För jävelen

Jag blir så trött... Igår skrev jag ett långt, fint inlägg. När jag sedan ska publicera...vad händer?! Internetet fuckar ur:( Jag blir så sur! Tänkte att jag kunde fixa det idag istället, men nu visade det sig att endast en rad av inlägget hade sparats... Suck!!

Menmen, inget att böla över. Så är det när man är på landet. Har det iaf bättre än Jakob på det planet. Hans mobil funkar inte alls...han är i Norrland. Känns som att han försvunnit, typ gått upp i rök.  Jag är inte överförtjust, men det får gå. Jobbar ju ändå mest...har sju dagar kvar att jobba innan jag är ledig nästa gång. Tur att det är kul iaf:) Imorgon kommer det nya varor igen. Alltid lika kul och spännande..fast man är fattig som en lus;P


På lördag ska jag åka tåg...


För en lång, lång tid

 
Så här ser jag ut när jag ger mig och springer. Het, inte sant!!
Jag var ute och sprang igår när jag kom hem från jobbet. Kände att jag behövde det... Och det var sjukt skönt! Solen höll på att gå ner så det var sanslöst vackert nere vid havet. Tankarna snurrade i skallen medan jag löpte fram över stock och över sten... Precis när jag var färdigstretchad så började det regna. Där snackar vi tur:)

I regnet...

Kaffe, bloggläsande och Håkan Hellström i ett regnigt Beddinge. Jag är nöjd. Ska jobba klockan två, framtill dess sitter jag här och har det bra. Har varit ute med vovvarna i regnet. Skönt med en promenad, bara man är rätt klädd. Ja, jag är tant i sinnet;)

Jag klippte mig i onsdags Det blev bra. Kortades, klipptes upp och tunnades ur. Det känns som hela mitt huvud blivit mycket lättare:)


Önskelista del3

Mindre än en månad kvar till jag fyller år!! Hurray! Dags att börja shoppa presenter, alla mina kära;)
Ett årskort på Gerdahallen i Lund är nummer tre på min önskelista.
Gäller ju att hålla sig i form:) Har tidigare haft terminskort, men känns som det är lika bra att satsa rejält på ett årskort nu.. Vet ju att det kommer till användning. Gillar att kunna styra över när jag vill träna..och till skillnad från volleybollen så är det sjukt smidigt att ta sig dit. Pluggar ju på SOL som ligger precis bredvid, kan smita iväg till Gerda så snart föreläsningen är över.. GympaStång och det korta spinningpasset på onsdagar är mina favoriter...

Fotbollshunk

Bör väl lämna ett bidrag på heta fotbollskillar, Jakob har ju gjort sitt val. Här är min favorit;)

Rami Shaaban..mums!! En av få anledningar till att titta på fotboll;) Jag vet att Jakob är lite sotis, men älskling du behöver inte vara orolig....du är alltid nummer ett:)

Planerna för dagen är att njuta fullt ut av mitt endagssommarlov.. Ska springa en runda, dricka sanslöst mycket kaffe, promenera med vovvarna och massa annat soft:) I eftermiddag ska jag dessutom pussas med Jakob, vilken dag alltså! Trist att inte solen är framme bara..menmen, man överlever!

Mitt internet funkar inte...=(

Eftersom Karin är ute på landet funkar hennes dator lite sådär och idag verkar den inte vilja alls. Därför går jag, Jacob (observera C.et) in som ersättare. Jag har ju såklart oerhört svårt att axla min underbara flickväns mantel vad gäller skrivande och därför kanske ni inte känner igen er helt i allting. Vid klagomål kan ni ringa Kakan så kommer hon med all säkerhet att framföra det till mig.

