Scary

Idag hände en läskig sak på jobbet... En kvinna råkade på något sätt ramla genom ett av våra skyltfönster. Hon fick rejäla skärsår och blev hämtad med ambulans. Fönstret är ett minne blott och golvet vid den ena ingången var täckt av glasskärvor och blod. Mycket blod. Jag såg inte när det hände eftersom jag befann mig i andra änden av butiken, men märkte på mina kollegor att det nog var riktigt läskigt.

091230

Anstränger mig lite extra idag och tar fram vanliga kameran... Har fått Biffens sladd, då hennes kamera ju är försvunnen och försnillad av företaget som hon lämnade in den på lagning hos. Kände att det passade med ett vanligt foto när jag nu för en gångs skull har diskat och slipper skämmas över kaoset bakom min rygg. Ser att där står en tallrik, men vadå, man är ju bara människa;)
Today!
Linne: Långt från Gina Tricot
Kofta: NY! H&M, har en likadan i grå. Helt underbar modell, skön som tusan!
Tights: Snyggisar från H&M
Klocka: Casio, som varje dag när jobb står på schemat. Skulle vara helt lost utan den..
Frisyr: Hästsvans...som alltid;)

Lugn morgon

Känns lite surrealistiskt att kunna sittta hemma vid köksbordet och bara softa...iklädd babes nya morgonrock som luktar mysigt. Har ju jobbat tidiga pass fyra dagar i sträck nu. Men idag blir det 12-20.15. Bra, för jag måste hinna med en del innan. Byta strumpbyxor och besöka systemet...gotta be prepared!! Kanske tar en span på rean också, om jag orkar och det inte är för mycket folk.. Så det blir nog inget med det;)

Tittar ut och ser frost på taken...
Ska tydligen bli riktigt kallt imorgon. Typiskt när man ska ut och svira. Är laddad som bara den, men försöker hålla entusiasmen nere så jag inte övertänder;) Inte bra det där, haha!! Blir i alla fall middag i Limhamn tillsammans med Biff, Jacob och några andra...sedan utgång på Etage! Hurray!! Kommer bli kanon, känner det på mig.

Min lilla mamma ska på shoppingrunda idag och har lovat att titta in och ta en fika med mig när jag har rast:)
Jag blir glad av sånt.. Ska prata med min chef om framtiden idag också.. Hoppashoppashoppas!!! Hade blivit så lycklig!

Tvåtusennio

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Bott i Malmö, färgat håret mörkt
2. Höll du några av dina nyårslöften?
Gav aldrig några vad jag kan minnas...
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Ja, Emma fick sin lille Scott...som är så söt, så söt:)
4. Dog någon som stod dig nära?
Nej
5. Vilka länder besökte du?
Danmark(Köpenhamn), Tunisien(Sousse) och England(London)
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010?
Platt mage;)
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?
Det finns så många...resorna har varit fantastiska!
8. Vad var din största framgång 2009?
Har klarat mina tentor, fick ett superbra sommarjobb och vann division 1 med mitt kära Malmö:)
10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
I januari var jag supersjuk i typ en vecka, i påskas hade jag fruktansvärd magknip under vår Stockholmsresa:( Annars lugnt
11. Bästa köpet?
Vår nya soffa..
12. Vad spenderade du mest pengar på?
Kläder...utan tvekan;)
13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Jacob, så ofta. Det fina fotoalbumet jag fick till vår tvåårsdag var så fint att jag höll på att börja gråta..
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009?
Queens låtar. Upptäckte dem riktigt ordentligt under Londonresan. Nu är jag såld!!
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Ganska lika... Men glad över att få ha min älskling så nära. Och bara vara två minuter från min Biff:)
16. Vad önskar du att du gjort mer?
Tränat..
17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Svullat, sambomyst och ätit i allmänhet;)
18. Blev du kär i år?
Nej, men fortsatte vara det.
19. Favoritprogram på TV?
2 and 1/2 men och Sveriges fulaste hem..
20. Bästa boken du läste i år?
Svårt det där...har läst en del. Svårt att plocka ut bara en.
21. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
Jeez, jag minns knappt. Hade inte önskat mig så mycket men fick en massa fint.. Bland annat en resa till Köpenhamn med babe och en resväska av mamma och pappa. Och en guldstol!! Icke att förglömma...lovely!
22. Något du önskade dig men inte fick?
Tror jag inte.
23. Vad gjorde du på din födelsedag 2009?
Åkte till Köpenhamn med babe, åkte karusell på Tivoli, promenerade på Ströget och åt middag i Nyhavn..
24. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Mer träning..
25. Hur skulle du beskriva din stil år 2009?
Tights!! Every day!
26. Vad fick dig att må bra?
Jacob, Biff, familjen, vovvarna, laget, skolan och jobbet.
27. Vilken kändis var du mest sugen på?
Rami! Alltid Rami! Han är ju mitt frikort;)
28. Vem saknade du?
Morfar. Trots att det är så länge sen händer det ibland att jag fortfarande inte vill acceptera att han inte finns mer.
29. De bästa nya människorna du träffade?
Kursare, lag- och arbetskamrater..
30. Planer för 2010?
Jobba, spela volleyboll, träna, springa vårruset med Biffen, börja på Lärarhögskolan, hänga på stranden i Beddinge och Sandviken, parta lite mer och älskaälskaälska min Jacob!

