Söndagen

Jobbade hela dagen igår också...efter stängning när jag äntligen blev utsläppt i det fantastiska vädret, mötte jag upp Jaob på Möllan för att käka middag. Hur mysigt som helst att sitta i skuggan på en uteservering och bara softa. God mat var det också. Jacob bjöd på maten, jag bjöd på efterrätten:) Man vill ju så gärna ta vara på sin lediga tid när man inte jobbar...det gjorde vi inte alls i lördags. Men igår! Åh, vad trevligt.

När vi kommit hem fick vi besök av Biffen...hon hade med sig chips:)
Satt ute på balkongen och snackade, vi ses alldeles för sällan i dessa arbetstider. Men vi kommer ju få en hel vecka tillsammans så det ska nog gå ändå. Sen åkte Biffen till Svedala och jag satte mig i soffan och tittade på Pang i bygget tillsammans med babe.

Eb helskön söndagkväll helt enkelt!
Igår avslutades reatävlingen vi haft på jobb. Hoppashoppas vi vinner. Oj, vad jag ska handla i så fall;)

Lördag på jobb...

Jobbade heldag idag, inte jättekul på en solig lördag menmen. Soligt och varmt som bara den även när jag slutade, hade packat tjocktröja till hemfärden alldeles i onödan:) Har spenderat kvällen hemma i soffan, åt lite för mycket godis...dvs mår lite illa. Vill bara vara ledig nu...på onsdag!! Tror jag ska åka till Beddinge då, och kanske på söndag också. I så fall ska Jacob med då!! Hoppas! Måste utnyttja all ledig tid, då vill man inte vara i en stekhet stad..

Lite jobbigt att man inte vet vad man ska ha på sig i denna värme.
Vill ju helst gå barbent hela tiden, men måste ju vara propert klädd på jobb. Hm, vilka problem.

Hård dag

Ujuj, vad varmt det var på jobb idag.. Igen. Och så krånglade min kassa när vi skulle göra avstämning...men till slut kom jag hem. Det blåser något alldeles sanslöst i Malmö för tillfället, motvind vart man än beger sig. Kommer typ ingenstans. Så skönt att bara glida ner i soffan med hämtmat:) Och sedan glass och kaffe, mm!

090626

Fredag! Dock inget finally friday för mig inte, jobbar hela helgen. Menmen, inget att sura över...det lyfter ju lönen:) Börjar klockan tre idag, funderar på att gå en runda på stan innan. Måste till biblioteket och lämna tillbaka några böcker plus kanske låna en ny. Skulle även vilja kika in på Monki, har ju rabatt där också:) Dangerous!

Det är återigen en jättevarm dag, underbart men samtidigt lite svårt att klä sig...
Angenäma problem;) Höll på att dö av värmeslag igår på jobbet, sjukt kvavt! Störigt, eftersom det gör att man blir trött och irriterad. Inte bra, vill ju inte vara otrevlig. Trots att vissa kunder faktiskt förtjänar att man är otrevlig mot dem. Nog om det! Har varit ute och sprungit, hittade på en ny liten runda, allt för att inte tröttna. Fick lite grönska idag i alla fall. Sedan tränade jag på gården....låg på gräsmattan och tittade upp på den blå himlen och på träden som vajade i vinden. Gud vad bra man har det ändå:)
Topp:H&M Trend, Haremsbyxor:H&M Divided Red, Frisyr:Inbakad fläta

090625

Hurray, löningsdag!! Eller, nja.. Denna månad kommer det ju inget studiebidrag, så får leva på det jag jobbade i maj. Menmen, det blev så jag överlever i alla fall:)

Är hemkommen från Beddinge sedan lite mer än en timme.
Har lunchat och bytt om, ska alldeles strax cykla iväg till jobb. Tänk vad mycket man kan hinna med när man börjar sent. Igår var en lugn, varm och sanslöst skön dag. Mamma och jag låg och solade och läste på tomten. Gick först ner till stranden, men där blåste det sandstorm så det blev till att gå upp igen. Funkade lika bra det, och så kunde ju vovvarna vara ute också. Mysigt. Jag somnade i solen en stund, sedan gick vi en runda med hundarna innan det var dags för träning. Lugn joggingrunda med perfekt upplägg:) Kvällen avslutades med urgod pastasallad ute på verandan.. Lovely!
Blus:MQ, Jeans:H&M Trend, Skor:Röda tygskor från Skopunkten

Icke att förglömma...

Och självklart saknar jag dig redan, min skatt...

