Babe


Klassittning!!!


Det var en riktigt rolig och lyckad sittning i lördags. Såhär i efterhand verkar alla vara jättenöjda, så det lär säkert hända igen. Kul att alla hade satsat på utklädningen. Jag var full som en kastrull och hade hur kul som helst!!! Mellanfesten hos Felicia på Roseniusgården var ett bra mellansteg, sedan dansade vi järnet på ÖG:s.
                       

Supertisdag!

Idag har varit en riktigt go dag! Vilket från början kanske var lite svårt att tro, då den började med redovisning klockan 8. Men det gick som en dans, och på vägen hem från skolan var jag inne en sväng på Ica och uppdaterade kyl och skafferi. Det behövdes verkligen. Älskar att handla mat när pengarna precis rullat in:) Massor med gott blev det. Hemma i lägenheten åt jag varma mackor med mozzarella, pesto och tomat, mums! Hängde hemma och hade det allmänt bra fram till klockan 16.15 då det blev träning på Gerda med Linnea. Efter träningen fikade vi på Cream, fd Emmas Café.. Latte och toscakaka, mm!!! Satt där i typ två timmar, då hinner man med massa snack. Skönt att bara träffas och ha det bra, brukar ju oftast vara pluggrelaterat...

Nu är jag hemma igen, Jacob har precis kommit hit:)

Klänning: Gammal sak med ringning i ryggen från H&M
Tights: De eviga favoriterna från Vila
Knästrumpor: Gråa från H&M
Klocka: Casio
Hårklämmor: Hårnålar med pärlor från H&M

Julmust och bakismys

Sitter nedsjunken i soffan hemma hos Jacob, dricker julmust och tittar på DaVincikoden...spännande värre! Var ganska längesen jag läste boken, så minns inte riktigt allt. Dagen har varit en bakisdag när den är som bäst. Har sovit länge, gjort walk of shame i tunna strumpisar och klackar på isiga gator, ätit pizza och nu även satt i mig en påse chips. Sämre kan man ha det:)

Sittningen igår var väldigt trevlig, mina kursare är ena riktiga partyprissar.
Bilder kommer. Mina katt-öron gjorde succé...det var få som inte testade dem någon gång under kvällen:)

Imorgon är det back to reality som gäller...ska skriva färdigt mitt försvarstal som jag jobbat en del på idag. Ska även till Malmö och jobba, det blir Jägersro denna gång. Trevligt, Jägersro åkte jag alltid till när jag var liten...tillsammans med mamma och pappa. Det ligger nu bäst till från Svedala.

Man kan ju alltid låtsas...

Har gått runt och varit helt ledig hela eftermiddagen. Inte gjort något vettigt alls, om man inte räknar in att jag tvättat. Så sjukt skönt!! Är ju egentligen inte ledig alls, måste skriva ett försvarstal... Men det ska inte hållas förrän på tisdag, så det löser sig. Tänkte jag kunde skriva det på måndag, men nu ska jag tydligen jobba då:) Moneymoneymoney! Så får väl bli bakisplugg på söndag istället. Jaja.

Sitter och väntar på babe som snart ska komma hit. Vi ska iväg och se på handboll ikväll, Lugi spelar såklart. Har inte koll på vilka de möter, men vi hoppas självklart på vinst.

Snö!!!


Det har snöat här i Lund idag!!!
Satt på föreläsning och tittade ut genom fönstret....snön vräckte ner. Hurray, vi blev alla som barn pånytt. Det var nog bara Linnea som inte var superimpad, norlänning som hon är;) Det är så mycket ljusare och vackrare i vår stad idag. Hoppas nu bara det får ligga kvar, och att det kommer lite till:)

Så var vi här igen

Fredag igen, veckorna rullar då på i en rasande fart. Det är knappt att jag hinner med, snart åker jag och Jacob på semester! Hurray, inte så långt kvar nu:) Dock ska det hinnas med en massa innan jag kan slappna av helt...

