Matchdag...

Uppe med tuppen denna morgon, om lite mer än en timme bär det av mot Jönköping. Med tanke på att jag inte rört boll sedan i måndags ska det bli spännande att se hur det går.. Suget är det inget fel på i alla fall:) Hoppas nu bara att vägarna är bra, snöade hela kvällen igår ju.. Verkar lugnt nu på morgonen, bara att hoppas det håller i sig längre norrut också.

Så här laddar jag och min kaffekopp inför match:)
Nya hårfärgen kan skymtas...ingen större förändring, men skönt att bli av med den ljusa utväxten...
Biffen är duktig hon!

Så hemskt att man inte har något att säga...

Det är såklart aldrig kul någon i ens närhet inte har det bra, men ofta kan man ändå hantera det. Trösta, lösa problemen och sedan gå vidare i livet. Men vissa saker gör mer ont än andra. En sån sak har hänt nu. Annies lilla systerdotter blev påkörd av en bil igår och vårdas just nu på intensivavdelningen på universitetssjukhuset i Lund. Vi fick höra det av Jessa idag...och det är så hemskt att man bara vill vråla rakt ut. Hur kan något sånt här hända?? Så fruktansvärt. Det kan inte vara meningen att ett liv ska ta slut när man är fyra år. Det får inte vara meningen. Hoppas hoppas hoppas nu bara att allt blir bra. Att hon vaknar och mår bra. Snälla någon, gör så att det blir så. Tänker på detta konstant, och tänker på Annie. Vår fina Annie..

Fredag!!!

Idag är jag ledig från jobb. Kändes först lite trist, men när Biffen kom med en massa trevliga förslag på aktiviteter så kändes det mycket bättre:) Så om en timme drar jag till Friskis, ska köra lite i gymmet. Hittade inget pass som funkade idag, så då får vi köra själva istället.. Går bra det med.

Och sen är det äntligen dags att färga håret igen, jag är i extremt behov nu!!
Köpte färg igår, lite svårt tycker jag. Kan grunda sig i att jag varit blond större delen av mitt vuxna liv. Har inte riktigt koll bland de bruna nyanser. Körde på gyllenbrun den här gången, föll stenhårt för det gyllene.. Låter vackert:) Hoppas nu bara det blir så också. Måste hinna röja lite här hemma, Biffen ville vara här då hon inte hunnit städa. Som om jag hunnit det då:p

Tillbaka på banan...

Gick direkt hem efter jobb igår, kände mig hängig:( Trist, men fick en skön och lugn kväll i soffan tillsammans med babe istället. Inte fy skam det inte! Idag är jag på topp igen, nya friska tag. Och solen skiner så vackert, känns mer behagligt än gårdagens snöstorm. Pulsade hem från jobb igår, tackade återigen mig själv för beslutet att investera i mina underbara vinterstövlar. Var varm och torr hela vägen hem:)

Fick precis mess av Biffen av att det nog blir hårfärgning imorgon:)
Gutt, det är verkligen på tiden...jag börjar se lite småskallig ut. Tack för mitt tjocka hår i alla fall, dämpar det intrycket något. Men dassigt är det:p

Planerar en tur till Friskis innan jobb, gäller att komma igång med gymmandet innan jag glömmer övningarna.
Har träningsvärk i armar och ben efter skivstångspasset igår...känns nästan lite skönt faktiskt. Som att man kommit igång med något nytt och bra:)

100127

Gaah, kan knappt lyfta mina armar!! Trötta som satan efter skivstångspasset, undrar hur träningen ikväll kommer gå.. Snön fortsätter falla, vilket innebär att jag måste gå till jobb. Seegt! Menmen, bara att acceptera och ge sig av typ nu..
Ny pose!
Tröjklänning: H&M Divided Black
Väst: Primark, London
Tajts: Zara
Nagellack: Svart från H&M:s eget märke
Klocka: Casio

Mera snö, mera snö!!

Idag snöar det igen!
Flingorna dråsar ner, skönt att kunna sitta inne då. Verkar vara kallt som bara den, och kallare ska det tydligen bli nu till helgen.. Huh! Börjar så smått längta efter vår och varmare tider, samtidigt som jag ännu inte kan komma från att det ju är så vackert med fallande flingor. Får se vad jag tycker om dem sen när jag varit ute...

Gymhäng...

Gyminstruktionen igår gick riktigt bra, känner mig nästan sugen på att börja gymma nu;) Bra instruktör som hjälpte mig att hitta rätt inställningar och vikter, plus att hon höjde mina vikter och sa att jag måste utmana mig själv... Hehe, har jag hört det förut eller. Typ hela gymnasietiden. Menmen, kanske dags att börja med det nu:p Kunde knappt lyfta armarna efteråt, och då körde jag ändå bara typ hälften av allt. Pust, jag kommer bli biffig!


My new home

Idag blev det till att släpa sig upp tidigt, dags att tvätta igen! Känns som man gör det hela tiden, samtidigt så skönt när allt ligger fint vikt och luktar fräscht:) Ska iväg på gympa vid tolv, Biffen har köpt gymkort och har redan börjat hetsa mig;) Jaja, ska bli kul! Har inte varit på pass på hur länge som heelst..

Jobbar 15-20.15, sedan panikcykling till träningen igen.
Vilket liv man lever alltså!! Så skoj!

100126

Det är frost på taken...och riktigt svinkallt ute. Då får man klä sig därefter:p Stickat och skönt. Nu drar jag till jobb, upptäckte precis att Jacob glömt att ta med sig sin matlåda. Så nu är den min!
Today I´m wearing this!
Tröja: H&M Divided Black
Tajts: Lite tjockare modell från Zara
Klocka: Casio
Nagellack: Isadora Chelsea Red
Känner mig lite smårufsig med mitt nytvättade hår...men samtidigt är håret så underbart lent:) Älska Herbal Escenses schampoo!!!

