Sedan sist...

I torsdags kom jag en timme för tidigt till min massage, vilket innebar att jag ju egentligen inte behövt stressa alls. Använde den extra timmen  till att strosa runt på stan. Köpte en knälång jeanskjol från Weekday, nedsatt från 600 till 112. Härligt! Blev efter detta mörbultad vilket ledde till träningsledigt fram till måndag.

I fredags var det midsommarafton och jag steg upp vid åta för att tvätta.
Tog det superlugnt, lallade runt och åkte till Willys för att handla grejer till salladen...medan Jacob bakade bröd. Sen kom Jacob på att vi var sena så då fick vi stressa. Men jag tycker vi kom i ganska bra tid. Fantastisk trevligt midsommar! Satt ute i det fina vädret, åt och drack gott, dansade runt stången och när solne gått ner gick vi in och spelade dansspel. Som det visade sig att jag var grym på;-)

I lördags åkte jag och babe till Beddinge för att hänga och hälsa på min familj.
Hade packat bikini, men det visade sig totalt onödigt då vädret var mulet och trist. Hängde lite inne, kollade teve och jag och Maria bokade in en tur till Ullared tillsammans med farmor och farfar. Ska bli superkul! Sen tog jag och Jacob en tur med vovvarna innan grillen startades. Riktigt nöjd med vår endagsutflykt..

I söndags jobbade jag 10-18.15. Butiken var packad trots det vackra vädret...folk är galna.
Jublade när jag kom ut och solen fortfarande sken:-) På kvällen besöktes Boomers tillsammans med Jacob, Biff och Tove. Såg Argentina besegra Mexico och käkade mumsiga burgare..

I måndags och igår har jag jobbat och varit ute och sprungit..
Spännande värre, märks direkt när vardagen är tillbaka. Men till helgen är jag ledig och då vankas det fest! Tittar framåt!

Sommarledig!

Ledig! Jobbade 9-15 idag och nu är jag ledig i två hela dagar! Hurray!! Midsommar imorgon och solen skiner från en klarblå himmel. Hoppas det håller i sig, iaf kan hela dagen spenderas ute i Majas och Patriks trädgård. Hoppashoppas! Tänk vad skönt att få sitta i gröngräset och dricka cider och äta midsommarmat. Mmm, längtar!

Skuttade precis ur duschen efter en löptur i värmen..
Svettigt som satan och lite stressigt. Men ville hinna med en runda då jag ska på massage klockan 17.50. Och massören brukar inte tycka att man ska träna på en 1-2 dagar efter, så gällde att passa på. Känner på mig att det kommer bli brutalt;-) Kan behövas, känner mig lite stel.. 

Ikväll blir det fotbollskoll i Folkets Park igen..
Denna gång tillsammans med babe, Tove och Biff. Danmark möter Japan, heja de röde!!!

Det sa bara klick!

Har varit sugen på en baseballjacka ända sedan jag såg denna fina.. Den tog dock slut på två röda sekunder, vilket var samma sak med denna från Gina Tricot. Så går det när man funderar för länge:-P Har sett den på Tradera till sjuka överpriser och varit nära att klicka...men ångrat mig i sista stund. Det blev jag glad för nu när jag såg att den kommit in igen på hemsidan!! Klickade den direkt...249 kronor! Cashing!


Onsdag for real

Idag, när det nu är onsdag på riktigt, så står en lång arbetsdag på schemat; 12-20.15. Känns sådär, men vet att en av mina favoritkollegor jobbar samma tid så det ska nog funka. Efter idag har jag bara ett morgonpass kvar innan två dagars ledighet. Känns som jag har många jobbdagar på raken denna sommar. Är nu inne på sjätte dagen av sju, nästa vecka jobbar jag sex dagar i följd. Menmen, funkar. Ska bli skönt med två lediga helger:-)

Steg upp strax efter sju idag och var på gymmet vid kvart över åtta.
Målet var att vara där åtta, men det är ju så skönt med lång och lugn frukost. Bara slappa, äta, dricka kaffe långsamt medan man kastar ett halvt öga på Nyhetsmorgon. La på lite extra vikter idag under passet, kände att det var dags. Kände mig lite seg och var trött i benen på vägen hem...kanske hade med det att göra. Skön känsla iaf...och njöt riktigt ordentligt av den långa, varma duschen efteråt:-)

Ny tidning

Blev sugen på att köpa en tidning igår när jag var på Coop. Har på senaste tiden tröttnat lite på tidningar som Glamour och Cosmopolitan så valde istället Amelia Kropp och Skönhet. Denna typ av tidning klarar jag inte av att läsa de perioder då jag tränar dåligt, då de bara medför ångest och understryker över hur lat jag själv är. Men när jag nu kommit igång så bra med min träning så kändes den underhållande och peppande. Hittade lite styrkeövningar som jag blev lite sugen på att pröva...vill ju gärna komplettera allt löp med att även få lite muskler.