Idag står först skola på schemat, sen är faktiskt min plan att bege mig hem för att här plugga, tvätta och städa. Har suttit på Af en massa denna vecka, men nu vill jag bara vara hemma. Mitt hem ser ut som en krigsskådeplats. Inte så kul. Nu vill jag förbereda för helgen, och försöka ta tag i mitt försvarstal. Älsklingen hjälpte mig att hitta ett nytt tema igår, tur att jag har honom:) Han är så smart. Det var ju det jag föll för, haha!

Nyduschad och fin

Sitter i Jacobs soffa...men måste snart bege mig till sängen. Jacobs mamma har tydligen sagt att han måste sova 8 timmar per natt, och sådana order bör lydas. Vet i och för sig inte hur jag blev inblandad, men sova är ju alltid skönt:)

Träningen var betydligt trevligare idag, körde lite upptempoövningar vilket ju alltid är kul... Nu gäller det bara att ladda ordentligt inför lördag, då far vi till Halmstad. Annie ska vara med, hurray!!!

En pluggdag av många...

Idag har jag pluggat typ hela dagen fram till nu... Började med responsmöte från 10-12. På en uppgift jag inte ens börjat på än:p Men alltid bra at få lite tips i alla fall. Tror jag lyckades hitta vad jag ska skriva om lite senare när vi satt på Af. Förrutom sökande efter ämne färdigställde jag en inlämningsuppgift som ska vara inne nu vid klockan sex. Min är skickad, skönt att ha släppt det:)

Nu drar jag snart till träningen, hoppas den blir rolig idag. Har inte känt mig så motiverad varken i måndags eller igår. Men skam den som ger sig!! Måste försöka vara glad och se positivt på saker och ting. Tror uppgivenheten och de negativa tankarna beror på att det är lite mycket just nu, vilket gör mig lite stressad. Jaja...
Dagens:
Tröja: NY! Lindex. Supermjuk och skön som man alltid känner sig fin i! Knappar i ryggen som gör det där lilla extra.
Jeans: Nudie, ständiga favoriterna:)
Frisyr: Lite skitigt, plattat och med uppsatt lugg. Lagom mycket jobb på en torsdag
På fötterna: Mockastövlar från DinSko. Underbara, både snygga och bekväma. I love them!!
Örhängen: Pärlor från Lindex. Vardagssnygga, precis som det ska va:)

Varsågod älskling!

Babe blev sur när han fick höra att han inte var omnämnd i det förra inlägget:) Gullunge! Hoppas du blir glad nu!

No time

Har knappt varit inne på internet alls...varken idag eller igår. För mycket att göra helt enkelt. Men what the....jag har det tusen gånger hellre så här än att jag sitter och häckar framför datorn alla dygnets vakna timmar. Igår var det skola, först redovisning(karaktärisering-det gick bra) och sedan föreläsning. Däremellan var jag och typ halva klassen och lunchade på ÖG:s. Trevligttrevligt:) Fick med oss Linnea också, fast hon egentligen hade med sig mat. Lunchsnacket handlade mest om vad folk ska klä ut sig till på lördag...på sittningen. Temat är att man ska vara något som börjar på samma bokstav som ens namn. Jag ska nog vara katt, det lutar åt det i alla fall. Efter föreläsningen stack Linnea och jag hem till mig och fikade...minisnäckor:)

Idag var det skola igen, Analys och Argumentation. Intressant kurs, lite svår dock.
Har en uppgift som ska in på torsdag, satt och pluggade på Af flera timmar idag. Letade bakgrundsfakta till Fredrik Reinfeldts tal på Världsaidsdagen 2007. Ska fortsäta tillsammans med Linnea och Björn imorgon efter jobbet. Storgatan ska få äran att ha mig på besök från 10-14:)

Btw så har jag även varit och tränat yoga på Gerda idag...kan bara återigen konstatera att detta inte är min grej.
Tjejen som var bredvid mig drog benen över huvudet och stod därefter med raka ben samtidigt som hon hade handflatorna i mattan. Jag ramlade omkull eftersom jag inte kunde hålla balansen när man skulle stå på ett ben. Nä, tacka vet jag GympaStång;)

Söndagssoft..

