Dags att sova..

image102
Haha, vad rolig jag ser ut!! Lite lätt knäpp min, om jag får säga det själv. Men mitt hår är fint. Det är bra när man har en blogg, man kan visa upp sitt fina hår fast man är ensam hemma. Nu ska jag sova, det var dags för länge sedan, minst sagt. Imorgon är det skola som gäller..sen ska jag träffa världens finaste. Hurray!! GODNATT!!

Glans på tillvaron..

Jag har ikväll roat mig med att måla naglarna med genomskinligt lack... Ingen kommer att se det, men nu är det sagt iaf. Pallade inte någon färg, kladdar så sjukt mycket och kunde inte heller bestämma vilken färg jag skulle ha.. Ergo: genomskinligt. Känner mig lite finare..och glansigare.
image101Avvaktar denna ljuvliga färg i väntan på tålamod och säker hand. Hade otroligt gärna velat gå och få manikyr, men med tanke på volleyboll och jobb så känns det lite omotiverat. Men vem vet, en dag kanske. Fram tills dess kör jag på genomskinligt. Kladd som inte syns finns inte, haha!!

Stora bekymmer...

Sitter här och funderar på vad jag ska ha på mig imorgon. Stora problem vill jag lova..haha! Men det blir lätt så när det är mitt i natten och man känner sig fin i håret.. Trallala!
Det är en av sakerna jag älskar med att gå i skolan, man får vara fin hela dagarna. Hurray! När man jobbar har man fula postenkläder som får den lilla uns av figur man har att försvinna totalt. Plus att magen svullnar på natten..not nice.
Ska till skolan och plugga imorgon på förmiddagen..tänker vara jättefin! Eller nåja, så gott det går iaf. Det är ju ganska kallt ute.. Usch, vill ha vår nu.

Ljuva tankar

Jag är så glad!
Och kär!
Tokkär!
Men vad hjälper det när objektet för ens dyrkan befinner sig på annan ort..?
Får tänka på honom så länge.
Det är fint det också..
Jag blir varm i hjärtat.


Ångest, ångest är min arvedel...

...min strupes sår, mitt hjärtas skri i världen. Underbar dikt, säger så mycket med så få ord...
image99
De ringde från posten innan och frågade om jag ville jobba inatt.. Jag sa NEJ. Tror att det är första gången det händer sedan jag började där, typ. Och varför det nu då? Jo, för att jag får sådan fruktansvärd ångest av att tacka nej till jobb. Varenda jävla gång. Men nu är det ju faktiskt så att jag tagit upp studierna igen, och då behöver man faktiskt plugga ibland också. Vilket inte gör det särskilt lämpligt att jobba inatt.
Skriver detta mest för att övertyga mig själv, känns ändå ganska okej.

I morse blev det två timmar..

Jag är så trött att mina ögon håller på att ramla ner i knät...usch. Har varit skolan hela dagen, kom hem för en timme sedan. Men samtidigt ska jag inte klaga, det är det här jag längtat efter hela hösten. Att ha ett liv, något att göra. Och det har jag verkligen nu. Det har varit full rulle hela helgen. Ikea i fredags, mycket mysigt och trevligt. Köpte en massa fint. Har dock inte packat upp det ännu...fattar ni nu? I´m busy!
I lördags hade vi match mot Lindesberg..vi vann efter många om och men. Elin blev utsedd till bästa spelare, men hon ville inte ha priset så hon gav det till mig istället.. Hur gullig får man bli!!! Tyckte att Karolina var jätteduktig också, måste vara frustrerande när anfallarna bränner chans på chans... Efter matchen var jag på kalas..hos Martins exflickvän...nädå, inte konstigt alls. Satt i hennes soffa och drack vin, trevligt.
Känns som jag ligger sjukt långt efter i italienskan, något som bekymrar mig.. Jag vill absolut inte göra det, vilket leder till att jag koncentrerar mig till max. Pust, man kan bli utsliten för mindre.
Imorgon har jag första föreläsningen med retoriken. Det ska bli väldigt roligt.. Snacka är ju min grej liksom, haha!
På det hela taget är livet underbart just nu...om jag bara fick sova några timmar.

Giv mig styrka...

