Danmark by day.

Köpenhamn igår. Trodde först att vi inte skulle komma iväg alls, tåget var försenat och sedan stod vi still i typ en halvtimme pga ett signalfel:-p Menmen, tur att vi hade gott om tid. Synd om alla dem soom pendlar till sina jobb när det är så här... Hörde många telefonsamtal där folk förklarade och sa att de skulle snabba sig allt de kunde.

Menmen, vi kom fram till slut och inledde med lunch.
Riktigt mysig restaurang, belägen på Ströget men helt okej priser ändå. Sedan gick vi i en massa affärer, skor till babe var målet. Detta var även hela anledingen till att vi överhuvudtaget åkte till Köpenhamn. Jacob hade nämligen kollat "alla" affärer i hela Malmö och hela internet utan resultat;-) Men i Köpenhamn finns allt, och babe hittade till slut ett par skor! På Zara, det finns ju inte i Malmö, haha!! Själv shoppade jag också lite, bland annat en svart kofta, glittriga festskor, en svart stickad tröja och ett par svarta converse till halva priset! Wohoo! Fikade på Baresso som var belägen i en bokaffär, cappuccino och ljuvlig morotskaka.. Mums!

På kvällen blev det linssoppa, vörtbröd med skinka och slutligen kaffe med torkad mango till.
Kollade på Änglagård, den första filmen. Som jag aldrig sett! Skam! Men nu så! Ganska bra, lite kul att man typ kände igen alla skådespelarna..

ANNANDAG JUL

Jobbat hela dagen... Det gör lite ont i hjärtat att jag missade julbordet tillsammans med släkten:-( Menmen, allt för att överleva antar jag. Dagen gick faktiskt riktigt fort, trodde jag inte. Nu vet jag inte när jag jobbar nästa gång, vilket känns skönt. Imorgon och på tisdag ska jag iaf vara ledig, mys med mannen står på schemat. Han vill åka till Köpenhamn, men med tanke på att snön i detta nu vräker ner så får det bero till iaf på tisdag. Imorgon blir det istället en tur till Entré...lagom ansträngande;-)

Är fortfarande hemma hos mamma och pappa.
Har tagit en lång och välförtjänt dusch, och sedan smort in mig med en av mina julklappar. Bodybutter från Bodyshop, med citrondoft. Mmm, ljuvligt. Nu känner jag mig babymjuk och gosar runt i min velourdress från H&M:-) Ser ut som en tomte, iaf enligt babe..

Imorgon är det för övrigt tillbaka till verkligheten som gäller. Dags att släpa mig själv och min jultrinda kropp till gymmet. Pratade med Minh innan och han sa att det just denna vecka är läge att lägga på lite extra och verkligen utmana sig själv. Bara att lyda antar jag;-)  


JULDAGEN

Förra året var jag sjukt deppig när jag låg på luftmadrassen hemma hos föräldrarna och julafton var slut. Det var ju liksom över och hade gått så satans snabbt. I år gicki det också fort, men när jag låg där var jag ändå ganska nöjd och glad. Sådär lagom, som man blir efter en trevlig dag och kväll tillsammans med sin lite halvknäppa familj. Innan klapparna delades ut var det ju bara ett måste att bråka och skrika på varandra, lite sådär kärvänligt;-) Fint mitt i allt. Så oss. Fick en massa fina paket, bland annat en ny Kånken(en rööd!!!), bodybutter, presenkort och tidningsprenumeration.. Nice. Roligast var att Erik glömt pappas julklapp hemma, tabbe!


Idag har dagen ägnats åt lugn. Tog morgonrundan med vovvarna, påbyltad till max. Det är kallt i Svedala! Därefter blev det den obligatoriska rundan till outleten, vilket resulterade i ett par nya glansiga tajts. Mina favoriter ser man snart igenom så det var välbehövligt. Fick med mig en påse godis från affären, avnjöt det tillsammans med kaffe och plugg. Jomen, duktig som få;-) Nu ska det bara in i wikin. Har fått lite idéer som iaf jag själv tycker är synnerligen kloka. Får se vad de andra säger.. 