Två dagar kvar...

Heldag på jobbet igen...nu sitter jag hemma och förösker skriva uppsats. Det går sådär. Vrålskriver en halv sida, sedan tar det superstopp. Hur ska den kunna vara klar om typ en vecka?! Jag fattar det då inte:( Menmen, bara jobba på och se hur långt det räcker...

Har känt mig guldig och fin hela dagen.
Flera kunder som frågade om vi hade tröjan kvar, känns som ett gott betyg. Den är fantastiskt skön också, redan en favorit alltså:)

Hade gett Jacob i uppdrag att köpa strumpbyxor till mig idag. Hade till och med skrivit en lapp där det stod: guldglittriga strumpbyxor. Och vad kommer han hem med?? Svarta strumpbyxor med glitter!! Nu är han sur och påstår att jag var otydlig.. Jaja, hoppas jag kan byta dem imorgon. Vill ju ha guldiga ben när det nya året kommer!

Volleyboll

På söndag ska vi spela miniturnering i Svedala... Undrar hur det ska gå. Har typ glömt allt vad volleyboll heter känns det som, och degat ihop totalt under julen. Menmen, friskar upp minnet med lite bilder från i höstas när vi spelade Knallecup. Jag har ofrivilligt råkat bli någon typ av kontaktperson och får med jämna mellanrum nyhetsbrev från Ymer volley. Spännande värre;) I alla fall, bilder som vi var med på...de andra skiter vi i!



Måndag igen...

Har grava problem att hålla isär dagarna när jag jobbar. Har ju jobbat hela helgen så känns skumt att det är måndag idag.. Jaja, på torsdag är det nyårsafton i alla fall. Hur ska det gå?? Spännande värre;)

Jobbade 9-18 idag..hade rast vid fyra och då kom Jacob förbi och fikade med mig på EspressoHouse. Myys! Blev så glad när jag såg honom, sken som en sol. Stod i kassan så kunderna måste ha undrat vad som plötsligt fick mig att bli så glad;) Fick med mig guldtröjan hem, den ska invigas imorgon. För tillfället känner jag mig helt körd i skallen, det är sånt kaos på jobb för tillfället. Vi försöker ösa ut varor då ställen är så tomma. Samtidigt måste vi hålla rean någorlunda från golvet och hinna hjälpa folk. Men det är sjukt kul...har kommit in i ett riktigt "gilla mitt jobb"-stimm! Härligt! Hoppas bara det får fortsätta..

Söndag

Något lugnare dag på jobb idag... Började klockan tio och var på plats ca två minuter innan. Hmm, måste börja jobba på det här. Menmen, kom i tid i alla fall. Mycket folk, men kändes som vi hade någorlunda kontroll. Skönt att cykla hem efteråt:) Fyra jobbdagar kvar och fyra dagar kvar på dettaår. Skumt det där med årsskifte:) Får se vad som händer på nyår...i nuläget känns det lite lonely men hoppas på att det ordnar upp sig. Annars får jag sitta och bara vara fin inför min älskling. Får se...

Tack gode gud för julklappspengar!!
Detta är ju en fattig månad för mig, likväl shoppar jag som om det inte fanns någon morgondag, haha! Idag inkom ett och endast ett exemplar av denna sedan länge slutsålda stortröja. Har funderat fram och tillbaka, ångrade mig som bara den när den hade tagit slut. Så nu när storleken på den enda inkommande visade sig vara min...ja, då hängdes den självklart undan. Pour moi! A domain!

