Tisdag 31/8-2010

Idag är jag girl in tights!! Som vanligt med andra ord.. Det är ju så skönt! Haha, jag som sa att jag skulle klä mig lite striktare nu när jag börjat studera. Men nej! Det kommer fortsätta att vara tajts som är favoriten.. Hela hösten och hela vintern! Idag inviger jag ett av paren från den stora höstshoppingrundan, gillar mönstret!

Linne: Gina Tricot
Kofta: Ulared
Tajts: NYA! Monki
Klocka: runns.se
Skor: Vita, höga converse

Back in Lund..

Åh, vad jag gillar Lund! Bli så nostalgisk och glad när jag kommer dit.. Promenerade i solskenet från bussen igår, kände mig alldeles pirrig, glad och nervös. Haha, kändes som man var sju år igen. Första skoldagen kändes helt okej, är ju alltid lite trevande i början. Efter introduktionen hade jag två timmar hål, då jag självklart hade hamnat i den sena gruppen. Det är mitt efternamn, alltid typ sist:-p Menmen, hakade på några kursare ner till CoffeBreak.. Bra där, måste skapa kontakter direkt.. De flesta av dem var dock i tidiga gruppen, så när de gick tillbaka till skolan så drog jag till UB för att hämta böcker..

Den officiella träningstarten ägde även rum igår..
Vi var tre personer:-( Illa!! Menmen, värvade en tjej till laget så vi blev fyra. Skulle ha värsta seriösa mötet...men det blev lite svårt. Vi försöker igen på onsdag. Blev lite irriterad då de som inte kunde komma hade hört av sig till Emelie istället för mig.. Det var ju bara jag som skickat ut mejl, menmen!!! Ska mejla ut idag igen, känns som lite grejer behöver förtydligas. Nu kör vi!


Måndag 30/8-2010

Upprop!! Har varit uppe sedan sju och fixat iordning mig inför skolan.. Var tvungen att duscha, då mitt hår var lite muggigt. Vill ju inte att mina nya klasskompisar ska tro att jag är en luktemänniska, haha!! Laddad till tusen, packade väskan redan igår. Kan dessvärre inte inviga min nya ryggsäck idag, då den fortfarande är lite kladdig sen jag smorde in den. Menmen, får bli ljusgrå axelremsväska istället. Ska nog gå. Ska fixa lite mackor nu, har ju dubbla föreläsningar idag så gäller att vara utrustad:-)

Topp: NY! H&M Trend
Byxor: Korta från Vila
Klocka: Casio
Skor: Vita tygballerinas från Vagabond

Mina fina kollegor..

Hade en bra sistadag på jobb igår. Kände mig på bra humör och var bara glad över att få spendera tid med mina fina kollegor. Som överraskade mig så fantastiskt fint! Med en otroligt vacker orkidé och ett sött kort. Jag blev så glad! Och rörd, haha!! Underbara människor! Lite roligt att den var så stor...och jag som hade cyklat till jobb;-) Haha! Funderade och grubblade lite över hur jag skulle få hem den. Sen, helt plötsligt, dök mamma upp! Utan att jag visste det. Hon umgicks med mig sista timmen då jag hade prov, shoppade lite och skjutsade sedan hem min blomma. Måste varit ödet...


Trots att jag är så fantastiskt glad över att jag ska få börja plugga så känns det lite trist att lämna de här trevliga människorna. Jag har ju ändå jobbat där ett tag nu.. Men, som sagt, hade aldrig pallat i längden. Kommer ju fortsätta i poolen, ska kika lite extra efter pass på Mobilia.. Och ringa chefen och höra mig för om julen och nästa sommar. Så jag får ju träffa dem igen..


Söndag 29/8-2010

Sista arbetsdagen denna sommar är nu kommen! Känns lite sjukt, har ju jobbat sedan slutet på januari. Först hankat mig fram vecka för vecka, och slutligen på sommarschema. Så här i backspegeln gick det ju faktiskt riktigt bra. Men nu är jag glad att det händer något. Hade inte pallat jobba på H&M resten av livet, får ångest bara vid tanken.. Men att jobba extra vid sidan av studierna gillar jag, så det kommer fortgå:-)

Kör soft stil idag...som alltid.
Det ska också bli kul med att börja skolan...att man kan klä sig lite mer "ordentligt" Utan att behöva tänka på att det ska vara oömt och kunna stås i under en arbetsdag..