Imorgon är det jobb igen, 9-18.15. Pust!! Ser inte jättemycket framemot det, man får snabbt smak för att vara ledig. Då Jacob har semester måndag och tisdag så planerar även jag för att vara ledig då. Myys! Sen får vi se de andra dagarna, hade behövt plugga en del. Menmen, imorgon är mantrat att tänka på allla pengar jag tjänar;-) Efter jobb återvänder jag till Svedala igen, guld värt med toalett på samma våning som bostaden. Plus att jagt blir så lugn av att vara här, sinnesfrid tror jag visst det kallas... 


JULAFTON!!!

Julafton! Äntligen är den här och jag är ledig. Både från jobb och skola för det har jag bestämt. Är egentligen stressad som attan över skolan och grupparbetet som jag jobbat nada med denna vecka. Menmen, det får tas tag i imorgon. För idag är det ledigt och julefrid som gäller.


Var uppe med tuppen då babe hade en tid i kyrkan att passa. De är ju så religiösa i hans familj;-) Duschade, åt mysig frukost och bytte julklappar. Jag fick ett Nintendo, med Super Mario-spel. Haha, hade nämnt en gång att jag ville ha ett sånt, mest för att det var så fint och rött. Han är så uppmärksam min kille. Sladdade hem till Svedala, nu är jag parkerad här, sköönt! Ska inte lyfta rumpan förrän i övermorgon. Har fått en "morgonpresent" från tomten, härligt att tomten fortfarande tror att jag bor hemma;-) En deckare som låg under granen, alltid lika kul.

Har även köpt en vinterjacka...av Maria. En svartbrun från Boomerang, varm och gosig. Min Sveajacka som jag egentligen ville ha går ju inte att få tag på:*-( Fast nu är jag glad igen, denna är ju hur fin som helst!!

GOD JUL!!!


Fredag

Fredag!! Wohoo, snart är helgen här! Lite ironiskt dock att det bara är idag jag är ledig medan helgen är späckad med jobb och volleyboll. Jobbar 12-18.15 imorgon och på söndag spelar vi sista matchen uppe i Värnamo. Idag har jag en massa att fixa, trots detta fick jag ångest när jag såg att jag missat ett samtal från Mobilia. Fattar inte hur det gick till, mobilen låg typ två meter från mig. Velade länge, men beslutade mig för att inte ringa upp. Det får va så, måste plugga och fixa hemma idag. Plus att jag ska träna med MinhFriskis vid 12.30. Nytt program! Spännande! Tror han tänker utmana mig:-)

Btw, min älskade blingade telefon blev stulen i onsdags:*-(
Gick på toaletten i typ 20 sekunder nere i omklädningsrummet på Heleneholm. Vips så var nån jävel inne och tog min telefon.. Snyft!! Var inne på Telia ugår, fick nytt simkort och satte mig på väntelista på en iPhone4.. Kändes lika bra om jag nu ska vara bunden i två år.

3 ÅR!!!


Igår, förvisso.
Men iaf.
Älskar dig Jacob.


Julsittning med ABM, 10 december

I fredags var jag på sittning med väl valda delar av klassen. De vill säga de med kårleg, förvånansvärt många i vår klass som inte har det. Snåljåpar;-) Menmen, vi hade väldigt trevligt, årets första julbord intogs för min del. Sjukligt gott, trots att jag hetsåt snabbare än jag borde ha gjort. Gott! Började dock kvällen med förfest hemma hos Linnéa, därefter sittning med middag, mellanfest hos Jarle och slutligen dans på Schlagernatt. I vanliga fall min favorit, men nu! Vad har hänt med schlagern?! Upprörande, vi kunde ha befunnit oss på vilken nation som helst. Jaja, trevlig kväll iaf. Jag och Tora vann dessutom en omgång Singstar mot ett par kaxiga killar, wohoo!


Paket, Lucia och en snögubbe..
Det var jultema på sittningen om jag inte sa det;-)


Tora som pepparkaksgumma, Anja som gran, Linnéa som paket och jag som Lucia.


Knökat på mellanfesten i Jarles lilla studentrum..
Helena var liksom Anja utklädd till gran, dock en något yngre;-)


Trött tisdag...

Jag är trött. Vill helst bara sitta hemma, djupt medsjunken i soffan med en stor kopp kaffe. Vidare vill jag vara nyduschad, färdigpluggad, att middagen ska vara lagad, vårt badrum färdigt och mitt konto välfyllt. Suck!

