SATC 2...med lillebror:)

Efter det misslyckade bullbaket så gav jag mig ut på en löprunda... Blev vanliga turen borta vid Pildammarna, följt av lite styrka. Bra driv idag, fick göra av med överskottsenergin från gårdagens alltför kort löp:) Sedan hem, fick kasta mig in i duschen och därefter panikcykla iväg till min biodate tillsammans med lillebror. Han messade förra veckan och frågade om jag ville gå med på bio...han hade valt film:)

Sex and The City 2 har nu besetts... och jag tyckte den var riktigt bra.
Hade inte så höga förväntningar, kanske berodde på det. Hade läst en del om filmen innan, en del av kritiken låg i att tjejerna blivit för stereotypa...alltså att de nästan var för mycket av sig själva. Men hallå, de är ju figurer och inte riktiga människor. Tyckte det var bra i alla fall. Nu vill jag än mer ha hela boxen med alla säsonger. En dag...

B*lle!

Typ mitt enda projekt denna lediga dag har varit att baka frukostbullar. Detta tar en stund, framförallt pga jäsningstider.. Men nu blev det visst så att bullarna inte ville jäsa...alls! Har testat att ha en plåt inne i ugnen...men det hände inte ett skit. De är superplatta och tunga som stenar. Jädrans skit!!! Första gången jag misslyckas så totalt, men faaan vad sur jag blir! Massa ingredienser rakt ner i slasken, för den här skiten går inte att äta. Mutter!!

Skön helg

Efter jobb i lördags mötte jag upp lillebror Erik, körde honom hem och satte sedan kurs mot Sandviken. Hade en jättefin bilfärd, vackert väder med kvällssol och underbar utsikt. Tråkigt att bara hinna vara uppe i stugan i mindre än ett dygn, men det var väldigt mysigt den tiden i alla fall. Hann få i mig en massa god mat plus springa en runda. Har längtat hela vintern efter en speciellt fin runda där uppe. När jag nu fick springa den så gick det alldeles för snabbt:P Vet inte om jag blivit fantastiskt mycket mer vältränad eller om rundan bara är kortare än jag mindes den...lutar åt det sista. Men det var fint iaf:)

Körde hem och lagade fruktsallad..
Nya favoriten, denna gång hade vi även i sommarens första svenska jordgubbar. Mmm! Efter detta ringde lillebror och krävde att bli hämtad i Svedala så blev att kasta sig in i bilen igen. Fick ju ställa upp lite när man fått låna bilen och allt. Kul att träffa familjen också lite snabbt sådär. Han pussa och gosa med vovvarna och överlämna presenter till lillebror Anders, som fyllde år i måndags, och även en liten Mors dag-present till världens bästa mamma:)


Lördag

Lördag, ledig för det flesta men innebär jobb för mig. Börjar dock inte förrän tolv, något som medför en väsentlig skillnad då man kan vakna upp i lugn och ro tillsammans med sin älskade. Jag har till och med hunnit bli övergiven av min älskade:( Han är på årsmöte, viktigt som bara den tydligen.. Jaja.

Efter jobb idag ska jag låna lillebrors bil och sätta kurs på landskapsgränsen.
Blir till att spendera en natt i Jacobs föräldrars stuga...ska bli hur mysigt som helst. Trist bara att det krockar med jobbfest, flera som undrat och tyckt det varit trist att jag inte ska vara med. Trevligt samtidigt som det får mig att känna mig som världens sämsta kollega...

Igårkväll spenderades kvällen i soffan och vi råkade halka in på filmen Titanic som visades på Canal+..
Han är en riktigt snygging den där Leo DiCaprio, kan inte sägas annat. Fick en massa flashbacks från när jag var tio och såg filmen första gången...ja, det var ju ett tag sedan. Stortjöt mig genom de sorgliga scenerna, blir bara böligare och böligare för varje år.. Passade på att gråta av mig ångesten efter intervjun också, så var det gjort liksom. Nu fokuserar jag på att hålla mina tummar och hoppas hoppas!!


Dagen I!!!

Idag är det dags för intervju inför utbildningen. Är ganska så nervös kan jag säga.. Åh, jag vill det här så sjukligt mycket!! Hoppas hoppas hoppas!! Satt och läste genom mitt letter of intent igår, inte visst jag att jag var så bra;) Haha, tycker ofta det är kul att titta tillbaka på saker jag skrivit...när lite tid passerat känns de ofta så mycket bättre än vad de gjorde när man satt och slet med dem..

Tar bussen mot Lund om en halvtimme, håller på och piffar mig i detta nu.
Kör samma inställning som på tentor, att om jag inte kan få in mer kunskap så kan jag istället satsa på mitt yttre. Känns som jag presterar bättre en dag när jag känner mig fin:)

Hade tänkt lägga in en fin helkroppsbild, men min kamera var tyvärr helt urladdad. Detta får funka:)

Inviger nya t-shirten från H&M Modern Classic. Till detta bär jag mina älskade beiga chinos som hängt med i några år och min nya kofta från Massimo Dutti. Kör vita tygskor och jacka från Rules by Mary ute i det ganska så fina vädret.