Linne: Gina Tricot
Topp: Gina Tricot
Tajts: NYA! H&M Divided Red
Klocka: Testbild från runns.se
Skor: Vita converse

Soft dag

Sov till halv tolv idag.. Riktigt skönt med tanke på att jag kom i säng vid halv fem:-) Riktigt kul kväll! Drog med mig lillasyster(som sovit här) på brunch på StKnuts torg. Ett säkert kort, alltid lika gott. Räkbaguette, juice, kaffe och chokladboll. På plats på Triangeln vid två för att fixa naglarna. Känner på mig att detta kan bli ett beroende, för jeez vad fin man känner sig med fixade naglar. Nu när mina hade vuxit lite så kunde jag få vit kant också...sjukt fint! Har aldrig haft så här långa naglar innan, då de ju alltid pajat när de börjat närma sig fingertoppen. Nu känns de långa, men jag kan ändå göra saker:-) Nice!

Shoppade lite åt Maria, sista dagarna jag har personalkort så gäller att passa på.
En leomönstrad topp från H&M Trend råkade slinka ner i min shoppingpåse...men som sagt, måste passa på. Strosade ner till centralen där jag fotade mig i en automat, köpte busskort och avlutade med en fika på Espresso House. Sedan tog vi bussen hem, slöa som vi är. Nu har Maria dragit iväg på fest och jag har precis ätit mig kräkmätt på Ahlgrens Däck. Älskar dem, dock går de inte att få tag på mer än på Mido vid oss:-( Typiskt när man väl gillar nåt, då slutar det göras.

Är riktigt nöjd med denna lediga bakisdag, har varit precis så slö som den ska.
Imorgon jobbar jag min sista dag på Mobilia för den här sommaren. Börjar klockan 12, ska dock in och köpa med mig fika innan. Måste ju bjuda mina fina kollegor på något nu när jag ska lämna dem..

Grande finale!

Igår var det Malmöfestivalens sista dag, vilket innebar Teddybears Stockholm och fest! Inledde med middag hemma hos Biffen, superdupergott! Kyckling, potatis och grönsaker i ugn med en massa bea, mums! Drack cider och njöt av livet, pratade en massa kul och försökte så gott det gick att hålla oss från volleybollen. Sedan slöt Emelies kompis Issa upp och vi promenerade tillsammans ner till Stortorget. Kollade konsert och drack cider.. Mötte en av Biffens kursare Sven och även han hängde med vidare till Chili. Riktigt trevligt, lustig musik inledningsvis...det tog sig efter ett tag. När Tove slutat sälja nötter kom hon dit...och lyckades ta sig förbi kön. Hurray!! Avslutade kvällen på Max, yummie!


Kände mig fin och glad i spetsklänning från H&M Divided, lånad av lillasyster:-)

Finally...

Nedsjunken i soffan med ett (vin)glas cider i handen.. Aaahh, äntligen ledig! Efter 11 dagars arbetande på raken är jag ledig. Ooh vad bra det känns:-) Skuttade precis ur duschen, så sitter invirad i morgonrock med håret i turban. Men strax ska förvandlingen ske! Haha! Lånat klänning av syster, bra sånt där. Ska vara hos Biffen klockan 19 för att bli serverad middag. Har varit på systemet och även inhandlat Resorb. Sen vet jag inte mer om vad kvällen och natten har att erbjuda. Men det ska bli kul!

Torsdag 26/8-2010

Tadaa!! Den nya hårfärgen blev mörk...påminner om choklad tycker jag. Sån med mycket kakao, som nästan smakar lite strävt. Mmm. Är supernöjd, känns höstigt och bra. Har även invigt min ögonbrynspenna, tänk att jag inte testat det innan. Jag som tycker det är så snyggt med mörka bryn. Behövs knappt något alls för att få fin effekt. Gillas!