Inatt fick jag sova fyra timmar..det här börjar bli lite jobbigt. Vi är fyra personer i min klass så man kan ju inte direkt sitta och sova bakom en blomma eller så på förläsningarna heller. Inatt ska jag sova hemma i min egen säng ensam... Jag ska, jag ska, jag ska!! Problemet är att det är så svårt att stå emot, har absolut ingen pli på mig själv. Vem vill krama kudden när det finns något mycket finare att krama liksom...?
Är dock ganska stolt över mig själv idag. I dimmorna på föreläsningen, när jag satt och funderade på hur jag skulle orka ta mig hem, så bestämde jag mig för att skippa den inplanerade spinningen. Sen kom jag ut ur klassrummet..och då ändrade jag mig. Och gick dit ändå! Hurray! Spinning är inget jag skulle kalla för njutningsfull träning, men ibland behöver man ta ut sig ordentligt. Och efteråt mår man som en prinsessa!

Varde ljus och vår!

Idag köpte jag årets första tulpaner. Tulpaner är lätt min favoritblomma, som bukett alltså. De är så enkla och fina..och bara skriker ljus och vår.
image98
Ställde dem i fönstret, endast och bara där de får plats.. Mitt hem har alldeles för lite space att ställa saker på, sådana som bara ska vara fina.. Ljus, blommor och dylikt. Förhoppningsvis blir det lite bättre efter fredag. Då ska jag och mannen till IKEA! Hurray I LOVE IKEA!! Ska köpa massa fina saker, bl.a. en vägghylla.
Och en ny stekspade kanske. Jakob påpekade att det kunde vara en bra idé när han stekte pannkakor imorse... Om jag brukar få som jag vill? Så gott som alltid, haha!
I stekspadsfrågan kan jag nog hålla med.. Den jag har är förvisso jättefin, men något för jättestor i förhållande till mitt kök.

Konsten att skräpa med stil...

This is me, skräping around in my lägenhet. Gäller att sätta litta guldkant på tillvaron, därav mina nya tights. Visst är de fina...som Annie sa; "lite cirkus". Me like very much! 
image97
Är för tillfället alltför trött för mitt eget bästa, har totalt sovit tre timmar detta dygn. En powernap vore lämpligt, tål att tänkas på. Jag är sjukt dålig på att sova på dagen..blir aldrig av att jag lägger mig.
Har rensat avloppet idag..bra kvinna reder sig själv eller vad man brukar säga. Känner att jag måste lyxa till mitt badrum lite, första steget var att jag köpte en ny, jättefin tandborste igår. Ni kan inte förstå vilken skillnad detta medför..
Som sagt...alltför trött!
Jakob kommer hit efter sin träning, typ klockan tio. Herrejesus, undrar om jag fortfarande existerar då... Han ska få göra pannkakor till mig imorgon, det har jag bestämt..haha!!

Förstadagen...

Idag har varit en meningsfull dag...något jag saknat alltför länge. Är förvisso lite uppropsdeppig, men det är jag ju alltid så det är inget att fästa sig vid. I vår blir det alltså Italienska och Retorik. Det sistnämnda visade sig vara en kvällskurs vilket får till följd att jag inte kommer kunna träna en enda tisdag resten av våren... Oops! Undrar vad tränarna kommer säga om det... Ajabaja! Men om jag samtidigt säger att jag kommer fortsätta spela i höst så kanske det kan mildra lite...hoppas kan man ju alltid.
Idag har jag alltså bevistat två upprop, kört ett pass GympaStång på Gerda, pratat med Biffen, fixat nästan all kurslitteratur och kommit ihåg att köpa med mig mjölk på vägen hem. Jag är så duktig! Är riktigt stolt.
Nu ska jag steka blodpudding..mm, med lingonsylt. Efter det blir det en repris från igår: Fruktsallad!! Det är sant som Johanna sa på jobb inatt; jag är en periodare när det kommer till mat. Upptäcker jag något gott så äter jag det tills jag tröttnar. Man ska vara glad så länge det iaf är nyttiga grejer som slinker ner...

Fika och vintermys..

