Måndag 31/1-2011

Usch, måndag! Det är grått ute och jag känner mig inte superredo för en ny vecka direkt. Dubbla föreläsningar idag också:-p Jaja, bara att dra igång veckan antar jag, inte så mycket att be för. Kan iaf tillkännage att jag har världens bästa kille... Inget nytt egentligen, men! I fredags kom han hem med en present, nämligen koftan jag suktat efter. Yes, jag är bortskämd! Superfin, skön och jag gillar den redan massor. Givetvis på idag, tack min älskade skatt!

Linne: Gina Tricot
Kofta: NY! Lindex
Tajts: Smårandiga från H&M Everyday
Ute blir det uggs från Ullared tillsammans med vanliga vinteruniformen.. Det ser ruggigt ut:-/

Söndag..

Hade en soft dag igår, välbehövligt efter nattens partajande. Vaknade upp under mitt nyinköpta fluffiga täcke(lovely) bredvid min skatt. Mmm, det är nog det bästa med helger: att Jacob är hemma och kan mysa med mig:-) Soft förmiddag, vid två tog vi tåget till Lund för att se handbollen hemma hos Jacobs föräldrar. Spännande värre, slutade ju tyvärr med att Sverige förlorade:-( Tröstade oss med urgod middag och trevligt umgänge. Fick spela Vem där? och gosa med bebis, sämre kan man ha det..

 


En glad liten Jolin..


Efter middagen tog vi tåget hem, köpte godis och placerade oss i soffan.
Hann med lite studier innan det var dags att krypa ner undet flufftäcket igen.

På väg hem...


Biffens födelsedagsfest!

I lördags var det dags för Emelie att fira sin stundande ålderdom;-) Feest! Innan dess hann Jacob och jag vara duktiga och avverka Ikea, Biltema, OnOff och slutligen Systemet. Väl hemma däckade jag i soffan medan babe var duktig och tömde, flyttade och monterade hyllor. Plus målade lister bakom hyllor. Duktig kille! Jag fixade dock mat, så lite duktig var jag också.
På plats hos Biffen vid åtta, perfekta mängden folk. Man hann prata med alla, samtidigt som vi dansade och minglade runt. Chips i massor tillsammans med bartenderBiffs jordgubbsdrinkar;-) Vid halv ett drog vi vidare till Hipp, schlager för hela slanten. Fick med mig Jacob ut också, lyckan på topp! Vid två tröttnade jag tvärt och krävde att få gå hem. Då hade de kört Carola och LenaPh på repeat lite för många gånger, tom för min smak:-p Promenerade hem hand i hand, skönt att börja kunna göra det igen utan att frysa ihjäl. Trevlig kväll, tack för festen Biffi!



HIPP!!!


Fredag 28/1-2011

Fredag! Underbara fredag! Jag har utvecklat ett gravt helgberoende. Måndagsdeppen är total, ju längre veckan går desto mer lever jag upp. Denna helg är dessutom ledig, vilket får mig att vilja hjula av lycka:-D Mys med babe ikväll, förhoppningsvis brunch imorgon, därefter födelsedagsfest för Emelie och på söndag ska vi på middag hos babes föräldrar. Ljuva helg, låt den starta! Skola och träning bara, sen slappe!
Långt hår..
Linne: Gina Tricot
Kofta: By Corpus
Tajts: Sammet från H&M Divided
På fötterna: Tjocka vita sockar från H&M och uggs från Ullared

Vill ha...men nej!

Bestämde strax innan studiebidraget kom att jag har shoppingförbud fram till den 25 februari. När jag sa till Jacob att jag skulle ha stopp till februari trodde han jag menade till den 1.. Dvs på tisdag, haha! Nä, längre än så blir det allt. Känns ju som att vintern lär hänga kvar ett tag till, och tjocka och mysiga tröjor har jag.. Det som är roligt i butikerna nu är ju vårkläder, och då kan jag lika gärna vänta.. Så det gör jag. Och i samma stund ser jag typ världens finaste kofta...först på en person och sedan i butik. Från Lindex, kostar 299 kronor. Inget köp för mig såklart, planen är istället att försöka få Jacob att köpa den till mig i present.. Bara för att jag är så snäll;-)


Sweet!

