Jobb, pannkakor och lite shopping

LEDIG!!! Hurray, kändes fantastiskt skönt att kliva ut i solskenet och blåsten efter nio timmar i butiken.. Strosade in på Malmborgs och köpte mjölk, pannkakor och färska hallon och blåbär. Snuskigt dyrt med färdiga pannkakor...men eftersom jag är ensam hemma och inte kunde tänka mig ett värre öde än att behöva göra egna så fick det bli så. Så går det när du lämnar mig ensam hemma babe;-) Lite kul att pannkakorna hette "Berts pannkakor" och hade en tecknad Bert Karlsson på förpackningen.. Fick mig att tänka tillbaka på semestern(som jag längtar tillbaka till så mycket!!!) och särskilt på en av de roligaste kvällarna då en hetsig diskussion ägde rum. Jag lyssnade bara halvt...hade ju en Sex on The Beach att fokusera på;-) Bert och Ny demokrati var inblandad iaf, så mycket minns jag..


Imorgon ska jag och Biff ner till västra hamnen och spana in beach-SM. Hade hoppats på att få se Tora och Camilla, spanar in deras blogg lite då och då...hade varit kul att se dem spela. Men nu meddelade Biffen att T och C dessvärre åkte ut i kvartsfinalen. Attans!! Menmen, hoppas på att få se lite kul spel iaf. Ska träffa Emelie vid tio, hoppas det blir bra väder..
Idde Y/D Jersey Shirt SEK 449, WESC - NELLY.COM92-12 SEK 169, Viveka Bergstrom - NELLY.COM
Spanade in Nellys slutrea...då de även bjöd på fri frakt tom idag. Dessa fina saker döck ner i korgen...tröjklänning från WeSc och guldörhängen från Viveka Bergström. Hittade en rabattkod som jag mig ytterligare 50 spänn rabatt, gillas!! Men nu måste jag verkligen trycka på pausknappen innan jag är helt ruinerad;-) Jobbigt bara när jag börjat känna uppladdningen inför skolan.. Så kul att köpa grejer som man vet att man ska få gå runt och vara fin i medan man lär sig massa kul, haha!!

Lördag 31/7-2010

Baby blev lite besviken när jag sa att jag inte skulle komma upp...så nu har jag lite dåligt samvete. Menmen, tror det kommer bli bra. Dock visade det sig att han inte kommer hem på måndag som jag trodde...han vet inte när han ska komma hem. Nu satte längtan in tusenfalt, men kan ju knappast tvinga hem honom när jag bara jobbar. Suck! Saknar...

Idag står jobb på schemat, lite segt när solen skiner igen.
Piggar upp mig lite med nymålade naglar och reafyndad topp från JC.. Slank in där igår innan jobb och fyndade tre grejer på slutrean:-)

Topp: NY! JC
Byxor: Gamla, älskade chinos från H&M Divided Black som jag stod och strök klockan halv tolv inatt, bara för att kunna ha dem idag:-)
Klocka: Testbild från runns.se
Naglar: Turkost, U Must Have This från H&M
Skor:
Låga, vita converse

Fredag

Redan fredag...jäklar vad dagarna rinner iväg! I tisdags efter jobb susade jag norrut med Sandviken som mål. Tillbringade kvällen, hela onsdagen och torsdagförmiddag där tillsammans med Jacob, Kerstin, Lasse, Milla, Maja och Jolin.. Har lekt trilla-leken tills jag svettades som en gris och fått hålla och snusa på liten bebis. Ååhh, vad fin Jolin är! Nästan så man vill ha en egen;-) Haha, skoja bara Jacob.. Hann även med en löprunda som nästan tog knäcken på mig...inte bra det där med semester:-p På onsdan gjorde jag och Jacob Sölvesborg. Det går ganska snabbt. Babe shoppade loss på MQ medan jag reafyndade ett par vita tygskor från Vagabond...plus bra, låga strumpor från Textillandet(min och Lasses favoritbutik i Sölvesborg;-))

