Ska det va så ska det!!!

image183
Minst!! Mohaha!!!

Finally friday!!!

Idag är det fredag!! Hurray!!

Fredag innebär helg, mys, god mat och massa annat trevligt!! Ska iväg till bibblan och plugga nu, blir till att knarka kaffe för att hålla sig pigg.. Kanske skulle köpa lite godis på vägen dit. Vet att det bara är morgon än, men vafan!! Det är ju fredag!! Plus att min tanke var att härbärgera på biblioteket i några timmar idag. Flitens lampa ska lysa...annars får man inte fredagsmysa;)

image182Så här ser jag då ut idag! Lite försiktigt helgfin sådär. Om man ska sitta och vara flitig en hel dag får man ju ta hänsyn till bekvämligheten också:)

Jag har iklätt mig:
Top: H&M. Med band som knyts till en rosett på ryggen.
Jeans: Nudie, min favoriter..
Armband: H&M
Något som inte syns på bild är frillan, dagen till ära har en luggfläta skapats. Man får passa på när andan faller på.. Och när det nu bär iväg åker även skinnjacka, halsduk och stövlar från Bianco på..

Hm, undrar varför jag alltid ser ut som en jävla surbitch på mina outfit-bilder...jag som är en sådan glad och trevlig typ!! Särskilt på mornarna;) Imorse var jag faktiskt ovanligt pigg och glad för att vara jag...måste ha något att göra med att det är fredag. Jag är lycklig alla dagar jag får äta godis..haha!!


Home, sweet home..

Åh, vad det är trevligt att få besök.. Jag och lilleBiff snackar alltid så mycket strunt och skrattar typ ihjäl oss varje gång vi ses:)

Mamma och lillesyrr kom också förbi en stund...skulle komma en mäklare och titta på lägenheten, typ värdera den. Mami och papi hade nämligen tänkt köpa en ny, större lägenhet. Vi hade varit och tittat på en jättefin på väster. Men nu när mäklaren var här idag så berättade hon att om jag ska få bo i lägenheten så krävs det jag äger 50% av den. Föreningen tillät inget annat. Idiotförening!!! Så gick det med det.. Får bo kvar här på söder, vilket iofs inte gör så mycket. Jag älskar mitt hem:)

Nu borde och måste jag verkligen plugga lite. Tänker ha pluggdag på biblioteket imorgon, men hade varit skönt att få gjort lite idag med.. Italiensk kultur och samhäll...brrr, jag känner hur tentan närmar sig... Visste ni att Italien har 20 regioner!! Det vet jag, och hittills har jag läst och gjort anteckningar om sju av dem..suck!

Snart får jag besök!!!

Hurray!!! Nu är hon här!!
image181

En torsdag i mars..

So far today har jag inte gjort något vettigt alls....får satsa på eftermiddagen istället. Har iofs diskat, det måste väl räknas.

image180Så här ser jag ut idag! Lite vårigt är det allt. Detta är ännu en av grejerna i min garderob som jag blev helt galen i och köpte direkt. Tröjan alltså. Därefter har den knappt använts... Hm, måste bli bättre på det här. Btw så slutar mitt köpstopp på tisdag!!! Wohoo!!! Jag har verkligen skött mig sjukt bra, inte shoppat något alls!! Nu börjar det dock klia litta i fingrarna.....mohaha!!! (galet skratt)

Dagens icke-nudism består av:
Top:
Logg - H&M
Jeans: Replay

Oj, det var ju inte så mycket... Menmen..när jag senare ger mig ut på äventyr blir det ju lite mer. Satsar stenhårt på skinnjackan(försöker meditera fram våren), halsduk och vita converse...


Vill du se en stjärna....

...se på mig!! Vacker sång det där:) En sak som förbryllat mig lite är att det enligt många modetidningar och bloggar tydligen är sjukt innne med stjärnor just nu och även fram i vår. Jag som har två stjärnor för evigt fastetsade på min kropp borde ju tycka att detta är fantastiskt... Men det gör jag inte! Gillar det nästan inte alls. Skumt...