Det är ju faktiskt vinter fortfarande. På vintern vill jag bara sitta på ett mysigt kafé och softa hela dagarna, antingen med en trevlig bok eller med trevligt sällskap. I nuläget skulle en stor latte från Espresso house sitta helt perfekt. Mmm, de är farligt goda..
image95
Fast eftersom jag har hemmamys och till råga på allt snart ska iväg och jobba(blä!!) så får jag nöja mig med hemmagjort kaffe och fruktsallad. Inte fyskam det heller.
image96Mumsmums!! Bild från Arla.


Jag stannar i södern..

Det blir inget Stockholm för mig i höst..suck. Programhelvetet drar inte igång förrän tidigast hösten 2009 nästa gång. Tur iaf att jag upptäckte det redan nu. Och tur att Lund är en sådan trevlig stad och att det finns många underbara människor här.. Det ska nog bli bra till slut.
Idag har jag haft egentid..det låter fint det. Kände helt plötsligt att jag behövde vara hemma i min lägenhet lite..helt ensam. Länge sedan jag kände så, men det var riktigt skönt. Har typ packat upp min väska från Falköpingsresan, städat lite och fyllt i lite papper. Druckit kaffe och haft levande ljus tända...mm, hemmamys när det är som bäst.
Har även börjat fylla i min nya kalender som inhandlades i Falköping, den är guldig.. Mycket vacker, jag ser framemot att fylla den med anteckningar om massa intressanta aktiviteter.
Imorgon börjar skolan, ska på två upprop. Kanske läser 150% i vår, jag får se hur det verkar. Bägge kurserna verkar så himla roliga. Hurray, längtar till imorgon!!


Nu är det träning som gäller!!

365845-94


I´m back!

Åter i Skåne, känns riktigt bra måste jag erkänna. Fast har verkligen haft en supervecka, oj vad trevligt och roligt jag haft. Nu siktar vi in oss på Valborg..har prel.bokat. Hoppashoppas.
Dagen som missades bestod av plättfrukost, följt av promenad till stan som Lisa tyckte var väldigt lång. Här bör tillägas att Falköping är så litet att det kanppt kan bli långt vart man än ämnar bege sig. På stan blev det lunch och fika på Lilla Blå..andra gången jag var där den veckan. Mycket trevligt. Därefter drog vi hem till Lisa, där de tre musketörerna återförenades för vin, snacks och handboll.. Wohoo, Sverige vann! När Ylva däckat i soffan drog vi hem.
Sammantaget: nästintill alltför trevligt..något som fortsatte på hemmaplan igår, Kom tillbaka mitt på dan. Jakob mötte mig på stationen..mm. Vad mer kan sägas. Känns lite konstigt när man inser att man saknat någon jättemycket fast man varit borta så kort tid. Menmen, hellre så än tvärtom.
Nu ska jag snart iväg och träna...10-14 ska vi träna idag. Pust...får väl se hur det går.

Time to frulla!

Godmorgon! Nu drar jag iväg till Lisa. Har hört rykten om att jag ska få lyxfrukost där...spännande. Ylva börjar skolan idag så ska hänga med Lisa hela dan. Nice! Vi är ytterst ansvariga för att kvällen får det slut det ska...haha! Ska vi nog lyckas med.

Idag har jag inte heller ätit kött...

Inte för att jag har någon som helst tanke på att bli vegetarian...men Ylva gör det riktigt bra måste jag tillstå. Har faktiskt inte saknat kött en enda gång sedan jag anlände hit. Idag åt vi t.ex. vegburgare med massa grönsaker och avocadoröra till. Mums vad gott det  var..särskilt som man var utsvulten efter sex jobbiga kilometer. Det var inte ens hälften så skönt idag.
Nu är jag mätt och nyduschad..har satt i någon slags dunderkur i håret. Ska tydligen ge nytt liv och glans..hm, vi får väl se hur det bli med det. 

Ännu en dag av dekadent salighet..

