk..

Blöt måndag...

När Jacob imorse frågade om det inte var dags för mig att stiga upp så svarade jag först nej. Hade helt glömt vattengympan, men kom som tur var på det snabbt igen. Så blev till att stiga upp och inta frukost i soffan framför teven...allt för att hålla kvar helgen liite längre. Fick för första gången på länge mitt älskade ägg med kaviar till frukost. Har inte kunnat äta det, då vår kaviar varit slut:( Ilandsproblem, I know!

Vattengympan var kul, inte superjobbigt men man fick kämpa på.
Kändes skönt att plaska runt i varmt vatten och ha det bra. Intsruktören var bra och sådär lagom klämkäck. Kände mig lite vilsen ibland men är överlag nöjd med min insats. Slappade lite i bastun innan jag promenerade hem. Nu sitter jag i soffan och väntar ut min ansiktsmask...gött.

När jag drog upp persiennerna imorse så vräkte snön ner.
Har stormen kommit till Skåne?? Hoppas inte.. Verkar ha lugnat sig lite nu, men tror likväl att det får bli promenad till jobb idag.

Vattengympa

Blev så förvånad att det fanns platser kvar på vattengympa imorgon klockan 9 så jag var tvungen att boka. Nu blev jag lite nervös.. Har aldrig gjort det innan, men tycker det verkar kul. Passen blir ju nästan alltid fulla på ingen tid alls så känner att man får passa på. Hoppas bara man får vara i den grunda delen, annars kommer jag drunkna. Inte kul. Blir alltså till att leta fram bikinin...vet inte om jag känner mig helt redo för det egentligen;)


Söndag...ledig igen

Även dagens match ställdes in...detta pga inställda tåg. Väcktes av telefonsamtal från Jessa som meddelade att även denna dag blev ledig. Verkar i nuläget som att dagens match istället kommer spelas på onsdag.

Bakade scones idag med, pecis som jag ville:)
Sedan drog Jacob med mig till gymmet, min närvaro där har varit alldeles för låg den här veckan. Men idag gick det riktigt bra...skönt! Totalt 40 minuter på crosstrainern och körde favoriterna ur mitt styrkeprogram. Sedan hem och en snabb dusch innan vi blev upphämtade av Maja, Patrik och Milla för att fara till Lund. Middag hos Lasse och Kerstin, lovely. Lite lustigt då jag sa till Jacob igår att det ju var så länge sen vi var på middag där.. Riktigt trevligt, skön söndag.

Nu är vi hemma igen och tittar på....OS såklart!

Ledig lördag

Kändes lite skumt att få en ledig dag bara sådär. Men samtidigt skönt såklart. Blev lång mysig frukost i soffan framför OS...scones och kaffe. Därefter ut på stan, promenad till Möllan och polska marknaden. Sedan pensionärskafé tillsammans med babe och Biff. Jacob valde. God semla och halvskum latte. Pratade volleyboll och den inställda matchen och jag konstaterade det faktum att Linköping överhuvudtaget inte verkar ha övervägt att ta tåg. Menmen, får se hur det blir med allt.

Kvällen har bestått av mer OS-tittande, pizza, cheezrings och Melodifestival..
Lite lätt chockad att Timotej gick vidare, måste varit för att den ena var från Falköping. Yeah! Darin kändes ganska självklar, tur att Alcazar i alla fall gick till andra chansen tillsammans med Crucified Barbara som jag diggade..

Börjar så sakta ladda för matchen imorgon.
Känner att om Jönköping kunde slå Rig så borde vi ju kunna klara det också. Fokus är det som gäller och att snabbt hitta vårt spel. Sedan ska vi ha skoj också. Bara för att volleyboll ju är så kul:)

Matchen inställd..


Blir ingen match idag.

Linköping valde att stanna hemma, trots att tågen går som vanligt.
Förbundet beslutar på måndag om det kommer räknas som wo eller ej.
Fortsättning följer...

Nice day!

Jobbdagen gick i bra tempo, var på barnavdelningen vilket för mig innebär mycket kassa. Tur var väl det, är som en yr höna där inne.. Idag var det lite extra spännande då regions- och Sverigechefen var på besök. Vid två kom Maria på besök, hon stannade till tre och underhöll mig medan jag städade undret. Snällt! När jag slutat gick vi till Malmborgs och köpte fika, sedan hem till mig för att äta:) Mums, wienerbröd.. Bra laddning för träning. Menmen, det funkade.