Tisdag

Har jobbat en dag, och känner redan hur humöret blivit bättre. Lustigt det där:) Var på sjukt gott humör igår, så kul att träffa alla igen! Fanns en massa fint i butik som jag missat, men då jag inte känner mig helt hundra gällande kläder för tillfället så får det nog va. Tur det, med tanke på rådande ekonomi. Måste köpa en liten grej idag...dock inte till mig själv..

Idag jobbar jag 9-15, min favorittid:)
Sen ska jag köpa ny dagcreme, så min hy kan få fortsätta att vara fräsch och rosig.. Ikväll klockan 18 drar jag iväg till Friskis för gyminstruktion. Spännande!! Nu ska jag bli fit!

100125

Löning idag för de flesta...men jag måste tyvärr hålla hårt i kulorna. Surt, särskilt som idag när ingenting känns bra. Har bytt kläder typ fem gånger, likväl känns det inte helt hundra:p Vill vara bekväm, samtidigt fin och gärna med lite färg. Suck! Jag som har så mycket kläder...

Slutade med att jag kör på den softa stilen. Plus – är faktiskt lite småkär i mina vinröda tajts...fina!

Linne: Gina Tricot
Kofta: H&M
Tajts: Monki
Nagellack: Isadora Chelsea Red
Klocka: Casio
På jobb blir det även vita converse, egentligen för kalla för rådande väderlek...men perfekta att jobba i:)

Inte ledig längre...

Idag ska jag jobba!! Hurra, är sjukt sugen...har börjat tröttna rejält på att vara ledig och inte ha något att göra. Plus det faktum att jag för varje dag blir fattigare och fattigare. Nu ska den trenden vändas. Tre veckors vikariat har jag fått, sedan ska det stora tjatet sättas in;) Give me more!!

Både jag och babe fick lön redan i fredags, mycket bra eftersom det innebar att vi kunde storhandla igår.
Ingen tid till det alls i veckan.. Superbra också då vi fått låna bil för att åka till Svedala:) Handlade sjukligt mycket, underbart att kunna fylla alla skåp som ekade. Blev självklart tacos till middag, Jacob frågade om jag aldrig tröttnar på det. Svaret är nej! Alltid lika gott:)

Börjar klockan 15 idag, jobbar till 20.15...sedan blir det till att panikcykla till träningen.
Kan ju inte missa hela bara för att man är lite sen:p Innan jobb är planen att ta mig bort till biblioteket...igen. Missade såklart en bok förra gången jag var där, till på köpet en bok jag inte använt. Menmen, funderar på att jogga bort dit. Hade planer på en tur till Friskis, men det är ju så fint väder. Plus att få två saker gjorda på en gång ju är min grej:)


Match mot Norsjö, scones och cider...

Det är på helgerna det händer saker i mitt liv, och därigenom dör bloggen lite då. Menmen, roligare att leva på riktigt får jag nog säga. Igår inleddes dagen med sconesfrukost i soffan. Hade bjudit in Biffen, som var en duktig gäst och bidrog med efterrätt:) Chokladboll till frukost, fina grejer!

Match mot Norsjö igår, inför matchen ledde de serien plus att de är ett före detta-elitserielag...så lite smånervigt var det. Inledde med felaktig uppställning, vilket fick vissa att fokusera på helt fel grejer.. Kom igen nu då!! Men sen blev det bättre och matchen slutade så spännande den bara kunde. Vinst med 16-14 i femte set! Hurray!! Surt att vi tappar så mycket på slutet, men fy satan vilken skön vinst:)

Kvällen blev lugn och skön, stack till Möllan och drack öl/cider/vin. Jag, babe, Martin och Biffen hängde på Volym..
Även Lisa slöt upp en stund..trevligt! Pratade såklart volleyboll, bra uppladdning då dagens utflykt ju är att fara till Svedala och kolla deras match mot Sollentuna. Skoj!

Fredagsmys!!

Stod och skrålade i duschen, fredagsmys!!
Detta är helt klart mitt favoritfredagsgottis.
Love it!
Nu blir det thai!

Mums!

Skulle klicka mig in på en blogg, men bläddrade fel och hamnade på en av Jacobs fotbollssidor istället. Blev först lite sur, fram tills att jag upptäckte vilket ögongodis som fanns på förstasidan. Hehe, kändes genast bättre;) Nu drar jag ut på stan, ska strosa runt med Biffen lite. Jag måste även till biblioteket, slö som jag är har det ju ännu inte blivit av. Men nu så!!

100122

Blev en kort visit på Friskis, kände mig så sjukt oinspirerad:p Men lite kondition hanns med i alla fall. Är hemma igen, har tagit en snabbdusch och hängt lite framför datorn.. Målat naglarna, då de skivar sig hela tiden:( Funderar på att låta göra förstärkningar...får kolla vad det kostar. Vet ju av erfarenhet att naglarna inte direkt mår bättre av att jobba heller.. Suck!
Så här ser jag ut idag!
Linne: Gina Tricot
Kofta: Camden Market, London
Tajts: H&M Divided Black
Nagellack: Isadora Chelsea Red
När jag köpte de här tajtsen så satt de sådär bra, fick slita och dra när de skulle på, plus att de gled ner hela tiden!! Sjukt störigt.. De har fortfarande en tendens att glida ner, men nu sitter de tusen gånger bättre. Detta skapar frågetecken.. Har de töjt sig? Har jag blivit större? Har jag blivit mindre? Stora frågor, uppkommer ofta när ett plagg helt ändrar sätt att sitta...lite skumt är det allt;)

Fredag

Nyvaken! Rullade ur sängen för typ tio minuter sen, men har redan hunnit få igång kaffekokaren. Tur! Dagens lediga planer är en tur till Friskis och en till biblioteket för att lämna tillbaka de böcker jag använt till uppsatsen. Ganska skönt faktiskt:)

Ikväll är det träning, kör på att försöka börja ladda redan nu så veckans sista blir veckans bästa:)
Match imorgon ju!!