Dagens mission var att fara till Malmö och sitta i sekretariat tillsammans med Biffen...det gjorde jag så gärna:) Nuförtiden ses vi ju typ bara på träningar och matcher, och där kan man ju inte prata så bra. Men nu fick vi snackat en massa:) Efter avslutat uppdrag promenerade vi från hallen till Konserthuset..sen tog jag stadsbuss till Centralen, tåg till Lund och därefter promenad hem. Kallt som satan har det varit idag, mina Converse var inget bra val kände jag. Men jag slapp i alla från regnet...hann precis in i trappan innan skuren drog in.

Dagens softa stil:
Linne:
Vitt baslinne från H&M Divided
Kofta: Merinoull från H&M Modern Classics
Jeans: Softa med smala ben och lustiga fickor från Lee
Halsduk: Cashmere, present från pappa
Klocka: Casio, födelsedagspresent från mamma och pappa
Nagellack: Vinrött, Mavala New Dehli

Ljuva dofter...

Det doftar mysigt av levande ljus och kaffe hemma hos mig. Mm, det är underbart...riktig julstämning:) Musiken snurrar vilket gör mig på än bättre humör. Har lite plugg att göra, måste förbereda mitt framförande som ska hållas imorgon.. Det känns helt okej faktiskt:) Sämre söndagar har jag haft.

Vi vann! Vi vann! Vi vann!

Vi rockade Heleneholmshallen idag!!! Hurray, vad bra vi var! Ljungby krossades med 3-0, litta väl spännande var det nog i andra set...men ändå var vi hela tiden lugna, samlade och stabila. Sjukt skön känsla helt enkelt. Jessa hade sjukt bra pepp med oss innan matchen, vilket i alla fall gjorde mig väldigt laddad:) Jag är så glad över vår grymma coach...något Ljungby nog inte kan säga. Deras coach skämde ut sig lite lätt, genom att vråla, skrika och svära åt dem efter första set.. Hm, sugen man blir på att spela vidare då. Jaja, jag är glad:) Älskar att vinna, vi borde göra det lite oftare;)

I nuläget är jag hemma hos Jacob och myser.
Han lagade supergod middag åt oss, baconlindad kyckling med ris och bearnaisesås. Jag dog lite, så gott var det. Min man lagar grym mat, jag är en lycklig flicka. Själv bidrog jag med efterrätt, kladdkaka och vaniljglass. Mumsmums!!! Tur att jag bara ska skriva protokoll imorgon, skulle jag spelat tror jag inte jag hade lyft, haha!!!

Var btw en tur förbi vårt blivande hem på väg från matchen.. Åh, det kommer bli så himla fiint!
Ska målas och fixas lite, sen kommer det bli underbart. Har nu ikväll spanat lite på IKEAs hemsida, ska köpa bokhyllor, tv-bänk och ny handtag till köksluckor och lådor. Kan knappt bärga mig till vi får flytta in:)

En bra dag...

Det är ju fredag idag...och fredagar är alltid bra dagar. Typ oavsett vad man ska göra. 

Idag står dock endast trevliga saker på schemat. 12.15 blir det träning på Gerda tillsammans med Linnea...och antagligen en massa andra också med tanke på att det är Stefan som håller i passet.. Steefan, allas favorit, haha!! Sedan ska vi nog sitta på Af och plugga i några timmar. Jag har nu på morgonen stått och bakat negerbollar:) Tillsammans med några koppar kaffe ska det nog få oss att hålla modet uppe.

Ikväll blir det handboll, Lugi möter Alingsås, ett toppmöte enligt Jacob. Trodde att matchen var först på söndag...måste berätta för Linnea, hon ska ju också med. Hoppas hon kan ikväll istället.

Julmusik!!!