Igår och idag har jag jobbat kväll...och imorgon blir det heldag, 9-18.15.
Pust, får ångest bara jag tänker på det. Menmen, gäller att se pengarna bakom slitet. Och på söndag är jag ju faktiskt ledig och ska få träffa min lilla Biff för första gången på hur länge som helst:-) Hade egentligen tänkt åka upp till Sandviken, men bangar då jag inte pallar.. Ska istället hänga med bästis och spana in beach-SM så pågår för fullt nere i västra hamnen. Ska bli kul:-)

Har under kvällen roat mig med att prata telefon - med mormor, Emelie och Jacob.. Puuh, örat glöder. Har förutom detta även hunnit med att måla mina naglar turkosa... Lite crazy sådär, typ flera månader efter alla andra. Men! Det är först nu jag blivit sugen...när man äntligen fått lite färg:-) Så lacket U Must Have This inhandlades idag...39,50 gick det på.

Mån 26/7-2010

Har senaste stundern glidit runt med minst möjligt med kläder på kroppen, men när vi kom hem till Sverige igen så kändes det lite kallare. Ganska skönt faktiskt, riktigt härligt att kunna ta mer än ett steg utan att svettas;-) Men ville ju ändå visa upp mina bruna ben, så därför fick det bli shorts idag. Nya, btw...inhandlade i Ullared. Hann ju även med ett besök där veckan innan semestern. Shortsen var det nästdyraste jag köpte där...de kostade 99 kronor. Det dyraste var ett par vinterstövlar för 100 kronor:-)

Topp:
H&M Everyday
Shorts: NYA! Ullared
Örhängen: Pärlor från H&M
Körde på höga, vita converse till detta...riktigt snyggt till korta shorts:-)


Going wild!

Min tanke var att denna månad skulle gå i sparandets tecken.. Hittills har det gått sådär, haha! Började med att jag beställde ett par skor igår.. Äntligen ett par låga, vita converse! Från LaRedoute, där man med rabattkod fick 50% på valfri vara. Nice! Får bli födelsedagspresent till mig själv:-) Inte långt kvar nu ju!!


Idag var jag tillbaka på jobb igen. Kändes riktigt bra, dock var jag trött som bara den. Var tvungen att stiga upp klockan 7 imorse för att tvätta, dåligt med tvättider och pallade inte vänta tills på fredag med att bli av med berget från resan. Nu är det fixat och ska bara vikas. Well, efter jobb blev det shopping. Fick med mig lite fina grejer hem...dock ska de testas en gång till innan jag bestämmer mig helt:-P Shoppade även presenter...till Milla och Jolin! Ja, nu har Jolin kommit!!! Eller nu och nu, hon kom den 17 juli. Men då var vi ju inte hemma, så fick träffa henne först igår. Hon var så söööt!!! Jag blev helt tårögd, så fin! Och så liten. Köpte jättefina grejer till båda tjejerna, ska bli kul att få ge dem det på onsdag när jag träffar dem uppe i Sandviken. Beger mig dit direkt efter jobb imorgon, härligt med minisemester...behövligt;-)

En del av Jolins present. Är de inte hur söta som helst. I storlek 10-12, pyttesmå!

Kom hem strax efter fyra...bara typ en timme efter jag slutat.
Det första jag gjorde var att göra en beställning...hos H&M! Haha, I´m sick! Menmen, vissa saker vet jag att de kommer bli svåra att få tag på i butik...och när jag nu har personalrabatt även på nätet så varför inte. Gäller att passa på:-)

Klänning till fyndpris, 49.50!

Fin kofta, på erbjudande, så 49.50 även för den.
Tänkte först ta svart, men tänkte det kunde vara kul med lite variation:-)

Bas, alltid bra. Och fin var den också.

Gäller att hitta de plagg som skriker ens namn..
Typ denna! Rött kan aldrig bli fel.

Om jag ska vara helt ärlig så blev det lite mer grejer än detta..
Men de får bevistas senare.