Precis som gummelumman skrev var det 25-årsfest hos Hampus igår. Mycket trevligt, med jättegod mat och med mycket trevligt folk som man sällan träffar, lite synd var det förstås att Karin inte fick följa med men jag fick iaf prata med henne i en minut i telefonen innan Emelie skrek åt henne att lägga på. Har varit lite bakis idag efter drickandet igår och skulle egentigen helst bara suttit hemma och slappat men eftersom jag ska bli hyresvärd i höst var jag tvungen att visa upp lägenheten för en intressent.

Imorgon blir det jobb som vanligt igen, ganska skönt nu under sommaren när det inte är så mycket kunder som kommer och stör=) Men det är ju inte så att vi står utan jobb ändå precis. Jobbar en vecka till och ska sen ha lite välförtjänt semester. Det ska bli grymt skönt, framförallt att inte behöva gå upp klockan 7 varje morgon längtar jag mycket efter!

Imorgon är det dessutom match. MFF möter Hammarby på Stadion och förhoppningsvis blir det revansch sen sist. Karin var tillfrågad om att följa med, men eftersom hennes  favorit Rami Shaaban inte spelar så blir det inget med det. Mitt tips inför matchen är iaf en stabil 2-0 seger där Ola Toivonen gör minst ett av målen...



Ha det bra!

Kram
Jacob (Älsklingen)

Hello there!

Jag har på mig en tröja som min farmor gjort. Den är jättefin tycker jag. Sätter alltid på mig den när jag fryser här nere i Beddinge..

Äkta tuttar svänger!!!

Eller nja, okej kanske inte alla...;) Sitter på verandan och har det bra iklädd värsta softarstilen. Soft Sloggibh, typ lös sporttop. Nice! Till det har jag jeansshorts och linne. Blir lätt lite bart annars;)

Lovely weekend har det varit:)
Träffade ju älsklingen i fredags..vi var på Nova. Jakob klippte sig och köpte present till Hampus. Det gjorde inte jag. Dels för att frisören bara hade en ledig tid och dels för att jag inte var bjuden på kalaset:( Taskigt! Menmen, livet går vidare. Klippa mig ska jag nog göra på onsdag..i Trelleborg. Spännande, det har jag aldrig gjort förrut. Efter avklarade uppdrag drog vi hem och gjorde tacos. Mumma!! Justyna på mitt jobb blev bjuden på det av sin kille förra fredan, och jag har varit sugen enda sedan hon berättade det. Supergott!! Fast självklart åt man för mycket...hm! Funderade ett tag på att börja fasta..men bestämde mig sedan för att kränga kaffe och massa godis istället. Mycket roligare så:)

I lördags jobbade jag...och efter jobbet kom min lilleBiff på besök:) Vi hängde på McDonalds i en och en halv timme i väntan på bussen till Beddinge. De går inte jätteofta på helgerna... Men väntan var icke förgäves! I Beddinge blev det grillat och en massa annat gott. Hallon med vaniljglass till efterrätt, och sedan kaffe och lala:) Mums! Emelie och jag har typ pratat munnarna ur led, skrattat en massa. Vi kom i säng vid ett, halv två ringde min telefon. Gissa vem?! Jaja...

Idag har vi gått promenad med hundarna, varit ute och sprungit, käkat massa brie:) och bollat!! Tänk att bolla kan vara så kul! Vi kan ju hålla på i timmar. Håller på och planerar hur vi ska kunna få med os bollen till Cypern...så att vi kan ha roligt hela tiden, och var vi vill. Är lite störigt när man hela tiden måste låna boll. Plus att kvalitén på dessa lånade bollar brukar vara sisådär. Nu har Biffisöt åkt hem...hon skulle tvätta. Vuxet värre! Jag har promenerat med mamma och hundarna....och druckit en massa kaffe! Hade stark abstinens efter promenaden. Sedan har jag suttit och krånglat med datorn och internetet. Det vill inte alltid som jag:( Knastinternet! Men här ute på verandan är bäst so far. Vi får väl se...