Dagarna flyter ihop. Haft skola varje dag, tränat volleyboll och i övrigt ägnat mig åt att slappa och äta sötsaker. Mitt sötsug har varit helt galet denna vecka!!! Och jag har inte orkat stå emot... Men vadå!? Känns som det måste få vara så ibland också. Ser framemot kvällens Sopranos-tittande, längesen nu! Tillsammans med godisfrossa såklart;-)

Dagens schema består först av studiebesök på Malmö Latinskola.
Ska studera deras skolbibliotek.. Skönt att vara i Malmö och slippa åka buss:-) Efter besöket blir det hem för en snabb lunch, sen ska jag träna med Minh. Utomhus! Galna människa. Gäller att bylsa på sig ordentligt..

Tisdag 25/1-2011

Lite skumt att det är tisdag idag då det, i och med gårdagens ledighet från skola, känns som lördag.. Men! Tisdag, alltså! Jag har PBL klockan 9, känner mig lite nervös.. Har läst och gjort som jag brukar, men känns som kraven är mycket högre i denna grupp. Blir nästan lite sur, att förutsättningarna är så olika från grupp till grupp. Jag förväntas veta vad som krävs av mig, trots att det sett så olika ut tidigare:-p Jaja, kan bara göra mitt bästa.. Gilar iaf att diskutera. Läste två artiklar igår som en kursare tipsat om, intressanta! Kan jag säkert ha nytta av.

Efter PBLen är det återigen hål fram till 13.15.
Planen är att bege mig till mitt gamla favoritpluggställe: Stadsbibliotekets kafé! Tänkte riva av några timmar där i pluggandet tecken..

Linne: Långt, svart med spets nertill från Only
Kofta: Bikbok
Tajts: Glansiga från Bikbok
Skor: Stövlar från Bianco

Har på sista tiden klätt mig extremt färglöst, nästan bara svart, vitt och grått.. Känner mig inte alls sugen på färg just nu, trots att det kanske skulle kunna pigga upp denna urtrista årstid. Menmen, samtidigt kanske det är mitt sätt att acceptera och omfamna vintern. Då jag har på känn att den kommer vara kvar ett tag till.

Kasse

Gårdagens jobbdag var om möjligt ännu lugnare än senast.. Nästan inget folk alls. Tömde lite bokvagnar i början av passet, sedan ägnade jag mesta tiden åt att studera innehållet i hyllorna och prata bibliotek med min kollega.. Gillar att höra om andras erfarenheter, känns som det ibland kan ge mer än vad böcker gör. Skaffade även lånekort och lånade hem två böcker. Man blir ju så lässugen när man strosar runt bland hyllorna:-) Fick även en liten present, superfin tygkasse. Perfekt för mig, den kommer användas mycket!


Måndag 24/1-2011

Jag är trött idag. Vet inte om det är det misstänkta viruset som spökar, eller om jag bara sover dåligt utan att märka det. Men! Jag är trött! Tog sovmorgon till halv tio idag och bestämde mig redan igår för att skjuta upp gympasset till imorgon. För att försöka bearbeta tröttheten, och vila ut inför dagens jobbpass på biblioteket:-) Ska bli kul!

Linne/Klänning: NYTT! bubbleroom.se
Kofta: H&M Logg
Tajts: Glansiga från Bikbok
Skor: Vita converse.. Ska ju ändå bara vara inomhus.

Har ägnat morgonen åt att titta på Nyhetsmorgon, fila ner mina naglar och måla dem röda.
Har tröttnat lite på fejkisarna. Känner inte att jag har råd att göra dem oftare än var fjärde vecka, trist då att vara nöjd i två och sedan bara längta efter att få fixa dem igen. Nu får de växa ut, kör på metoden fila ner själv och måla i täckande vackra färger.