Konsert 15 juli

Känner att jag måste återge en del från veckan innan Kroatien. Den var totalspäckad och toppades, förutom med avresan till Kroatien, med en konsertkväll på Sofiero. Åkte dit med Sara och några av hennes kompisar och hade en jättetrevlig kväll. Satt på filt ganska nära scenen och hade det bra medan Amanda Jenssen och The Sounds gjorde sitt. Därefter for vi upp och placerade oss nära scen. Kvällens höjdpunkt, The Ark!!! Jäklar vad bra de var!! Vilket drag! Var eld och lågor, hoppade, dansade och sjöng med hela tiden. Underbar kväll! Så värd att endast få sova tre timmar den natten:-) Borde egentligen inte länka till Sydsvenskans recension, då det knappt känns som vi befunnit oss på samma konsert. Menmen, här är den! Läs, och glöm sedan! Han snackar skit, det var fantastiskt!!!


Kroatien

Hemkommen idag...efter en 28 timmars busstur genom Kroatien, Slovenien, Österrike, Tyskland och Danmark. Pust, de 27 timmar som nerresan tog kändes betydligt kortare. Menmen!! Har haft en fantastiskt skön, trevlig och rolig vecka. Varmt som bara den i luften och salt och svalt i havet. Lugnt  och skönt på dagarna och middag och alkohol på kvällarna. Lovely! Enda bristen var att det endast fanns två fläktar på fyra rum...dvs, pust de nätter då fläkten var i ett annat rum. Men det gick.


På en rastplats i Tyskland, framför vår fina buss:-)


Bild tagen i retsyfte för att skicka till de andra som fortfarande befann sig på svettig resa mot ön. Vi kastade oss i plurret så fort vi kom fram, underbart!


Utsikt från vårt palats! Bodde i ett jättefint hus, med ca 50 meter till havet.


Käkade ute alla dagar utom en, då vi grillade fisk hemma.. Hängde en hel del på vår altan, varmt som attan på dagarna och riktigt behaglig på kvällarna. En dag besökte vi Biograd, vilket väl var sådär förutom att jag där åt resans godaste glass:-) I övrigt tillbringades den mesta tiden nere på bryggan, där det även fanns en bar som serverade kaffe och iskall cider närhelst man ville. Fantastiskt!

Fler bilder kommer, då de andra varit betydligt flitigare med sina kameror än vi..
Jag glömde min kamera och Jacob tog med sig sin urladdade. Haha!! Vi fick klara oss med babes mobilkamera. Funkade faktiskt!


Lite pics från helgen

Översta bilderna är från när vi var på restaurang Store Thor...mums!! Jag var iklädd min nya, reafyndade klänning från Gina Tricot. Tog en storlek större än jag brukar ha (pga att min storlek inte fanns) och gillar riktigt mycket att den sitter så skönt lös. Fick lite panik inför Kroatienresan då jag känner att jag endast kommer vilja gå i klänning...lagom långa, så man slipper vara rädd för att visa gumpen:-P Denna är perfekt. Precis som Jacob.


Bild 1: Maten, huvudrätten! Fantastiskt gott!
Bild 2: Blev bjudna på drink och jordnötter innan avfärd till restaurangen. Vi satte oss ute, var ju en riktigt varm kväll.
Bild 3: Baby i den underbara sängen..
Bild 4: Jag, pratandes med mormor, hemma hos Tilla och Pia. Märkte inte när Jacob tog bilden...därav den döda uppsynen;-)

I did it!

JAG KOM IN!!!
Trodde man skulle få ett mejl om att beskedet kommit, men icke.
Tur att jag gick in och kollade på studera.nu:-)
Var så sjukt nervös innan resultatet visades.
Sedan började jag gråta och darra..
Men vaddå, det är ju min framtid det handlar om!
Och nu vet jag vad jag ska bli när jag blir stor!!!

En helg i Ystad

Har haft en fantastisk skön helg i Ystad tillsammans med Jacob. Anlände vid tolv på lördagen, fick i oss lite lunch och därefter var det dags för min ansiktsbehandling. Första gången jag provade på det, kändes bra. Fick lite koll på vilken typ av hy jag har och blev rekommenderad lite produkter.. Köpte faktiskt lite också, fast bara lite. För mycket pengar. Men kändes som jag var lite värd det;-) Ska bli riktigt kul att se om det blir någon skillnad, har bara hört bra saker om Dermalogicas produkter.. Efter behandlingen bubblade vi lite och vid tre var det dags för massage. Jag hade valt aromamassage och fick det med en olja som skulle vara utrensande och uppiggande. Lätt bra, tyckte jag. Sjukt skönt var det iaf.. På kvällen skjutsades vi i taxi in till stan där vi åt en sagolikt god trerättersmiddag på restaurang Store Tor. Var hemma i lagom tid till bronsmatchen...såklart! Hotellets sängar var så sjukligt sköna, jag ville inte lämna sängen. Kändes som att ligga på moln. Att det sedan fanns en fläkt vid fotändan gjorde ju inte saken sämre i hettan.