Tror att det lite kan bero på att de plagg som visas är översållade med stjärnor. Jag tycker nog att detta mönster gör sig bättre lite för sig självt. T.ex så skulle det vara skitsnyggt med en T-shirt men endast en stjärna på. Eller möjligtvis några stycken snyggt utspridda. Men inte över ett helt plagg. Nä, det lär nog inte gå att finna i min garderob.
image179Den här vackra väskan från Rika hade man däremot gärna fått finna där. Den kostar ca 5000kr så om det är någon som känner sig manad att skänka den till mig så är det bara att höra av sig;)

Våfflor!

Det blev ingen träning, kände mig så sjukt trött och snuvig efter andra föreläsningen så jag hoppade det. Hade inte pallat ändå. kände mig som en gammal tant bara av att gå uppför trapporna hemma.Så det var nog ett vettigt beslut. Pluggade länge med Emma istället. Vi ska återses på torsdag klockan nio igen...pluggapluggaplugga!!! Och litta frulle med:)

Nu är jag i familjehemmet Det är ju Våffeldagen idag. Jag äger inget våffeljärn, och var dissad av mannen så... En tur till Svedala känns ju aldrig fel. Stannar till imorgonbitti, sen är det skola igen. På tal om det så måste jag plugga lite till nu..har ju läxa till imorgon...jeez!!

Redan tisdag...

Har haft värsta mysiga påskhelgen måste jag börja med att säga. Ätit gott, mysit en masse..och igår avslutades ledigheten med biobesök och pizza:) Mm, det var supergott!! Pizza is the shit!image178

Filmen som sågs var PS. I love you. Den hade hajpats av två friends och jag måste säga att den levde upp till förväntningarna. Sjukt sorglig, men samtidigt så fin. Hade med mig babe som sällskap, skönt att ha någon att luta sig mot...någons axel att blöta ner med sina tårar.

Avslutade kvällen med glass hemma hos mig, tittade på slutet av Wallander-filmen. Den var jag däremot måttligt impad av. Vissa av skådespelarna agerar verkligen sjukt dåligt, plus att jag föredrar Rolf Lassgård framför Krister Henriksson i rollen som Kurt Wallander...han är ju en stående favorit:)

Nu är man då tillbaka i verkligheten igen, har redan hunnit ha en föreläsning och snart väntar nästa.. Känns dock förvånansvärt okej, trodde ångesten skulle vara på topp. I eftermiddag blir det träning Emma,  har blivit förkyld men kör på lite lugnt..det ska nog gå. Behövs verkligen efter helgens bravader:)

Dagens snabba lista!

Färg: Röd, såklart!!

Klädsel: Svart top, svarta jeans, skinnjacka, halsduk och converse
Frisyr: Utsläppt med självfall
Accessoar: Mina tatueringar
Mat: Påskmiddag hos Jakobs föräldrar. Mums!
Dryck: Påskmust och kaffe en masse!
Snacks: Godis som Jakobs systerdotter Milla(2,5år) serverade oss...gott, men man fick inte välja själv;)
Känsla: Lycka
Humör: Glad och mysig
Att göra: Borde plugga, det har jag inte gjort! Ska hem till Jakob när han kommer tillbaka från Kent-konserten.
Musik: The Ark - Prayer for the weekend
TV: Avstängd för tillfället, men har sett en massa fotboll idag...
Internet: Bloggar, min egen och massa andras
Telefonsamtal: Inget so far idag.
Inspiration: Vår, värme och skorna utanför Martins dörr;)
Drömmer om: Godkända tentor, värme och cafémys i solen
Längtar till: Sommaren


Långt om länge...

Sitter hemma hos Jakob nu...dricker cider och myser. Trevigt värre, Hampus är också här.

Har tidigare idag varit på påskmiddag med släkten, trevligt och kaotiskt...som vanligt alltså:) Fick ta tåget från Svedala, hann precis med det vilket kändes väldigt bra tyckte jag.. Menmen, när jag kom till Malmö upptäckte jag att jag var tvungen att vänta typ hur länge som helst på tåhet som gick vidare till Lund.. Suck, fikade och köpte en tidning på Pressbyrån så länge...var ju tvungen att få tiden att gå..

Sen när jag äntligen kom till Lund skulle jag ta bussen hem hade jag tänkt...men, självklart gick bussen bara till Botulfsplatsen...så jag fick gå sista biten hem. Jag sprang...gå är så tråkigt och går så långsamt...

Men nu är jag äntligen här..det tog tid, men jag lyckades!!!

