Vita skor

Var riktigt duktig innan, har skrivit klart två delar av hemtentan, och gjort anteckningar till de andra. Känns skönt att det rullar på:) Kom på nu att jag nog måste se till att färdigställa de förbannade synopserna...de ska vara inne klockan 18 imorgon. Och jag jobbar 9.45-15. Finns iofs lite tid, men hade varit skönt att få det gjort.

Efter en massa plugg spatserade jag iväg till Ica...köpte lunchgrejer och hämtade tre paket.
Ett till babe, och två till mig. Men det ena ska tillbaka, blev fel med storleken när jag beställde. Och sen gick det inte att ändra beställningen. Kasst som bara den, känns inte så miljösmart när varorna skickas från Frankrike. Menmen, i paketet som stannar låg dessa vackra!

Åh, I love!! Får aldrig nog av Converse, och vita är absoluta favoriten:) Passade på att beställa när jag fick en rabattkod från LaRedoute...40%, inte illa.

Onsdag

Idag har jag lagt mig otillgänglig...måste få pluggat ordentligt!! Synopserna ska in imorgon, och det hade inte suttit fel att få skrivet en massa på hemtentan. Satt och gjorde anteckningar för de två första uppgifterna igår...puuh! Det är mycket jobb, en massa att kolla upp som man inte minns. Menmen, jobba på!!

Tog sovmorgon till nio idag, har drömt en massa konstigt på sista tiden.
Minns inget sen när jag vaknar, men det är ett sammelsurium.. Nu har jag käkat mumsig frukost, det obligatoriska ägget och kaffet tillsammans med rostmackor med korv, brieost och paprika. Mums!! Älskar frukost som får en att vilja stiga upp:)

Kallt

Idag är det kallt ute, man känner en förändring i luften tycker jag. Klarare på något sätt. Skönt att andas, men samtidigt brrr! Blev tydligen väldigt trött av att arbeta fyra hela timmar, för nu sen jag kom hem har jag satt i mig två stora koppar kaffe.... Och ätit tre negerbollar, haha! Mums!

Ska försöka få pluggat lite nu innan det bär av igen...

090929

Tisdagmorgon, och jag vaknade med ångesten på topp. Gaah!! Måste ta tag i hemtentan...och göra klart synopserna!!! Men inte nu.. Först ska jag jobba, 10-14 på Storgatan. Känns lagom, har inte jobbat sedan förra fredan så är lite sugen:) Hoppas jag inte hittar för mycket fint... Sen blir till att åka hem och powerplugga, för sen ska jag och babe åka till Svedala.. På Jacobs initiativ!! Han ska köpa en vinterjacka på outleten, och jag följer såklart med. Missar aldrig ett tillfälle att få spana in kläder;)

Känner mig fin idag...randigt och rött. Kan inte bli bättre;)

Klänning: H&M Divided Black
Kofta: Acne
Strumpbyxor: H&M
Frisyr: Inbakad fläta, kör återigen på snedbena. Bra med lite variation:)
Nagellack: Isadora Summer Red

När man borde plugga...

En sak jag tycker jättemycket om är att baka negerbollar....och i förlängningen att äta negerbollar. Så det ska jag göra nu. Brukar alltid ha Design Simon&Tomas som sällskap, men nu har jag sett alla avsnitt typ sjutton gånger...och detta trots att det finns typ sex säsonger. Tur då att Sveriges fulaste hem med samma radarpar är typ jättebra också:) (Lovely svenska) Hittills har det bara gått två avsnitt, jag älskar det redan. Nu blir det bak och repris på avsnitt nummer två. Hurray!


090928

Sitter i min guldstol idag, inbillade mig att soffan gör mig slapp. Haha!! Kanske funkade , har i alla fall precis panikskrivit en sådär 3000 tecken. Har nu tagit mig förbi de magiska 7000 både på litterära och språkliga. Känns bra, inte alltför långt kvar. Vill inte hålla på med synopserna mer, känns som jag bara snurrar in mig... Fick ut hemtentan, usch!! Fyra uppgifter, en sida per uppgift. Huuh!
Dagens:
Linne: Gina Tricot
Kofta: NY! BikBok
Byxor: I skolan hade jag tighta, mörka jeans från Tiger of Sweden. Här hemma kör jag på mina piffiga byxor från H&M Sport
Frisyr: Även här en förändring efter hemkomst...utsläppt i skolan med hårspännen från H&M, nu har jag slängt ihop en inbakad fläta.

