Vårigt värre!

Hela förra våren och sommaren längtade och trängtade jag efter ett par vita tygskor. Jag köpte ett par...dock var de för små. Efter mycket smärta och massa besvär tvingades jag inse mitt misstag och skänkte skorna till lillesyrr. Lyllos henne med sina minifossingar... Men i år ska jag ha minst ett par låga, vita tygskor...det är bestämt. Och nu även fixat. Skopunkten är fan grymt! Tre par skor, 300 spänn! Billigare kan det väl knappast bli. Två par vita i lite olika modell...och så ett par röda:) Lovely, kul med lite variation också. Så nu är jag redo, låt det bli vår och sommar!
Så här ser ett av paren ut...de andra bilderna ville sig inte. Åh, så fina! Kommer bli lovely till klänning eller upprullade jeans. Preppy!

Morgonstund har guld....

Uppe med tuppen som vanligt. Sjukt egentligen, att jag som är så fruktansvärt morgontrött likväl masar mig upp vid halv åtta varje dag. Oavsett om jag börjar tidigt eller ej. Man får ju så mycket gjort, de där första timmarna. Som igår....jag hann springa en runda, äta en lugn frukost, dricka mycket kaffe, surfa runt och ha det allmänt bra..innan jag började jobba klockan 12. Inte illa tycker jag. Sen är ju det där med att gå upp absolut jobbigast när man fortfarande befinner sig i sängen. När man väl är uppe och har siktat kaffebryggaren, ja då funkar det faktiskt:)

Idag hade jag dock ett mission med att gå upp i ottan. Tvättid från 8-12.
Vi tvättar alldeles för sällan, vilket leder till tvättberg av oanad kvantitet. Plus att det leder till 0 trosor i underklädeslådan...inte kul:( Så känns riktigt skönt att pyssla med det. Håller även på med lite plugg...försöker utforma och få koll på hur min rapport ska byggas upp. Jag har rejäl ångest för detta, vilket får till följd att jag inte tar tag i det...vilket i sin tur leder till än mer ångest. Ond cirkel helt enkelt. Ska träffa min lärare för handledartid vid kvart i tre idag, hoppas hon kan lugna och hjälpa mig lite...

F*n och j*vlar!!!

Kommer hem efter en lång och slitsam arbetsdag;), och vad ser jag när jag öppnar mejlen?! Ett meddelande från Gina Tricot om att mina  jeans tyvärr inte fanns i lager.. Nä, men då ska de väl för f*n inte stå som tillgängliga i shoppen heller!!! Sur jag är! Blev så sjukt glad när jag såg att de fanns inne...och så nu detta! Mutter... Menmen, kommer väl över det med en vacker dag. Tror jag ska ta en titt på de trashade från Bikbok...de är dyrare, men ack så snygga. Att bli kär i ett plagg brukar ju vara ett gott tecken, får väl prova och känna efter... Hm..

Det gick i alla fall bra att jobba, stod mest i kassa. Hade inget shoppingsug alls, lite märkligt men tur med tanke på min rådande ekonomi:)

Babe hade åkt hem tidigare från jobbet för att han var sjuk...stackarn:(
Snabbade mig hem för att ta hand om honom. Men han mår nog lite bättre nu, han gjorde kvällsmaten. Pannkakor med sylt och glass, mumma!! Imorgon är det löning! Hurray! Och jag måste plugga satan! Blä!
Mums!

Tisdag

Dagens mående: Mår bra, känner mig pigg och på gott humör.
Dagens låt:
Worrying kind med The Ark. Får mig alltid på gott humör:)
Dagens smink:
Inget än så länge, men lär bli eyeliner, täckstift, rouge och lypsyl.
Dagens frisyr:
Sitter för tilfället med en handduk runt skallen, men gissar på att det blir uppsatt. Ska ju jobba, då är det skönt att ha det ur vägen.
Dagens klädsel:
Blir samma som igår. Tror det är första gången det händer på flera år..men min inspiration ligger på minus just nu. Är endast några få plagg jag känner mig fin i, så då blir det att jag använder dem. 
Dagens händelse:
Eftersom denna dag endast kommer bestå av jobb så är det väl det. Men har även varit ute på en löprunda, och såklart pussat lite på min babe:)
Dagens vill ha:
Vår!!!
Dagens saknad:
Babe. Det känns alltid lite melankoliskt när han går iväg till jobbet på morgonen. Vill ju ha honom hos mig alltid.
Dagens behov: Pengar! Kanske inte så oväntat, det är ju trots allt den 24:e
Dagens köp:
Kommer inte bli något alls, då jag för närvarande har 1 krona i min plånbok. Haha, deppigt!
Dagens mat: Pasta och köttfärssås.. Mums, äta bör man annars dör man:)

Trött...