Morgon... Idag vaknade vi vid halv elva, alltså en timme tidigare än igår. Igår var dock tanken att gå upp vid nio...litet misslyckande men det kan man väl leva med. Har ett eget rum här hos Ylva, både hon och jag sover på vindsplanet...snedtak och en liten spiraltrappa upp.
Det är verkligen superskönt att vara här..bara slappar och har det trevligt. Ylva lagar sjukt god mat till mig, är mycket bortskämd. Åt fruktsallad igår med, sanslöst gott. Åt nog några kilo själv...med glass till. Senare på kvällen gick vi hem till Lisa och blev bjudna på kladdkaka..mums farligt gott. Satt och snackade skit och gamla minnen. Åh, man blir så glad!
Som lite motvikt till detta frossande ska sägas att vi även powerwalkade och sprang igår. För min del blev det Burma uppe på Mösseberg. Sex kilometer i skogen, flöt på sjukt bra och var riktigt härligt. Tusen gånger roligare än fem varv i stadsparken vill jag lova. Denna procedur ska upprepas idag, missar ju trots allt tre träningar nu när jag är iväg..men det är det värt, haha!

Stjärnan ser stjärnor...

Hej och hå! Här har ni mig igen! Är i staden med stort F..anlände hit vid kvart i tio i morse. Resan gick otroligt fort eftersom jag sov mig igenom största delen. Det är skönt att sova på tåg, fast man får litta ont i nacken.
Något som också gick fort var att ta sig till centralen. Stackars, snälla Jakob fick panikskrapa rutorna medan två sengångare satt i bilen och tittade på. Den tredje, dvs jag stod och hade dåligt samvete och mådde samtidigt lite illa av nervositet. Sedan åkte vi jättefort till centralen, vi låg typ ner i kurvorna...jeez! Hade så bråttom att jag inte ens hann pussas hejdå...buhu.
Menmen, nu är jag iaf här. Dagen har varit lång, och mycket trevlig. Vi har snackat massa skit, lunchat på stan och shoppat lite. Det är helt sanslöst, jag börjar bli rädd för mig själv. Inga spärrar alls. Fast jag är mycket nöjd. Roliga, lite halvknäppa reaköp...alltid lika kul!!
Nu har vi precis ätit mackor med hummus och tomat...Ylva är vegetarian och hon ger mig massa bra påläggsförslag som inte innefattar kött...fast jag gillar ju kött. Hm.. Efter det blev det kaffe och fruktsallad med glass...mums! Nu ska vi titta på/däcka framför teven..är sjukt trött.

Falköping - snart ses vi igen!!

Imorgon drar jag till staden där det alltid regnar, min gymnasiestad. Där jag fann min första stora kärlek, lärde mig att cykla när det är glashalt och sjunga shotvisor jättesnabbt. Dit ska jag, oj vad kul det ska bli! Har inte varit där sedan i somras, men antar att det är sig likt. Ska hälsa på Lisa och Ylva. Vi ses alldeles för sällan nuförtiden, men när vi gör det har vi sjukt kul!!
image93
Som ovan för att ge ett exempel. Den här bilden är från påsken förra året. Jävlar i havet, det har hänt massor sedan dess. Ett minst sagt omtumlande år. Det var efter det här som allt drog igång ju. Pust, fattar inte att jag orkat.. Menmen, det blev ju bra till slut..
Hoppas Lisa vill göra sina urgoda drinkar den här gången med..det skulle inte sitta fel.


Flitens lampa lyser än..

Inte nog med att jag lagat mat idag, kände helt plötsligt att jag ville baka. Och eftersom jag, som alla som läser denna blogg vet, inte har någon ugn så fick det bli det gamla vanliga... Negerbollar såklart! Fast vad gör det, det är ju supergott! Blev dock inte så många, hade tröttnat på att baka när det var dags att rulla, så de blev något större och färre än vanligt..
Ska strax iväg till Jakob, tror jag tar med dem dit. Enda sättet att lätta lite på sin tjockisångest är att se till att människor runt omkring en också goffar. Haha!! Jag lovar, det hjälper.

Lovely Lördag...

Idag har varit en fin dag, såhär när man ser tillbaka. Det blev en joggingtur, fem varv i stadsparken. den vanliga rundan med andra ord. Springa är inte riktigt min grej...i början på fjärde varvet kände jag något som kanske kan liknas vid njutning.. Annars var det mest jobbigt och trist. Började dessutom spurta alldeles för tidigt så trodde jag skulle kräkas när det  var 200 meter kvar. Men, skam den som ger sig. Det gick. Och stretcha är sjukt skönt, det klart bästa med hela grejen + att duscha förstås. Tog en lång varm dusch, mmm...me like!
Har sedan fortsatt dagen i njutningens tecken, drog till Espresso House..min oas. Satt där i några timmar, drack latte och läste Jag vill ha en egen måne. Promenerade sedan sakta hem.
Nu ska jag, tro det eller ej..laga mat! Tänka sig, undrens tid är ännu ej förbi!!