Måndag

Ny vecka igen, denna med fokus på synopser, hemtenta, lite jobb och sista veckan innan premiär!! Ojojoj!! Känns som förkylningen lättat lite så hoppas och tror att jag kommer kunna träna ikväll:) Måste ju, så jag får spela på söndag;)

Har pälsat på mig ordentligt idag, ser riktigt kallt och grått ut här ute. Hööst!!
Men tycker samtidigt att det är mysigt. Skönt att få klä på sig, och att med gott samvete kunna sitta inne. Fick en idé gällande litteratursynopsen när jag vaknade imorse, tror jag måste lägga till en teori...alternativt undersöka en text till. Ska fundera över det under dagen, så hoppas jag att jag kan färdigställa i eftermiddag. Språkdelen saknar endast några hundra tecken, känns nästan i hamn.

Söndagkväll

Har haft en soft och lugn helg, inte helt självvalt dock. Var seg och snorig som bara den i lördags, så hoppade volleybollfest:( Dock orkade jag med en shoppingrunda på Entre tillsammans med babe...hehe. Köpte en vit kofta och tights med guldiga dragkedjor från BikBok, en ring från GinaTricot och en seglarskjortklänning från Carlings, där de hade halva priset på alla tjejöverdelar. Hurray! Hann även med en fika på Waynes, mm:)

Idag har vi varit nere på kalas i Beddinge, för lillebror Erik.
Gav honom presentkort på Lagerhaus, kändes rätt nu när han äntligen flyttat hemifrån;) Kul att träffa släkten, fast jag fick hålla avstånd pga förkylningen.. Jag och babe tog en runda med vovvarna, Jacob fick vara min hjälte då Acke försökte äta upp en hartass ner på heden. Uähh!!!

Tillbaka i Malmö blev det äntligen storhandling, som vi skjutit på i två dagar.
Sedan hem och göra middag, tacos!! Mums!! Nu är jag mätt som en plätt, och har idétorka gällande mina synopser. Hoppas få lite idéer av mina kära kursare imorgon, känns som jag bara tjatar runt samma sak just nu:p Imorgon delas dessutom hemtentan ut, ska in på torsdag. Häftig vecka att se framemot....

Fredag

Idag gör jag något jag totalt gjort ca fem gånger i livet...jag skolkar!! Ojojoj, nu är det påväg utför;) Gick från halsont till supersnuvig igår, och har snart snutit upp en hel hushållsrulle...så kände att det kunde vara klokt. Har sovit till tio, och sedan frullat i soffan framför Efter Tio...myys!! Stackars Jacob som måste jobba, han sa imorse att han mycket hellre ville stanna hemma och gosa med mig:) Gullis!

I eftermiddag blir det busybusy, ska hoppa på bussen ut till Ica Maxi...på denna buss ska Jacob sitta.
Direkt efter jobb. Pust! Anledningen till stressen är att vi ska på hockey ikväll och måste hinna handla innan. Hockey, i en hall som enligt Jacob inte ska vara kall. Hm, vi får väl se. Ska gnälla som bara den om där är kyligt. Är ju redan sjuk, vill inte dö svininfluensedöden!!

Lite sent kanske...men vill ha!!

Det är skumma tider just nu.. Ena dagen spanar jag in årets vinterstövlar, nästa dag dreglar jag över ett par finfina ballerinas. Grrr, var har ni varit hela sommaren? Behöver ett par nya favoriter, då trotjänarna från Vagabond börjar sjunga på sista versen. Men känns inte helt motiverat när vinden viner och regnet piskar. Hm, får se hur det blir. Ska kolla om de finns på Entre...kan ju alltid testa;) 400 kronor kostar de i alla fall.

Härifrån...

Sjukling

Jag har blvit sjuk.. Vaknade imorse med ont i halsen, och det första en av mina kursare sa till mig var att jag lät förkyld. Jaha, det var ju skoj. Bara det nu går över till nästa vecka, har inte tid att vara sjuk. Måste ju ladda för premiären;)

Tills dess sitter jag i soffan och tycker lite synd om mig själv;) Jacob
jobbar, så han kan ju inte göra det. Har ätit ett halvt paket violglass, det känns faktiskt lite bättre... Funderar på att ta en lång, varm dusch.

Stadsbibliotekets kafé

Har suttit här nu i lite mer än en timme, och en del har jag faktiskt fått gjort. Klantig som jag är har jag idag för första gången denna termin glömt mitt block hemma. Grr, just idag när jag behövde det som bäst. Har lite svårt när det kommer till att definiera teori och metod, hade behövt något att luta mig mot där känner jag..