Åh, jag känner mig lite sömnig. Typiskt när jag strax ska iväg och träna. Men det ska bli roligt det med. Alltid kul att komma till träning efter en vinst:) Har precis tryckt i mig en portion pasta med pesto, fetaost och cerranoskina(?). Mumsigt värre, och så enkelt. Till efterrätt blev det kaffe och tre katrinplommon. Lyxigt, inte sant;)

Jag klarade min tenta!!! Hurray! Det var på håret, men det gick och det var det viktiga. Nu kan jag släppa det vilket känns fruktansvärt skönt. Omtentor är inte min melodi. Efter tentaåterlämningen hade vi föreläsning och sedan satt jag och pluggade en liten, liten stund innan det var dags att dra till Gerda. Var verkligen sjukt osugen, funderade på att dra hem istället. Men när jag väl var där flöt det på riktigt bra, och kände mig riktigt nöjd med mig själv när jag stod i duschen efteråt:)

Mötte babe på centralen i Lund, han är hemma hos sina föräldrar och käkar ikväll.
Mysigt för honom. Han gnällde över att han började känna sig sjuk, så då känns det bra att han är i trygga händer;)

Today I´m wearing this!



Jag bor så stort nu att jag kan flytta runt och fota lite varstans..
Lyxigt värre! För tillfället befinner jag mig i köket, snajsigt värre med massor av skåp och annan förvaringsplats. Idag är jag iklädd randig tröja från H&M Divided och jeans från Fornarina. Måste ha sköna kläder när jag ska träna, funkar inte att dra på sig ett par snortighta jeans när man är nyduschad och varm. Detta känns lagom, känner mig lite fin också. Var först lite tveksam till att köpa de här tröjorna, men efter att de stoppats ner i påsen har jag inte ångrat mig en sekund. De är hur sköna som helst...och nu finns det typ bara en 34 kvar i butik, i alla fall på Triangeln.

Snart är det vår!!!

Måndagmorgon! Ny vecka, nya tag! Denna vecka består till stora delar av skola och jobb. Tre föreläsningar, två jobbpass. Puuh! Känns som att våren börjar komma nu, när jag tittade ut genom fönstret nyss så var det inte en enda liten snöhög kvar. Det såg helt torrt ut. Igår var det riktigt varmt...för att vara februari i alla fall:)

Känner mig peppad inför denna vecka.
Tredje veckan med nya initiativ, ska försöka vara lite duktigare nu... Läste i en tidning att det tar tre veckor att skapa en vana...så nu är det bara att kämpa på. Min tanke för dagen är att stanna kvar efter föreläsningen, plugga en timme och sedan dra till Gerda. Får väl se hur det går.

Vi ska få tillbaka våra tentor idag klockan 11. Jag är så sjukt nervös för tillfället! Hoppas endast och bara att jag ska ha klarat den. Känns tungt att kugga första tentan...så hoppashoppashoppas!!!! Är extra nervig eftersom vi ska ha föreläsning efteråt...om jag kuggar kommer jag sitta och gråta. Inte bra!!

Jag kunde inte låta bli!!!

Jag vet att min garderob är överfull!! Och jag vet att jag inte borde.. Men! Jag kunde inte låta bli! Så sjukt snygga ju. När jag gick på gymnasiet var det så inne med trasiga jeans. Jag älskade det då...och gör det fortfarande. Det är så fruktansvärt snyggt! Nu är dessa godingar påväg hem till mig. Andra paret trashade jeanas, mina andra kommer från H&M Trend och är ljusa. Dessa är, som alla kan se, svarta och de kommer från Gina Tricot. Har beställt dem från webbshoppen...hoppas nu bara de passar. Annars blir jag ledsen i mitt öga. 499 spänn kostade det, mer än så har jag inte lust att ge för ett par trasiga jeans;)

Söndag

Så, nu har jag plattat håret och försökt lära mig hur självutlösaren på min kamera funkar också...
Och nu har babe kommit hem också. Mif vann 6-1:)
Ser nästan likadan ut som igår, fast nu är det en annan ny randig tröja som pryder min lekamen.
Denna kommer från Sisters...I love it!
Känner mig så där lagom söndagssoft.
Nu är det pizzatajm!!!

