Imorgon

Tänk, imorgon är det Valborg. Kom att tänka på det innan när jag var ute, och det var så varmt och fint väder. Det var det förra året också. Fint väder dagen innan Valborg. The big day var mulen, lite sol och sedan svinkallt på kvällen. Hoppas det blir bättre imorgon. Förra året firade jag på äkta studentvis, i Stadsparken i Lund...tillsammans med Ylva och Lisa. I år firar jag tillsammans med mina kursare i en tentasal uppe på Sol...suck! Men på kvällen blir det grill och häng i Pildammsparken med babe och Biff i alla fall. Får se om några av de andra volleybollvännerna dyker upp, Biffen har ju skickat ut en kallelse;) Vore trevligt...

Tänker i vilket fall som helst ta det lugnt, för på fredagförmiddag ska jag och babe köra upp till Sölvesborg...med mammas bil. Åh, är ju sugen på att köra! Men det kommer innebära att jag inte vågar dricka alls imorgon. Är sjukt nojjig när det kommer till sånt...vill helst inte köra över huvudtaget dagen efter jag druckit. Får se hur vi gör... Är lite sur på Jacob, han och hans föräldrar har bokat in golf på fredag...och jag måste gå med. Såvida jag inte vill sitta ensam i deras stuga i en sisådär fem timmar. Kuul... Jag tycker inte om golf. Tänker i alla fall vara trotsig och bära linne. Tänker fan inte få bonnabränna bara för att de ska tönta sig:p

Dagen före...

Seriöst, hur kan dagarna gå så fort?! Nu är det ju redan onsdagkväll...och imorgon är det tenta!! Uschusch, men samtidigt sköntskönt. Kommer vara en lättnad när man väl får lämna salen. Hoppas nu bara att lite kunskap kommit in i min skalle. Har ju pluggat riktigt duktigt idag. Mötte upp Louise utanför stadsbiblioteket typ kvart i nio. Sedan satt vi där fram till kvart över två. Imponerande! Fick läst och diskuterat en massa, känns riktigt bra. Avslutade med kaffe och kanelbulle ute i solen, sjuukt varmt!

Sedan åkte jag hem och har mest slappat. Jacob
var hemma och vände...MFF möter Gefle idag. Matchen bör vara slut nu...hoppas det gått bra. Har pluggat lite till, läst färdigt mina anteckningar. Mycket som står samma, det gäller mest att kunna koppla ihop, se paralleller och komma ihåg vad som hände när. 1375, 1450 och 1526 är viktiga årtal..

BTW

Kom på att jag ju faktiskt jobbade igår också...på Mobilia. Fick sms om att de hade kris och att man skulle ringa till butiken. Gjorde detta och fick ett pass 16-20.15. Bra timmar då man har ob från 18.15. Dock var det ganska segt, men vad fasiken. Pengarpengar!!

Jeez, gäller att jag håller koll på passen nu, dessa syns ju inte på fastpoolschemat.
Efter allt strul jag hittills haft är det bäst att räkna noga. Mysteriet med min mars-lön är i alla fall löst, de hade råkat ge pengarna till en annan Karin. Känns ju bra;p Menmen, nu verkar det ha fixat sig. Återstår bara att se när pengarna dyker upp. Har ju en hyra att betala....

Tisdag med skola

Idag har det varit en låång dag i skolan. Inleddes med föreläsning 8-10, SI-möte 10-11, lunch tillsammans med några kursare där vi diskuterade plugg men även dryftade en hel del annat...trevligt. Skoldagen avslutades med föreläsning 13-15.. Sedan var jag trött. Åkte hem och sprang en runda för att rensa hjärnan lite. Sjukt varmt ute, samtidigt ganska blåsigt. Har köpt nya träningsstrumpor från H&M, som invigdes idag:) Mycket bra, 79.50. Finfint!

Kvällen har spenderats hemma med öppen balkongdörr:)
Jacob var på Ikea i söndags och köpte utemöbler...ett litet bord och två små stolar. Kommer bli mysigt därute, men i nuläget behövs det lite mer piffning...blommor och sånt.

Imorgon blir det stora intryckardagen...pluggapluggaplugga!!!
Ska träffa Louise, en kursare på Stadsbibliotekets kafé klockan 9. Lika bra att komma igång tidigt. Jag valde plats - stora bord, gott kaffe och urgod fika, vad mer kan man begära? Har softat nu ikväll för att vara pigg och mottaglig för kunskap imorgon:)

Mååndaag!!

Ny vecka, nya tag! Och denna vecka stavas tentavecka! Blää! Men ska samtidigt bli sjukt skönt att ha den gjord...sedan blir det uppsats. Tror jag luskat ut att vi ska ha info om detta idag. Trodde det var vanlig föreläsning, men icke. Ska i alla fall snart iväg till skolan och plugga med några kursare, känns alltid bra med lite stöd:) Tror dessutom jag kom på ett bra uppsatsämne igår, ett ämne jag faktiskt funderat på ett tag. Undrar vad vår mentor kommer tycka, hoppashoppas. Och så måste jag bara hitta en partner också, eftersom man tydligen måste skriva två.. Dumt! Menmen, ska plugga satan denna vecka och hålla mig så långt från hemmet som möjligt, för här får man då inget gjort. Och det måste jag!! 

Jobbade igår, 10-18.15.
Stod sex timmar i kassa så var lite trött i benen när jag skulle hem..men det var kul:) Cyklade till stan och mötte upp Jacob och hans familj som satt och dinerade på Raa.. Gick hem till Jonas och Sara och åt tårta och gav Lasse presenter. Deras lägenhet är jättefin, hade ju inte sett den innan. Vid åtta gick vi hem...pluggade och åt kvällsmat. Sen var det natt...
Jag är så glad att det är måndag;)
Linne: NYTT! Baslinne från H&M Divided
Kofta: Åhléns
Chinos: H&M Divided

Paketinslagning

Har nu ägnat kvällen åt att slå in ett paket till Jacobs pappa.
Tycker vårt omslagspapper är så himla fint, paketen blir så vackra.


Nu ska jag gå och lägga mig..
Undrar vad grejen är med mitt hår..
Det står ju ut så konstigt.
Typ alltid.



Inte riktigt som planerat...

Drog till stan imorse precis som planerat. Väl där spankulerade jag omkring lite inne på Storgatan och på Triangeln.. När jag gick där i godan ro fick jag dagens andra jobbmess, denna gång från Mobilia. Klickade först bort det, men svarade ändå efter en stund eftersom jag då räknade med att inte få det. Så har man ändå "försökt" liksom...typ. Men, jag fick det, 12-18.15. Fick sjukt dåligt samvete, messade Jessa, Jacob och Emelie för att meddela...och shoppade sedan ett par nya skor på DinSko bara för att få något annat tänka på. Hade faktiskt spanat in dem på en kund tidigare i veckan, så blev sjukt glad när jag såg dem:) Mjuka, sköna och så söta...

