Ny vecka

Har precis varit och fått luggen klippt lite...så nu ser jag igen:) Gillar den skarpt, men den var lite lång. Mamma såg lätt frågande ut när hon såg mig...och Jacob bara skrattade hela tiden eftersom jag satt och kollade under lugg hela tiden. Men nu är den alltså lite kortare. Känns sjukt mycket bättre. Nu är jag redo att möta den här veckan! Ska försöka ta tag i mitt liv denna vecka:) Gerdakort ska inhandlas, och så ska jag försöka att inte käka sötsaker varje dag. Hm, får väl se hur det går... Som lite pepp ska jag inviga mina nya jeans idag. De inhandlades i lördags och är underbart vackra:)

Vi gillar Finn

Igår var ju nere i källaren och hälsade på Jätten Finn....och alla andra som häckar nere i Domkyrkans källare. Vet inte hur många gånger jag varit där, men det fortsätter ändå att vara lite spännande. Fast Jätten inte är så jättelik. Tror vi är ganska jämnlånga. Visade Finns fru och barn för Linnea....hon hade missat dem förra gången hon var där nere.


     

Så här såg jag ut igår...


Klänning: NY! Åhlens
Stickad väst: NY! BikBok
Strumbyxor och skor från H&M
Klocka från Casio

Imorgon...

...ska jag äntligen inhandla mitt Gerdakort!!! Spinningpass klockan elva imorgon är redan inplanerat. Kommer bli stört jobbigt, särskilt som det är ett långt pass också. Menmen, det behövs och det ska faktiskt bli riktigt kul:) På tisdag tränar jag GympaXStång tillsammans med Linnea. Healthy life, here I come!!!

Soft söndag

Dagen idag började med brunch hemma hos Jacobs föräldrar... Mums, vi fick en massa gott. Grönsakspaj, frallor, kaffe, juice och äppelpaj till efterrätt... Jag rullade hem sedan. Innan vi begav oss hemåt tittade vi på lite familjefilm också. Jacob var så sjukt söt när han var liten!!! Kollade på film från hans 5-årskalas bland annat...:) Det var 20 år sedan.. Ojojoj, min babe börjar bli till åren;)

Har känt mig lite lätt slö när det kommer till pluggandet de senaste dagarna.
Det fick jag sota för idag, eftersom vi ska lämna in en gruppuppgift imorgon.. Oops!! Menmen, som tur är jobbar jag ihop med Linnea. Och henne är det ju alltid kul att träffa:) Vi stämde träff på Af, men det var stängt så då blev det CoffeeBreak istället... Latte och kladdkaka, genast blev pluggandet lite roligare:P Störigt dock att de inte har några eluttag på CoffeBreak...dett ledde till datorerna ddog efter en stund. Men vi hann färdigt så det var lugnt...kanske tur med lite tidspress. Annars hade vi nog inte fått något gjort alls..

Drog iväg när vi började få dåligt samvete för att vi suttit där så länge...till och med jag hade ju hunnit dricka upp min latte;) Tog en promenad genom stan, vädret har varit väldigt fint idag. Lite blåsigt men ändå. Man ska vara glad så länge det inte regnar. Var inne en sväng i Domkyrkan och hälsade på Jätten Finn också. Han mådde bra, lite stel bara;)

Håkan Hellström


Ikväll har jag och Jacob varit på Mejeriet och sett Håkan Hellström. Det var bra...riktigt bra. Jag kände igen de flesta av låtarna. Blev nog mest berörd av Kärlek är ett brev skickat tusen gånger. Den väcker så mycket minnen, inga direkt positiva men iaf. Det var överlag sjukt bra drag och härlig stämning.

Nu sitter vi hemma i Jacobs soffa och äter bulle. Jag surfar och Jacob tittar på fotboll.
Känns härligt att sitta uppe och bara vara såhär en lördagkväll. Håkan Hellström uppmanade oss att gå ut och ha kul efter konserten...jag får säga att jag är mer än nöjd med detta:)

Julafton...?