Var är min pizza?!

Vi vann!!! Hurray, en sån lättnad. Känns skönt att vi fick lite revanch efter senaste gången vi var däruppe...då fick jag inte spela:( Men idag, kaboom!! Hade lovat mig själv att jag skulle få en pizza om vi vann. Jacob ställde sig förts lite skeptiskt till idén, men lugnade sig när han fick höra att han skulle få äta pizza oavsett hur det gick. Dealen gällde bara mig.. Men nu blir det pizza för oss båda...om bara babe kan komma hem snart!! Han är på hockey, Mif Redhawks möter något annat lag. Daah, men jag har ingen koll på vilka det är.

Jag vill ha pizza nu!!!
Sitter i soffan och lyssnar på grannarna som borrar i väggen...trevligt värre:p Har pluggat lite, ätit yoghurt(fast bara lite, måste ju orka pizzan) läst bloggar, druckit kaffe och smygätit lite godis. Kom hem nu Jacob!! Jag är hungrig!

Imorgon är det match!

Imorgon har vi en sjukt viktigt match...har jag förstått. Brukar inte ha koll på tabeller, men vet att imorgon är ganska så avgörande för ifall det blir spel i division 1 nästa år. Och det vill jag ju att det ska bli. Så testar Jacobs knep, att börja ladda dagen innan och tänka positiva tankar. Tänktänktänk...hoppas det funkar. Behöver lite fina och peppande bilder. Vilken linslus jag är;)
Mottagning är sjukt viktigt! Funkar det, funkar allt!!! Good feelings!

Men anfall är så sjukt kul det med!! Wohoo, hoppas på att få dunka riktigt mycket imorgon. Bortamatch mot Engelholm, krossa!!!

Och slutligen...en som typ alltid får mig på gott humör. Min älskling, min babe. Jacob helt enkelt!

Patrik 1.5

Igår var det myskväll hemma på Ronnebygatan. Allt som krävs för en lyckad kväll i mitt liv fanns med:) Med detta hänsyftas Jacob, Emelie, en stor påse godis, chips och givetvis dippa. Wohoo, vilken helkväll! Tittade först på finalen av På spåret, där vår favorit Johan Wester vann, tillsammans med Lisa Syrén. Hurray!

Efter det var det äntligen dags att titta på en film jag länge längtat efter att få se. Patrik 1.5!!!
Vet att det var ett tag sedan den kom, men pga vissa tekniska problem;) har vi inte kunnat se den innan. Men nu så! Och det var så värt väntan! Underbar film, satt typ och skrattade hela tiden. Obetalbart när Sven(Torkel Pettersson) försöker luta sig mot häcken... Eller när Göran(Gustav Skarsgård) svingar grannen ner på uppfarten med en duns!! Hahahaha!! Om ni inte sett den! Se den! Underbart underbar film! Åh, jag vill redan se den igen!

Samtidigt som den var fruktansvärt rolig så hade den även ett djup. Jag kan tänka mig att den är smärtsam för alla par som har problem att få barn, oavsett vad detta beror på.

Lördag

Det är helg! Och jag har jobbat idag... Men fick i alla fall en alldeles underbar morgon tillsammans med min älskling. Vi bakade scones och mös i soffan framför skidskyttet...som ju inte gick jättebra. Men  vi hade mysigt:)

När man jobbar på H&M ska man vara fin och proper:) Det har jag varit idag...iklädd ny tröja från H&MDivided. Så fin, har den i rött också. Till den blev det jeans från Lee och mina eviga följslagare: vita Converse. Babe bistod och tog detta vackra kort på mig, tur att man ser hur stökigt vi har det hemma. Imorse lekte Jacob att han hade ett fort i soffan. Då låg den enorma klädhögen där. Nu huserar den i sängen.