Fin helg:) Imorgon jobbar jag, hela dagen. Har hört rykten om att det kanske ska bli busstrejk här nere i Skåneland...och att den isf drar igång nu på onsdag:( Hoppas det inteblir så...blir så jobbigt när man bor så här off! Tur att jag har körkort i alla fall! Hurray! Jag älskar mitt körkort!

Torsdagkväll

Tänk vad bra man kan ha det.... Sitter på verandan nere i Beddinge, utanför är det halvmörkt. Ja, så kan man nog bäst beskriva det. Mörkt i Beddinge innebär becksvart...så att man knappt ser handen framför sig. Här finns inga gatljus. Men så mörkt är det inte än. Jag sitter här med dämpad belysning och tittar ut på vår tomt. Mamma står i köket och diskar. Teven är på med nyheter..vi har efter många om och men fått igång dvdn, och även lyckats pausa den:) Fast vi var tvugna att ringa pappa i Kosovo och fråga hur vi skulle göra. Haha!! Otekniska eller vad?!

Imorgon åker jag härifrån, det känns lite trist. Samtidigt ska det bli underbart att få vara med Jakob. Men det absolut bästa är såklart när han kommer hit. Det bästa av två världar:) På lördag kommer min lilleBiff och hälsar på mig här nere. Vi har känt varandra sedan vi var tio år..likväl har hon aldrig varit här. Skamligt!! Nu ska vi ha jättekul. Beach, spring och allmänt häng står på schemat:) Nice!

Biffen och Biffens vän på nya äventyr!

Den 25 augusti smäller det!! Då åker jag och Emelie till Cypern!!
 
Efter många om och men är det denna ö som ska få äran att härbärgera mig och min vän i en vecka. Wohoo!! Det kommer bli great! Resan betalades idag, så nu finns det ingen återvändo. Och det bästa av allt: Emelies nerver och magkänsla säger att det känns rätt. Detta är stort;)

Känner på mig att vi kommer skratta ihjäl oss typ varje dag. Jag kommer bränna sönder mig. Emelie kommer bara vilja leva på melon hela veckan. Och vi kommer att bada, bada, bada. Och läsa, läsa, läsa. Och ha det alldeles, alldeles UNDERBART!!!

Det här var det bästa...


Jakob kom hit igår...och åkte tidigt imorse:( Vi hade det jättefint...som vanligt:) Och jag gråter inte alltför mycket, för imorgon sätter jag mig på bussen till Lund. Ska var där till lördagmorgon, då jag ska jobba. Mycket farande hit och dit... Men det är det helt klart värt!!

Älskling har köpt ny mobil. Självklart har den kamera, och den skulle testas till max! Den här bilden ansåg Jakob vara den bästa. Jag är ytterst tveksam:P Menmen.

Idag är en bra dag...

Onsdag. Idag jobbar jag från 11 till 17. Sedan ska jag nog äta en glass. Känns som man är värd det efter en hel;) dag på jobbet.. Igår åt jag en Nogger. Mums!! Får se vad det blir.

Min älskling kommer hit och hälsar på idag! Åh, vad glad jag är:) Vi är ju vana att ses typ varje dag, så det känns lite skumt nu när det bara blir lite då och då. Menmen, desto härligare när vi väl ses. Han ska hämta mig efter jobbet. Har fått i uppdrag att gå till Sparbanken Finns kontor...det har ju Jakob såklart koll på var det ligger;) Hoppas på sol idag då, vill ju inte bli blöt när jag ska ut och promenera.

Det regnar...

...i Beddingestrand. Och jag som måste gå ut med hundarna. Jag kommer bli blöt:( Får väl leta igenom garderoberna och se om jag hittar något gammalt illaluktande regnställ. Vill ju inte vara blöt på jobbet. Jobbar 12-18 idag, men måste tyvärr ta bussen redan klockan kvart över tio ändå:( Så är det när man bor på landet:P

Jaja, man ska inte klaga. Jag tror att det här kan bli en riktigt bra dag ändå. Ikväll ska jag och mamma ju gå på konsert. Vår gemensamma favorit: Tommy Körberg!! Hurray!! Det ska bli jättekul:) Den rösten alltså, man får rysningar. Konserten är på Thurevallen här i Beddingestrand. Vi ska ta med oss våra hopfällbara stolar och lyssna andäktigt...
Mamma och jag hoppas få höra: Anthem, Drömmen om Elin, Judy min vän, Stad i ljus, Släpp fångarne loss och en massa andra också förstås. Sjung ut!!!