Flitigt värre!

Har precis publicerat min uppsats...tur att man alltid måste vänta till sista dagen med att få saker gjorda:p Menmen, nu är den inne i alla fall. Och nu är jag klar!! Två års studier i svenska är avklarade, och jag har klarat allt på första försöket:) Skönt att slippa ha saker som släpar..

Förutom detta har jag även diskat, städat, bäddat, vikt tvätt, handlat och bakat idag.
Duktig!! Hade jordgubbar och blåbär i frysen, så slängde ihop en sockerkaka. Mums, typ tusen gånger godare med lite grejer i ju:) Har redan ätit en massa, farligt att vara så sötsugen hela tiden..

Nu väntar jag på att Biffen ska komma förbi. Hon hade tydligen låst sig ute så ska förbi och hämta extranycklar. Tur att jag finns, och är ledig;)

2010-01-21

Tröött!! What to do about it?? Funderar på att ta tag i mitt liv och bädda sängen. Var några dagar sen det hände, trots att det liksom lyfter hela lägenheten. Sen borde jag nog städa lite också.. Hm.

Tunika: Vero Moda
Tajts:
Monki
Nagellack:
Isadora Cherry Red

Torsdag

Min tanke för gårdagen var att ha en lugn och skön fixardag. Tvätt, städning och sånt där. Så blev det inte... Precis när jag brett färdigt mackorna och hällt upp kaffet så ringde det från Centralskolan...de ville att jag skulle vicka. Såklart jag ville också!! Panikhängning av tvätt, sedan iväg med bussen.. Jobbade till halv tre, fick sedan skjuts av lillebror till Lund, först förbi Sol för att lämna uppsatsen, sedan till stationen för att kunna åka hem igen. Puuh! Pyttipanna och träning på det.. Och jag som var trött redan från början:p Träningen gick btw skit...plus att Biffen gjorde mig ledsen. Förlåter dig aldrig för det här!!! Buhu:(

Idag är det nya friska tag, tvättar lakan och handdukar just nu då det ju inte hanns med igår.
Ska även hinna skriva en abstract till uppsatsen och publicera allt. Enligt Jacob tar det en kvart att skriva en abstract, likväl har jag sjuk ångest. Den ska ju vara på engelska!! Gaah!! Menmen, måste göras.

Jobbigt att jag är så fruktansvärt trött hela tiden...
Helt slö, känns nästan som måndagarna förr när jag jobbade natt på posten. Skumt nu, med tanke på att jag sovit hela natten. Får bli mycket kaffe idag.

100119

Något gladare, men fortfarande sjukt seg:( Har något typ av vemod som bara hänger över mig, beror nog lite på oron över hur vi ska lösa resan till Norsjö.. Inatt drömde jag om organdonationer...det börjar gå lite långt känner jag.

Var betydligt tröttare på gymmet idag, men blev likväl totalt 50 minuter på crosstrainern och lite styrka.
Svettades som en gris, riktigt skönt:) Härligt att komma hem sen, ta en lång och varm dusch för att sedan käka lunch. Kändes välförtjänat!

Känner mig trött, är trött och ser trött ut:p

Linne: Långt, rött från Gina Tricot
Tröja: Vit- och marinblårandig från Zara
Tights: Blå med snygga detaljer från H&M

Tisdag

Är på kass humör idag, allt känns skit:( Vet dock vad det beror på och det är bara att låta det vara... Går ju över. Men surt likväl. Tur att det inte är träning ikväll, hade nog haft svårt att prestera något vidare.

Har ägnat morgonen åt att knåpa ihop en fotoalmanacka till mig och babe.
Fixade den via sponsorhusets hemsida, så cashade man samtidigt in lite pengar till klubben. Gutt! Den blev så fin så, egoboost på hög nivå;)

Nu är planen att dra iväg till Friskis...känner mig dock lite seg i kroppen så blir nog mest kondition på crosstrainern.
Haha, jag är redan såld;)

Nöjd

Har haft sjuk ångest inför denna vecka då den ju är helt och totalt ledig!!
Låter kanske underbart, men jag lovar, det blir trist i längden. Men so far har det känts riktigt bra:) Steg upp vid nio, frukost framför Nyhetsmorgon och därefter satte jag igång med att fixa klart uppsatsen. Nu är den fix och färdig, redo att publiceras. Känns bra. Efter det bytte jag snabbt om och promenerade iväg till Friskis&Svettis vid Parkmöllan. Köpte årskort, bokade gyminstruktion och tränade lite. Känns alltid lite haffsigt när man inte har ett program att följa tycker jag, men det får gå den här veckan. Instruktion nästa tisdag, då kommer jag få ett personligt utformat program. Känns riktigt bra, så här första dagen;) Hoppas det håller i sig.

Nu softar jag framför datorn, har precis käkat varma mackor med pesto, tomat och mozzarella.
Mumsigt!! Sticker iväg för lite volleybollfix om en timme, sedan får jag snabba mig hem så jag hinner pussa på babe innan träningen ikväll!

Helgen i väst...

