Fredagsmys

Oh, idag har varit en riktig trevlig dag. Det behövdes efter en vecka full av sjukdom, orkeslöshet och snor. Är förvisso fortfarande hostig, men det går åt rätt håll i alla fall. Inledde denna dag med att fara till Lund, där jag klockan 10 hade tid hos min kära frisör på Headline. Ljusa slingor och klippning, härligt! Nu är jag redo för våren. Älskar att gå till frissan, känns så lyxigt att sitta och bli ompysslad i några timmar...schamponerad och masserad, I love it! Och sen luktar håret underbart och man känner sig så fin:)

Min tanke var att sedan åka hem...
Jag kom till Malmö, men bestämde mig sedan för att gå i affärer ett tag istället för att dra hem. Skulle ju ändå möta upp Biffen, och tillsammans med henne möta PernillaCentralen.

Så gick runt och spanade lite...men hittade inget:(
Tror det kan bero på att jag för tillfället är ganska nöjd med min garderob, jag hittar fina saker att ha på mig varje dag.. Lär bero på rensningen jag gjorde i samband med flytten, nu finns bara sånt jag vill ta på kvar. Nice!


Klockan 15 hämtade vi Pernilla, och drog till Wayne´s coffee. Stor latte, scones med sylt och kladdkaka med grädde...sen höll jag på att kräkas;) Haha! Åh, vad trevligt det var!! Snackade massor...om volleyboll såklart! Till hösten blir hon vår, lilla Pernilla! Hurray!! Hon kommer passa sjukt bra i laget:)

Flunsan...

I söndags hände det som inte fick hända...jag blev sjuk!! Frös som en gris trots att jag satt inomhus, inlindad i min tjocka vinterjacka. Men efter att ha intagit en Panodil, en Alvedon och en Ipren så bestämde jag mig för att ändå spela i matchen mot Jönköping. Ville ju inte se en repris på Engelholmsmatchen, brr. Och tur var väl det, för vi vann!!! Hurray! Och med 3-0 till på köpet. Vi var så värda det, särskilt med tanke på att vi redan dagen innan spelat bra...men då tyvärr ändå förlorat med 3-1 mot Ljungby. Vars tränare btw nog inte har alla höns hemma. När vi mötte dem hemma senast så skämde han ut både sig och sitt lag, och i lördags kastade han sin penna i golvet så att den gick i tusen bitar. Skum typ.

Men i alla fall, i söndags vann vi!
Därför kändes det ändå värt att jag efter hemkomsten fick bädda ner mig...med frossa och feber. Usch, sov sjukt dåligt och vaknade lika sjuk på måndan. Superhosta och temperaturskillnader som håller i sig även idag. Ena stunden fryser jag, nästa svettas jag. Skulle egentligen jobbat idag, men det blev till att ringa sig sjuk. Sitter istället i soffan tillsammans med mitt täcke och en kopp kaffe och läser En midsommarnattsdröm av Shakespeare. Ska nog strax ta en dusch, då jag är ofräsch som få:p

TGIF!

Fredag!! I love fredag! Och idag har jag jobbat igen...8-14. Kändes lagom. Efteråt åkte jag och handlade mat på Netto. Skulle egentligen bara handla matsäck till morgondagen...men fanns massa billigt och gott, så det blev lite mer. Sen åkte jag hem och åt pölse..mums!!

Hade extrainsatt träning idag också, tränade armsving. Det kan man aldrig göra för mycket, fick en del bra tips. Jessa är bäst! Imorgon ska vi rocka Ljungby, mohaha! Är sjukt på g, känner mig fortfarande inspirerad av Norsjös nummer 8(det enda nummer man kan inspireras av, haha!)

Annars har jag inte åstadkommit så mycket idag...inte pluggat alls faktiskt
. Illa!! Ska ta med mig lite böcker nu under helgen,vette katten om jag kommer få nåt läst iofs. Men det är värt ett försök:)

Blommigt, flickigt och sött...

En kund kom fram till mig idag och frågade om vi fått in några vårkläder...
Klart vi har det! I klädbutikerna ligger man alltid en säsong före. I somras när jag jobbade i Trelleborg stod jag och packade upp mössor och halsdukar.