Idag är det lördag..

Men ska nog trots detta faktum försöka hålla mig borta från godis idag. Åt nämligen en hel del igår, och resterna intogs till frukost. Dagen efter, det är då det smakar som bäst.. Men nu får det vara nog. Ska strax ut och springa, hade tänkt sticka upp till Gerda, men hittade inget bra pass...Stadsparken ligger ju alltid nära, gäller bara att hitta suget.
Annars blir det en väldigt lugn dag idag, är sjukt trött. Jag fattar inte varför, sover ju massor. Ändå, ständigt trött. Skumt..
Ska träffa Jakob ikväll också..får se när det blir. Han skulle iväg på någon turnering, hoppas självklart att det ska gå bra..men han behöver ju inte komma hem jättesent.


Skönt att vakna..

Idag är det fredag, hurray!! Har sovit jättelänge, det är så kallt i min lägenhet vilket gör det jättesvårt att lämna sängen.
Hade värsta hemska mardrömmen...svår att förklara, men den gick i det gamla vanliga tecknet av det som skrämmer mig lika mycket i vaket som i sovande tillstånd. Nämligen det att så fort jag har det bra så sabbar jag allt... Det är precis som att mitt undermedvetna tror att någon annan ska pajja allt...och för att de inte ska hinna göra det. Så gör jag det själv. Det har hänt in real life. Och inatt hände det alltså i en dröm. Tur att det bara var en dröm, för jag tänker fan inte låta det hända igen på riktigt. I helvete heller!

Nämen, det är ju jag!

365845-91
Haha, jag var med på bild på sydsvenskan.se!! Jag gillar att vara med på kort, fast man är ju inte alltid så snygg i volleybollrelaterade situationer. Här ser man iaf våra nya fina matchtröjor. Skönt att för en gångs skull inte spela i ett tält.. Den satt riktigt bra, trots att bilden ovan försöker påvisa något annat.

Världen är sned...

Känns som det är söndag idag..men det är det ju inte. det är torsdag. Bara för att vi hade match igår. Och så tränade vi i måndags. Ja, hela den här veckan har varit lite konstig. Alltså, torsdag idag. Det innebär att det är fredag och helg imorgon. Me like very muchas!!!
Fick andra beskedet från skolan idag, så nu är det alltså 100% klart. Det blir italienska för mig i vår. Tittade lite på kursplanen, ser roligt ut...och inte så farligt som jag hade befarat. Den 21, alltså nästa måndag, är det upprop. Ojojoj!! Är väldigt sugen på att allt ska dra igång. Känner dock att jag borde ta tillvara på mina sista hellediga dagar...hm, får väl fundera ut något.

Hellre oproffsig och trevlig än Engelholm...

Detta lag består nämligen mestadels av synnerligen osympatiska typer. Vår tränare suckar lite drömskt och säger att de har en helt annan proffsighet än vårt lag. Jag ska aldrig bli proffs, haha!! Mycket roligare att vara som jag är. Lite lätt galen! Och sprattlig, tydligen.. Det var iaf vad Jakob sa. Jag är sprattlig och ser ut att ta i mycket mer än de andra. Jaja, vad vet jag.
Det var en rolig match igår, jag var nervös som bara den, hade ju finpublik och allt. Men nervositeten släppte lite efter ett tag. Vi förlorade med 3-0, men eftersom det var "proffsiga" Engelholm som stod för motståndet så måste jag säga att vi var sjukt nöjda ändå. Vi pressade dem riktig bra i både andra och tredje set och t.o.m. i första lyste den utlovade slakten med sin frånvaro. En annan rolig sak var att Annie för en gångs skull fick spela en hel del. Hon var jätteduktig, är så glad för hennes skull!!
Själv blev jag utsedd till bästa spelare, alltid lika roligt! Fick en chokladask som Jakob, Hampus och Martin glatt satte i sig.. Imorse när jag gick upp fanns det två bitar kvar...så jag tog en till frukost. Mm.

Reajeans och varma skor!!