Nu är det Melodifestival...nja säger jag nog.
Känner mig inte speciellt övertygad i år överhuvudtaget. Tacka vet jag när The Ark var med! Då var det ju inget snack. Deras låt är ju fortfarande min favorit:) Menmen, vad göra.

Torsdag

Tycker man låter äldre och äldre när man varje vecka kommer på sig själv med att säga: Tiden går så fort! Men ändå, det är redan torsdag! Det som framstod som ett töcken på måndagmorgon är nu här! Lite läskigt...men samtidigt fantastiskt! Idag ska jag jobba, 9.45-15 på Triangeln. Trevligt...tycker om att börja tidigt och sluta tidigt. Så har man ändå tid att hitta på lite kul, eller som i mitt fall, plugga! Längesen jag jobbade nu, eftersom det var tentavecka förra veckan. Men idag så...och på lördag. Jobbajobbajobba!

Trevlig träning igår, betydligt bättre än i måndags..
Hade lite snack efteråt, Jessa ville ha våra synpunkter efter den mentala träningen. Var ett sjukt bra snack, tycker att jag fick ut min och Emelies mening. Dvs den vi alltid dryftar när vi cyklar hem. Och det bästa var att det var många som höll med mig! Så skönt när man hör andra uttala de ord man själv haft i sitt huvud, men inte riktigt kunna få fram:)

Btw, det snöar idag!!
Jag är glad, tusen gånger hellre så här än slask. Jacob är arg på mig, han kan inte förstå att jag gillar detta, haha!! Men det är ju så fint när det faller. Dock kanske jag ändrar mig, ska ju snart ut och cykla i eländet;) Får återkomma med vidare rapporter. Men än så länge njuter jag för fulla muggar!

Äntligen!

Vi har fått gardiner! Lycka! Åh, det känns sjukt bra, vårt hem har äntligen blivit lite civiliserat. God bit på vägen i alla fall, några tavlor på väggarna och gardiner är ett måste för att en bostad ska få klassas som ett hem. Satte upp dem igår efter att ha varit hemma i Svedala och fått dem sydda. Mammas väninna Ulla var på besök, det är hon som sytt typ alla våra gardiner. Tur vi har henne, hon syr i racertakt...samtidigt som hon snackar satan med mamma. Haha!! Jättefint är här nu i alla, tror vi fått ordning på vecken. Har den typ som kallas kappa...av den enkla anledningen att jag hatar längder. Tycker de är så tråkiga, vem fan vill sitta och glo på en ful gardinstång?! Och så blir de sjukt dammiga och äckliga där ner och är i vägen. Jag kan hålla på länge än;) Så därför har vi inte såna, utan fina kappor istället. Jag är nöjd:)

Idag är det skola och träning som står på schemat.
Började en ny kurs i måndags, denna ska i slutändan leda fram till en "liten" rapport på 5-6 sidor. Jag kan inte tycka att det är lite hur mycket jag än försöker...och har ingen aning om vad jag ska skriva om.. Suck, det börjar bra. Menmen, det löser sig förhoppningsvis.

Jesus Christ Superstar

Gick inte att logga in igår...grr! Men i alla fall, igår var en soft och skön söndag. Har ju varit ledig hela helgen, vilket har lett till att det blivit mycket soffhäng.

Igår alltså! Jag och Jacob tog en liten promenad och gled in för en fika på Mocca, ligger ganska nära Triangeln.
Lite italiensk touch, med god cappucino. Slog mig ner i läskig stol som fick Jacob att skratta så fort han tittade på mig. Lite instabil sådär. Njöt även av en bit morotskaka...mums!

Klockan 4 var vi på plats på Malmö musikteater, för att se föreställningen Jesus Christ Superstar...där min favorit Ola Salo spelade huvudrollen:)
Vi blev bjudna av mamma och pappa och hade sällskap av dem och Maria och Anders. Trevlig, lite vag föreställning. Judas hade tidigare fått väldigt bra kritik för sin insats, och där måste jag hålla med. Det är nästan så att det är han som har huvudrollen, Jesus blir mer en bifigur. Man talar om honom. Typ, haha!!
Efter föreställnigen promenerade vi hem och avnjöt ytterligare en inflyttningspresent. Denna gång blev det tapas, som vi fått av Emelie och Tove. Mumsigt värre, tack så mycket!