Ja, lite åt det hållet känns det allt. Är på besök hemma hos föräldrarna i Svedala...pappa har ju kommit hem från Kosovo nu:) För alltid, nu är hans mission slut. Hurray, skönt att ha lilla pappsen hemma igen.. Han hade med sig massa fina presenter till mig. Jag får överta hans gamla kamera...den är så liten och fin. Jag blir så lycklig bara jag ser den:) Nu ska här fotas!!! Sen har han även köpt ett par Converse till mig, de kostar ju typ ingenting där nere.. Ett par vita till, helt klart de snyggaste om ni frågar mig...
 
Hurray!!! Vilka fina saker!!!

Dagen efter

Jag borde plugga...det borde jag verkligen. Men jag orkar inte. Jag är bakis. Sitter på Stadsbibliotekets café och sufar runt. Skulle fikat med Linnea, men hon var ännu mer bakis än jag så hon klarade inte ens av att gå ut. Det där med att norrlänningar ska tåla alkohol bättre än andra är bara en myt;)

Jag är sådär tröttseg idag. Är klädd i soft klänning och tights, sjukt skönt:) Hade verkligen inte kunnat ha byxor idag, allt som på minsta sätt pressar mot magen är förbjudet... Var tvungen att masa mig upp idag, eftersom jag skulle klippa mig:) Och det har jag gjort nu. En massa tungt och ofräscht hår har lämnat mitt huvud...nu går det till axlarna och jag har även klippt lugg.. Känner mig så höstfin så. Hoppas nu bara att Jacob tycker det är fint.

O sköna torsdag...

Idag har varit en sådan där fin dag...ur en students perspektiv. Pengarna har rullat in och allt känns stabilt:) Hade responsmöte imorse med gruppen, mycket bra grej tycker jag. Det blir så lätt att man fastnar när man håller på och skriver...meningarna blir konstiga och sådär. Då är det skönt att låta någon annen kolla och bena ut texten till en. Efter lektionen stack jag, Linnea och Ludvig och lunchade på Lunds nation. Pastasallad med sprite till. Mums!! Fast inte lika bra som ÖGs, det måste jag säga. Men mycket trevligt, satt nersjunken i en skön soffa och spanade ut över takåsarna.

Nu sitter Linnea och jag hemma hos mig och pluggar. Eller okej då...Linnea pluggar och jag surfar. Men jag ska försöka komma igång nu. Har köpt Minisnäckor och Chokladhavreflarn för att pigga upp oss...nice!

Ikväll blir det klassammankomst, ska hem till en tjej i klassen vid klockan sju. Ska bli mycket trevligt, hittills har man ju bara lärt känna dem i sin egen grupp. Skojskoj.. Och imorgon ska jag klippa mig!! Hurray, ska bli superskönt:) 

En hälsning till Svedala Volley!

FUCK OFF!!!

Det är den 24 idag....


Jag har länsat min stackars sparbössa....ska man sitta och plugga hela dagen så kaffe ett måste. Och utan pengar får man inget kaffe.. Suck, det är hårt att vara student;)

Fast jag ska egentligen inte klaga...
Imorgon rullar ju pengarna in igen:) Hurray!! På fredag blir det storhandling på Willys, och till helgen ska jag och Jacob boka en resa till Egypten. Sen är pengarna slut och nedräkningen till den 25 oktober börjar.. Haha!! Nä, riktigt så illa är det kanske inte.

Nu sitter jag alltså här med mina 30 kronor, mer fick jag inte ut.. Det är svårt att hålla på och pilla med kniven. Men det ska nog räcka för idag, har jag tur kanske det blir råd med en liten kaka också;) Sötsuget är som vanligt på topp...tur att det är träning ikväll. På tal om träning var jag faktiskt ute och sprang igår. Fem varv i parken, den vanliga rundan med andra ord. Var sjukt längesen nu, har verkligen legat på latsidan. Men nu ska det bli ändring på det. Ska äntligen komma till skott och köpa ett Gerdakort!!! Lutar åt att det blir på måndag...ska bli så kul!!!