Upptäckte dock att detta är en specialtidning som endast utkommer två gånger om året.
Och jag läser faktiskt lite snabbare än så.. Får väl se om det finns någon annan trevlig i samma genre.


Tis 22/6-10

Jag är helt sned på vilken dag det egentligen är.. Igår trodde jag vid flera tillfällen att det var tisdag och nu precis fick jag för mig att skriva onsdag som rubrik. Blir lätt så när jag jobbar helg, tappar uppfattningen lite. Idag är det iaf tisdag och jag jobbar kväll. Surprise!! Känns som jag gör det typ varje dag hela sommaren:-P Jaja, fick iaf lite sovmorgon idag då jag glömde att jag ju skulle tvätta klockan sju. Kom på det vid tio när jag skulle ut och springa, men då kändes det lite sent. Får sticka ner och kolla om det finns tid någon annan dag...

Superfint väder idag, sprang i linne:-)
Blev korta turen idag och sedan skön stretch nere på gården. Den har blivit så fin nu sedan den gjordes om.. Hoppas på att kunna ha en grillkväll där snart. Idag fyller Jacobs syster Maja år. Grattis!! Tråkigt nog missar jag kalaset pga jobb.. Har dock fått i uppdrag att slå in presenten, så lite delaktig blir jag ju;-)

Häpp, här är jag idag!!

Vilket meck det är att inte ha kameran hemma, måste se till att återbörda den snart..
Linne:
H&M Everyday
Kjol: H&M Logg
Skor: Vita tygskor från Eurosko

Mån 21/6-10

Blev en riktigt härlig löprunda idag när jag väl kom iväg. Strålande sol, dock lite blåsigt och med tanke på att jag blivit lite snuvig så är jag nöjd med mitt beslut att ta på mig övertröja. Värmen har ännu inte riktigt velat komma, trots sol. Menmen, får det nu bara hålla i sig så kanske det kan bli sommar även detta år..

Så här ser jag ut idag...soft, men samtidigt fint om jag får säga det själv:-)
Shortsdress: H&M Divided Red
Strumpbyxor: Leomönstrade från H&M
Klocka: Testbild från runns.se
Örhängen: Pärlor som jag fått av Jacob
Skor: Vita tygskor från EuroSko

Närbild på min fina frisyr. Har tvinnat håret på bägge sidor om benan för att sedan fästa ihop det men en snodd i nacken.

Trött måndag

Har knappt kunnat sova något alls inatt, härlig morgon att vakna upp till. Steg upp nästan direkt efter att babe gett sig av till jobb, trots utebliven sömn pallade jag inte ligga kvar längre. Trist, med tanke på den fina, nybäddade sängen. Sover normalt sätt alltid så sjukt bra i rena och krispiga lakan...men inte inatt:-( Kommer nog slockna rejält ikväll efter jobb istället. Hoppas kan man ju alltid..

Har annars startat denna dag med teknikstrul.
Ville lägga in en ljudbok i iPoden då den jag just nu lyssnar på snart är slut. Bad Jacob hjälpa mig med det, men fick till svar att jag ju själv visste hur man gjorde. Sa att det bara skulle bli fel om jag gjorde det själv, men fick ändå ingen hjälp. Tror ni det gick bra eller?! Så f***n heller att det gjorde. iPoden låste sig och inget fungerade.. Satt i 20 minuter och försökte ringa Jacob innan han svarade.. Nu är det fixat, boken är inlagd och jag kan bege mig mot parken.. Nästa gång ska jag tvinga babe att hjälpa mig.. 


Äntligen!

Så var denna helg till ända! Har varit riktigt tungt på jobb med massa folk och totalt kaos. Menmen, goa pengar att se framemot nu iaf:-)

Hade en trevlig kväll i Folkets Park igår.
Gjorde quiz som vi kom tvåa i, åt supergod grillad kyckling med inte fullt så god pastasallad till och såg Danmark besegra Kamerun med 2-1. Lustigt, med tanke på att det efter tjugo minuter av matchen kändes som det skulle bli en enkel seger för Kamerun. Men, i sportens värld kan vad som helst hända.