Linne: Gina Tricot
Kofta: Ullared
Tajts: NYA! Batikmönstrade från H&M Divided Red
Hårfärg: Garnier Nutrisse 5.3
Bättre bild på mina nya leggings. Fastnade för dem för ett tag sedan, dock fanns de inte i min storlek på Mobilia. Igår när jag var inne på Hansa så hittade jag ett par som hängde där så ensamma. I min storlek! Shoppinglycka när den är som bäst:-)

Torsdagmorgon

Sovit till halvtio idag, efter att ha vaknat till när babe stack till jobbet. Följdes självklart upp av en obehaglig dröm, vaknade återigen med tårar i ögonen. Börjar bli lite smått frustrerad, ska det vara så här??!! Jag pallar inte!! Jaja, går snart över hoppas jag.

Idag jobbar jag återigen kväll, hoppas på att det ska bli något lugnare än igår. Fy satan, vilken kväll! Klubbdag + löning =kaos!! Vi fyllde en stor häst med grejer från proven, där 80% var vänt ut och in:-( Folk är helt sanslösa, man undrar hur det ser ut hemma hos vissa av dem. Vet att vissa brukar motivera det med att det är personalens jobb att bära ut och hänga rätt grejer. Men för den sakens skulle behöver man väl inte gå in för att göra det så jobbigt som möjligt. Ut och in, på golvet, gömt längst in på alldeles fel avdelning...I can go on forever!! Suck! Menmen, hoppas det är lite lugnare idag..

Sitter i detta nu med färg i håret..
Hade köpt ett paket med färg 6.3. Behöver två paket till mitt långa hår, men då det verkar som att 6.3 utgått och jag hade fått tag på Malmös sista paket så var jag igår tvunehgn att köpa två nya paket...med 5.3 istället. Lite mörkare alltså. Men det känns helt okej, börjar ju bli höst nu. Frågade Biffen om hon kunde hjälpa mig, men då hon busybusy hard working woman nu så kändes det enklare att göra det själv. Hoppas det blir bra;-p Vill ju vara fin till skolstarten på måndag!!

Cravings!!

Såg dessa urtjusiga skor på H&M på Gustav Adolfs Torg. Fanns dock inte i min storlek.. Hittade dem på hemsidan, men då jag av erfarenhet vet att H&ms skor brukar vara små i storlek så känner jag mig tveksam till att klicka hem ett par. Klart, kan ju skicka tillbaka om de inte passar...men det är ju litta bökigt. Hmm, får fundera.. De är ju fantastiskt snygga! Och kostar 299 spänn...


Lace

Blev seriös höstshopping denna dag. Kollade in en massa affärer och fick med mig en hel del fint hem. Resultatet blev två par tajts, två stickade tröjor och en spetstopp. Den sistnämnda var så fin att jag var tvungen att byta om till den direkt. Med ett svart baslinne under och jeanstajts till. Tjusigt!

Nu har jag precis lunchat, blev köttbullar med spenat idag. Dags att bege sig mott jobb för ytterigare lite shopping innan arbetsdagen börjar..

Onsdag 25/8-2010

Sov till nio idag, kände att jag behövde lite sovmorgon. Jobigt bara att jag drömmer så mycket...och framförallt med tanke på att det är övervägande sorglöiga drömmar. Vaknade med tårar i ögonen:-( Hade varit skönt med en blank natt... Menmen, avnjöt det obligatoriska kaffet tillsammans med nybakat bröd med ost. Mums! Nu är jag klädd och ska bege mig ner mot stan..

Topp: NY! H&M Everyday
Jeanstajts: Pieces
Var och noppade mina ögonbryn igår, då de alltför länge fått leva sitt eget liv.
Nu känns det som jag knappt har några kvar alls...hon tog lite väl mycket. Plus att hon råkade ta lite mer på det ena.. En ögonbrynspenna hamnade plötsligt överst på inköpslistan;-) Menmen, de är välansade iaf.

En kväll på festivalen..