Men är det verkligen vår redan? Kände något som liknade vårkänslor i förmiddags när jag var ute och cyklade. Men ännu är det ju ganska kallt. Och vi har ju inte haft någon snö än. Det brukar ju komma precis när man tror att våren är här...lurad! Nä, jag väntar nog med att klä mig lätt. Men! När det väl är dags skule jag gärna dra på något som liknar den här koftan. Sjukt söt, passar både till jeans, kjol eller över en klänning. Kommer från TopShop, som jag egentligen är sådär förtjust i...tycker deras kläder är för dyra i förhållande till vad man får. Men jag gillar blommigt, det är fint!

Torsdag

Redan torsdag..och om en timme ska jag sticka iväg och jobba. Känns lite tungt, är inte alls sugen:( Men det brukar lösa sig och bli bra när jag väl är där. Ska för första gången jobba på Gustav, dvs Hansa. Jeez, det är ju sjukt stort! Jag kommer inte hitta alls!! Ojojoj!

Jobbar till kvart över sju ikväll och sedan börjar jag igen imorgon klockan åtta.
Puuh! Menmen, ska man jobba kan man lika väl göra det ordentligt.

Onsdag

Fanfanfan...åkte iväg till skolan extra tidigt för att hinna läsa en bok som jag inte fått tag på. Finns ju ett referensexemplar på skolans bibliotek. Tror ni inte att en av mina klasskamrater hann få tag i boken före mig..? Gaah!! Lätt frustrerande! Nu får jag stanna kvar och läsa efter föreläsningen istället, känns sådär kul med tanke på att det är massa nytt att läsa till måndag. Grr, måste få tag på den där boken, detta funkar inte.. Sitter här och muttrar vid en dator i biblioteket för tillfället, börjar kvaret över tio. Hm, kanske skulle gå och köpa en kaffe...för att lugna mina upprörda nerver;)

Min tanke var att jag skulle träna på Gerda idag efter föreläsningen
. Men min vänsterfot svullnade upp igår efter löprundan:( Det har hänt förut så jag är inte så orolig...men det gör lite ont. Känns bäst att vila inför volleybollträningen ikväll...för den tänker jag inte missa!

Tisdag med plugg...

Ojojoj, vilken trist dag jag haft idag...om man tänker på det. Gick upp vid halv tio, och har sedan spenderat nästintill hela dagen sittandes i soffan. Har lästlästläst, pluggatpluggatpluggat. Hade introduktion igår, och är redan igång. Pust, det kommer bli en massa läsning under denna kurs. Lånade säkert 20 böcker igår, och då fick jag ändå inte tag på alla. Suck!! Menmen, nu är jag igång med min utbildning, kan äntligen svara kort och koncist när folk frågar vad jag pluggar till.. Hurray!!

Har faktiskt gjort en sak till idag. Emelie
ringde och undrade om vi skulle ut och springa. Lät bra tyckte jag.. Två löprundor på två dagar, jag är nöjd. Göttar i nuläget ner mig i soffan tillsammans med babe, datorn och en påse godis.. Käkade supergod middag innan, babe är bäst på mat! Och en massa annat;)

Fredagkväll i Lund

Hade en supertrevlig kväll i fredags...först middag hemma hos Tove tillsammans med henne, Emelie och Linn.. Massor med tjejsnack, pastasallad, chips, dippa och såklart alkohol! Wohoo!! Lyssnade på schlager och rockade.




Sen drog vi till Helsingkrona..
fick promenera en bit från bussen, eftersom Tove trodde att hon visste var vi skulle av.... Men det visste hon inte;) Menmen, vi kom fram till slut och kom in direkt. Lite dåligt med schlager, sjukt att dj:n inte fattar att det är det folk vill höra när de är där.. Men efter att Tove sagt till blev det bättre, you go girl!




Jag hade såklart glömt min kamera hemma:( Typiskt, när den väl behövs.. Men Tove var duktigare, eller är det dina bilder Biffen? Har i alla fall snott dem från din blogg, hoppas det var okej;)

Fredag


Kanske inte världens bästa bild, men den är i alla tagen av mig. Var tvungen att gå ut från stugan uppe på Mösseberg och föreviga vår vackra utsikt. Problemet vara bara att det var så satans kallt, så mina händer skakade okontrollerat. Men detta var vad vi såg under vår semester. Mycket vackert!