På söndagen åt vi en lång och härlig frukost nere i matsalen innan vi checkade ut vid elva.
Då kom Tilla och hämtade oss.. Hem till henne och Pia, där även mormor var på besök.. Gick en rundtur i deras hus så Jacob fick se och satte oss sedan på baksidan, i skuggan, och läste och pratade. Fick jättegod lunch med lika god efterrätt. Tiden gick hur snabbt som helst, så sedan var det dags att ta bussen mot Lund. Varm och full var den...mindre kul. Men vi kom fram och hann i god tid till Glorias innan finalen skulle starta. Det är mer än man kunde säga om David och Malena.. Deras tåg från Stockholm var tre timmar försenat, de kom lagom till förlängningen:-P Stackarna!! Dundrade och åskade rejält medan vi kollade på matchen...men slutade lagom tills vi skulle gå efter att ha sett Spanien vinna VM-guld. Kändes kul att kunna säga hejdå till de andra och veta att nästa gång vi ses så är vi i Kroatien:-) Fick sedan skjuts hem av snälla Lasse, då tågen var extremt försenade pga ett datadel orsakat av åskan. Var hemma vid tolv och däckade rejält efter en intensiv och fantastik helg. Tack för julklappen älskling;-)


Igårkväll.

Kvällen igår var toppen! Tuffetåg upp till Helsingborg som gick hur snabbt som helst. Kan bero på att vi pratadepratadepratade hela vägen. Snabbt stopp på 7eleven för proviantering, därefter buss ut till Fredriksdal. Satte oss på en slänt och åt matsäck, njöt av parken och tittade på folk.. Hade varit lite orolig att våra platser typ skulle vara bakom en buske, med tanke på att vi bokade så sent...men de var hur bra som helst. Rolig föreställning, lite olik andra saker jag tidigare sett därifrån, men riktigt kul. De kan sina grejer, skådespelarna. Skrattade riktigt ordentligt fleera gånger. Efteråt promenerade vi till stadsbussen, kutade till tåget...och sedan fick mamma kuta till sin buss också. Tur att hon är en atlet;-) Var hemma typ vid tolv..

Idag jobbar jag kväll, sedan är jag ledig två dagar.
Längtar lite extra då dessa två dagar bla ska spenderas på spa i Ystad:-) Ska bli superskönt!! Men innan dess ska denna dan klaras av.. Löprunda är planerad, i övrigt tar jag det lite som det kommer.

Lite spontant sådär..

Igår, medan vi satt och kollade fotboll, började mamma och jag prata om att vi ju någon gång skulle åka till Fredrikdalsteatern i Helsingborg. Jag har tjatat om det länge...känns som något man ska ha upplevt. Började prata om lämpliga datum och insåg att det enda som fungerade var på torsdag, dvs imorgon. Upp med datorn och kolla biljetter, och vips så hade vi bokat! Haha, så imorgon efter jobb blir det utflykt. Ska bli jättekul:-) Årets föreställning heter Gröna Hissen och förutom Eva Rydberg så är även Johan Ulveson med, bland andra..

Har börjat inse att augusti nog får bli en sparandets månad för mig..
För jeez vad mycket pengar som rullat, rullar och kommer rulla iväg under juli månad.. Teater imorgon, spa till helgen(julklapp från babe, men jag har valt till en ansiktsbehandling), Glorias på söndag, Ullared nästa onsdag, The Ark nästa torsdag och sedan en vecka i Kroatien. Pust, jag kommer bli fattig. Men kul är det iaf;-)