Jobbade alltså, och fick dessutom ett pass imorgon också, lite så där bara....10-18.15.
Hurray!! Med söndagslön!! Jippie, börjar kännas som att denna månad kommer fixa sig ändå. Och alla är ju så gulliga på Mobilia, blir bara mer och mer glad för att jag ska jobba där i sommar:)

En tråkig sak är att Emelie är arg på mig:( för att jag skippade fest ikväll
. Orkade helt enkelt inte, redan trött plus att jag måste upp någorlunda tidigt imorgon.. Blev istället lugn hemmakväll med pizza och choklad tillsammans med min älskling, som jag btw spenderar alldeles för lite tid med denna helg:( Imorgon var ju planen att bruncha, åka till Ikea och gå ut och äta med hans familj. Allt detta missar jag nu:( Hoppas på att hinna till tårtan i alla fall.

Är glad för att jag fått jobb, men är lite ledsen för att helgen gick åt h#lv#te:( Ochi veckan har jag tenta...blä!!! Nästan så man börjar längta till maj...

Förmiddag

Så här ser jag ut för tillfället. Klockan 12 ska jag iväg till Heleneholmshallen för att ha volleybolldag med min kära klubb. Och ikväll är det fest, och där har jag fortfarande ingen aning om vad som åker på. Ojoj, så stora bekymmer;) Här är mina nya fina jeans i alla fall:)
Ljust och fint, jag får skylla på solen som strålar från en klarblå himmel:)
Topp: Gina Tricot
Jeans: NYA! Gina Tricot

Solig lördag

Igår hade Biffen och jag en fin dag ute på Éntre:) Kul att kunna gå i lugn och ro och titta igenom alla intressanta butiker. Hittade inte så jättemycket dock, men de fina jeansen fick följa med hem...tror de kommer bli ett par trotjänare. Sjukt sköna. Efter allt spring i affärer fikade vi på Barista, ett trevligt kafé där allt är rättvisemärkt. Upptäckte denna kedja i Uppsala, där deras första kafé fanns. Blev då överlycklig över att deras take away-latte var billigare, sådant gillas! I alla fall, drack stor latte och åt mumsig brownie:) Fina grejer, fast blev lite sur över att jag inte fick studentrabatt:p Det fick Biffen! Vår teori är att personalen trodde att jag var hennes mamma, haha!!

Promenerade hem och for iväg med en lite irriterad man för att storhandla...
hämtade upp en bil hos hans syster först. Lyxigt värre, jag fick köra hem från affären! Hurray! Var vuxna igår och införskaffade ett gemensamt Ica-kort... Vuxenpoäng så det stänker om det;) Middagen intogs klockan tio, framför The Office...Tacos! Det äter vi nästan varje gång vi varit och handlat. Sjuukt gott!!!

Nu denna vackra och soliga morgon siter jag här alldeles ensam, då Jacob har stuckit iväg för att spela golf med Hampus:(
Jag gillar inte golf! Ska cykla till stan för att besöka systemet nu, det hann stänga igår och nu är Biffens öde i mina händer, hehe;) Det ska nog gå bra, tror jag ska spana i någon affär också. Iklädd mina nya jeans.

Idag!!

Idag är det löning, och det är ju alltid kul!! En sak som inte är så kul är att min lön är så in i helvete fel! Jättefel! Och jag har inte fått min lönespec än. Hoppas den kommer idag, så jag kan börja ringa och rätta till. Det brukar bli bra i slutändan, men det känns lite tröttsamt. Tredje månaden i rad detta händer:p

Menmen, litta pengar blev det trots allt:)
Och de ska brännas idag, mohaha! Nä, inte alla! För i så fall får jag skäll av Jacob;) Idag ska jag och Emelie i alla fall betala vår sommarresa! Jippie! Sedan ska vi för att fira det ta en tur till Entré. Och bränna lite mer pengar...och ta en fredagsfika. Skönasköna fredag! Sedan måste jag springa hem eftersom jag och babe ska iväg och storhandla. Glammigt värre!

Halv tio ska jag möta Biffen vid Coop, vi ska till Pildammsparken och springa fyra varv.
Måste ju ladda för denna helg, för den lär inte gå i sundhetens tecken, haha! Visst ja, måste till Systemet idag också;) Viktigt!! Inte glömma!

Min favorit

Av alla färgsprakande och slinkiga plagg från gästkollektionen, var detta min favorit. En enkel kofta med jättefina blingiga knappar och en fin fjäderdetalj på axeln. Fanns även i turkos, tror faktiskt jag hade valt den.. Det typ tråkigaste i hela kollektionen, haha!! Eller i alla fall det enklaste:) Jag gillar den skarpt, men anser inte den vara värd 698 kronor...

Gårdagen

Jobbet igår gick bra, var ju lansering av Matthew Williamson for H&M.. Det hade jag glömt, haha!! Blev lite lätt fundersam när jag var påväg till personalingången och såg kön ringla. När några öppnade dörrarna stod vi en våning upp, tittade ner och skrattade. Vissa människor är helt galna!! Först in kom en tjock liten tjej, rusade in och grabbade åt sig typ tre skärp innan hon tog sikte på de andra ställen. Kul att stå i kassan denna dag i alla fall, mycket shoppande. Dagen innan löning! Jag fattar inte, själv hade jag då ca 75 kronor på mitt konto... En kvinna handlade för 11500 av mig!!! Seriöst!

Efter jobb cyklade jag hem i solskenet, lunchade och drack kaffe.
Sedan blev jag så sjuukt rastlös, ville bara ut i solen men visst samtidigt inte vad jag skulle göra. Lösningen blev att messa Biff, som kom hit en stund innan träning. Vi gick och köpte glass och satte oss en stund på Nobeltorget:) Mysigt.

Träningen gick helt okej, veckans bästa var ju måndagens..menmen.
Körde hoppträning på slutet...med plintar! Jag hatar plintar!!! Blir helt seriöst illamående när jag ser dem:( Men igår gick det ändå hyffsat bra..

Slappa jeans


Är ju, som jag tidigare skrivit sjukt innepå slappa jeans för tillfället.
Känns som det är det enda som funkar just, pallar inte med när det sitter åt och stramar över magen:( Men börjar bli lite trött på att endast ha två par byxor att tillgå varje dag...blir lite tjatigt i längden trots att bägge paren är sjukt snygga och sköna. Är sugen på att införskaffa ett par till, och då ligger dessa godingar bra till. Ser supersköna ut, och slitningarna gör det ju knappast sämre. Är för övrigt ganska såld på Gina Tricot för tillfället, de har fått in så mycket fint! Och det mesta är sjukt billigt! Fast det blir ju inte så billigt i längden om man köper allt;) Hm, måste nog ha det i åtanke. Ska i alla fall spana efter jeansen imorgon...jag och Biffen ska ta en tur till Entré och spana lite. Ska bland annat kolla efter något snyggt att ha på lördag, garderoben känns ju som alltid helt hopplös;p

Torsdag

Jag orkar inte riktigt hela vägen idag känner jag. Kände mig inte supertrött när jag gick upp, men nu. Kan bero på att det återigen är en sådan dag när endast vissa kläder funkar. Gjorde ett tappert försök med ett par tighta jeans...det kändes skit! Så det blev detta istället...känns bra i alla fall:) Är inne på dagens andra kopp kaffe...känns bra när klockan precis passerat nio. Menmen, allt för att överleva dagen.