Vet inte vad som mer händer ikväll, antar att vi ska stanna här.. Men vad gör det?! Jag trivs...

Tomorrow is today!!!

image177Nu ska jag sova..är som sagt trött som ett mähä.. I brist på påskägg har jag tryckt i mig ett vanligt ägg, det är ju gott det med:)

Imorgon ska jag in till Malmö och hälsa på min sötis, min lilla Biff. Ska inspektera hennes nya hem för första gången...det lär nog dock inte bli den sista;P

Och sedan återvänder min babe från sin alltför långa frånvaro i främmande land. Jag är glad. Fredag kommer bli en rolig dag!!

Ännu en anledning till att äta godis:)

image175Åh, vad jag skulle vilja ha ett fint och välfyllt påskägg!!!

Jag gillar så gott som alla traditioner, såsom jul, påsk och midsommar.
Blir lika lycklig varje år när det infaller. Det gäller bara att välja ut sina favoritdelar och fokusera helt på det. När det gäller påsken är ju godisfyllda ägg en självklar favorit!! Och imorgon är det fredag och helg, vilket innebär att jag får äta godis! Hurray!!

På lördag ska jag och två av mina syskon på påskmiddag hos Tilla, min älskade moster. Hon är den största godisråtta jag känner och hon älskar att sno godis från sina syskonbarn. Därför ska hon få ett alldeles eget ägg som hon kan sitta och snaska ur...

Kalaskalaskalas!!!

Jag är så sjukt trött, har inte pluggat någonting idag och mitt huvud är fullt med snor och fetvadd.

Samtidigt är jag så himla sugen på att gå på kalas.. Festa, dricka vin, dansa galet och sjunga! Åh, vad jag skulle vilja göra det. Tänker lite på i somras. Då var jag ute så ofta jag fick tillfälle.. Man fick ju roa sig med något när vardagen var grå och misärartad. I veckorna tänkte jag, på helgerna festade jag.

Jag dansade mig igenom sommaren, det var en sjukt bra sak. Millan och jag gjorde Lund, Biffisöt var galen som få...och hoppsanhejsan vad kul vi hade. Lite mer sådant nu i vårens tid tack.

Inte fullt så fin...

Nu ska jag iväg och jobba. Vilket alltså innebär att jag fått ikläda mig min uniform. Nog för att marinblått är fint, men kan inte påstå att jag känner mig jättehet.

Jeez, gotta run!! Bussar väntar av någon konstig anledning inte på en. Gäller att vara på plats. Sov sött i natt alla, det ska inte jag göra:(

Fintisdag...

image174Idag var jag fin. Älskar det här linnet, men har använt det alldeles för sällan.

Det var verkligen svinigt kallt imorse. Vinterjackan fick återigen komma ut i ljuset, och på fötterna blev det luddiga och mysiga vinterskor. Man ska inte frysa, visdomsord från mami..

Dagens fina ensamble består av:
Linne: Med volanger och brottarrygg från H&M
Kofta: Silkes- och merinoullsblandning från Zara
Jeans: Svarta från Fornarina
Diadem: Guldigt med rosett från Åhléns

Btw så gick träningen riktigt bra. Det visade sig vara ett lunchpass som endast varade i 45 minuter..menmen bättre än inget alls. Blev dock lite snopen.
Det bästa med hela träningen var att de endast och bara körde schlagerlåtar från Melodifestivalen!! Hurray, vad glad och lycklig man blir!!!
 


Hejhej från Sol!!!

Sitter i skolan och har precis haft föreläsning i Skriven italienska.. Pratade om pronomen. Tycker att sådant är riktigt kul och intressant, men nog är det flera gånger knepigare när det är på ett annat språk. Jaja, lite snurrig i huvudet har väl ingen mått dåligt av att vara..

Ska strax iväg och rensa hjärnan, blir ett pass GympaStång på Gerda idag med. Får passa på att träna upp sig, nu när mannen är out of town. Vill ju vara fit for fight när han kommer tillbaka:) Ska nog ta röd stång idag med, pust..hoppas jag klarar det.

Träningssällskap:)

image173

Gissa vem jag träffade på Gerda?! Den här snygga bruden!


Träning är alltid roligare när man är flera. Det verkade många ha tagit orda på idag...för det var sjukt mycket folk på passet. Man fick knappt plats.