Igår stod jobb återigen på schemat. Börjar känna av det rejält nu, blir tröttare och tröttare för var kväll som går. Men börjar se ljuset i tunneln nu;-) Tre dagar kvar, sen en ledig dag och efter det har jag min sista arbetsdag denna sommar. Sen blir det skola för hela slanten, är laddad till tusen!!

Hade en riktigt trevlig kväll på Malmöfestivalen.
Spenderade den tillsammans med Emelie och Tove och satte fokus på att äta.. Texasburgare, godisremmar och jag fick äntligen prova churros! Spanska våfflor som man doppar o glass. Mumsigt, men övermättande. Fick sätta mig ner och pusta en stund efter intaget, haha!! Kollade typ halva Johnossis spelning och avslutade kvällen med att spana in Band of Horses. Hade aldrig hört dem innan, men de var riktigt bra.. Stod på riktigt bra platser med utsikt över nästan hela torget. Mäktig känsla att se när typ hela publiken klappade med..

Idag jobbar jag kväll, så tror knappast det blir någon festival..
Funderar på att sticka ner på stan en sväng nu på förmiddagen, skulle behöv fixa ett foto till mitt busskort.. Planering! Och sen blir det till att fara tidigt till jobb...måste ju hinna handla;-D

Jag...idag

Hej och hallå från soffan.. Har spenderat de senaste timmarna med att läsa bloggar, studera skyfallet utanför fönstret och beställa kurslitteratur via Lunds universitetsbibliotek. Smidigt som attan, trodde jag skulle bli tvungen att åka dit efter jobb på fredag för att få tag i några böcker. Men nu har jag beställt fem, av typ åtta möjliga. Inte illa! Känns bra att börja ta tag i lite ordentliga saker igen:-)


Känner mig lite smått sunkig för tillfället, har varit så de senaste dagarna.
Tror det kan bero på att vi återigen har det så sjukt varmt på jobb! Man går liksom runt och är glansig och småsvettig hela dagen. Urk!! Har återigen insett hur underbara tajts är, så nu är det soft stil som gäller! På onsdag är det klubbdag på jobb + löning = big time shopping!! Hurray! Har lagt undan en massa, känner att detta är "inför hösten"-shoppingen då jag ju sedan måste hålla igen rejält. Så nu har jag laddat med en massa tajts och lite koftor. Ska vara chicast på Kulturanatomen;-)

Dagen slappeslöa outfit består av långt linne från Gina Tricot, randiga tajts från Nelly.se och stor, tunn kofta från JC.
Körde på mina nya converse till, klarade denna gång av att ha dem hela dagen! Fast hade lite småont i fötterna när jag kom hem...det ska erkännas. Men det går framåt:-) Körde på utsläppt svall tidigare idag, men det fick åka upp i en bekväm knut så fort jag steg innanför dörren..


Hard work, work!

Inne på sjunde arbetsdagen nu... Börjar känna mig lite trött, men det går ändå förvånansvärt lätt. Har haft att göra hela tiden, då går tiden snabbare. Riktigt skönt att gå hem vid tre idag, regnet öser ner så sitter i soffan och tittar ut.

Haft en riktigt trevlig helg trevlig helg, trots massa jobb. Millan
kom på besök i lördags efter jobb. Vi käkade middag och drog sedan ner en runda på Malmöfestivalen. Kollade in Shout out louds och spankulerade runt lite. Trist att inte hinna spendera mer tid tillsammans, men kul det som blev. I höst åker Millan till England, och jag har lovat att hälsa på. Håller tummarna för att det blir London...min favvostad;-)

Igår efter jobb gick jag och babe till Gustav Adolfs torg och köpte festivalmat.
Blev lammburgare för min del, medan babe satsade på en chilensk bugare. Yummie! Sen promenerade vi bort till Stortorget för att spana in Lars Winnerbäck, tillsammans med resten av Malmö. Sjukligt mycket folk, såg typ ingenting. Men det jag hörde var bra:-) Lyckades hitta Emelie i massan, hon hade varit på styrelsemöte med volleybollen...var tvungen att uppdatera mig om allt som sagts. Hoppas vi får lite hjälp med våra problem nu.. Annars blir det jobbigt.