När jag läser i bloggen från förra hösten/vintern så inser jag att jag i år är ganska sent ute med att börja lyssna på julmusik...men idag blev det premiär. Skivan Julen är här med Tommy Körberg snurrar nu för fullt och lär så göra ett bra tag, Den rösten alltså. Jag började nästan gråta när jag hörde den första vackra sången...fast bara nästan. Suck, inget är som julmusik:)

Bilden nedan togs i somras när jag och mamma var och såg Tommy Körberg uppträda i Beddingestrand.
Jag var värsta nervig, kände mig som en liten groupie...men tog mod till mig och bad om att få ta ett kort. Fotograf var mamma, och jag måste säga att jag är nöjd. Se hur lycklig jag är, haha!!!

Frisyr. Vad funkar?

Fyrkantigt (tex. Carola, Demi Moore) 

Längd: Kort till medellängd

Form: Fin, feminin form

Lugg: Ingen horisontell lugg eller mittbena. Gärna diagonal lugg eller snedbena som faller mjukt mot ansiktet.

Uppklippning: Gärna uppklippt, men undvik den där draperikänslan.

Frisyrtips: Inga kanter i frisyren som kan förstärka dragen, utan så mjukt som möjligt in mot ansiktet.

Den här frisyren var det snyggaste jag sett på länge...får flashbacks från när jag var liten:) Denna är dock något mera stylish. Är för tillfället spytrött på allt vad långt hår heter, men vill samtidigt inte gå tillbaka till den frisyr jag hade det för tre år sedan. Vill ju se kvinnlig ut:) När man inga tuttar har får man göra vad kan kan;)

Why, oh Why!!!

Ju mer jag tittar på klänningen nedan, desto mer sugen blir jag!! Men vad ska en fattig student ta sig till?! Samma fattiga student måste ju även inhandla ett nytt busskort nu till helgen.. Mutter!

Sitter hemma i min säng och spanar ut över systembolagets parkering. Regnet öser ner, och mitt fönster har läckt igen:( Det gör det ibland, dock ytterst sällan. Händer endast om det regnar jättemycket och rakt söderifrån...som idag. Promenerade hem från Jacobs place imorse...mina mjukisbyxor är fortfarande lite fuktiga. Jävla skitväder!! Men iofs, så lång jag kan sitta här inne och titta ut så tror jag nog att jag ska klara mig.

Guld som glimmar...

Imorgon ska jag jobba...från 12-20.15 befinner jag mig på Mobilia.. Den här klänningen är en riktig godbit..kostar 249 kronor. Det vill säga ett kap. Men eftersom jag precis betalat 830 kronor för att få ett stick i armen så är jag för tillfället lite lätt bankrutt. Ergo - inget köp imorgon:( Buhu!!!

Tisdag

Har haft en riktigt flitig och duktig dag idag:) Först skola från 9-12, framförde min beskrivning... Kändes som det gick bra, fick bra kritik i alla fall:) Har varit en trevlig uppgift, kul att höra kursarnas resultat också. Var dock lite sen så missade tyvärr Linneas framträdande:( men är säker på att det var jättebra.

Efter föreläsningen drog jag och Linnea till EspressoHouse för att plugga.
Och fika såklart, stor latte och chokladboll, mums! Vi fick sällskap av Ludvig och BjörnX2. Trevligt, vi diskuterade nästa uppgift som är karaktärisering. Jag ska vara en misslyckad, självgod skådespelare som övar inför en audition till Hamlet, Linnea ska vara TV-lekledare och Björn ska vara Blondinbella:) Haha, jag tror detta kan bli riktigt kul!

Hetsade hem och tog en snabb dusch. Trots att den  var snabb så hann pappa ringa på dörren innan jag var klar...men han väntade så snällt. Tog en fika innan pappa skulle ner i källaren på styrelsemöte. Trevligt, pratade om flytten och vad som ska stanna kvar i lägenheten.. Ojojoj, även om det ska bli superkul att flytta till Malmö och ihop med babe så kommer jag sakna min lägenhet...den är ju så fin!!! Mitt älskade hem! Menmen, var sak har sin tid. Man måste gå vidare här i livet:)

Gyllene tider...