090624

Hejhopp, idag är jag ledig! Nice! Ska alldeles strax parkera ändan på cykeln och köra iväg till något som inte är polisen, men ändå har dess logga på sin hemsida. Hm.. I alla fall, ska fixa ett nytt pass. Och Biffen, bli inte ledsen nu...vet att vi skulle göra det ihop. Men börjar bli lite stressad nu, och vi jobbar ju så olika tider. Hoppas det är okej! Puss;)

Efter detta ska jag cykla vidare till Centralen, köpa ett sommarkort och därefter hoppa på pågatåget till Skurup. Mamma är så snäll och hämtar mig där...skönt, så jag slipper åka äckelbuss i flera timmar. Eller lite mer än en i alla fall. Ska bli skönt med minisemester, vårt hem håller på att förfalla för tillfället. Men nästa onsdag, då jävlar!! Haha!
Alltid detta satans put! Går inte att komma från:(
Klänning: Fodral från H&M Divided
Jeansskjorta: Gina Tricot
Kör barbent idag, modigt värre:) Solen strålar ju från en klarblå himmel. Har packat ner bikinin också, mamma ville pressa idag;) På fötterna blir det vita converse förstås.

Kvällen

Åh, har haft en riktigt mysig kväll i all min ensamhet. Efter att typ ha hållt på att svettas ihjäl på jobbet drog jag efter stängning till Ica och laddade upp med jordgubbar. Hem, på med kaffebryggaren, bre några mackor för att därefter parkera mig i soffan framför Morden i Midsumer. Sommar på hög nivå. Pjuu, jag hann precis..

Tycker den serien är på helt lagom nivå, så att man inte är mörkrädd efteråt.
Lite läskigt är det förstås när man ser den nere i Beddinge för att därefter ta kvällsrundan med vovvarna i kolsvart, prasslande mörker. Men här i stan funkar det prima. I kvällens avsnitts slogs folk ihjäl med golfklubbor. Synd att Jacob missade det;) Han är på fotboll, förhoppningsvis påväg hem nu. Sverige vann!! Hurray! 3-1 tror jag det blev. Kul att få hem en glad kille:)

090623

Två dagar kvar till lön minsann... Och här står jag i mina nya byxor. Vågade till och med berätta för Jacob att jag inhandlat dem...eftersom två par byxor nyligen gått sönder för mig. Kändes berättigat med ett par nya då. Har dock inte slängt något av ovanstående trasiga par ännu, de ligger till sig i garderoben för tillfället. Surt att det skulle vara två av de par jag gillar mest:( Menmen!

Linne: H&M Divided Black
Byxor: NYA! Haremsbyxor i linnetyg från H&M Divided Red. Elegantare än de i mjukistyg som säljs på bland annat Gina Tricot. Nu behöver jag inte ha handväska med mig ut på stan...inte sant Maria;)
Frisyr: Luggfläta på bägge sidor om benan, avslutas i hästsvans.

Lov?

Vad skönt det är med sommarlov! Konstigt egentligen att jag fortfarande säger sommarlov, när typ det enda jag gör är att jobba... Tror det är för att all tid jag inte befinner mig på jobbet är ledig.. Igår efter jobb gjorde jag ingenting. Kul. Kom hem, åt och satt en stund vid datorn. Därefter dags att lägga sig. Idag börjar jag klockan 12...och imorgon är jag ledig. Måste köpa busskort så jag kan åka ner till Beddinge. Det ska bli så skönt och kul att komma ner dit! Busa med vovvarna, njuta av friden, prata med mammi och träna litta. Mm, sommarlov!

Tillbaka från midsommarfirande...

Det var sagt att somarvärmen skulle komma denna vecka..jag ser då ingen sol. Menmen, det har samtidigt fått massor av under helgen. Är helt röd på axlar, armar och i ansiktet. Härligt! Men samtidigt lite svidigt:)

Har haft en alldeles underbar långhelg uppe i Sandviken. Började redan i torsdags med handling och förberedelser inför midsommarfesten. Jag och babe kom upp på kvällen, fixade lite och mös sedan med pizza framför teven. På fredagen fixade Jacob det sista under förmiddagen medan jag var ute och sprang. Inget slår att springa vid sommarstugor. Med tung final på stranden! Vid två kom alla gäster och sedan var det, mat, dryck och fest! Superkul!! Alla som var med är så trevliga så det kunde inte bli annat än lyckat. Fast de super så man blir rädd, haha! Fick ta mig själv i kragen och säga nej till snapsar efter ett tag. Mycket bra beslut av mig, då jag mådde toppen dagen efter:) Uppe och diskade vid klockan 10, skönt att ha det gjort. Sedan blev det soft häng innan vi drog iväg för den obligatoriska dagen efter-pizzan. Mums! Köttfärs, bacon och bernaise. Inte nyttigt någonstans, men lovely:)

Samma dag efter att gästerna farit söderut, kom Lasse och Kerstin och Jonas och Sara upp.
Vi stannade allihop till igårkväll, har bara tagit det lugnt och haft det jättebra. Blivit uppassade och fått en massa god mat. Jag lyckades även klämma in en liten vacker löprunda till igår. Gutt! Avslutade helgen med nio hål på Sölvesborgs golfbana, vad göra liksom?! Jacob hade ju tjatat så! Var i alla fall trevligt med en promenad, och som kompensation fick jag köpa med mig en stor påsee godis till hemresan:) Är fortfarande trött efter denna grymma helg, skumt med tanke på att jag sovit som en stock. Nu är det ny vecka igen, en massa jobb står på schemat..men är ledig på onsdag. Funderar på en tur ner till Beddinge, så längesen jag var där nu ju!