När vi kom till träningen fick vi reda på att Linköping ringt och velat flytta matchen imorgon.
Vi sa nej...dels för att det är sjukt svårt att få ny halltid och dels för att det talas om snö och oväder i över en vecka, ergo de hade kunnat föbereda sig.. Får se hur det blir imorgon, gäller att ladda för match i alla fall.

TGIF!

Finally friday! Skönt att lägga torsdagen bakom sig, inte riktigt min dag. När jag kom hem efter jobb var jag så sjukt sötsugen.. Detta ledde till den vanliga kontroversen, till slut satte jag i mig en tallrik manngrynsgröt, det sista av glassen vi hade hemma plus lite nachichips. Efter det kändes det lite bättre;)

Idag är det tidig dag på jobb, hurray!
Fick välja mellan detta och kvällspass, lätt val framförallt med tanke på att det ju är träning ikväll. Kan man ju inte missa när det är match imorgon. Viktigt!! Sverigechefen ska tydligen komma på besök till Mobilia idag, spännande! Gäller att sköta sig, typ komma i tid. Dags att fixa sig nu!

100218

En vecka kvar till lön! Denna månad har varit tuff, tur att jag har min älskling som lät mig shoppa nytt och vårfint. Klädmässigt så skriker vårlängtan i mig...försöker få in lite mer ljus och färg. Skumt det där, varje höst blir jag sugen på at bära svart och grått. Känns skönt. Men på våren, ja då vill jag ha ljus och färg. Undrar om det är modeindustrin som manipulerar mig eller om det finns något i människan som styr...
Today this is on my body!
Linne: Gina Tricot
Kofta: NY! Present från Jacob, från H&M Divided Black
Tajts: Vila

Norsjö by weekend

Trots att helgens färd var lång och ganska segdragen så hade vi samtidigt fantastiskt kul och en hel massa interna skämat har sett dagens ljus. Har alltid så sjukt kul med mitt lag, särskilt då när vi vinner såklart.. Och det gjorde vi ju, med 3-0 till och med. Under uppresan var alla något samlade. Samtidigt som vi pratade och skojade så märktes att fokus alltmer började komma hos alla. På hemresan vara vi bara glad, lyckliga och höga på socker:)

Några i laget lyckades charma konduktören så pass att vi fick två egna kupéer...nice! Dock lyckades det på något sätt bli lite trångt ändå, tur att vi inte var fler. Jag och Annie sov där nere och höll på att frysa ihjäl. Värme stiger ju som bekant och där uppe låg Petra och Peppi inlindade i varsin sovsäck och svettades.. Därav stängdes värmen av:p
På promenad inför matchen, för att insupa frisk luft och spana efter renar. Hittade tyvärr inga sådana, men istället några sparkar utanför ett hyreshus. Tog ett snabbt foto och kutade sedan iväg. Om någon såg oss måste de trott att vi var galna. Vi besteg även ett "berg" (en, i skånska mått mätt, gigantisk snöhög), hittade en scoter och en översnöad bil och kastade snö.

Ojdå, något djupare än jag trodde:)

Pimpad hall...blev hjärtligt mottagna, haha!!

På väg hem igen, med en vinst i bagaget.
Bilden ovan är tagen i Bastuträsks väntsal. Här fanns bok- och klädförsäljning, mycket pittoreskt;)

Busschauffören varvade fokus på vägen med att tittat rakt upp i försöken att följa den tecknade filmen som visades i bussen. Creepy! Ovan synes även en liten del av allt vårt godis...mums!

Semesterdrömmar

Seg morgon...skulle upp och tvätta klockan 8 men lyckades såklart sluta ögonen igen och vaknade halv 9. Jaja, inte så farligt. Sitter parkerad i köket med trötta ögon och babes Leedsmugg bredvid mig. Var tvungen att låna den då Jacob "glömde" diska igår. Mutter!