Söndag: volleyboll och handboll

Igår spelade vi själva match: hemmapremiär mot Norsjö. Vi inledde extremt svagt, allt kände överlag skumt. Lyckades dock vända i tredje set och kunde till slut vinna med 3-2. Jag var usel!!! Huamig! Raka motsatsen till förra helgen. Backspiken sög och jag hade i övrigt ingen ork alls. Tror jag har något typ av virus i kroppen för det här var ju helt sanslöst! Buhuu! Det enda positiva var att min mottagning och mitt försvar var helt okej.. Men! En vinst är en vinst och det är vi glada för:-D

Efter matchen hjälpte vi Norsjö genom att skjutsa dem till stationen
. Sedan var det snabba ryck för min del, hem, duscha och fixa sig för att sedan, tillsammans med babe, bege sig ut till Hyllie och Malmö Arena för att titta på handboll. Sverige- Kroatien där Sverige lyckades dra ifrån och vinna i andra halvlek. Jubel! Sedan Danmark-Argentina, där det kändes som Danmark hade ett säkert grepp hela matchen. Riktigt kul och bra drag, kändes som det var fler danskar än svenskar på plats.

 


Lördag i Svedala

I lördags var jag ledig!!! Lovely, känns som det var år och dag sedan jag hade en ledig dag under en helg. Fick dock inleda dagen med uppstigning klockan 8:-p Jag och Emelie skulle sitta i sekretariat på Damer Cs match. Menmen, vi överlevde...mycket tack vare den urgoda morotskakan;-) Sedan hem igen och vid två bar det av till Svedala tillsammans med Jacob och Emelie för att kolla matchen mellan Svedala och Katrineholm. Ganska roligt match, flera långa bolldueller. Svedala lyckades knipa första set, men sedan blev Katrineholm för stora. Satt och funderade över det lite sorgliga med dagens elitserie, där man måste köpa ihop ett lag för att kunna lyckas. Djungelns lag och sådär, alla gör samma så inte så mycket att säga om det. Dock tror jag det kan bli svårt för klubbar att behålla sin profil som de som jobbar fram egna produkter. Bara en tanke.

Efter matchen stannade jag och babe hemma hos mamma och pappa.
Jag gick med hundarna och pratade skola med mamma, Jacob tittade på sport med männen;-) Blev även bjudna på middag, supergod kyckling i currysås med ris och wokgrönsaker. Var hemma vid elva, hade svårt att komma iväg.. Alltid så mysigt att vara hemma hos föräldrarna ju.


Min blogg, mina regler.
Därav blir det en bild på mig.
Dock spelade jag på den här tiden i Svedala.
I elitserien.
Och vi förlorade antagligen.
Så: ganska likt;-)


Madama Butterfly

Fin helg, som trots att den känts lång ändå tog slut alldeles för fort.. Seminariet i fredags gick väl inte superbra, fick psykbryt precis innan det var min tur vilket ledde till att det är helt svart gällande vad jag sa. Blankt! Menmen, hoppas det gick hyffsat iaf. Efter skolan mötte jag upp JacobEntre för lunch. Jag körde på senaste favoriten: macka med avokado, bacon och kyckling från Redfellas. Tillsammans med jordgubbs-, banan- och vaniljsmoothie:-) Yummie! Sedan hem och förbereda middagen.

Tjejerna var på plats vid fyra, perfekt! Kyckling med pesto, fetaost, krossad tomat och lite annat tillsammans med pasta.
Urgott!! Efterrätten blev kladdkaka med glass. Sedam promenerade vi mätta och glada bort till teatern för att bevista operan Madama Butterfly. Bara teatern i sig är ju i mina ögon värd en heltur, underbara lokaler! Minns när jag var där första gången, tillsammans med Tilla för att se Dåliga människor. Massa år sen, jag var liten och alldeles stum av hänförelse. Nu kände vi oss mest väldigt vuxna och kuturella;-) Operan i sig var trevlig, lite väl seg på vissa ställen dock. Det hände inte jättemycket. Dock väldigt gripande, blev berörd vid vissa ställen. En väldigt trevlig kväll!

