Det här kommer jag få ångra!!

Detta är ett lite argt inlägg. Ska akta min tunga eller hur man säger, men lär säkert få ångra en del saker jag skriver iaf. Hade ett lagmöte igår på träningen. Jag hatar lagmöten, bara det att de behövs visar att det finns stora problem. Tidigare har det inte varit så stora problem, vi har mest snackat skit och gnällt över att vi inte vill sälja utan istället ätit kakor. Det har ungefär legat på den nivån.
Så var det inte riktigt igår. det finns nog en del sprickor i laget, att säga att vi alltid kommer bra överens vore att ljuga. Bara det att en lagmedlem säger till mig att "NI får ha hur mycket emot det ni vill". Vadå NI?!?!?! Är vi ett lag eller?! För då heter det fan inte NI utan VI!!!
Försökte säga att vårt lag är så pass bra att tränarna ska kunna gå efter prestationer under veckan och träningsnärvaro när de tar ut laguppställningen till matcherna. Då får jag svaret att i elitserien ska det bästa laget spela. På vilket sätt talar mitt resonemang emot deras?! I Svedala finns ingen given stjärna, kanske dags att vissa av divorna i laget inser detta.
Och vad ni än säger, ingen kommer övertyga mig om att man ska få spela när man inte kommer på träningarna. Hur duktig eller framförallt hypad (i Svedalas fall) man än är. Volleyboll är en lagsport, då krävs det att det finns ett lag också.

Ett skepp kommer lastat...

Med vadå? En jävlans massa post!! Usch vad jag är trött på brev, tidningar och all annan skit som folk skickar fram och tillbaka över landet. Insåg när jag åkte hem i morse att jag jobbat alla nätter man kan i november, skrämmande.. Och december lär inte bli bättre.
Detta är anledningen till att jag inte bloggat så mycket, jag har helt enkelt inte orkat. Men eftersom man ändå vill hitta på saker så går man ibland up lite tidigare än man borde.. Stupid stupid, men roligt ändå.
I måndags och tisdags hade jag körlektion. Fick trevligt besök i tisdags innan träningen, likaså på onsdagmorgon.. Fast det minns jag knappt då jag slocknade.
På onsdag kom ju även Biffisöt på besök, stackarns klänning har fortfarande inte kommit in i affären. Hon fick njuta av min nya jacka och en kopp te på Espresso House istället. Jag drack självklart latte..mmm.
Ergo, den här veckan har det ju faktiskt hänt lite grejer. Vilket är fantastiskt kul.

Stackars Challe..

Detta inlägg tillägnas min kära lagkamrat Challe. Den stackaren har fått öroninflammation, hon går på penicillin och får därmed inte träna. Hon hör typ ingenting, vilket iofs är ganska roligt. Men iaf, hoppas hon snart blir frisk..image32


Torsdag!!

365845-29image31
Sista jobbnatten den här veckan! Hurray!
Skulle upp till Sol-centrum och dinera med min kompis Emma idag. Mycket trevligt, vi har inte setts på jättelänge. Käkade supergod lax- och räksallad, därefter kaffe och mazarin. Mumsmums!
Ovan ser ni dagens outfit som slängdes på i all hast då jag råkade försova mig lite grann.
Den består av:
Jeans: Svea
Tröja: Zara
Skärp: Mammas gamla
Ovanpå det bar jag mitt nyaste inköp och min nya kärlek. Nya jackan från MQ som inhandlades igår. den är så fin och så skön. Vill bara ut och promenera hela tiden.

Bäst även utanför banan!!

365845-28
Delar av mitt kära lag, från förra säsongen. Vi rockade, vare sig det var match eller ej!

Life is good!

Ofta låter jag lite lätt negativ, sorry. Men nu kan jag faktiskt säga att de senaste dagarna varit väldigt positiva. Fredagen var supernice, i söndags fick jag en trevlig överraskning och hade även trevligt. Tror att morgondagen också blir bra ur den synpunkten.. Hoppas kan man alltid.