Igår berättade babe att en resa är inbokad till Kroatien i sommar...vecka 29.
Det är Martin och Elin som fixat ett hus och med på resan kommer även David och Malena, Thomas och Sofia, Hampus och kanske Elin. Jacob ska med...jag har hela tiden sagt kanske. Men!! Hur ska jag kunna stanna hemma utan min älskling. Kommer vara en helvetesvecka att veta att babe är där nere och har det gött i solen medan jag är hemma och jobbar. Får nog bli så att jag följer med också:) Sol, bad och babe –> allt jag drömmer om.

Typ såhär.. Inte helt fel.


100217

Lång arbetsdag på schemat denna onsdag, ska alldeles strax bege mig iväg. Har typ ingen mat hemma alls, så får bli att köpa käk idag. Känns lite onödigt, men när alternativet är ingenting så får det väl gå.. Har haft en lugn morgon och har redan hunnit käka två gånger. Styvt jobbat med tanke på att jag klev upp klockan nio. Men måste vara rustad för jobb ju. Blir till att stressa till träningen efter jobb, börjar få snurr på det där nu.
Suddigt!
Topp: Gina Tricot
Byxtajts: NYA! Present från babe, kommer från H&M Divided Black. Sjukt sköna, ser ut som byxor men är i tjockt tajtstyg. Lagom hög midja, så man kan böja sig ner utan att visa hela ändan. Bra grej!

Leopard!!


Jag är medveten om att jag snöar in på saker...men!!

De här skorna är så sjukt snygga!
Vill ha!
Tyvärr verkar de inte finnas i Sverige:(
Åh, jag vill ha!!
Converse och leopard, kan inte bli bättre.

100216

Så här har jag sett ut idag. Tog fotot imorse, därav de något trötta ögonen. Kändes lite skumt att bära tajts utan överdel som täcker rumpan...men intalade mig att det var okej då jag ju faktiskt hade jeanstajts. De har ju bakfickor och allt. Skönt var det i alla fall.
Yeah!
Topp: NY! Present från babe.. H&M Everyday
Jeanstajts: Pieces
Klocka: Casio
Nagellack: Isadora Chelsea Red

Tisdag

Var helt sne imorse och hade för mig att det var måndag. Skumt. Jobbade tidigt pass, men stannade kvar till fem då det var kass med personal. Fick jobb imorgon och på fredag också, hurray! Lycklig jag blir:) Blir lång dag imorgon, börjar redan klockan 12.

Blev serverad pannkakor när jag kom hem och sedan släpade Jacob med mig till gymmet.
Var så sjukt osugen, har ju haft ont i halsen sedan helgen och känt mig lite hängig. Detta speglades i träningen som blev kort... Men skönt att kör lite crosstainer i alla fall:) Nu har jag parkerat mig i soffan med babe vid min sida och datorn i knät.


Måndag på jobb

Jobbade morgonpass idag...lovely! Har fått samma tid imorgon och sedan kväll på torsdag. Mycket bra. Chefen ringde i fredags när jag satt på tåget, jag blev så glad så glad. Dagen gick hur fort som helst idag...lite skumt. Gick och bytte min present efter jobb...för en jeansskjorta från MQ fick jag fyra grejer från H&M. Förvisso med personalrabatt...men ändå. Dock får nog en grej åka tillbaka, ett par brallor som tyvärr inte sitter som de borde. Får se om jag hittar något fint som kan ersätta. Ska visa allt för babe när han kommer hem, det är ju trots allt present från honom:)

Har efter hemkomst endast och bara tagit det lugnt.
Det är det sköna med att jobba i förhållande till när man pluggar...när man är ledig så är man verkligen ledig. Sköönt! Träning ikväll, börjar ju få abstinens nu när det gått mer än ett dygn sedan jag träffade mitt lag, haha! Innan dess ska "slaven Regen" dock ställa sig och göra mat till sig själv och sin herre, då herren ringt och meddelat att maten måste vara färdig i tid så han kan gå till gymmet vid sex. Sa jag att jag var ledig...