Sitter här med efterbehandling i håret. Har ägnat morgonen åt att färdigställa en skoluppgift och åt att färga håret. Nu är det gyllene igen:) Känns bra så här framåt hösten. Mitt blonda kändes lite trist, blev inte riktigt vän med utväxten. Men nu så!!

Ska strax iväg till Af. Ska träffa Linnea, vi ska jobba med nästa uppgift, som är karaktärisering.
Man ska framträda i rollen som någon som är ens motsats. Spännande, men samtidigt lite knepigt. Tur att jag har Linnea som kan hjälpa mig att lista ut vad min motsats är:)

Nedräkningen har börjat!

Den 5 december åker jag och Jacob till Egypten!!! Det ska bli alldeles fantastiskt underbart skönt! Jag längtar...och nu börjar det närma sig! Mindre än en månad kvar!!! Har varit och vaccinerat mig idag...det kostade 830 kronor! Huh! Men nu håller jag mig förhoppningsvis frisk, och då kan det ju faktiskt vara värt det:) Vi ska bo i Hurghada och även åka på en tvådagarsutflykt till Kairo...ska bli så sjukt häftigt att se pyramiderna!


 
 

Grattis pappa!!!


Pappa fick två trisslotter av mig igår.
Han skrapade dem direkt.
Han vann ingenting.
Men det var kul så länge det varade:)


Första vinsten!!!

Vår första vinst!! Mot Engelholm! 3-1 i set! Vi var grymma och stabila i första och andra set, tredje tappade vi och tabbade oss en del vilket gjorde att Engelholm vann det setet. Dock lyfte vi oss på slutet av tredje set, vilket vi kunde ta med till det fjärde ooch därmed vinna det, och matchen:) Hurray, det var vi verkligen värda:) Massa grymma servar, Dans bilbudget sprack! Haha!!! Men han tycket helt klart att det var värt det:)

Kvällen har annars spenderats hemma i Svedala, familjemiddag...
Mycket trevligt, vi bjöds på gulaschsoppa med vitlöksbröd och äppelkaka till efterrätt. Mums! Efter att ha ätit halvt ihjäl mig följde pappa, Maria, Kvick och Acke mig till tågstationen. Tåg till Malmö, därifrån ersättningsbuss till Lund central och sedan promenad hem... Nu är jag hemma och babe har precis kommit hit:)

Imorgon blir det söndagsmys och återigen familjemiddag...denna gång hemma hos Jacobs föräldrar. Äkta gåsamiddag:)

Det är fredag! Hurray!!!

Klockan ringde klockan sju, men låg och drog mig till tjugo över...det är så svårt att ta sig upp när sängen är så varm och lägenheten är så kall. Men till slut gick det...och det bar av direkt ner i tvätstugan. Tvättkorgen höll på att svämma över, så det kändes säkrast:) Nu drar jag snart iväg till Af, måste bara hänga lite lakan först.

Idag ska jag klippa mig:) Åh, jag älskar att gå till frisören...bli ompysslad och fin.
Idag är jag iklädd:
Tröja:
Koola Anna
Väst: NY! Vero Moda
Jeans: Miss Sixty
Ska ge mig upp på vinden och hämta ner min fina, varma vinterjacka. Det blåser som bara den här utanför...burr!

Hemma igen

Puh, hemma igen efter ännu en lång och händelserik dag. Och längre ska den bli...måste läsa lite skolgrejer innan jag beger mig till sömnens rike. Skulle egentligen cyklat hem till Jacob, men det är så sjukt kallt, han vill sova direkt plus att han ska upp supertidigt. Fast nu börjar jag ångra mig...det är ju alltid värt allt att få träffa min babe:) Fan, jag saknar honom redan:(!!! Tur att jag får träffa honom imorgon i alla fall:) Myskväll, Yes it is!