Måndag i paradiset...


Vad jag har på mig idag? Allt från H&M som vanligt:)
Nytt linne
Upprullade chinos
Vita tygskor
Håret är plattat och luggen litta uppsatt.

Jag och mina älsklingar:)
 

Kaos!

Mitt liv är kaos! Eller okej, kanske inte mitt liv i sig...men flertalet av mina tillhörigheter. Det vill säga mina kläder. De bor fortfarande i väskor eller ligger på sängen. Jag kan tillägga att jag inte sover i rummet där kläderna befinner sig. Det gör däremot min lillebror. Han är inte överförtjust i att hans rum förvandlats till min privata klädkammare. Tråkig inställning;) I alla fall. Nu har mamma och Anders gjort myteri och krävt att jag ska packa upp mina väskor. Alla kläder ska ner i en liten byrå, och endast de gula lådorna är mina. Jag är tveksam till att jag kommer lyckas, men vi får väl se. Skam den som ger sig!!
 Här bor jag:)
  Här bor mina kläder för tillfället..
 Hit ska de flyttas är tanken. Vad tros? Är det möjligt? Förlåt mig, men jag tvivlar;)

Bura in mig...

Crap!!! Seriöst, det här börjar bli läskigt..
Har för inte första gången glömt att stänga av kaffebryggaren. Igen!
Jag tror inte det är så bra:(

Fast nu har jag stängt av den. Sitter här och skäms.....

Det är söndagkväll...


Mamma sa att jag har gjort många bra saker idag:) Jag har:
- Gått en runda med hundarna
- Kört bil, först till och från jobbet och sedan för att hämta Maria i Skurup
- Sprungit en runda, hoppat rep och gjort situps och utfallssteg
- Druckit kaffe med min mamma:)
- Ätit prinskorv med makaroner
- Pratat telefon, först med Emelie och sen med Jakob

Scrubs

Det är Scrubs-maraton på kanal 6. Jag tittar!!

Here it is!!!

 
Min nya bikini. Från H&M. 98 kronor per del. Känns det värt:)

Present och bad

Igår var jag på besök i Lund.. Jag träffade min älskling. Det var underbart:) Som alltid när jag är med honom... Han gav mig en present. En bok.
Jag frågade om jag fick den med tanke på titeln...eller om det var för att vi sett den tillsammans. Han sa att det var för bägge anledningarna:) Gullungen min!

På kvällen var vi och badade vid grustaget i Torna Hällestad. Innan dess var jag tvungen att panikköpa en ny bikini, eftersom jag hade lämnat kvar mina i Beddinge.. Rusade in på H&M typ en halv minut innan stängning...och fick med mig en fin och färgklädd bikini ut. Hann inte testa, men den satt bra. Jakob godkände och sa att den fick honom att tänka på 80-talet och sin barndom. Hm!! Kunde väl aldrig ana att vi skulle bada...Lund är ju inte direkt fyllt med vatten och badmöjligheter. Menmen, det var kul. Förutom när Jakob skulle dyka och simma mot mig under vattnet. Eftersom han är halvblind så var han ju tvungen att ha linser i när han badade. Och då kan man inte titta under vatten. Detta ledde till att han skallade mig på ett ställe som inte är så skönt. Jag kan ju säga så mycket som att om det varit omvända roller så hade Jakob skrikit som ett litet barn, kräkt och efter det hade han aldrig kunnat bli pappa. Ni fattar? AJ!!!

Bara ben...