26 december

Herre min skapare, vilken dag det varit idag!!! Jobbade från 9-18.15, butiken har sett ut som en krigsskådeplats. Mer kläder på golvet än på ställen, allt var ut och in!! Som personal mår man nästan dåligt när man ser hur illa folk kan bete sig... I förra veckan var det till exempel en kund som hade spytt i en tröja och sedan lagt tillbaka den på hyllan igen... Trevligt:p

Kvällen har spenderats hemma tillsammans med babe.
Har dock varit lite småduktig och suttit i köket och arbetat med uppsatsen. Är alltid så sjukt svårtstartad bara, segt som bara den. Men har knåpat ihop en del i alla fall, det går framåt så sakteliga:)

Julfest med volleybollen

Börjar bli en tradition att mina festrapporter kommer ganska så för sent. Menmen, nu är den här i alla fall. Skruvad julfest med klubben, promillen var hög!! Kul var det, trots att bordsplaceringen i flera fall verkar ha lett till tunghäfta;) Vi lekte lekar, mitt bord var sämst!! Fy fasiken vad dåliga vi var. Jag har sagt det förr och jag säger det igen; volleyboll är det enda jag är bra på!! 

Snyggast på festen! Lätt!


Jumbohjälmen!! Vi var ganska snygga i den dock... Jessa är alltid en snygging, den där blicken använder hon när vi inte sköter oss. Jag kissar på mig varje gång;)
Annie var där! Efter en del tjat!! Min fina Annie!! Nästa gång jag ser ett stjärnfall ska jag önska att hon ska satsa för fullt på volleybollen. Min superpassare:)


Biffen är alltid så snygg... Annie lade sin hand i gröten...och sa sen att det var mitt fel! Vet jag inget om. Men kul var det, jeez vad jag skrattade!
Karin och Karin! Yeah!


Jag har absolut ingen aning om hur jag hamnade här. Men jag vågar mig på en gissning om att alkoholen hade ett finger med i spelet.

Fin klapp

Är ensam hemma, Jacob är i Lund och umgås med kompisar. Han påstod att han inte tänkte dra ut, men vi får väl se. Själv sitter och tar det lugnt i soffan...iklädd min fina julklapp. Blev så glad när jag öppnade paketet, hade ju önskat mig den men trodde inte jag skulle få den. Men min duktiga syster hade åkt runt till tre butiker för att hitta den åt mig...sööt! Så glad jag blev!! Tack, tack och tack! Till Erik också såklart;)

Jul

Hemma igen efter julfirande i familjehemmet.. Jeez vad julafton gick fort!!
Den bara sprang förbi, helt plötsligt låg jag där på luftmadrassen och undrade var dagen tagit vägen. Fin var dagen i alla fall. Inleddes med paketuppackning och sconesfrukost hemma i Malmö. Jacob blev glad över sina julklappar, ett X-box360 och en morgonrock. Vad söt han var när han insåg vad som var i paketet. Min gullunge!! Jag blev superglad över mina julklappar, två skålar från Filippa K och en övernattning på ett spa i Ystad tillsammans med Jacob... Kommer bli underbart!

Sedan for jag till Svedala och kom lagom i tid till lutfisken, gröten och det efterföljande gottebordet.
Puuh, julen är verkligen ätandets högtid. Ingen lyckades hitta mandeln(som i år var en hasselnöt) så vi fick lotta ut grötpresenten istället...gick bra det med. Mormor vann. Slötittade lite på Kalle Anka och pratade med mormor, sedan tog jag och Maria en runda med vovvarna, hemma igen blev det Karl Bertil Jonssons jul...ett måste i vår familj. Därefter följde julklappsutdelningen, jag fick en massa fint. Mina syskon blir bättre och bättre för vart år:) Presentkort på IKEA från Anders, superbra mascara och urfin och önskad leopardsjal av Erik och Maria, sodastreamer, bok och pengar av mamma och pappa, och pengar av mormor och farmor och farfar. Man känner sig bortskämd;)

Idag har varit en lugn dag där även en del pluggande har hunnits med..
Tog morgonrundan med hundarna, vilket var en blöt historia då det börjat regna i mitt kära Skåne. Trist:( Blev även en tur bort till outleten som tyvärr inte hade så värst mycket att erbjuda. Fast jag kom såklart hem med något ändå;) Nämligen en vårjacka! Haha, bra tajming! Men den var superfin med luva som jag älskar, jag har suktat efter den förr, nu var den på rea och det fanns endast ett exemplar...inte så mycket att tvivla på alltså. Känner mig sjukt nöjd, fast det lär dröja innan jag kan använda den...

22 december

Dan före dan före dopparedan...snart är det julafton! Pappa kom förbi imorse och lämnade av Jacobs julklapp, nu är den inslagen och undangömd. Ser nästan mest fram mot att få ge honom den...men är lite nyfiken på vad jag ska få också såklart;)

Har under morgonen suttit och jobbat med uppsatsen, är trivsamt och går bra när jag väl kommer igång...
Ska snart iväg till jobb, börjar redan klockan 12 istället för tre som det var sagt från början. Kan ju lika gärna passa på att jobba ordentligt när jag väl är där.. Det har börjat snöa igen så blir till att dra upp luvan under promenaden bort till Mobilia.