Fredag 20/8-2010

Idag kommer barnbidraget, vilket antagligen kommer leda till kalabalik på jobb så här i skoltider. Har lyckats få det fantastiska passet 12-20.15 idag;-p Skulle egentligen börja 15 enligt mitt schema, men på jobb hade de ändrat till 12. Känner att jag behöver pengarna så här inför skolhösten, med tanke på att jag knappt kommer hinna jobba något alls då. Så det får bli tidig jobbstart..

Släpade mig upp vid åtta idag, för att hinna ha lite morgon iaf.
Inledde med en dusch, händer inte så ofta då jag inte är något fan av morgonduschar. Men idag behövdes det, och nu i efterhand känns det riktigt bra. Är helt "ny" idag, vilket ju alltid känns fint. Fick mitt paket från Gina Tricot igår, synd bara att det enda som inte var med var baseballjackan:-p Får fundera på hur jag ska göra nu, tror det blir till att försöka laga den andra. Får se..

Topp: NY! Gina Tricot (bara för att jag älskar London)
Jeanstajts: NYA! Pieces/Vero Moda
Skor: Låga, vita converse med tunn sula.. Håller på att gå in dem, då de är lite trånga. Får se hur länge jag står ut;-)
Klocka: Testbild från runns.se

Mina poäng...

När mitt skolproblem(som egentligen aldrig var något problem, visade det sig) löste sig så började jag fundera. Trodde från början att enbart mina poäng i svenska skulle räcka för att söka den utbildning som jag ska påbörja i höst. Jag har pluggat svenska i två år och har alltså 120 poäng.. Men för att komma in på bibliotekarieutbildningen krävs 180 poäng. Vilken tur då att jag har det!! Jag har ju 30 poäng italienska och 30 poäng retorik också. Och dessa poäng kan användas för att skapa den examen som krävs för att jag ska få läsa vidare.

Retoriken var en termin som jag gjorde mest på kul, för att jag inte riktigt var på det klara med vad jag ville pyssla med.
Den var fantastisk lärorik och rolig, samtidigt som den också var krävande. Massa härliga människor som gillade att prata, skriva och producera. Den terminen var precis vad jag behövde efter italienskan. För italienskan var tuff. När jag ser tillbaka kan jag inte fatta att jag pallade. Helt ensam på föreläsningarna, min nivå var extremlåg när jag började och hade varit för låg även om jag kommit direkt från gymnaiset då alla lärarna tog för givet att man skulle ha bott ett år eller två i Italien innan påbörjade studier.. Hmm! Men! Trots detta så klarade jag det! Jag fixade alla mina tentor. Och det är jag så jäkla glad och stolt över nu. Att jag orkade. För hade jag inte gjort det hade jag inte kunnat påbörja min drömutbildning denna höst. Nu blev ju helt plötsligt varje litet poäng värdefullt. Fantastiskt!

Fint...


Fin bild som Ylva knäppte på mig och babe.
Påväg till Debaser i tisdags förra veckan.


Onsdag 18/8-2010

På betydligt bättre humör nu...några lugnade besked senare:-) Är så glad att jag har min skatt som stöttar och hjälper mig. Han är så mycket bättre på att se vad som kan göras rent praktiskt, medan jag faller ihop i en hjälplös liten hög.. Jaja, nu är jag glad iaf, och då blir allt annat också så mycket lättare. Förutom att städa kanske. Hade tänkt följa upp måndagens städrace idag, men det gick inget vidare. Menmen, imorgon är en annan dag. Och tvätten blev vikt iaf:-)

Strax dags att bege sig mot jobb, insåg när jag kollade lite framåt i kalendern att jag visst jobbar 11 dagar på raken!!
Jeez! Känner mig soft och fin idag iaf, blev inspirerad av mitt senaste köp...vilket ledde till djuriska detaljer:-)

Jumpsuit: H&M Divided Red
Strumpisar: Leopardmönstrade från H&M
Kofta: NY! Ullared
Hårklämmor: Leomönstrade rosetter från H&M
Skor: Låga, vita converse

Nja...

