I think I´m gonna make it!!

Idag händer det! Jag inviger min skinnjacka för i vår! Hurray!

Det betyder att våren är här..eller något i den stilen iaf.

Snart sticker jag till mannen, har blivit bjuden på middag.. Nice, sådant gillas. Ikväll blir det nog handboll...och kanske, kanske litta fredagsgodis.. Får se. Och vet ni? Jag ska cykla!

This is me, today!!

image156 image157
Så här ser jag, min frisyr och mitt ansikte ut idag!! Lägg även märke till min fina hårfärg, som jag blir och mer förtjust i för var dag som går. Gick tillbaka till snedbena idag, haha! det händer omvälvande saker i mitt liv, måste jag säga..
Utsyrsel för idag består alltså av:
Jeans: Svarta snyggjeans från Nudie
Top: Svart 3/4-ärmad top från H&M
Skor: Ny supersnyggisar från Converse
Armband: Guldigt och fint från H&M

Venerdi!!!

Idag är det fredag!! Jag har varit och tränat idag igen, idag var det intGympaStång...lägg märke till int:et i början. Det står för intensiv, vilket innebär att det är något mer ansträngande än vanligt.. Jeez, det var jobbigt! Men skönt när det var över, stretching är så sjukt gött!!

Nu sitter jag hemma och är fredagsfin...kom i min snyggjeans idag också. Hurray!

Det ordnar sig nog..

Den här dagen har varit lite speciell på det sättet att det gått upp och ner... Vaknade vid nio, utsövd och full av liv!! Solen lyste ju.. bara det gör ju att humöret blir på topp!! Sedan hade jag körlektion...och där sprack det! Usch, det gick inget bra alls, missade högerregeln vid tre tillfällen! Vilken jävla idiot jag är, jag kommer fan aldrig få körkort!!! Buhu!!
Nu kommer jag bara fokusera på det på alla lektioner...grrr..
Sen hade jag föreläsning, och då var jag fortfarande ledsen...plus att jag fick göra ett test som gick skit. Fast det var bara övning för ens egen skull så det finns ännu hopp.

Sedan hände det som fick dagen att åter vända uppåt..jag gick och tränade! Tro det eller ej! Det var ju riktigt längesen..hade nästan glömt var Gerda låg.. Men jag hittade till slut...testade dessutom något alldeles nytt. Stepstyrka! Kände mig som ett stort skämt...koordinationen låg på minus, hängde med lite då och då. Styrkan gick bra, det är nog mer min grej.

Nu har jag kommit hem..nyduschad och fin. Och nu känns det som att saker kommer lösa sig.. Har varit och hämtat min cykel på verkstan. Herr Gud, fru Gud och lillpojken Jesus - måtte den nu hålla!!

Har bestämt mig för att plocka fram min vårjacka imorgon, om solen skiner vill säga.. Får väl se hur det blir. Isf ska jag susa fram genom stan på min fina cykel och känna mig supervårig.. Mmm, jag vill!!

Not far from bed...

image155Nu är det alldeles snart tid att krypa ner i sin säng och sluta sina ögon...mm, det ska bli skönt. Nu har jag dessutom hela sängen för mig själv. Detta innebär att man kan ligga på diagonalen över hela sängen och...bäst av allt: Jag slipper Jakobs förbannade alarmsignal. Usch vad jag hatar den!! Imorgon ska jag vakna till ljuva toner, nice.

Självklart är det inte bara kul att sova själv...men jag försöker tänka positivt;)

Träningen var btw mycket trevlig.. Gick i framlinjen och hoppade typ hela tiden..höll på att dö, men samtidigt är det så härligt:) Haha, jag får aldrig nog!!

Give me some love..

Jag vill ha kärlek..och jag vill ha det nu!!

Är lite trött idag eftersom jag gick upp sjukt tidigt imorse, närmre bestämt klockan sju! Har pluggat en massa och sen var jag i skolan från ett till tre.. Sen kom jag hem och pluggade lite till..ergo en ganska effektiv dag so far. Ikväll är det träning som gäller, får se om motivationen återvänder när jag väl är på plats...just nu är den sådär.

Skulle bara vilja ligga under en filt och mysa hela eftermiddan och kvällen...dricka kaffe, äta nybakade bullar och ha massa tända ljus. Men finns det tid till det? Nä, det gör det då rakt inte!! Har inte ens fått några gulliga mess idag.. Muttermutter..

Jaha, det här var ju inget vidare positivt inlägg..så kan det lätt bli när man är trött och ensam i sin klass som jag.

Golden hair!!