Jag idag:
Tunika: Vero Moda
Tights: NYA! H&M
Diadem: Gina Tricot
Så här ser mina nya jeansleggings ut. Blev kär i dem när de kom till butik i höstas...men ville då hellre ha dem i svart. Väntade och väntade, men de kom aldrig i svart. Nu hängde där ett ensamt par kvar på Mobilia i förrgår...då slog jag till. Grymt sköna och jag älskar detaljerna på sidorna:) Och med tanke på alla svarta tights jag inhandlat på sista tiden så tycler jag bara det är bra att de är blå...

Jobba jobba jobba

Det är det mitt liv handlar om just nu. Försöker klämma in lite plugg och mys också... I lördags stängde Jacob av väckarklockan vilket fick till följd att jag vaknade en kvart innan jag skulle börja. Fyy:( Hann typ ingenting, ingen frukost och inget smink. Kände mig helt sne hela dagen. Blev bättre på kvällen, med pizza och fika tillsammans med babe och Biff. Jag och Biffi bytte julklappar, jag fick en lyxig hårborste och kardemummakaffe. Mums, supergott och doftar underbart...juligt:) I söndags blev det tidig uppgång, hann duscha, frulla och läsa tidningen i lugn och ro. Mmm, mycket mer i min smak..

Idag jobbade jag tidigt...sedan bar det av in till stan för att få massage.
Knappast det skönaste jag varit med om, men om det ger effekt är jag nöjd:) Han trodde sig kunna hjälpa mig med min axel...jag blir så lycklig!!

Snön ligger kvar...så jag har promenerat till jobb varje morgon.
Riktigt skönt, trots att jag fick pulsa igårmorse.

Karin har skapat...


...Mozartkulor.
Har blivit lite av en tradition och något jag gör varje år. Lite lagom småpilligt och mysigt att fixa med. Dricka julmust och kolla på teve samtidigt. Gav upp mina försök att plugga och tänkte att detta måste ju också göras. Är dock osäker på om de jag gjort räcker, ganska många som ska få i år ju. Får nog handla lite mer ingredienser...när det nu ska hinnas med. Menmen, haft en skön kväll iaf. Jacob köpte med sig mat från BurgerKing...typ så långt vi orkade idag.

Imorgon är det jobb igen, sex dagar på rad.
Sen är det julafton!! Jag är helt klar med julklapparna:) Nöjd. Och fattig;)

17 december

En vecka kvar till julafton, igår sprängde jag min ekonomi genom att köpa en dyyyr julklapp till min älskade... Menmen, är man galen i en person så är man. Blir han inte glad så flyttar jag!! Och tar julklappen med mig, haha!!

Nu far jag till skolan, blir till att dra på sig vinterjacka och uggs...älska snö<3


Today:
Linne: Långt från Gina Tricot
Kofta: Mjuk och skön i bomull och ull från H&M Logg
Jeggings: NYA! Fult namn, men sköna tights... Från H&M Divided

Schnyggve...

Fortfarande ingen sladd så långt ögat når, får till att sätta in det stora letandet senare idag.. Fick i alla fall en bild skickad från Ingrid, fint när ens vänner vill delge en moments in life när man var som snyggast;) Haha!
Nej, inte gravid...men lite småfull av cider och julmat;)

Inför

Massor att göra idag...men än så länge sitter jag i spänd förväntan och kan inte riktigt komma igång. Måste iväg till skolan, innan dess ska jag ta en dusch, skriva de sista anteckningarna till böckerna som ska tillbaka och hämta paket på Ica. Puust! Jaja, bara sätta igång! Mot duschen!

Btw, snön ligger vit på taken.. Jag är glad:)

091216

Har klarat ett av mina delmål idag, bra gjort. Kom dock på att jag nog måste kolla en grej till innan jag åker och lämnar tillbaka böckerna imorgon. Som btw kommer bli en fullspäckad dag trots ledighet. Måste få pluggat en massa, tidigare nämnda tur till Lund, dela ut reklamblad åt volleybollen, hämta paket som jag inte pallade hämta idag, tvätta och kolla en julklapp till min babe. Jeez, blir till att stiga upp tidigt..

Såhär ser jag ut idag...lite smått djurisk.
Snön har slutat falla, trist men samtidigt skönt när jag ska ut och cykla. Men så fort jag kommit innanför dörrarna på jobbet ser jag helst att det börjar igen:)

Linne: Långt, svart från Gina Tricot
Tröja: Även den från Gina Tricot
Tights: Leopardmönstrade från H&M
Frisyr: Uppsatt, hårspännen från H&M
Skor: Svarta med nitar och fransar från Chique

Så är det...