Läget känns sådär för tillfället. Oro, både gällande skola och volleyboll. Hoppas på att kunna se tillbaka på detta om några veckor och andas ut. Fram till dess kämpar jag på. Idag verkar vädret iaf vara något bättre, kanske kan slippa ännu fler översvämningar...

Igår hade jag en mysig kväll och eftermiddag.
Hem efter jobb vid tre, softade runt tills babe kom hem och gjorde middag. Rödbetssallad med apelsin, valnötter och creme fraiche med ingefära till. Riktigt gott faktiskt, tro det eller ej;-) Slängde även ihop en sats negerbollar, då sötsuget var enormt. Verkar vara en negativ trend just...och det värsta är att jag inte pallar bry mig:-p

Klickade hem en ny baseballjacka från Gina Tricot, då min har tappat en knapp.
Har inte skickat tillbaka den än, men nu ska jag få tummen ur. Kändes sådär, gillade ju tröjan massor. Så det fick bli en ny...plus lite annat. Kommer känna mig lite djurisk i höst, gillas skarpt:-)


Ledig måndag

Det är skumt väder hos oss. Ser kallt ut inifrån, men när man kommer ut är det varmt. Trots ösregn i lördags så känns det som att åskan hänger i luften. Får väl se vad det blir av det hela... Jag klarar iaf alldeles utmärkt att njuta av min lediga dag, trots skumt väder. Inledde dagen med att fara till Lund för ett frisörbesök. Trots att det finna en massa salonger i Malmö så tycker jag det känns värt att åka till Headline i Lund. Känner mig trygg när jag får komma dit, till min frisör som gör precis som jag vill:-) Plus att de har riktigt bra priser. Blev till att kapa de risiga, kluvna ochh allmänt slitna topparna idag. Känns riktigt fräsht, nu behövs bara lite färg så är jag redo för hösten.

Brukar alltid bli så shoppingsugen efter att ha klippt mig, så efter frisören strosade jag runt en stund på stan.
Älskar att gå på stan i Lund...det är liksom alldeles lagom stort. Testade en kofta på Gina Tricot, som jag spanat in tidigare. Men den var mycket tjockare än jag tänkt mig så den fick stanna kvar. Dock blev det ett par jeansleggings från Vero Moda...mörkblå med bakfickor och till riktigt bra pris:-) Jeanslegging, tajts, långa linnen/toppar och koftor kommer bli min melodi i höst.

Nu är jag hemma igen, har bakat bröd och var precis nere och slängde i lite tvätt.
Hämtade ut ett paket från H&M innan, som bland annat innehöll ett lakan. Så nu ska jag städa och bädda rent. Gäller att passa på när man är ledig, efter idag väntar sex arbetsdagar på raken:-p

Dagen efter..

Känns lite bra att dagen efter födelsedagen är en måndag. Måndag är en fixardag, och fixat är just vad jag gjort idag. Vaknade av klockan vid åtta, hörde inte ens när babe drog igen dörren tidigare. Nu är semestern slut för hans del, lagom till att min börjar:-p Menmen, får ju Ylva på besök ikväll så ska nog klara mig. Ska bli kul att träffa henne igen, blir inte alltför ofta..

Ringde tandläkaren för att försöka få en tid till att laga min tand. Till min stora förvåning fick jag en tid redan idag. Kl 14.15. Hur ofta händer det?! Blev till att börja tvätta lite tidigare än planerat, tur att det fanns gott om tider idag:-) Hann även med en tur till Ica Maxi plus att klipptid är bokad till måndag nästa vecka. Ska bli skönt!

Nu är jag hemma hos föräldarna efter avklarat tandläkarbesök och den obligatoriska svängen förbi outleten.
Blev en övertröja från Hunky Dory som fick följa med hem, marinblå med krage och tennisracket på bröst och ärm. Preppy värre! Älskar tjocktröjor för tillfället, men kan tycka att de ibland känns för enkla. Denna är lite tjusigare;-) Köpte även, snäll som jag är, ett skärp till babe. Nu väntar jag på att mamma ska sluta skolan för dagen. Hoppas hinna en kopp kaffe och lite prat innan jag återvänder till Malmö.


Min dag..