Hemma igen efter ännu en helg i volleybollens tecken. Inledde ite smått kaotiskt i lördagsmorse. När Biffen skulle gå och hämta minibussen där hon parkerat den kvällen innan så upptäckte hon att det varit inbrott under natten. Fönstret på passagerarsidan var krossat:( Inte så kul, men det löste sig förvånansvärt snabbt. Tillbaka med minibussen och iväg med tre bilar istället.. Resan upp till Linköping gick snabbt och bra, vi har haft riktig tur med körvädret bägge bortahelgerna. Skönt! På plats i Linköping, inledde med två suveräna set...sedan hände något:( Vi sumpade det totalt och skänkte bort resten av matchen. Riktigt surt, då vi totalt sett var så mycket bättre!! Menmen, hemmamatchen!! Då jäklar!! Lite smådeppiga packade vi in oss i bilarna och for till Falköping, min gymnasiestad!! Åh, blir så nostalgisk när jag kommer dit;)

Sov i bunkern, under Odenhallen..dock var den tusen gånger finare, fräshare och varmare än jag mindes den. Käkade middag nere i stan på Nouveau. Vi var de enda gästerna...ägaren var glad och pratsam;) Urgod grillbuffé, med en mass bea!! Hurray! Sov sedan gott i knarriga sängar...

Söndagmorgon!
Inledde med lite teambuildingslekar, riktigt kul:) Sedan iväg till Frejahallen...ännu mer minnen. Mitt mål för dagen var att fokusera på laget och mitt spel, och att inte bli så påverkad av alla minnen och känslor som finns i hallen. Det gick sådär... Jag vill alldeles för mycket, vill så gärna visa hur bra jag blivit sen jag gick där. Som tur var presterade laget och vi kunde vinna med 3-1. Detta trots två skador i laget:( Alla fick spela och gjorde det så bra!! Hurray för mitt lag:) Superkul hemresa med paus för godis och kaffe. Det var vi värda!

100115

Idag ser jag ut så här!! Hade ingen ork att piffa idag...men då Jacobs pappa skulle komma förbi i sällskap med en elektriker så var jag i alla fall tvungen att klä på mig. Enklaste enkla, till en dag i slappandets tecken:)
Yeah!!
Linne: Gina Tricot
Kofta: H&M
Tights: Glansiga från Gina Tricot
Jag har fått en förkylningsblåsa på läppen:( Lagom i tid till att förkylningen äntligen börjar ge med sig... Skumt det där.

Jobb

Har fått flera tider på Mobilia, vecka 4,5 och 6! Hurray!! Min favoritbutik! Får i nuläget med minst fem tider innan månaden är slut, så en liten lön blir det i alla fall i februari:) Sen när jag är där ska jag tigga och be om att få jobba mer, sno åt mig så mycket tider jag bara kan, haha!! Skönt att saker oftast löser sig, även om ångesten är på topp. Är dock lite sur att jag inte ringde tidigare, då hade jag kanske kunnat få pass redan nästa vecka. Mutter!! Menmen, har bokat i alla fall. Känns inte så troligt, men håller likväl tummarna stenhårt:) Gäller att fokusera på det positiva nu.. Som att det ska bli superkul att jobba!!

Volleybollen blir liite smålidande, fast ser i nuläget ut som jag endast missar en träning.
Helt klart godkänt:) Jobbet blir å andra sidan också lite lidande, då jag ju har bortamatcher två helger. Och den helgen det inte är volleyboll är jag ledig från jobb:p Men, det löser sig förhoppningsvis.

Grrr!!


Alltså seriöst!!! Jag är kär! Fy satan vilken fantastiskt skapelse! Guld och leopard, kan det bli mer Karin?! Skulle va om man slängde in lite rött då kanske;) Eller nja, den är perfekt som den är. Tyvärr blir det inget köp för min del, då jag på grund av rådande jobbförhållanden är tvingad till ett köpstopp:p Men om någon skulle vara sugen på att ge den till mig så är det mycket välkommet. Mamma? Pappa? Babe? Någon..? 499 kronor kostar den och kommer från Modekungen.. Underbar!!


Fredag!


Fördelar med att vara vuxen och bestämma över sig själv: man får äta våfflor till lunch:) Så det har jag gjort idag. Gjorde till och med smeten själv, vilket visade sig nästan vara lättare än när man gör dem med mix. Tänka sig. Mumsigt i alla fall, nu är jag mätt och lite smådäst. Insåg att denna vecka redan skitit sig så kör på i det onyttiga spåret och tar nya tag på måndag:) Tur att det är träning ikväll och matcher i helgen i alla fall..

Opponering igår, gick över förväntan bra.
Fick en massa fin kritik, blev så glad:) Ska bli spännande och se betyget...var inte helnöjd med min opponeringsinsats men man kan ju alltid hoppas. Hade en heldag i skolan, men den gick faktiskt fort. Kul att luncha med kursarna och bara snacka strunt:) Sånt man saknat när man suttit ensam och skrivit..

Efter skolan for jag tillbaka till Malmö och mötte upp Biffen för en fika.
Hade planerat för StKnuts torg, men allt där stängde klockan sex (hallå, landet!) så fick till slut bli Waynes coffee inne i stan. Mycket trevligt och mysigt, härligt att bara få hänga och prataprataprata i några timmar. Den senaste tiden har vi ju tvingats avhandla allt viktigt till och från träningen...håller inte!!