Idag möttes jag av en nystädad lägenhet, en renbäddad säng och en middagslagande karl som uppmanade mig att gå in och sätta mig och vila i väntan på maten:-)
Blev sedan serverad en god middag, inklusive efterrätt och kaffe. Har haft det sämre.. Kvällen har sedan spenderats i soffan framför matchen mellan Brasilien och Elfenbenskusten. Ingen superrolig match; filmningar, ett handsmål och catfights.

Var frusen som bara den när jag kom hem från jobb. Skuttade i mitt senaste traderafynd, svart luvtröja från Gul&Blå. Kostade mig 100 kronor inklusive frakt...när den kom hem till mig satt lappen kvar. På den stod det 599 kronor. Såna fynd gillar jag:-)

Lör 19/6-10

Idag kör jag på randigt:-) Alltid fint och ett säkert kort. Dags att bege sig mot jobb, kan inte påstå att jag är superpeppad men finns ju inte så mycket att göra. Sedam brukar det ju alltid bli bättre när man väl är på plats. Kör på mjuka sköna kläder idag...det är ju trots allt helg.

Klänning: H&M Divided Red
Leggings: H&M 50 den
Örhängen: Hjärtan från Gina Tricot
Klocka: Testbild från runns.se
Skor: Röda tygskor

Lördag=jobb

Gårdagen blev lite bättre till slut...men bara lite. Babe hann komma hem från sitt jobb innan jag skulle iväg till mitt, så hann få några pussar och kramar. Jobbkvällen segade sig fram, kaos är det bästa ord som kan användas för att beskriva den.. Idag hoppas vi på att Prinsessbröllopet ska leda till att det inte blir så mycket folk. Dock är jag lite tveksam, på Mobilia handlar folk oavsett vad. Menmen!

Ikväll blir det en lugn kväll eftersom jobb står på agendan även imorgon..
Har planer på att gå till Amiralen och kolla fotboll på storbildskärm. Danmark möter...något annat lag;-) Kan ju inte veta allt!

Ingen bra morgon...

Idag är ingen bra dag:-( Kan inte riktigt sätta fingret på varför, men so far känns den inte bra alls. Vaknade upp alldeles svettig, snoozade en massa och kände mig totalförvirrad när jag slutligen rullade ur sängen vid 8. Jacob ville pussa mig hejdå, men var blöt och kall i skägget. Gillas inte!! Och vädret är kass, grått och mulet. Blää, skitdag. Hoppas den blir lite bättre snart. Jobbar kväll idag, precis som alla andra fredagar hela sommaren:-P Ska ut och springa innan det, regnet får stilla sig tills jag kommit in igen.

Igår var, till skillnad från idag, en bra dag.
Var ledig och inledde dagen lugnt och rofyllt. Promenerade bort till Södervärn för att köpa Sommarkort och sedan ta bussen till Svedala. På vägen till bussen stack jag in på en salong och fick mina bryn noppade. Min kollega tipsade mig om denna salong, som dels endast är för kvinnor och dels ligger närmre mitt hem.. Mycket bra! Brynen blev så fina så, och det gick på 50 spänn. Bra skit!

Hemma i Svedala lunchade jag först med mamma och slappade i trädgården tillsammans med vovvarna, bok och en stor kopp kaffe. När jag kände mig röd och hade tröttnat på att ligga still så gick jag en runda med Kvick och Acke och sedan körde jag ut till Bokskogen och sprang 7 km. Gick mycket bättre än förra veckan, tror vädret påverkade en del:-) Blev sedan bjuden på middag, i form av fiskburgare, innan jag tog bussen hem till Malmö igen. Fin dag..

Tors 17/6-10

Ledig idag, hurray! Galen kväll igår, rean är verkligen intensiv. Supertryck i kassan konstant, folk som undrar om priser, byter realappar och sätter 30 kr på sånt vi plockade upp som nytt samma morgon. Suuck!!

Menmen, idag skiner solen och jag ska ta mig en tur till Svedala.
Passar på de lediga dagar då babe jobbar sent. Palla uggla runt i stan då, känner behov av närhet till en trädgård och en grön gräsmatta. Bikinin åker med, liksom löparskorna. En tur i Bokskogen kanske. Ska nog åka med mamma när hon ska till Anderslöv iaf, passa på att träffa lilla mormor nu när hon är hemma igen:-) Ska bli kul att se hur hon mår nu, verkar vara bra enligt mamma.