Idag är det min dag...och den är regnig:-P Men den har varit fin ändå. Inleddes med sång, muffins med 23 ljus och presenter. Babe sjöng så fint och gav mig en fin röd morgonrock. Han har tröttnat på att jag snor hans hela tiden, haha!! Nu har jag en egen fin, som jag slipper rulla upp ärmarna på. Fick även att vi ska gå och se Spamalot på Nöjesteatern i september, ska bli superskoj:-)

Vid elva mötte jag upp Biffen och blev bjuden på födelsedagsbrunch på Debaser.
Mums, den var hur bra som helst!! Vi tog om tre gånger, satt utomhus och njöt av maten och av att slippa bli blöta. Jäklar vad det regnade, stod som spön i backen. Sen rullade vi hem;-)

Vid tre kom släkten för det traditionella kalaset..
Tårta, kaka, kaffe. Precis som det ska vara. Blev ett jäkla liv...som alltid när min släkt är någonstans. Stackars babes föräldrar, de blir helt utmattade;-) Mamma och pappa hade dessutom tagit med sig Kvick och Acke<3 Mina bebisar, de blev helt galna av att vara i storstan, stirriga som bara den.

Nu har alla gett sig av och vi sitter och pustar i soffan.
Kvällen lär bli lugn, har fortfarande ont i ryggen så pallar inte så mycket annat. Plus att det är babes sista lediga dag...imorgon börjar allvaret igen. Jag är å andra sidan ledig, men har likväl en hel del att fixa. Handla, boka in grejer och tvätta. Plus att Ylva ju kommer hit imorgon. Måste kolla upp lite skojigheter som vi ska hitta på, gästen måste ju underhållas, haha!! Hon fyller också år idag, Grattis!!

Sista dagen...

Idag är min sista dag som 22-åring.. Ojojoj, spännande!! Den ska dock spenderas på jobb, 9-18.15:-p Är inte supersugen, men vad ska man göra. Efter idag är jag ju ledig en hel vecka, vilket känns superskönt!! Har dessutom så fruktansvärt ont i min rygg idag, varenda positionsförändring känns som bara den. Gäller att hålla ryggen rak och lyfta med benen idag;-)

Veckan som gått har bestått av jobb...
I onsdags jobbade jag först 9-15, var hemma och tränade lite för att sedan återvända till jobb vid 22. Hade kick-off, vilket innebar lite småpill i butiken samt god mat och andra trevligheter. Fick i uppdrag att skriva ner positiva egenskaper hos våra kollegor. Gillade det, var kul att få höra så fina ord om sig själv:-)

I torsdags var jag ledig och drog därför med mig babe ner till Beddinge. Jacob
spelade golf med Anders, medan jag solade med mamma, gick en runda med Maria och vovvarna för att därefter ta en löptur. Vi hade supertur med vädret och kvällen avslutades med tacos ute på verandan. Härligt!! Dagen efter skjutsade mamma oss till tåget i Svedala, mellanlandade först i Anderslöv för att mamma skulle till sjukgymnasten. Under tiden tog Jacob och jag en sväng på byn, bland annat upp till kyrkogården för att Jacob skulle få träffa släkten;-)

En dag på beachen...

Hade en urhärlig ledig dag igår, som mestadels tillbringades nere i västra hamnen. Har ordentlig träsmak i rumpan efter att ha tillbringat så många timmar sittande på hårda träbänkar. Riktigt kul och bra ordnat, kändes kanppt att tiden gick då matcherna följde varandra utan paus emellan. Såg totalt sex matcher och fick pratat en massa strunt med mina kära lagkompisar...då så gott som varenda en var på plats. Härligt!

När allt var slut inhandlades sushi och därefter stack vi därefter hem till Emelie.
Hon har sålt sin tv så det blev istället en kväll i pratandets tecken. Perfa, hade ju en massa att avhandla då vi inte setts på så länge:-)

Idag kommer Jacob hem!!
Hurray, längtar! Men innan dess ska jag jobba kväll...15-20.15. Känns helt okej, har hunnit ha en skön dag med sovmorgon och löprunda. Måste ta tag i mitt liv igen känner jag, nu får det vara nog med semester!

RSS 2.0