Opponeringstankar

Testade att googla "opponering c-uppsats" för att se om jag kunde hitta någon infallsvinkel jag inte tänkt på under min genomgång.. De första träffarna visade diskussionsforum där man faktiskt fick en del bra tips, typ på hur opponeringen bör vara upplagd och så där. Tydligen bra att inleda och avsluta positivt och däremellan lägga in det negativa. Känns ju logiskt, taskigt att totalsåga den man opponerar på:p

Jag börjar bli lite smånervös.
När vi hade opponering på b-uppsatsen förra terminen så blev jag helsågad:( Usch, det var inte kul! Men det mesta stämde och jag lärde mig en massa som jag kunnat ha nytta av under arbetet med c-uppsatsen. Hoppas bara det fungerat, har ingen lust att bli sågad igen. Särskilt som jag denna gång är ganska nöjd. Får se vad min opponent säger...vet att vi har ganska olika sätt att skriva. Jaja, inte så mycket att göra åt det nu i alla fall.

100113

Idag är det min och babes dag:) Tiden går verkligen sjukt snabbt, 2 år och en månad har vi nu varit tillsammans.. Underbart! Menmen, trots denna festdag;) så känner jag mig knappast som mitt snyggaste jag, haha! Klassiskt pluggstajl helt enkelt.. Målet är att inte ens få för sig tanken på att gå utanför dörren. Nej, sitta inne och fokusera är grejen!
Dots!
Linne: Gina Tricot
Kofta: Commes des Garcons för H&M
Tights: Vila
På fötterna: Fårskinnstofflor från Shepherd

Onsdag

Sista dagen att arbeta med opponeringen, så det gäller att vara flitig.. Känns som en bra start att jag segade mig ur sängen redan klockan 8, klar förbättring sen igår:) Har fått ut instruktioner, så blir till att gå igenom och bocka av punkterna...så ska detta nog gå bra. Kommer kännas konstigt imorgon klockan fem, då är det ju slut. Har typ en vecka på sig att skicka in den rättade versionen av uppsatsen, men det ska förhoppningsvis gå snabbt att fixa. Och sen är det slut, och jobb som gäller resten av våren. Känns i nuläget megaångestframkallande, då det inte ligger ute ett enda pass:( Kom igen nu då!!! Jag vill ju inget hellre än att jobba! Tur att jag varit flitig i jul i alla fall, så kan jag skjuta upp den personliga konkursen något;p

Träning ikväll, ska bli riktigt kul!
Hoppas på spelövningar, körde mycket kommunikation och kontroll i måndags. Nu vill jag få anfalla och utöka min repetoar:) Kan nog behövas inför helgen. Rykten går ju om att vi inte har något att komma med gentemot vissa lag. Moget beteende det där. Jaja, så länge vi har något att komma med mot hans lag så får man väl vara nöjd;) Vi har ju alltid något att komma med!


Avatar


Har precis kommit hem från kvällens biobesök. Det blev Avatar i 3D, kändes inte värt det annars. Men måste säga att filmen var riktigt bra, spännande och fin med vackra vyer. Hann tänka på Pocahontas, Matrix och indianernas situation, så den väckte många tankar;) Och glasögonen var moderiktigt modell, inga röda och gröna glas här inte...så du kan vara lugn Biffen;)


Älska snö

Kan inte låt bli..
Nu faller snön utanför mitt fönster igen, och jag sitter här inne i värmen och njuter. Det är ju så vackert! Tycker att det är tusen gånger roligare med ett vitt täcke framför slask och gråtrist barmark. Bara det ligger och inte smälter bort direkt så är jag nöjd:)


Tisdag

Idag råkade jag sova lite längre än vad som var tänkt.. Slog upp min gröna/grå/blå(?) och såg att klockan visade 10.15. Ooops! Menmen, det var ganska skönt i alla fall. Nu har jag precis frullat och läst lite bloggar, nu blir det till att ta tag i pluggandet om jag ska kunna få ett betyg. Läsaläsaläsa, tänkatänkatänka!! Hela dagen lång. Och lite tvätt på det:)

Ikväll kan det bli så att det blir ett biobesök.
Vi funderar fram och tillbaka. Kunde väl vara kul.

Vårsug

Har kommit av mig i uppsatsläsandet och gått över till att surfa runt och spana in vårnytt. Tror det är lite jobbsug som spelar in också..hittar massor med fint från min kära arbetsplats.

Lovely!!
Underbart mönster, ska bli min i sommar! 249 kronor
Att bäras tillsammans med denna typ av sko. Min absoluta favoritsko på sommaren tillsammans med ballerinas. 99 kronor, billigt och bra med tanke på att man lätt sliter ut några par varje säsong..
Har ju snöat in totalt på ringar, och den här var ju fantastiskt fin! 49.50, som hittat!

Låt det bli värme!!!

Tyst...

Babe ringde från jobbet tidigare idag...men jag kunde inte prata med honom då jag knappt har någon röst:( Trist! Detta till följd av en förkylning, överdoserande av nässpray och en herrans massa skrikande hela helgen. Men får nog tycka att det är värt det, fast känns skumt att typ kunna säga ett halvt ord innan rösten dör..

I helgen hade Suz på sig en så tjusig klocka.
Har sett den modellen på ett flertal bloggar den senaste tiden och är småsugen på att införskaffa en själv. Som ett färgglatt komplement till min älskade Casio som ju funkar till allt. Suz hade en vit, om jag köper en kommer den självklart vara röd;)

Denna kommer från smalslips.se
Kostar 499 kronor

Måndagmorgon

Måndag igen, denna vecka står opponering i fokus. Har dock inte riktigt kommit igång än, har en soft morgon.. Inledde med att sova till kvart i nio, sedan frukost i soffan framför Nyhetsmorgon och kom nu precis ut ur duschen. Nyrakade ben, finns det ett bättre sätt att starta en vecka, haha!!

Planen för dagen är att läsa igenom mina kursares uppsatser, för att sedan börja granska den jag ska opponera på.
Ganska roliga ämnen so far, men likväl är det segt.. Menmen, en vecka kvar..

