Mössa

Köpte fina strumpor från Happy Socks till Jacob... Plus den obligatoriska chokladkalendern. Så blir det när man har namnsdag den siste november. Imorgon är det december, och jag inleder månaden med jobb. Wohooo! På Mobilia:-) Ibland lönar det sig att ligga på, ringa och be snällt..

När jag ändå strosade runt på stan passade jag på att inhandla en mössa.
Det är ju kallt som satan, blir till att köra utsläppt hår nu med mössa långt nerdragen så man slipper frysa.. Lite iaf. Blev en likadan som vi gav Sara i födelsedagspresent, fast min är svart medan hennes är grå.. Nu är jag så fattig att jag måste hålla mig borta från alla hundar, blir till att inhandla alla julklappar den 23;-)


Fin och superinne...
Vet jag som läser alldeles för många bloggar;-)
79 kronor, från Gina Tricot


Tisdag

Hemkommen efter skola 9-12.. Lyssnade bara på andras presentationer då vi hade vår igår. Det gick så bra så.. Efter skolan igår var jag en sväng på gymmet. Duschade utan att tvätta håret, då det ju skulle tränas volleyboll på kvällen. Men sen blev träningen inställd, då flera i laget drabbats av magsjuka:-p Huuh!! Måtte det hålla sig borta från mig!! Blev iaf till att hoppa in i duschen igen, menmen inte fel med varmt, skönt vatten.

Är så svårt att ta sig utanför dörren när det är så kallt, 10 minus ska det ha varit imorse.
Burr!! Väntar på att tvätten ska bli klar så jag kan hänga den, sen måste jag dessvärre ut i kylan igen. En viss person har ju namnsdag idag, och något ska han väl ha för att han är den fining han är:-)

1 advent

Gårdagens macth blev inställd, Jönköping valde att lämna WO pga vädret.. Lite trist, men samtidigt innebar det 3 poäng utan att behöva lyfta ett finger.. Haha! Ägnade istället lördagförmiddag åt hoppträning på Athleticum tillsammans med Minh och Biff.. Superkul!! Sedan promenad till Södervärn i kylan, då bussarna inte ville detsamma som jag:-p På kvällen var det födelsedagskalas för Sara hemma hos henne och Jonas. Jättetrevligt, blev bjudna på så mycket gott..

Idag ska jag jobba...på Gustav Adolfs torg.
Ojojoj, hur tänkte jag där?? Antagligen pengar!!! Goa på en söndag, och jobbar bara 12-17.15 så kommer nog överleva. Efter jobb blir det adventsfika hemma hos en kursare och därefter hem för att ladda upp för nästa vecka.. Redovisning står först på agendan, måndagmorgon klockan 9.

Idag är det ju första advent.
Nyinköpt adventsljusstake är uppe, tillsammans med stjärngardin och elektrisk ljusstake..
Myys!!

Jubel!!!

Till slut blev det vinst igår, med 3-2!!! Satan i gatan vilket jubel som utbröt när Annika smekte in matchbollen;-) Underbart!! Kände att vi var tvungna att utnyttja hallen till max, nu när vi åkt så långt. Tre timmar tog resan, ett tag körde vi i 40 km/h på motorväg! Efter 1 och 40 (som Ljungby stenhårt hävdat att det skulle ta att köra dit) så började vi kolla efter hallen. Dessvärre hade vi då bara kommit till Landskrona:-p Skönt att vinna också, för att delar av laget och framförallt Ljungbys publik betedde sig riktigt illa. Gnäll från laget, och publiken kan inget om volleybollens vett och ettikett. Du klappar aldrig när någon servar, aldrig!! Så är det bara!! Menmen, vi vann!! Hahahaha!!!


Inte riktigt det lag som var med igår...
Men iaf:-)


Laddar!!!

Börjar komma igång med laddningen nu. Pratat med lillasyster och därefter med Minh. Han gör mig alltid på gott humör, mycket bra egenskap när man är coach. Fick mig att inse att trots att vi inte är så många så är alla som är med jäkligt bra:-D Maria kommer och plockar upp mig snart, skönt att slippa gå(pulsa) i snön..

Ringde till Mobilia och fick lite jultider.
Dock bara 5 stycken än så länge, men löfte om att det kan tänkas komma fler..
Hoppashoppas!