Skickade lite Nemi-serier till Biffen igår. De är så sjukt bra...får inte nog:)


Det snöar!!!

Hurray!! Det snöar! Lycklig!


Onsdag

Lång arbetsdag igår, seeg sådan. Pratade om det på jobbet, att det är så skumt att vissa dagar bara flyger iväg medan andra sniglar sig fram. Menmen, har härliga kollegor i alla fall:) Kom hem och blev serverad en rotfruktsröra typ, jag förvandlade den snabbt till en soppa... Lite vatten i och sen smakade det finemang med en macka till. Vår kyl är ett skämt för tillfället, måste iväg och handla snart. När det finns tid. Och pengar.

Idag gäller det att vara effektiv under dagen, jobbar 15-20.15.
Måste iväg och hämta ett paket, annars är det plugg som gäller. Har satt upp några mål, kommer vara riktigt nöjd om jag fixar det:)

Det pratas om snö på nyheterna...
Var är den?! Jag vill ha! Vill sitta inne i mitt kök med en stor kopp kaffe, kanske med en lussbulle till och se snöflingorna singla ner. Snälla...

Ribbat och randigt

Idag gör jag reträtt till de mjuka och sköna plaggen, särskilt lämpade när man jobbar stängning:) Lovar att piffa mig lite innan jag ger mig iväg;) Hårt att gå upp tidigt.

Klänning: Gammal goding från Åhléns
Strumpbyxor: Ribbade från H&M, nästan ännu skönare än tights
Skor: Vita Converse
Frisyr: Snedbena med luggfläta på bägge sidor om. Uppsatt i hästsvans.

15december


Är på något sätt fantastiskt glad att det är jullov från volleybollen, känns att det behövs en paus.
Så nu ska jag bara ta det lugnt, inte tänka armdrag eller samspel över huvud taget.. Skönt! Tänker bara låta det sjunka in, glädjas och vara nöjd med hösten.. Sen kommer jag komma tillbaka, redo som bara den för allsvenskan:)

Jobbet igår gick finemang, skön start med tidig dag.
Var bara hemma och slappade sen, gjorde pannkakor till mig och mannen.. Idag jobbar jag länge, och stängning:p Segt, men samtidigt bra pengar. Får tänka så. Innan dess måste jag komma igång med pluggandet igen!! Har tillåtit mig att vara ledig på helgerna, har medfört att det är svårt att komma igång igen. Men nu så!!

14 december

Hade en sjukt mysig dag och kväll igår:) Middag på La Roche, tre små tapasrätter och en cappucino på det...mums! Promenerade till Stortorget där det var luciatåg, mycket mysigt, stämningsfullt och ganska kallt. Men stod ut, höll mig nära Jacob och snodde värme av honom. Sedan gick vi till Hemmakväll och hyrde film och köpte godis. Babe hade inte fastnat för någon biofilm, så blev mys i soffan istället. Flickan som lekte med elden, tyckte den vara betydligt bättre än ettan. Men att återigen konstatera, film kan inte konkurrera med boken. Går inte!

Idag inleder jag mitt juljobbande, 9-15 är schemat idag.
Sen är det råplugg som gäller, måste se till att vara effektiv när jag har chansen. Gaah! Träning ikväll, sista innan jul för min del.
Kände för att blinga denna måndag, kan behövas.
Är för övrigt iklädd jeans!! Första gången på flera veckor, snyggingar från Lee åkte på idag. Tillsammans med vitt linne och svart kofta från H&M. Paljetthårbamndet är även det från H&M, gillas skarpt:)

13 december

Julfesten igår var mycket lyckad och trevlig. Resterna från förfesten bestod av tomglas, lite sncks och två kg morötter.. Haha, Hannis felbedömde lite;) Bilder från festen kommer när jag hittat min kamerasladd.

Idag tar vi det piano här hemma.
Ska strax promenera iväg till Triangeln och kolla på Malmös Luciatåg..de ska tydligen komma dit vid tre. Mysigt:) Ikväll ska vi ut och äta, fira vår dag..och sen kolla film. Det är mitt bidrag till husfriden. Stackars babe får ju aldrig se film eftersom jag inte gillar det så värst. Men på vår alldeles egna dag kände jag att jag fick bjuda till lite;) En gång om året!


2 ÅR!


Idag har jag och Jacob varit tillsammans i två år!
Jeez vad tiden går fort, har ju hunnit med en massa:)
Älskar dig min ängel..