Den här klänningen är jättesöt tycker jag. Den kommer från Indiska och kostar 249 kronor. Om den hade legat här hemma hos mig hade jag defintivt dragit på mig den imorgon när jag ska jobba. Klänning, bara ben, kofta och softa vita tygskor.. Yes, that´s the shit!! Och ganska exakt det jag haft på mig idag;)!!! Volangerna nertill, knapparna och spetsen vid ringningen. Mm, I like!

Beddingestrand

Att vakna här nere är mycket härligare än att vakna någon annanstans..  I Beddinge finns ett helt anat lugn än någon annanstans. Nog för att jag älskar att vakna upp en ledig helgmorgon i tillsammans med Jakob i Lund också:) men eftersom vi bägge är ganska busy så var det ett tag sedan vi var helt lediga bägge två.

Har precis varit ute en runda med mina små dogs. Tror jag ska försöka sno åt mig morgonrundan de dagar jag inte börjar tidigt. Är sjukt skönt att promenera då ju. Det är dels lite svalare, plus att det doftar något alldeles underbart. Särskilt när vädret är så fint som idag.. Det är precis som att stranden, heden och havet håller på att ladda upp inför dagen. Att få ta del av det är rent himmelskt:)

Jag älskar mitt Beddinge.
När jag var liten ville jag aldrig vara här, tyckte att det var tråkigt och inte fanns något att göra. Nu vill jag vara här desto mer, njuter så av lugnet, friden och den friska luften.

Sämre kan man ha det....


Morgonpromenad med hundarna...
Så här ser det ut i vårt paradis:)

Det har börjat

Nu har jag börjat jobba i Trelleborg..och mitt flyttlass har dragit till Beddingestrand. Det är skönt här nere, lugnt och fint. Tog en kvällspromenad med vovvarna igår:) Fast vi hade tittat på värsta blodiga deckaren innan, så litta läskigt var det allt, varje prassel i buskarna var en potentionell mördare.. Och med tanke på att det är så tyst i Beddinge så prasslar det en hel del. Men om man bortser från dödsfruktan så var det en trevlig och skön runda;) Man sover så bra efteråt i alla fall.

Idag börjar jag jobba kvart över tolv. Har fått ändra mina tider lite...eftersom Skånetrafiken inte verkar vilja att man ska kunna lämna Beddinge...eller komma tillbaka dit heller för den delen. Jaja, det finns värre saker i världen:) Funderar på att låna bilen någon dag när det är riktigt illa, men det känns inte helt ekonomiskt försvarbart med tanke på vad det kostar. En bussresa kostar 9 spänn, det blir nog svårt att komma under tror jag..

Imorgon åker jag till Lund, och stannar till lördagmorgon. Jag ska träffa Jakob

Efteranmälan

Jag har gjort en efteranmälan till ett program som ges vid Lunds universitet.
En utbildning som är fyra år lång.
Emelie kommer jubla om jag kommer in:)
Men jag är tveksam till att chansen är så stor, är ju faktiskt ute väldigt sent.
Men vi får se.
Det känns lite spännande i alla fall:)

Maktlöshet

Igår fick jag ont i min mun igen:( På den vänstra sidan den här gången. Fram tills nu har det varit den högra sidan som varit värst åtgången, men antar att den andra tanden också börjat komma igång. Suck! Det är hemskt, jag låg bara i sängen och gjorde ingenting. Fast jag låg helt stilla så gjorde det jätteont. Fick två värktabletter, och efter någon timme blev det faktiskt lite bättre.

Var hos tandläkaren för någon månad sedan..röntgades, och de sa att mina visdomständer växer som de ska... Jaha, men varför gör det så ont då?? Tandsköterskan sa till mig att vi inte kan boka in tider för ofta, för då kan min friskvårdsavgift höjas. Men problemet är ju att de inte gör något de gånger jag är där. Vet inte hur länge jag haft problem med det här nu, men det är alldeles för länge:(

RSS 2.0