Är iklädd svart topp med ringad rygg från Gina Tricot och beiga, upprullade chinos från H&M Divided. Håret är slappast möjliga, baserad på knuten jag gjorde för att kuna tvätta fejjan imorse. Pallar inte anstränga mig mer än så idag, kanske bra med tanke på att håret då och då behöver vila från plattången... Ute blir det vita tygskor från Skopunkten och jacka från Peak Performance, ska ju cykla till jobb och har ingen aning om temperatur. Men solen skiner i alla fall:)

Tunisien



Har pratat med min kommande arbetsplats och fixat så att jag inte behöver jobba den 21 augusti. Ergo, den dagen åker Biffen och Biffens vän till Tunisien! Hurray!!! Ska bli superkul, andra gången i mitt liv jag åker till Afrika:) Här ska vi bo, ser väl trevligt ut;) Stället vi ska till heter Sousse...vi är inte riktigt på det klara med uttalet. Så so far kör vi på det svenskaste svenska;)

God lunch

Igår var min babe duktig som vanligt, och lagade supergod middag till oss. Festlig köttfärspaj, ja det stod faktiskt så i kokboken:) Idag har jag ätit resterna till lunch, och nu var det nästan ännu godare. Mumsmums!! Han är en riktig hejare på att laga mat, min kille. Jag, jag är typ bra på att koka makaroner...och ägg. Sen tar det stopp. Kaffe är iofs en grej är jag är typ bäst på. Tycker jag!!

Soft

Igår när jag jobbade så funderade jag över detta med kläder.. Kändes lämpligt med tanke på miljön jag då befann mig i. Tänkte på hur, vad man känner för att ha på sig skiftar så väldigt. Tidigare i våras kunde jag ett tag bara ha tights och klänning, alla typer av byxor kändes nono! Men nu, nu vill jag bara ha byxor. Och de ska helst vara softa..sköna att hänga runt i. Med upprullade ben. Tror det är vårkänslorna som spökar...

Topp: NY! Gina Tricot
Jeans: Lee
Klocka: Casio

Why, oh why?!

Varför kan jag aldrig komma igång med pluggandet i tid?! Nästan en hel ledig dag, och så börjar jag plugga klockan 21. Att jag aldrig lär mig:p Menmen, har fått läst det mesta i alla fall...ska läsa de sista tio sidorna imorgon innan skolan. Nu är det dags att sova, imorgon är det skola och träning som gäller. Och på torsdag ska jag jobba!! Hurray! 10-15 på Gustav.

21 april

Idag fyller min lillasyster 17 år!!!
GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN MARIA!!!



Tisdag

Så, nu är jag fix och färdig för jobb! Får passa på att köra på utsläppt hår nu när det är nytvättat. Blir aldrig lika bra dagen efter.

Topp: Gina Tricot
Chinos: H&M Divided
Klocka: Casio

Spring i parken

Körde en lite ny variant på löpningen idag, då jag inte stod ut med tanken på att behöva löpa alltför mycket på asfalt. Bestämde mig istället för att ta cykeln till Pildammsparken och utgå därifrån. Det var ett bra beslut, solen sken och det var nästintill;) härligt att springa.. Fyra varv blev det och därefter en skön och lång stretching. Enda problemet var att jag efter en stund började frysa, då det blåste en del. Blev till att cykla snabbt hem och kasta mig in i duschen. Där stod jag sedan längelänge. Så otroligt skönt!! Finns ingen bättre belöning efter en löprunda:)
Nu sitter jag här, nyduschad och fin...med en kopp kaffe bredvid mig. Har lunchat och ska snart börja göra mig iordning inför jobbet:)

Andra dagen denna vecka!

Tiden går så fort, måndagen bara springer förbi, man märker den knappt. Skumt! Jaja, idag är jag ledig från skolan, sitter hemma och softar. Har dock vaktat mobilen hela morgonen vilket resulterat i ett tre-timmarspass på Triangeln, 15-18. Bättre än inget alls:) Bra faktiskt, hinner plugga lite innan...och i nuläget är planen en löprunda. Har redan bytt om, så snart sticker jag. Solen skiner idag, underbart!! Har inte koll på blåsten, men hoppas på lugna vindar..

Blommor

Jacob hade med sig blommor hem till mig, för att jag hade klarat min tenta:) Så söt min kille är. Han hade även med sig Ben and Jerry-glass.. Mums!! Tur att jag ska iväg till träningen nu;)

Somrigt

Messade precis med Emelie och höstterminsstarter och dylikt. Tanken är ju att boka resan redan nu, skönt att ha det gjort och kanske kan man få det lite billigare då. Preliminärbokade ju i lördags, men den funkar tyvärr inte då jag jobbar den dagen. Nu verkar det som det blir avresa den 24. Låter bra.

Blev i och med detta lite inspirerad att spana in lite sommarfint.. Just nu är det se men inte röra som gäller för mig på den fronten. Men man kan ju alltid titta...
Allt nedan kommer från H&M!
Ljuvlig i all sin enkelhet, 129 kronor.
Är sugen på att införskaffa mig en fin kjol att glida runt i, i sommar. Med bara bruna ben:) Härligt! 249 kronor
Är egentligen mer en ballerinatjej, men dessa är faktiskt riktigt fina. Kostar 198 kronor och finns även i brunt...

Sommarschema

Föreläsningen idag var trevlig, dock kändes den lite stökig. Det pratades om olika teorier om hur ett språk förändras. Mycket intressant, men ämnet bidrog till att det blev mycket uppräkningar av exempel. Tur att vi får hand-out, för det var lite svårt att anteckna. Satt mest och var glad hela föreläsningen med tanke på tentan:)

Efter skolan tog jag bussen tillbaka till Malmö, och ut till Mobilia.
Plockade upp mitt sommarschema, vilket ser trevligt ut:) Flera lediga helger som kan spenderas med min älskling och med min Biff;) Sedan promenerade jag hem eftersom jag inte hade koll på vilken buss jag skulle ta. Det var riktigt skönt, solen lyste och det var allmänt härligt. Känner mig på gott humör för tillfället, härligt att se schemat för sommaren, jobbar liksom lagom mycket. Är ledig hela vecka 32, kommer dock kolla tider i fastpoolen då. Eller så kör jag på en vecka nere i Beddinge, vi får se.

Hurray!!!

Jag klarade min tenta i Norska och Danska som andraspråk!! Åh, jag är så glad, så glad, så glad!! Var nästan säker på att jag skulle kugga den danska delen, men det gick! Fick dessutom VG på norskan...totalen blev G!! Men vad gör det?? Jag ville ju bara klara den! Hurrahurrahurra!!!

Måndag

Så här ser jag ut idag!! Frös när jag vaknade imorse, ville bara ligga kvar under mitt täcke och mysa. Detta trots att solen sken mig rakt i ansiktet. Menmen, jag släpade mig upp, och nu känns det helt okej:)
Var tvungen att köra på fina, röda koftan idag också...den är ju så skön!! Kombinerade den idag med linne med brottarrygg från H&M Divided, softa, upprullade jeans från Lee och vita tygskor. Kör på utsläppt hår med pärlhårspännen från H&M. På handleden sitter klockan från Casio... Nu ska jag till skolan!!!