Jag färgade och slingade håret igår! Alldeles själv! Haha, jag blev riktigt nöjd.. Gillade färgen jag hade, iaf i topparna. Uppe vid rötterna var det gråbrun utväxt som gjorde mig deprimerad så fort jag såg mig själv i spegeln. Hälsar våren välkommen med nytt hår alltså, tadaa!!
image150
Om jag känner mig själv rätt så blir det helljusa slingor längre fram i vår...det börjar nästan bli en tradition.. Men fram till dess är jag glad och lycklig i mina gyllene toner!!

 

Atlantis med Biffisöt..

image149Idag har jag träffat världens bästa Biff.. Var och tog en fika/lunch på Emmas Café här i Lund. Det ser lite B ut utifrån, men när man kommit upp på övervåningen så är det sjukt mysigt. Emelie ville sitta i soffan så det blev ingen folkspaning...men en massa härligt prat och skvaller. I love! Vi måste göra detta oftare, Biffi!!

Detta käkade vi, och ja - självklart är latten min!! Mums!!

Snodde bilden av Emelie, men tror inte det gör något...Hon snor ju alltid bilder av mig, haha;)


Paket! del 2

Mitt paket har kommit!! Hurray!! Jag älskar att få paket..särskilt när innehållet är så särdeles fint!
Tadaa! Mitt tredje par! I världens vackraste färg såklart!
image146
Jeez, vad tjusiga de är! Jag tror jag är litta kär!
 

Söndagsutflykt!

I söndags var jag på utflykt tillsammans med mamma, pappa och lillesyrr.. Vi var i Osby och hälsade på farmor och farfar. De ville passa på att träffa pappa nu när han var hemma från Kosovo..vi andra följde med som en bonus. Vet inte när jag var i Osby senast, det är ju inte världens hippaste ställe direkt.

Plus att det är 12 mil dit...när jag var liten trodde jag att det var det längsta man kunde åka. Man var tvungen att ta fikapaus och alltid sova över..så långt var det.. Haha! Ens perspektiv ändras med år.

Det var iaf en mycket trevlig dag.. Fick jättegod middag, och blev bjudna på hembakad sockerkaka..farmor och farfar är så duktiga så... På vägen tillbaka mot södern var jag jätterolig..det tyckte Maria med, haha!!

Grönt är skönt..

image144Idag känns det som att våren är här!! Underbart! Har varit på superhumör hela dagen, trots att jag knappt fick sova någonting...måste bero på solen och ljuset... Plus att jag druckit två stora latte från Espresso House kanske. Det piggar ju alltid upp. Känner mig ganska fin och vårig själv också. Iklädd grön klänning, strumpbyxor, kofta och vita converse.
Bangade dock vårjacka idag med, vill liksom dra ut på det lite. Dessutom är min vinterjacka superskön, så man väljer inte bort den i första taget.

Har som vanligt på måndagar startat ett nytt liv idag.. Efter veckor av goffande är det nu stopp, har gett mig själv godis- och kakförbud i minst en vecka. Det kan behövas ibland...om man inte vill bli rund som en boll vill säga. Och det vill inte jag.
Ännu ett steg på vägen till fullkomlighet är att jag har shoppingförbud fram till den siste mars.. Konstigt, massa förbud och ändå känns det bara jättebra. Ska ge mig ut på upptäcksfärd i min garderob så länge, det är förvånande vad man kan hitta. Saker man glömt att man någonsin ägt..

Myskväll med la famiglia..

Den här dagen har verkligen varit soft...sånt gillar jag. Blev visserligen dissad av Biffen, men fick i gengäld en lång, härlig och extremt blåsig promenad tillsammans med mamma och vovvarna.. Rosig och fin om kinderna var man när man kom in igen. Har varit och handlat med mamma och pappa också, haha kändes som man var fem år igen..lyckades få pappa att köpa fredagsfika. Inte alltför svårt.

Ikväll blir det pastasallad, vitlöksbaguetter och brieost.. Framför På spåret givetvis...det går verkligen inte att komma ifrån det där programmet. Hur man än försöker. Menmen, livet kunde varit sämre.

Snart får jag frulla!!

Har varit hos tandläkaren..och eftersom jag är en sömntuta (inte sant, babe?) så lät jag bli att äta frukost innan jag gick dit. Tänkte att det ju kunde vara gott efteråt..att i lugn och ro inta sitt kaffe.. Hos tandläkaren konstaterades det att mitt tandkött runt visdomstanden är inflammerat...fick antibiotika och tips om något bakteriedödande rengöringmojs som ska se till att det inte blir inflammerat och gör ont igen.. Hm, vi får väl se hur det blir med det.
 
Pratade precis med mamma, hon lät skeptisk och sa att nästa gång jag måste dit pga av smärtan så ska hon gå med och kräva att de ska dra ut den.. Go mami!! 

image143Pga av antibiotikan har jag nu varit förbjuden att äta eller dricka i en timme. Behöver jag tillägga att min kaffeabstinens är brutal!! Har gått och kastat suktande blickar på bryggaren sedan jag kom hem...och nu så, äntligen är det dags.. Hurray, vad gott det ska bli.. Frukost!! Kaffe!!!