Alla hjärtans dag + mormors

Idag fyller min mormor 80 år!!! Grattis världens bästa mormor! Pratade med henne innan och vet att hon haft en fin helg och födelsedag. Trist att inte kunna vara med, men försöker kompensera lite genom min present...då jag bjudit in henne till Malmö för att gå på kafé med mig. Vi gillar sånt, jag och mormor. Äta söta saker, dricka kaffe och bara umgås. Fina grejer:)

Gav Jacob ÄlsklingsCheckar...klyschigt som satan, men vad göra när man är fattig;) Tror han blev lite glad, blir ju lite olika presenter i presenten.. Bio och sånt som jag vet att babe gillar. Jag fick en massa fint. Fina trosor och en rolig sak; Jacob hade köpt en jeansskjorta(som jag ju redan har) i för stor storlek. Detta var ett medvetet val då jag ska kunna lämna tillbaka den och välja något jag gillar istället. När jag frågade varför han inte bara gav mig ett presentkort så svarade han att det ju är alldeles för tråkigt. Hahaha!! Han är för rolig. Ska kolla imorgon efter jobb, hoppas hitta något fint. Jacob ser framemot att se sin riktiga alla hjärtans dag-present till mig. Gullis:)


Norrland tur och retur

Totalt 32 timmar har spenderats på tåg denna helg. Men det var det värt, då vi ju vann matchen med 3-0!! Sjukt skön seger, jäklar vilken match vi gjorde alltså. Jag blev utsedd till bästa spelare, alltid lika roligt...men känner samtidigt att detta verkligen var en lagvinst. Vi spelade med och för varandra, prat och tajming var perfa från alla håll:) Blev en riktigt skön hemresa. Norsjö tog emot oss fantastiskt bra, fint arrangemang plus att vi fick en stor korg full med godis, frukt och annat gott som tack för att vi hjälpte dem med skjuts när de var nere i Malmö och mötte oss.. Den avnjöts till fullo på vägen hem. Kul att sova på tåget då jag aldrig åkt liggvagn tidigare, men får nog säga att jag sover bättre i min egen säng..

Ankom till Norsjö vid tio på lördagmorgon...fick åka taxibuss från Bastuträsk:)
Ganska så mycket mer snö än i Skåne kunde snabbt konstateras.. Jag klev ut i snön från den plogade gångbanan, gissade att det skulle nå en bit upp på stöveln...men där stod jag med snö upp över knäna. Jeez! Landskapet var fantastiskt vackert, allt var vitt. Inget slask så långt ögat kunde nå. Vi hittade en spark och en scooter...men såg tyvärr inga renar. De befann sig vid kusten nu fick vi besked om. Typiskt!! Har pratat en massa och haft superkul tillsammans denna helg, känns som resan bidragit till att stärka oss som lag. Kul! Synd att inte alla kunde vara med dock:( Referat finns här. Kort notis i Norran finns här.

Nu är det bara hemmamatcher kvar, vilket är riktigt skönt.

Färdigpackad

Min matsäcksväska väger mer än min stora väska.. Jeez, vilken massa mat jag har med mig. Men gick efter Biffens devis att det alltid är bättre att ha med sig för mycket än för lite. Det har jag nog.

Karins matsäck inför tre dagars utflykt:
– 2 lådor pastasallad
– 6 dubbelmackor, 2 keso/skinka/paprika, 2 salami/brie/paprika och 2 kräftröra/skinka
– 3 risifrutti
– 1 påse minimorötter
– 3 nektariner
– 1 påse naturgodis

Tror ni jag kommer klara mig;)
Byebye, nu drar jag mot de norrländska skogarna. Hoppas på en rolig tripp och en vinst såklart!!


Reseoutfit

Peppis pappa uppmanade oss att klä oss varmt för resan. Jag har gjort mitt bästa..dubbla lager alltså. Känns konstigt att klockan inte är mer med tanke på allt jag hunnit med...dock har jag ännu inte fått tummen ur och varit i affären. Ska göra det nu. Sörjer fortfarande att Biffen inte ska med på resan:( men har bokat Annie som tågkamrat, så kanske kan klara mig...
Älskar den här klänningen för tillfället, typ det enda i min garderob som känns vårigt. Allt annat ligger ner i källaren... Får nog bli en tur ner dit snart.
Klänning: Gina Tricot
Tajts: Vila
Väst: Primark, London

Lite sad...

I´m gonna miss you this weekend...

Packning pågår...