Benen är kritvita, men någon dag ska ju vara den första, shortsen är på!
Topp: H&M Everyday
Shorts: NYA! Reafynd från H&M Everyday med söta rosetter på fickorna..
Skor: Låga, vita converse

Ons 16/6-10

Har fortfarande inte fått ändan ur och gett mig ut i det vackra vädret. Men nu så! Ska så sakteliga börja bege mig mot jobb, på vägen dit tar jag en omväg till ÖoB.. Badrumsskåpet ska inventeras, verkar vara de enda som har kvar mitt favoritschampoo. Hoppas de fortfarande har det bara.. Känner mig inte superrolig idag, fick blir enkelt med trashade jeans och reafyndad svart t-shirt. 23, 50 tror jag den gick på.. Livar upp det hela lite med en stor fin rosett:-)

Kul att man går färg i färg med väggen. Härligt;-)
T-shirt: NY! H&M Modern Classic
Jeans: Trashade, avklippta från Gina Tricot
Örhängen: Hjärtan från Gina Tricot
Klocka: Testbild från runns.se
Skor: Röda tygskor från Skopunkten
Rosett: NY! Monki

Petras inflyttningsfest!

I lördag anlände jag ju efter många om och men till Petras och Kristians inflyttningsfest. Deras lägenhet ligger farligt nära vår, kanske därför det kändes så lockande att dra hem istället för ut. Enligt rapporter jag mottagit efter kalaset känner jag mig så här i efterhand ganska så nöjd med mitt beslut.


Inledningen av veckan..

Två första sommajobbsdagarna avklarade, idag blir det till att jobba kväll.. Känns helt okej då det betydde sovmorgon, lugn frukost och en morgontur till gymmet. Lugnt och skönt där, kan bero på det vackra vädret:-) Hurray, solen skiner idag! Känner att jag typ måste ut och göra något innan jag börjar jobba klockan 15, jag vet bara inte vad. Hmm..

I måndagskväll hade vi avslutning med volleybollen. Snyyft!! Var hemma hos Annika och åt soppa med en massa gött i.. Mums!! Åt så jag blev helt apatisk, inte visst jag att soppa kunde vara så gott. Fick fina medaljer av Jessa, då vi ju faktiskt kom tvåa i allsvenskan. Hon fick sin avskedspresent av oss, ett inramat lagfoto:-) Tjusigt värre!

Igår jobbade jag tidigt, 7-15.
Dagen spenderades bland annat åt att plocka rea på Logg Sport! Tror ni jag fyndade eller?! Rean är typ enda gången jag uppdaterar mina träningskläder, annars är det alltid något som kommer före. Men nu fick jag påfyllt. Kände att jag var värd lite nytt nu när det går så bra med träningen. Det blev två tjocktröjor varav en var lite längre och med 3/4-ärmar. Fina! Plus en klarblå löpartröja och ett ljusblått linne. Är sjukligt nöjd och två av plaggen har redan invigts:-) På kvällen efter jobb fick vi besök av Biffen som hjälpte mig att färga håret. Bjöd henne på middag i form av vegetarisk tacos som tack för hjälpen. Kollade fotboll och slappade i soffan efter att hon ljusat upp mig. Körde på mörk gyllenblond denna gång...känns dock mest mörk. Menmen, skönt med en uppfräschning:-)

Ett av mina fynd!
Kommer vara så snygg när jag kutar runt vid Pildammarna:-)

Måndag, första jobbveckan..

Boomers var en riktig hit! Jag klämde en bernaiseburgare, en cola och därefter en lovely latte! Mums!! Blev lite orolig när vi kom dit, där var typ inte en kotte. Boka bord kändes inte så nödvändigt, personalen sa att vi kunde sitta var vi ville:-) Placerade oss med bra sikt mot teven, käkade och såg Tyskland besegra Australien med 4-0.. Är riktigt nöjd med vår kväll.

Nu är det ny vecka och nya tag efter en riktigt osund helg. Gäller att klämma in sånt också för att stå ut i längden. Idag inleds mitt sommarschema, hade lite lätt ångest igår:-( Osug på att jobba, skönare att var ledig ju blandat med depp över vädret plus oro inför kommande besked från universitet.. Jaja, känns lite bättre idag. Nu drar vi igång den här sommaren liksom.. Solen skiner utanför fönstret, hoppas det håller i sig.