Det händer faktiskt en hel del imorgon. Ska träffa Linnea på Af klockan 10, det ska skrivas en Beskrivning. Funderar på att skriva om när min cykel blev stulen i Uppsala.. Snyft, det gör fortfarande lite ont i hjärtat;) Det var idén som direkt kom upp i huvudet när jag hörde om uppgiften...och eftersom jag ofta brukar fundera sönder ämnen så tror jag att det blir bäst om jag tar första bästa. Ska bli superkul att sitta och plugga och snacka skit i några timmar tillsammans med min pluggmate:) Sedan blir det ju skola också. Första dagen på den andra nya kursen...spännande!

Btw så var träningen idag superkul!!!! Så sjukt skönt med bra drag, bra saker och bra flås! Känns extra bra eftersom det gick så sjukt dåligt igår:p Idag har jag bara varit glad och gjort massa bra saker. Hurray!! Sen, icke att förglömma, tittade Pernilla in på träningen. Åh, jag vill att hon ska spela med oss!! Hon är grym!! Och typ världens härligaste tjej:)

Torsdag


Träna på Gerda! Hurray!!! GympaStång klockan 11
Skola från 13-15. Föreläsning med Anders Sigrell, retorikprofessor. Vi har nya grupper för grupparbeten...vår är grym! Känns sjukt bra:)
Träna volleyboll ikväll, 18.30-20,00
Annars vet jag inte vad som ska hända idag. Spännande:)

Igår

Oj, redan torsdag! Måste bara skriva lite om igår, det var en långlånglång dag. Jobbade från 7.30-10.30, inventering på Triangeln. Jeez, vad jobbigt det är att gå upp klockan sex. Hann i alla fall se Obamas tal i direktsändning...tyckte mest att det var spännande att studera hans mängd stilfigurer..retorikstudent som jag ju är:) Det är helt sjukt, talet var späckat. Efter hårt arbetande drog jag runt på stan några timmar. Jag och min stora latte från EspressoHouse plöjde butiker och gjorde några små vackra och höstmysiga fynd:)

Sedan var det bara att ta bussen hem, lunch och därefter skola. Hämtade ut min rättade hemtenta...den var underkänd!!! När jag studerade den närmre insåg jag anledningen till detta. Jag hade råkat skicka in mitt första utkast på hemtentan, istället för den slutgiltiga versionen.. Pinsamt!! Nu har jag skickat den riktiga versionen till min lärare, och bett om ursäkt. Hoppas hon tycker denna är bättre....

Efter skolan gick jag, Linnea och Ludvig till Caffé d´Italia.. Drack latte och åt pannacotta...mm! Sedan fick jag rusa hem för att byta om och återigen sätta mig på bussen till Malmö...träning. Hann inte käka, tror detta bidrog till att träningen gick skit. Vi spelade mot killarna i B-laget, vilket var jättekul...men jag mådde illa och var hungrig:( Efter träningen sprang jag til bussen...fan alltså, åka buss är typ det enda jag gör nuförtiden..suck!

Fick i alla fall somna tillsammans med min älskling... Detta är alltid det bästa jag vet, även om jag är trött, sur och alltmänt grinig...

Tisdag

Så, då var det redan veckans andra dag! Tiden går så fort...som Jacob brukar säga;) Ska snart iväg till skolan, men känner mig ganska lugn. Ska endast och bara lyssna på när andra håller tal. Sedan vet jag inte vad som händer resten av dagen...förrän klockan halv sex vill säga. Då sätter jag mig på bussen och far till Trelleborg. Jobb från 18.45-22.30...haha! Inventering tror jag visst att det ska bli. Jaja, goa pengar i alla fall:)

Dagens:
Tröja: NY!
Koola Anna
Väst: Lindex
Jeans: NYA! Lee, softa med lite lustiga bakfickor. Supersköna!
Satt och målade naglarna i förrgårnatt, samtidigt som jag övade tal:) Svarta, har ju så mycket röda kläder...så det kändes lämpligt. Kör utsläppt hår idag...min lugg är verkligen i längsta laget, men nu har jag äntligen bokat klipptid:) På fredag, då jävlar! Kör på röda kappan från Vila och vita Converse.