Slappna av

Hade min första körlektion ever idag.. Spännande! Jag var lätt nervös, men tyckte det var sjukt kul. Fick nog fem motorstopp, alla vid samma tillfälle. Efter det fick jag lära mig lite kopplingsknep. och sen gick det bra. Fast det är nog ett tag kvar till körkort..
Resten av dagen har jag städat och vilat, det blir fem nätter den här veckan också. Money, money, money. Känner dock att jag måste hinna träna i veckan trots jobb. Det var ju så roligt i söndags. Laget skulle spela match, jag och Biffen var med och tränade på morgonen. Gick hyffsat bra, blev återigen förvånad över hur lycklig jag blir över att få drämma till en boll hårt. Primitiv individ, det är jag det.
Därefter stack jag och Biffen till Torup, den veckoliga rundan gick av stapeln. Kvart i tolv åkte vi hem till Jonna, där vi alltid äter innan hemmamatcherna. Challe påstod att jag och Emelie bara var med och tränade för att få äta, men det är inte sant. Okej lite kanske, supergod pastasallad. Sen fick vi kaffe med mjuk pepparkaka, som Jonnas mamma impulsbakat bara sådär. Helt fantastisk!
Vi var där någon timme, snackade skit och jag höll på att skratta ihjäl mig några gånger. Mitt lag är underbart, vilka fantastiska människor. Skulle inte klara mig länge utan dem, inser det varje gång jag träffar någon av dem.


Vilken besvikelse!

Vi är besvikna. Skulle till Helsingkrona. Efter många om och men beroende på att Biffen glömde var hon lagt sitt leg ca tretton gånger kom vi då äntligen fram. Och vad ser vi då?? Det är stängt, inte en kotte där! Skandal! Som tur är var Sydskånska öppet så vi gick dit. Andra gånger i livet jag var där. Första gången var jag nyss fyllda fjorton och låg och hånglade med en student i ett yttepytterum. Vilka minnen.
Denna gång var det inte lika roligt där. Träffade några killar som jag och Millan träffade när vi var ute senast.. annars blä. Emelie ville bara käka kebab, och jag var också sugen på mat så vi stack där ifrån. Jag åt fisk och pommes, Biffen åt två kebab. Sen gick vi hem, nu ska vi sova. Godnatt!!
image27

Fredag!!

Äntligen fredag! När jag lämnade jobbet vid klockan sex i morse så var det med en suck av välbehag.. Jeez vad skönt det är med helg. Har haft en mucho mysig dag fram till nu och ikväll blir det dans med fröken Biff. Det kan inte bli annat än succé. Är på gott humör, underbart.
Måste dock snart söka mig till något blötare trakter, en varm dusch står på schemat.

Vill inte, vill inte!!

Åka till jobbet alltså. Men det måste jag, snart alldeles för snart. Det enda positiva är att Anders lovat att ta med sig choklad idag..mmm. Okej, jag kommer väl stå ut. Men ändå, jag vill inte.

Karin Cecilia!

image25
Det är mitt namn, vilket alltså innebär att jag har namnsdag idag!! Hurray! Dagen har firats med tvätt, och så ska jag jobba i kväll. Vilken dag...
Men imorgon däremot!! Då är det fest!! Schlagernatt på Helsingkrona nation. Det bästa som finns, åh vad roligt det ska bli!! Därav en festbild här ovanför, måste börja ladda. En jobbnatt kvar sen är jag ledig, Hurray hurray!!

Dagens

image24
Här ser ni dagens ambitiösa outfit. Soft men ändå, jag har ju trots allt behå på mig.
Lösa jeans: Miss Sixty
Svart linne: H&M
Vitt och guldig tröja: Adidas
Håret sattes upp på två sekunder, men jag blev lite smått fascinerad av resultatet så det fick vara med på bild.
I bakgrunden ser ni min överfulla tvättkorg, har bokat tvätttid till imorgon vilket gör att jag måste masa mig upp lite tidigare än vanligt. Men det är det värt för annars har jag snart inga trosor att ta på mig..lite kallt kanske.

Fräsch as hell!!

Min tanke med den här bloggen var att den framförallt skulle handla om mode och kläder, då jag tycker att det är sjukt kul. Folkspana lär ju snart kunna klassas som ett fritidsintresse, om det inte redan gör det. Fast nu när jag jobbat så pass mycket så har jag varit så himla trött att jag knappt orkat klä på mig över huvudtaget...
Idag tog jag dock nya tag. Duschade, tvättade håret och rakade benen, jag är otroligt fräsch för tillfället. Tog nya kläder från garderoben istället för att ta de som låg i soffan, även detta ett framsteg.
Undrar om jag hinner se fotbollen ikväll, hade faktiskt varit roligt. Jag gillar att titta på fotboll. Men vill inte diskutera tacklingar eller falaktiga domslut. Däremot pratar jag gärna om spelarna i sig, vissa är ju riktigt mumsiga..hehe. Hoppas Rami spelar ikväll, he´s hot!!