Idag ser jag ut så här, kameran är ju utlånad så därför blir det en böjbild igen:-)
Topp: NY! H&M Everyday
Kjol: Vero Moda
Leggings: 50 den från H&M
Klocka: runns.se
Skor: Vita tygskor

2,5 år!

Bra kämpat min skatt!
Älskar dig!


Fest, brunch och sportsbar!

Mitt hurrande över Jacob igår blev en enda stor flopp!! Hade bestämt en tjänst som skulle skicka ett sms när han gick i mål. När det hade gått över tre timmar hade jag varken fått något sms eller sett Jacob. Nu sitter babe i soffan bredvid mig, men något sms har jag ännu inte sett röken av:-P Teknikens under! Vädret var dessutom inte jättekul, kallt och blåsigt. Kom hem vid kvart över åtta, skulle iväg på fest halv nio. Så blev det inte. Sladdade in strax efter nio och fick några trevliga timmar. Lite väl hög musik för min smak, gillar att höra vad personerna bredvid mig säger. Menmen. Jag kom aldrig riktigt igång, så valde att promenera hem när de andra skulle dra ut. Lånade ut min kamera till Tove och Emelie, hoppas de har kvar den:-)

Idag firar jag och babe 2,5 år tillsammans! Detta har firats med brunch på restaurang Översten, längts upp i Kronprinsen. God mat och fantastisk utsikt!! Jeez, 26:e våningen. Inte illa! Åt halvt ihjäl oss, jag klämde bla två våfflor och ett wienerbröd, är det festdag så är det. Missade dock att de hade ägg och bacon:-( Tur kanske, annars hade jag inte kommit hem levande.
Kollar fotboll och softar just nu, kvällen kommer senare att fortsätta i ätandets tecken. Jag har bokat bord på sportsbaren Boomers och ska bjuda min älskade på middag där samtidigt som vi ska se Tyskland möta Australien. Hoppas det blir en bra match:-)

Softar...

Snart ska babe springa Broloppet och även Biffen talade tidigare om en löprunda. Och vad gör jag?? Jo, jag sitter och degar hemma i soffan framför fotbollsvm.. Inte fyskam det heller, dock inte fullt så hurtigt. Men kände att mina ben och övriga kropp behövde en vilodag efter denna vecka då fyra löp- och ett gympass klarats av:-) Har precis käkat lunch, bestående av varma ciabatta med pesto, mozzarella och tomat. Yummie!! Njuter i detta nu av en stor kopp kaffe.

Planen för eftermiddagen är piffning inför kvällens festligheter:-)
Plus att jag lovat att sticka iväg och gratulera Jacob när han klarat av loppet. Busy life!

Bokklubb igår..

Var på bokklubb igårkväll. Alltid lika trevligt, tog nog någon timme innan vi ens kom igång med att prata om just boken. Men vad gjorde det, den var ändå inget bra. Jag delade ut mitt lägsta betyg hittills, har inte mycket till övers för Nobelpristagare som mest krånglar till det. Måhända är det fint, men det går inte hem hos mig. Hjärtdjur av Herta Müller var det btw som avklarades...2009 års pristagare. Rekommenderas ej! Menmen, kul kväll iaf!

Idag är jag ledig igen!!
Hurray, känns som man kan vänja sig. Sköönt! Babe ska springa Broloppet i eftermiddag, men har redan lämnat hemmet. Bussen över bron går klockan 11, lite skumt kan jag tycka med tanke på att starten går först klockan 16. Menmen.. Jag ska ut en runda på stan och ladda inför kvällen. Möter Biffen vid elva, ergo dags att klä sig. Alkohol och present ska införskaffas:-)

Gårdagens äventyr...

Varför regnar det??!! Jag blir så trött, här är man ledig och har planerat en trevlig löptur. Och så öser regnet ner. R*ven!! Jaja, blir väl till att avvakta och hålla tummarna för att det spricker upp. Får vika lite tvätt så länge.. Känner mig sugen på att vara lite flitig nu inför helgen när jag och babe är lediga tillsammans. Så mycket trevligare med ett rent och fint hem ju.

Var hemma i Svedala igår. På väg dit gjorde jag en liten omväg in på Skopunkten och bytte ett par skor. Min tanke var att istället ta ett par sandaler, men då mina tår ser fullkomligt idiotiska ut så fick det va. Blev ett par röda tygskor istället, fina grejer som döljer krokiga tår.. När jag kom ut ur butiken hade det börjat ösregna (surprice!!) Tur att leoparaplyet var med, synd bara att det står emot vind ungefär lika bra som ett drinkparaply. Men, det höll iaf.