Grillkväll med föräldrarna

I måndags jobbade jag sent, blev kvar i butiken till 22 för att plocka upp varor. Fick upp en massa nytt, riktigt kul. Och igår gick jag in en timme tidigare än vanligt, dvs klockan 8. Puuh, var riktigt seg vid klockan 15, när jag äntligen fick gå hem. Men det är kul på jobb just nu och har varit skönt med några lite lugnare dagar när man kunnat fylla på och ordna i butiken. Kul med lite mer ansvar också:-)

Mådde sådär igår, ont i magen:-(
Valde att hoppa min löprunda, dels pga av det onda men även pga av tidsbrist. Skulle ju ha grillkväll tillsammans med Lasse och Kerstin och mamma och pappa. Svängde in på Mobiliabuketten och köpte en massa fina blommor till vårt hem efter jobb, sedan snabbade jag mig hem för att vika tvätt, baka bröd, röja i lägenheten och göra sallad. Babe var duktig och skötte handlandet.

Hade en supertrevlig kväll:-)
Satt nere på gården och åt det grillade. Förutom kött bjöd vi på sallad, potatissallad, haloumi, nybakat bröd och vitlökssås. Mums!! Då det ju spelades semifinal i fotbollsvm så valde vi att flytta upp till lägenheten lagom till desserten som bestod av kaffe och jordgubbar med vaniljglass.. Mums, det också! Är riktigt nöjd med vår kväll, har velat detta så länge... Härligt att det blev av och blev så lyckat!

Sol och bad

Måndag igen, dags att ta tag i denna vecka. Har inlett dagen med att kuta upp och ner till tvättsugan. Skönt att få det fixat, tvättar lakan för första gången på länge då vårt torkrum äntigen blivit klart. Rummet kan dessvärre inte mäta sig med det jag hade i Lund, men betydligt bättre än så som vi hade det innan iaf. Jobbar kväll denna dag och planerar att spendera lite tid ute idag. Blir en tur bort till Pildammarna så fort jag fixat andra omgången tvätt.
Förutom att partaja denna helg hann jag även med en hel del strandhäng. Underbart att ta sig till havet och bara ligga och gotta sig i solen. I lördags blev det Scaniabadet nere i västra hamnen tillsammans med Biffen. Låg på bryggan och stekte. Inte det mjukaste, men så skönt i solen. Igår blev det Ribban i någon timme tillsammans med Biff och Maria. Härligt det med, gillar egentligen bättre att ligga i sand. Synd bara att botten är så äcklig:-P Idag svider min rygg, den del som vid löpturerna brukar täckas av linne har blivit lite bränd. Svider en del så blir att köra täckande idag..

Elins 30-årskalas på Strandbaden

Hade en härlig dag nere i västra hamnen tillsammans med Biffen igår.. Låg och stekte och vågade oss även på ett dopp från bryggan. Var kallt som bara den, men nu är premiärdoppet avklarat iaf. Stannade till två, sedan blev det att hasta hem för att fixa sig inför kvällens festligheter. Syrran dök upp vid tre, anlände till förfesten hos Biffi vid halv fem typ..

Pratade, drack sommarcider och hade det allmänt trevligt. Blev en del volleybollsnack och planerande inför hösten. Om allt går som vi vill så kommer vi ha ett riktigt grymt lag i höst. Hoppas!! Fick snabba oss iväg till bussen, Biffen är snabb som bara den i sina höga klackar. Jag halkade efter, trots ballerinaskor. Lång, men trevlig busstur...för alla utom Mia som höll på att kissa på sig. Stackarn, hon satte direkt kurs mot buskarna när vi väl kom av;-)

Elin var så fin på sitt kalas, med vacker klänning och fixad frisyr. Bjöd på en fin middag, med lite torr kyckling...dock sköljdes den ner med god cider. Tårtbuffén var inte heller fel...var ju tvungen att smaka av alla.

Vid tio öppnade klubben och vid elva, halv tolv började det strömma upp andra människor på övervåningen där vi var. Dansade och hade kul, fram till att jag drabbades av akut trötthet. Så blev till att ta bussen hem vid kvart över tolv...sedan sussade jag sött.


Lördag, mot beachen!

Uääh, hade svårt att sova inatt...igen! Beror kanske på att jag sov ensam, eller kanske ännu troligare på att jag, ca en halvtimme innan läggdags, hällde i mig en kopp kaffe. Inte så smart. Vaknade vid kvart över åtta, totalspeedad. Varmt är det också, både inne och ute.