Det upprepar sig.

Alltid när jag jobbar natt så tänker jag så många bra tankar, speciellt om vad jag ska göra på dagen när jag vaknat. Men så blir det aldrig så. Planen för idag var att hitta på något vettigt och inte bara surfa och lyssna på musik hela dagen. 
Nu sitter jag här framför datorn, varvar Pang Prego med smyglyssnad julmusik. Har druckit kaffe hela dagen, dvs från kl halv tre då jag gick upp. Funderar allvarligt på att äta lite av chokladen jag köpte igår...och javisstja, jag har hittills inte ens stuckit näsan utanför dörren. Jag orkar helt enkelt inte, är så sjukt trött.
När jag kom hem imorse mådde jag illa av trötthet. Nu mår jag bra, fast är lätt förslappad. Tur att det är volleybollträning ikväll. Mamma har lovat att köra mig till jobbet ikväll så jag kan vara med på träningen. Tack mami..
image23

I don´t get it!!

Alltså, att handtvätta.. Jag fattar inte grejen. Handtvättade mina vita converse idag eftersom de var mer brungråskitiga än vita. Att säga att de blev rena är att överdriva, renare möjligtvis. Undrar vad den som uppfann handtvättmedel tänkte. Inte att det skulle ta bort fläckar iaf, det är en omöjlighet. Skorna luktar iofs betydligt bättre nu vilket är trevligt menmen.

Hurray!!

Lyssnar på Pang Prego, det är mitt återkommande måndagsnöje, iaf när mitt internet fungerar vilket det gör idag. Idag är det en repris, låter kanske lite trist..men icke sa nicke. Det är typ världens roligaste program, innehållandes ett Narrnia-Nangijala-battle. O, vilket fint ord. Stört kul, har ni chansen så lyssna. Senast jag lyssnade fick jag bara höra hälften, var på väg hem från jobbet. Ville sitta kvar i bilen och lyssna färdigt men det fick jag inte för Jakob..taskigt.
På tal om mitt internet och min dator med för den delen. Den är för tillfället superfin och modern, allt tack vare lillebror Erik. Han fixade den igår, tack min alldeles egna lillebror. Här får ni se en bild, han hatar att vara med på kort, iaf när jag är fotograf. Så gnäll inte på det, jag hade vid detta tillfälle redan tagit ca sju kort på hans bakhuvud så jag är ganska nöjd..
image26

Rättelse..

Måste göra en rättelse angående ett tidigare inlägg. Skrev 2-0 i en rubrik, vilket syftade på matchen Sverige-Spanien.. Men tydligen blev det 3-0. Vilken koll man har..men som David sa: det spelar kanske inte så stor roll.
Vaknade för en liten stund sedan, ska jobba flera nätter den här veckan också, hurray!! Inte för att posten är det ställe jag helst befinner mig på, men jag har något ordentligt att göra, får sova hur länge jag vill dagen efter plus att jag tjänar pengar. Så återigen: Hurray!!

Man tager vad man haver.

365845-21
Den här bilden var den enda jag hade tillgång till här ute på landet. Den är från förra helgen, har för mig att det är Köpenhamns rådhus i bakgrunden. Jag kan dock ha fel, som jag sa var vi inte så kulturella senast jag besökte den danska huvudstaden.
Latten jag håller i handen kommer iaf från Seven eleven, det har jag koll på.

8.30, 2-0 och en bakfull Biff..

8.30 gick jag upp idag. Det är problemet när man är hemma och hälsar på.. När man vaknar är hela familjen uppe och det känns som man försovit sig. Så man stressar upp för att hinna med frukosten innnan mamma dukar av.. Tittar sedan på klockan och inser att det är strax efter gryning..
Menmen, bra att komma upp kanske. Fast jag ska jobba inatt så jag är lite lätt tveksam.
Åkte till Svedala igårkväll vid åtta. Fick skjuts till stationen, riktig lyx..fick sitta fram och allt. Hittade en sportbilaga på tåget så satt och läste om uppladdningen inför matchen mellan Sverige och Spanien. När jag kom hem meddelades dock att vi inte har kanal9 som matchen sändes på. Mamma visste inte ens att det fanns en kanal som hette så. Fick håll koll via textv istället och vad jag kunde utläsa där så missade jag inte så mycket.
Ska snart ut och springa med Biffen, vi börjar få rutin på det nu. Gutt, det behövs. Ringde henne för en stund sen, hon sov. Hade tydligen varit ute igår med så det blir väl jag som återigen får dricka först ur flaskan..