Hemmagäst..

Det känns lite konstigt att komma "hem". För detta är ju inte mitt hem längre..men samtidigt kommer det ju alltid vara det. Det är ju trots allt här jag är född och uppväxt.

Är på plats i Svedala som ni kanske förstår. Endast jag och lillesyrr hemma, Erik är ute och hänger...och resten anländer från sommarresidenset imorgon. Ganska soft alltså, har duschat, ätit mackor och glass, druckit kaffe och pratat med Maria.

Imorgon står klockan på tjugo i åtta.. Ska upp och ringa tandläkaren, nu jävlar ska det göras något den hemska visdomstand som sänker min livskvalitét.. Mohaha, du ska döden dö!!! Därav ska jag gå och lägga mig nu, puss och godnatt!

Jag har så trååkigt..

image142
Jag är så uttråkad att jag vill skrika just nu!! Boooring..

Tur att det är träning ikväll och att jag ska hem och träffa Biffisöt imorgon. Vi ska ut och springa och tala ut om våra liv...jag längtar!

Sen ska jag ju hänga med mami och papi också, ska bli mycket trevligt. Var ju ett tag sedan man träffade lille pappa..

Hm, what to eat?

Jag är extremt sugen på någonting i detta nu..men har lite svårt att specificera vad det kan tänkas vara. Ska nog äta strax..bäst att ha kommit på något till dess.

Sitter hemma och pluggar idag...det är förrutom träningen det enda inplanerade.. Känns lite trist måste jag nog tillstå. Svänger runt i myskläder, nice förvisso. Men kul att ha ett mål med dagen..plugga är mest trist. Fast om man ser det som att hela lördagen och söndagen kan bli lediga till följd av flitigt studerande idag så känns det ju faktiskt något mer lockande..

Saker att göra när man borde plugga!

Bestämde mig för att jag förtjänade en liten pluggpaus...denna har nu varat i några timmar. Får trösta mig med att jag varit ganska effektiv under tiden.

Har rensat soffan på kläder, dvs tre par jeans, tre par strumpor (varav ett par faktiskt tillhör Jakob), fyra koftor, två övertröjor och oräkneliga toppar och linnen. Jag måste, måste, måste bli bättre på att hänga in saker i garderoben med en gång. Att det ska vara så svårt..

Vidare har jag även diskat och städat toaletten.. Tur att man får sina ryck ibland. Min tanke är att plugga lite till innan jag ger mig av till träningen, men vi får väl se hur det blir med det.

Btw så ser jag nu solen från mitt fönster...försiktigt titta fram.


Sakta men säkert..

Den här dagen går ganska långsamt. Jag har redan hunnit vara frulla, kolla bloggar, ha föreläsning, luncha, fika, plugga och återkomma till datorn. Om allt detta hänt i höstas skulle det vara mitt i natten nu. Men så är det när man går upp klockan sju...typ, tror vi drog oss till halv åtta idag.
Har pluggat en del, det känns lite ljusare. Har inga föreläsningar förrän på måndag nu så om jag bara bestämmer mig så ska jag nog hinna med allt..

image141

Jag vet inte hur andra känner, men jag börjar känna ett skriande behov efter vår nu. I lördags var det jättefint väder på morgonen..dock låg jag och sov då. Men iaf, det glimtar till ibland. Kunde hända lite oftare..

Ett säkert vårtecken anser jag är att man blir alldeles för varm på vägen till skolan... Så att man måste knäppa upp jackan, ta av sig vantarna och vira upp halsduken. Hm, finns kanske hopp för i år också. Funderade allvarligt på att plocka ner skinnjackan i morse..men bangade slutligen. Var frusen och det var trots allt ganska grått ute.. Men imorgon kanske. Den som lever får se.

Skola...igen!

Nu måste jag snart springa iväg till skolan..verkligen dags att få in cykeln på lagning nu, men det måste tyvärr anstå en tid pga alltför skral kassa. Tur att jag sticker hem till mami och papi imorgon efter träningen, där kan man alltid räkna med god och varierad kost. Plus att kaffet aldrig blir så gott som i Svedala...skumt men sant. Mormor och jag är helt överens på den punkten.
Annars är det plugg som gäller idag..för ovanlighetens skull. Och så träning ikväll förstår. Vilket spännande liv man har, varje dag är den andra lik. Bitter..moi? Ja, kan nog ligga en del i det..
Menmen, time to leave. Ha en fin dag, alla!

Paket!