Idag är det fredag...alltid kul:)
Ska ut på en runda i Pildammsparken med lilleBiff, måste ju i alla fall försöka motverka kvällens okontrollerade intag. För det lär det bli;P Sen blir det supasupa och dansadansa på Helsingkrona. Schlagernatt!!! I love it! Var så sjukt längesen jag dansade vilt till sjukt skön musik! Hurray!

Imorgon ska jag jobba...spännande att se hur det ska gå. Börjar inte förrän klockan ett, så vågar chansa med att gå ut. Jobbar inte så länge heller, bara til kvart över fem. Puuh, bara fyra timmar säger jag...får se vad jag säger när jag står och spyr i provhytten imorgon, haha!!

Torsdag

Ibland förvånar jag mig själv.. I måndags och tisdags var jag sjukt stressad över hemtentan, trodde aldrig den skulle bli kvar. Jacob skällde på mig:p och allt var jobbigt. Nu är jag klar!!! Känns lite för bra för att vara sant:)

Så, nu är jag alltså ledig
. Hm, vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Har varit på Ica och hämtat två paket. Våra planscher har kommit....och mina skor!!! Min julklapp från farmor och farfar. De är så sjukt snygga, och sitter perfekt! Hurray!

Ska dock inte ha på mig dem vid utgången imorrn..känns som det är en lite stor risk att ta när man ska ut och dansa på Helsingkrona!! Wohoo, det går bra nu!! Ledig fram till måndag...gött!

Beach 2009

H&M har fått in en massa fina bikinis. Kanske lite tidigt att tänka på det, speciellt med tanke på att beachformen kanske inte är helt som den ska. Menmen, man kan ju alltid drömma:)
129 kr98kr

129kr98kr
98kr98kr

Nice hair


Åh, typ sån här frisyr vill jag också ha....fast längre. Snedbenan stämmer överens med hur jag vill se ut i alla fall. Än så länge är luggen alltför kort, men vi kämpar på!

Onsdag

Snart ska jag springa till bussen och fara til Lund, sista extrainsatta föreläsningen...om konsten att lyssna. Intressant. Gött att man inte behöver ta med sig några saker, detta innebär att endast träningsväskan behöver följa med.. Efter föreläsningen blir det nämligen GympaStång på Gerda...åh, jag längtar! Känner mig så sugen, och känns bra att jag grundat med mina två löprundor uppe i F-köping..

Ikväll blir det möte med Jessa och sedan volleybollträning, det är ju onsdag!

Fest hos Anders!

I lördags var det partaj hos Anders. Mycket trevligt...här kommer bilder på vår skrattkavalkad.


         

Anders hade en massagestol...lät ju skönt tyckte jag. Visst, det var kanske skönt efteråt...men!! Den misshandlade mig! Den körde över min rygg och försökte döda mig.. Haha!! Tack för en trevlig fest, Anders! Det får vi göra om snart.

Körde repris från nyår på outfiten, guldig klänning och strumpisar från H&M och örhängen från Gina Tricot.

Måndagens

Knäppte en outfitbild i måndags...men sladden låg kvar hemma. Så här är den! Nya koftan på så klart, åh vad fin den är:) Bilden är tagen i pappas och min stuga uppe på Mösseberg. Härlig bastukänsla, stugan hette Åsle 1. Tavlan bakom mig föreställer Åsle tå, såklart!

Klänning: Svart fodral från Gina Tricot
Kofta: NY! 100% ull från Comme des garcons for H&M
Tights: Vila, alltid.
Skor: Uggs. Det var snorkallt i Falköping, och blåste som bara den.

Falköping, dag 2

Har inlett denna dag med ännu en runda på Burma.. Gäller att passa på när rundan börjar nästan precis utanför dörren. Lite mindre is på vägarna, så det gick lättare.. Samtidigt gjorde det att det var möjligt att hålla högre tempo...så flåset ar på topp:)
Idag blir det lunch på stan med pappsen igen, och sedan ska jag möta upp Ylvis för en fika:)Lilla Blå kanske..? Blir lätt så, utbudet i denna stad är inte alltför stort..