Det var tur att Annie var med..hon pressade mig till att ta röd stång idag. Jag som mesat på grön jättelänge nu..(skäms) Det gick faktiskt superbra.

Vissa människor är helt sanslösa. Bredvid mig stod en tant, mager som en skrika ocoh med knallrött läppstift. Hon gjorde egna viftande rörelser till alla övningar plus att hon höll typ på att hoppa in i mig hela tiden. Man kan bli irriterad för mindre...

This is the week!!!

image168
Bara genom att titta på listan ovan känner jag att den här veckan har sina ljuspunkter.. Men mamma har lärt mig att man inte ska längta för mycket...för då kanske man en dag längtat bort hela sitt liv. Så jag tar var dag som den kommer. Men fredag kommer bli en bra dag, det känner jag på mig;)

Brukar tycka att måndag är världens bästa dag...men den här veckan är ju inte riktigt som alla andra. Ska ju jobba två extrapass. Suck! Men å andra sidan är jag ju ledig på söndag, och det är ju rent fantstiskt!!


Snart blir det mat!!!

Ikväll blir det lymiddag, fläskfilé med banan...mm, det är så sjukt gott! Är helt såld på banan i maten för tillfället.. När jag var liten vägrade jag det, tyckte det var superäckligt! Nu är det något av det godaste jag vet. Mums, snart är det klart:)

Softar runt här hemma hos mami i mina svarta favoritmysbyxor och en svart top. Har precis duschat, det var jätteskönt. Känns på något sätt som att en dusch är mycket skönare om man tränat innan.. Inte sant? Man har liksom jobbat för den, gjort sig förtjänt av den...

Nästan lite väl lätt..

Fick ett ryck och gav mig ut och sprang! Jag skäms att säga att jag ännu inte invigt mina tights..får skylla på att jag fakiskt varit sjuk i veckan. Men nu så!!

Vet inte om det berodde på tightsen,  men det gick sjukt bra!! Bara flöt på, bra andning och högt tempo. Soundtracket bestod av Kristina från Duvemåla, haha!! Musikal kan verkligen rekomenderas som löpmusik. Bra takt och några riktigt kraftfulla partier..

image166
Sprang en bit i Bokskogen, det är verkligen vackert därute nu när våren börjar närma sig. Såg några hjortar. Vilket självfallet fick mig att tänka på min vän och föredetta lagkamrat Caroline..som för närvarande befinner sig på ett lyxhotell i Indien med sitt nya jobb.. Hm, lyllosCarro...jag saknar dig.

All by myself...not!

Nu har min babe rest till Italien..26 timmar i buss. Kan väl inte påstå att jag är jätteavis. ....Men samtidigt: att möta våren i Italien hade inte varit helt fel. Äta pasta och dricka cappucino på ett mysigt kaffe. Njuta av det fina vädret och åka gondol i Venedig. Okej, vissa delar är jag lite avis på.

Är i Svedala hos mina nära och kära. Det duger inte att titta på Melodifestivalen ensam...måste ha någon att utbyta åsikter med ju.. Själv hejar jag på Rongedals, tycker de är så sjukt roliga!! Plus att de sjunger bra och vem är inte fascinerad av synkroniserade tvillingar. Heja, heja!!! 
image165

Plugg...

Idag har jag varit så duktig så... Har pluggat en massa och gjort min läxa som jag har tills på tisdag! Fantastiskt! Satt på stadsbibliotekets fik i fyra timmar, kan verkligen rekommenderas som pluggplace. Fin blandning av fikamys och pluggseriositet, mycket bra. Intog två latte, en biskvi och en kanelsnäcka under denna tid. Men det var jag faktiskt värd idag...kompisen godkände min förklaring. Tack babe;)

Har hjälpt min vän Emma lite också, stackaren ska snart göra omtenta på grammatiken som vi hade förra hösten. Och så vill hon ha mig som plugghjälp!! Haha, jag minns knappt ingenting. Men måste erkänna att jag faktiskt tyckte det var lite kul att prata och diskutera det igen...

Subjekt, predikat och tidsadverbial...det är grejer det!!!

Go Go Girl!!!

Det löste sig igår, jag fick sällskap till slut:) Lucky me! Fast jag tvingades se fotboll, unlucky me!!