Hade lätt panik innan då jag bara kommit upp i några hundra ord, och vi ju ska skriva 8000....tecken!!!
Kom jag på sen, min klant. Så nu känns det bättre, gjorde en viss skillnad;) Har skrivit mer än halva språksynopsen...och då har jag ändå ordbajsat ihop det mesta. Måste kolla i blocket efter användbara begrepp och teorier sen när jag kommer hem..

När det kommer till litteratursynopsen har jag ännu inte läst om den teori jag kommer använda mig, att studera två karaktärer ur ett feministiskt perspektiv.
Eller feministiskt egentligen, känner att genusperspektiv är ett bättre ord. Men kommer ju att fokusera på vad som uttrycker typiskt manligt och kvinnligt...kanske kan ses som feministiskt. Vad vet jag... Får gå hem och läsa noga i boken...ska ju vara kritiskt mot den teorin imorgon på föreläsningen också:)

Fick en jobbig insikt imorse...som jag egentligen helst inte vill tänka på.
Det är att om jag väntat med att läsa denna termin och istället börjat i Malmö redan nu i höst så hade jag sparat in ett år på utbildningen och sluppit mina två break som nu kommer bli.. Gaaah!!!! Menmen, nu är det som det är...inte något att göra åt. Det får ta den tid det tar helt enkelt...

090923

Jag ser ju helt bäng ut när jag försöker klämma ihop mig såhär. Menmen, här är jag i alla fall. Har packat ned min dator i Jacobs väska...fick låna den endast och bara idag;)

Tröja: H&M Modern Classic
Jeans: Miss Sixty
Hårklämmor: Med gröna stenar från H&M


Imorgon...

...är det redan onsdag, och jag måste lägga på ett kol med mina synopser. Är inte helt säker på att pluralformen är korrekt, vi diskuterade det idag på föreläsningen. Men kom nog inte fram till något definitivt.

Jaja, jobbas ska det göras i alla fall. Så ska släpa med mig datorn och dra till Stadsbibliotekets kafé efter föreläsningen. Bästa pluggplacet ever!! Hoppas på att få en massa gjort, handlar egentigen mest om ordbajsning de luxe...men även det kan vara knepigt ibland. Vill helst vara helt klar på fredag, för i helgen blir det kvalitetstid med babe, volleybollfest och födelsedagskalas för lillebror Erik. Och då vill man ju inte ha en massa plugg hängande över sig!! Usch nej, jobba på nu!!!


Fint

Nu har jag blivit fin i mitt hår...och hela kalaset med klippning gick på 700 kronor!! Sanslöst, jag var ju där hur länge som helst. Min kära frisör drog av lite på priset då jag ju var tvungen att komma två gånger. Har jag sagt att hon är typ bäst! Är sjukt nöjd, har redan vant mig vid det mörka. Känns helt rätt nu när hösten närmar sig:) Plus att mitt hår nu är så fräscht efter klippet, aahh!!

090922

Igår var det min lillebrors födelsedag, 20 stora år har den lille plutten hunnit bli.. Grattis igen Erik!

Idag har jag skola 10-12, sedan blur det återbesök hos frisören.
Hoppas jag kommer kunna ha håret nedsläppt sen;) Känner att jag faktiskt redan börjat vänja mig vid det mörka i alla fall, känns riktigt bra. Nu är det bara nyanserna, och det faktum att håret har en massa olika färger som ska fixas...
Idag är jag all H&M, plus nagellack från Isadora summer red, vita converse och jacka från Peak. Det är grått ute...

Måndag

Hemma efter dag i skola och möte med studievägledare...som fått mig att inse att det nog blir till att jobba i höst:p Lärarprogrammet med idrott som huvudämne drar nämligen inte igång förrän tidigast till hösten. Blää!!! Och sen kommer jag dessutom få en termins hål mitt i, då jag ju redan läst svenskan. Menmen, en vacker dag ska jag nog vara klar med min utbildning. Får ta en dag i taget, sakta men säkert framåt.  Som det ser ut är jag klar våren 2014, hoppas kurvan har vänt då och att skolorna skriker efter mig;)

Denna vecka innebär plugg och inget jobb.
Sa i förra veckan till på Mobilia att jag kunde jobba nu i veckan...de ringde imorse och då var jag tvungen att säga tack men nej tack.. Ont i magen, gillar inte att säga nej:( Men, skolan måste komma först...pallar inte kugga grejer så jag har dem liggande. Ska skriva två synopser, vill ha dem klara till i helgen.

Hittills går det väl sådär, var tvungen att sätta mig i soffan och tänka över mitt liv nu när jag kom hem.
Vette katten om jag kommit fram till något, men har hunnit läsa bloggar, äta macka och dricka kaffe i alla fall. Plus att jag precis ut det svarta mot röda och glammiga naglar. Behöver färg just nu känner jag!