Fick precis reda på att ett paket är på väg hem till mig. Spännande! Undrar vad som kan tänkas finnas i det? Jag vet! Hoppas det kommer snart! Jag längtar!

Tisdag.

Idag har jag varit i skolan..kändes lite bättre idag. Kan bero på att jag inte behöver träffa den här läraren förrän på måndag nu, haha schysst. Saken är att hon är jättesnäll, men herrejistanes vad mycket läxor hon ger. Detta har fått till följd att jag tvingats skippa retoriken. Trist, men samtidigt känns det smart att klara en sak bra istället för att kugga två. Får se om det hjälper..hm, känns sådär just nu. Positivt med avhoppet är att jag kan börja träna fullt igen, hurray! Tisdagsträningarna brukar vara de bästa så det har varit lite tråkigt att inte kunna medverka.

Efter träningen ikväll kommer min babe hit...det ska bli trevligt. Typ enda tiden på dygnet vi hinner träffas nuförtiden. Fast bra ändå. Tack vare honom lyckades jag gå upp klockan sju imorse...kan lova att det aldrig hade hänt om jag sovit ensam.
image140

Försökte få hit honom redan nu...vid fem. Men han skulle tydligen iväg och träna.. Vad ska man säga, tackar ju inte nej till en vältränad kille.. Som tränar så pass regelbundet att han inte gråter efter varje gång. Antingen pga träningsvärk eller kramp. Hmm.. Träna på älskling;)

Friday night fever!

Fredag var kvällen med stort K! Var först och kollade på handboll med mannen..en trist historia som Lugi dessutom förlorade.. Men kul att träffa Jakob och "känna stämningen" iaf.

Därefter stack jag hem till Annie. Hade värsta mysiga förfesten inför Schlagernatt, vi var fyra girls som sippade, åt snacks och pratade skit. Hurray, me like! På Helsingkrona rockade vi järnet..dock var vi lite besvikna på musikutbudet, mera schlager åt folket tack! Jag och Annie sjöng Singstar - Linda Bengtzing såklart! Vad annars liksom?!

image131
Biffi, you and me = hot as hell! Haha! Jag lyckades tappa mina örhängen typ tre gånger, men som tur var räddade Biffen dem åt mig, tack babe!! Hade kanske inte varit världens förlust, de kostade mig endast 10 spänn..men ändå!
Annie och Sara rockade som mest till Gyllene Tider såklart. Det är den där Halmstad-mentaliteten...man måste älska allt med Gessle;)
      
En sak jag inte kan förstå: Varför känns det alltid som att jag är som fullast när jag ska sova? Lyckades somna med sminket på och allt..inte bra.

Idag är en annan dag...

Igår var jag ledsen när jag kom hem från skolan...känns lite tungt ibland när det är så mycket att göra, man känner sig som en idiot som bara fattar hälften och samtidigt finns det ingen att fråga..suck. Sen ringde jag mamma och fick prata och gråta lite. Det hjälpte. 

Efter det ringde Biffisöt som jag inte sett eller hört röken av(hm, det lät lite konstigt) sedan i fredagsnatt. Vi råkade prata i en och en halv timme, oops lätt hänt. Efter det var jag riktigt glad, och livet kändes betydligt ljusare. 
Och slutligen kom Jakob hit vid klockan tio..och han hade med sig godis! Nog för att min mun håller på att gå sönder, men lyckades ändå få ner en massa.. Man kan om man vill!! Plus mys och en massa pussar, mmm:)

Summa summarum så blev dagen helt okej till slut. Fick dessutom tag på en bok i bibliteket som hittills verkat omöjlig att hitta, hurray!  

Hey!! I need a visit to IKEA!!

Förrutom att jag bara har ett stort lakan (som dessutom nu är rosa), så hade jag dessutom i en svag stund råkat glömma att K:et i IKEA inte stod för Kvalitét... Följden av detta blev att jag nu inte har någon matta längre...när jag öppnade tvättmaskinen så var det bara ludd kvar.. 

När jag bodde i Falköping så stod det i tvättstugan att det var förbjudet att tvätta mattor i maskinerna. Jag börjar förstå varför..undrar bara varför det inte står i vår..

Ergo: Babe, nu förstår du väl att vi måste åka till IKEA snart igen.. Det är kris!! Jag lovar! 

Plötsligt händer det..

image130
Tro det eller ej, men jag har lagat mat idag!! Stekt pannkakor, som ni kan se på bilden ovan. Första gången i livet jag gör det, och måste nog säga att de blev riktigt lyckade.. Mm, gjorde det bara för att jag för en gångs skull hade sylt och glass hemma.. Mums!!
Och inte nog med det..jag ska laga mat sen också. The man har beställt..jag får göra vad jag vill. När det gäller mat säger det dock inte så mycket..fantasin är begränsad. Men något ska det väl bli..
Annars pluggar jag och tvättar idag. Jag har lyckats färga ett lakan rosa...kom på varför jag brukar ha röda lakan.. Menmen det gör inget..syns inte så mycket.