365845-89  365845-90
Dagens klädsel präglas av comfort, enkelhet och det faktum att det är tvättdag idag.. Har självklart inte mina nya mysiga stövlar på mig inomhus, men de åker på varje gång jag traskar ner till källaren. Inser när jag ser den andra bilden att jag måste lära mig posa...jag ser ju för fan gravid ut, skengravid jag lovar. Jävla mage, haha.
Är sjukt kär i mina nya jeans, är egentligen inget fan av ljusa jeans framförallt inte på vintern. Men de här alltså!! De är lovely!!
Jeans: Nya med dragkedjor på bakfickorna från Replay
Top: Svart bastop med 3/4-ärm från Divided, H&M
Stövlar: Otroligt varma, sköna och mysiga från Din Sko
Frisyren idag har jag faktiskt lagt ner lite tid på. Plattat, luggfläta och uppsatt med ny fin guldtofs.. Biffisöt tycker att tofsen ser ut som julgranskulor, menmen det får gå ändå. Jag tycker det är fint. Guld är fint.

Snart blir det ljusare...

Det är mörkt ute, och jag mår lite lätt illa. Har precis frullat, det blev nog lite mycket. Yoghurt med müsli och hasselnötter och ett ägg. Jeez vad mätt jag blev. Vaknade innan klockan ringde...skumt. Det är lite svårt att veta vad man ska ta sig för så här tidigt på morgonen. Har tänt ljus..det är väldigt mysigt.
Snart är det dags att ta undan alla julsaker, vilket på ett sätt känns lite trist..det är ju så vackert med alla ljus. Samtidigt känns det bra, våren närmar sig. Är sugen på att köpa tulpaner, det är en av mina favoritblommor. Finns nog inget som är så vårigt och vackert..

När blir det sommar så man kan plocka blåbär igen...?

image84

Sjusovare...

Imorgon ska jag stiga upp klockan sju..måste verkligen tvätta. Mina trosor är väldigt snart slut, vilket känns lite läskigt så här i vintertid. Det ska bli spännande att se om jag lyckas. Tycker egentligen om att vara uppe tidigt, det jag inte gillar är att gå upp tidigt. Ska se Nyhetsmorgon och ha långfrukost med tända ljus. Mmm, vad mysigt.
Annars ska jag träffa Jakob, ha körlektion och spela match imorgon. Det kan nog bli en trevlig dag. Har varit en levande katastrof på träningarna hittills men brukar tända tilll lite extra när det är match. Har dessutom inte så höga förväntningar på morgondagen i den bemärkelsen..slakt är nog det mest passande uttrycket för hur matchen kommer arta sig. Fast man ska aldrig säga aldrig, spelar vi någorlunda bra är jag nöjd. 

Ny dag, nya möjligheter..

Som man så fint brukar säga. Idag sov jag som en stock. Min tanke var att jag skulle träna vid 12.15, men då sussade jag fortfarande alltför sött. Lucky me så fanns det ett pass vid 14.15 också, så lite rörelse blev det ändå idag.. Just nu är mitt hår jätteäckligt, ska ju träna ikväll så pallade inte ens skölja det...menmen sitter ju ändå bara här med mig själv så då gör det ju inte så mycket. Jag gillar mig ändå.
Måste snart iväg och handla, all mat är antingen för gammal eller slut. Är fruktansvärt slö när det kommer till att laga mat, att jag lagade påssoppa idag anser jag vara en stor bedrift..haha!! Den är faktiskt riktigt god, spenat blev det idag..med små pastabitar i..mm. 

Sova ensam är trist...

Och det ska jag göra inatt.. Nog för att man får gott om plats, men nu när det är så kallt är det skönt att ha en varm rygg eller mage att lägga sina iskalla händer mot..haha.


Back to business...

