Vill ha!!

Jag måste lämna in min älskade vinterjacka på kemtvätt. Inget speciellt har hänt, men tror den skulle må bra av en uppfräschning. Är lite sugen på att införskaffa mig en fuskis...en svart vore väl fin. Denna finns på rea hos H&M, ska kolla på Mobilia om den finns kvar tror jag. Kan inte bestämma mig, skönt att få testa...samtidigt är det ett tag tills jag ska dit och samtidigt har chans att handla.. Men borde kanske prova. Hmmm, bekymmer;) 349 kronor i alla fall...kap!!

Fiiiin!!

Back in the days...

Sökte runt på nätet och hittade dessa bilder tillsammans med flera andra. Men ego som jag är publicerar jag bara dessa;) Ljuva minnen, vilket år det var! Kanske blir en upprepning i år...
Härifrån
Vilken handled;) Den kissnödiga posen bjuder jag på. Vi vann ju denna match, haha!! Minns till och med sistabollen... Ahhh, ljuva minnen;)

Till Biffen

Detta inlägg är till min bästaste bästa vän, Biffen. Grymmaste liberon i stan och kan konsten att underhålla min sambo när jag tröttnat totalt på eknomiprat. Stor eloge för detta.

Jag fick skriva om vad jag ville så jag väljer att berätta om min dag, som typ bara bestått av plugg so far.
Jobbade ju massor förra veckan så då blev inget gjort. Och helg är ju helg, med match, hårfärgning med Biff och mys med Jacob så då latade jag mig då med. Men idag har jag varit flitig. Gick och köpte julmust vid nio, motivation kallas det;) Två hembakade kanelbullar fick också göra mig sällskap i mitt kunskapsletande... Nu har jag även lämnat ett par skor till skomakaren...drömskor som är lite små. Hoppas han kan göra dem perfekta. Har även pratat med mamma och nu steker jag korv. Perfa lunch, blev så sugen efter att jag tipsat Biff om denna formidabla rätt:)

Har avsagt mig mitt jobb som tränare...det gick inte ihop.
Nu är det fokus på skola, egen volleyboll och jobb som gäller. Nu kör vi på fram till jul!! Känner mig nöjd med tillvaron för tillfället. Kan ha att göra med att jag fick adventspynta igår, att det nu är fullt tillåtet att lyssna på julmusik och dricka julmust och att jag har en fin kille:) Och den finaste bästa vän som Malmö kan prestera!! Nice!!

Hoppas du blir nöjd Biffi;)
Karin in pluggstyle!

En rolig sak...

Mottog ett samtal från min gamla högstadieskola...underbara Centralskolan i Svedala;) Mamma har tipsat dem om att jag pluggar till lärare och gärna vill vikariera där till våren. Men det blir lite tidigare än så..närmare bestämt imorgon, onsdag och fredag. Kunde inte på torsdag då jag jobbar på H&M då. Så nu ska jag få upptäcka om detta är ett jobb för mig. Jobbigt om det inte är så:p Menmen, är laddad som bara den så det ska nog bli bra. Ska vikariera i svenska och idrott....kan det bli bättre?!

Visst ser det underbart ut;)


En fullspäckad helg

Har haft en fullspäckad helg där en massa hunnits med, dock inget pluggande. Men i fredags skrev jag hemtenta tills mina ögon gick i kors så kände att jag hade rätt att vila upp mig lite:) Skickade in den igårkväll, nu håller vi tummarna för att den gillas.