Nu far vi!

Nu är det dags att åka till Sölvesborg!
Spriten är packad, finklänningen likaså:)
Glad Midsommar!



Nails

Har insett den hårda vägen att mina naglar inte mår bra alls av att sommarjobba, de skivar sig, spricker och mår allmänt kass.
Har läst en del om det här så kallade mirakelmedlet som ska vara sjukt bra.
Vi har det på jobbet, så ska köpa det imorgon när jag slutat.
Hoppashoppas det gör underverk!


Onsdag

Skulle egentigen varit ledig idag, men fick ett pass 15-20.15. Lika bra, är ju ändå ledig hela helgen.. Och sen ringde de och vill att jag skulle börja tidigare...blev lite stressigt men hann dit till 12. Och hann dessutom med en löprunda innan! Gött! Blev lite fundersam över att jag var så trött nu under eftermiddagen, men kom sedan på att det kunde bero på att jag gick upp klockan 8 imorse, för att tvätta. Produktiv dag alltså:)

Trodde aldrig dagen skulle ta slut!
Helt slut, stod sex timmar i kassan idag! Puuh! Har glidit runt och varit fin i klänning hela dagen. Trevligt. Köpte med mig jordgubbar hem och har druckit en massa kaffe...mm! Jobbar 9-15 imorgon, sedan åker vi till Sölvesborg. Hurray, kommer bli en jätterolig helg, hoppas på sol...men annars klarar vi oss nog ändå. Jacob säger att han ska spela golf när vi är däruppe:( Gillas inte!

090616

Wohoo, lyckades på första försöket! Typ första gången det händer. Idag kör jag softa stilen, med byxor som trycker på ett konstigt ställe på magen. Alldeles strax dags att cykla iväg till jobb, sitter och hastar i mig ännu en kopp kaffe innan avfärd.
Tröja: Gina Tricot, Byxor: H&M Trend

Tisdag

Blev tillfrågad om att börja tidigare idag...självklart tackade jag ja. Känns ändå som en ända lång morgon när man inte börjar förän tre. Softar runt och kommer inte riktigt igång. Blir lätt så när man vet att man ska jobba.

Menmen, har haft en skön morgon, sov till nio och har sedan mest tagit det lugnt.
Kollat bloggar, fixat håret och klätt på mig. Håret blir ett större problem för var dag som går! Sjukt svårt att veta vad jag ska göra med det. Så det blir hästsvans. Alltid hästsvans. Bekvämast så.

090615

Nu har jag precis proppat i mig en stor portion rester från i fredags...Stinas kyckling med ris och hot bernaisesås som var över från grillen förra lördagen. Smakade prima, det stod på burken att såsen håller 14 dagar efter öppning. Sådant gillas. Vi får alltid köpa ny tacosås, då den endast håller två dagar efter öppning. Stor chans! Menmen, är mätt som en plätt i alla fall. Har annars varit ute och sprungit, kört lite fys, duschat och färgat ögonfransarna. Bra skit, nu slipper jag mascara. Gillas! Trots allt jag gjort är det två timmar kvar till jag börjar jobba! Känns skumt, men inte så mycket att göra. Kanske inte så konstigt att dagen blir lång om man går upp klockan åtta utan någon anledning alls. Men det gäller ju att ta tillvara på den lediga tiden:) Njuta av varje sommarsekund. Och nu är ju vädret bra också! Me like!
Jag ser riktigt kysk ut idag, haha!!
Klänning: NY! I ljus, mjuk denim från H&M Everyday. Som jag längtat och trängtat efter en jeansklänning! Vet inte varför, men det har alltid funnits i bakhuvudet. När så denna vackra skapelse packades upp ute på lagret var det inget snack om saken. I love it!
Tights: Här blir det de eviga favoriterna från Vila. Jag kommer använda dem tills de faller i spillror. Underbara.
Skor: Låga, vita converse. Har redan tagit plats som en naturlig del i vardagsuniformen.

Skoldebatt

Var tvungen att stiga upp typ precis efter att Jacob stuckit iväg till jobbet, helt rastlös i hela kroppen plus att solen sken genom persiennerna. Ser ut att vara underbart väder ute, ska snart ut och känna på temperaturen. Ska ta en lugn och långsam löprunda, förra veckan slappade jag ner rejält med bara en runda:( Får skylla på inskolningen på jobbet..