Nu börjar vardagen sakta men säkert att smyga sig tillbaka. Fortfarande ett tag till skolan börjar, jag längtar. Måste börja invertera min skolväska snart, ny almanacka, block och pennor måste införskaffas. Ojojoj, vad roligt!
Hade min första körlektion efter jullovet..var lite nervig, men det gick förvånansvärt bra. Och ikväll är det träning, hurray!! Detta om något längtar jag efter. Längtar även litegrann efter våren när jag ser bilderna nedan.. Tänk att få glida runt i skinnjacka igen. Springa runt i Lund mitt i natten, i klänning och leggings utan att frysa. Fantastiskt!! För tillfället virar jag halsduken sju varv och knäpper så många knappar jag kan.
image86    image88    image87
Stackars Jakob körde punktering på sin bil igår.. Den tredje på inte alltför lång tid. Tror snart inte jag vill åka i den bilen mer, den verkar vara otursförföljd... Så istället fick vi åka med David hem, han har en mysig filt i baksätet så det var nice. Dock luktar bilen en aning skumt och baksätet är fullt med skräp.. Menmen, slapp åka buss eller tåg iaf.


 

Snart drar det igång igen!!

365845-43
Volleyboll!!!! Hurray!!!

Jag som gillar rött...

Som de flesta vet är ju röd min favvofärg. Men vad göra när det inte finns som alternativ.. Rosa är ju en variant på röd kan man säga, och vi går ju trots allt mot ljusare tider..haha.
Idag gör jag just ingenting..ska nog ut och promenera lite med Emelie om en stund.. Sen bär det av tillbaka till Lund igen..ska jobba ikväll. Usch, plus att jag får ta bussen dit idag. Kommentarer överflödiga.

Vita vidder..

Nu har jag gjort vad jag kan för att försöka dämpa min tjockisångest... Har varit ute på en lång, snöig runda med mina små vovvar. Det var supermysigt. Invigde såklart mina nya, varma, sköna stövlar.. Mmm, de bidrog med 100% till att rundan blev så pass lång.
Mina små kärlekar var helt galna, sprang runt som tokar. Det var underbart att skåda, de är så lovely de små liven..

Löst...

Jag känner mig lite lös för tillfället... Och nu kära vänner, inga billiga skämt på min bekostnad för det är inte så jag menar...
Jag menar mer kroppsligen. Alltså missförstå mig rätt, julen är det bästa jag vet. Hur mysigt som helst, men inte helt bra för kroppen. Man bli lite lätt deprimerad, buhu. Skulle inte vilja påstå att jag blivit tjock men nog fan är det inte helt som det ska..
Jag längtar efter vardagen..och efter träning och volleyboll. Det är match på onsdag, vet iofs inte om jag får vara med...och får jag det vet jag inte om jag kommer lyfta. Men vi får väl se, det är ju träning både på måndag och tisdag. Hurray vad kul det ska bli!!

Snö!!!!

Det snöar!! Jag älskar snö!! Särskilt när jag som nu, sitter inne i ett varmt hus och väntar på att kaffet ska bli klart. Jag, Kvick och Acke tittar förundrat ut på flingorna som faller. Gud vad vackert...
Har varit i metrolpolen Malmö idag, men det var bara och endast Biffens fel..jag ifrånsäger mig allt ansvar. Åkte vid kvart över nio!! Första stopp blev därav på Espresso house, det var mitt krav för att följa med..
Biffisöt shoppade som en tok, haha..jag däremot var mycket lugn och sansad.. Eller kanske inte. Planen var att köpa vinterskor, det tyckte t.o.m. mamma att jag behövde..Converse är bra till mycket, men inte alltid så varma.. Nu har jag ett par luddiga, mjuka stövlar...de är så sköna!! Uggs typ, om någon känner till dem.
Blev lite andra grejer också, som jag nu i efterhand ser som plåster på såren. För det psykiska lidande jag fick utstå. Trodde ett tag att jag skulle få övernatta på Centralen då alla bussar var inställda...buhu. Som tur var gick tåget, och sen fick jag skjuts hem från stationen i Svedala så det blev ju bra till slut. 

Dagen före trettondagsafton...viktigt!

Nä, det blir nog inget idag. Ingen inspiration om jag så säger. Har nog varit ute för lite de senaste dagarna, för få anmärkningsvärda händelser...det jag upplevt passar sig inte i detta forum.
Ska iaf hem till mormor med familjen idag...lutfisk tror jag visst står på menyn..mums! Riktigt julig dag idag alltså. Jakob bjöd mig på brunch innan idag, fick risgrynsgröt med socker och kanel.. Plus baguette, som skulle tillagas i ugn.. Jag har ingen ugn. Dock äger jag en mikro med viss ugneffekt. Bland effekterna ingick nog dessvärre inte förmågan att göra baguetterna krispiga...men jag tyckte iaf att de var goda ändå.
När jag frågade mamma om vi skulle hem till mormor på trettondagsfton så svarade hon bestämt nej...vi skulle dit dagen innan. Extremt viktigt! Dagen innan! Hon fick det att låta som att vi skulle dit vid midsommar.