Fredag 21/1-2011

TGIF!!! Snart är det helg! Hurray! Händer en massa kul idag, ska bara överleva seminariet först. Känns lite nervöst, mest för att det är något helt nytt för mig och även för att min nya grupp känns mycket mer strikt än den förra. Menmen, ska förhoppningsvis gå bra, jag vet ju vad jag läst iaf;-) Ska bara få andra att typ förstå också. Sen är det freedom en hel helg; middag, opera, volleyboll i Svedala, middag hos mamma och pappa och slutligen hemmamatch. Ska bli så skönt att slippa åka mininbuss och att få sova i sin egen säng, bredvid min älskling♥

Linne/Klänning: NYTT! Från bubbleroom.se
Kofta: H&M, med paljetter på fickorna.
Tajts: Glansiga från Bikbok

Torsdag

Idag är jag ledig. Hade tankar om att jobba, men då fastpoolen ekar tom på pass så fick det bli en hemmadag. Riktigt skönt faktiskt, och välbehövligt då det ju står seminarium på schemat imorgon. Ska ha letat upp och läst en text på engelska(!!!). Denna ska sedan presenteras och diskuteras. Min engelska är under all kritik, men lyckades iaf hitta en artikel som jag någorlunda fattade. Om bloggande bibliotekarier och om hur vi behöver bli bättre på att förstå och använda denna "nya" typ av medie. För inom biblioteksvärlden är bloggar fortfarande något nytt och lite läskigt, haha! Man vill så gärna börja använda dem...men vet inte hur.

Har varit och handlat och lyckades hitta perfa parkeringen till bilen:-D
Precis utanför porten! Vardagslycka! Jag är så vuxen! Ikväll ska jag göra pannkakor, bara för att jag blev så akutsugen på det när jag skrev handlelapp. Och imorgon blir det middag och opera, fancy! Ska bjuda på supergod mat, kyckling med pesto och andra göttigheter. Och kladdkaka till efterrätt. Mums! Längtar lite redan;-)

Onsdag 19/1-2011

Humör: Bra! Lite stressad i och med terminsstarten och seminariet på fredag, men likväl känns det helt okej.

Gjort: Vaknat, frullat och fixat mig.

Planer: Skola 10-12, färga håret med hjälp av Maria och sedan volleyboll ikväll..
Ser på: Skärmen

Lyssnar på: Mina andetag
Läser: Bloggar
Dricker: Kaffe, fast det är slut nu.

Äter: Ägg med kaviar och fil med flingor. Dock gäller här samma som ovanstående.
Bästa: Att vi får jobba i par med kursens artikeluppgift, och att jag redan bestämt med Linnéa plus att vi typ vet vad vi ska skriva om. Lugnar själen;-)
Sämsta: Att Tora och Marie inte läser med oss längre:-(
Väder: Grått! Kan inte bara solen komma fram nu! Jag saknar den!


Utsläppt och oplattat! Inte varje dag!
Klänning:
H&M Divided Black
Kofta: NY! Zara
Tajts: Sammet från H&M Divided Black


Back on track!

Fick ett ryck när jag kom hem från skolan, så nu är årets första löprunda avklarad. Blev en kortis i raskt tempo, skumt att det kunde gå så fort och bra när det var så länge sen.. Härligt! Vill få in lite kondition i min träning också, inte bara styrka. Och springer gör jag helst ute, spyr av tristess bara jag tittar på löpbanden på Friskis:-p Men! Nu känner jag mig nöjd och glad, sitter och myser i soffan..läser bloggar och kollar handboll. Går sådär för Sverige i nuläget..

Dagens PBL gick riktigt bra.
Betydligt striktare än vad jag var van vid, samtidigt gjorde det att det löpte på bra. Effektivt! Efter mötet lånade jag böcker på Wrangel och satte mig sedan och läste på UB. Lunch på CoffeeBreak, sedan föreläsning om bibliotekarier och deras roll. Intressant:-) Avrundade dagen i Lund med en latte och artikelplanering tillsammans med Linnéa. Bra dag.

Tisdag 17/1-2011

Idag är det soft som gäller. Det är liksom tisdag och endast och bara skola på schemat. Då orkar man inte så mycket mer än så här.. Klockan 9 är det PBL med nya gruppen, lite pirrigt nästan. Jag gillade min gamla grupp så mycket, vi hade det så bra. Och Björn var grym som handledare. Nu vet jag ingenting, inte ens vem som handleder oss. Har dock mina aningar och vet inte riktigt hur jag ska ställa mig till detta. Jaja, löser sig nog. Efter PBLen har jag hål fram till 13.15 så blir till att läsa och fixa lite praktiska grejer, typ kurslitteratur. Och lunch då, får se hur jag löser det..