Laddad för fest!

Vinst i sista matchen innan jul, 3-0 mot Lund!! Hurray! Nu är det bara att börja ladda inför vårens spel i allsvenskan. Men innan dess ska denna höst firas av ordentligt. Julfest med klubben idag, förfest här hemma hos mig. Yeaah!! Är laddad som bara den, färdigfixad sitter jag här i min ensamhet och har precis öppnat kvällens första cider:) Nice!

Guldglittrig klänning, värdig en seriesegrare!
Stjärna i ögonvrån, beacause I´m a star;)

11 december

Har precis hetsätit en extremtidig lunch...strax är det jag som sticker iväg mot jobb. Är ute i god tid så jag hinner leka personal shopper åt Biffen en stund plus kolla efter julklapp till Jacob. Jo, en grej till ska han få;) Det är han värd! Annars har jag ägnat morgonen åt att skriva uppsats, städa lite här hemma inför förfesten imorgon och slagit in lite julklappar. Man hinner med en del när man kliver upp i ottan:)

F
inally friday i myskläder;)
Linne: Långt från Gina Tricot
Kofta: Zara
Tights: De porriga från Gina Tricot
Har även klocka från Casio och vita Converse..

10 december


Har pluggat som en dåre idag, ganska nöjd med mig själv faktiskt...
Störigt bara att fast man sitter jättelänge så syns det inte så mycket. Massor att läsa in, göra anteckningar om och sådär innan man kan skriva. Menmen, en del är klar nu i alla fall. Gutt! Har även hunnit med att tvätta och ta en tur på stan med Biffen. Köpte en julklapp till babe och laddade upp alkoholförrådet inför helgen:) Party!! Nu är jag laddad!!

Imorgon ska jag gå upp i ottan och se till att få pluggat lite innan det bär iväg till Mobilia för att jobba 12-20.15. Vilken fredag;)

Leovantar

I paketet med den lilla pälsen låg även två par vantar. Har de bruna sedan innan och gillar dem så mycket att det kändes värt att investera i ett par till. Eftersom de var och fortfarande är nedsatta från 79.50 till 39.50 så slog jag även till på ett par grå. Så nu kommer jag har fina och varma händer hela vinterna:)
Från H&M såklart!!

Trött...

Är precis så trött som jag ser ut att vara.

Dagens
Linne: Långt från Gina Tricot
Kofta: H&M Logg
Tights: Glansiga med quiltade partier från Gina Tricot
Ute blir det vinterskorna med nitar och fransar, vinterjacka från MQ, halsduk från Gina Tricot och leopardvantar från H&M.

9 december

Inatt fick jag mitt straff för att jag tagit megalång somorgon de senaste dagarna...då jag knappt kunnat sova något alls:( Buhu, fick ligga och lyssna på babes snarkningar istället.. Sådär kul. Men idag har jag släpat mig upp tidigt så hoppas kunna somna ikväll.

Planen för dagen är handledarmöte i Lund.
Så fick tänka till lite vid påklädningen...idag måste det ju fungera ute bland folk. Blev trots det uniformen, pallar inte anstränga mig mer än så en dag som denna. Har för första gången sedan jag klippte lugg för mer än ett år sedan lyckats sätta upp håret helt utan klämmor. Hurray!! Kan dock ha att göra med att mitt hår är megaskitigt... Men det bortser vi från nu;)

Innan mötet ska jag förbi UB och hämta upp en bok jag reserverat.
Håller på att skriva om mina teorier nu, känner mig lite vilsen så ska bli skönt att få stämma av med mina handledare. Hoppashoppas jag är inne på rätt spår... Är hyffsat nöjd med det jag skrivit hittills så hoppas det får stanna..

Every day

Vet inte när jag senast klädde på mig ett par jeans.. Bli lätt så när man hänger runt hemma hela dagarna, men har även att göra med att jag på allvar har upptäckt det underbara plagget tights!! Älska!! Soft som bara den, samtidigt som man känner sig fin. Har köpt på mig några längre linnen som täcker rumpan...så nu utgör detta tillsammans med en kofta min vardagsuniform:)
Dagens hemmahängsklädsel
Linne: Gina Tricot
Tights: Glansiga från Gina Tricot
Kofta: Comme des Garcons for H&M

Stiltje..

Jag får verkligen ingenting gjort!! Bestämde mig för att göra ett nytt försök med fuskisen från H&M, så har varit nere och returnerat den lilla och beställt en storlek större. Håller tummarna nu för att den kommer passa:) Sitter annars mest och varvar tänk på Jacob med tänk på godis. Hoppas på en kombination då jag messat Jacob och bett honom köpa med sig godis hem;) Hoppashoppas!! Är så sugen, men konstigt nog inte så sugen på mat. Skumt...