Åter i Skåne

Hemma igen, efter en riktigt rolig och volleybollspäckad helg. Steg upp kvart över fem i lördags för att fara till Borås. Lyckades sova en timme i bilen, riktigt nöjd med det. Sen fick jag köpa kaffe, vilket också gjorde mig glad:) Spelade fyra matcher, förlorade tyvärr den sista med 2-1...men det gjorde inget då vi ändå vann gruppen tack vare setskillnad. På lördagkväll bjöds det på buffé och därefter sussades det sött på lyxig luftmadrass:)

Upp för matchstart klockan 9 på söndagen.
Mötte först ett elitlag som vi tyvärr förlorade mot med 2-1.. Därefter blev det div1-final mot ett norsk lag. Och vi vann!!! Med 2-0! Hurray!!! Jag slog in matchbollen, känns alltid lika bra:) Kom hem i riktigt bra tid, så skönt! Nu sitter jag bredvid babe i soffan, och njuter segerns sötma;)

En lite tråkig sak är....att min axel gör ont:(
Beskrev hur det kändes för Jessa..och hon sa att det var precis så hennes axel kändes innan två operationer. Ajdå!! Nu ska det tränas teknik!!! Måste komma över min misstro mot att det går att ändra...mentalt alltså.

090918

Mörk!! Det läskiga med det hela är att denna färg faktiskt inte är alltför långt bort från min egen...i mörkhetsgrad alltså. Lade först på en toning igår som blev sjukt bra. Sedan skulle vi lägga på en till, med lite rött i för att skapa liv. Men då gick mitt hår bananas, vilket enligt frisören iofs inte var så oväntat eftersom mitt hår var så blekt och preparerat.. Jaja, ska tillbaka på tisdag och fixa det färdigt...har i alla fall en sjukt bra frisör:) Käner mig så trygg, hon vägrade låta mig betala förrän vi bägge var nöjda.

Men så illa är det inte, jag ska nog klara mig. Jobbar 9-14 på Triangeln idag...samlar pengar till Londonresan:)

Linne: Gina Tricot, Kofta: H&M, Jeanstights: Pieces
Igår sa Jacob att mina ögon såg grönare ut med den nya hårfärgen. Gillas!

Torsdag

Idag är en glad dag, för jag och mitt barr ska äntligen få dra iväg till frisören!! Hurray! Men först skola, 10-12. Jaja, litteratur idag...inte fullt så tråkigt som språkdelen. Tänk att jag sitter och skriver detta?! Jag som älskar språkdelen av svenskan. Tror det beror på läraren, och det faktum att litteraturen lagts fram på ett mer konkret sätt i denna kurs. Uppochnervända världen;)

Igår var det volleyboll i Danmark. Och vi vann!
Trodde jag verkligen inte, Gentofte gav ett respektingivande intryck när vi anlände. Dock sprack den bilden ganska snabbt. Skitkul att spela match, men jag kände mig helt i gungning. Hoppas det går över snart, allt har känts så mycket svårare det här året gentemot förra. Kanske beror på att vi är fler bra, samtidigt som jag såklart tycker det är jättekul. Träningarna är ju så mycket roligare:) Men likväl, jag kommer inte igång:( Två veckor kvar till premiär, får ge mig själv en spark i baken nu!! Har i alla fall köpt ett hopprep, fint initiativ;)

090915

Återigen parkerad framför babes dator. Dock något mera förutseende idag:) Var jättefin i klänning och tights innan när jag var i skolan, men sedan pallade jag inte längre utan slängde på mig detta istället! Skönt! Plus vit kofta då det blåste riktigt ordentligt ibland. Nu kommer hösten allt närmre, så fort solen inte lyser är det kallt som sjutton..

Linne: H&M Divided
Jeans: Gina Tricot
Naglar: Mavala Black

Duktig, flitig...och lite trög

Idag fick jag stå för hela klassens oförstående... Men vaddå, jag bjuder på det! Fattade ju faktiskt inte, och kländes bättre att vara ärlig och få en förklring av läraren då. Blev lite klarare i alla fall;)

Två timmar i skolan, efter det har jag spenderat dagen i duktighetens tecken.
Diskat, återvunnit en jädrans massa kartonger, varit på Ica Maxi och storhandlat, tvättat och bakat matmuffins. Spännande, kul att testa att baka något nytt. Inte fel att de är nyttiga dessutom. Innehåller torkade aprikoser, fetaost och pecannötter...mums! Har redan provsmakat två, tror några åker med till jobb imorgon. Nu har jag precis startat ugnen igen, babe kommer hem klockan nio och då ska middagen stå på bordet. Vilken hemmafru jag är!!
Mums, muffins!!!