Onsdag...


Idag är det plugg, plugg, plugg för hela slanten. Ska träffa LInnea på Af-borgen klockan elva. Planen är att jobba lite med vår del av ett grupparbete, och även skriva en vedergällning som ska vara klar för granskning imorgon. Puuh! Vid en vedergällning ska man kritisera ett påstående, en artikel eller något liknande.. Är inte helt lätt att komma på något att kritisera kan jag säga. Har surfat runt på några olika nyhetssidor, får väl se om det blir något till slut... Det brukar ju lösa sig:)

Igår var jag och några andra från klassen och tittade på StandUp på Af-borgen...klubb PrickPrick var där. Det var superkul. Ludvig, en kille i klassen, var med och uppträdde... Han var jätterolig och duktig:) Totalt sett en mycket lyckad och trevlig kväll. Känns kul att hitta på såna här saker...en helt vanlig tisdag liksom:)

Varde höstmys!

En fördel med att gå upp tidigt i ottan så här på hösten är att det är mörkt. Jobbigt som f#n ska medges, men när man väl är uppe är det ganska fint. Man sitter med halvöppna ögon och hör kaffet rinna ner. Sedan tänder jag några ljus, pussar lite på Jacob och befaller honom att kliva upp. Han har på sista tiden varit mer än lovligt trött på mornarna. Och så skyller han på mig!! Att jag alltid går och lägger mig så sent. Okej, det ligger kanske lite i det...men jag försöker;)

Har varit lite höstdeppig i veckan som gick...allt kändes konstigt. Och det var inte kul att helt plötsligt börja klä sig i tjocka varma kläder, man vill liksom fortfarande ha bara ben och gå utan strumpor. Men nu är det nya tag!!! Idag njuter jag i fina Svea-jeans och favorittröjan från H&M. Grå, lös och supermysig. Kan nog bli en bra dag idag:)

19 ÅR!!!

Min lillebror fyllde år igår!
GRATTIS! GRATTIS! GRATTIS!



Var på födelsedagskalas i Svedala igår. Det bjöds på wienerkrans och glass med chokladsås och maränger.. Mumsmums! Barnkalas när det är som bäst;)
Sen tog jag en promenad tillsammans med mina fina små vovvar, det var supermysigt. De är alltid så härliga, de små liven...

Det är lite mycket nu...

Jeez vad mycket det har varit den senaste tiden... Har haft massor att göra i skolan, idag hölls ett informerande tal. Om volleyboll, vad annars liksom;) Drog över tiden lite grann, men det var okej. Kändes bra, fast läraren sa att jag stod lite ostadigt. Jaja, får tänka på det nästa gång. Sedan har vi haft två andra stora uppgifter inom retorikens historia och teori, där är det ständigt grupparbeten. Och vaga uppgifter. Suck!

Menmen, det är kul när det händer saker:) Träningen är kul, skolan är kul...och Jacob är så fin.

Nygamla jeans...


Top: Svart med 3/4-ärm från H&M Trend
Jeans: Nyupptäckta rea-fynd från Nudie
Skor: Converse...det lutar i nuläget åt röda
Klocka från Casio, pärlörhängen från Kina och armband från H&M. Luggfläta och tofs:)

Viktigt...?


Under vissa perioder när jag tränar mycket så kan jag känna att det inte händer någonting, vare sig när det gäller vikt eller mått. Sedan, när jag inte tränar så kan det rassla till lite. Det rör sig aldrig om några större skillnader, men iaf. Jag tycker det är konstigt. Man har det liksom inprogrammerat att när man tränar förlorar man i mått och vikt....medan när man bara softar och käkar bullar varje dag, ja då ökar det lavinartat.