Nja, kanske inte riktigt än.. Men kom ur sängen vid halv åtta idag i alla fall, var ju tvungen att pussa Jacob en massa nu när vi inte kommer ses förrän på söndag. Tänk vad bortskämd man är när man bor ihop, blir snabbt van att kunna ses varje dag. Desto gnälligare när det inte blir så.. Menmen, ska bli kul att åka till Norrland:) Lite seg resa bara.

Ska snart skutta i kläder, packa väskan och sedan cykla till Willys och bunkra matsäck och reselektyr.
Ska ha med bok, tidning, sudoku och Jacobs ipod. Ifall mina resekamrater är tråkiga, haha!! Nä, men lika bra att vara rustad. Åker vid kvart över tre. Måste även ringa jobb idag och höra om tider. Hann inte prata med chefen igår, ska se om jag kan få tiderna vecka 8 och 9 på pränt. Känns alltid lite bättre..

Säsongsstart!

Idag är det säsongsstart på jobb!! Fick stränga förmaningar att städa extra fint igårkväll. Klart jag gjorde! Stod och vek tröjor superfint så högarna blve sådär jättesnygga. Tre sekunder senare kommer en kund och river upp hela högen för att hennes storlek ligger underst, kollar på plagget i en halvsekund, viker slarvigt ihop den, lägger den överst på kaoset och traskar iväg nöjd med livet och sig själv.. Hehe, har ett sisofysarbete...men jag gillar det:)
Today!
Tröja:
Gina Tricot
Tajts: H&M Everyday

Torsdag

Solen skiner, jag vaknade upp av ett sms klockan tio och upptäckte att jag förutom träningsvärk från passet igår även har ont i halsen och ryggen:( Så betsämde mig för att hoppa gymmet nu på förmiddan, surt med tanke på att det innebär en vecka helt utan mitt styrkepass...menmen! Ska fixa lite här hemma innan jobb istället och sen är det ju extrainsatt volleybollträning ikväll så jag ska nog klara mig. Vilar mig i form till matchen;p

Denna vecka har Jacob och jag setts sådär jobbigt lite igen..
Inte kul! Hoppas det blir bättre framöver, får ledsenhet i mig varje morgon när han slår igen dörren:(
Så fint, babe äter min näsa..

Onsdag

Redan onsdag, dagarna springer iväg. Hoppashoppas att jag får jobba nästa vecka också!! Skulle vara fantastiskt, chefen sa igår att det finns tider till mig vecka 8 och 9 i alla fall. Menmen, mycket vill ha mer så vecka 7 skulle inte vara fel. Håller tummarna!

Idag masade jag mig upp klockan 8 då tvättstugan var bokad.
Tre maskiner blev det, en jädrans massa tvätt!! Usch och fy vad sega vi varit med att tvätta, trivs inte alls när det bliur så här. Tog mina sista rena strumpor igår till spinningen, känns skönt att allt snart kommer vara rent igen:) Bara det hinner torka tills halv tolv, måste ner och ta upp altt då...tio i tolv ska jag vara på plats på Friskis ju. Gött med träning innan kvällsjobb.

Tvingade babe att hjälpa mig att städa igårkväll.
Konstigt att det blir så här när jag jobbar; skitigt as hell! Jag vill inte påstå att jag är någon pedant när det kommer till städning, men under tiden  när jag pluggar så är det fan så mycket renare hemma än när jag jobbar. Hmm, skumt;)

Sen och svettig

Bra jobbdag idag, som alltid när jag jobbar tidigt:) Slutade 15 och cyklade hem med flingorna singlande ner runt mig. Mer snö är att vänta imorgon.. Börjar tröttna, tro det eller ej. Pallar inte gå överallt och cykla är ganska svårt med tanke på att skåningar inte kan ploga. Menmen. Var hemma och softade, käkade middag med babe och fick sedan panikspringa till det inbokade spinningpasset som skulle börja klockan 18. Var på plats tre minuter över, men fick vara med:) Tur. Svettigt om attan, var nöjd och kände mig vältränad i typ en kvart. Resten var en pina;) Samtidigt skönt att få svettas riktigt ordentligt, känna sug i benen och vara trött efter. Kanske blir någon mer gång trots allt.. Träffade Sara som var på samma pass, kul att prata lite. Ses mest på familjesammankomster och bokklubbskvällar ju.