Tisdag

Redan tisdag, tiden springer verkligen iväg!! Idag har jag endast skola på schemat, men har likväl en massa som måste fixas därefter. Tvättid är bokad, plus att jag måste iväg och storhandla...alldeles ensam, då babe jobbar sent:( Menmen, det är ju alltid så skönt när allt är fixat. Känns skönt och välbehövligt med en hemmahängvecka efter den förra som ju var jobbspäckad.. Men lite jobb blir det ändå...imorgon, 9-15 på Mobilia:) Lagom.

Nu börjar jag verkligen längta efter att få gå till frisören!
Hade egentligen bokat tid idag, men min frisör ringde och ändrade tiden till torsdag. Så barret får klara sig till dess. Är spänd på hur jag kommer se ut, ska ju färga håret. Längesedan jag inte var blond eller ljus. Ska nog hålla mig kvar på den ljusa skalan dock, men mörkare än idag. Pallar inte denna förfärliga utväxt!!!

Idag ska jag ha förberett att presentera en text i skolan
. Satt och läste och strök för igår, men jag fattar inte syftet! Gaah!! Jaja, får läsa inledningen igen och hoppas på att få lite grepp.. Tråkigt är det i alla fall;)

Monday monday...

Usch, var inte alls sugen på att åka till skolan imorse. Ville myckeyt hellre sitta kvar och mysa i soffan.. Menmen, det gick. Och nu är jag ju hemma igen! Har lunchat varma mackor med salami, tomat och ost..mums! Och läst en del bloggar. Är sugen på att baka och behöver även plugga en del till imorgon. Men innan dess hade jag faktiskt tänkt springa en runda. Förra veckan var så busy att det varken hanns eller orkades med. Men nu måste jag ta tag i mig själv igen, håller alldeles på att förfalla känner jag:( Inte skoj alls!!!

Helgen

Igår städade jag hela lägenheten då babe hade övergett mig för att spela golf:p Klockan fyra mötte jag upp Biffen och for till Lund. Förfest i ett korridorskök, sedan buss ut till Alnarp för middag och fest med Akademiska rodden. Jag, som inte hade tagit ett enda årtag fick likväl njuta av sjukt god buffe...och en massa fri dricka!! Wohoo!! Sjukt trevligt och högljutt;) Sedan blev det dans till liveband...ett gäng svettiga och mustashprydda medelåldersmän, grr!! Jaja, gick att dansa till;) Spenderade inte en spänn på hela kvällen då även buss hem var fixat. Sjuukt bra får jag säga! Ska lätt vara med nästa år också, då kanske man skulle ro litta med;) Hoppas på att få bilder snart, glömde min kamera hemma...stupid!! Hittade en hos Biffen...

Var lite småskraj för att vara snorbakis idag, skulle ju jobba så kändes inte super...
Men! Vaknde och mådde prima. Frullade i soffan med babe och jobbade sedan 12-18.15. Ett perfekt dagenefterpass;) Sjuk action i butiken idag dock...folk stökade som bara den. Men jag mest omkring och bakismös:) Och städade!! Puuh!! Fyra pass denna vecka, goa pengar. Nästa vecka blir något lugnare, ska fokusera lite mer på skolan... Och kanske träna liite mer...känner mig helt förslappad!! Inte bra!!

Btw, nu ikväll bokade jag och min älskling en resa till London!!! Hurray, vad kul det ska bli! Längtar!!


Röv

Tror ni jag fick reklamera mina jeans eller? Såklart inte! Kärring! De ringde idag och sa att Lee kollat på mina jeans och kommit fram till att det var slitage. Jamen hallå, det fattade jag väl också att det var. Men jag hade typ haft dem i ett halvår, och på den korta tiden anser jag inte att ett par märkesjenans ska gå sönder. Hon sa även att de ju inte kunde veta hur mycket jag använt dem, om jag cyklat eller suttit mycket. What the ****??!! Ska man inte kunna använda, cykla och sitta i ett par jeans. Plagget som från början användes för arbete har nu förvandlats till det mesta ömtåliga. Bläää!!! Så mycket skitsnack.

Hon sa sedan att jeansen hänger i kassan på outleten, så jag kunde hämta dem.
Jag sa att hon kunde stoppa dem nånstans.... Nä, det gjorde jag såklart inte!! Men jag sa att hon kunde slänga dem, kan ju fan inte gå runt med ett stort hål i röven. Tror btw att hon ljög när hon sa att Lee kollat jeansen.. Troligt att de åker ut till lilla Svedala för att kolla en trasig jeansrumpa på en outlet.. Bullshit!