Åhhhh!!!

8 december

Var på Entré och spanade in tidigare nämnda väska igår...vilken besvikelse.
Blev inget med det kan jag säga. Idag har jag varit och hämtat ut fuskpälsen från H&M som jag hade beställt. Megaliten!! Suuck! Så det blir att skicka tillbaka den igen. Ska kolla i butik om en storlek större funkar. I så fall blir det att köpa den där. Den är ju himla fin! Men vill gärna att armarna ska få plats och att den ska gå att knäppa;)

Idag blev det återigen lång sovmorgon.
Måste ha någon trötthetsbacill i kroppen eller nåt sånt...är ju så sjukt trött. Vinterdeppig typ... Hade en sjukt bra träning igår. Tempot var överlag fantastiskt:) Efter en övning som innefattade mycket anfall susade det i mina öron, haha!! Gutt! Stupade i säng och däckade totalt efteråt. På onsdag kör vi järnet igen inför höstens sista match!! Och sen är det fest! Hurray!!

Röd

Jag har hittat väskan jag vill bära på lördagens partaj!! Julfest med volleybollen nästintill kräver ju en röd väska. Hade resignerat och beslutat mig för att ta en av mina stora röda väskor...men vill ju helst ha en liten. Ska bort till Entré och möta upp babe vid fem, han ska klippas och då hinner jag nog spana lite. En snabbtur in på Lindex blev med ens prio ett!! 199 spänn går skönheten loss på. Finns här...

Tomtefilmen

När jag var liten så fanns det ett videoband som spelades varje år vid jul, och ibland annars också. Det innehöll först en amerikansk film om tomten, därefter följde Flintas jul. När jag pratade med mamma om filmen för ett tag sedan så sa hon att den åkt ut vid en rensning av VHS-filmer. Sorg i mitt hjärta!!! Men till min lycka hittade Jacob min älskade Tomtefilm...en amerikansk historia från 1985 vid namn Santa Claus:) Så den tittade vi på igår. Jacob hade aldrig sett den innan, och var väl måttligt impad. Jag njöt för fullt och kom i nostalgisk julstämning. Nu hoppas jag bara att han hittar Flintas jul också, ser dessvärre mörkt ut;)


Helgens match i Göteborg...

Jag har inget att tillägga...


7 december

Den här natten har varit skum...inte sovit bra alls. Legat i någon typ av dvala, på gränsen till vaken hela tiden. Tills babe gick till jobbet. Funderade på att gå upp då, men somnade sedan om istället och sov till 10. Gutt! Allt har gått extremt långsamt idag, inte fått något gjort alls hittills. Menmen, det är måndag tråkigaste dagen förutom när man jobbar på posten;)

Idag är annars planen att planera för vidare arbete med uppsatsen, ett arbete som stått helstill sedan i torsdags.
Nu är det dags att gasa igen!!! Hoppas på att få jobba nåt i veckan också...bokat nåt pass så vi får se. Annars drar det igång ordentligt på måndag...december är inget dilemma direkt.

Problematiskt. Mina pengar är typ slut. Och jag har inte köpt alla julklappar än. Bland annat inget till min babe. Hur ska detta gå!? Fortsättning följer.... Livar upp stämningen med en julgran så länge:)

4 december

Fredag!! Favoritdagen framför alla andra. Jag släpade mig ur sängen vid åtta imorse, direkt ut i köket för att sätta igång kaffekokaren. Annars hade det aldrig gått;) Men nu är jag igång och har precis bäddat sängen, plockat undan kläder, städat toaletten och dammsugit och moppat hela lägenheten. Jeez I´m good! Får ju middagsgäster ikväll, alltid en bra anledning att få städat:) Emma och Camilla kommer på besök, ska bli så trevligt så. Längesen vi sågs nu, typiskt bara att jag ska till Göteborg imorgon nu när Millan är nere:p Menmen, får ta vara på kvällen i alla fall. Hoppashoppas Emma tar med sin lilla bebis:)

Sitter i nuläget och väntar på att golvet ska torka så jag kan ta mig bort till kylskåpet.
Julmust och årets första lussebulle är målet. Hann aldrig smaka någon igår, var ju på Entré med lilleBiff. Shoppade en del fint, ursnygga tights och två långa linnen från Gina Tricot. Lite underkläder och ett fempack strumpor som Biffen prackade på mig.. Bra dock då alla mina är utslitna:) Hann med en fika på Waynes innan vi cyklade hem i mörkret..