Vecka 17


Måndagmorgon!!! Ny vecka, nya friska tag! Denna vecka ska jag vara duktig och se till att få svarat på mejl som jag borde ha svarat på för länge sedan. Ska hänga satan på fastpoolen för att i alla fall försöka få ett pass. Måste ringa min chef och höra vad som händer, för det känns lite skumt. Annars är det skola och träning som gäller, dagens föreläsning ser jag verkligen framemot. Har glömt exakt vad vår föreläsare sa att den skulle handla om...men jag vet att jag reagerade med glädje när jag hörde det. Hoppas nu mina förhoppningar infrias. Efter skolan ska jag åka ut till Mobilia och hämta upp mitt schema hade jag tänkt...
Vår persienn gick sönder igår när jag skulle dra upp den:( Den lossnade liksom på en sidan, så nu ser det jättedumt ut. Får se om Jacob kan fixa det, får väl ringa pappa och be om råd..

Igår

Igår jobbade jag 12-17, det gick bra och var riktigt trevligt att vara på plats igen. Försökte boka fler pass igårkväll när jag kom hem....men fick dem såklart inte:( Börjar bli lite less på detta, känns skumt att jag inte får ett enda.. Menmen! Igår efter jobb blev jag och babe inbjudna på fika hos Biffen. Mycket trevligt:) Fick kaffe, kakor och violglass, jeez vad gott! Höll på att äta ihjäl mig, alltid farligt att vara hos Biff.

Vi preliminärbokade även en resa till i sommar. Tunisien blir det:)
Fina grejer, hotellet verkade bra med slitna, men funktionella rum.. Hm.. Jaja, men allt annat verkade super, egen strand och tillgång till spa och massage. Sånt gillar jag. Måste bara plocka upp mitt sommarschema, måste se så jag inte jobbar då bara. Och kolla omtentadatum och lite sånt annat tråkigt. Men jag är taggad i alla fall!!

Söndag

Godmorgongodmorgon!!! Idag ska jag åka till Anderslöv och hälsa på min mormor. Det ska bli mycket trevligt. När jag var liten brukade jag alltid åka till henne och morfar på sportlovet. Jag gjorde det även några gånger efter att morfar gått bort. Men på senare år har det inte funnits tid till det, nu har jag ju inte ens sportlov. Saknar det lite, så kom på att vi kunde träffas och ha trevligt en dag i alla fall. Vi ska äta, promenera i Anderslöv och prata. En skön och avslappnad söndag helt enkelt. Precis vad jag behöver:)
Jag är snygg idag;)
Fick hjälp med fotograferingen idag, babe ställde upp. Då blir jag så här fin! Har på mig linne med guldnitar från H&M Divided och chinos från samma ställe. Koftan är min nya, underbara älskling från Acne. 100% kashmir, I love it!!! Ute blir det jacka från Peak Performance och vita tygskor.

Kväll...

Jacob och jag insåg ikväll att vi är sämst på att hitta på något på fredagkvällar. Vi käkar god middag...sedan sitter vi apatiska i soffan och glor på någon skit på tv. Zappar runt och gnäller över att det inte finns något att se. Till slut ger vi upp och sätter oss vid varsin dator. Kul! Kul som fan! Men nu är vi i alla fall medvetna om problemet, alltid ett steg på vägen;)
Imorgon ska jag jobba, 12-17 på Triangeln. Wohoo, enda passet jag har inbokat den här månaden, än så länge. Menmen. Igår ringde de i alla fall från Mobilia och sa att där ligger ett sommarschema och väntar på mig. Jag blev så glad! Hurray! Vecka 24-34, betydligt längre än jag vågat hoppats på. Hoppas nu bara att det är lagom mycket pass och att de ligger bra. Tänk, jag kommer kunna cykla till jobbet i sommar! Lycka!!!

På väg hem till mig...


Jag lade in en beställning på denna ljuva tingest igår:)
Har ju suktat ett tag och hade planer på att köpa den en dag då jag jobbade. Men den är tyvärr slutsåld i alla butiker i Malmö, så det blev inget med det. Nu för tiden vägrar jag att handla på H&M utan personalrabatt, så var ytterst tveksam till att beställa den från hemsidan. Men igår så! Fick hem ett erbjudande om 25% på valfri vara om man använder koden 8382. Så nu är den påväg hem till mig! Hurray!! Hoppas den är lika fin som den ser ut. I så fall kommer den bli en trogen följeslagare denna vår och sommar:)

Sailor

Jag skulle vilja ha en sjömansklänning. Tycker det är fantastiskt fint, och så sött det vore att springa omkring i en sådan tillsammans med bruna, bara ben och vita tygskor i sommar. Ja, det vore verkligen något. Visst ni btw att vore är en av de få konjunktivformer vi har kvar i svenskan idag. I fornsvenskan fanns det en konjunktivform på så gott som varje verb. Instressant info så här en solig fredag.. Jag längtar efter grillkvällar i det gröna och iskall cider...

Fredag

Ljuvliga fredag!! Denna vecka kom den extra fort, eftersom måndagen liksom gick bort. Har spenderat förmiddagen i Lund, först föreläsning 10-12 och sedan stannade vi kvar en timme och hade pluggtimme med handledare. Riktigt bra, kändes som det blev lite klarare i alla fall. Nu är jag hemma, har precis lunchat och sitter och njuter av att det är helg. Om bara babe kommer hem snart kommer allt vara perfa:)

Idag känner jag mig vårig. Helt iklädd H&M Divided, soft randig topp och beiga, upprullade chinos. Ute i solskenet blev det vita tygskor från Skopunkten och jacka från Peak Performance också.

Flitiga torsdag

Jag har varit riktigt duktig och flitig idag. Steg upp klockan åtta och gick ner och la i tvätt. Vid elvatiden var jag ute och sprang en liten runda. Kortade den vanliga turen något, för att överhuvudtaget komma ut. Känner mig ju fortfarande lite hängig efter helgens magont:( Men när jag väl var ute gick det riktigt bra. Dock känns det att det var över en vecka sen sist, jeez vad fort det går att tappa allt! Och som det blåste idag! Helt sanslöst, jag kom nästan ingenstans.. Menmen, jag klarade det!! Hemma igen njöt jag av en varm dusch och lite lunch innana jag tog bussen till IcaMaxi...storhandla! Alldeles ensam, eftersom babe jobbar länge idag. Men det gick som en dans, fast var såklart tusen gånger tråkigare utan Jacob:( Allt är tusen gånger tråkigare utan Jacob...

Nu är jag hemma igen, parkerad framför datorn, precis som alla andra lediga dagar.
Borde ta tag i mig själv, vika tvätt och läsa Västgötalagen... Hm, snart kanske:) Får nog koka en kopp kaffe till först. Allt blir ju så mycket lättare då:)

Irriterad

Härligt att börja torsdagmorgon med att bli irriterad... Föremålet är H&M, min kära arbetsplats. Saken är den att på senaste tiden har det varit sjuukt svårt att få tag i pass. Hittills har jag ett pass denna månad, vilket är sjukt lite!!! Arghh, jag blir galen! Jag bokar och bokar, men får inte. Konstigt tycker jag, har ju varit med i fastpoolen sedan oktober...känns som jag borde stigit lite i rankingen. Menmen. I  alla fall! Imorse fick jag ett jobbmess, om att jobba idag!! Ett perfekt pass...men! Det går inte! För nu har jag redan planerat den här dagen, ska tvätta och handla. Suuck!!! Varförvarför kan de inte vara ute i lite bättre tid?! Hade jag fått de igår hade jag tagit det direkt. Men nu, nu sitter jag här jobblös istället:(

Onsdag

Idag skiner solen ute vilket gör en på så bra humör. Att vakna upp till solsken! Började dagen ytterst lugnt tillsammans med en stor kopp kaffe, Vakna med the Voice och Sydsvenskan. Var flitig och städade lite här hemma innan jag for iväg till Lund. Var tvungen att åka in en timme före föreläsningen eftersom jag varit tvungen att lämna tillbaka boken jag behövde. Grrr, störigt med endast två veckors lånetid. Men har ställt mig på kö på den nu, så hoppas den kommer in snart!!