Jag har iofs aldrig varit speciellt insatt när det gäller sådant, har dock på senare tid börjat läsa lite mer om det. Tidigare hoppade jag automatiskt över alla tränings- och dietsidor i tidningarna. Av dem jag känner så har jag inte sett några fördelar bland dem som varit insatta. De verkar mest ha det betydligt tråkigare. Och det vill ju inte jag. Jag vill vara glad och nöjd, något jag lika väl kan vara om jag goffat en hel helg som om jag tränat.. Skumt, men sant. Det finns så mycket annat som spelar in. Men det hindrar inte att jag längtar tills jag har råd att köpa mitt årskort på Gerda. Jag längtar efter passen, efter att få ta i och ha kul. För jag tycker at det är kul att träna. Och duschen efter är ju så skön;)


Måndagsdepp

Ja, igår alltså.... Jag är fullt medveten om att det är tisdag idag, något jag är omåttligt tacksam för. Jacob har stuckit iväg till jobbet, så siter här ensam och tittar på Vakna med The Voice. Dricker kaffe och surfar också:) Morgonmys. Ska snart ta en dusch så man blir lite fräsch idag..

Men, nu till skitdagen som var igår:( Kunde för det första inte få in i huvudet att det var måndag..så gick och var förvirrad typ hela dan.. Skola från 13-16, Retorikens historia och teori, med den flummigaste lärare ni kan tänka er. Hon är lite lätt oklar, så vi upptäckte att vår grupp missat att göra en uppgift. Så nu får vi göra den idag istället. Ska läsa 330 sidor(!!!!) på engelska och sedan skriva en A4-sida om Sokrates talteknik:p Blää!!

Efter skolan bar det iväg till träning, något som i vanliga fall är superkul. Första träningen med det nya, utsållade laget.. Fick ta bussen dit:( eftersom Erika inte kom med. Trist!! Måste skaffa busskort med, och Malmö bidrar inget...så det blir dyrt. Kom dock på en bra idé, ska dela busskort med Jacob. Billigare och vi åker ändå inte vid samma tider. Blir ett Skånekort, så kan jag använda det när jag ska till Svedala också:) Mycket bra.

Träningen.... Gick skit!!! Hade glömt knäskydden hemma, vilket gjorde att jag inte kunde fungera som en normal person:( Det är verklligen sjukt stor skillnad. Slängde mig typ en gång under hela träningen, och då skrapade jag ena knät:( Inte kul alls... När jag sedan kom hem så låg Jacob redan och sussade i min säng, vilket iofs är väldigt mysigt...om jag inte varit tvungen att sätta mig och plugga:(

Gnällgnällgnäll!!!
Jaja, nu är det tisdag, och idag blir det nya tag. Föreläsning i Praktisk teori idag, ska bli väldigt kul och trevligt. Och i eftermiddag/kväll ska jag leka med min babe. Ingen av oss har träning idag, så mys står på schemat.. Höstmys:) Fina grejer!

Söndagshäng i Malmö

Idag har jag återigen haft en fin och mysig dag:) Vädret har verkligen varit på vår sida denna helg.. Härligt, soliga och vackra dagar gör en så glad och tillfreds med tillvaron. Tog tåget in till den stora staden Malmö...för att träffa min fina vän Ylva som är nere på besök hos sin kille nu i helgen. Vi slog oss ner för en fika på favvostället Espresso House:) Stor latte och en brownie...mumsmums!! Hade hur mycket som helst att snacka om, vi ses ju inte speciellt ofta. Ylva har flyttat till Göteborg, där hon pluggar spanska. Så nu bor både hon och Lisa där....vilket betyder att jag verkligen måste ta tag i mig själv och planera in ett besök. Allt annat vore skamligt. Kom igen nu Karin!!!

Anyway, har haft en mycket trevlig eftermiddag... Nu är jag hemma igen, ska snart cykla iväg till Jacob. Han tvättar...något som kräver extremt mycket medlidande;) Han skulle även städa sa han. En anledning till att jag inte åkt dit än. Jag vill ju inte städa;)

Helsingkrona by night!