Pappa
har precis lärt mig ett knep, om man får ljusa fläckar på mörka kläder. Då ska man dutta kallt kaffe på fläckarna, så syns de inte mer. Detta knep har pappa lärt sig av sin mormor, bar om man har bråttom:)

Det är bara och skriva!

Sitter här på min minisemester och försöker börja skriva lite på hemtentan.. Hittills är det mest strunt, men försöker tänka som en av mina kursare sa: Det är bara och skriva! Man kan ju alltid hoppas på att det blir något bra i slutändan...just nu känns det dock lite tungt. Måste hitta en riktning..suck!

Men måste ju komma igång, har ju redan fått skäll av Jacob:( Men nu finns iaf lite på papper...det värsta jag vet är att öppna ett tomt dokument och bara sitta och glo på det blinkande strecket. Känns som den hånar en...fyra jävla sidor ska produceras! Och här sitter jag och glor på ett blinkande streck...

Ska kolla mer på texten imorgon. Tror jag ska rikta in mig på vilka styrkemarkörer som används för att visa hos vilka författaren har sina sympatier...låter vettigt tycker jag:)

Med utsikt från berget...

På plats i staden med stort F!!! Har iofs varit det sedan typ klockan tolv, men har haft lite annat för mig. Först fick jag återse Frejahallen, ljuva minnen;) Eller kanske inte. Tur att det inte är jag som ska träna där säger jag bara. Det har jag gjort alldeles tillräckligt!


Efter ankomst till stugan på Mösseberg blev det en runda på Burma. Isigt och glatt...men det gick! Gött som fan! Sedan lunch på Lilla Blå med pappsen. Fick till slut äntligen tag på Ylva, så hon kom upp och hälsade på i vår lilla stuga. Vi njöt av utsikten och pratadepratadepratade.. Härligt! Ska ses imorgon också, då blir det fika:)

Nu kollar vi på Guldbaggegalan...mest för att Johan Glans är värd. Han är så skojig, skrattar bara jag ser honom:) Har såklart käkat pizza från Eldorado, Susanne special + godis från Willys.

Minisemester is the shit! (Fast saknar såklart
Jacob...)

Ljusa tankar


Efter att ha läst en massa om krig försöker jag nu lägga om tankebanorna...
För att nu gå till sängs med ljusa, positiva och hoppfulla tankar.

Hemtentan är här!

Gick in för att slökolla mejlen lite..som man ju gör ibland. Och vad skådar mitt öga?? Jo, hemtentan har anlänt! Trodde den skulle komma först imorgon, så det var ju iofs en glad överraskning. Nu hinner jag skriva ut den, alltid lättare att läsa på papper än på datorskärmen tycker jag..


Temat för hemtentan och artikeln den ska bygga på: Konflikten i Israel. Vet inte riktigt vad jag tycker än. Nog för att det är ett aktuellt ämne, men samtidigt är det ett ämne jag försökt hålla lite avstånd från. Man blir ju inte klok på situationen,då det är omöjligt att få en klar och objektiv bild av hur läget egentligen ligger. Samtidigt är det inte det som är målet med hemtentan, jag ska istället granska vad artikelns mål är...och vilken syn den vill få fram. Spännande! Har suttit och läst lite bakgrundsfakta, fick ju ha lite koll tyckte jag. Vet knappt om jag har det nu...menmen, läst har jag iaf gjort! 

Söndagsbrunch

Partaj igår, efter vinst mot Engelholm. Hurray!! 3-1 blev det till slut, helt okej trots vissa konstigheter. Kändes skumt att vara tilbaka på banan igen..men samtidigt fantastiskt kul så klart. Födelsedagsfest hos Anders, blev som väntat reunion med gamla postare. Zandra var tyvärr sjuk, men Pernilla, Emma och Martin var där. Martin är en sjuk människa, skrattade så jag höll på att dö!! Sanslösa historier och infall. Haha!! Eftersom jag sedan gamla erfarenheter vet att dessa människor aldrig har vett att sluta supa så gick jag min egen väg och körde stenhårt på vatten från klockan tolv. Vilket ledde till att jag idag mår prima. Bra beslut. Var hemma vid halv tre typ.