Menmen, i helgen blev vi klara för allsvenskan och idag är jag med i tidningen:-)
Pratade om våra bravader, är för en gångs skull riktigt nöjd med intervjun. Är inte superförtjust i att bli intervjuad, alltid så lätt hänt att saker man säger missförstås och blir konstiga. Men det här gick ju bra.


Jag och Anders...ledarna;-)


Igår fick jag jobb!!!
Hurray! Extrajobb på biblioteket i Hjärup, en fast tid varannan vecka plus att de ringer in vid behov. Wohoo, börjar efter nyår! Ska bli så jäkla kuul!

Fika med momor...

En helg fylld av volleyboll som dessvärre inte gav någon vinst:-( Menmen, 2 poäng fick vi med oss. Illa, men iaf. I fredags jobbade jag lång dag och belönade mig själv med ett par svarta sammetstajts. Yummie, love them! Fick även med mig några klappar hem, känns bra att ha kommit igång.

I söndags efter matchen träffade jag min fina lilla mormor.
Vi firade hennes födelsedag, som egentligen är den 14 februari. Men pga en massa har det inte gått att fixa mitt privata firande av henne förrän nu. Blev en promenad genom stan och långfika på Espresso House. Mormor fick bestämma ställe, hon ville prova ett lite modernare fik än hon var van vid. Hoppas och tror att hon blev nöjd:-) Tänk vad denna egentid kan vara värd. Vi träffas alldeles för sällan, då båda har fullt upp. Och när vi ses är det så gott som alltid tillsammans med resten av familjen. Guld värt att kunna sitta ner tillsammans och prata i lugn och ro i flera timmar. Måste göras om snart!!


Gammal bild på morfar, lilla Karin och mormor

Igår var det skola, sedan gym och slutligen mental träning med laget. Bra sånt där, vi behöver det! Hade även besök av Sydsvenskan igår, fick sagt en massa smart;-) Snart i en tidning nära dig!!!

Säkert!

Igår efter jobb sprang jag till bussen och lyckades mirakulöst ta mig till Lund. Det gick nästan för bra, var inställd på 40km på motorvägen, sladdande bilar mm. Men icke! Bussen rullade iväg före utsatt tid och strax före sju mötte jag upp mina vänner utanför Italia. Sjukligt god och lyxig pizza med kyckling, pesto och tomat, tillsammans med trevliga samtal:-) Lovely! Bra tips på restaurang Tora!

Sedan promenerade jag, Marie och Linnéa ner till Mejeriet där Linnéa styrde hemåt medan vi andra placerade oss i kö. Höll först på att inte komma in, Jacob hade skrivit ut biljetten för litet så att den inte gick att scanna. Men kom in, med varning om att om han i kassan upptäckte att den var kopierad så skulle han leta upp mig.. Haha, lycka till! Iaf, stod nära scenen och njöt i fulla drag. Hon är så sjukt bra, Säkert! Intensiv! Riktigt kul med blandningen av nya och gamla låtar, stod och blev riktigt nostalgisk... Mycket gamla minnen:-) Senast jag såg Säkert!, 1 december 2007..

Onsdag 1 december

Nu är det december!!! = inte så långt kvar till jul! Hurray! Dagen idag är fullspäckad. Ska träffa grupp B4 i skolan 9.15, planen är att färdigställa vår projektplan. Dvs skriva klart analysdelen. Borde inte vara några problem. Ska in senast på fredag, men hade ju inte varit fel att kunna skicka den redan idag:-) Efter plugg blir det hem en snabbis, för att hämta mat, bil och träningsväska. Därefter jobb på Mobilia 15-20.15. Under rasten måste jag ut i kylan och flytta bilen:-p Så jädrans snålt med bara två timmars fri parkering... Menmen, jag ska få jobba!! Och slutligen: träning! Puuh!! Blir trött bara jag ser dagsschemat. Känner mig dock förberedd, fixade mat till idag igårkväll så allt är klart. Nu kickar vi igång den här dagen!

Linne: NYTT! Object
Kofta: H&M Everyday
Tajts:
Jeanstajts från Gina Tricot
Knästrumpor: Naturvita från H&M
Ute: Jacka från MQ, halsduk och ny mösa från Gina Tricot, vantar från Accent och nya stövlar från Bianco(present från babe:-))

RSS 2.0