I lördags spelade vi "hemma"match mot Jönköping på Latinskolan.
Jag var inte riktigt mig själv, så spenderade sista set på bänken hejandes så att golvet gungade:) Var helt uppe i varv, och så stolt över mitt lag som knöt ihop matchen så bra. Efter matchen blev det kaffekalas hemma hos oss, med tre sorters kakor som jag bakat själv! Stolt!! Gott och trevligt.. När alla utom mormor gått hem fixade jag iordning mig och slog sedan följe med mormor till StKnuts torg. Där gick hon mot Konserthuset för att se och höra Carola. Jag vandrade hem till Biffen för att fira Toves födelsedag. Riktigt lyckad och kul fest. Tacos, bowling, snack, cider och slutligen utgång på KB. Slapp köa och betala inträde, hurray! Dansade järn till grym musik och tröttnade typ aldrig. Var hemma halv fem...inte likt mig. Men så kuul!!

I söndags släpade jag mig upp och in i duschen vid halv elva.
På plats på kafé Mocca kl11 för Dan och Jessas bröllopsbrunch. Så skönt och mysigt att sitta med en latte och en kycklingmacka och prata strunt med laget. Mys! Sedan åkte jag och babe till mormor i Anderslöv...namnsdagskalas för mig, mormor och Tilla. Fina presenter, trevligt prat och god tårta som mormor tyckte att vi åt för lite av;) Underbar helg, tål att göras om. När jag vilat upp mig vill säga..

Torsdag

Kom upp riktigt tidigt idag, dock inte så tidigt som Jacob ville. Han gnällde och sa att det var sista gången han försökte hjälpa till att väcka mig... Men jag vaknade ju!! Steg upp så fort han gick till jobbet, och har nu suttit och läst i flera timmar.

Snart kommer pappa förbi och hämtar upp mig, ska lämna av honom på hans jobb.
Sedan far jag till Mobilia för att hämta schema för december:) Hämtar upp Biffen och far till Lund för att luncha med Annie och Lisa. Trevligt. Och sedan blir det till att åka till Ängelholm för att hämta lilla mamma som opererats i sin axel idag. Lilla mami. Efter det ska jag hem och pusta, haha! Och skriva hemtenta. Det går i ett just nu!

Onsdag

Inledde dagen med sovmorgon och satt sedan och läste två artiklar inför hemtentan. Det rullar på helt okej, men imorgon får det nog bli ett race. På plats i Lund 14.40 för individuell handledning inför uppsatsen...gick riktigt bra:) Positivt överraskad.. Känns nästan som det här kan bli bra;)
Kallt, blåsigt och regnigt...fy f**n!! Fick bli jeans från Lee, stickad tröja med knappar i ryggen från Lindex och läderconverse. Skorna läckte in på min regniga promenad till och från biblioteket i Malmö, blev till att hoppa upp i soffan iklädd mysbyxor och ulltofflor vid hemkomst. Har haft en lugn och skön kväll, två koppar kaffe senare är jag redo för träning. Sydsvenskan ska tydligen vara på plats idag:) Skoj!!

Skola igen...

Redan tisdag!! Skönt tycker jag, trots att måndagen såhär i efterhand får ses som en produktiv dag. Hann med plugg på både uppsats och hemtenta, iordningställande av lägenhet och kanelbullsbak.. Träningen var inte rolig alls, gick inget bra för mig:( Men nu är det bara nya tag som gäller, på onsdag kör vi igen!!

Idag ska jag till skolan.
Första gången på hur länge som helst...jag kommer gå vilse i Lund. Ska på Wordkurs inför uppsatsen...kul med tanke på att jag inte skriver i word. Menmen, kanske kan vara nyttigt ändå;) Innan kursen har jag lite att fixa, måste förbi biblioteket bland annat. Så nu kickar vi igång den här dagen, ovant att komma utanför dörren såhär tidigt..

Helgen

Var lite smått jättedeppig över mitt tråkiga liv i fredags... Uppsatsskit förvandlar mig till eremit!! Blää!! Tråkigt!! Men efter en trevlig bokklubbskväll, bortamatch mot Vindrarp i Våxtorp(det var väl så det var, Suz?), ostkväll(cheezrings) och en mysig söndag på stan med babe så känns allt lite bättre. Det får väl gå då.