Hem till Svedala kom jag, tog en lång runda med vovvarna, kom hem och pratade med mamma och tog sedan moppen ut till Bokskogen för 7 km.
Det var kallt som satan att köra, hade egentligen tänkt låna bilen men lillasyster behövde den. Burr, kallt! Löprundan gick sådär, är nog lite förkyld då jag typ inte kunde andas ordentligt. Det kom typ inte in tillräckligt med luft:-P Menmen, det gick.


Tors 10/6-10

Inviger så klart mina nya kläder idag. Typ alla, haha!! Har lallat runt i mysbyxor hela morgonen så kändes kul att få klä sig lite fint. Älskar redan byxorna, de sitter verkligen superbra. Så fina veck framtill också. Lycklig!

Topp: NY! H&M Everyday
Chinos: NYA! H&M Everyday
Klocka: Runns.se
Örhängen: Pärlor som jag fått av Jacob
Nagelack: Isadora Summer Red
Ute blir det låga vita converse till...plus marinblå jacka från Rules by Mary. Det är ganska varmt, men himlen är grå. Känns bäst att vara på den säkra sidan..

Flitig morgon denna lediga dag:-)

Ledig dag!! Likväl skuttade jag ur sängen vid sju.. Eller, skuttade är fel att säga...släpade är mer nära sanningen. Är så sjukligt morgontrött, finns egentligen bara två dagar om året då jag skuttar ur sängen. Min födelsedag och julafton, dock har piggheten även dessa dagar avtagit med åren. Menmen, upp kom jag och ner i tvättstugan bar det av för att klara av det tvättberg vi lyckats samla på oss. Jädrar vad skönt det ska bli när det är klart. Nu är iaf allt upphängt och tumlat...ska ner och hämta upp det sista snart:-)

Har även hunnit med att diska, vika kläder och dammsuga denna morgon...plus att jag i detta nu håller på och kalkar av kaffekokaren.
Flitigt!! När tvätten är klar ska jag packa ihop mig och fara mot Svedala. Blir en mellanlandning på Skopunkten, ska försöka lämna tillbaka ett par skor som är alldeles för små. Köpte dem på nätet och läste igår att man får returnera även dessa i butik. Har dock plockat av alla lappar, men håller tummarna för att det ska gå vägen ändå.. Efter det blir det rak kurs mot Svedala och promenix med gosehundarna:-)

Jobb...och lite shopping

Även denna dag inleddes med jobb klockan 7. Kom upp lite sent dock, Jacob påstod att jag hade sagt att jag var påväg upp innan han snoozade. Har jag inget som helt minne av. Menmen, kom i tid i alla fall. Dagen gick hyfsat snabbt, fast jag jobbade en timme längre än igår. Shoppade lite på jobb, två toppar i samma modell som min röda...nu blev det en vit och en militärgrön. Även ett par militärgröna chinos fick följa med hem...de sitter perfekt! Hurray, är så sjukt inne på den färgen just nu och chinos är ju typ det skönaste man kan bära. Testade ett par på Gina Tricot igår, men fy vad hemskt de satt. Stramade, skar in och hade sig...samtidigt som de var för stora på vissa ställen. Min kropp är nog en H&M-kropp, haha!

Passade även idag på att köpa om en långklänning som inhandlades på H&M Trend igår..
Får ju ingen rabatt när jag inte jobbar, fastpoolare har ju inte rätt till personalkort:-( Trist tycker jag, men vad göra. Funkade ju så här med. Riktigt fin klänning iaf, randig och bra längd. Tror den invigs på Petras inflyttningsfest på lördag. Mycket partande nu, skoj!

Nu är jag ledig från jobb fram till måndag då mitt sommarschema drar igång. Gutt med lite sommarlov;-) Ska ta en tur hem till föräldrarna imorgon, planerat promenad och gos med vovvar samt en löprunda i bokskogen. Hoppas på bra väder bara..