Snyggast på stället!!! Det var varmt och packat med folk....men ändå så kul!!! Schlager is the shit!
Vi tog bussen dit...lite senare än tänkt, men vadå?! Det var ju trevligt på bussen också. Vi drack smuggelcider och snackade deep;)
   

Höstmys







Idag är det en sådan där kall och klar höstdag.
En sådan när man fryser så fort man hamnar i skuggan, men framme i solen är det ljuvligt. Jag vill att hela hösten ska vara så:) Eller iaf helgerna..när man har tid att ta fina promenader och njuta av en mysig fika på stan. Den här fina koftan från H&M hade jag gärna gosat runt i nu i höst. Tillsammans med tights och ett par Converse.. När det sedan blir ännu lite kallare drar jag på mig Uggsen istället... Mysmys. 298 kronor.

What a lovely weekend

Tjejmiddag och schlagerpartaj igår:) Vi hade supertrevligt, käkade pastasallad, chips, nötter, dippa och drack massor med vin.. Mm, gott. Linnea hade vin med vanlig kork, och eftersom jag inte äger någon vinöppnare så fick hon och Emelie ge sig ut på jakt i min trappa.. De skulle bara knacka på hos en granne, men denne öppnade inte så de fortsatte. Efter en väldigt lång stund kom de tillbaka...utan öppnare. Så jag bjöd Linnea att drick ur min bag-in-box istället...
Kom fram litta sent till Helsingkrona, höll knappt på att komma in. Men det gjorde vi!! Och sen svängde vi järnet! Älska schlager! Detta ska helt klart göras om:)

Idag har jag myst med Jacob hela dagen:)
Var och käkade på Östgöta...smörgåstårta med cola till. Mums, perfekt en bakisdag. Sen promenerade vi lite i det fina vädret. Det var någon loppis precis vid domkyrkan. Spanade lite, men fann inget åtråvärt. Jacob hämtade ut en fin skjorta som han beställt, och så tippade vi på fotbollen. MalmöFF mot Halmstad var typ den ända match jag kände till. Menmen, lite spänning är ju alltid kul:) Heja Malmö!!!
På hemvägen svängde vi förbi Ica Malmborgs och köpte Minisnäckor...min favorit! De är slut nu;)

Nya koftan

Här är min fina gråmelerade kofta från Logg. Nyinköpt igår. Jag vet...jag är sjuk;) Men nu var det faktiskt såhär att jag hade fått en rabattcheck från H&M-club. Och den kan jag inte använda när jag jobbar, eftersom man inte får registera sitt club-kort när man handlar med personalrabatt. Ergo, tog jag en tur förbi H&M här i Lund. Kan även tillägga att H&M på Storgatan inte har Logg-avdelningen. Fick iaf med mig den här fina hem. 80% bomull och 20% ull. Fint tycker jag. Den är iaf jättemjuk och skön, med fina detaljer såsom ribbstickade muddar och utvända kanter(?) I just love it! Nu har jag tre fina baskoftor som funkar till allt. En svart från H&M Modern Classic, en mörkgrå från Zara och så nu denna nya ljusgrå från H&M Logg. 


I väntan på tillfixning....


Linne: H&M Divided
Kofta: NY! H&M Logg
Jeans:
Fornarina
Frisyr: Luggfläta och tofs
Nagellack: Mavala Fruity
Skor: Svarta tygskor från H&M

Äntligen fredag!!

Som jag tidigare deklamerat så är fredag min absoluta favoritdag:) Även om en vecka är superrolig så är det något alldeles speciellt med en fredag. Helgen är här....alla verkar vara lite gladare och går med lite lättare steg. Denna fredag är inget undantag. Ska snart iväg till AF-borgen och plugga med Linnea.. Krian ska göras färdig. Inte så mycket att fixa, så det kommer nog gå ganska fort. Sen ska jag hem och träffa min babe, han kommer förbi efter jobbet. Och sen står matlagning, städning och tillfixning på schemat innan gästerna anländer klockan halv nio. Vilken dag. Kommer avsluta den omkringskuttandes på Helsingkrona. Gissar på lyckorus, så brukar det vara när jag är där.