Matchen var grym...förutom att Petra stukade foten i sista set. Grrr, kan inte folk lära sig att inte trampa över!! Annars, lovely game! Gjorde mitt livs hiss, jäklar vad grym den var!! Gåshud över hela kroppen:) Fina servar och bra mottaging. Vi var helt lyckliga i bilen på vägen hem...en lycka som bara en riktigt bra match kan ge. Min axel verkar må bra igen, skönt. Men ska ändå kolla den nästa måndag, lika bra att ha det gjort.

Igår sov jag till elva, sedan tog jag och babe en lång och skön frukost.
Kaffe, baguetter värmda i ugnen, tänt ljus, tidning och volleyboll på teve. Vad mer kan man begära:) Promenerade på stan, fixade busskort, köpte krokar till hallen och fikade på Waynes...stor latte och chokladboll, mums!!

Kväll

Så var det kväll igen, och babe är påväg hem från jobb. Han köper med sig mat då vi bägge var sjukt oinspirerade och osugna på fisk. Jag förbjöd pizza eller hamburgare, ska bli spännande att se vad det blir:)

Har varit ganska duktig idag...
Parkerade mig på favvofiket på StKnuts torgs och blev kvar där i några timmar. Skrev beskrivningar av huvudpersoner och började göra anteckningar om det kvinnliga. Kanske kan bli något till slut ändå. Blev bjuden på en kaka av en som jobbar på fiket, tydligen en ny bakelse de börjat göra. Grymt god var den, och grymt glad blev jag av vänligheten. Såna grejer förgyller verkligen ens dag. Passade perfa till latten:)

Efter flitiga studier cyklade jag hem till Biffen och våldgästade henne i några timmar.
Fick en kopp kaffe och satt sedan i soffan och tittade på när hon la in siffror i något diagram. Såg tråkigt ut;) Menmen, jag roade henne med prat i alla fall. Dagens goda gärning, haha!!

Har varit duktig och bokat tid hos en sjukgymnast nu...stackars lilla axel:(
Nästa måndag åker jag till Anderslöv. Fick bli där, den jag blev rekommenderad i Malmö var dyyyyyr!!! Då får det vara värt tiden det tar att ta sig till landet. Kan ju alltid läsa på bussen.

091112

Klänning: H&M
Stickad väst: Primark, London
Ribbade strumpbyxor: H&M
Ute blir det vita converse, jacka från MQ, halsduk från Gina Tricot och leomönstrade tumvantar från H&M.


Torsdag

Tiden går så fort, men det är ju alltid mysigt att vara hemma och hälsa på familjen:) Fick pratat en massa och gosat med mina vovvar. Två promenader i regnet, en vaccinspruta och ett tandläkarbesök senare fick jag skjuts med pappa tillbaka till Malmö. Gick runt som dvala resten av dagen igår. Sovit dåligt på luftmadrass med två hundar som bredde sig, plus stel i armen efter sprutan och slutligen får min axel mig ibland att skrika av smärta. Inte bra.

Idag är jag piggare, gladare och redo för studier.
Ska bege bort mot något kafé, flyr hemmet för att få något gjort. Babes tips:) Hans dator plus en hiskelig massa böcker följer med mig..

Btw. Igår ringde de från Mobilia och sa att jag i nästa vecka kan komma och hämta upp mitt schema för december.
Hurray!! Lycka:) Ska bli sjukt kul att få vara där hela julen, dels för att personalen där är underbar och dels för att det ska bli skönt att slippa fara runt. Känns bra!

091110

Har sunkat runt hela morgon i mjukisar, tvättstugans dresscode är inte hårdare än så. Men nu måste jag iväg en runda till biblioteket och haffa två böcker... Min handledare föreslog att jag skulle jämföra min huvudkaraktär med en annan författares också..och den här andra boken har jag inte läst. Så nu blir det till att powerläsa. Men vadå, vi snackar deckare...det går ner hur lätt som helst:) Börjar få en bild av mitt arbete nu, likväl är ångesten total!!