Lussekatt

Eftersom jag skrivit så duktigt och kände att det behövde sjunka in lite så bestämde jag mig för att jukbaka lite. Första gången jag gör lussekatter utan mamma vid min sida, så ska bli spännande att se resultatet. En av de tre grejer min mamma bakar...tror dessutom aldrig det blev några förra året. Illa!! Menmen, degen jäser för tillfället och den är än så länge riktigt fin. Mjölet räckte precis, pjuuh!

Receptet hittar man här!!

3 december

Ny dag med samma schema!! Plugga plugga!! Skriva skriva! Tog sovmorgon då jag var halvt medvetslös när Jacob gick upp för att gå till jobb. Sov till halv tio och har sedan dess frullat risgrynsgröt, läst bloggar, pratat telefon med Biffen och faktiskt, tro det eller ej även skrivit en bit på uppsatsen. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, får nog planera det vidare arbetet. Men känns bra so far:)

Ska träffa Biffen vid fem och ta en tur till Entre...
Måste komma ut lite också plus att det ju börjar bli dags att spana efter julklappar. Ojoj, har ganska många i år. Men det är ju så kul:)
Dagens består av randig tröjklänning från H&M Divided och glansiga tights från Gina Tricot. Är så glad att jag återupptäckt dem i min garderob, de är ju sjukt sköna. Jacob tycker att de är porriga, men vad bryr jag mig om det;)

Mockasin

Har precis varit ute på en liten cykeltur i kylan, jeez vad kallt det!! Såg några flingor singla ner innan också, men inget som la sig såklart. Är ju trots allt i Skåne;) Var borta hos skomakaren och hämtade ut mina fina vinterskor som jag låtit lästa ut. De var lite väl små när de kom hem till mig och eftersom jag redan beställt största storleken så var det inte så mycket annat att göra. Och nu är de perfekta!! Hurray! Vackra som få, kommer pryda mina fötter hela vintern:)

Kommer från chique.se

2 december

Idag inledde jag morgonen med en löprunda!!! Första gången på säkert en månad som jag var ute och pustade. Flåsade mig bort till Pildammarna, nu har jag precis duschat och är ganska nöjd med mig själv. Pluggar egentligen bäst på morgonen, men var så rastlös att jag var tvungen att ge mig ut först. Men nu ska det skrivas uppsats!! Kaffet är på gång!

Hade mysig kväll igår tillsammans med babe. Åt vegetarisk lasagne, Jacob har bestämt att tisdagar ska vegetariska. Middagarna alltså. Inte mig emot, så länge han lagar och gör det så bra som igår så är jag nöjd:) Blev kaffe och Ben and Jerry-glass till efterrätt, mums!! Tittade på en amerikansk buktalares julshow, sjukt kul:)

Ikväll har vi möte hemma hos Jessa istället för träning...våren ska planeras!
Mål ska sättas och planer smidas, vi är ju på gång! Vinnare av division 1 södra och klara för allsvenskan!! Var sjukt gött att daska till Engelholm ordentligt i lördags, 3-0! Inte mer än rätt, jävla sopor som trampade över mittlinjen för många gånger för att det ska vara okej. Tur att Suz var på plan, annars hade jag fått ett utbrott. Bra med två kaptener;) I alla fall, allsvenskan here we come!!!

Pluggstyle

Jag ser för fasiken likadan ut varje dag...blir lätt så när man endast och bara är hemma och pluggar. Idag är det totalt fokus på uppsatsen, i alla fall fram till klockan 12 då det äntligen är dags att tvätta. Vet inte hur länge vi väntat nu, det behövs verkligen!!

Idag sportar jag randig tröja från Gina Tricot och glansiga tights från samma ställe..
Soft knut på huvudet fulländar det hela;)

Btw så var det riktigt kul att träna igår:)
Kändes lite svajigt, men bra ändå. Var på gott humör och gjorde några riktigt snygga servar...gillar min nya serveteknik.

1 december

Släpade mig ur sängen för att hinna se julkalendern. Försöker alltid ge den ett försök, men det är ju såklart inte som när man var liten. Undrar när det förändrades egentligen...minns i alla fall att jag tittade under typ hela gymnasiet. Brukade slå på teven och ligga kvar i sängen och tittat innan det vara dags att sticka till skolan. Idag blev det risgrynsgröt till frukost, med kanel, socker och mjölk. Mums!! Och tände vårt datumljus som inhandlades i lördags. Fick såna lyckokänslor vid frukostbordet när jag satt där mittemot min tidningsläsande sambo.. Tänk vad underbart det är, att få bo tillsammans och pynta sitt hem inför julen:) Kärlek...

RSS 2.0