Alla hjärtans dag

Jag sitter för tillfället i soffan, käkar ostringar, dricker cola och läser bloggar. Njuter superdupermegamycket av min lediga helg.. Superskönt! Jacob sussar här bredvid mig, han är lite trött efter gårdagen:) Så vilt var det ju inte. Lite lagom mycket folk, alla fick typ plats runt bordet. Det dracks (mycket)vin och käkades (mycket)chips....och dippa förstså. En liter Holiday-dippa stod jag och Lisa och blandade ihop innan gästerna anlände, haha!

Nu har min fina vän återvänt till västkusten
. Så sjukt kul att hon kom ner, satt typ bara och snackade med henne igår. Kass värdinna jag är;) Om jag varit lite mer uppmärksam hade Biffen kanske inte gått sitt förfärliga öde till mötes...hon mådde inte så bra;) En släng av akut maginfluensa kanske...

I alla fall, idag har jag haft en riktig mysdag, började med lång brunch tillsammans med Lisa och Jacob. Sen var vi hemma och softade lite innan det var dags att åka till stationen och vinka av Lisa. Därefter köpte jag en tidning och tog  bussen hem. Har varit så sjukt fint väder hela dagen! Underbart härligt med solsken! Jacob hade gjort milkshake när jag kom hem, och sedan invigde vi en av våra presenter...en espressokokare. Sjukt gott kaffe! Mumma tillsammans med en semla:) Detta är en dag i matens tecken, ikväll ska babe göra något mumsigt med renskav. Tur att jag inte är så bakis, hehe!

Har fått en fin Alla hjärtans dag-present också, ett par träningsstrumpor:)
Svarta och höga, verkar sköna. Jacob fick en mössa av mig, vill ju inte att min älskling ska frysa...
Min mormor fyller år idag!!! GRATTIS!
Lite trist att jag inte kunde vara med på kalaset, men jag ska i alla fall fixa en jättefin present till henne:)

Fredagen den 13 är här!

Otursdag idag alltså....känns ju bra när det är dags för tenta:p Menmen, bara hålla tummarna för att något av allt det jag läst satt sig i min lilla skalle.

Ojoj, det händer mycket idag! Har redan varit ute på en löprunda, det kändes riktigt bra. Bylsade på mig som bara den för att inte frysa...det funkade. Gav mig av innan frukost, sjukt skönt att sätta igång kaffekokaren och brödrosten när jag var tillbaka:) Nu sitter jag här, nyduschad och fin. Ska snart bege mig till Lund. Tentan börjar klockan 13, men ska in lite tidigare för att bulla upp med godis, mineralvatten och latte från EspressoHouse. Man måste ju ha något att motivera sig med, och koffein är nödvändigt för att hålla hjärnan i trim! 4 timmar! Puuh! Sedan bär det av hem, för att ladda inför partajet! Åh, längtar redan tills jag får lämna tentasalen!! Men fram tills dess: FOKUS!!! Det är mitt mentala ord, hoppas det funkar i skolan också:)

Mumsmums!!!

En trevlig sak som händer idag är ju att Jacob och jag varit tillsammans i 14 månader. Det rullar på i en rasande fart måste jag säga. Känns som det var igår jag satt, och bubblande av lycka glodde på displayen som visade ett JA.

Min stackars skalle...

Oj, vad jag är trött i huvudet! Kanske blir så när man sitter på ett pratigt kafé och pluggar i två och en halv timme.. Puuh!! Menmen, måste plugga lite mer så jag klarar tentan! Måstemåste. Men inte nu. För nu ska jag alldeles strax iväg och träna. Tror jag kan vara bra, skönt att rensa hjärnan lite...så pallar jag kanske plugga lite till ikväll. Hade ju varit skönt att slippa sistaminuten-pluggandet imorgonbitti...menmen!

Träning ikväll alltså!
Är sjukt sugen, då det inte blev någon fysisk träning igår. Pratade istället om mental träning och om hur vi i laget kan hjälpa varandra och Jessa så att träningarna blir så bra de kan bli. Intressant och viktigt, trots att det är lite (eller snarare mycket) frustrerande att inte få röra boll... Men ikväll!!! Wohooo, jag ska dunka!