Jag ska sova ensam i natt:(


Numero uno

Dagen idag har varit ett ända flängande hit och dit. Skola, jobb och därefter hasta till träningen.. Puh!! Men så länge det är roliga saker i kalendern så kan man ju leva med det:)

Träningen var kort och kul. Mycket småspel, och sista timmen ägnades åt individuella samtal...idag var nämligen dagen då laget skule tas ut. Om jag kom med?? Yes, I sure did!!! Känns sjukt bra. Om jag ska vara ärlig hade jag inte väntat mig något annat, men man vågar ju inte ta ut något i förskott. Känns ju så snopet om det mot förmodan inte skulle gå vägen.. Menmen, denna gång gick det bra.

Jessa(tränaren) har arbetat fram någon typ av ranking-system...som man iofs inte fattar ett jota av;) Men iaf, den har hon till viss del använt sig av för att ta ut laget.. Och jag är rankad....nummer ett!!!!!! Hurray, inte helt fel för självkänslan;) Känns som det ligger lite press i det, men vad fan! Det är det värt!! Hellre numero uno än numero "jaha, du är också med i laget..."


Busybusy!!!

Idag har varit en flitig dag. Jag och min klasskompis Linnea satt och pluggade på AF-borgen från tio till halv tre, typ. Har skrivit en kria, vilket innebär att man väljer ut ett citat, förklarar detta och berömmer dess upphovsman. Imorgon ska vi ha responsträning i klassen, sedan ska krian fixas till och lämnas in på måndag. Hej och hå, det går undan här!

Nu precis ringde de från H&M, och ville att jag skulle jobba imorgon...är jag bra på att tacka nej eller? Inte så! Ergo, jobb från 14-18 imorgon. Därefter ska jag rusa till träningen, ingen rast ingen ro. Måste hinna plugga en timme innan jobb också, annars ligger jag pyrt till;)

Men som den Jerome Klapka Jerome sa: "Det är omöjligt att njuta helt av sysslolösheten om man inte har mycket att göra."

Heidi Klum

Ny frisyrinspiration! Denna gång är det Heidi Klum och hennes tjusiga lugg. Så fint. Vill även korta av mitt hår litta, ungefär som på de två första bilderna. Är lite trött på det långa, pallar ju aldrig ha det utsläppt ändå. Och om jag nu väl har det så är där hår överallt. Nä, nu är det dags för något nytt...och höstfräscht!!
   

List of the list


På fötterna:
Svarta tygskor från H&M
På axeln: En volleyboll såklart. Den sitter där stadigt sedan 6 år tillbaka
På kroppen: Kläder. Är förkyld och lite frusen så det kändes som en bra idé;)
På läpparna:
Lypsyl med jordgubbssmak
På ögonfransarna: Inget alls
Senaste inköp:
Jeans-chinos från Gina Tricot
På önskelistan: Snyggaste höstskorna från DinSko
I veckan: Skola, volleyboll, jobb...och schlagernatt:)
Äter helst till frukost:
Rostade mackor med advocado och tomat alternativt ost och korv. Med kaffe till såklart
Om jag inte bodde i Sverige skulle jag vilja bo i: Italien
Så här många muggar kaffe har jag druckit i streck: För många
Ser helst på TV: Inredningsprogram eller morgontv, typ Vakna med TheVoice
Om jag vann VM i en idrott skulle jag välja: Volleyboll!


Tisdag

Hela dagen igår trodde jag att det var tisdag...men det är ju inte förrän idag. Hm, skumt! Nu idag alltså så är det en ganska busy dag. Först skola från 10-12, därefter ska jag panikcykla till stationen för att ta tåget in till Malmö. Jobb från 13-19.15 står på schemat. Skojskoj, kul när det händer saker.
 Jeez, detta var ingen bra bild. Kameran är inte den bästa...men jag ska ju snart få en ny:) När lilla pappa kommer hem från Kosovo. Då blir jag ägare till en ny, fin och proffsig kamera. Hurray!!
Är iklädd:
Kofta, linne och skor från H&M
Nya jeans-chinos från Gina Tricot
Pärlörhängen från Kina

Hårspännen med pärlor från H&M

Imorgon är jag ju ledig hela dagen, då är det endast träning som är bestämt. Ska först springa 3 km i Pildammsparken, och sedan blir det volleyboll.