Mån och tis

Igår väcktes jag tio i åtta av att de ringde från Mobilia och frågade om jag kunde jobba. Hade sen innan bestämt att jag inte ska jobba några kvällar denna vecka. Nästa vecka drar mitt sommarschema igång och vill passa på att iaf vara ledig på kvällarna nu.. Men fick ett pass 9-16, vilket ju var perfa! Dagen gick supersnabbt, jag hann knappt med:-) Tråkigt väder bara, var så sjukt sugen på att springa men kändes inte superpeppande med ösregn. Cyklade hem iklädd mitt vackra regnställ, käkade middag och avvaktade något. Vid sju lättade det och jag begav mig till Pildammarna. Kändes riktigt bra!! Skönt att va på de igen efter en blöt och soft helg..

Har fått ett pass idag också, blir 7-14.
Gillar jag skarpt, tycker om att få gå hem tidigt. Har fått i uppdrag att se över strumpavdelningen då den gapar öde. Känns lagom, gå och pilla lite.. Kör supersofta stilen idag i nytt, långt linne, korta svarta tajts och liten jacka...allt från H&M:-)

Jo, så att...


Party Party!!!

I lördags efter jobb begav jag och Biffen oss mot Lund och Annies examensfest. Var sjukt glada när vi upptäckte att det inte skulle börja förrän klockan sju, eftersom det innebar att vi skulle vara i tid. Trodde vi... Annie hade missuppfattat, eller bara inte lyssnat när hennes kompisar sa adressen...så hon hade gett oss helt fel adress. Vi vandrade runt på Klostergården i 30 minuter, letade och försökte ringa Annie som inte svarade. Biffen bev hungrigare och hungrigare och jag tappade min påse så att en cider gick sönder och en liten ciderfontän skapades.. När vi till slut höll på att ge upp...ja då ringde Annie!! Hurray, vi kom till festen till slut. Och hade superkul!! God mat, massa dricka, lite lekar och dans. Skoj!

Mina fina tjejer:-)
Älska att partaja i byxdress! Sjukt bekvämt och snyggt! Enda gången det var lite jobbigt var när jag blev akut kissenödig och knappt höll på att få av mig den, haha! Men det gick!

Tack för en supertrevligt fest Annie!! Kommer sakna min fina vän så mycket nu när hon ska fara till huvudstaden och göra karriär;-) Men lovade typ att komma tillbaka igen, så nu är det väl bara att hålla tummarna. Pratade om att jag och Biffen ska åka upp och hälsa på henne i sommar, måste antagligen försöka fixa och trixa lite med mitt schema om det ska gå.. Men det kan det ju vara värt!


Lördag

Hoppade umgänget igår...som den tråkmåns jag är. Var så trött att jag ville lägga mig ner och gråta precis utanför butiken efter att jag äntligen fått sluta. Men det gjorde jag inte. Istället cyklade jag hem, gjorde kaffe och fruktsallad med fil och placerade mig sedan framför ett avsnitt Morden i Midsomer.. Sommarfeeling!

Idag är det jobb igen, men sedan är jag ledig!!
Wohoo, bara jag står ut till 18 så får jag min belöning sen. Examensfest hos Annie i Lund, ska bli supertrevligt. Kvällens partystass består av en jumpsuit..mycket spännande! Funderar mest över hur jag ska klara av toalettbesöken, de brukar ju bli frekventa under alkoholintag. Menmen, det får lösa sig! Trivs iaf alldeles förträffligt bra i min jumpsuit, superskön! Blir svarta strumpisar till, för att undvika pyjamaskänslan något..och så vita converse. Tjusigt!

Gårdagens pina och dagens löp...

Spinning måste vara ett av Guds straff till mänskligheten, för fy satan vad jobbigt det var!! Igen! Det är alltid jobbigt och någon gång(under varje pass) så hatar man sig själv litegrann för att man utsätter sig för det. Men efteråt är det ju skönt. När man genomblöt och helslut får pusta ut i en lång, skön dusch. Aahh! Kul att träna med syster i alla fall, hon jobbade på riktigt bra. Jag var sjukligt seg i benen, efter gympa och styrketräning dagarna innan. Men tog mig genom iaf:)

Nu på morgonen har jag varit borta vid Pildammarna och kutat runt.
Kände mig ganska seg så blev hyffsat lugnt tempo. Kändes viktigast att ta mig runt. Ganska så njutningsfullt faktiskt. Styrka och stretch på det, sen fick jag cykla hem till den efterlängtade duschen. Har i min idioti tackat ja till att börja redan 12 idag...fattar inte varför då jag igår på jobb var så trött att jag knappt orkade le åt kunderna. Menmen, har svårt att säga nej. Efter jobb, alltså vid halv nio så ska jag ta bussen till Lund för att socialisera med Jacob och hans vänner. Trevligt. Kommer inte hinna käka med dem, men lite prat sitter ju aldrig fel:)


Tors 3/6-10

Kameran är fortfarande urladdad, detta måste vara fixat till lördag. Då är det ju fest, lär säkerligen finnas en del att dokumentera=) Men tills dess får jag kröka rygg så att (nästan) hela jag kommer med.