Dagen idag..

Idag är jag så fruktansvärt, smärtsamt trött. Hur i hela friden ska jag klara natten??
Sov hemma hos Jakob..Denne vaknade tidigare än planerat, vilket hade till följd att han låg och gnällde över detta så pass att även jag som egentligen sov...vaknade upp. Muttermutter..
Till hans försvar ska sägas att han gjorde jättegoda pannkakor och kokade massa gott kaffe till mig. I natt när jag somnar och dunkar huvudet i facket så kommer det nog tyvärr inte vara så stor tröst...men fram till dess.
Lämnade Casa Jakob och Martin vid femtiden..promenerade hem genom ett stormigt Lund. Det är fantamej iskallt ute.. Har tänkt köpa mig ett par vinterskor..bättre sent än aldrig liksom. Det är ju ändå först nu det blivit riktigt kallt. Idag blev det dock inga, alla var så fula.. Usch!

That´s why..

För ett tag sedan när jag läste Metro fastnade mina ögon på rubriken "Varför har man sex - egentligen?" Visst låter det spännande...haha! I mitt kära volleybollag har de en förkärlek till att diskutera bajs, detta kan jag inte riktigt förstå. Sex däremot, det är kul det!! Man kan få det mesta att te sig snuskigt bara man försöker, jag lovar. I artikeln, för att återgå till den, listades de nio vanligaste anledningarna till att man har sex. Mycket intressant. Läs och begrunda.
1. Ren attraktion till den andra personen
2. För att uppleva fysisk njutning
3. För att uttrycka sin kärlek
4. För att man känner sig behövd av den andra
5. För att fördjupa sin relation till sin partner
6. På grund av nyfikenhet eller sökande efter nya erfarenheter
7. För att markera ett speciellt tillfälle som ska firas
8. Ren tillfällighet
9. Det bara hände på grund av till synes okontrollerbara omständigheter


Passgång, jamen visst!!

Funderade ett tag på att inte skriva mer, då jag blev så glad av den fina bilden som mötte mina ögon i bloggen. Menmen, nu är det nytt år och då måste det go on.
Lovade det klassiska på nyårsafton, att jag ska träna mer. Igår var jag dock ett levande lik så mitt nya liv började idag. Stack till Gerda och köpte nytt gymkort, nu jävlar ska det tränas. Och ja, jag körde även ett pass...gympa stång. Kände mig pigg som en pensionär, men det ger sig nog med tiden. Kul att vara tillbaka, hade nästan glömt hur roliga vissa ser ut när de försöker koordinera..haha!!

Almost too cute..

image83

Det låg kaka i min väska i morse...

Åh, vad roligt jag hade igår. Och idag får jag nog tillägga eftersom jag inte placerade min stelfrusna kropp under täcket förrän typ sju, halv åtta i morse. Konstigt, jag som hade planerat att dela taxi med Hampus mormor vid halv ett.. Det blir inte alltid som man tänkt sig.
Middagen var supernice. Män som kan laga mat är verkligen något alldeles särskilt. Mums!
Stressade som tokar till tåget, Martin gick sjukt roligt. Som en stissig robot med ciggen i högsta hugg.
Huset i Åkarp var väldigt.. Ja det är nog en träffande beskriving.. Underbart bibliotek, ett sådant ska jag också ha när jag är stor och rik.. Drack en jädrans massa mousserat och åt salta pinnar. Sedan fick jag kyssa in det nya året med Jakob, vet dock inte om jag gjorde det före eller efter Martin..han hade ju paxat.  Tror att Martin och Jakob umgås lite väl mycket..de påverkar varandra så... T.ex. när vi skulle åka hem..då var det Jakobs tur att stressa iväg, dock inte med samma robotwalk.
Stressandet hade dock endast till följd att vi fick uppleva Åkarp by night eftersom bussen inte skulle komma på en halvtimme. Men, det fanns säkert någon tanke med det också..

RSS 2.0