Mamma...?

Jag vet att jag är lite gnällig...men var är min mamma?! Hon hade lovat att komma upp och hälsa på innan styrelsemötet här i huset. Det börjar klockan sex, och här sitter jag. Helt mamma-lös:(

Av någon anledning som jag inte känner till så retar alla mig för att jag är mammig... Fattar inte varför;) Min starkaste teori är att alla är avundsjuka...för att de inte har världens bästa mamma. Som jag har:)

Jaha...

Måndag. För en vecka sedan låg jag på en strand på Cypern..och var (om sanningen ska fram) väldigt glad över att det var sista dagen, och att jag snart skulle få åka hem. Och nu har vi varit hemma en vecka! Jeez, tiden har gått så sjukt snabbt. Skola, jobb och träning! Det har gått i ett. Och det kommer det fortsätta att göra...vilket är fantastiskt kul:)  

Den här veckan är den sista att visa att man verkligen vill vara med i laget. Nu jävlar tar vi i! För klart som bara den att jag ska vara med;) Ska faktiskt bli skönt att det ska gallras lite, det behövs.


Röd, röd, röda skor!

Titta vad fina!!! Tror dessa mycket väl skulle kunna få pryda mina fossingar i höst. Kom på mig själv med att inte ha en aning om vad för typ av skor jag vill ha i höst. Converse funkar ju alltid, men ibland är det kul med något annat också. Dessa kommer från DinSko, kostar 349 kronor och finns även i svart och vitt. Men rött är ju fasligt vackert. Hm, tål helt klart att tänkas på:)

Jobba

Idag ska jag jobba på H&M. De ringde igår och hade kris...klart man ställer upp:) Pengar tackar man väl aldrig nej till, plus att jag faktiskt är ledig från skolan idag.. Har fått CSN-pengar idag också...känns farligt. Hoppas nu bara att min ljuvliga tingest finns kvar.. Den som jag lade undan innan jag stack till Cypern:) Håll tummarna!
 
Dagens outfit:
Klänning:
Randig med guldknappar från H&M
Tights: Svarta med guldmönster nere vid från Vero Moda
Bränna från Cypern och håret uppsatt i lös knut. Känns soft och skönt. Tror det blir svarta (alt. vita) skor från H&M på fötterna.

25 ÅR!!!


GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN MIN ÄLSKLING

En bra semester kräver...

Massa härliga bad  Utflykt  Latte  Bertan! Vår fina fyrhjuling  Glass en masse  God mat  Strandhäng

I´m back!

Åter på svensk mark... Och det är så skönt! Missförstå mig rätt, semestern har varit fantastisk. Varmt, strålande sol, klarblått vatten, god mat och en massa annat kul. Men så skönt det är att vara hemma i min älskade lägenhet igen:) Jag har saknat den...  Och skolan drog igång igår. Var trött som en sork eftersom vi kommit hem vid fyra på natten, men så kul det var! Massa med folk, och vi har redan dragit igång med ett grupparbete. Spännande! Det här kommer nog bli riktigt bra!

Och för att tillföra lite mera lycka. Malmö spelar i division 1 i år...inte i division 2 som det först var sagt. Vugi har dragit sig ur, så vi fick deras plats istället:) Hurray!! Ettan är superkul, tror det kommer passa oss perfekt. 
Ska snart iväg till skolan för att jobba med grupparbetet.. Och sedan är det föreläsning i Retorikens historia och teori. Ska bli kul:)
Syns kanske lite dåligt på bilden ovan...men lite färg har jag allt fått. Och Mallorca-acnen lyser än så länge med sin frånvaro (pepparpeppar...) Idag är jag återigen all H&M...ovanligt;)
 

RSS 2.0