Idag var det återigen dags att köra bil..jag börjar gilla det mer och mer. Kul med fart och att känna att man har kontroll. Önskar dock att det vore över snart, jag vill köra själv!! Helt ensam i bilen!! Och ha ett rosa kort i min plånbok:)

Har även gjort något som inte hör till vanligheterna, nämligen varit ute och promenerat! Fick värsta rycket och då gäller det att passa på. Hade huvudvärk idag med så kände att jag behövde lite frisk luft. Var säkert ute och gick i två timmar, tog även en sväng förbi stan...hehe! Var ju tvungen att checka affärernas utbud, gäller att vara förberedd när köpstoppet upphör.. Är sugen på något färgglatt, som piggar upp en grå och regnig dag. En klänning kanske. Får se vad det blir...


Dissad?

Verkar som jag blivit dissad..ingen man så långt ögat når.. Suck! Undrar om det beror på att jag verkar ha haft helt fel för mig angående vilka lag som spelar idag..den enda fotboll jag lyckats hitta är en match mellan Inter och Liverpool.. Hm, kan det vara den..?

I vilket fall..jag sitter här ensam och tittar på fotboll! Kan inte säga att jag gillar det. Inte alls faktiskt!

Igår, idag, imorgon...alltid med dig

image164
Ikväll ska jag titta på fotboll..tydligen. Det var mannens krav för att komma hit tidigt. Vad ska man säga, min pojkvän är en nörd...sportnörd! När det står mellan en själv och Totti har man inte mycket att säga till om.

Fast om jag måste uttala mig så anser jag att Totti är snyggare nu när han har klippt sig. Killar med långt hår är inte riktigt min grej... Ville bara ha det sagt.

Undrar om vi hejar på Roma förresten...antar det med tanke på vilken betydelse Totti har för mannen i mitt liv. Undrar vilka de möter...

Sjuk...

Jag har blivit sjuk, förkyld för att precisera närmre.. Det är mammas fel, hon snörvlade och klagade på huvudvärk när jag var hemma i söndags. Och nu är det alltså min tur. Känns som huvudet är fullt med fetvadd och jag tackar min lyckliga stjärna för att jag alltid ser till att ha nässpray hemma. Pys, pys, aah!! Så kan man andas igen.

Fikade med Emma på stadsbiblioteket idag..mycket trevligt. Dock blev vi utkörda efter sisådär en timme...tydligen var det bokat för någonting som hade med teater att göra...jag såg iaf en clown.

Min snuviga belägenhet till trots har jag faktiskt åstadkommit en del ting idag. Har varit och handlat så jag nu återigen har en välfylld kyl. Det känns alltid bra, blir nervös av att inte ha mat och framförallt mjölk till kaffet hemma.

image163image162




Har även städat hemmet mitt, nu är det så fint så. Myser med tända ljus och inatt ska jag få sova i en ren och nybäddad säng..mm, ibland har man det bra...

Vad är en väl en promenad...

Det är tydligen ett ganska vitt begrepp.. Jag och babe kom överens om att vi skulle ta en promenad, mina tankar gick till en lång runda runt Lund, genom soliga parker på ljusa cykelbanor. Jakobs tanke var att vi skulle gå upp till stan och se om vi hittade något bra ställe att luncha...haha! Det blev en kompromiss med en liten omväg till stan och promenad genom stadsparken på vägen hem.. Mycket mysigt och fint.

Lunchade på Emmas Café och köpte sedan årets första glass. Italiensk jordgubbs- och violglass..mm, vad gott det var.  

Nu är jag i Svedala, har ätit massor av mammas goda gryta. Magen är stor som ett hus!! Snart blir det kaffe och därefter kvällspromenad med dogsen.. Lovely lördag.

Försiktigt lördagstänk..

Visst är det underbart när solen strålar så vackert som den gör idag.. Nästan så man måste ut och promenera lite..hm, det ska jag nog göra nu.. Måste ändå handla lite..

Ikväll är det Andra chansen i Melodifestivalen som gäller, ska hem till Svedala och hänga. Har seriens sista match imorgon och mannen skulle ändå iväg på fest så då fick det bli metropolen istället. Ska bli mysigt.


Tight as an ass!!

image161Eller hur det nu är Petra brukar säga... Här ser ni mina fina tights som jag fick av min fina mamma.

Jag kommer vara het som bara den på nästa pass. Mohaha, watch out!