Ikväll drar träningen igång som vanligt igen, ska bli kul och skönt med lite rutiner.

Premiärhelg!!

Trodde jag skulle dö i lördags när klockan ringde 05.00!! Usch för att gå upp så tidigt.. Men när vi väl fått upp värmen i minibussen, vilket väl skedde i höjd med Jönköping, så var det en ganska trevlig resa. Anlände hufvudstaden vid två och checkade in på hotell Ingrids föräldrar...vilket visade sig vara en högvinst, för jäklar vilken fancy lägenhet! Låg på Norr Mälarstrand, man kunde gå vilse i lägenheten, rummen var vackra och där fanns tre toaletter. Plus att Ingrids snälla föräldrar serverade oss fantastisk god mat!! Underbar vistelse ur ren boendesynpunkt alltså:) Biffen kunde tänka sig att stanna kvar för alltid;)

Trots att vi var på plats så tidigt lyckades vi komma sent till matchen.
Detta pga kass vägbeskrivning, mörker och snö. Stressade in i hallen och hann värma upp och bolla in. Lite kaos då vi nekades individuell inspike, vilket är en rättighet att få om man vill. Anledningen var att domaren inte kände till regeln:p Kass!!!! Kommer anmälas.. Menmen, vi klarade att fokusera ändå, och vann till slut matchen med 3-2. En riktigt laginsats:) Utförligare referat finns här!

Sjukt nöjda återvände vi till vårt luxuösa boende, fick en fantastiskt god middag med efterrätt (som Jessa godkänt) och somnade sedan in.
Alla sov som prinsessor, svårt att göra annat med den utsikten - Mälaren och Södermalm. Vaknde upp till en ny matchdag och for iväg till Uppsala. Min stad, känns det fortfarande lite som. Spelade i en iskall hall, där jag tidigare spelat SM-kval med Tierp...long time ago. Uppsala hade betydligt renare spel än Solna och matchen var tight. Vi pressade bra, men hade lite svårigheter att ta oss ur våra dippar. Det är veckans träningsfokus:) Matchen slutade med förlust 3-2.. Dock är vi nöjda med insatsen, så resan hem blev inte alltför tyst.. Referat finns här!

Lite kyligt på vår promenad...

Inne!!

Uppsatsen är inlämnad!!! Kändes lite smått overkligt att stå med den i handen, men samtidigt sjuukt skönt!! Nu är det bara opponering kvar, sedan är jag helt klar med svenskan. Förutsatt att jag blir godkänd såklart...hoppashoppas!!

Unnade mig en stor latte efter skolan, tyckte jag var värd det:)
Strosade runt en stund på stan i Lund, kallt som satan men härligt med sol. Lyckades självklart springa på de perfekta, varma vinterstövlarna. Köpte dem för pengar jag inte har, med motiveringen att jag ju måste ersätta min underbara moccaskor med nitar och fransar som ju tyvärr gått sönder:( Har reklamerat dem och ska få pengar tillbaka, skönt de i alla fall. Nu är skorna ersatta, känns ganska bra ändå...särskilt med tanke på att vi ju far norrut imorgon. Kommer vara perfekta då:)

Ikväll ska jag ha bokklubben på besök här hemma hos mig, vilket innebär att storstädning pågår.
Det behövs!! Smart det där, att bjuda hem folk lite då och då. Så måste man liksom städa;) Måste även sticka bort till någon affär och handla godsaker inför kvällen. Vinet hoppar vi dock över, match imorgon ju!!

Typ såhär mycket papper skrev jag ut imorse i skolan...
270 sidor totalt!!
Vi var några på kö, de som endast skulle skriva ut sådär 10 sidor suckade tyst;)

8 januari!

Dagen D är kommen!! Dagen då uppsatsen ska lämnas in... Kom på en titel som jag är ganska nöjd med, och babe löste mina problem med att kunna skicka dokumentet från Mac till Pc. Tack min baby!! Du är bäst! Nu gäller det att hänga på låset på Solbiblioteket...fylla på utskriftskortet och sedan skriva ut totalt 270 sidor(!!!) Ojoj, kommer känna riktigt bra när jag har dem i min hand:)

Ser kallt ut idag.. Kör på soft fredag...som vanligt;)

Today I´m wearing this!
Linne och tröja från Gina Tricot, tillsammans med reafyndade sammetstights från Monki. Grymt sköna!! Ute kör jag vanliga vinteruniformen, byter dock uggsen mot svarta stövlar från Skopunkten. Måste ju vara lite tjusig i skolan:) Inviger mitt nya pannband, även det från Monki. Perfekt för mig som alltid kör med uppsatt hår ju:)

Nästan klar...

Min uppsats är klar...förutom! Det känns som det alltid finns ett förutom när det kommer till skapande... I detta fall är det titeln!! Vad ska min skapelse heta??!! Utöver detta är allt fix och färdigt, småmyser lite när jag bläddrar genom sidorna. Känns farligt att vara så nöjd, då går det ju säkert åt helsicke.. Men kan ändå inte låta bli;)

Men vad ska den nu heta??
Min handledare sa att man kunde formulera det antingen som en fråga eller som ett påstående...beroende på hur uppsatsen är uppbyggd. Jag lutar åt en fråga... Hm, får fundera.

Har suttit hela dagen och arbetat med uppsatsen, har endast tagit lunchpaus.
Karin kan när Karin vill! Eller snarare när hon måste;) När jag igår sa att min uppsats ska bli klar idag så svarade Jacob att det var den ju tvungen till att bli, fanns ju inte så mycket att välja på.. Effektiv är mitt mellannamn;)


Allt nytt..