Jag vill ha en brandvarnare i julklapp..

Igårkväll brann det hemma hos mig.. Min plattång brann upp. När jag satte i kontakten började det först rycka ur den, och sedan även ur vägguttaget. Det pös även väldigt läskigt, typ som en ångmaskin. Jag drog snabbt ur kontakten och placerade plattången så långt från mig själv som möjligt. Vilket iofs inte säger så mycket med tanke på hur liten min lägenhet är, men iaf.
Hade trots dramatiken en mycket trevlig kväll, idag är jag segast. Dricker julmust, det är gott. Ska nog äta en clementin strax också.

Nu är det slut!

I detta nu rycker de sista kanelbullarna som mamma bakat. Mamma, du bakar inte ofta men när du väl gör det så blir det otroligt bra. Jag vill inte att de ska ta slut. Buhu..
Ännu en anledning att supa ikväll, mohaha.. Okej jag måste lugna ner mig, annars däckar jag innan jag hunnit utanför min egen dörr.. Billigt iofs, men inte så kul kanske. Alltså, slappna av, relaxa... 

Världens bästa fredag!!

Idag är det fest!! Jippie!! Världens bästa fredag.. Ska ut och dansa på nation, ojojoj vad kul det ska bli. Har hittills mest softat idag, sitter nu framför datorn och äter mackor med kräftsallad och dricker mineralvatten, mumsmums.. Måste snart ner en runda till huset med gröna skylten, hade glömt att flytta pengar så hade endast råd med två cider.. och det blir man ju inte full av.. Mohaha, fjortisfylla here I come!!
Har idag inhandlat årets första julmust, I love.. det är så himla gott. Jag dricker egentligen inte läsk, men julmust kan jag bara inte motstå. Ljuvligt juligt.

Det ser mörkt ut.

Det är mörkt i och utanför min lägenhet. Och jag gillar det. För mig går höstdepp och höstmys hand i hand. Mitt humör går upp och ner, för tillfället myser jag mest. Har en massa stearinljus tända, det luktar apelsin och jordgubb. Mmm.
Softar runt utan behå, i mysbyxor och kofta och njuter av livet. Jag sov till halv tre idag, då jag jobbat inatt. Har inte varit utanför dörren sedan jag kom hem från jobbet, och jag vill det inte heller. Jag trivs här, det är varmt och man behöver inte sätta på sig skor.
Lyssnar på Kent, passar mitt humör. Men slår snart över till Pang Prego, har velat lyssna på det sedan i förrgår men eftersom mitt internet inte fungerat så har jag fått vänta till idag.
image19
Här ser ni en annan mysbild, jag vill också ligga sådär tryggt och sova i en varm famn.

Att aldrig ge sig...

Det känns som att jag springer in i en vägg.. om och om igen. Det gör ont, det kan jag lova och ändå ger jag inte upp. Väggen står där så fast och talar om för mig att det inte är lönt, du kommer ändå inte igenom. Samtidigt inbjuder den mig att försöka på nytt. Och jag springer, Rakt in, och kastas tillbaka. Vad är det jag hoppas på att hitta? En dörr att komma genom, in på andra sidan? Vill jag ens det? Jag vet ju att om jag lyckas ta mig dit så kommer jag vid det laget vara så blåslagen att jag aldrig känner mig trygg. Så varför? Jag vet inte..

Inte en dag utan kaffe!!

365845-18
Måste bara lägga in den här bilden från Kastrups flygplats..två sekunder efter att den togs kom en liten tant rusande och skrek att vi inte fick fotografera. Sket vi det eller!!
Latten var supergod och megastor!!

Bulle, bulle, bulle!!!

