Helgen..

En alldeles för snabb helg är över, och nu kastas man återigen in i vardagen. Med full kraft, kan inte vara hälsosamt. Menmen rolig vecka, imorgon far jag över sundet för konsert! The Ark! Hurray!

Beachpremiär igår, kändes okej. Första gången jag rörde boll på en månad, och cirka ett år sen jag beträdde sanden senast. Så ja, ganska nöjd. Hade sjukt kul iaf:-D Sen bar det av till Ängelholm för att kolla final nummer 3. Katrineholm ledde med 2-0 i matcher, men nu vann Ängelholm med 3-1. Sista set slutade typ 25-7. Vad hände där?! Avslutade kvällen med kebab och prat hemma.. Nice!

Spännande att gå på volleyboll, särskilt som det alltid blir som en återträff med typ alla man någonsin träffat, mött och känt inom volleyboll.

Cheap Monday

Under min tripp till Berlin spenderade jag och Millan en stor del av tiden inne i 2handbutiker.. Hittade inte så jättemycket, men det är ju så kul att bara gå rint och kika. Dock blev det även en sväng in på Weekday, för det finns ju inte i Sverige;-) Haha, lite trist att shoppa svenskt i utlandet.. Men! Sprang på de perfekta baströjorna, nedsatta till halva priset! Hurray, inte så mycket att tveka på.. Och sedan hemkomstem kan jag bara konstatera att det var ett riktigt beslut att hiva upp Visa-kortet, för jag har typ levt i de här tröjorna. Love them!

Stort..

I fredags skrev vi förhandsavtal för nya lägenheten! Och för första gången sedan vi drog igång det här "projektet" så pirrade det till. Plötsligt kändes det ganska stort, att jag och mannen i mitt liv faktiskt köper en bostad tillsammans! Haha, big happening! Långt kvar, men ändå inte. Ska ju hinna med en massa innan dess, typ bli klar med min utbildning och skaffa mig ett jobb. Jeez!

Den här veckan jobbar jag tre pass i Lödde!
Fy satan vad kul det är, hur kan det vara så kul att arbeta på bibliotek?! Fattar inte, men är glad ändå. Det är ju det här jag ska ägna mig åt ett bra tag fram över. Utöver detta pluggar jag satan, då det nu är dags att på allvar ta tag i grupparbetet.. Tid att sätta in siktet på Lund!


Tre dagar i Berlin

Hemma igen efter en supertrevlig helg i Berlin. Insåg än en gång att det här med att åka buss nog inte är min grej. Stel och ont i hela kroppen, och trött som en tok. Menmen, det var det värt. Bosatte mig för första gången i livet på ett hostel. Helt okej, billigt och bra. Jag och Millan har upplevt det mesta som en ambitiös turist bör ha upplevt. Checkpoint Charlie, East side gallery, Potsdamer Platz, Branderburger Tor och Förintelsemonumentet. Turistigt värre;-) Hann även med härliga promenader i solen, dricka kaffe på uteserveringar, besöka en massa roliga 2hand-butiker, åka U- och S-bahn och en brunch i solen. Lovely! Våren ligger en bit före där nere.


Brandenburger Tor

Mycket kartkoll och kaffe..
Millan var en duktig guide, kändes tryggt att bli omhändertagen.
Trots att hon själv bara hade varit där en vecka.


East Side Gallery. 1,3 kilometer Berlinmur. Häftigt och skrämmande.


Sista bilden: Tysk fickparkering??


Söndag = marknad, brunch och sommarvärme:-)


Avslutade vistelsen med fika på Starbucks.
Sjukt nöjd;-)


RSS 2.0