Topp: H&M Everyday
Byxor: Chinos från H&M Divided Black
Örhängen: Pärlor som jag fått i present av Jacob
Kommer även addera klocka från Runns.se, vita tygskor från Eurosko...och jacka.
Inte bestämt riktigt än men lutar åt denna. Nyfyndad från Tradera. Lite kul att den är från H&M...jag kunde dock inte bestämma mig när vi hade den i butik men ångrade i efterhand att jag inte köpte den. Men nu är den min, blev lite billigare också tror jag visst=)


Varma dagar...

Dagens väder inger hopp om att det kan bli värme även denna sommar. På jobb har vi sommar året runt, det är något fel på fläktsystemet där vilket gör att det ständigt är bastu. Det pratas om att det ska ha fixats till i år...vi får väl se. Ett problem jag hade förra året, till följd av värmen, var vad man skulle ha på sig.. Måste ju vara anständigt klädd samtidigt som man inte vill svettas bort. Shorts lär bli ledordet denna sommar, är lite småsugen på dessa från Gina Tricot. Ser sjukligt sköna ut! Kostar 149 kr, lagom.


Drömmar om sommar...

Sitter i köket och frullar i detta nu...babe har precis gett sig av till jobb. Jag ska iväg om typ en timme då jag jobbar 9-16 idag. Skönt med tidig dag, ska träna med lillasyster i eftermiddag. Kul!

Sitter och tänker på sommaren.
För trots att vädret inte övertygar så är det ju mycket som talar för att sommaren likväl är påväg. Får flashbacks från när man var liten och sommar endast och bara innebar ledighet. Ofta ner i Beddinge för min del. Minns skolavslutningsdagen, man satte på sig finklänning och satt sedan på ett gymnastikssalsgolv, sjöng sånger och hörde rektorn säga blahablaha.. Och efter det. Ja, då var man ledig! I nästan tre månader! Guud, vad skönt!! Min sommar kommer istället bestå av jobbjobbjobb...med ett litet break för resa till Kroatien. Mitt mål i sommar är även att så ofta som möjligt pallra mig ner till Beddinge så jag får uppleva lite av barndomens sommar. Lugnet är ju så mycket större där, och det kan behövas mitt i allt..


Onsdag

Idag skiner solen från en klarblå himmel, så mycket härligare än gårdagens regn. Har varit uppe med tuppen och kom precis ut ur duschen efter att ha varit på gymmet. Bra driv idag, kände mig först lite småseg men kom igång efter 20 minuter på crosstrainern..  Hade huvudvärk igår när jag kom hem, gissar att den berodde på vätskebrist och på att det var sjukt tempo på jobb. Så jädrans mycket folk!! På en tisdag!! Vi fattade ingenting.. Huvudvärken fanns kvar när jag vaknade imorse, men verkar ha gett med sig nu.. Puuh, palla gå till jobb när huvudet svider:P

Jobbar 12-20.15 idag med...måste sticka dit lite tidigare då jag ska handla innan jag börjar.
Partyoutfit och kofta till lillebror. Sista dagen som det är klubbdag idag ju, då måste man ju passa på:) Hittade min tilltänkta partystass i rätt storlek igår, nu ska den bara testas. Hoppas den sitter lika fint som jag föreställer mig.

Tillbaka på jobb

Jobbar idag 12-20.15...lång dag! Menmen, ska bli kul att träffa kollegorna och se hur lagret ser ut. Var lite lätt superkaos i helgen. Kan ju alltid hoppas att något hunnit jobbas undan. Men innan jag börjar ska ett gympapass klaras av...är inbokad på Heleneholm klockan 10. Kul!

I helgen vankas det festligheter, är laddad som få!!
Wohoo, vad kul det ska bli! Nu är bara den stora frågan: what to wear??! Har en liten idé, denna ska bla utredas under dagen. Får se var det slutar. Och sen börjar mitt hår längta efter ny färg, kommer bli lite ljusare denna gång...nu när vi entrat sommarmånaderna och allt:) Tror dock det kan bli svårt att klämma in denna vecka, massor med jobb står ju som sagt på schemat..

RSS 2.0