Tillbaka till skolan-ångest

Det hade jag igår kan jag lova. Jag och Jacob var litta bakis bägge två så vi ägnade dagen åt att slappa hemma hos mig...skönt! Vid halv fem var vi bjudna på middag hos Jacobs föräldrar, fick fantastisk god fiskgryta med pasta och därefter ananaspaj med glass till efterrätt. Åh, det var sanslöst gott...jag åt långt mer än jag behövde:) Efter denna ljuvliga måltid skildes jag och babe åt, kände att jag var tvungen att vara hemma och förbereda mig inför veckan...och träna på talet. Kom i säng sjukt sent, övade på talet, städade i lådor och rensade papper.

Idag drog skolan igång igen...sista talet för den här kursen skulle hållas. Det gick väl sådär, kände mig inte så nöjd med själva talet...när jag tränade på det igår var det alldeles för långt så var tvungen att ta bort massor. Dock nöjd med mitt röstbruk, kände att jag tagit åt mig min kritik från tidigare framträdande. Skönt att ha det gjort i vilket fall som helst:)

Efter skolan slog jag och Linnea följe hem... Så kul att ha henne tillbaka från Norrlands mörka skogar:) Tog en tur förbi Ica och handlade, därefter blev det raka vägen hem. Har faktiskt varit duktig och sprungit en runda nu också.. Var sjukt oladdad...men bestämd! Och helt plötsligt var jag färdig och hemma igen. Skönt att starta veckan med motion:)

Örhängen

I lördags, mitt i allt festande, lyckades jag med konstverket att tappa ett av mina örhängen. Snyft, det var min favvisar:( Billiga som bara den förvisso, men det smärtar likväl. Förrutom dem är det dessutom ytterligare ett par som gått upp i rök.. Skumt... Känner i alla fall att jag snart har rätten på min sida att införskaffa några nya par. De livar ju upp vilken party-outfit som helst:)
Snyggingar från Asos, 79 kronor

Värsta fyndet från H&M, 29,50! Hallå, varför har jag ännu inte slagit till?!


Tinas födelsedagsfest


Efter vilt partande drog jag och Emelie vidare in till Malmö. Vi hade lite lätt flyt, fick åka taxi in dit tillsammans med tre killar som skulle till Spångatan... Vi skulle till Värnhem, det var ju typ samma tyckte vi. Vem som betalade? Ja, inte vi i alla fall! En bra affär helt enkelt;) Festen var nere i en källare, fick åka hiss ner och allt... Väl nere hängde vi tillsammans med våra kära lagkamrater.. Trevligt!
         
Syrran var självklart på plats...nyklippt och fin. Vi satt i de sköna sammetssofforna hela tiden vi var där.. Jag rusade iväg för att komma med bussen tio i två...på busshållplatsen stod folk som väntat sedan kvart över ett... Kändes ju bra. Till slut kom buss 130..knökfull. Jag trängde mig fram och lyckades komma på:) slapp dessutom betala!! Hurray!!! Billig kväll, spenderade inte ett öre. Gillas! 

Annies födelsedagsfest

I lördags hade jag och Biffen busybusy...två födelsedagsfester stod på schemat. Först ut var vår passarfavorit Annie:) Dit anlände vi vid klockan sju och blev bjudna på mycket goda tårtor....vit chokladmousse och cheesecake:) Mumsmums!!! Emelie slickade fatet;) jag satsade stenhårt på bål och cider. Superkul att träffa Annie, som alltid. Hennes kompisar och hennes kille var också där...vi saknade dock Challe och Lisa som svikit:p Gillas inte!! En bonus var i alla fall att Caroline var nere från Stockholm. Vår storstadsbrutta!! Vi saknar henne, hon hade gjort sig i Malmö:)

Sjukt trevlig fest var det! Alla fick agera DJ...mitt val blev självklart schlager, vad annars?! Vi dansade järnet, ganska varmt när man befinner sig i ett litet litet kök, i en liten liten lägenhet.
               

RSS 2.0