Tadaa!

Nu är alltså dagen här..Alla hjärtans dag. Hade ju faktiskt äran att vakna upp med min älskade så jag ska verkligen inte klaga. Fick precis ett sött sms också, så jag känner mig älskad.
Har haft en föreläsning, två återstår, men det ska nog gå vägen. Ska dock strax iväg och äta kärlekslunch med mig själv...inte så sorgligt som det låter, jag lovar.
Puss på er alla därute..hoppas ni får en kärleksfull dag!

I nuläget..

image129
Inte supersugen, men ibland måste man även göra saker man inte vill.

Månader alltså..

image128
Brukar det inte sägas att tiden går fort när man har roligt? Jag har haft roligt, men ändå tycker jag att det gått väldigt långsamt sedan december. Inte för att det gör något, jag njuter av alla stunder. Funderar mest.
Månadsdag så här dagen innan Alla hjärtans dag och allt. Idag kommer vi iaf att ses, förvisso inte förrän vid klockan elva ikväll, men ändå! Imorgon ser det i nuläget mörkt ut, men får väl höra med mannen om hur han ser på saken.

Spinning around!!

Nu ska jag på spinning.. Då ser jag ut såhär, plus strumpor och skor såklart. Fint, eller hur?!
image127
Observera leendet med stängd mun! Jag gör så gott jag kan..

Dagen före...

Alla hjärtans dag såklart!! Fast idag är också en mycket fin dag. Eller vad säger du syrran, för det var väl idag..??

image126
Jag gillar Alla hjärtans dag, det är väl mysigt och fint.. Skippar lätt allt det här med presenter, hatar när det blir påtvingat och krystat. Däremot älskar jag att hitta på mysiga grejer och att bli överraskad..

Som imorse till exempel. När jag vaknade hade jag fått ett supergulligt sms..min dag fick genast guldkant.

Gällande årets day of love så lär jag få tillbringa den tillsammans med lärare, klasskamrat, tränare och lagmedlemmar.. Undrar om det är så det känns när man är singel.

En sådan här hade jag gärna blivit överraskad med...eller blommor kanske. Eller ett kort, eller bara en uttalad tanke. Jag är inte kräsen.

Let´s try again..

Nu gör jag ett nytt försök. Jag gillar ju att sova. Plus att jag hade tänkt gå upp tidigt och plugga imorgon. Hm, får väl se hur det bli med det..
Trallala!! Godnatt!

Insomnia...?

Vad hände egentligen? Jag kan inte somna.. Ögonen gick i kors men när jag väl vilade mellan lakanen så hände ingenting. Typiskt. Höll faktiskt på att somna vid klockan elva, men så fick jag sms så då vaknade jag till igen.
Har läst lite kurslitteratur, mycket intressant. Läste i 300-kronorsboken. Och nu slutligen gav jag upp och satte på datorn.image125



Den här bilden på Kirsten Dunst är så himla fin, sådär vill jag att mitt hår också ska se ut.. Och så vill jag kunna le sådär milt och fint. Det kan jag inte, ser ut som en tok när jag ler med stängd mun..lite stelt om man säger så..

Vart tog tiden vägen..

Helt plötsligt har jag massor av göra.. och samtidigt ändå inte. Men det känns så just nu, kan bero på att jag är så otroligt trött. Hade föreläsning från fem till åtta, sedan promenerade jag hem genom ett svinkallt Lund. Usch och fy. Trodde jag skulle falla ihop när jag kom innanför dörren. Tror jag ska gå och lägga mig alldeles strax, trots att jag sov till ett känns ögonlocken tunga.. 

Fast jag måste diska först. Attans!!

Mitt hår..

Insåg att mitt hår såg ganska kort ut på bilden nedan. Det växer ganska fort. Har ju sparat ganska länge nu, och längre ska det bli.. Sorry Biff, som tyckte att det varit snyggt om håret var "3 cm kortare". Den tjejen har ögonmått som ingen annan, haha! Men jag vill ha långt hår.
Jag gillar mitt hår, det är tjockt och oftast fint, Det enda är att jag har lite dålig fantasi när det kommer till frisyrer, vilket gör att håret ibland känns mycket tråkigare än det hade behövt göra. Försöker inspireras och testa nya grejer ibland. Som här till exempel. Värsta änglahåret..
image124Denna frisyr utspelade sig samma dag som jag testade flätorna uppe på huvudet. Synd att jag inte upptäckte hur fint det var förrän det var dags att lägga sig. Menmen, återigen visade det sig hur bra det är att ha en blogg.