Snöig torsdag

Snön vräker ner över Malmö och jag vet inte om jag ska skratta eller gråta.. Det är så fantastiskt mysigt och fint, särskilt när man betraktar det inifrån sittandes i sin sköna soffa. Samtidigt beger vi oss ut på vägarna i eftermiddag, känns sådär kul.. Menmen, dags för match. Försöker börja ladda så smått, är trött i huvudet redan. Kom igen nu! Viktigt match att tagga till ju..

Gårdagen som började så bra utvecklades sedan till en skitdag.
Vet knappt varför, men anar att det kan ha att göra med det något obalanserade matintaget. Träningen var iaf kass, men som de säger: om genrepet är dåligt går premiären bra. Om det stämmer kommer matchen bli grym;-)

Onsdag 24/11-2010

Idag känns som en bra dag! Inlett dagen i köket, med frukost och kaffe:-) Hade lite grejer att fixa till skola och volleyboll...nu är det gjort! Sköönt! Jag kan när jag vill. Känslan av bra dag kan också bero på att jag har mitt 12 timmarsarbetspass bakom mig. Jeez, trodde aldrig gårdagen skulle ta slut, mycket beroende på att det knappt var något folk i butiken. Ett tag gick jag runt och såg till att alla galgar hade samma avstånd mellan sig. Haha! Menmen, nu är det över och timmarna är mina! Fick med mig en kofta hem, guldkant på dagen. Kärlek vid första ögonkastet, billig var den också. Inte mycket att tveka på, trots att det var den 23..

Idag är jag tillbaka i den akademiska världen, med föreläsning 10-12.
Gillar mixen av jobb och plugg, skön variation. Fokus liger liksom på helt olija saker. Efter föreläsningen ska jag luncha med mina vänner, subgrupp 5;-) Är så glad över att ha hittat mitt lilla gäng, det ger en sån trygghet och jag ser alltid framemot att träffa dem.. Därför vi planerar in luncher lite då och då, får inte bli för långt mellan gångerna:-) Efter lunchen ska jag iväg och klippa mig! Fick en klippning i namnsdagspresent av mamma och pappa, ska bli så skönt!
Dagens look!
Linne: Gina Tricot
Kofta: NY! H&M Everyday
Tajts: H&M Divided Red
Ute blir det jacka från MQ, halsduk från Gina Tricot, vantar från Accent och Uggs från Ullared.

Lördag - vinst, jobbplanering och middag

Vinst! Med 3-0! Kändes stabilt, så länge vi inte brakar ihop totalt så är det lugnt. Fick smälla in matchbollen igen, dock från bakplan denna gång. Hurray!

Var riktigt seg och trött igår efter jobb.
Kunderna ville inte gå hem, kom ut ur butiken vid halv nio. Sprang och hann med bussen till Södervärn, sen fick jag gå hem därifrån:-p Haha, palla stå och vänta i kylan. Köpte med mig chips och en Cosmopolitan hem, resten av kvällen spenderades i soffan med babe. Tidigt i säng, matchen startade ju klockan 10 idag, dvs uppstigning klockan 7..

Pratade med en av mina chefer idag, har blivit handplockad att jobba på tisdag, då det är premiär för samarbetet mellan H&M och Lanvin.. Blir ett riktigt monsterpass, 7.30-19.15. Jag kommer vara död! Är pincipiellt emot denna typ av pass, men när man blir personligt tillfrågad och dessutom kommer bli bjuden på mat...ja då får det väl gå;-) Är dessutom i desperat behov av pengarna.

Ikväll blir det middag hemma hos mamma och pappa. Mys!! Funderar över att dra vidare på fest efteråt, men tror jag avstår. Veckan som gått har varit galen, känner att jag behöver pusta och ladda om..

Vecka 46

SNÖ!!! Vaknade upp till vinterns första här nere i Skåne. Inte säker på vad jag tycker än, men inifrån är det vackert iaf:-) Denna vecka har gått i ett och jag har ägnat mig åt den istället för att sitta hemma vid datorn. Dvs nu har jag massor med bloggar att läsa ikapp, haha!! 
Veckan i punktform!
MÅNDAG:
  • Hemma och hängde.
  • Promenerade
  • Jobbade på Mobilia 16-20.15
TISDAG:
  • Pluggade med min ämnesgrupp(B4) 9.15-13.00
  • Hem och käka, låna ut bil till Erik
  • Jobbade på Mobilia 15-20.15
ONSDAG:
  • Pluggade med B4 9.15
  • Höll tal 13-17 (jag pratade dock inte hela tiden, bara 4 minuter)
  • Fikade med väl valda delar av grupp 5;-)
  • Hem och käka
  • Volleyboll 20-22
TORSDAG:
  • Pluggade med B4 10.15-12 (glömde dock att vi tagit sovmorgon och var på plats 9.. Hann läsa lite iaf:-p)
  • Lunchade på Göteborgs nation med Linnéa och Marie
  • Föreläsning 13-15
  • Tränade med Minh 18-19.30
  • Middag hemma hos Minh tillsammans med honom och Jacob
FREDAG(idag)
  • Handledarmöte med B4 klockan 10
  • Tvätta 12-17
  • Jobba på Mobilia 15-20.15
  • Ladda inför morgondagens match mot Lund