Jag älskar måndagar! Är kanske den enda, men ändå. Nystart, en helt ny vecka att se fram emot. Fantastiskt. Vaknade idag vid klockan ett, eftersom jag jobbat inatt. Tycker om att helt befogat vakna mitt på dan. Därefter har jag städat mitt hem, pust. Otroligt att 18,5 kvadrat kan bli så smutsiga..men samtidigt så rena när det är färdigt. Har städat toan, bytt lakan och hängt in kläder i garderoben. Passade även på att rensa bland gamla papper, hittade ett julkortskuvert från förra året.. Ni vet en sån där påse som man lägger alla sina julkort i. Att postas senast den 16 december 2006..hmm borde nog rensa lite oftare.
Nu sitter jag framför datorn, äter frukostbullar och kanelbullar som min mamma bakat. Mums, vad gott det är. Funderar på att äta lite glass också..tål att tänkas på.

Roberts Coffee!!

365845-16
Ni tror väl inte att jag accepterar en helg i Köpenhamn utan ett besök på mitt favvofik.. Sitter nere i en källare, i en superskön och nersutten soffa.. De har levande ljus utspridda lite varstans, man får passa sig så man inte bränner sig..men det är det värt för fy sjutton vad mysigt det är. Skulle lätt kunna sitta där hela hösten. Jättegod latte, eller varm choklad om man som Anders inte är riktigt vuxen, mohaha. Vi var där på fredan som avslutning efter alla affärsbesök. Ser ni kassen bredvid soffan? Det är min Zaratröja. Ooo, vad fin den är.

Nu kan ni bli glada igen!!

Nu är jag tillbaka igen. Helgen har varit lite smått kaotisk men samtidigt mycket trevlig. Ägnat stor del av både fredag och lördag till att strosa runt i Köpenhamn, köpte en tröja på Zara.. inte bra, eftersom jag redan innan nästan låg på minus. Men den var så fin att jag inte kunde låta bli.. Vet inte varför jag ser så putt ut på bilden, var ju superglad över mitt nya köp..
image14
På söndan gick vi i en massa fina affärer, såna jag ska handla i när jag blir stor och har ett riktigt jobb.. Nu fick jag nöja mig med att titta, men det var kul det med. Inspiration och framtidsvisioner..
image15
Var tänkt att vi skulle finfika på världens bästa fik, men kön ringlade sig långt ut på gatan och varenda sittplats var upptagen. så det blev pizzasandwich, stående med håret blåsande i ögonen på Nörrebro istället. Inte fyskam det heller, men kanske inte helt enligt planen..

I´m off!

image13
Nu drar jag til Köpenhamn. Ska hälsa på världens bästa kille och fika på det mysigaste café ni kan tänka er. Ska knäppa lite bilder om kameran samarbetar vill säga.
Tekniken och jag är ju som sagt inte alltid vänner. Igår pajjade min hallampa så nu kan jag inte ta några outfit-bilder eftersom det blir alldeles för mörkt...suck. Man ska aldrig ropa hej..osv.
Är glad idag, alltid kul att hitta på skojiga saker.. Plus att jag kom i mina snyggjeans idag, bara det är värt fira. Hurray, för att citera min vän Karolina..som jag även snott bilden ovan ifrån.

Karins ryggont - del 1 miljon..

Det här med att ha ont är inte riktigt min grej. Så fort jag får ont någonstans så får jag ångest och panik eftersom jag är övertygad om att min volleybollkarriär är över. Lika bra att lämna in käskydden med en gång.. Jag har jätteont!!! Gråter nästan..
Hoppas det går över snart. 

Stad i ljus!!

365845-12
Eller snarare Systembolagets parkering i ljus!! Här får ni läsare ta del av vad som möter mina ögon varje dag när jag spanar ut genom fönstret. På fredagar och lördagar är det tät trafik kan jag lova..riktig action. Folk bråkar om parkeringsplatser, tappar flaskor i marken och vip-kunderna(alkisarna) dansar ringdans. Helgnöje - kom hem till mig. Bättre än bio, jag lovar.
Ser ni förresten hur vackert mitt fönster är?? Ljuset till vänster är nytt för idag och doftar pepparkaka, mmm.

Mina två besvarade kärlekar!!

365845-11
Är de inte för underbara?! Känner mig som en mamma, fylls till bredden med kärlek och stolthet när jag ser dessa små raringar. Var som sagt hemma och hälsade på förädrarna igår, fick sova i bäddsoffan.. Min rygg grät och hotade att självdö om jag någonsin gör om det igen.
När jag återvänder till soffan efter att ha frullat möts jag av denna syn. Hur kan två så små vovvar ta så mycket plats?? Älskar er mina finingar..