Linne: H&M
Kofta: Zara
Jeans: NYA! Lee
Jeansen är de jag fyndade i JCs outletbutik när jag var på stan med Biffen i lördags.
Exakt samma modell som mina favoriter som pajade i somras...bara en annan tvätt. De är lite långa, men funkar ändå då de är så smala i benen. Lyckan är total;)


Tisdag

Är lite smått förvirrande när jag bara är hemma hela dagarna...svårt att hålla isär vilken dag det är och så. Tur att jag har volleybollen iaf, skapar lite ordning.Träningen igår var upp och ner, sjukt bra tempo på vissa övningar. Biffen berömde mig för att jag varierade mig så mycket i anfallet:) Anledningen till detta är att jag har ont i axeln och inte kunde drämma på allt jag hade. Menmen, bra att det kommer något gott av det också;) Fick skjuts hem av min lilla mamma som kom för att hämta Maria. Perfa timing att ha tagit bussen till träningen just igår...pallade inte cykla när det ösregnade så.

Idag blir det utflykt till Svedala...ska vaccineras.
Och till tandläkaren imorgon, så blir till att sova över. Mysigt:) Kan jag gosa med mina vovvar hela dagen.. Ska se till att få lite pluggat också, min handledare har äntligen hört av sig. Skönt, med tanke på att jag ju helt bytt ämne. Men hon verkade positiv och kom med lite förslag.. Brabra.

Lite senare...

Städade lägenheten imorse...känns så skönt!! Bar ner lite grejer i källaren också, nu är här så fint så. Har börjat skriva litelite på uppsatsen, 1,5 sida än så länge. Har svårare och svårare att komma igång med att skriva saker känner jag..och i detta fall fastnar man på saker hela tiden. Jag vet så mycket, men vet inte hur jag ska förmedla det. Hoppas det lossnar snart.

Annars har här inte hänt så mycket.
Lyssnar på julmusik och käkade precis pastasallad till lunch. Kul med något annat än mackor för en gångs skull:) Ute öser regnet ner..men jag har det så bra här inne. Har tänt vårt största ljus...som doftar vanilj. Mmm, mys.


Ajdå!

Satt igår och räknade på hur mycket jag tjänat denna höst. Var lite orolig med tanke på CSN och så, har ju jobbat en massa. Såg riktigt bra ut först, tills jag insåg att det finns två löner kvar att få... Oops, jo det blev för mycket. Och då kommer jag ändå bara jobba två gånger nu i november. För att inte gå över allt för mycket. Lyxproblem...I know! Men vad fan, är det inte sjukt att man inte själv ska få bestämma hur mycket man klarar av att jobba?? Ska jag få lida för att jag är flitig;) Jaja, har anmält det till CSN nu i alla fall...får se vad som händer.

Nu är min fråga...var är pengarna?!
Haha! Svaren kan ligga i Tunisien, England...och några shoppingcenter. Jaja, livet är till för att levas;)

Ny vecka

Vi vann igår, hurray! 3-0, var inte så mycket att snacka om. Är inte nöjd alls med min insats...och fick bekräftelse på denna uppfattning genom att min axel värker som attan idag:( Menmen, laget vara glada...tre poäng är alltid tre poäng.

Måndag igen, kändes segt när babes klocka ringde. Men gött att komma upp och få äta frukost:) Dagens planer är att plugga...men även städning tror jag måste komma med. Vårt hem ser ut som f-a-n!! Dammråttor stora som hus:p Blää!

Laddar

Hade en riktigt trevlig dag igår.. Började med brunch, sedan mött jag upp Biffen. Vi var på polska marknaden, kikade runt på stan och tog en fika på EspressoHouse. Jag fyndade drömjeansen och två toppar. Hurray! På kvällen var det kalas för Milla...och hon blev glad för presenten:) I slutet av kalaset gick hon runt med den på. Nööjd!!