Är btw sugen på att slinga håret snart igen. Dessvärre var det ju faktiskt inte så länge sedan jag gjorde det sist..och tyvärr är jag inte gjord av pengar. Så det får nog avvakta ett tag..suck.
Fast det är ju ingen katastrof..är mest sugen på något nytt bara.

Vad hände med måndagslyckan?

Jag ska jobba inatt! Det var det som hände. Har tagit ett extra pass för att kunna vara ledig på söndag då vi möter Rig Falköping borta. Vad gör man inte för den goda saken..

Min babe har fått jobb!! Hurray för honom. Nu slipper han posten den lyllosen. Jag däremot får hädanefter ta bussen till jobbet, och pussar på arbetstid kan jag se mig i stjärnorna efter. Menmen, vi är inget postenpar längre! Skönt att slippa stämpeln.

Har köpt en bok, till retoriken. Får verkligen hoppas att den är bra, med tanke på att den kostade 300 kronor! Må den göra mig till en sjujävla talare!
image114


Hade klänning idag, likadan som den på bilden fast svart. Vet att den inte syns, men ni får väl föreställa er. Långärmad, slutar typ mitt på låret. Mycket skön. Till bar jag gråa kalasbyxor och svarta skor. En mörk dag helt enkelt..
Jakob undrade om jag hade sorg.

Söndagslunch

Så här såg dagens lunch ut hemma hos casa Karin:
image122
Mums, ni kan inte ana hur gott detta är.. Rostade fullkornsmackor med avokado och tomat. Sedan strör man bara över lite örtsalt. Precis lagom avancerat för mig. Det var min veggovän Ylva som introducerade detta för mig när jag var på besök hos henne i Falköping för ca en månad sen. Sedan dess har jag ätit det typ varje dag. Det är ju så sjukt gott. Rekommenderas tusenfalt!

Buhu, min ansiktstvätt..

Förr i tiden när jag och Jakob träffades (alltså innan vi blev tillsammans) så funderade jag ibland på om det kunde vara en idé att "glömma" saker hemma hos honom. För att på så sätt garantera att få träffa honom igen.. Han var lite svår då. Tror dock aldrig att jag genomförde denna plan då jag inte kunde komma på något lämpligt att glömma.

Nu däremot, när jag får träffa Jakob nästintill hur mycket jag vill, ja då, då glömmer jag såklart saker hemma hos honom hela tiden. Helt omedvetet bör tilläggas. Störigt som fan är det. Nu har jag t.ex. glömt min ansiktstvätt. Typiskt..min fejja kommer förvandlas till något mycket äckligt om jag inte får tillbaka den snart. Tidigare i historien har det även hänt att jag glömt min tandborste där...mm, fresh!

Jag är ett kärleksmums..

image121Oj, vad många kärleksmums jag och Annie åt idag..vi var fortfarande mätta långt efter att matchen var över. Känns ändå ganska okej då det får klassas som dagens höjdpunkt än så länge. Aldrig fel att ha magen full med kärlek..


Nu ska jag promenera hem till Jakob, undrens tid är ännu ej förbi. Ska försöka vandra bort litta kärleksmums, får väl se hur det blir med det.
Ikväll är det Melodifestival, hurray!! Eller, vi får väl se...tycker egentligen bara att finalen är värd att se.

Matchen var en katastrof...det är allt jag har att säga om det!!

Ooops..

Det blev lite tumultartat när jag kom hem innan..hundarna blir alltid så överlyckliga när man kommer hem. Mitt i all oreda råkade jag stänga dörren med Kvick kvar utanför.. Sorry, älsklingen det var inte meningen.

Min mamma retas..

Mamma retar mig för att jag ska titta på Melodifestivalen med Jakob ikväll... Hon säger att jag blivit en riktig parmänniska som bara umgås och gör pensionärsgrejer hela tiden. Förlåt mig då...haha! Men han är ju så söt att jag inte kan stå emot.
Nu ska jag snart iväg och luncha inför matchen..mumsmums det lär bli gott. Har redan tryckt i mig tre kanelbullar men det finns nog plats för lite till. Det finns det alltid. Sitter hemma och trynar framför datorn..dricker kaffe och luktar gott. Tycker om att duscha hemma hos mami..känns lite lyxigt på något sätt.

Nice dag..

image120Den här dagen har varit väldigt soft och trivsam...har inte varit i närheten av datorn förrän nu. Mycket stark av mig som i vanliga fall slår igång den så fort jag vaknar...ibland till och med innan jag startar kaffebryggaren.

Tränat har jag gjort, dock inte på Gerda..kände att jag nog behövde låta axeln vila helt. Hade sanslös värk i den när jag skulle sova. Usch, inte kul alls. Så istället blev det fem varv i parken..