(Denna fina poster ska pryda vårt kök. Från allposters.com)
Idag har jag, babe och Biff varit och brunchat. Mycket trevligt, räkbaguette, juice, kaffe och chokladboll - för 55 spänn. Tål att bli en tradition, även för en fattig student:)

Ikväll far jag hem till föräldrarna..och imorgon bär det av till Falköping. Ska köra bil, hänga med pappsen, springa Burma uppe på Mösseberg, träffa min lilla Ylva och bara njuta av att vara tillbaka i min gymnasiestad.. Ska försöka hinna med en pizza från Eldorado också..känns som ett måste:) Trevligt, med en liten minisemester. Fast datorn hänger med, imorgon klockan 12 får vi ut hemtentan.. Uhu!! Ska försöka börja jobba lite med den redan imorgon, annars blir det stenhårda studier på onsdag..

Fynd...

Jag jobbade btw igår...Triangeln hade den äran från 9.45-18. Kändes bra, med tanke på alla sms jag missat dagen innan. Min tanke var att inte shoppa något...men det gick ju åt helsicke som det brukar..haha! Men vad gör man när där hänger en ursnygg kofta från Comme des garcons for H&M...nedsatt från 598:- till 98:-!!! Seriöst?! Jag kunde inte låta bli:) Vinröd med vita prickar i 100% ull, tunn och fin.. Jag älskar den redan. Har ju bara grå och svarta koftor i min garderob för tillfället...den här kommer liva upp:) Älskar lovely reafynd, jag blir liksom lycklig ända in i själen.. Låter kanske sjukt, men jag gick runt och mös hela dagen igår, efter inköpet;P
 
Av bara
farten köpte jag två superfina trosor också...känner att jag vill börja byta ut i underklädeslådan. Så nu blir det två in, två ut. Kan behövas ibland.
 

Back to school!

Fredag idag..och tillbaka till skolan. Satte mig på bussen från Karlskronaplan 07.26. Puuh! Men nu har jag pendlat en dag...och måste säga att det funkar, tog typ totalt en halvtimme. Och det var med lite väntetid på centralen. Två föreläsningar idag, först redovisning med praktiska retoriken och sedan analys och argumentation. Nu är det bara hemtentan kvar, den känns dock tung. Menmen, det ska nog gå det med. Sedan har jag en helg ledig innan svenskan drar igång.

Som vanligt på lunchen så drog vi ut och käkade:)
Dock har ingen nation dragit igång än, illa! Så fick bli Greken istället...riktigt gott denna gång måste jag säga. Jag åt koukouliko...svårt att uttala, jag vet;) Det var typ kyckling med harricot verts. Mums!

Kändes så konstigt att träffa alla igen...för att sedan inte träffa dem mer:(
Eller, jo vissa lär jag väl träffa...men inte lika ofta. Trist, jag har gillat min klass riktigt mycket. Hoppas den nästa också blir bra.. En jag kommer sakna riktigt mycket är Linnea, min lilla norrlänning som far tillbaka till snön på söndag... Håller tummarna för att hon kommer in i Linköping nu:)

Onsdag

Jag gick upp för en timme sedan... Märks verkligen att jag är lite sjuk, då jag inte kan få nog av sömn. Sovasovasova!! Trist bara att jag missade tre jobbsms, varav ett faktiskt hade funkat idag.. Attans! Samtidigt känner jag mig inte superjobbsugen, inte kul att stå och hosta på kunderna och behöva springa iväg och snyta sig hela tiden.. Inte bästa förutsättningarna för god service kanske:P

Så idag blir alltså återigen en skön och soft hemmadag..
I alla fall fram till ikväll, då är det träning!! Wohoo! Hur det nu går ihop med det jag tidigare skrev... Jaja, ska i alla fall dit och träffa tjejerna, sen får vi se hur mycket träning jag orkar. Skulle behöva träna, börjar känna mig deppig för att jag rört så lite på mig på sista tiden:( Vi har ju match på lördag också, måste vara med då!!

Igår var jag och Jacob och titade på handboll på Malmö Arena..
Imponerande bygge och särskilt andra matchen var kul.. Då spelade ju Sverige...och vann dessutom!! Hurray!