TGIF

Igårkväll, när jag kommit hem efter jobb, var jag så sjukt nöjd med mig själv. Var ju lite småorolig inför allt i måndags...och nu har jag gjort allt!! Åh, så skönt! Och det gick ju faktiskt ganska smärtfritt;)

Idag står skola och träning på schemat, ska även bege mig en tur till Svedala för att hämta ut mina skor hos Jacks Sport.. Ska bli sjukt nice med nya skor, de gamla är helt platta...bli ju inga bra hopp med dem!


Onsdag

Regnet smattrar mot rutan och jag har precis fått i mig den sista slurken kallt kaffe. Kaffet jag koakde för att kunna få lite läsro och plugga ikapp de kapitel jag missat då boken varit omöjlig att få tag på. Fick låna av en snäll kursare som i sin tur lånat av läraren.. Ojoj, gäller att hålla hårt i den med andra ord. Den ska tillbaka imorgon, hoppas bara min beställda kommer då!!!

Jobbat ute på Center Syd i Löddeköpinge idag...har aldrig varit med om en så lugn dag...stiltje var ordet.
Men var faktiskt riktigt skönt i kontrast till de något mera busy dagarna på Mobilia. Men skulle aldrig palla i längden, tur jag ska till Mobilia imorgon igen:) Fast bli busy dag, skola 10-12...jobb 13-20.15. Puuh!!!

Köpte en underbar, stickad väst från Vero Moda idag...för halva priset!
Och detta bara för att det var den sista i den butiken. Hurray!! Underbar, kommer användas flitigt när de kalla dagarna kommer. Över klänning och till långärmad tröja och jeans:)

Tisdagmorgon

Det är så skönt att jag orkar släpa mig upp strax efter halv åtta varje morgon, det gör nämligen att jag kan sitta och softa i soffan längelänge. Läsa bloggar, frulla långsamt och titta på Nyhetsmorgon... Ah, det behövs idag! Kände mig helt orolig igår, tror det har att göra med att tre arbetsdagar ligger framför mig. Kan dock inte förstå varför det oroar, gillar ju att jobba.. Menmen. Idag blir det i alla fall först skola, sedan hem och luncha och därefter 15-20.15 på Mobilia.

Oj, nu måste jag ta tag i mig själv och se till att komma igång.
Disk och bäddning står på schemat innan jag beger mig mot stationen. Är kluven över vädret idag, solen skiner lite försiktigt men känns likväl som hösten är rejält på ingång.. Mysigt, men förvirrande;)

Målade naglarna svarta med nyinköpt nagellack från Mavala igår efter träningen.
Har varit sugen på det ett tag, och nu är både fingrar och tår svarta som natten:)

Måndag

Imorse var jag så trött...och frös som bara den. Men när jag väl hasat mig upp så gick det ändå. Har haft en lugn dag idag, två timmar i skolan och sedan en tur på stan. Köpte tre kuddar från Indiska, två till soffan och en till sängen. Nu när vi har fått ett sängöverkast vill man ju vara duktig och bädda varje dag...och det blir så mycket finare med några kuddar till:)

Nu är jag hemma och sitter och myser i soffan.
Jag kommer bo i den hädanefter, den är så himla mysig!! Och det har blivit så fint med det nya bordet och den nya mjuka, mysiga mattan:) Åhh, I love my home! Har suttit och pluggat inför morgondagens föreläsning, en grej vi skulle läsa var på engelska...och efter ett tappert försök fick det va! Min engelska suger!! Klarar mig bra när det kommer till att prata och så, men läsa akademisk text. Nä, det går inte! Menmen, får lyssna extra noga imorgon bara så löser det sig nog:)

Nu ska jag ta tag i projektet att skapa mer garderobsplats här i vårt hem.
Vi köpte lådor att ha under sängen igår på Ikea, och däri ska nu alla lakan och handdukar stoppas. Kommer nog bli jättebra...jag behöver i alla fall mer plats. Sedan ska jag även gå igenom min garderob och flytta ner sommarkläderna i källaren. Och bära upp koftor:) Mmm, mys! Det börjar ju närma sig höst i mitt kära Skåne...

Hade funkat...