Torsdag

Sista dagen innan the big happening...i detta fall min tenta!!! Ojojoj, vette katten om jag är redo för detta. Men det får jag se till att bli helt enkelt. Om jag nu ändå ska dit och skriva så kan jag ju lika gärna ge järnet för att vara förberedd. Känns lite onödigt annars...

Idag ska jag vara en god flickvän och fara till Lund för att fixa ett ärende åt Jacob.
Ska lämna pokaler på Sol, hoppas de tar emot dem, haha!! Efter det är det raka vägen till Stadsbibliotekets café, där det ska pluggaspluggaspluggas.. Och antagligen ätas en liten semla:) Har hört att de ska vara riktigt bra...och med tanke på nivån på allt annat jag fikat där så är förväntningarna skyhöga!

Onsdag

Jeez, redan onsdag!! I övermorgon har jag tenta, huh det närmar sig med stormsteg. Känns som jag har lite koll i alla fall. Har ju varit på alla föreläsningar, antecknat som en tok och läst på flitigt till varje gång. Så nu är det repetition som gäller, sedan är det bara att hålla tummarna för att det går vägen. Hade varit skönt.

Idag har jag ägnat morgonen åt att läsa ut Hemsöborna...oväntat slut tycker jag. Hm.
Och nu sitter jag här och roar mig lite. Tror jag ska åka in lite tidigare till Lund idag, ska spana om jag kan hitta något fint att ha på mig på fredag. Har ingen direkt bild, ska bara kolla runt lite. Hittar jag inget så blir det väl den trogna gamla svarta. Känner man sig alltid fin och partyklar i:)

Efter föreläsningen som är 13-16 så är min plan att gå till Gerda.
Sjukt längesen jag var där, blir ju aldrig av. Men ska återigen försöka få igång ett något mer hälsosamt liv...med någon löprunda eller gymträning i veckan. Kom igen nu då!! Idag blir det i alla fall gympa, kändes lagom ansträngande, och passade med tiden. Och ikväll är det såklart volleyboll som vanligt:)

Stockholm

Hit bär det av till påsk!! Jag och babe far på långweekend till våra vackra huvudstad. Ska bli jättekul! Mysa runt, gå på trevliga muséer, fika och hänga på Östermalm. Ska bo i min morbrors familjs lägenhet, lyxigt med fritt boende:) Tågbiljetter är bokade, 700 spänn tur och retur. Bra!
Vi har ingen direkt plan för vad vi ska göra när vi är där, men det löser sig. Ska kolla upp vad som händer lite längre fram. Någon trevlig teater hade ju inte varit fel...eller nåt ditåt. Börjar redan nojja över vad jag ska ha med mig, haha!! Man måste ju vara chic när man är i huvudstaden;)

Snö!!!


Jag har rosor på mitt köksbord, det snöar utanför mitt fönster och jag sitter nedsjunken i soffan och läser Hemsöborna av August Strindberg. Vad mer kan en flicka önska?? Kanske att hennes älskade vore här. Men det sker när det sker...

Jag vill ha ett vitt täcke...och vara ute och promenera iklädd tjocka, ulliga vinterstövlar. Göra snöänglar och pulsa fram.

Tisdag

Tenta på fredag...vilket innebär att detta blir en vecka i pluggandets tecken. Var faktiskt ute och sprang en runda igår också, kändes sjukt bra. Speciellt efteråt när jag kunde ta en varm dusch:) Mmm.

Idag blir det endast plugg, ska försöka få massor gjort till babe kommer hem.
När jag väl har en träningsfri kväll vill jag ju mysa...hela kvällen lång. Btw fick jag en vacker bukett rosor igår av Jacob när han kom hem. Blir man kär eller...?! Vilken gullig kille jag har!

Jag känner mig lite omotiverad just nu...i fråga om typ allt. Tur att jag får sitta hemma i soffan där ingen ser mig iaf. På fredag blir det värre....då måste jag glamma mig till tänderna. Inflyttningsfest! En väldigt rolig sak med detta är dock att Lisa, min fina vän från Falköping, kommer ner. Åh, vad kul det kommer bli, har inte täffat henne sedan valborg. Och sen komme ju  Emelie också såklart, det kan inte bli annat än superbra:)

Fy fan vad vi är bra...