Jaja, föreläsning 12-14, mycket intressant som vanligt. Mina kursare har redan börjat nojja inför tentan, jag som är så lugn blir nästan smittad ju!! Försöker koppla bort det och endast fokusera på hur intressant jag faktiskt tycker ämnet är:)

Annandagpåsk

Sista morgonen i huvudstaden, eller ja det var knappt morgon heller...för kvart i sju kom taxin och hämtade oss. Tåg från centralen ner till Norrköping, byte till buss, buss till Linköping, väntan, byte till tåg, tåg hem till Malmö. Suck!! Att vi bägge var trötta som synden gjorde ju sitt till det med. Menmen.

När vi kom hem hann jag vara hemma i ca en kvart, sedan var det att slänga sig på cykeln och cykla bort till Sofielunds busshållplats. Buss till Svedala för att vara med på mammas kalas. MAMMA FYLLDE JU 50 ÅR DENNA DAG! HURRAHURRAHURRA!!! Min lilla mamma:) Kalaset var jättetrevligt, kul att träffa familjen och mormor och farmor och farfar. Och vovvarna såklart, de små raringarna. Maten var supergod, skaldjursfat nere från Smygehuk. Lax, räkor och en massa annat mumsigt. Sedan bjöds det på gul prinsesstårta med en kyckling på toppen. Ett fint kalas helt enkelt, mamma verkade nöjd. Hon hade fått en massa fina presenter, och telefonen ringde stup i ett. Så är det när man är poppis;) Av mig och Erik fick mamma ett par löparskor från Nike. Hon var så söt när hon packade upp det, och frågade om det var Erik som packat in något minilitet i en stor kartong bara för att han tyckte det var kul (han gör så ibland) När hon fick upp lådan och såg skorna blev hon helt rörd. Lilla gullemamma:)

En annan viktig sak denna dag var ju att det var min och Jacobs dag 16 månader, bra jobbat!

Påskdagen

Söndag, som var vår sista hela dag i Stockholm spenderades ute på stan. Vi började med en långsam promenad längsmed Strandvägen och vidare bort mot slottet. Planen var att gå ner i Livrustkammaren och sedan se vaktbytet på slottsgården. Men efter att ha varit i ett av rummen på Livrustkammaren insåg vi att vi aldrig skulle hinna till bytet, så vi gav upp det. Men det gjorde inget, för utställningen var sjukt intressant. Där nere finns gamla kläder, vapen och smycken som tillhört Sveriges olika regenter. Vi hade voiceguide och läste alla skyltar. Fem rum fanns det...det tog två timmar. Men som sagt, sjukt intressant.

Efter all denna kultur var vi lite matta, och dessutom hungriga. Så vi gick till Stortoget i Gamla stan och åt på ett ställe som innehas av Stockholms stadsmission. Jag åt en gulaschsoppa som var sjuukt god! Mums! Till efterrätt blev det typ världens största biskvi:) Sedan promenerade vi en stund och mös bland de fina små gatorna och gränderna.


På kvällen var vi bjudna på påskmiddag hos David och Malena. Det var supertrevligt, de bor på Valhallavägen...en gata som är sanslöst lång. Vi trodde aldrig vi skulle komma fram. Men det gjorde vi, och fick en fantastisk middag. Trevliga samtal och god dricka...där någon fick lite mer i sig än han kanske borde ha fått... Jaja, vi kom hem till slut i alla fall. Kom i säng klockan 4!

Påskafton

Även lördag började med en lång och skön sovmorgon. Denna dag var vädret om möjligt ännu bättre, solen sken från en klarblå himmel och det var varmt som bara den. Efter frukost promenerade vi ner till Strandvägen, över Djurgårdsbron, förbi Nationalmuseum och bort till Skansen.

Spenderade dagen med att promenera omkring inne på Skansen.
Det var jättefint och mysigt där, såg en massa djur och fina gamla hus. Jacob hade pratat om björnungarna ända sedan vi reste upp, men de minsta, nya var tyvärr inte ute:( Men en massa andra björnar såg så vi var nöjda ändå.. Efter allt promenerande slog vi oss ner i solen på ett litet fik och åt våffla med hjortronsylt och grädde. Mums!!


Sedan gick vi vidare till Skansenakvariet som bland annat har spindlar, ormar, krokodiler och apor. Babianerna var helt klart roligast att titta på tycker jag. Såg några småsmå babianer som bara var en månad gamla. Jacob ville ta med en hem...men det fick han inte.

Idag

Idag ser jag ut så här! Alldeles strax ska jag hoppa på bussen och börja min färd mot Lund. Blir andra resan dit idag. hade föreläsning 10-12 innan. Men vad gör man inte, Jacobs mamma fyller ju år idag! Grattis Kerstin! Så vi är bjudna dit på middag. Jacob far dit direkt efter jobbet, och förlitar sig helt på mig som present-medtagare. Det gör han rätt, jag har slagit in så fint så. Med band och allt:)
Tisdagens:
Klänning:
Röd fodralklänning från H&M Divided
Kofta: NY! Inköpt på Åhléns i Stockholm
Strumbyxor: 100 den från H&M

Långfredag

Förrutom att vara sjuk så gjorde vi även en massa skoj. På fredagen sov vi först riktigt länge. Därefter promenerade vi i solen till centralen och tog pendeltåget ut till Barkarby. Kollektivtrfikssystemet är lite annorlunda i Stockholm gentemot Skåne så vi var lite förvirrade. Är ju inte vana vid spärrar och remsor och sånt där. Jacob råkade bland annat säga att vi skulle hela vägen till Bålsta, när vi inte alls skulle det. Så då blev det lite dyrare än planerat. Menmen, såna smällar får man ta när man är turist:)

Efter många om och men kom vi i alla fall till outleten, och jag kände att pulsen steg;)
Vet inte vad det är med mig och outlets...jag blir helt bananas!!! Älskar dem! Även om det som Jacob sa, är en jädrans massa skit. För det är det. Men mitt bland all skit kan man hitta något riktigt fint och fyndigt. Det gjorde jag. Två vackra ting fick följa med hem, och jag var så glad och nöjd. En ny vårjacka från Peak Performace, hade kostat 2500 - nu kostade den 900!! Hurray, har velat ha en Peak-jacka jättelänge. Den är underbar, älskar den redan. Mitt andra köp blev en klarröd kashmir-kofta från Acne. 850 gav jag för den, den hade kostat 1700. Den är ljuvlig, trekvartsärm, perfekt färg och så otroligt mjuk och skön. Även detta en grej jag letat och suktat efter längelänge..