Menmen, sitter nerhasad i soffan och tittar på Nyhetsmorgon i nuläget.
Nyss var det en debatt som Jacob tidigare berättat för mig om. Frågan var om möjligheten att läsa upp betygen eter gymnasiet ska tas bort. I debatten kan jag inte annat än hålla med utbildningsministern. Jag lyssnade noga och funderade...och jag håller med till största del. Motdebattören hade en poäng i att man ligger illa tid om man får en kass lärare...det känner jag till av egen erfarenhet. Det sades även att det idag krävs så pass höga betyg för att komma in på vissa utbildningar. Detta är ett problem, då det kommer ta ett tag innan nivåerna sänks. Men de kommer sänkas, då de flesta somidag söker till läkare faktiskt har pluggat upp något betyg. Tycker det är jättebra att man ska få läsa på komvux om man inte klarat godkänt, men med tanke på den tunna budget skolan har så tycker jag inte att det är mer än rätt än att besparingar görs bland folk som redan har genomgått en fullgod utbildning. Bättre då att satsa på gymnasiet. Hm, jag kanske är helt ute och cyklar...men har lite svårt för folk som slappar sig genom gymnaiset, och sedan helt plötsligt inser att de ska bli läkare, och då tillbringar fler år på komvux för att få chans till lottning. Nja, jag tycker det låter som en bra idé...men vi får väl se. Kanske får ångra mina ord:)  

Gulligt...


090614

Fick hjälp med fotograferingen idag igen...frågan är om resultatet blir så mycket bättre;)
Menmen, this is me today!
Tröja: Gina Tricot
Jeans: Kort modell från H&M Trend, fyndade på Myrorna i Uppsala för 40 kronor:)

Soft söndag

Idag har vi njutit av en riktig softardag, i äkta bakisstil.. Inledde med tidningsläsande i sängen i någon timme. Älskar Sydsvenskans söndagsbilaga:) Sedan blev det brunch på favoritstället, räkbaguette som vanligt. En oväntad och extremt äcklig grej som hände var att en duva snattade av den ena baguetten. Uäähh vad vidrigt!!! Tur att min kille är en gentleman, så han tog den baguetten...och lät bli att äta den del som duvan varit på.. Ryys!

Sedan blev vi inbjudna på fika hos Biffen, kladdkaka med vaniljglass...en masse! Herregud, det var knappt att jag kunde promenera iväg och köpa kebab på hemvägen;) Men jag klarade det, köpte även en Cosmopolitan...kände att jag behövde ha en tidning hemma. Nu har Jacob varit duktig och fixat en serie som vi ska titta på.. Spännande:)

Kvällen igår var jättetrevlig, Sara och Jonas hade fixat så fint. Massa gott tilltugg och spännande lekar som bland annat innehöll tipsrunda med ficklampa nere i källargångarna. Nice! Jag däckade rejält när vi kom hem, var nog en bra idé att hoppa över utgången.

Ledig lördag!

Nu ska vi på fest hos Sara och Jonas. Trevligt värre. De flyttade ju för typ ett halvår sen. När jag träffade Sara för ett tag sedan sa hon att de skämdes hur mycket som helst för att de inte haft någon fest än... Ooops, kanske dags för oss att ta tag i det där också..i alla fall att bjuda in dem. Vi flyttade ju bara några veckor efter dem. Jaja, får väl se hur det blir. Så busy hela tiden ju!

Har softat hela dagen, tog sjukt lång sovmorgon, sedan blev det nybakade scones i soffan framför teven.
Har varit på stan och firat vår ett och ett halvtårsdag med en fika i Folkets Park och en tur i pariserhjulet. Nu måste jag rusa!!

090612

Åh, att jag alltid ska få knarkarögon på foton!
Menmen, de får exemplifiera min trötthet.
Det regnar snett just nu, men har ljusnat lite..

Tröjklänning:
H&M Divided, Tights:Vila, Klocka: Casio, Armband:H&M(?), Skor:Låga vita converse, Frisyr:Plattat, utsläppt, Nagellack:Isadora Summer Red

Fredag...

Usch, idag är so far ingen bra dag. Vaknade med ont i magen och fetvadd i skallen:( In i duschen... Nu känns det en smula bättre, har frullat och sitter vid datorn och dricker kaffe. Ute står regnet som spön i backen. Spelar egentligen inte så stor roll för mig som ska vara inne hela dagen, men jag ska ju faktiskt ta mig dit också. Suck, det får bli regnställ idag igen. Sexigt värre;) Heltäckande i alla fall.

Ska börja tidigare idag också, klockan 12.
Jaja, lika bra. Har denna vecka skrapat ihop sju extratimmar. Inte fy skam. Eftersom det är fredag ska jag även unna mig lyxen att luncha på Kniv och Gaffel inne på Mobilia. Deras lasagne är sagolik, chansen är grymt stor att det blir en sådan idag. Med salladsbuffé och kaffe på maten. Mums! Sedan rullar man tillbaka in i butiken:) Det är det värt!