Lillebror Erik var på Vellingeblomman igår.
Jag beställde två julstjärnor.
Så fint så, och lite smygjuligt:-)


Vinst, Fars dag och nya naglar..

Haft en fin helg som bestått av match i Göteborg, slutade 3-1 till oss! Så sjukligt skönt att få smälla in matchbollen, där fanns det inga alternativ. Vi hade då redan låtit det bli alltför spännande.. Menmen, tre poäng till Malmö! Firade segern med fest hemma hos Petra. Egentligen Kristians födelsedagskalas, men lyckade klämma in lite segeryra också:-D Fick med mig Jacob dit, vilket även det fick lyckan att ligga på topp.

Igår firades Fars dag med brunch på Systrar&Bröder.
På något konstigt vis hade alla familjemedelemmar möjlighet att närvara och det var hur mysigt som helst. Lille papi såg nöjd ut, vilket ju var det viktigaste:-) Världens bästa pappa är ju värd att firas! Efter brunchen stack jag och Maria till Triangeln för att fixa naglarna. Mina har denna gång mest varit till besvär. De var inte så snygga, blev missfärgade och var allmänt äckliga. Och när jag sedan knäckte en rejält på matchen igår så var det inte så mycket att fundera över. Nu har jag nya fina, han som gjorde dem var jättenogrann. Gillas!

Köpte med mig Sandwich pepparkaka och godis hem, sedan tillbringades kvällen i soffan tillsammans med Jacob..
Mm, riktigt skön söndag. Började skriva på mitt argumenterande tal som ska hållas på onsdag. Hm, kan kanske bli bra. Känns som jag borde kunna det här, sitter ju faktiskt på 30 poäng i retorik. Likväl är det svårt, särskilt att komma på ett bra ämne. Menmen, får intala mig att publiken älskar mig. Brukar funka;-)

Torsdag 11/11-2010

Typiskt! Min kamera dog precis när jag skulle knäppa en bild. Jag som ville visa upp mina fina leotajts.. Jaja, fick bli en datorbild istället. Har precis lunchat, strax dags att cykla till bussen. Ska bara hinna med en kopp kaffe och en kärleksmums först:-) Känns ursegt med föreläsning 13-16, mitt i allt liksom. Höll på att somna igår, hoppas det går bättre idag.


Linne: Gina Tricot
Tröja: H&M Divided Black
Tajts: Leomönstrade från H&M Everyday
Ute: Jacka från MQ, halsduk från Gina Tricot, vantar från Accent och uggs från Ullared


Bläää och mums!

Igår fick vi slänga ut hela skafferiet.. Hittade små äckliga djur:-( Usch, vad vidrigt! Tur jag har min hjälte till karl som tog tag i saken och städade ur.. Nu ekar det i skåpen, måste iväg och fylla på.. Trist att slänga så mycket saker, menmen. Hann iaf slänga ihop lite kärleksmums innan allt for sin väg. Kontrollerade påsarna noga... Hade fått inspiration från en bloggare, och kom medan jag bakade att tänka på Annie. Hon och jag var ju mästare på att goffa kärleksmums. På den gamla goda(njaa) tiden. Miss you!

Är fortfarande snuvig, men börjar se ljuset i tunneln.
Allt längre tid går mellan snytningarna, så ikväll gör jag comeback på volleybollplanen. Måste iaf hinna med en träning innan helgens match.. Har iaf varit ute och promenerat på morgonen både igår och idag. Egentligen inte riktigt min grej, men tänkte att det kanske kan vara bra för tankeverksamheten. Jag är i behov av ett fridfullt sinne. Nu har jag dock fått blåsor på bägge fötterna så får se hur jag ska gå vidare med detta:-p

Tisdag 9/11-2010

När jag vaknade imorse var min första tanke: "idag mår jag mycket bättre, förkylningen är borta!" Sen började näsan rinna:-p Blää för att vara förkyld. Laget spenderade kvällen på Atleticum igår, där Minh körde friidrott med dem. Buhu, jag hade också velat vara med. Menmen, måste vara frisk till helgen! Hann med att ha möte med Minh iaf, skönt att ha någon att ventilera med.. Vi fortsätter ikväll, hann inte klart.