Sedan hemkomsten har jag duschat varmt, kokat mig en kopp kaffe och målat om mina naglar.
Är inne i en period där jag vill ha nagellack hela tiden...kan ha att göra med jobbet som totalt tar kol på mina naglar om de är au naturel. Förtsärkningar finns fortfarande i funderingarna, men får vänta tills efter löning. Så länge kör jag stenhårt på svarta naglar, tjusigt värre! Imorgon jobbar jag kväll, innan dess ska ett skivstångspass klaras av. Och på kvällen blir det volleyboll:) Härligt liv!


100209

Nu blev det plötsligt så väldans bråttom. Störigt när man kliver upp tidigt. Menmen, tar cykeln idag.. Gäller att passa på innan snön börjar falla igen.
This is me today!
Linne: Gina Tricot
Tröja: Svea
Tajts: Gina Tricot

Volleybollfest hos Dan och Jessa!

I fredags jobbade jag längelänge och tog sedan bussen till stan.. Hem till Jessa och Dan, var helt övertygad om att jag skulle vara sist på plats. Men icke, folk droppade in pö om pö. Roligast var lätt när Pascalis anlände med en hel låda nachos...och då menar jag verkligen en hel, stor låda. Jäklar vad vi skrattade. Mycket skratt kvällen igenom, Jessa serverade drinkar bland annat en svinstark bestående av jordgubbar, glass och sprit. Jag var tvungen att ge upp, annars hade jag däckat. Tog det hyffsat lugnt, men var ändå på g. Jag och babe stack hem innan de andra drog ut, kändes mest lagom så:)

Fråga inte... Jag har ingen aning.

Jag dansar...tror jag. Och putar. Jacob är så söt när jag gnäller över mitt put. Först säger han "Nej, så är det inte alls!!" Då visar jag honom bildbevis...då skruvar han sig lite lätt och menar att jag ju även svankar en del.. Haha, min gullunge.


Vid dagens slut...

Sitter i soffan och varvar ner lite smått efter träningen. Riktigt kul idag, men kändes att det var ett tag sedan. Tänk vad snabbt det kan gå att tappa känslan. Tur att det går ganska snabbt att få tillbaka den igen. Annie var på plats igen, kul att se henne och höra om hennes systerdotter som btw mår mycket bätte. Ett fucking freaking mirakel!! Mina anfall var ett grönt kryss idag, varierade och hade tanke bakom det mesta. Skönt när det funkar och man får utdelning.

Stack hem och softade efter jobb idag, hoppade gymmet.
Kändes för stressigt, skönare att bara var hemma och softa. Var en duktig flickvän och lagade mat tills babe kom hem:) Bra där! Men imorgon blir det Friskis, ska boka spinning klockan 18...tillsammans med Biffen såklart. Spinning kör jag inte själv:p

Nu är det dags att sova, jobbar tidigt pass imorgon också:) Hurray!

Vecka 7

Måndag igen, nya friska tag efter en otroligt onyttig helg:p Nu tar vi tag i livet och tillvaron igen! Jobbar 9-15 idag, planerar att dra till gymmet efter det. Köra lite styrka innan volleybollen ikväll. Tar cykeln till jobb idag, pallar inte promenera! Så tråkigt!

Trevlig eftermiddag och kväll i Svedala i år.
Satt och scannade in 200 bilder...massa roliga minnen. Jacob fick titta på oskrönikan och en fotbollsmatch så han var glad han också:) Stannade på middag, det bjöds ju på tacos. Mums!!
Lite slö idag..
Linne: Gina Tricot
Kofta: H&M Logg
Tajts: H&M Everyday

Ledig söndag:)

Första lediga dagen sedan förra lördan = lång sovmorgon. Slog upp ögonen klockan 11, förflyttade mig sedan till soffan för att avnjuta sconesfrukost. För mig är en helgmorgon i soffan med babe, nybakade scones, kaffe och tidning/tv verkligen höjden av mysighet. Love it!

Nu har jag precis kommit ur duschen, kollar bussar och tåg till Svedala.
Ska dit och jobba med mormors present tillsammans med familjen. Mormor fyller ju 80 år om precis en vecka!! Och då är jag i Norsjö:p Så jag kan inte vara med.. Men ska lösa det på bästa sätt ändå.