Igår var sista volleybollträningen för denna säsong...
Lite trist, men samtidigt kan det nog behövas ett uppehåll. Har i alla fall fått ut träningsprogram, hoppas vädret blir bättre, för jag tänker inte sätta min fot på ett gym under hela sommaren. Dels för att jag inte har råd, och dels för att jag helt enkelt inte vill. Hatar gym!! Tänkte köra utomhus med fria vikter istället. Under en klarblå himmel med strålande sol. Hm, vi får väl se hur det går...

Känsligt...och turkost

Jag undrar vad det är med mig just nu... I förrgår när jag och Jacob satt och tittade på Lost, började jag gråta. Hemskt sorglig scen förvisso, men ändå. Att bara börja gråta sådär. Och idag, nu precis när jag kollade på Sex and the City...avsnittet där Miranda gifter sig och Samantha berättar att hon har cancer. Ja, då var det dags igen. Inte så farligt idag dock, tur med tanke på att Jacob inte är hemma och kan trösta mig...

Kan vara att jag är så trött. Tar alltid typ en vecka att komma in jobbrutinen, så snart så:) Dagen idag har varit galen, var så sjukt trött när jag äntligen fick gå hem klockan tre. Shoppade lite från rean, men det blir bara en sak som får stanna. Det andra kändes inte hundra. Köpte den här fina ringen som jag gluttat på ett bra tag. Fick ta en stor storlek då mina fingrar tydligen hade fettat till sig. Nu när jag testade den hemma var den nästan för stor. Men vad fan, fungerar en lite bit upp på långfingret. Nu kan jag räcka finger med stil;)

Goodmorning sunshine!

Uppe med tuppen, känner mig ganska trött. Men tänkte samtidigt på hur det hade varit om jag skulle upp den här tiden i vintras...tusen resor värre. Solen och ljuset gör verkligen skillnad:) Nu har jag stått i säkert en kvart och pillat med mitt hår, det är glidigt, jävligt och vill inte alls. Känns ändå som jag trots allt fått styr på det. Tillfälligt i alla fall, måste verkligen boka en klipptid snart!! Menmen, nu är det jobb! Jacob ligger fortfarande och sover, han är så nöjd för att jag för en endaste gång var tvungen att gå upp tidigare än honom. Haha, gullungen min<3
Trööött!
T-shirt: H&M Trend
Chinos: H&M Divided
Smycken: Ajdå, såg nu att jag missat örhängen...det ska fixas! Annars är det klocka från Casio, och ett svart armband med hjärtan från H&M(tror jag, det är gammalt som gatan)
Frisyr: Till slut, efter mycket möda och stort besvär blev det luggfläta på ena sidan, och låg tofs..

Trött...men nöjd:)

Kände mig sjukt nöjd idag när jag cyklade hem från jobbet, tre timmar extra är inte fy skam. Något lite tråkigare var att mina fina jeans sprack på vägen till jobbet. Visste att de var slitna på insidan av låret, men vad fan!! Ledsen jag blir!! Och sen upptäckte jag att linnet som jag köpte igår hade ett hål på ryggen:( så det ska reklameras imorgon. Hittade ett till i samma storlek, tur...jag gillade det ju!

Imorgon ska jag också börja tidigare, ska inställa mig klockan 8. Reastart imorgon ju, hela butiken har sett ut som ett mindre helvete idag. Och värre lär det väl bli. Folk blir som galna när det är rea, helt otroligt! Själv har jag i lugn och ro, efter stängning, lagt undan den här fina. 79,50 - lagom tycker jag! Perfekt när sommarvärmen kommer....om den gör det!!

Ett hem i förfall...

En sak som är lustig, och som kanske gör att jag får ökad förståelse för Jacob är att när jag jobbar orkar jag inte ta tag i något annat. Denna morgon har jag inte ens orkat diska:( Tänker typ att jag kan göra det när jag kommer hem. Men hur sugen kommer jag vara på att diska klockan halv nio ikväll?? Suck! Jaja, hemmet får väl förfalla fram till helgen...för då är jag ledig! Nu måste jag sticka, jeez vad tiden gå fort när man är hemma och slöar;)

090610

Unnade mig sovmorgon till klockan 9 idag, vilket var sjukt skönt och välbehövligt. Jacob sa att han skulle sova till klockan två nästa torsdag, för då har han semester. Jag svarade att det kan jag också, då jag börjar klockan tre den dan. Haha! Jaja, släpade mig upp och in i duschen. Kändes bäst att börja dagen så då heldag på jobbet står på schemat. Jag avskyr att duscha på morgonen, tycker att det är helt vidrigt i början. Men efter en stund blev det okej, fick rakat benen också. Välbehövligt, och alldeles underbart så här efter:) Har även äntligen kommit till skott och målat naglarna med mitt nya röda lack jag inhandlade när vi hade annons på jobbet för några veckor sedan. Tjusigt värre. Ska snart cykla iväg, sitter och avnjuter en kopp kaffe och laddar för dagen:)
Dagens outfit:
Linne: NYTT! Svart och vitrandigt från H&M Divided
Kofta: Gamla trotjänaren från H&M. 100% merinoull, I love it!
Jeans: Mina finingar från Lee. Var ett tag sedan jag använde dem nu.
Klocka: Casio, alltid casio.
Nagellack: Isa Dora, Summer Red. Underbar röd färg, och faktiskt grymt lätt att måla på. Räckte med ett lager, sådant gillas:)
Frisyr: Inbakade flätor på bägge sidor om benan, avslutas med en knut i nacken.