Skola 10-12 idag, sen plugga med nya gruppen.
Fungerar riktigt bra än så länge...har dock bara setts en gång hittills. Igår skickade jag in en ansökan om extrajobb på Malmö Stadsbibliotek.. Hade varit så kul!! Mitt drömställe att jobba på ju! Hoppas hoppas! Får svar nästa vecka...
Blek bild.. Passande.
Linne: Gina Tricot
Tröja: Gina Tricot
Tajts: H&M Divided Black
Ute: Jacka från MQ, Uggs från Ullared och nyinköpta vantar från Accent.

Lördagen

I lördags spelade vi match mot Värnamo.. Inte riktigt samma drag som när MFF spelade, men vår hejaklack var inte långt ifrån. Hannis pappa, en av våra mest trogna supportrar, hade dragit ihop en liten skara och skrivit hejaramsor. Vilket drag, haha!! Tyvärr slarvade vi bort första set, Värnamo var lite bättre än vad många i laget hade förväntat sig. Men sen tog vi tag i oss själva, höjde humöret och nivån och kunde därigenom vinna resterande set. Tre poäng till Malmö:-D Pernilla debuterade med oss, superkul att ha henne med igen. Hon gjorde ett fantastiskt jobb. Hade före matchen bett laget att fokusera på serve och backspike. Det levdes upp till med glans, alla servade fantastiskt bra och det känns som att vi är mer snackiga när det kommer till backspike. Me like!

På kvällen, efter matchen var det dags för 5-årskalas för Milla som fyller år idag! Grattis Milla, stora tjejen!! Det var maskerad, med Halloween-tema. Dok behövde man inte vara läskig om man inte ville, bara man var utklädd. Jag och Jacob satsade järnet och var utklädda till tjuv och polis. Tjusigt värre, babe var så söt i sin fångdräkt.. Kalaset var en succé, även på presentplan. Vi gav lite kläder och en barbiedocka, där den sistnämnda plockades upp direkt.. Nöjd;-)


Guld!

Vaknade till frost på taken och supertäppt näsa.. Nu är vintern här, haha! Usch, känns som huvudet är fyllt med vadd:-( Jacob tyckte jag skulle stanna hemma från skolan, men det tycker inte jag. Har PBL idag, inte så sugen på att behöva skriva 2 sidor bara för att man inte deltagit. Ska nog gå bra, känner mig lite piggare nu när jag fått i mig kaffe..

Dagen igår var nästintill helt vigd åt fotboll.
Allsvenskan avgjordes och jag och Jacob var, tillsammans med Martin, Elin och några tusen till, på plats för att se Malmö FF spela hem guldet. Vilken match!! Jacob kunde knappt andas av nervositet och jag måste erkänna att det fladdrade ordentligt i min mage. Såå skönt när första målet kom efter typ en kvart.. Jubel!! Skrek och sjöng hel matchen, fantastiskt drag. Härligt att promenera hem genom stan sedan, nästan alla hade MFF-halsduk eller liknande och alla var så glada. Underbart!


Ullared!

Hemma igen efter en heldag i Ullared tillsammans med Hannis och Maria! Jeez, handlade för något mer än planerat, men fick med mig en massa fint hem:-) Måste säga att det går betydligt snabbare att köra till Ullared än jag trodde. Typ två timmar, sen gjorde vi entre i ett smockat varuhus. Höll ut i tre timmar, sen blev det lunchpaus och koll i småbutiker. Köpte ett par grå uggs, den billigare varianten. Maria köpte ett par beiga Shepherds, en något dyrare variant. Di rige(som bor hemma och inte betalar egen hyra) di kan;-) Sen ytterligare en runda inne på GeKås, såklart!