En lite rolig detalj som inte syns på denna bild är att mudden i midjan kan vikas ner så det blir en babyrosa kant.. Haha, babyrosa är inte riktigt jag. Men gratis är gott, så man står ut med det mesta..

Terapi för kropp och själ...

Ont i själen, ont i kroppen. Då finns endast en lösning! Så efter föreläsningen idag stack jag hem till Svedala. Kunde inte tajmat bättre, för världens bästa mamma slutade tidigt idag! Har pratat massor och varit i stan. Fick köra, mitt i rusningstrafik och allt. Det gick super, var så längesedan jag körde med mami så det var kul att få visa att man utvecklats litta.

Var inne vid Gustav Adolfstorg och fixade biljetter till mammas resa, hon åker till Kosovo och hälsar på pappsen i påsk. Sen åkte vi till Jägersro Center. Jag fick ett par tights av mamma, ska ha dem när snyggtränar på Gerda. Sen bjöd jag mamma på glass. Ergo: mycket trevligt.

Nu ska jag ta en runda med mina vovvar...oj, vad glada och ivriga de är. Sedan blir det middag med mami framför teven. En mycket lyckad torsdag!

....

image160
Smärta!! Men samtidigt är det sjukt njutningsfullt! Får nästan aldrig träningsvärk, så när det väl händer antar jag att det bara är att njuta.
Stelheten när man reser sig och ska gå någonstans..mmm.

Hade fys på träningen igår, det var faktiskt ganska kul! Tro det eller ej! Och idag har jag varit på spinning, det var superjobbigt. Tog i som bara den, svettades som en gris. Gött!! Särskilt efter när jag fick stretcha och duscha.

Och som pricken över i: så har jag varit och fikat med Biffilove, på favvoplacet EspressoHouse! Hurray, det var supermysigt..

Godis!!

image159
Jag har godisförbud i veckorna.. Det går bra, än så länge iaf. På helgerna får jag äta hur mycket jag vill, denna frihet utnyttjades till max i lördags vill jag lova.

Jaha...

Vad omotiverad jag blev helt plötsligt.. Vad skulle jag skriva om egentligen. Säkert något superviktigt..

Hm.


Sitter här i mitt hem, har precis målat naglarna röda. Det blev kladdigt, men kan ju vara kul med litta färg nu när solen skiner och allt. Intressant, inte sant:)?


Alltför lång paus...igen!

Det här med att pausa är nog inte helt min grej. Har svårt att återvända till det jag ska göra. Men har iaf fixat med tvätt och rakat benen, så något har hänt... Hoppas på att hinna diska också innan Jakob anländer..

Bokade möte med studievägledaren idag. Känns bra..på fredag ska jag alltså försöka bringa reda i min kommande tillvaro. Hm, intressant.

Nu ska jag försöka bringa reda i min nuvarande tillvaro. So long!

Måndagstv!

Nu har jag pluggat så duktigt att jag förtjänat en liten mat- och tvpaus! Det är ju mitt favvoprogram:

image158
Jakob gillar inte mitt favoritprogram, han använder fula ord när han ska beskriva det. Men det skiter jag i, jag tycker det är kul. Har missat det flera veckor i rad eftersom jag nästan varit medvetslös vid den här tiden. Ergo: mycket bra planerat med sovning idag! Hurra för mig.

Äter yoghurt med flingor och hasselnötter, mmm....

Grus i ögonen..

Jag är trött i ögonen, men på hyffsat gott humör likväl.. Sov två timmar efter jag kom hem från skolan, det var sjukt skönt måste jag säga. Det är nog det värsta med när man jobbar natt och ska upp tidigt.. Att man upplever verklig fysisk smärta. Hela kroppen värker och det känns som man ska tappa huvudet i knät.. Men nu så.

Håller på och tvättar, har diskat och plockat undan massa kläder. Plus att jag varit och handlat. Flitigt värre..märks det att jag egentligen borde plugga:)?

Lunchen idag bestod av rostbiff och potatissallad, fick det på hjärnan inatt och kunde inte riktigt släppa det.. Det var supergott vill jag lova. Till efterrätt blev det risifrutti och kaffe.. Mumsmums.

Nu ska jag ner i tvättstugan och hänga tvätt!! Tjippohej!

RSS 2.0