Jacob köpte ett par gröngrå byxor från Acne och en ljusblå tröja från Lindeberg.
När vi kom tillbaka in till stan promenerade vi till Kungsträdgården och åt glass. Sedan turistade vi lite vid slottet, tittade på statyer och njöt av det vackra vädret.


Ännu en stor händelse som ägde rum denna vackra dag var att min lilla pappa fyllde 53 år!!! GRATTISGRATTISGRATTIS VÄRLDENS BÄSTA PAPPA!!! Jag messade honom under dagen, då var han och mamma på väg hem från sin resa till Paris.

Ont...

Vanlig vecka igen, men ändå inte när den inleds med en tisdag. Skönt.. Har haft en jättefin påsk tillsammans med min älskling i huvudstaden. Vi är jättenöjda med vår resa, och jag är så glad och tacksam att vi fick bo i min morbrors och hans familjs lägenhet.

Det enda tråkiga med det hela var att jag blev sjuk på fredagen.
Redan på morgonen kände jag att allt inte stod rätt till. Tung i huvudet och ont i magen. Huvudet blev bättre, men ont i magen hade jag resten av resan och även litegrann idag. Men det är mycket bättre. Men känner inte att det fick gå ut allför mycket över vår resa....vi körde på ändå. Jacob har varit så söt och snäll mot mig, allt har ju gått lite långsammare och ibland var jag tvungen att sätta mig ner när det knep för mycket. Och varje kväll däckade jag i soffan, en kväll satt jag invirad i våra två täcken så att bara näsan stack fram. Jag föreslog även att vi skulle lägga oss tidigt och ligga och prata och mysa istället för att se på tv. Fem minuter senare sov jag som en stenad... Lätt hänt;)

Världens längsta dag

På plats i Stockholm, och ganska så trötta efter typ världens längsta dag. 4.30 ringde klockan imorse:P Var ändå förvånansvärt pigg, måste varit alla förväntningar.. Taxi till stationen, och sedan en långlång resa. Lyckades sova lite, wohoo!! Fördrev annars tiden med att titta på The Office och frulla i bistron. Trevligt.

Familjen TolstoyRegens lägenhet är underbar!! Jag älskar den! Känns som att bo på ett lyxigt hotell, en egen svit. Huset är gammalt och vackert, i ett av rummen är det guldig stukatur i taket. Love it!! Har spenderat förmiddagen på stan, shoppade en underbar kofta som jag hade spanat in på Åhléns i Lund. Vit med marinblå ränder, lovely. Lunchade på Gallerian och drog sedan tillbaka till lägenheten för en fika innan vi skulle iväg till inspelningen av Parlamentet. Har varit lite lätt sega idag, så har fått inta socker med jämna mellanrum. Det funkar:)

Parlamentet var kul, dock lite segt i början när vi fick en lektion i hur vi skulle skratta och applådera. Jag tror vi lyckades. Hade sällskap med David och Malena, trevligt med inhemska guider. Var ute och åt middag med dem efter inspelningen, revbensspjäll med pommes...mums!! Vilken dag alltså! Men är det semester så är det:)
Bra bild, inte sant;) Kan upplysa om att det är Zoran Ismail och Henrik Hjelt.. Min kamera suger på långt avstånd!!!

Snart dags att sova...

Har inte ens packat än...eller jo, börjat lägga fram saker på sängen. Det tar sig:) Kvart i fem imorgonbitti kommer taxin och hämtar oss. Wohoo, åka taxi! Inte något man gör varje dag. Det beror iofs på att bussarna inte börjat gå vid den tiden, men iaf:)

Måste packa färdigt och platta håret, aldrig att jag orkar göra det imorgon. Kommer kräla ur sängen, dra på mig kläderna bäst det går och snubbla nerför trappan. Hm, tur Jacob är med mig. Fast han tar säkert hissen den latmasken. Kanske bäst för mig också att göra det, vill ju inte riskera nåt..

Fredag...eller Onsdag

När jag vaknade imorse var jag säker på att det var fredag. Men det är det ju inte! Fast nästan ändå. Sista skoldagen denna vecka, så lite fredagsfeeling har det allt varit. Skönt! Två timmars föreläsning, sen stack jag från Sol!! Wohoo! Har läxa till tisdag, ska försöka få den gjord idag så jag inte behöver ta med något till Stockholm.

Tråkigt bara att det var så molnigt idag...har ju börjat vänja mig vid soliga, ljusa underbara dagar. Men nu lagom till kvällen har det äntligen spruckit upp. Får njuta inifrån istället:) Det funkar. Fick blommor idag av Jacob min älskling. Tyvärr kommer jag inte kunna njuta av dem eftersom vi åker klockan fem imorgonbitti, så de fick åka med hans pappa hem till dem istället. Men så glad jag blev! Han är underbar min kille:) Lyllos mig.

Mood about fashion

Vilket är vårens hetaste plagg? Randiga toppar och tröjklänningar, sådär lagom korta. Trasiga jeans, svarta och mellanblå...lite lagom upprullade.
Vem inspirerar dig mest?
Hm, försöker mest kolla på mig själv just nu...vad jag gillar och känner mig bekväm med. Men läser typ tusen bloggar så antar att jag hittar lite inspo där också:)
Vilken låt/musikstil skulle passa bra att spela när du går ut på stan i din favoritoutfit? The Ark, Säkert!, Marit Bergman
Vad skulle du helst ha på dig på årets stora vårfest? För mig får vårens stora fest gärna vara en grillkväll på gården tillsammans med personer jag verkligen gillar:) Då vill jag vara iklädd randigt linne, upprullade jeans,vita tygskor, utsläppt hår och sjukt bra humör! Om inte outfiten är perfa åker det säkra kortet på, min lilla svarta såklart!!
Vad skulle du absolut inte ha på dig i vår? Jeans med hög midja, ljus kavaj, axelvaddar.. Blää!!!

Imorgon

Imorgon ska jag köpa mig en latte påväg till skolan...
Det är jag värd!
Jacob är ledig och ska reta mig genom att sova länge när jag måste gå upp.
Schysst;)
Menmen, 10-12 ska jag nog kunna stå ut med.
Och sen är det påsk!!
Hurray!!!

Röd och fin

Pallade inte resa mig ur soffan så fick bli en sittande/liggande bild. Har varit en väldigt röd dag idag...förutom det som syns på bilden hade jag även röd- och marinblårandig halsduk, röda tygskor och röd väska. Nästan lite överdos, men vaddå!! Röd är ju en underbart vacker färg. I just love it!!
Dagens stass:
Topp:
Randig, soft favorit som jag även äger i blå. Från Sisters
Jeans: Körde på boyfriend-looken idag, dock i mina egna jeans;) Softa, upprullade från Lee
Hårspänne: Rött spänne med ros. Från H&M

Tisdag

Ojojoj, redan tisdagkväll. Tiden flyger verkligen iväg de dagar då det är skola, jobb eller annat på schemat. Idag hade jag skola 14-16, innan det var jag ute på en löprunda. Sjukt jobbigt var det!! Fattar inte, var typ jättkonstig luft. Gick inte att ta ordentliga andetag...hm, bara jag inte börjar bli sjuk:( Inte nu när Stockholm är så nära! Klarade i alla fall hela rundan, men hade superhåll och mådde illa när jag var hemma igen. Pust!! Göttade mig i en varm dusch, vek tvätt, lunchade och pluggade lite innan det var dags att fara iväg till skolan.