Köpte massa fint julpynt, kläder, träningskläder, hygienartiklar, grejer till hemmet, presenter till Milla och Jolin och lite snacks.
Typ så.. Sjukt nöjd:-)

Imorgon är det match mot Värnamo..
Tagga, tagga!!! Ladda, ladda!!! Är trött som satan just nu, dags att hoppa i säng. Måste vara utvilad imorgon, hade varit fantastiskt att kunna prestera på topp. Kom igen nu laget, jag vet att vi kan!

"Ledig" torsdag

Haft en ledig torsdag. Ledig, som när man är vuxen betyder att dagen ägnas åt plugg, tvätt och städning. Nu är hemmet fint, jag är klok och tvätten är vikt;-) Kvällen ska ägnas åt Ullared-marathon tillsammans med lillasyster, måste ladda inför morgondagen. Hannis var på, men ångrade sig i sista stund då hon var lite busy. Menmen, imorgon är hon med! Avfärd klockan sju! Härliga tider. Känner lite lätt oro inför att det kommer vara sjukligt mycket folk, men vaddå?? Vi gör detta som en kul grej, roadtrip med kompisar liksom. Ska förhoppningsvis lyckas pressa oss in till slut..

Imorgon får vi dessutom vår bil!
Yes, jag och mannen har blivit bilägare! Vuxet värre! Har köpt/ska köpa mammas Golf, så snart är den betald och vår:-) Känns superkul, ska bli så skönt att slippa åka buss när man ska storhandla.. Och att kunna gör utflykter på helgen och så. En sak som dock inte kommer bli så kul är att försöka hitta en parkering till vår lilla bil. Typ hopplöst på vår gata ju:-p

Onsdag

Känner mig riktigt trött just nu... Steg upp halv sex imorse för att börja jobba klockan 7. Inventering på Mobilia, hade tur att bli klara redan vid halv tio, så hann till skolan precis. Pjuuh! Ganska intressant föreläsning idag, betydligt bättre än igår. Sedan hem för att sjunka ner i soffan tillsammans med plugg, kaffe, clementin och en sandwich pepparkaka:-) Har fått läst en hel del, nu återstår matlagning och volleyboll.. Dags att planera träning, hmm..

Mmmm!

Tisdag 2/11-2010

Smärtsamt seg föreläsning idag.. Trodde jag skulle somna, inte bra att sitta bredvid Tora då som uppmuntrar den typen av aktivitet;-) Menmen, lyckades hålla mig vaken...vet dock inte riktigt om jag lärt mig något. Återstår att se imorgon, möte med nya gruppen då...en projektplan ska skapas. Känns lite nytt och läskigt, men vi får väl se..

Snart blir det jobb, 15-20.15 på Mobilia idag igen.
Var riktigt kul igår, härligt att träffa alla igen:-) Hoppas på att få lite mer tider, framförallt i jul. Får se, nu har jag gjort vad jag kan so far. Riktigt skönt btw med träningsledigt idag. Volleyboll är det bästa jag vet, likväl är det skönt med en ledig kväll. Att kunna åka direkt hem efter jobb, och få sjunka ner i soffan bredvid sin favoritkille. Längtar...

Är all Gina Tricot idag.. Blir så ibland. Såg nu att tröjan vikt upp sig lite på bilden...sådär snyggt. Dock åtgärdat nu;-) Inviger nya jeanstajsten som inhandlades på tjejkvällen i torsdags. Riktigt sköna..

1 november, nystart och comeback!

Hade en riktigt skön kväll igår, låg i soffan med fötterna i Jacobs knä och med datorn på magen. Lyckades till och med tigga till mig lite fotmassage, inte illa;-) Så känner mig riktigt redo för denna nya vecka, trots att jag återigen verkar ha fått problem med att somna. Igår snurrade tankarna runt runt i huvudet. Störigt, men det ger sig förhoppningsvis efter några nätter..

Känner mig glad idag, har redan klarat av intoduktion till nya kursen, tre timmar i skolan.
Verkar spännande, handlar om att jobba med projekt. Kommer innehålla lite retorik också, wohoo! Prataprataprata, gillas;-) Nu laddar jag för comeback på jobb, är laddad till tusan! Har inte jobbat på exakt en månad...men nu ska det förhoppningsvis bli ändring på det. Har fått tider på mitt älskade Mobilia idag, imorgon och på onsdagmorgon. Ska lämna en lista med ytterligare tider då jag kan, gäller att ligga på. Nu när jag pluggar och har typ en bild av min framtid så känner jag mig mer avslappnad inför att jobba på H&M.. Saknar det till och med...särskilt mina favoriter på Mobilia:-)


RSS 2.0