Igår spelades det träningsmatch...mot Svedala Volleys elitlag. Spännande värre att åter ställa upp sig för match i Svedala sporthall. Det var längesen jag spelade så mycket i den hallen... Rolig match, kul med fart. Vi bjöd på bra motstånd, tog till och med första set! Det ni! Mot ett elitlag! Jag och Biff fick sedan åka med Lisa till Malmö efter matchen...hon bor sjukt nära ju. Trevlig överraskning. Kul att hinna prata lite, utbyta lite volleybollskvaller:)



Lite sköna pics, dock inte från igår.
Mia tog dessa bilder när vi var iväg till Ljungby och Jönköping förra helgen.. Jag har ju inte Facebook, så snodde dem från Biffens blogg istället...hehe!
I love my team!

Torsdag

Idag har babe lång dag på jobbet...medan jag sitter hemma i soffan och pluggar. Ojojoj, det är verkligen massor att läsa denna kurs. Men so far har det gått bra, har hunnit med allt och även jobbat lite. Klarar jag bara tentan så kommer jag vara riktigt nöjd med mig själv och denna inledande kurs. Menmen, ännu lite mer än en vecka innan det är över. Jobba på!

Blev lite städsugen innan, som man ju alltid blir när det är pluggtajm:)
Men vi får se hur det blir med det...ska i alla fall iväg och handla snart, kylen börjar eka. Det gillas inte, så blir en tur til Netto. Borde kanske luncha innan, man ska ju inte handla när man är hungrig har jag hört. Samtidigt brukar man få med sig så mycket kul då...får se hur jag gör:P

Har en inre kris för tillfället. Eller för tilfället egentligen?
Den har hållt i ganska länge, och bygger på att jag just nu tränar alldeles för lite. I och med att det är så mycket i skolan blir det att dra hem för att plugga så fort föreläsningarna är slut. Och då blir det inte av att jag går till Gerda, vilket jag borde. Ska försöka ta tag i det nästa vecka, då har jag lagt mig otilgänglig för jobb hela veckan. Två föreläsningar, tentaplugg och träning ska bli den veckans melodi:)

Snö och kyla


När alla andra längtar och trängtar efter vår, så gör jag likaså..
Men den verkar ju inte vilja komma riktigt än, så då kan jag under tiden tänka mig ett snötäckt landskap. Med vita vidder vart jag än ser. Hård snö som knakar när man promenerar fram. Kyliga och soliga dagar när man känner sig frisk och härlig av att andas in den klara luften. Så skulle jag kunna tänka mig att ha det...i alla fall ett tag.

Har insett att vi alla människor är idioter som låter våra tankar och lustar styras så av modefolk och dylikt...istället för at styras av väder och vind. När kylan river som värst i vårt avlånga land...ja, då suktar vi efter tunna blusar och korta kjolar. Istället för att följa det sunda förnuftet och köpa vinterjacka, gosiga koftor och tjocka stövlar till vrakpriser på rean. Why, oh why?! Jag vet att jag är likadan själv, men anser mig ändå i viss mån ha låtit förnuftet segra när jag igår inhandlade ett par ulliga och varma "uggs" på rea - 149 kronor. Känns värt för att slippa frysa om fossingarna.. Har hört att det ska bli snö imorgon:)

Tisdag

Tillbaka i verkligheten...fortfarande snuvig, men vad gör man? Har inte tid att vara sjuk så jobbar på som  vanligt...och avbryter mig då och då med en hostattack. Jaja.. Idag har jag i alla fall jobbat..Mobilia 9-15. Känns alldeles lagom, sedan drog jag hem för att läsa Faust av Goethe...det ni! Är nu färdig med läxorna till imorgon, så har haft tid att mysa med Jacob och datorn i soffan framför 2 1/2 men och Sex and the city. Mycket på en gång, det gillas. Bara titta på tv är för losers, haha!!

Imorgon är det skola, och sedan bär det av till Svedala
...ska ta en tur till outleten, gå med vovvarna, dricka kaffe med mamma och pappa...och javisstja! Spela volleyboll också. Mot Svedala. Spännande! Gillar ju Sporthallen, så det ska bli trevligt:)


RSS 2.0