Natti natti


Nu är det alldeles snart dags att krypa till kojs.
När jag var liten sa alltid mamma att sömn är det bästa när man är snuvig och sjuk. Då tyckte jag det lät supertrist...nu tycker jag det låter ganska bra.
Ska sova på luftmadrass, inte lika flott som hemma i sängen hos Jacob...men vad gör man inte för en myskväll hemma hos mamma och pappa.
Sällskap lär jag nog få i vilket fall. Om jag inte känner Kvick och Acke alldeles fel.

Sjukling

Tur att ljuset är sparsamt i hallen så man inte ser min vackert lysande näsa.. Röd och fnasig, jag känner mig het idag. Var i vilket fall som tvungen att klä på mig inför promenaden jag var ute på innan. Var riktigt skönt att komma ut i solen, trots att det var så kallt. Efter utfört uppdrag på Ica promenerade jag vidare till Willys...där jag handlade lite smått och gott. Hade sällskap av Jacobs Ipod, nyladdad med Silverkronan av Anna Jansson.
Dagens:
Tröja: Supersoft och skön favorit från H&M Modern classics
Jeans: Favoriterna från Lee. Raka och softa
Skor: Uggs såklart. Det enda som funkar i denna kyla. Plus att de är så sjukt sköna:)

Nu ska jag ställa mig och laga mat till min man som snart kommer hem från arbetet. Suck, vilken kvinna jag är. Vid fyra kommer lille papi och hämtar mig...ska med hem på besök till Svedala. Stannar över natten, säkrast att hålla sig borta när babe ska ha grabbkväll:P Hoppas på att lillebror Erik kan hjälpa mig att fixa Office till min omformaterade dator...

Questions...


Vilken årstid tycker du bäst om?
Sommar
Brukar du sjunga i duschen? Ja, högt och vackert. Har dock dragit ner på det lite sedan jag blev sambo. Vill ju inte skrämma iväg honom..
Vilken sport tycker du är roligast att se på tv? Volleyboll såklart! Alltid roligast. Annars tycker jag att handboll är kul också..och fotboll funkar väl;)
Vad skulle du göra om du vann en miljon kronor? Svimma...
Vad är det bästa med julafton? Julefriden, julematen, juleljusen och julklapparna.
Vad får dig att slappna av? En eftermiddagslur på älsklingens arm.. Mm, mys!
Tänker du ofta på sex? Det händer väl...;)
Är du mörkrädd? Nej, det kan jag inte påstå..
När går du upp ur sängen en typisk helgmorgon? Vid tio-elva kanske. Fast de senaste dagarna har det blivit senare. Jacob har dålig inverkan på mig, haha!
På vem/vad avreagerar du oftast din ilska? Jacob....han är ju närmst. Förlåt mig min stackars älskling...
Tycker du rökning/snusning borde förbjudas i lagen? Rökning ja, snusning nej. Det senare påverkar inte andra negativt i samma utsträckning. Sen att vissa borde dra ner lite även på snusandet är en annan femma...
Bor du utomlands? Nej
Hur länge varade ditt längsta förhållande? 4 år
Bråkar du och dina syskon ofta? Nej, inte så ofta längre.. Betydligt mer under tiden jag bodde hemma. Uhu, aldrig mer!
Läser du ofta böcker? När jag är ledig från skolan läser jag massor, men under terminerna finns det tyvärr ofta ingen tid. Sorgligt men sant. Håller för tilfället på med Trofésamlaren av Björn Hellberg. Har inte kommit så långt, men so far verkar den vara bra.
Vad föredrar du för sorts filmer? Romantiska komedier, Love Actually är min absoluta favorit!
Vad slösar du mest pengar på? Kläder...
Vill du gifta dig? Ja
Vilka tvprogram som går just nu har du fastnat för? Design Simon och Tomas
Vilka husdjur har du haft innan? När jag var liten hade vi fiskar och sedan kaniner. Nu har familjen två hundar.
Var badar du helst? I Medelhavet. Till exempel vid mitt och Emelies smultronställe på Cypern...
Vad dricker du för alkohol? Cider
Vilka språk kan du? Svenska, engelska och italienska
Gillar du att dansa? Ja, fast jag ska helst vara lite full.. Det brukar gå bäst då;)
Vad har du för klädstil? Soft och sportig
Vad tycker du om rökförbudet på krogen? Jättebra...fast nu luktar det fis och svett istället. Det är väl i och för sig inte riktigt lika hälsovådligt så får väl stå ut.
Hur vig är du? Som ett kylskåp ungefär..
Vad dricker du helst när du är törstig? Då är det vatten som gäller, helst med bubblor.
Vilken är din favoritglass? Italiensk jordgubbsglass:)
Vilket kaffe sörplar du helst? En stor latte
Vill du gå ner i vikt? Ja, litta
Vad äter du helst när du ser på film? Godis, en masse
Lever dina föräldrar tillsammans? Ja
Har du tandläkarskräck? Nej
Är du en morgon eller kvällsmänniska? Kväll skulle jag tro...har ett förfärligt morgonhumör. Men gillar samtidigt tanken på att gå upp tidigt och få en massa saker gjorda.
Var är du född? På Trelleborgs BB