Vad göra?

Cyklade hem i ösande ösregn från jobb idag. Stora tunga droppar, blää! Så vill man ju inte ha det när sommaren är här. Hann vika tvätt, läsa och dricka kaffe innan Jacob kom hem och ville ha middag. Han hade blommor med sig!!!! Världens bästa kille!
Jag börjar klockan 12 imorgon, är just nu seg som bara den, men vill ju hitta på något! Men vad?! Noll idéer!

090609

Fick besök av Biffen igår, trevligt värre. Softade och var en runda på biblioteket innan det var dags att fara till jobb. Kändes som en bra inledningsdag, kastades direkt ut med en gång. Lyckades även fixa så jag kan börja redan klockan 12 imorgon...istället för 15. Gött! Menmen, idag är det jobb från 9-15, sen ska jag hem och vika tvätt! Jippie;)
Linne:Gina Tricot, Kofta:H&M, Jeans:Miss Sixty, Klocka:Casio, Skor:låga Converse

Måndag - första sommardagen!

Första sommarveckan har nu officiellt börjat!! Steg upp klockan 8 imorse för att tvätta. Segt, men samtidigt skönt att få det gjort. Åt en sjukt god frukost, rostmacka med korv, brie och paprika...jeez vad gott det var! Tillsammans med kaffe och det obligatoriska ägget. Så är man redo att börja veckan. Nu ska jag ut och springa, kanske kan råda bot på min rastlöshet som sitter kvar i kroppen. Plus att helgen inte direkt varit sund...haha!! Men sanslöst rolig:) Hoppas alla helger i sommar blir såhär roliga! En bra inledning i alla fall.

Rastlös!!!!!!

Har varit så sjuukt rastlös hela kvällen!!! Störigt som bara den, när man precis har blivit ledig. Gissar att det just är det som är grejen, har blivit van vid att hela tiden ha skolan hängande över mig. Men nu är det ju inte så!! Jaja, kommer väl in i det snart. Kastas i alla fall rakt ut i verkligheten imorgon, för då börjar sommarjobbandet med ett pass 15-20.15. Jobbar hela veckan och sen är jag ledig till helgen. Känns bra det här:)

Har bakat kladdmuffins idag....de blev sådär.
Jag är inte helt säker på vad jag tycker egentligen. Menmen, det var kul i alla fall. Och Jacob har varit duktig och invigt den nya moppen. Det var smutsigt hemma hos oss... Men inte nu längre! Har även varit och röstat idag, viktigt ju!!

Grillkväll

Nu har jag varit duktig och skickat in den ändrade versionen av min uppsats! Hurray!! Hade en vecka på mig, vilket gjort att jag oroat mig för att gå och dra på det. Men nu är det gjort, och det var ganska lätt och snabbt fixat:) Skönt, ett dygns totalt sommarlov har jag nu framför.

Har verkligen haft en superhelg...fantastiskt kul i fredags och igår följdes det upp med mysig grillkväll.
Hade tur med vädret så kunde sitta ute på gården och käka. Mycket mat och dricka, och trevliga samtal:) När det började närma sig matchstart drog vi oss upp till lägenheten. Hängde i soffan, snackade, drack kaffe och vin och tittade på fotboll. Vilket ju inte var så kul...sjukt lam och håglös insats:( Menmen, totalt sett en fantastisk trevlig kväll!


Total skörden av bilder från kvällen...det är skumt att man aldrig kommer igång med kameran förrän på slutet. Menmen. Jacob tog ett foto på mig, jag ser ut att vara dum i huvudet. Men, jag bjuder på det:)

Helsingkrona!!!

Hejsan hoppsan vad kul det var igår! Och vad seg man är idag... Har spenderat hela förmiddagen ute i Hällestad tillsammans med Jacob då THIF hade loppis. Trevligt värre, vi gick tipsrunda och vann presentkort på att spela minigolf gratis hela sommaren. Haha, wohoo!

Men igår alltså. Emelie kom först hit och käkade tacos tillsammans med mig och Jacob, urgott som alltid.
Tacos är ett säkert kort. Drack cider/vin och fixade oss. Hade helt ovetandes klätt oss nästan likadant, menmen sånt händer! Stack till Lund vid elva, slapp kön och stötte sedan på två av mina kursare, Louise och Johanna. Dansade järnet, bra dj som körde massa härlig schlager.


Schlager is the shit!!!