Idag laddar jag för match mot Lund.
Invigning av mya matchkläder...de är snygga!! Känner mig mycket proffsigare än innan;) En sak som både är roligare och jobbigare än när man spelade i Svedala är att man nu måste fixa så mycket mer själv som spelare. Slitigt...men så mycket roligare sen när det ger utdelning:) Vi kommer vara så heta idag. Och förhoppningsvis kicka ass!!

Matchfrillan fixad!
Jag är snygg idag!!!


Fredagkväll...

Jag sitter i soffan, iklädd morgonrock, och läser bloggar. Tittade på Simpsons och läste lite innan, dock inte samtidigt. Nu äter jag äpple och lyssnar på julmusik. Vilken fredag!! Haha, klockan är nio och jag funderar på att lägga mig. Skoj;) Babe är ute och roar sig. Biffen, som skulle umgåtts med mig, jobbar. Alldeles ensam.. Suck!

091106

Har kört på mysigaste mysiga outfit idag...gosiga uggs på fötterna.
Kallt ute och bussarna är sena, likväl är jag glad:)
Det är ju helg!!
Och snart är det träning:)

Ser ut som jag försöker strypa mig själv, men ville bara visa upp min nya fina ring...från H&M.
Och mitt nagellack...det sitter riktigt bra.
Är iklädd nytt linne och ny lång, stickad tröja från Gina Tricot.
Nedtill har jag svarta byxtights från Zara, som köptes i London..


Freeedag!!!

Snart är det helg!! Har en föreläsning idag, hemtentan ska delas ut:p Bläää! Menmen, sen är det helg. Massa skoj på schemat. Träning ikväll:) Lördag blir det brunch med Jacob och hans kusin och på kvällen blir det födelsedagskalas för lilla Milla. Kul, ska äntligen få ge den "perfekta" presenten. Bli hon inte glad går jag hem, haha!! Söndag är det match...i Lund. Skönt när inte bortamatcherna är längre bort:)

Babe råkade försova sig imorse, stackaren.
Han rusade iväg, med blött hår och omatchade kläder. Lilla gubben. Jag blev också helt uppstressad, men har nu lyckats slappa ner mig i soffan. Blev till att frulla här då köksbordet är belamrat med min dator:( Uhuu, min stackars dator. Det ser mörkt ut...

London!!!

Finns ju så mycket annat kul att göra när man borde plugga...typ tjuvlyssna på julmusik och kolla bilder från London:)


Här bodde vi...i världens pytteminsta rum.
En säng, sen var det inte så mycket mer. Men det funkade, var ju inte på rummet så mycket.

Turist - javisst!!
Buckingham Palace, Piccadilly Circus, Trafalgar Square och en typisk engelsk telefonkiosk som lukatde kiss.
Jag har sett allt!! Nedan synes jag utanför British museum. Stort som bara den, vi hann med en tur. Som bland annat innefattade egyptiska mumier. Kändes lite skumt...har ju varit på Kairos museum och där fanns typ samma grejer. Här fick jag dock se originalet av Rosettastenen...egypterna har bara fått behålla en kopia. Typiskt!


Covent Garden...riktigt mysigt ställe.
Marknad, musik, matställen, affärer och gatuartister.. Här fikade vi resans godaste fika...cupcakes! Vi köpte två och delade.. Jacob valde en citron och hallon, jag valde en choklad. Bägge gillade chokladen bäst. Underbar!! Biffen hade dött;)

Babe framför Big Ben och Westminsterpalatset.

Jag framför London Eye.
Musikal var förstås ett måste.
Vårt val föll på We will rock you. Häftig teater och riktigt ös med Queens musik. Jag satt och blev riktigt berörd...i foajén hängde en massa bilder på Queens sångare Freddie Mercury, som dog av aids i början av 90-talet. Sorgligt..känns så onödigt. En fantastisk kväll i alla fall.