I´m soft, and I´m proud of it!

Linne: Gina Tricot
Kofta: By Corpus
Tajts: Sammet från H&M Divided Black
Ute: Jacka från Boomerang, halsduk från GIna Tricot, vantar från Accent och uggs från Ullared

Falköping and Örebro by weekend

Två vinster i helgen, hurray! Såg lite risigt ut i lördags, men lyckades vända tredje set och vinna mot Rig Falköping med 3-2 till slut. Jubel! Sedan gick resten av bara farten. 3-0 mot Örebro, stabilt rakt igenom. Mamma skötte sig exemplariskt, fick även med sig en poäng genom en smart time out:-) För mig personligen gick det som på räls i lördags, kändes som allt funkade. Underbart! Inte ofta man känner så, gäller att suga åt sig energin och komma ihåg känslan. För om man vet hur det känns blir det lättare att hitta igen...tror jag;-)
Firade med pizza i lördags och Max i söndags... Så nu är det verkligen dags att ta tag i sig själv igen! Terminsstart i skolan igår, höll på att somna på andra föreläsningen. Inte för att det inte var intressant, utan för att jag bara var så satans trött! Släpade mig likväl bort till gymmet efter hemkomst, har nog aldrig känt mig så svag. Fick gå ner i vikt på vissa övningar:-p Blää!! Jaja, lugn volleyboll på kvällen avrundade det hela, känns som det var något vi behövde.


Fredag 14/1-2011

Ledig idag igen.. Ingen träning, då jag känner att kroppen behöver vila inför helgens strapatser. Har ägnat morgonen åt städning, mejlande och utbytande av volleybollinformation. Hoppas vi kan ha nytta av detta nu:-) Väntar på babe som snart kommer hem med lunch.. Sen sticker jag till Lund för att fika med bästa subgruppen! Härlig fredag!

Linne: Långt svart från Gina Tricot
Tröja: Rut mfl, från nelly.com
Tajts: Smårandiga från H&M Everyday
Strumpor: Gina Tricot
Strumporna är btw exakt likadana som de vi hade som matchstrumpor i helgen som gick. Peppis idé, och alla andra hakade glatt på. Var faktiskt inte så crazy som man kan tro, riktigt snyggt! Får dock se om de får följa med i helgen, i bilen pratade vi om att ifall vi vann så skulle vi ha dem hela säsongen. Och att om vi förlorade så gick vi tillbaka till svarta. Återstår att se vad beslutet blir... Får ha dem bara till vardags annars, för jag gillar dem:-)

Ledig torsdag

Städar ut julen idag. Vet inte riktigt hur jag ser på det, är ju ganska så överförtjust i denna högtid. Tycker det är så mysigt med alla ljus och så. Samtidigt känns det ganska naturligt, den har ju varit. Och nu är det dags att blicka framåt! Mot våren, om den någonsin vill komma. Känner mig tveksam när jag tittar ut och ser alla slaskhögar. Menmen, en dag! Fram till dess myser jag runt i stickade tröjor och tjocka sockar... Love it! Tänk vilken inverkan de kläder man har får på hur man ser på väder och vind. Det gör mig inget att det är kallt, eftersom jag känner mig så mysig och fin i alla mina koftor. Och än mindre sedan jag köpte min gosiga vinterjacka, det är nästan bara härligt att det biter i kinden då.. Hmm! Brukar oftast ha svårare att klä mig på sommaren, av någon anledning. Gillar väl att vara "påklädd" antar jag. Ser dock med tillförsikt framemot denna vår och sommar. Nu ska jag hitta det!