Efter det gick jag och min svett och solade...mm, jag är deppig - ergo, jag behöver ljus! Mycket skönt..och för att förgylla dagen än mer så shoppade jag lite också. Fast det är hemligt, den som berättar för min mamma ska döden dö, haha! En lila tröja, skojigt då jag inte har något lila sedan innan.

Få nog säga att jag känner mig ganska fin nu...nyduschad, iklädd ny tröja, favvojeans plus att jag slagit på stort och tagit på mig bh idag. Tjusigt värre..

Nu är det fredag...godnatt!


image118

 

Snart är det fredag igen..

image115
Det är lustigt vad dagarna rullar på, känns som det blir fredag typ hela tiden. Inte för att det är något fel med det, jag gillar fredagar väldigt mycket. Denna fredag ska jag träna har jag tänkt. Vid klockan tre, så det blir lång sovmorgon..nice. Fast ska försöka plugga lite också. Kan vara skönt att ha det gjort så att resten av helgen blir ledig i den bemärkelsen.

Sedan ska jag träffa Jakob på kvällen..det ska bli väldigt trevligt. Det är så kul, för han börjar verkligen lära sig hur jag fungerar. Han vet att jag är sanslöst morgontrött och typ aldrig vill gå upp, att det räcker att fråga om jag vill ha kaffe för att jag ska bli lite gladare..och att jag alltid vill lösa sudokot i Sydsvenskans B-del. Det tar sig.

Jag vill vara fin imorgon..hm. Undrar hur jag ska göra då. Var ett tag sedan jag kände mig riktigt fin, jävla vårdepp!! Men skam den som ger, vi försöker imorgon igen!

Ge inte upp!!

Biffisöt säger att hon kanske ska sluta träna volleyboll!! Men det får hon inte! Hon måste stanna kvar hos mig!
 Jag förstår henne till fullo, då tränarna har betett sig som svin, rent ut sagt. Jag fattar inte att man kan göra så mot en annan människa. De fattar inte vad de går miste om. Idioter!!
Emelie är grym.
Söta Biffen, ge inte upp!!
image113

Idag..

Har kört ett pass GympaStång idag..med min favoritinstruktör.. Är orolig att jag håller på att bli sjuk.. Orkar ju ingenting. Kände mig så svag att jag var tvungen att ta grön stång idag. Tanten bredvid mig hade röd, buhu. Powerwalkade till gymmet..dragandes Jakob bakom mig. Vi var lite sent ute. Han kved som ett barn över att det gjorde ont i hans lår..
Såg Jakob när han gick iväg mot gymmet...då var jag redan igång med passet. Han är så söt! Älskar att studera honom när han inte ser det...stilla betrakta. När han upptäcker det ser han alltid så konfunderad ut, det är också sött...

Nu jävlar!!

Struntar i spinningen, bestämde mig för att istället göra lite ärenden på stan.. Ska iväg till Teliabutiken vid stationen, har varit sjukt teknisk och själv försökt byta abbonemang och se till att jag får räkningen månadsvis. Har läst alla fina instruktioner om hur man ska gå till väga på deras lättförstådda och smidiga hemsida. My ass!! Det funkar inte ett skit. Så nu ska de få lösa det till mig.. det är faktiskt deras jobb.
Tjänster och gentjänster, jag sorterar ju deras post.

Kan man gå naken...?

Min soffa är täckt med kläder, då jag kommit in i en period då jag absolut inte kan bestämma mig för vad jag ska ta på mig. Störigt as hell. Bestämmer en grej kvällen innan för att underlätta för mig själv..och sen när jag vaknar känns det helfel och jag måste byta.. Stöört!
Idag blir det lite stressigt, ska iväg på spinning 12.15.. Den varar till klockan 13.00 och 13.15 börjar min föreläsning. Gaah! Panikdusch, o yeah!

Vårdepression..

Undrar om vårdepression kommer sig av att man förväntas bli glad och lycklig när ljuset återvänder. Är man höst- eller vinterdeppig är det ingen som tycker det är konstigt, eftersom det är så mörkt hela tiden. Själv kan jag bli deppig året runt.
Det är värst när man faktiskt har det bra, då finns det ju inget att skylla på. Det var det bästa med "tiden vi ska glömma".. Det fanns alltid en orsak, något att skylla på varför jag mådde skit. Men nu är ju allt bra...och ändå kan jag bli nere. Trist måste jag säga.
Det värsta är när människorna runt omkring mig (i synnerhet en viss) tror att det är deras fel. För det är det ju inte..aldrig någonsin! Det är ingens fel, tror jag. Det bara blir så, och jag känner när det kommer. Men vet inte vad jag ska göra åt det. Men jag vet att jag trots deppighet älskar människorna i min närhet lika mycket ändå.