Det bara forsar in vårplagg just nu!! Känns lite absurt när man i nästa stund tittar ut genom fönstret och ser snön falla. Menmen, med tjocka strumpisar och kofta så klarar man sig hyffsat...i alla fall i Skåne. Kommer antagligen få en köldchock i helgen när vi ankommer Stockholm, för att inte tala om Uppsala. Den staden minns jag framförallt som snorkall. Nu slipper jag i alla fall cykla tre kilometer i skiten:p

I alla fall, med vårplaggen kommer suktan!
Just nu vill jag ha denna!! Plus en likadan med ljusblå ränder. Kommer från Gina Tricot, kostar 149 kronor.. Borde väl inte vara helt omöjligt;)


Dagen och kvällen

Riktigt bra kväll med intressant föreläsning. Fick en massa att tänka på, tror vi kan ha stor nytta av detta. Hoppas nu bara det håller i sig, vet av erfarenhet att den mentala fokuseringen lätt rinner ut i sanden... Men nu kör vi!

Imorgon måste min uppsats bli klar!!!
Finns inga alternativ för på fredagmorgon ska den lämnas in. Har varit sjukt flitig idag, typ suttit och jobbat med den hela dagen. Tänk att allt tar så lång tid! Samtidigt är det kul att se den växa fram. Är så nöjd med mitt ämnesval, har tyckt att det varit roligt och intressant hela vägen. Men nu ska det bli skönt att bli av med den;)

Trettondedag jul

Får nog säga att mitt handledarmöte igår gick bra, visst har en hel del att göra men inte ett ord om att "stryka stora partier om du ens ska kunna drömma om att få godkänt". Så dagens mission är alltså att färdigställa uppsatsen... Hade varit tokskönt!! Jobbigt bara att min babe är ledig idag, han är ju så söt när han sitter i sin morgonrock och spelar xbox:) Menmen, disciplin!!

Trettondagsaftonsmiddagen hemma hos mormor igår var mycket trevlig.
Vi var på plats kvart i sex, stressade som bara den! Maten serverades halv åtta! Allt var Folkes fel, han var såsansvarig och det gick sådär i början;) Men allt var fantastiskt gott när det väl kom...lutfisk, risalamalta och gottebord:) Mums!! Jobbigt med täppt näsa bara, var nog och snöt mig tio gånger under kvällen...minst!! Mamma förbjöd mig att springa idag, så fick ställa in den planerade löprundan med Biffen:( Satan, när man väl är peppad! Får försöka hålla i suget till efter helgen så kör vi igen då!

2010-01-05

Godmorgon sköna tisdag! Vaknade upp vid halv tio, drog upp persiennerna och konstaterade att det var snö på taken. Dock inte jättemycket, men mer väntas enligt väderprognosen. Inställningen till detta är sådär, dels för att jag redan är så j*vla förkyld och dels för att jag måste använda mig av kollektivtrafiken idag. Den och snö brukar inte vara någon god kombination. Menmen, gäller att vara ute i god tid..

Fått mejl om opponering och sådant idag, magknip direkt!!
Det är inte långt kvar! Hoppashoppashoppas nu bara att min handledare är någorlunda nöjd med min uppsats, riktigt jobbigt om jag måste sätta mig och skriva om stora delar..
Så seg! Håret är utsläppt eftersom jag känner ett stort behov av att bära mössa idag..
Linne: Långt, svart från Gina Tricot
Kofta: Camden Market, London
Tights: Gamla favoriter från Vila
Ute: Jacka från MQ, uggs, halsduk från Gina Tricot och vantar från H&M

Aaj!

Har sådan sjuk träningsvärk att jag vill spy!! Stapplar fram genom lägenheten och ser till att hålla mig still så mycket jag kan.. Har spenderat dagen i lugnt tempo, kunde knappt andas på grund av min täppta näsa innan när jag käkade lunch. Men nu har jag varit och inhandlat guds gåva till mänskligheten vid förkylning; nässpray! Så nu kan jag andas igen:) Underbart!

Känner lite oro inför framtiden, med tanke på jobb.
Men har ju samtidigt inte ens varit ledig en vecka...efter julens slit är jag faktiskt värd lite ledighet. Plus att uppsatsen ju inte är klar. Men oron gnager lite ändå.. Får se hur det blir, hoppas det löser sig.

4 januari

Segade mig ur sängen vid halv nio idag, och har sedan dess varit ganska produktiv om jag får säga det själv. Frukost i soffan fram Nyhetsmorgon, kollade samtidigt som jag skrev på uppsatsen. Skickade in uppsatsen vid halv tio, nu får vi se vad min handledare säger. Har gett mig själv ledigt till efter mötet imorgon, vill inte börja pilla förrän jag vet vad som behöver åtgärdas. Förhoppningsvis inte alltför mycket...

Snön har börjat falla igen, upptäckte det strax innan tio vilket gjorde att jag fick eld i baken.
Hade ju bestämt mig för en löprunda idag och hade ingen lust att behöva pulsa. Invigde understället jag fick av pappa i förrgår och gav mig ut på en lunkande joggingtur. Bort till Pildammsparken, ett varv och hem igen. Gick i lagom takt med tanke på all träningsvärk jag ådragit mig de senaste dagarna. Straffet för att man latat sig i några veckor. Men samtidigt skönt, så vet man att man är igång igen:)

Nu står en varm dusch på schemat!
Sedan blir det en tur bort till Apoteket för att ladda upp förrådet med nässpray. Är förkyld som bara den och fick därför inför löprundan ta till Jessas amerikanska filosofi vilken säger att så länge man inte har feber så kan man träna;) Gutt!!

Söndag...