Förutom att städa ser jag framemot ett pass på Friskis denna dag.
Då jag ju planerar att endast ha gymkort i fortsättningen så kom jag på att jag måste utnyttja mitt allkort till max fram till den 26. Idag blir det alltså indoorwalking borta på Heleneholm. Pust, svettas bara vid tanken:-)

Onsdag 12/1-2011

Efter hemkomst igår blev det en tur till gymmet. Gav vika och betalade medlemsavgiften så jag kunde bli insläppt:-p Fortfarande lite sur...men har beslutat mig för att fortsätta träna där, dock endast med gymkort. Närheten var det som blev avgörande, då jag är en lat typ. Var rädd att jag inte skulle komma iväg till ett alltför avlägset gym. Jaja, hade ett nytt pass som jag körde igår, snabbhet och armstyrka kändes det som fokus var. Minh kom förbi och visade mig lite teknik. Tur, annars kunde det gått hur som helst;-) Riktigt gött iaf, blev ordentligt trött. Kände mig värd en lång, varm dusch, middag och sedan kaffe och Sopranos i soffan tillsammans med babe..

Idag blir det sista rycket på idédokumentet, sedan ser jag framemot några lediga dagar.
Möte med B4 klockan 10, sedan hem för att tvätta vid 12. Annars är dagen oplanerad, förutom träning ikväll. Känns skumt, längesen nu ju.. Blir till att sätta sig och planera.

Linne: Långt, grått från Gina Tricot
Kofta: Vila, bubbleroom.se
Tajts: Bikbok

Början av veckan..

Veckor när dagarna flyger iväg är på ett sätt det bästa jag vet. När man inte sitter ner och funderar så mycket. Utan allt bara flyter på. Helt på ett positivt sätt, med massa skoj såklart.. Jobbet i måndags gick bra, verkar dock ha blivit en miss i kommunikationen, då de jag skulle jobba med inte verkade helt beredda på att jag var novis.. Menmen, fick en myclet hjälp och lärde mig massor bara under de första timmarna. Tror det kommer bli jättebra det här:-)

Igår var det redovisning av vårt idédokument. Det gick bra, liksom den efterföljande postersessionen med mingel.. Här hade vi dock verkligen tagit handledaren på orden och inte gjort mer än att typ skriva ut vår powerpoint. Till skillnad från vissa andra som gått all in.. Jaja, tycker ändå att vår idé var bäst;-)

Efter skolan blev det en impulsfika med min kära subgrupp..
Såå mysigt, latte och kanelbulle på Café Brunius. Var ju tvungna att uppdatera varandra om vad som hänt under jul och nyår, plus prata skola såklart. Nu när vi byter grupper och ska bli mer ämnesinriktade kommer vi ju inte läsa tillsammans så mycket. Ergo, mer krävs från oss och mer umgänge på fritiden.. Inte mig emot:-) På fredag har vi planerat fika och nästa vecka blir det opera med middag hos mig innan. Ljuva liv!

Hemma igen..

Jag är så trött!!! Anlände hemmet 5.15 imorse, upp tre timmar senare efter orolig slummer. Busy dag idag, först möte med B4, planering av morgondagens presentation. Och sedan: första dagen på nya jobbet!! Wiiee! Riktigt glad och spänd inför detta! Hoppas på att glädjen och nervositeten ska kunna hålla min trötthet borta något..

Helgen bestod av en satans massa bilåkande och två riktigt dåliga matcher:-( Var arg som bara den efter söndagens match, att vi bara kan med att vika ner oss sådär. Fy och usch!!! Menmen, finns inget annat att göra än att ladda om och titta framåt mot nästa helg. Hoppas på bättre spel och mer killerinstinkt då:-)

Nu blir det lunch, sedan promenad ner till Revingegatan där bilen är parkerad. Detta beroende på att det är typ det enda stället i Lund som jag med säkerhet vet att det inte kostar skjortan att stå på. Blir nästan lite nostalgisk... Mina gamla hoods ju!

Let´s go!

Sitter här all by myself, i köket denna tidiga morgon. Strax dags att bege sig norrut, har iaf lyckats tigga skjuts av föräldrarna bort till Betania. Skönt att slippa gå, med all jädrans packning. Det blev en del. Har laddat upp med färdstimulans i form av iPad med film, Nintendo och bok.. Ifall de andra skulle vara tråkiga;-)

Skumt att vi ska spela match ikväll, men börjar samtidigt kännas lite spännande..
Känns som jag laddat upp bra, snabbhetsträning i onsdags(detta trots att jag var trött och inte så snabb:-() och sedan vila efter det. Stränga order från coachen, fick inte ens jobba igår. Okej med mig!