Camden Market.
Mycket skit men även en hel del fint. Kul att bara gå omkring och titta på allt folk och alla saker. Här kom min shoppingnerv igång;)

Utanför Arsenals arena.
Det kostade 3000 kronor att gå på matchen, så det hoppade vi över. Men åkte ut och tittade och beundrade innan matchen. Tog en tur in i shopen och kollade på supporterprylar. Jacob var sugen, men i slutändan blev det ändå inget köp. Synd tycker jag;) Sedan for vi in till "världens bästa sportsbar" och tittade på matchen.

Kaffe från Starbucks!!!
Ett modebloggarmåste;) Här fanns kaffekedjan överallt, typ som EspressoHouse i Sverige. Vi intog kaffet på promenad mot Carnaby Street. En lite mindre shoppinggata med märkesbutiker. Babe köpte en jättefin kofta från Ben Sherman i en butik här.

Drottningen av England säger hejdå, pyntad i nytt diadem från Primark. 1 pund kostade det. Lagom;) Trodde Jacob skulle dö när vi kom in på Primark, han hatar den typen av affärer. Tur att jag inte visste vad det var för affär innan vi kom dit...annars hade jag aldrig fått med honom. Ullared en löningshelg bleknar i jämförelse...

Oro och flit

Är fortfarande bekymrad över min dator:( Låter den vara ifred och vila sig tills Jacob kommer hem ikväll...hoppas min händige karl kan fixa den. Har ju en massa skit i den som jag faktiskt tycker om. Typ en massa bilder, saker jag skrivit och min internetbank. Och jag som behöver  betala en grej...grr!!

Har precis duschat, lunchat och klätt på mig.. Skönt med lediga dagar;) Håret är utsläppt endast och bara för att det håller på att torka.. Har fått läst en del, känner mig peppad inför uppsatsen nu när jag fått en idé. Ska läsa lite om det kvinnliga, myten och verkligheten. Spännande;)

Torsdag

Blev inte så mycket med snön igår, det övergick till regn lagom tills det var dags att cykla till träningen. Som btw helt tog musten ur mig...puuh! Måste vara Londonresan som satt sina spår. Menmen, sålänge det är kul står man ut:) Innan träningen vara jag och babe och storhandlade på IcaMaxi...så skötn med fylld kyl och frys igen. Underbart! Skuttade ur sängen bara för att jag visste att det fanns goood frukost. Blåbärs- och vaniljyoghurt med flingor och valnötter, ägg med kaviar och en stor kopp kaffe. Ahh, nu mår jag som en prinsessa.

Idag står plugg på schemat
...den stora och inte speciellt realistiska drömmen är att jag skulle komma igång med att skriva. Det lär inte hända, bland annat pga att det hänt något med min dator. Skyller på Jacob, då datorn hängde sig igår när jag skulle lägga in bilder från hans kamera. Nu går den inte igång, skärmen är bara svart:( Buhuu!! Får läsa så länge...

SNÖ!!!

Vinterns första flingor singlar ner utanför vårt fönster!!
Små visserligen...men ändå!
Trodde Jacob skämtade igår när han sa att det skulle snöa idag.
Men nejdå!
Hurra!!!

Red

Har ännu inte kommit ur morgonrocken....och sitter fortfarande parkerad vid frukostbordet. Dock har jag faktiskt fått en del gjort. Spånat fram en idé gällande uppsatsen och mejlat min handledare gällande detta. Hoppas på att kunna få lite(mycket!) hjälp. Men börjar se ett ljus;)

Har även hunnit måla om mina naglar
...med nytt mörkrött lack som inköptes innan jobb igår. Riktigt fint och lättapplicerat. Hoppas nu bara det sitter bra.

Nu ska jag försöka ta tag i mig själv, påklädning står överst på listan. Sen ska jag sticka iväg till biblioteket, har nosat upp två böcker som jag tror mig kunna ha nytta av:)

Onsdag

Jobbade över igår...klockan elva släcktes ljuset så då var det bara att ge sig ut i den kyliga natten. Huu, vad kallt det är nu!! Blev ju inte bättre av att jag först gick åt totalt motsatt håll gentemot där jag parkerat min cykel. Som sagt, aldrig varit på Caroli förr...