Snart så kommer julen...

Nu ska jag äta gröt!! Mums, med sylt. För snart är det jul. Blir nog en clementin och några fullkornspepparkakor också..kan det bli bättre..? Mycket tveksamt.
Ska snart åka hem till mamma och pappa, det är deras bröllopsdag idag.. 20 år!!
Grattis världens bästa föräldrar!
Ska även fira att jag idag officiellt hetat Karin i 20 år, månaderna innan kallades jag bara det.

I´m still standing!!

365845-10
Wohoo, jag är ett tekniskt underverk!! Karin1 -Tekniken0. I denna rond vill säga. I det hela är det typ 1 - hur mycket som helst.. Menmen
Alltså! En dagens outfit.
Jeans: Fornarina
Tröja: H&M
Nagellack: Mavalas Gold, vardagslyx med guldiga naglar.
Som ni ser är jag barfota, men hade tänkt ta på mig mina vita converse när jag ska ut. Till det blir det min röda kappa från Vila.

Dagens räddning!!

365845-9
Få saker gör en så lycklig som denna bild.. Tack Annie

Tisdag = Skitdag!

Fan också!! Jag var sjukt sugen på att träna. Men vad händer?? Först har vi fys, vilket väl vore okej om det inte var för att min rygg håller på att gå av. Är övertygad om att någon varit inne och sågat i den eller något liknande. Det känns så. Buhu, stackars Karin. Jag har höstdepression också. Plus att jag är en fattiglapp. Och Biffen vill inte gå ut på fredag. Och någon har stulit mina träningsstrumpor ur tvättstugan. Det sista hände iofs för två veckor sedan, men iaf. Varför händer allt mig.. Suck...
Jaha då får vi väl se veckans gnäll som överstökat. imorgon blir det nya tag. Tänker att snart är ju julen här. Och alla som säger emot kan ta sig nånstans. För gör det mig glad att tänka att det snart är jul så tänker jag fantamej tänka att det snart är jul. Så det så. 
Puss och hej.. Nu ska jag duscha och sjunga extra högt i duschen. Sådant piggar också upp. Både mig och mina grannar..

Snyggoskor!!

365845-7
Jag har ett par vita converse, Millan har bruna. Snart har jag ett par guldiga också, brokad. Jag är glad.

Det är tisdagmorgon..

365845-8
Mitt internet funkade inte igår.. Jag blev jättearg. Sen suckade jag och läste VeckoRevyn.  Och idag funkar det!! Som ni ser.
Ovan ser ni mig som jag såg ut i fredags, plus en del av min lägenhet. Synd att inte soffan syns lite bättre, den är superfin. Guldbrokad!! Det är inte alla som har en guldsoffa.
Sitter och lyssnar på Säkert! och tänker över mitt liv. Det gär jag väldigt ofta, och trots det kommer jag inte fram till något.. Onödigt kanske, men ibland är det kul..
Ikväll är det träning, längtar!! Är sugen på att slå till något väldigt hårt. Där snackar vi bra terapi.. Hejdå så länge, återkommmer när jag har något vettigt att säga.

Mitt otekniska liv!!

Fan, nu är jag sur. Hur i hela helvetet ska man göra för att rotera bilder innan man lägger in dem. Ja, jag har då ingen aning. Tycker inte att mina läsare ska behöva ligga ner för att se hur jag ser ut.. Kan iofs vara nice det med, men ska inte behöva vara en förutsättning..
Inser i såna här lägen varför jag inte börjat blogga tidigare, jag är tekniskt handikappad. Plus att mitt tålamod är ett av universums kortaste..funkar det ínte direkt anser jag att saken i fråga kan ta sig nånstans. Mycket moget beteende, jag vet. Men så är jag inte så gammal heller.
Ska snart iväg till posten!! Jippie, ännu en sak som gör helgen lyckad..(ironi, om ni inte fattade.)
Har förresten varit ute och sprungit idag..med Biffen. Biffen alias Emelie är grym. Vi var mycket stolta över oss själva efter att ha kryssat mellan pensionärer och barnvagnar ute i Bokskogen.
Älskar Biffens resonemang. vV diskuterade om vem som skulle dricka först ur vattenflaskan. Emelie vann; hon tyckte att jag skulle dricka först eftersom hon spytt på natten och inte borstat tänderna efter det.. Vänskap på hög nivå, tack kompis..