Weekend

Igår var Jacob och jag på besök nere i Beddinge. Babe och Anders spelade golf i ösregnet, de stod ut i 13 1/2 hål innan de gav upp. Under tiden satt jag på verandan...pluggade, pratade med mamma och drack kaffe. Är nöjd med mitt val. Dock var jag tvungen att ge mig ut en runda med vovvarna, slapp dock det värsta regnet då. Men jeez vad det blåste!! På kvällen grillade vi och hade strömavbrott, vilket ledde till att vi fick åka bort till 33an och fixa paj och kyckling i deras ugn. Menmen, allt blev bra och gott till slut. Och strömmen återvände kvart över nio så vi hann se när Zlatan magade in slutmålet mot Ungern. Hurray!

Idag har varit en fixardag.
En tur ut till Ikea resulterade i nytt soffbord, matta, lampa att ha i fönstret, massor med ljus, nytt täcke till babe och en massa annat. Plus en fika:) Sedan åkte jag till Svedala för att lämna tillbaka bilen..tog en sväng förbi outleten och kom ut med ett par mörka, tighta jeans från Tiger of Sweden och en tshirtklänning från Resteröds. Nöjd! Fick sedan skjuts tillbaka till Malmö igen, gutt att slippa lägga pengar på buss:)

Ikväll har vi varit på födelsedagskala hos Jonas och Sara.
De bjöd på sju olika sorters hembakade kakor...om man räknar in prinsesstårtan. Fantastiskt!! Underbart gott. Jag rullade hem därifrån, så gott var allt. Trots det var vi tvungna att handla lite godis på vägen hem.. Sitter just nu nedsjunken i den nya soffan med en massa ljus tända runt omkring mig. Jag känner att jag kan stå ut med hösten....i alla fall om den kommer vara så här mysig:)

Älsklingens dag

Igår var en fin och bra dag... Skola först, var dock lite sen då bussar och tåg inte riktigt gått min väg. Plus att jag kom iväg lite sent...oops! Menmen, det löste sig! Efter skolan shoppade jag födelsedagspresent till Jonas och sen hoppade jag på bussen till Svedala. Skulle reklamera mina älskade Leejeans som ju sprack i rumpan tidigare i somras. Köpte dem i november på outleten...tycker de gått itu lite väl fort så ville i alla fall höra efter. Kvinnan jag pratade med var nog någon typ av chef...och sjukt otrevlig!!! Jag fattar inte!! Okej, jag hade inget kvitto...men enligt lag behöver man inte det. I alla fall, hon tog jeansen och ska ringa om några dagar. Hon kunde inte godkänna reklamationen av dem direkt, utan var tvungen att prata med Lee först. Jag var för trött och hungrig för att orka diskutera, men ska se vad hon säger när hon ringer. Som sagt har jag ju lagen på min sida. Blev lite chockad av bemötandet, på H&M ifrågasätter vi aldrig en kund som vill reklamera! Vi tar emot och kanske ställer någon fråga...men säger aldrig nej eller får kunden att känna sig ifrågasatt. Kass!!!

Jaja, förutom det. Bra dag! Lunchade med pappa och körde sedan hem för att fika med Maria..
Sockerbulle och kaffe i nya soffan:) Bra uppladdning för träning, haha!! Var laddad som bara den, älska volleyboll. Blev teknikträning...gick väl sådär, men är övertygad om att det är nyttigt:)

På kvällen hade vi födelsedagsmiddag för Jacob:) Lasse, Kerstin, Jonas och Sara var på plats
...och babe fick en massa fina presenter. En golfklubba, en borr, prenumeration på tidningen Gourmet och ett sängöverkast...som klarade mitt inträdesprov. Hade bannat Jacob för att han önskat sig det, skräckscenariot var att vi skulle på ett beiget och fult. Men detta var fint, och precis rätt färger. Hurray!!

GRATTIS!!!

Idag fyller världens bästa pojkvän år!!
Hurrahurrahurra!! 26 år, min gamle man;)
Älskar dig så mycket...
Ikväll blir det kalas!!

Lite på sne...


Hm, sitter vid Jacobs dator då den går mycket snabbare...både när det kommer till att starta och även när man jobbar vid den. Dilemmat är bara att jag inte har stenkoll på hur den ska manövreras. Trodde jag lyckats rotera bilden..men när den publiceras är den likväl på sne. Grr!! Jaja, får väl skylla mig själv:)

Tröja: Gina Tricot
Byxor: NYA! Jeanstights från Pieces
Frisyr: Utsläppt, plattat med fruktansvärd utväxt;)
Idag efter skolan ska jag iväg och boka klipp- och färgningstid...I´m going darker. Inte jättemörkt såklart, men jag pallar inte den här jävla utväxten längre. Wohoo, ser så framemot det!!

Spring och middag...