Laddar...


Fredag 7/1-2011

Fredag!!! Har jobbat tre dagar i rad nu, idag blir det dock skola. Handledning 9-10, sedan ska jag plugga med gruppen. Hoppas på att kunna prestera underverk. Börjar se slutet på detta arbete nu, vilket är gudomligt skönt. Grupparbete över jul var ingen hit:-p

Efter skolan blir det nagelfix, har längtat efter det sedan i söndags när jag knäckte pekfingernageln.
Isch! Stod och bollade och träffade fel. Men idag så! I övrigt står en lugn kväll på agendan, mys med Jacob. Har börjat kolla på Sopranos tillsammans, blir nog så att vi river av något avsnitt ikväll. Tycker än så länge att det är riktigt bra, är dock inte helt förtjust i de blodiga scenerna.. Menmen, gäller att passa på att mysa, för imorgon drar laget ut på äventyr. Tierp och Jomala ska besökas, hoppas på bra spel och mycket skoj:-)

Linne:
Långt svart från Gina Tricot
Tröja: NY!
Reafynd från H&M Divided. Inhandlad dagarna innan julafton..
Tajts: Gamla trotjänarna från Vila
Ute: Jacka: Boomerang, vantar: Accent, halsduk: Gina Tricot och pannband: Monki

My precious..

Måste visa upp min senaste darling. Ja, jag är en shopaholic! Dock ser jag denna som en kombination av födelsedagspresent och investering. Fick presentkort av bröderna, först nu har jag kommit till skott:-) Gått och dragit på det, funderat och tänkt. Slutligen drabbades jag av panik över att den skulle hinna ta slut innan jag fick tummen ur. Men! Nu är den min, invigning sker så fort det blir vår. Nu kommer den inte riktigt till sin rätt känner jag.. Åh, så fin. Perfekta vardagsväskan om ni frågar mig. Från Åhléns, 895 kronor..

Tisdag 4/1-2011

Det snöade igen inatt. Jacob bad mig vara beredd in case of att han inte skulle få ut bilen.. Jag stod oroligt i fönstret och tittade snett ner på gatan...och fick till min lättnad se honom glida iväg. Puuh! Sk strax bege mig iväg mot jobb, steg upp tidigt idag så har hunnit plugga lite. Bra! Har en rörläggare på besök, renoveringen av badrummet är nu inne på fjärde veckan, tror jag.. Har tappat räkningen. Börjar dock se ljuset i tunneln, snart bara duschväggar och ett skåp som ska upp. Längtar!

Så här ser jag ut idag, körde på något som inte blir för varmt på jobb samtidigt som det kan tänkas fungera ikväll..


Klänning: H&M Divided Black
Kofta: NY! By Corpus, Urban Outfitters i Köpenhamn
Tajts: Glansiga från Bikbok
Ute: Jacka från Boomerang, pannband från Monki, vantar från Accent, halsduk från Gina Tricot och stövlar från Bianco.

Måndag i backspegeln...

Riktigt nöjd med inledande dagen på veckan. Mötte grupp B4 på Sol vid nio, klockan 11 var vi klara. Korta effektiva pass, precis min melodi:-) Tillbaka till Malmö, snabb lunch och därefter gym på Friskis. Som det btw nog var sista gången jag var på. Blev så sur! Mitt gymkort går ut i slutet av januari, då jag köpt ett årskort. Trots detta kommer jag inte få träna där om jag inte betala 2011 års medlemsavgift. Som är på 200 kronor och då gäller året ut. Då mitt gymkort bara gäller en månad, och jag redan betalt för vad jag trodde var ett års medlemsavgift så är jag pissed!!! De blåser mig på en månad och vill chockhöja min avgift. Så faan heller!! Lutar åt att det blir kort på Athleticum i fortsättningen, min kontakt fixar;-) Viktigt för vår satsning!