Tröt som satan, likväl drog jag mig upp halv åtta.
Funderar och funderar över uppsatsen..har helt ändrat inriktning då det jag valt kändes heldeppigt;) Nu tänker jag glatt och positivt. Litteratur, har koll på vilka verk jag vill studera. Men!! Frågeställning!! Hur ska jag inrikta mig??!! Dagens fråga.

091103

Det blev jeansen:) Supersköna...soft ska det vara en dag då det ska jobbas länge. Ny butik idag också...faktiskt lite spännande med tanke på att jag aldrig ens varit där för att shoppa. Sticker lite innan så jag hinner se om där finns något vackert. Har haft span på några ringar som finns på hemsidan, men som jag ännu inte sett i butik. Helt oemotståeliga;) I alla fall - på Caroli hittas jag idag...om det skulle vara något;)
Dagens kutryggiga style:
Topp: Gina Tricot
Jeans: NYA! Lee
Skor: Converse
Frisyr: Plattad, stram hästsvans

Tisdag

Denna bild kan ses som en kort summering på vad vi gjorde under våra fem dagar i London. Ätaätaäta!!! Hela tiden:) Hur trevligt, gott och roligt som helst!!! Men nu är det tillbaka till den bittra verkligheten som gäller. Jacob fick trösta och peppa mig igår efter träningen, då min ångest inför allt som komma skall, var på topp. Uuhh! Ska bland annat jobba idag, 14-22. Och trots att jag gillar mitt jobb så känns det segt. Men mycket bättre idag i alla fall. Plus att de sista tre timmarna är inventering vilket brukar vara soft. Jaja...det ska nog gå.

Inledde denna dag med att stiga upp halv åtta.
Ville bara komma upp...och få titta på Vakna med the Voice och äta frukost. Satt och slöade riktigt länge...och sedan gav jag mig ut på en löprunda. Se där!! Kändes att det var ett tag sedan och att den senaste tiden inneburit mycket svullande. Oj så trött jag var när jag var hemma igen. Men så gött:) Nu är jag nyduschad och fin, peelade hela kroppen och hade i hårinpackning. Allt för att ladda inför dagen. Funderar på vad jag ska ha på mig, blir nog till att inviga mina nya Leejeans.. Hämtade ut dem igår, softa och fina.

091102

Emelie messade mig typ tredje dagen i London och skrev att jag säkert hade shoppat hur mycket som helst. Jag beklagade mig och sa att det inte alls blivit mycket. Men det blev det senare..efter det! Haha!! Är supernöjd...hittade en massa fint. Bland annat den här fina koftan. Love it!

Köpte den i en affär i Camden Market...som enligt både mig och mamma(som var där dagarna innan oss) påminde en hel del om Kiviks marknad, haha! Men med vissa godbitar.
Dagens: Klänning:Gina Tricot, Kofta:London, Ribbade strumbyxor:H&M
Var ju tvungen att visa mitt fina rosettspänne. Inte nytt, men fint ändå.

Hemma igen

Så var man där igen.. Kändes nästan lite sorgligt imorse när jag stod i dörren och pussade babe hejdå när han skule iväg till jobbet. Menmen, samtidigt skönt att vara hemma. Hade sjuk ångest igårmorse...har ju haft så himla roligt. Och nu kommer det bli så himla jobbigt i skolan. Hemtenta!! Uppsats!! Puuh!

Jaja, nu drar vi ugång den här veckan.
Ska möta Louise i skolan klockan 10, idag står redovisning på schemat. Av paruppgiften...hoppas det går bra:) Och ikväll är det först träning med c-laget...och sedan egen träning. Som jag ju faktiskt längtat efter!! Volleyboll!!

RSS 2.0