Har precis kommit tillbaka från en löprunda... Hade planerat att springa idag, men gav upp planerna då regnet aldrig verkade vilja ge med sig. Men så plötsligt kom solen fram, så jag bytte om snabbt som bara den. Blev den vanliga korta rundan med Mari Jungstedts Den dubbla tystnaden som sällskap. Kände att jag behövde komma ut, efter att bara sutit på min gump hela eftermiddagen. Plus att jag blev heldeppig igår när vi körde kondition på träningen. Jag höll på att döö! Min ork var lika med noll, vilket jag iofs tror har att göra med att jag hade gått upp tidigt och sedan stressat mig igenom hela dagen.. Pust! Idag är jag så mycket piggare och humöret är på topp. Ser dessutom framemot träningen imorgon, då är jag med från start.

Nu har jag gjort middag, köttfärsmackor med bacon på.
Mumsigt goda!! Ska strax ställa in dem i ugnen och därefter själv hoppa in i duschen. Ikväll blir det mys i nya soffan:)

Nya soffan...


Den är här. Och den är så fin:)

Volleybollfest

Bildkavalkad från i lördags. Malmö beachvolleyklubb hade ordnat en fest tillsammans med Kfum Malmö Volley. Och när det är volleybollfest måste man ju vara med!!! Vi inledde med förfest hemma hos Elin, satt i soffan och snackade volleyboll en masse. Samt lyssnade på musik, dansade och drack...en del.

Jeez, det gick ganska vilt till redan där... Drog sedan vidare till festen, vilken innebar en middag på en restaurang nere vid Malmö högskola i västra hamnen. Jättefint med hippieinspirerad bordsplacering...ni vet blommor och sånt. Jag hamnade bredvid Anders, alltid trevligt:) Den mannen kan man tala volleyboll med i dygn, haha!! Det var Emma och en tjej från beachklubben som fixat. Så bra gjort, tack tjejer. Jamaicansk buffé, antagligen jättegod.. Dock missade jag på en vänster nästan att äta. Plockade jättelite, och åt knappt det. Hm, inte likt mig;) Får skylla på drickan...
Vi mötte upp Laura utanför Elins port, den stackaren hade åkt runt halva Malmö innan det blev rätt. Jaja, hon fick i alla fall skjuts med Biffen och blev glad:) Biffen fick stå hela vägen till festen, vilket ledde till att hon, förrutom att vara bakis på söndagen, även hade grym träningsvärk. Hahaha!!!

Här någonstans dog min kamera, så det blev inga bilder inifrån Etage där vi sedan hamnade. Men hade i vilket fall en sjukt rolig kväll, var inte lika glad dagen efter....men det fick gå. Löste det med soffhäng, promenad på stan och en fika på Espresso House.

090903

Idag har varit en så underbart skön och lugn dag. Fantastiskt välbehövligt efter tre dagars jobb och stress. Föreläsning 10-12, därefter gick jag och bokade möte hos en studievägledare. Behöver veta vad jag bör söka till hösten, hur jag ska gå vidare med min utbildning. 21 september blir det, det var tydligen lite fullt för tillfället:)

Känns btw som hösten har gjort en lite entré, då det ösregnade på vägen hem från stationen.
Jag som varit så duktig och cyklat dit...blev helt dyngsur. Menmen. Tar risken, mycket skönare att cykla än att trängas på en buss i alla fall.
Linne, kofta och strumpbyxor från H&M. Reafyndad jeanskjol från Vero Moda. Vita låga converse. Klocka från Casio.

I ett!

Mina dagar har gått i ett satans tempo so far. I måndags var det först upprop i skolan, jobb 16-20.15 för att därefter hasta till volleybollträningen. Men det var så värt det, love volleyboll! Igår jobbade jag 9-18 och fick sedan åka hem och slänga mig i soffan tillsammans med babe. Idag har jag skola 10-12 för att sedan typ springa till tåget och åka ut till Mobilia och jobba 13-20.15... Och sedan blir det träning, haha!! Busybusy!! Men det är ju samtidigt kul.

Imorgon hoppas jag få pusta ut lite, då blir det endast skola och därefter hem för att invänta den nya soffans ankomst.
Ja, den är här nu!! Hurray!! Nu måste vi bara köpa nytt bord och ny matta:) Menmen, en sak i taget!

Har varit lite smått förvirrad denna morgon..
Trodde jag hade sjukt bråttom att komma iväg till tåget...fram till att jag insåg att klockan ju bara var kvart över åtta. Och eftersom jag inte börjar förrän tio så var det ju ganska lugnt, haha!! Men nu börjar det bli dags att bege sig...dagen ska sparkas igång!

RSS 2.0