Intressant föreläsning idag också...
kändes dessutom mer lagom med två timmar än med tre som det ju var igår. Kände mig på så gott humör över vädret att jag promenerade hem från stationen i Malmö. Köpte med mig en glass och njöt av den och av det vackra vädret.

Nu är jag hemma, har fikat och pluggat lite.
Sitter och väntar på babe, han och hans pappa är på KRauta och köper trätrall till vår balkong. Det kommer nog bli riktigt fint där ute i sommar:) Mysigt, att kunna äta frukost på balkongen.. Inte för att vi har sol på den, men en varm dag tror jag det kommer vara perfekt..

Aldrig mer...

Jag ska sluta skriva om planerad träning. För så fort jag gör det så är det något som skiter sig så att det i slutändan inte blir av. Bättre i så fall att jag berättar i efterhand vad jag gjort. Mycket bättre:) Igår var jag helt säker på att jag började klockan 10. Precis innan jag ska åka plockar jag upp min kalender och kollar, mest av gammal vana. Och vad ser jag?? Jag börjar klockan 13!! Gaah! Jaja, blev till att åka till Svedala och lämna bilen innan skolan istället. Så det blev ingen träning:( Dock ett besök på Svedala bibliotek och lite solande på Meddo. Gött!! Hann även hänga lite med mina syskon, i varje fall de som klivit upp klockan 11!! Och gosa med mina vovvar såklart! Åh, de är underbara! Vill ju inte åka ifrån dem!

I skolan hade vi första föreläsningen med Svenska språkhistoria...
Det är en tung kurs med otroligt mycket fakta, men så sjukt intressant tycker jag! Föreläsaren är riktigt bra, pratar lite kul och ser ut som Car-Jan Grankvist...men ändå;) Det här kan nog bli riktigt kul! Nu håller vi i den tanken:)

Mamma och pappa är på semester i Paris...eftersom mamma fyller 50 år på måndag:)
Fick mess av henne igår, de har 22 grader varmt och hare besökt Eiffeltornet och Louvren. Jag är ganska så avundsjuk kan jag säga!

Och javisstja!! Vi hade volleybollmöte hemma hos Suz igår också!
Bjöds på underbar paj med jättegod sallad till. Fick även pratat en massa, vilket kändes skönt och nödvändigt. Nu är det träningsledigt fram till nästa onsdag, hoppas alla kommer tillbaka med supersug då! Jag längtar redan!!!

Måndag

Ny vecka, som består av tre skoldagar....sedan bär det av till huvudstaden!! Wohoo!! Åh, det ska bli så kul! Menmen, först skola. Idag tar jag bilen, körde ju till matchen igår och pallade inte ta hem bilen till Svedala då på kvällen. Så idag efter skola och träning kör jag till Svedala och parkerar bilen i tryggt förvar. Ska bli riktigt skönt att bli av med den...man ska inte ha bil i Malmö och Lund!!! Helt omöjligt att hitta parkering ju!!! Grr!!!
Jag ser ut som ljusets ängel idag:)
Linne: Vitt baslinne från H&M Divided
Kofta: Kort, 3/4-ärmad. Inköpt i somras på H&M Everyday
Jeans: Svarta, trashade älsklingar från Gina Tricot
Skärp: Leopardmönstrat från H&M, endast för att hålla byxorna uppe;)
Klocka: Casio
Nagellack: Mavala Fruity
Utomhus blir det nya uniformen, röda tygskor från Skopunkten, halsduk från Mads Nörgaard och skinnjacka från Vero Moda. Jag älskar att det är vår!!! Solen skiner idag! Underbart!

Kul

Engelholm vann med 3-0 mot Elverket...kul att se högkvalitativ volleyboll för en gångs skull. Spänning och coola spikes, har ju mest bjudits på Svedala när det kommit till elitserien på senare tid. Inte riktigt samma kan jag säga.

5 april

Idag fyller min andre lille vovve år!
Grattis Acke!
3 år, så stor han blivit...
Eller egentligen inte, han är fortfarande lika liten.
Och söt:)


Var är solen..?

Igår var det en alldeles underbar dag, strålande sol och varmt som bara den. Jag och babe inledde med brunch på StKnuts torg. Satt ute och njöt av en underbar räkbaguett, mm!! Uteserveringen var proppad, så härligt att se. Tog till och med av jackan och satt endast i tröja och njöt:) Sedan var jag och Biff ute på en löprunda, endast iklädd tights och t-shirt. Det funkade prima, så varmt som det var.

På eftermiddagen efter till tillfixande for jag och Emelie till Lund för att kolla handboll tillsammans med Jacob i Sparbanken Finns loge...lyxigt värre.
Vi promenerade till stationen, sjukt skönt och härligt. Jackan fick hänga på armen, och solglasögonen var parkerade på näsan... Matchen var tyvärr en besvikelse, Lugi gick ner sig totalt i andra halvlek så nu är säsongen över för dem. Men korven och kanelbullen var goda i alla fall. Fick även träffat babes föräldrar som kom upp och hälsade på i logen.. På kvällen avnjöt vi en underbar middag i Casa Regen och Morwing, Jacob lagade baconlindad kyckling...fruktansvärt gott! Till efterrätt blev det kladdkaka med glass, och slutligen ostringar. Nya favoritsnackset som avnjöts till filmen Vid din sida...lagom på en lördagkväll:)

Idag sitter jag inne och undrar var solen tagit vägen???
Det är ljust ute, men ingen blå himmel:( Åh, jag som hade börjat vänja mig vid att ha våren här. Men babe och jag ska ändå strax ut på en promenad, ska bara hämta upp tvätten först. Och i eftermiddag far jag och Biffen till Ängelholm för att titta på volleyboll.. Får se om det blir bil eller tåg. Kul ska det bli i alla fall, söndagsutflykt!!!

Efter tentan...

Det kan vara så att jag kuggat min första tenta idag... Men det kan också vara så att det gick helt okej. Har ingen aning faktiskt, kändes helt flum. Vet i alla fall att jag dabbade mig rejält på en uppgift, insåg så fort jag såg den att jag glömt att närgranska en viktig grej i anteckningarna:( Men...orkar inte tänka på det nu. Är det så, så får jag ladda om till den 9 maj helt enkelt. Känns lugnt.

Annars har jag endast och bara njutit av denna vackra, soliga och väldigt varma dag.
Strålande sol och vindstilla. Man blir så glad:) Emelie var duktig och snäll, hon messade och frågade om jag ville med ut och springa. Klart jag ville!! Alltid kul att springa med lilleBiff! Vi ska ut imorgon igen, men tills dess ska Biffen ha köpt nya skor...hon sa att det känns som att springa direkt på marken med dem hon har nu. Lät inte helt bra tycker jag;) Men imorgon så!! Hoppas det blir lika fint väder som idag, jag och babe har en brunch inplanerad. Tänk om man hade kunnat sitta ute!! Nästan för bra!!

Kvällen har avnjutits i soffan med en pizza, bolognese med vitlökssås på blev det för min del.
Mumsigt värre, tror vi hittat vår favoritpizzeria:) Nu är jag så sjukt trött, hela min kropp suktar efter sängen... Snart så.