Festen i fredags var som väntat mycket trevlig och rolig..
Bilder kommer. Skrattade mig genom kvällen. Tog taxi hem vid halv två(?) och mådde som en prinsessa på lördagmorgon. Jobbade 10-18.15, dagen gick i bra tempo...käkade McDonaldsmat till lunch och var sedan speedad fram till stängning, haha! Kvällen avnjöts sedan i soffan framför Melodifestivalen där jag och Biffen var bästa tyckarna.. Jacob brydde sig inte sa han...men jag tror han ljög;) Salem var självklar till Globen, men hade nog hellre sett Jessica Andersson istället för Ola.. Road Salt, vilket skämt. Hobbyjesus! Menmen, trevlig kväll. Sedan kollade vi på min favoritfilm, 27 dresses. Då la sig Jacob och läste istället;)


100205

Lite knepigt att fixa sig både inför en jobbdag och en partykväll på samma gång.. Men är ganska nöjd med resultatet. Känns lite naket att jobba iklädd strumpisar, men det får gå. Känns mer party så:)

Ikväll åker koftan av, partymejken och smycken på!

Klänning: Topshop, London
Kofta: Acne
Strumpisar: H&M 100 den

Träning, jobb och fest

Snabbgenomgång av hur min dag kommer se ut. Har bokat ett pass indoorwalkning på Friskis borta på Heleneholm.. Det finns totalt två pass på Parkmöllan idag, ett är klockan fyra och ett är sittgympa för pensionärer.. Kändes sådär, så blir att pulsa en bit istället. Ska bli spännande, har aldrig testat denna typ av pass i alla fall.

Jobbar 15-20.15, ett pass som jag ju redan gnällt lite över då jag ju missar starten på kvällens partaj.
Men, det är faktiskt kul att jobba också:p Måste jobba partystajlad, men har tagit beslutet att sminka mig på festen istället. Palla jobba helspacklad.

Kvällens fest äger rum hemma hos Jessa och Dan...hela klubben är bjuden. Hoppas många kommer, brukar vara så sjukt trevligt!! Babe får också följa med, han är ju en i gänget nu när han är asvarig för hotlinen:) Ska bara njuta och ha kul, men får dock ha i åtanke att det även står jobb på schemat imorgon. Ergo, inte för mycket dricka! Ska nog gå bra;)

Duktig

Var inte lika pigg idag som i tisdags, men får nog säga att passet gick bra. Märkte viss tidsskillnad på att träna själv och att träna med Biffen...fast det är ju roligare med sällskap. Var lite stressad...skulle ju hem och laga mat. Men när jag kom hem så var babe redan igång med det. Så jag skuttade in i duschen och la på en ansiktsmask istället. Lyxigt! Nu har jag precis avnjutit en god middag i form av spaghetti och köttfärssås. Kaffe och choklad till efterrätt...livet är ganska gött ibland:)

Jag, typ.

2010-02-04

Så här har jag sett ut idag...i alla fall tills jag kom till jobbet:p Sedan blev den sneda flätan en inbakad. Och nu när jag är hemma så blev det en knut uppe på skallen. Värt ett försök att testa något annat än den vanliga tofsen i alla fall:)

Klänning: Gina Tricot
Tajts: Gina Tricot
Frisyr: Sned fläta

Torsdag

Sista dagen denna vecka som jag började tidigt, älskar att jobba morgon. Tycker det är så skönt att få gå hem klockan tre, hinner man ju en massa. Imorgon jobbar jag kväll, lite trist med tanke på att det sedan vankas volleybollfest. Menmen, det får helt enkelt funka. Drar till partajet direkt efter jobb. Har fått jobb på lördag 10-14 också...men lovar att parta rejält ändå;)

Kvällens planer är en tur till gymmet och sedan ska jag vara en duktig flickvän och laga middag:)
Babe jobbar sent, trååkigt!