Måndag


Det är svinkallt här i Malmö idag...man kan knappt tro att vi är i Skåne. Fast någon snö har vi förstås inte. Btw, hur kan jag veta att det är kallt? Jag har ju inte varit ute alls idag...men jag ska alldeles strax.. Uhu, jag bävar! Det ser sjukt kallt ut.

Och igårkväll innan vi for iväg på middag hos mormor så var jag och babe ute en runda med vovvarna.
Gaah, det var så sjukt jävla kallt!! Stackars oss. Jacob filosoferade över hur smart hundar är konstruerade, de jar ju alltid lika mycket/lite kläder hur varmt eller kallt det än är. Fascinerande!

Ska strax iväg en runda till Ica...har fått ett paket från LaRedoute. Hm, spännande..har faktiskt inte riktigt koll på vad som kan tänkas vara i...

Förkyld:(

Usch, i förrgår slog en superförkylning till. Är supersnuvig, snurrig i skallen...och det känns som jag snyter ut hjärnan. Buhu!

Det måste gå över till på onsdag, då börjar ju träningen igen. Ska bli så skoj att träffa alla igen...och på lördag är det match. Snabba ryck alltså. Vi möter Engelholm hemma, denna gång ska jag vara med och de ska få pisk! Mohaha!!!

Idag är jag hemma och är ledig
. Fick en liten mejlpåminnelse om att skolan faktiskt existerar och att det börjar igen på fredag.. Jeez, måste nog ta tag i det...typ idag kanske. Om jag orkar... Blir så lätt att man drar på det, men det måste ju göras. Men först blir det frulle...gick upp vid halv åtta när Jacob gick till jobbet, men har inte pallat fixa nåt än. Kaffe!

Fredag...?

Seriöst, det är fredag idag! Jag älskar fredagar...men det känns ju som måndag. Hm, skumt. Jaja, det är i alla fall skumt på ett trevligt sätt:) Heelg! Har jobbat idag, på Mobilia igen. Gillar det stället:) Jobbade från 9-15, sen shoppade jag lite grejer till hemmet och cyklade hem. Pappa kom på besök och satte upp vår sänglampa och tre tavlor. Min pappa är så duktig:) Tur jag har honom. Sen kom min lilla Biffisöt på middag....typ tusen år sedan vi sågs. Vi pratade om allt och inget och joinade sedan Jacob i soffan framför filmen Dodgeball. Kanske ingen högkvalitativ underhållning, men det dög.

Imorgon blir det tvättedag, och en tur till polska marknaden med Emelie.

Nyår!

 Börjar så sakteliga komma tillbaka till verkligheten. Nykter var jag verkligen inte detta nyår. Herre min gud vad packad jag var.. Men kul var det i alla fall:) Var på plats uppe vid LTH, Maskintekniks festlokal. Kristina, hennes bröder och hennes kille hade ordnat det så fint. Och maten!! Den var supergood! Mums! Lyxig skagentoast, oxfilé med potatisbullar och tårta!! Jag var både full av mat och sprit, haha!!
       
Kände inte massor av folk direkt...men ibland räcker det att känna Hampus. Kolla bara första lilla bilden:) Hahaha! Jag döör!

Igår, det vill säga nyårsdagen gjorde vi ingenting. Prövningen för dagen bestod i att gå och köpa kebab...jobbigt!! Vi kollade i alla film...Dumpad. Den var bra.

RSS 2.0