Varför...

Det gör ont i mig..och jag känner mig bekymrad. Över allt och inget tror jag. Och så känner jag mig trött och hängig. Har verkligen ingen lust att bli sjuk nu, har inte tid till det.
Min handlingskraft är som bortblåst..tar inte tag i saker som jag borde. Går runt och vill så mycket som inte blir av.
Känner mig inte helt bekväm i mig själv, jag skaver liksom. Mot mig själv. Och så tänker jag alldeles för mycket..hela tiden. Bävar inför allt, och tror att det värsta ska inträffa.

Ingegnoso..

Betyder uppfinningsrik på italienska...måste ta alla tillfällen i akt att använda språket. Buhu, känner mig sämst. Vi är två i klassen nu, den andre talar flytande italienska.. Så det är nog en korrekt iaktagelse.
Uppfinningsrik har jag varit idag.. Efter att jag och Biffen tränat satte jag upp håret i en fläta. Det var inte fint, såg ut som en i Hanson..och dem har jag aldrig gillat plus att de är killar. Not nice, alltså.
Det är däremot det här. Har hittat på det alldeles själv. Denna frisyr har aldrig tidigare skådats på Karins huvud.
image111

Sött tycker jag.. Känner dock att jag nog bör investera i genomskinliga snoddar om den ska återkomma. Nog för att rött och grönt är fint, men tror att genomskinligt faktiskt skulle göra sig bättre. 

Minisorg, men det löser sig nog...

image110Min fina underbara cykel, som min duktiga lillebror lagade i förra veckan har fått punktering igen... Buhu!!! Men Erik har lovat att komma tillbaka hit och fixa den igen.. Antar att det bara gäller att hålla tummarna för att det lyckas den här gången.

Nu ska jag ta en snabbdusch, det ska bli riktigt skönt. Därefter ska jag krypa ner i sängen och ta en powernap...i väntan på Jakob.  

Klapp på huvudet..

Nu har jag faktiskt varit riktigt duktig, dvs jag har finally skrivit min läxa, bastexten. Det lustiga är att när jag väl sätter igång så går det av sig själv..kan till och med säga att jag tycker det är riktigt kul!
Men innan dess. Herre min skapare, vad segt det är. Kommer på tusen undanflykter.. Lallar runt i lägenheten och smygkikar lite skamset på datorn.
image109

Men nu är det alltså gjort, och ikväll får jag min belöning. Hurray, måndagsmys är något av det sju bästa som finns!!
Har börjat tycka att min säng är alldeles för stor och enslig när jag tvingas sova själv. Inte alls trevligt..särskilt inte när det är så kallt som för tillfället. Hu!





Imorgon ska jag och Biffisöt träna. GympaStång på Gerda kl11! Tränade en gång förra veckan, och det var volleyboll som knappt gills.. Nu ska det bli andra bullar!!

Återigen handlar det om kaffe...

365845-107Egentligen borde jag i detta nu med stor frenesi skriva den bastext som ska lämnas in till retoriken imorgon. Men oj vad svårt det ska vara att komma igång. Har preparerat mig med kaffe...även denna måndag blev det endast två timmars sömn. Körlektion och skola stod på schemat, måste säga att det gick över förväntningarna.
Har lite lätt ångest eftersom tre böcker som jag verkligen behöver till imorgon inte verkar gå att få tag på någonstans.. Menmen, får väl gå till skolan och läsa referensexet istället.
Nu sitter jag alltså här och maskar... Äter ballerinakex också, fick ett plötsligt sug. Det jobbiga är att när man väl börjat är det svårt att sluta..de är ju så små.
image108


Köpte nya kaffemuggar i fredags..de är mycket mindre än mina vanliga så jag får springa och fylla på hela tiden.. Men det gör inget för de är så fina. Kommer från Inspiration och är designade av Karim Rashid.. Nästan Karin alltså..lite därför jag köpte dem. Haha!

Look at me!!

image106

Nu är det februari!!!

Idag har jag ägnat min tid åt Emelie, är ju trots allt hennes birthday idag.. Hälsningsgille på AF-borgen, lite shopping och fika på coffee point.. Mm, nice. Ikväll ska jag iväg och titta på handboll med Jakob..det ska bli kul. Har inte sett så många matcher live, spännande.
Hämtade min julklapp från posten idag, randiga sängkläder. Jag vet inte riktigt, nog för att de är röda...men känns nästan lite för vuxna för lilla mig. Med beiga inslag och allt, rys.. Menmen, gratis är gott. Man kan ju hoppas på bra kvalitét.

Grattis Biffisöt!!!

image42
Idag fyller världens bästa Biff år!! Hurra för henne..
   

RSS 2.0