Trots att jag igårkväll var så trött att det kändes som jag skulle kunna somna stående så har jag knappt kunnat sova något alls inatt:( Vaknade dessutom upp med snorig näsa, stela leder och frusen kropp. Men var självklart med och spelade ändå, ville ju inte gå miste om chansen att få röra boll:) Spelade två matcher, vann ett set! Haha, gäller att plocka ut det bra...för det fanns faktiskt en hel del. Tro det eller ej;) Men kände mig sjukt seeg, orkade knappt något alls på slutet. Dock skönt att fått spela lite innan allsvenskan drar igång i helgen, en veckas träning så kan det kanske bli riktigt bra..

Efter matcherna drog jag hem till mamma och pappa.
Tog en lång och supervarm dusch, men kände mig likväl frusen och seg i skallen. Käkade och pratade strunt med lillasyster, medan mamma var ute och gick.. Trevligt:) Tog bussen hem vid kvart över fem, kom på att det ju skulle serveras tacos till middag idag. Min favorit! Supergott!! Fick promenera hem från Södervärn, kallt när man bara har converse på fötterna. Imorgon blir det uggs om temperaturen håller i sig.

Jacob har peppat mig att skriva lite på uppsatsen ikväll.
Det går så trögt!! Samtidigt är det ju inte så mycket kvar. Bara till att kämpa på!! Nu säger han att jag ju kan göra min litteraturförteckning om jag känner mig omotiverad på skapndeplanet. Får väl bli så;)

100102

Jag är trött och förkyld, men kan inte gå och lägga mig eftersom det sitter tre herrar inne i soffan och spelar Xbox360.. Suck, jag som verkligen måste ladda inför imorgon.. Volleyboll!! Hurray, börjar verkligen känna suget nu. Trots frossande ska det bli kul att dra på sig sina små tights igen;) Känna lite på boll och förhoppningsvis dunkadunkadunka!!

Har varit duktig nu under kvällen och fått jobbat lite med uppsatsen..
Inget nytt har skrivits, men delar har omdisponerats och referenser har lagts till. Det tar tid och måste göras det med:) Del för del börjar så sakteliga ta form.. Tänkte stanna en stund extra i Svedala efter miniturneringen imorgon, men får nog inte bli för sent då jag måste arbeta lite mer på uppsatsen innan jag skickar den till min handledare på måndagmorgon. Den kommer inte vara helt klar då, men förhoppningsvis så gott som..

Dagens trötta:
Linne: NYTT! Ännu ett långt från Gina Tricot
Kofta: H&M
Tights: H&M
Utomhus adderades uggs, vinterjacka från MQ, halsduk från Gina Tricot och leomönstrade vantar från H&M. Kallt som satan idag, Jacob gnällde sig runt hela rundan med hundarna;) Men det gick! Kändes friskt..

Nyårsafton 09/10

Bildkavalkad från nyår som inleddes med trerätters i Limhamn.. Himla fint hus, gick nästan vilse bland alla rum. Ovant när man bor i en etta;) Vid middagen hittade vi på uppdrag åt alla, mitt var att låtsas vara magsjuk och gå på toa hela tiden. Emelie märkte att något var skumt, så jag slapp dansa naken på skrivbordet;)

Guldglittriga strumpbyxor, me like! Emelie hade på sig den variant som Jacob köpte till mig från början.. Vilka är guldglittriga...egentligen!!
Efter middagen spelade vi spel i soffan, dansade och lyssnade på musik.. Spelet gick ut på att man skulle blåsa ner kort från flaskan...men inte alla. Åkte alla ner eller om man inte fick ner något alls, ja då fick man dricka. Jag hade en liten dipp då och softade lite för att orka:p
Tog taxi till Stortorget där tolvslaget firades in. Sjukt fint med alla raketer och med det stora pariserhjulet i bakgrunden. Kallt som satan bara!!

Efter tolvslaget drog vi in på Etage där vi rockade loss!! Hängde på schlagergolvet, musiken får dock knappt godkänt. Mera schlager åt folket!!!

GOTT NYTT ÅR!!!

Bra start...

Jag och Emelie pratade idag om att nyårsdagen nästan får räknas till det gamla året när det kommer till att vara sund och ta hand om sin kropp. För det går ju bara inte!! Haha! Men idag har jag varit duktig. Powerwalk till Pildammsparken, två varvs spring och sedan powerwalk hem igen. Gutt!! Riktigt skön dusch efteråt, finns inget bättre än en varm dusch efter träning. Man är ju så värd det! Hoppas komma igång ordentligt nu, ska ta hjälp av Biffen för att komma ut. Alltid rologare att vara två ju!
Snart beger vi oss till Svedala för julbord och mys med min fina familj...och mina vovvar. Ska bli trevligt. Hoppas på att få låna en bil sen, så storhandlingen blir lite lättare:) Ska bli så skönt att få fylla kyl och frys igen..

1 januari

Igår firades det nya året in, riktigt trevligt med Limhamn och utgång på Etage... Skålade in det nya året på Stortorget och njöt av de fina fyrverkerierna. Var hemma vid tre...tror jag. Lite suddigt där på slutet;)

Dagen har spenderats så lugnt som jag kunnat.
Tanken var att åka till Svedala och käka julbord med familjen. Men eftersom jag mådde röv så blev det inget med det:( Har legat och sovit i soffan någon timme, tittat på film och teve...ja, mer än så var det nog inte. Ska försöka städa upp lite här då vår lägenhet ser ut som kriget:p Blir kanske Svedala imorgon istället, får se om jag lyckas övertala Jacob...ska nog gå bra. Ska även ut och springa med Biffen, detta år ska bli sunt!! 

Jacob har sin nya fina tröja idag
Bästa färgen på bästa killen

RSS 2.0