Du vet att du börjar bli gammal...

...när du sitter på bussen hem från affären och är lite halvhög av lycka över din nyinköpta golvmopp. Haha!! Jaa, jag slog till! Fick ju passa på när inte Jacob var med. Fast när precis ringde och berättade den glada nyheten tyckte han det var jättebra. Det var ju tur;)

Blev helt trött i skallen efter att ha farit runt, tog en ensam tur till systemet innan...Biffen skulle avvakta lite:)
Nu har jag slagit mig ner i köket tillsammans med en stor kopp kaffe och en påse minkanelsnäckor...mums! Ska snart hoppa in i duschen och påbörja uppfräschningen inför kvällen.

Första dagen på sommarlovet...

Tog sovmorgon imorse. Det bara blidde så. Jacob frågade om han skull ställa om klockan innan han gick vid halv åtta, varvid jag svarade att det inte var nödvändigt eftersom jag ändå skulle gå upp direkt ändå. Nästa gång jag slår upp ögonen är klockan halv tio. Ooops, men samtidigt vadå! Jag har sommarlov. Har ägnat dagen åt att städa vårt hem, dels har jag bjudit hem Biffen på middag och tvåmansförfest ikväll (Jacob blev jätteglad;) så får han ju sällskap) och dels ska vi ha lite grillkväll med Martin och Elin och Hampus och Elin imorgonkväll. Jag funderar på ett namnbyte, kommer ju känna mig helt utanför. Har killarna ingen fantasi eller;)

Nu har jag precos tagit en lunchpaus efter att ha dammat, vikt kläder, sorterat och slängt papper, diskat, skurat skåpet under vasken och städat toaletten vilket inkluderade att moppa golvet med en kökssvamp då vi inte äger någon mopp (vill ha!!! Jacob, jag vill!!!) Nu ska jag ta på mig lite rediga kläder och ta bussen till IcaMaxi för att storhandla. Pust! Vilken powerlady jag är. När jag kommer hem ska jag dammsuga och därefter ringa Biffen så vi kan gå till huset med gröna skylten tillsammans. Om det glöms bort kommer jag gråta. Prio ett. Emelie har meddelat att hon ska dricka en liter vin ikväll... Jag vet inte riktigt hur jag ska kontra, men det lär bli en del cider:) Wohoo!!! Feest!!!

Kärleken på en torsdag


På torsdagar jobbar Jacob alltid sent, och då längtar jag alltid lite extra mycket efter honom...
Han är så fin, min sambo:)

Sommarlov...nästan!

Hade sista dagen i skolan idag, tid för opponering på uppsatsen. På plats klockan nio, ojoj det var svårt att komma upp... Menmen, det gick och har nu fått reda på att jag är godkänd! Hurray! Ska dock fixa lite grejer på uppsatsen och sen skicka in den igen, det är så det fungerar. Men gud så sköönt!! Sommarlov! Fick dessutom beröm för mitt sätt att skriva, min stolthet:) Så det gjorde mig lite extra glad.

Nu är jag hemma igen, har inte så mycket för mig egentligen mer än att vänta in träningen ikväll.
Hehe, busy life.. Är inne på andra koppen kaffe då jag var så sjukt trött när jag åkte hem innan. Tar på krafterna att opponera. Min hals torkade typ igen när det var min tur, så fick värsta hostattacken. Tur att man har snälla kursare som bidrog med ett glas vatten:)

Var tvungen att köpa med mig jordgubbar hem...
Älskar dem, och ville fira på ett nyttigt sätt att sommaren äntligen är här. Imorgon ska jag fira med att supa skallen av mig tillsammans med min älskade Biff!
Mums!!

Varför mår vi så dåligt när vi har det så bra...?

Den här dagen har varit en tänkardag...det kan behövas ibland. Brukar ha en liten tänkarstund varje dag, men idag har det funderats sedan jag gick upp. Har haft den där gnagande deppkänslan i mig...och jag vill inte ha den där! Jag vill att den ska försvinna, så jag slipper ligga i sängen och vara ledsen, samtidigt som jag måste försöka förklara för Jacob varför jag är ledsen. Vilket ju inte går, eftersom jag knappt vet det själv. Suck!

Jag har det så bra. Jag har det så jävla bra!!
Jag har kommit igång med en utbildning som känns så himla rätt, jag har ett extrajobb som jag gillar, jag bor tillsammans med min kärlek i en fin lägenhet som inte ligger alltför långt ifrån mina nära och kära. Vad har jag att klaga på? Ingenting!! Ändå känns det bajs ibland. Skumt!

Har i alla fall fått pluggat idag, vilket känns bra.
Och jag har varit ute på en kort löprunda, som tog låång tid. Lyssnade på Sommarprat i P1 från förra året, denna gång med Pernilla August som pratade om att vara rädd. Det var fint. Förra gången lyssnade jag på Isabella Löwin som pratade om fisk och fiskeri... Jacob har tjatat hål i mitt huvud om jag borde lyssna på sommarprat...men jag har vägrat. Nu gillar jag det:) Behöver nog få upptäcka saker själv..