Stivpynta

=att vara "extremt uppklädd och tillfixad" (norska). Okej det kanske jag inte är...men känner mig ganska fin i alla fall. Massa nytt, inviger bland annat min nya mascara och mitt nya rouge som inhandlades i onsdags. Jäklar vilken skillnad med rouget, har sedan i somras haft ett betydligt ljusare. Detta hade till följd att jag såg ut som en clown efter första svepet. Menmen, nu är det fixat!

Topp: NY! Lindex
Jeans: Miss Sixty
Klocka: Casio
Armband: NYTT! Smalt, flätat band från Lindex
Nagellack: Mavala Fruity
Idag inviger jag skinnjackan för i år! Wohoo!!! Kombinerar den med halsduk från Mads Nörgaard. På fötterna blir det strumplöst och röda tygskor från SkoPunkten. En riktigt vårig outfit med andra ord.

Ska snart bege mot nordligare trakter, måste hinna fixa lite grejer till tentan.
Nödvändigheter som en stor latte fråm CoffeeBreak, mineralvatten och godis. Hade först planer på naturgodis, men en av mina kursare är allergisk mot nötter så det kanske inte är så lämpligt. Vill ju inte förorsaka någon olycka.

Fredag med tenta

Fredag idag alltså. Står inför en ledig helg så känner mig vid gott mod. Dock måste jag bara klara av en 4-timmars tenta innan jag helt kan lägga mig på sofflocket och vicka på tårna. 13.00 går det av stapeln, så just nu sitter jag totalt ofixad och softar. Det är inte lönt att panikplugga på morgonen, kan man det så kan man. Hoppashoppashoppas!!! Oj, nu blev jag lite nervös ändå. Kanske bra...

Var så fruktansvärt trött imorse..och då stod klockan ändå på nio.
Hm, kom upp vid halv tio...men jag kan lova att jag gärna legat kvar längre. Jag har en liten morgonrutin. När Jacob pussat mig hejdå och gått till jobbet, då rullar jag över och lägger mig på hans kudde. Dels för att han har två så det blir lite fluffigare...och dels för att det är mysigt. Att ligga på hans kudde och känns aningar av hans lukt. Imorgon blir det inte bara aningar...för då har vi ju ledig sovmorgon tillsammans.. Åh, helgmys är det bästa!!!

Ut i solen...

Jag gav mig ut på en löprunda för någon timme sedan... Allt för att slippa plugga, haha!! Nä, inte bara. Kände mig rastlös och sugen på att komma ut i det vackra vädret. Så drog på mig tights och Jacobs stora tröja och sprang iväg. Det gick riktigt bra. Fantastiskt väder och bara lite blåst. Massa folk ute så man fick sicksacka...men det var det värt. Stretchade och gjorde fys ute idag igen, vilken lyx med egen gård alltså:) Har duschat, iklätt mig mjukisdress och ätit lunch.

Ska nu göra dagens tredje kopp kaffe och titta igenom mina föreläsningsanteckningar igen. För jo, jag pluggade faktiskt lite innan:) Tro det eller ej!

Bra planering...

Bra planering är att ha sköljt ur sin kaffekopp, så att den inte är äcklig när det sedan är dags för dagens andra:)

Pluggtajm!

Nä, nu är det banne mig jag som stänger ner datorn och ser till att få pluggat lite!! Detta fungerar inte! Har dock inte endast suttit här hela tiden, har dammat och dammsugit lägenheten också. Det märks att det är pluggdag;) Ska sätta på en kopp kaffe och springa ner till Coop och handla naturgodis. Sedan är det fokus! Pepppepppepp!!!

Fin kavaj. Kate Moss for TopShop

2 april

Idag fyller min lilla vovve 9 år!
Grattis Kvick!
 Min lilla älskling, tänk att han hunnit bli så gammal.
Han som är så liten och söt:)

Gick upp för typ en timme sedan, har dragit upp persinennerna och sitter och tittar ut på ett solbelyst tak. Så härligt med sol...attans bara att jag måste tentaplugga hela dagen:p Funderar på om jag ska dra iväg någonstans istället för att sitta hemma. Mest för att få njuta lite av det fina vädret...men även i förhoppning om att få lite mer gjort. Får se hur det blir, det känns på ett lite småläskigt sätt ganska lugnt. Känns som jag har koll. Men så vågar man inte tänka!! Tentaångest, I gotta have it!

Hemma igen

Kom hem från skolan för typ en timme sedan. Pluggandet tillsammans med kursarna gick bra, satt nere i ett iskallt grupprum utan fönster. Men vadfan, livliga diskussioner och en del frågetecken blev utredda i alla fall. Ska plugga järnet imorgon, och sedan är det bara att hoppas på det bästa. Blir jag godkänd blir jag jätteglad, annars gråter jag;)

Efter häng nere i underjorden var det desto trevligare att komma ut och se solen lysa.
Nu har det ju blivit riktigt varmt. Har precis avnjutit en kaffe här hemma, sitter och väntar på syrran så vi kan gå till polska marknaden. Tror jag ska övertala henne att vi ska köpa glass. Magnums nya är förtrollande god...men dyr. Och alldeles säkert inte helt nyttig. Menmen, det är ju träning ikväll.

Nu ringer det på dörren! I´m off!!!

Ljust

Oj, vilken ljus bild det blev. Jaja, så här ser jag ut idag i alla fall. Matchar det grå vädret...dock med några uppiggande inslag:)

Linne: Svart baslinne från H&M Divided. Spetskanten som sticker upp är min topp från Ica Maxi. Fina grejer;)
Kofta: Ljusgrå i 80%bomull och 20%ull, från H&M Logg
Jeans: De nya trashade från Gina Tricot...helt klart redan favoriter.
Klocka: Casio
Nagellack: Mavala Fruity
Utomhus blir det vinterjacka...vill ju inte frysa ihjäl. Är dock modig och kör strumplöst i röda tygskor, hoppas jag inte blir sjuk nu. Pepparpeppar!!!

Småregn

Jag har börjat med att upp senare än jag tänkt varje morgon. Kan inte låta bli att snooza när jag har en varm, mysig kille bredvid mig. Det är oundvikligt!! Gaah!! Menmen, har hunnit i god tid varje dag hittills...kanske är jag som ställer klockan för tidigt.

Våren skulle komma denna vecka var det sagt....för tillfället sitter jag och tittar ut på ett småregnigt Malmö.
Det regnar snett och är grått...trist!! Dock är det lite ljusare än vanligt, kan vara sommartiden som gör sig påmind. Tror jag ska peppa mig med en stor latte från CoffeBreak på vägen till skolan:) Hurray!!

Efter skola och plugg ska jag smita ner en tur på stan...ska faktiskt in på Lindex, ett ställe jag nästan aldrig shoppar på. Men såg dessa igår i deras shop. Ser fina och fräscha ut.
99kronor 199kronor
Känner mig sugen på en t-shirt, och denna ser perfekt ut. Snyggt tillsammans med blå jeans och kofta. Skulle inte kombinera dessa plagg, men koftan är perfekt med ett vitt linne under. Ska spana, hoppas på bra material och passform nu bara.

RSS 2.0