Menmen, i övrigt en bra dag. Minh
kom på besök och blev bjuden på middag. Det minsta jag kunde göra för min PT;-) Promenad till tennishallen där jag och Petra körde ett volleybollpass tillsammans med herrarna. Sjukt kuul! Längesen jag hade så roligt på en träning:-D Tål helt klart att göras om.

Idag har jag fått stränga order att vila..
. Så är väl bara att lyda antar jag. Ska jobba på Mobilia 10-16, därefter blir det snabbpromenad hem för att hoppa i bilen och åka till Anderslöv. Middag hos mormor med halva släkten. Lutfisk, yummie!

Söndag, dagen innan allt..


Så här ser jag ut idag, kasst ljus jag vet..

Långt svart linne: Gina Tricot
Tröja: NY! Rut mfl, reafynd från Nelly
Tajts: NYA! Riktiga glansiga från Bikbok, även där reafynd
Strumpor: Tjocka och gosiga från H&M

Kände så fort raketerna smällt att det ju vore totalt omöjligt att börja sitt nya liv mitt i helgen. Det får alltså bestå fram tills på måndag, som ju är imorgon. Så igår och idag lever jag livets glada dagar:-) Dagen idag har inletts med brunch på StKnuts torg. Vår favorit, så längesen vi var där nu. Jacob körde på klassiskt frukostpaket, medan jag beställde räkbaguett, latte och årets första semla! En minivariant, helt lovely. Gottgott, slappande och tidningsläsande, perfekt start. Lyckades därefter få med mig babe på en liten promenad, skönt med frisk luft.. Nu är vi hemma, jag varvar plugg med bloggläsande och Jacob leker med min julklapp. Han är helt beroende;-)

Nyårsafton i bilder


Det var kallt och jäkligt blåsigt ute i Åkarp. Menmen, det är ju bara nyår en gång om året;-) Spana in vilken champagneflaska min kille investerat i. Ingen vaskning här inte.


Det finns nog inget som slår hemmafest. Härligt när folk går all in för matlagningen och ser det som en tävling. Då blir det bra:-) Getostkräm, valnötter, röd- och polkabeta till förrätt, grillad tonfisk med sötpotatis till huvudrätt och cheesecake med rårörda hallon till efterrätt. Mums! Och ostbricka, icke att förglömma;-) Och sedan, fyrverkerier, skumpa, konversation och dans i vardagsrummet.
GOTT NYTT ÅR!!!


Årets första outfit

Så här har jag sett ut idag. Hela dagen. Dock har inte jackan varit på, endast när vi skulle iväg och köpa pizza, läsk och chips. Detta får nog anses vara vinterns bästa köp, velourmjukisdress från H&M. I love it! Mjuka, sköna och bekväma plagg kommer vara ett genomgående tema för 2011, det känner jag på mig. Har tidigare haft någon typ av tvångstanke om att jag iaf någon gång i veckan borde ha på mig "ordentliga" plagg, typ jeans. Men! Det måste jag ju inte alls, det bestämmer jag ju själv! Om jag vill ha tajts och sköna kläder varje dag, då får jag ju det. Man kan ju vara tjusig och "ordentlig" ändå..

2011

Vid kvart i tolv inatt kände jag mig fortfarande inte redo för ett nytt år.. Men när jag sedan stod där ute, drack skumpa och tittade på raketer...ja, då fick det väl gå. Finns ju inte så mycket att göra än att acceptera ochg försöka göra det här året så bra som möjligt.

2010 avslutades fint med middag och fest ute i Åkarp hos Hampus och Elin.
Nytt, stort hus! Vuxet värre! Supergod mat och mycket dricka. Trevliga vänner. Precis som en fest ska vara. Vi var hemma vid sex och gick upp vid halv två. 2011s första dag ska vara så lugn och onyttig som möjligt. För sen! Sen ska det nya livet påbörjas;-) Får väl se hur det går. Senhösten och vintern har varit bra, nu fortsätter jag i samma spår. Så får vi se var det slutar.. Idag är det iaf svullande som står på schemat!

RSS 2.0