Onsdag

Sista pluggdagen idag, har suttit hela morgonen och läst mina kursares b-uppsatser. Vissa av dem är sjukt intressanta och roliga att läsa, men nu på slutet gav jag upp och läste bara inledning och slutsatser. Det är i vilket fall sjukt mycket upprepningar i denna typ av uppsats. Menmen, känns som jag har koll inför imorgon. Idag ska jag skriva ihop lite om den uppsats jag ska opponera på. Känns som jag både har en del positiv och negativ kritik, bra bra!

Ska ut till Mobilia vid tolv, fixa kontrakt och så där...
Ska passa på och handla lite på Ica när jag ändå är där ute, dock inte för mycket. Vill ju inte att cykeln ska välta:) I övrigt är det en lugn dag. Har inte varit ute än, solen skiner men jag tror och anar att det är något kyligare än igår...

Beach!

Blev ingen tur till Mobilia idag, ska dit imorgon istället. Biffen hörde av sig och ville spela beach, var ju tvungen att ställa upp då jag svek igår:p Stack ut till västra hamnen, och spelade där i typ tre timmar. Jag är röd nu.. Har fått bort den mesta sanden, men jeez alltså! Sand överallt. Cyklade genom Stadsparken på vägen hem, där är sjukt fint.. Får hänga där lite mer i sommar. I västra hamnen lär jag i alla fall garanterat hänga, det var riktigt kul idag. Spelade med Elin och Biffen, fick först sällskap av några killar och därefter kom syrran ner och joinade. En trevlig dag. När jag kom hem blev jag serverad en underbart god middag som min babe gjort. Till efterrätt blev det årets första jordgubbar! Svenska! Underbart!

Jag har det bra:) Nu ska jag sova.

Tisdag

Solen skiner idag igen...konstigt, trodde det skulle bli regn. Menmen, ska inte klaga:) Underbart härligt, synd bara att jag idag har svinmycket att göra. Håller i detta nu på med tvätten, ska alldeles strax ner och fixa och hänga. Sen måste jag läsa typ tio b-uppsatser, jag och mina kursare betsämde igår att vi lägger all opponering på torsdag. Skönt med sommarlov en dag tidigare, men det innebär även en dag mindre att jobba på. Jaja!

Måste även ut en runda till Mobilia idag, skriva kontrakt och sådär
:) Hurray, snart börjar det!

090601

Lyckades inte få till något bra kort idag, så fick bli ett gammalt från Jacobs och min resa till Egypten. Men det är i alla fall samma outfit som idag. Får ju passa på när solen strålar och det är varmt!

Klänning från Åhléns
Kör dock på uppsatt idag:)

Därför fotograferar man inte sin mat...

Av den enkla anledningen att det ofta ser ut som en spya på tallriken...trots att det är sjukt gott.
Här är jag och min man i fredags, käkade urgod kyckling med ris.
Mumsigt värre var det!
Jag invigde mitt nya linne med nitar från Gina Tricot.

Fotboll...

Igår var jag och Jacob och tittade på fotboll, Malmö FF mötte Gais på Swedbank Stadion. Första gången jag var där, måste säga att det var ett imponerande bygge. Stod på ena kortsidan, och såg hur bra som helst:) Mycket bättre än på den gamla. Sjukt spännande match, kul att Malmö spelar så bra och skapar så mycket chanser... Synd bara att de inte gör så mycket mål:( Matchen slutade 2-2. Typ första gången jag tyckt det varit kul en hel fotbollsmatch, tror det berodde på spelet och på att jag slapp frysa...något jag gjort de andra gångerna jag varit på match. Hurray för sommaren!

Last week!

Nu går vi in i sista skolveckan!!! Gaah! Snart är det sommarlov! Men, innan dess...ska jag till skolan idag och lämna in uppsatsen. Jacob tvingade mig att göra färdigt den igårmorse, annars skulle jag inte få någon brunch... Så vad göra?! Men var ändå tvungen att fixa det absolut sista pillet igårkväll, sätta ihop allt i ett dokument och så. Känns lite läskigt nu, att den är klar. Har ju jobbat med den i nästan en hel månad nu. Men, åh så skönt det ska bli. Sedan blir det opponering och fredag klockan 17 är det sluut!! Längtar!!

Ska vara i skolan 13.15, men får åka i god tid så jag hinner skriva ut uppsatsen.
Har lagt den i mejlen och har den även på usb-minne, gäller att säkra:) I detta nu sitter jag i köket och dricker kaffe. Funderar på vad jag ska ha på mig idag, det är strålande sol ute. Underbart! Igår satt jag och Jacob ute på gården i några timmar, sjukt skön! Satt och läste och hade det bra. Är lite röd idag, menmen. Sommar!!!

RSS 2.0