Har avnjutit en jättefrukost i soffan framför Nyhetsmorgon.
Nybakat bröd, ägg, kaffe och jordgubbar med vaniljyoghurt!  Nu är jag mätt och känner att detta kan bli en bra dag. Solen skiner, jag är ledig och idag blir det stranden. Jippie! Ska möta Biffen vid tio och sen sätter vi kurs på västra hamnen. Kanske blir lite beach också:-) Vore skoj!


White nails

Har SF ikväll = SamboFritt, då Jacob har åkt till sina föräldrars sommarstuga i Sandviken. Hade gärna följt med, men ska ju på Elins 30-årsfest imorgon. Sörjer inte alltför mycket, tror festen kommer bli superskoj och innan den ska jag tillbringa förmiddagen i västra hamnen tillsammans med min lilla Biff. Nu när bägge har fullt upp med jobb och sånt känns det som vi ses alltför sällan:-( Men imorrn ska vi pressa. Och efter festen ska lillasyster sova här, kan nog bli trevligt det med..

Kvällen har pga stundande besök ägnats åt att röja i hemmet. Jacob stack utan att ens diska efter sig, härligt med samboskap;-P Men nu är det fixat, plus att jag även hunnit med att dammsuga och städa toaletten. Plus måla naglarna fina och vita igen. Gillar det skarpt, känns somrigt och fint:-)

Fredag, äntligen fredag!

TGIF! Jobbar kväll idag så inledde dagen med att gå och köpa frallor till frukost.. Mmm, riktigt skönt att promenera ut i mysbyxor medan alla andra stressade till jobb. Bakade bröd, idag igen då det igår blev en katastrof. Hade missat en superviktigt ingrediens så brödet blev litet, hårt och tungt som en sten:-P Men idag kom allt med och brödet blev så gott!! Yummie! Sedan körde jag vanliga rundan borta vid Pildammarna...kändes segt idag. Jobbigt med andningen. Inte kul, men jag klarade hela rundan iaf.. Och nu har jag ju lite ledigt så det ska nog ordna sig.

Hann träffa babe och pussa lite på honom innan jag var tvungen att ge mig av.
Fixade lite ärenden innan jag började jobba; hämtade paket på Ica, gjorde inköp inför imorgon på Systemet och köpte baslinnen på H&M.. Arbetsdagen var överraskande lugn för att vara en fredag. Stod två timmar i proven, vilket inte gillas alls...menmen!

Nu är jag hemma och har precis bokat biljett till The Arks konsert på Sofiero den 15 juli!!!
Hurray!! Ska bli så roligt! Sara och någon av hennes kompisar ska också dit, känns sjukt bra att ha en svägerska med så bra musiksmak:-) Är taggad till tusen!!


Tors 1/7-10

Så har ännu en månad av detta år passerat. Känns iaf härligt att sommaren kommit igång nu...hoppas det håller i sig!

Idag jobbar jag kväll och har ägnat förmiddagen åt att baka bröd, springa en runda och till att ta upp och sortera alla mina kläder och skor som låg i källaren.
Nu stoltserar fem påsar med grejer som ska skänkas bort. Lillasyster ska få ta sig en titt innan det bär av till Myrorna. Försökte vara hård, varför spara sånt jag inte använder? Måste börja tänka mer när jag shoppar...men det är svårt. Drabbas ofta av plötsligt förälskelse...som dock svalnar fort;-P Menmen, ska försöka blir mer eftertänksam. Nu har jag precis käkat fiskpinnar och nypotatis till lunch, mums! Avnjuter en kopp kaffe och ska strax bege mig mot jobb.

Linne: H&M Everyday
Kjol: H&M Logg
Frisyr: Inbakade flätor på var sida om benan. Hästsvans
Nagellack: Vitt från Depend
När jag satt och plockade med kläderna innan så insåg jag att jag faktiskt har en massa kläder som är riktigt fina..
Men när jag sedan skulle klä på mig så kunde jag likväl inte hitta något som fick mig att känna mig fin och bekväm. Skumt! Men nu känns det bra iaf, min långjol är så satans bekväm:-)

RSS 2.0