På vägen hem från jobb idag slog jag följe med Merita, en av mina kollegor..
Blev en liten omväg, men det var det värt. Så trevligt att prata ju. När jag sedan skulle gå hem själv så tog jag vägen förbi en salong och fick mina ögonbryn plockade. Så där lite spontant! När jag såg resultatet insåg jag att det verkligen var på tiden. Sjuk skillnad! Billigt och bra också, lär återvända dit med tanke på hur lat jag själv är när det kommer till sånt:) Nu är jag piffad och fin inför imorgon...alltid trevligt.

2010-02-03

Redan onsdag och idag blir det en kort arbetsdag...10-15. Snön faller och jag ska promenera bort till Mobilia. Lite jobbigt att det snöar snett bara, ansiktet blir ju helt blött och förstört. Menmen, är glad idag:) Lyckades dra iväg mig själv och babe till Friskis igår, något jag är glad för då jag helt plötsligt hade en massa energi.. Gymmade och körde totalt 40 minuter på crosstrainern...får väl anses vara godkänt;) Kul att ha Biffen med mig också, mycket roligare att träna ihop ju!
Ser lite småtrött ut...känner mig piggare.
Linne: Gina Tricot
Kofta: Camden Market, London
Tajts: Glansiga från Gina Tricot
Frisyr: Luggfläta och sned knut

Tisdag i Lund...

Idag var jag ledig från jobb på Mobilia och hade mot alla odds lyckats få ett pass via Fastpoolen:) Inte det lättaste i dessa tider.. Jobbade 9-16, perfa pass...men fick stiga upp riktigt tidigt:P Väderleksrapporten hade utlovat snö så fick åka i god tid. Ganska lugn dag, känner mig alltid lite vilsen i ny butik...man har ju ingen koll alls:) Men dagen har gått riktigt fort. Imorgon är jag tillbaka på Mobilia igen.

Planen för kvällen är en tur till Friskis med babe och Biff. Biffen
är laddad som få, Jacob är ytterst tveksam och jag är mittemellan. Ganska trött, men hade samtidigt varit skönt att röra litta på fläsket. Efter träning blir det film i soffan i alla fall...har redan handlat godis;) Viktigt!!


2010-02-01

Verkar vara töväder idag..ser blött ut i alla fall. Kände för vara lute måndagsfin, hoppas nu bara jag inte fryser ihjäl på väg till jobb. Lång dag idag, sedan blir det till att springa till träningen. Busy life, men med helgens seger i ryggen känns det bra ändå:)

Klänning: Gina Tricot
Strumpbyxor: H&M Divided, gamla som gatan
Sjal: Gina Tricot, julklapp från Erik och Maria:)
Klocka: Casio

BIFFEN 23 ÅR!!!

Jag hamnade visst i skugga på denna bild..
Ljuset på dagens huvudperson!
Min lilla Biff fyller år!
23 gamla år!
Grattis på födelsedagen världens bästa kompis!


Lördag & söndag

Matchen i lördags kunde vinnas med 3-1...efter att vi släppt efter för mycket. Satan att vi ska släppa ett set!! Menmen, tre poäng likväl. Jag blev bästa spelare, precis som förra gången vi spelade i Jönköping. Fick exakt likadana grejer i pris den här gången också.. En ryggsäck med en reflexväxt, en vattenflaska och lite andra grejer i. Vågade knappt ta med den hem, Jacob gnällde redan förra gången på mitt överflöd av väskor. Löste problemet genom att ge grejerna till Emelie i födelsedagspresent;) Haha!! Men, fanns flera anledningar, bland annat den att hon är en grym libero som gör mig till en bättre spelare då jag känner en större trygghet på plan när hon är där. Plus att hon spelar fram grymma bollar som jag sedan kan anfalla på:)

Igår inleddes dagen med sconesfrukost i soffan...mysigt värre.
Skulle jobba 12-18.15..perfekt att hinna ha en lugn och mysig morgon innan. Fick låna babes busskort så kunde få en varm och behaglig resa till jobb. Skönt med tanke på all snö.. Promenerade hem till Biffen efter jobb, blev bjuden på födelsedagsmiddag...hemmagjord pizza, kola- och chokladtårta, kaffe, cola och chips med dipp. Mumsmums!! Rullade sedan hem.

Btw, Biffen fick inte bara väskan med grejer..
Hallå, hur snål får man vara. Hon fick även en kofta från H&M, kände att min friend behövde lite färg inför våren. Så fin så!

RSS 2.0