Baktung bagger!!

365845-5
En orgie i mig själv spelandes bagger. Är lätt fascinerad med tanke på att jag under gymnasiet knappt fick vara med på de moment som innebar detta grundläggande slag. Tränaren kommenterade inte ens mina desperata försök till servemottagning, han himlade mest med ögonen och bytte ut mig mot liberon. Som ni kan se på bilden är jag inte utbytt, liberoChalle står ju bredvid mig. Klart framsteg för mig..
Nä, nu ska jag faktiskt sova.. jag är trött.

Volleyboll!!!

365845-6

Mitt lag förlorade som sagt idag, a sad story. Menmen.. Volleyboll är världens bästa sport..anser jag. Inget ger ett sådant lyckorus som en stenhård serve/spike, en perfekt mottagning eller ett formidabelt block. låter kanske töntigt, men ni skulle bara veta. Har spelat sedan jag var nio år, trots det är jag knappt mer än en medelmåtta. Läskigt..
Ovan ser ni mig spela bagger, ser ut som en tok men tror att bollen kom fram iaf.


Kanelbullar, Hundpromenad och Tacos!!

Ungefär så har min dag hittills sett ut, dvs übermysfantastisk. Har iofs inte intagit tacosen än, men det brukar vara ett säkert kort. Min mamma har idag bakat för första gången på tre år, vi är alla i chock. Framförallt mammas hushållsassistent, ni vet en sådan där manick som kör runt degen så man slipper röra ihop den själv. Denna vägrade först att sätta igång, men efter en omgång milt våld så gav den med sig. Skam den som ger sig!
Medan jag var ute och promenerade halva Svedala runt med mamma och hundarna så blev mitt kära lag besegrade av Lindesberg. 3-0! Jag undrar vad de hittade på, att de åkte från Svedala kl fyra imorse kan kanske ha något med saken att göra..Hmm. Vid den tiden hade jag ganska precis somnat.. 
Jeez, nu ska jag äta tacos!! Hela huset är fyllt av väldoft!! Mmm.. What a lovely evening!!

And it´s good!

Dricker kaffe och äter ägg. Mmm bakismat när det är som bäst. Jag hade aldrig överlevt utan mina fina, röda(såklart) kaffebryggare. till skillnad från en viss vän..undrar om deras bryggare återvänt än..? den blev tydligen kidnappad för en vecka sedan. Läskigt när sådant händer. Jag håller hårt i min.

Godmorgon och trevlig helg!!

365845-4
Sitter här vid datorn, Nyhetsmorgon har precis börjat. Måste tillstå att det är första gången på hur länge som helst som jag är vaken vid den här tiden. Speciellt efter att ha varit ute kvällen innan..och det var jag kan jag lova! Det var superkul, musiken var great så dansade konstant. Mycket lyckat. Nu har Millan åkt hem, buhu alltid lika trist. Menmen hon återvänder i början på december, då det ska gås på Kentkonsert och festas. Längtar redan.. För tillfälet äter jag frukost och läser bloggar.. Senare ska jag bege mig hem til min födelsestad, Svedala. Nej, det finns inget att göra där, men ska hälsa på min mamma.
Ovan ser ni ett exempel på ungefär så som jag käner mig idag. Dock inte så farligt är bara lite seg. Bilden är tagen när jag var i Turkiet i september tillsammans med Emelie. Det var supernice, fast gillar höst och kyla med.

Bäst på fest!!

365845-3
Tjippohej! Millan och jag har precis varit på bio och sett den bästa filmen på länge; Tillsammans är man mindre ensam. Otroligt bra feel good-film, den var sorglig i typ fem minuter sammanlagt. Bra början på en partykväll. För nu bär det snart av igen, ikväll ska Blekingska nationen intas, självklart på Millans begäran. Är man en bra värdinna så är man..

Hej och välkomna!!

365845-2

Grön som ett nyplockat äpple!!

Hej min nya fina blogg. Den är helt nyskapad, jag har ingen aning om hur man tex lägger in en byline-bild.. Och hur kul är det utan en sån?? Menmen det kommer nog lösa sig till slut. Min tekniska förmåga ligger på minus men så länge viljan är god..

RSS 2.0