Tidig torsdag

Jobbat duktigt hela dagen, efter det blev det lite shopping.. Jag som inte skulle!! Men, blev bara lite plus att jag faktiskt ännu inte överskridit mina veckoliga femhundra. Imorgon dras alla mina autogiron, därefter är det stenhårt som gäller. Blev i alla fall en marinblå långkjol som hängde alldeles ensam och ledsen ute på lagret. Har smugit runt och kollat på den innan, men först idag som jag gick och frågade en ansvarig om det inte var dags att sänka priset på den snart, då den är från en tidigare säsong. Det tyckte hon att det var hög tid för, så den blev min för 75 riksdaler:) Nice! Köpte även en randig t-shirt, solglasögon(hoppet lever om sommaren!), tvål, duschcreme och läppcerat från Niveas nya serie Angelstar. Doftar hallon, I love it! På annons, då var det ju ett måste;)

Nu ska jag och Biffen iväg på vattengympa, veckans andra pass för min del.
Premiär för Biffen tror jag visst. Tjejen har klippt av sig merparten av sitt hår idag, ska bli spännande att se hur det blev. Har lovat att inte skratta, hoppas jag klarar det;) Planen är att basta efter passet, får se om jag kan sitta längre idag. Ska försöka slå mitt rekord, som väl ligger på en sisådär fem minuter, haha!!

Onsdag

Vaknade upp till en bra dag med ledig förmiddag. Stack till gymmet efter att ha letat genom hela lägenheten efter compeedplåster. Skinnet på min blåsa gick av igår och nu sved det som satan.. Men hittade plåstret, tycker faktiskt att det känns bättre nu:) Körde vanliga passet på gymmet, skönt när det är lite folk så man kommer åt de maskiner man vill.

Nu är jag hemma igen från jobb, massa folk och butiken var upp och ner. Härliga tider:P Blir att gå rakt på det igen imorgon för då börjar jag klockan 8. Innan jag började idag så spanade jag efter långklänningen från Indiska, men kunde inte hitta den:( Får nog kolla i stan istället...någon dag.  Shoppade lite pocketböcker istället; en till mamma, en till semestern och en till bokklubben. Nu blir det till att hetsläsa, nästa gång är ju den 11 juni.. Läsa läsa läsa!!

Ledig??

Idag har jag varit så duktig, så duktig. Har tvättat, köpt en pärm till mina jobbkontrakt, storhandlat, städat toaletten+plus dammsugit och våttorkat hall och delar av kök, hämtat paket och slutligen varit på tippen och slängt alla kartonger. Hurray, vad bra! Vårt hem känns så mycket trevligar utan en massa wellpapp...plus att kyl och skafferi nu är fulla. Love it!

Blev ett pass vattengympa idag också, mest på kul egentligen.
Avskyr att simma av hela mitt hjärta, men älskar att skutta runt och röra mig i vatten:) Då den vanliga instruktören var borta så hade vi istället en tjej som i vanliga fall kör intensivpass. Skitkul, mycket mer fart! Riktigt jobbigt vissa stunder. Tänkte sitta en lång stund i bastun efteråt, men eftersom jag typ är världens sämsta bastare så blev det inte så länge. Men lite iaf..

Hemma i soffan nu, surfar runt och dricker kamomillte.
Har haft lite svårt att somna ända sedan vi kom hem från resan...vet av erfarenhet att kamomillte kan göra det något lättare att komma ner i varv. Tål att testas. Imorgon är det jobb, kväll igen. Suck! Lite småsegt, men vad göra. Jobbar morgon på torsdag iaf:)


Hemma

Idag är jag ledig från jobb vilket innebär att marktjänst står på schemat. Tvättar, städar och fixar. Väntar på att lillebror ska höra av sig så han kan hjälpa mig att slänga skräp. Har alla kartonger kvar sedan vi köpte bord och stolar. Börjar tröttna på att leka "inte nudda mark" här hemma.

Löning idag också, visst är det en underbar känsla att endast någon timma efter att den braiga lönen kommit in på kontot så far merparten av slantarna iväg för att betala räkningar och dylikt.
Menmen, nu är Barcelonatrippen betald, likaså resan ner till Kroatien som bär av stapeln 16 juli. Gutt! Nu ska jag försöka hålla i pluringarna, Jacob har tipsat om ett knep som jag ska testa. Men måste såklart få drömma om lite shopping i alla fall:) Denna klänning är lovely, I want! 299 kronor från Indiska.


En solig kväll..

Har en ledig helg, vilket ju känns välbehövligt;P Fast det är ju alltid härligt att vara ledig tillsammans med sin fina kille. Igår övergav han mig dock för att fara till Lund och leka med sina kompisar. Efter att han frågat typ tio gånger om han skulle ringa över Emelie så tog jag saken i egna händer... Suck, killen tror inte att jag klarar att vara ensam. Menmen, kul att träffa min lilla Biff. Hon var litta bakfull, men klarade likväl av en runda ner till västra hamnen på inlines. Det gjoprde knappt jag, lite lätt seg i benen efter en löprunda...plus att mina inlines sett bättre dagar. Köpte dem någon gång på högstadiet, det är för stora plus att allt rull verkar ha försvunnit. Idag stoltserar jag med såriga knölar och en rejäl blåsa på insidan av högerfoten. Menmen, likväl en trevlig kväll som avslutades med kaffe och filmen 27 dresses hemma hos Biffen. Älskar den filmen!!


Mer av Barca!!

Knäppte en massa bilder på vår resa, blir lätt så när ens favoritmotiv är med:) Andra dagen på resan spenerades på köpcentrat Mare Magnum som ligger på en konstgjord ö dit man kommer längs en gångbro i trä.. Detta pga av rådande väderlek som bestod av regn:P Efteråt blev det Katalanernas historiska museum, mycket intressant..

En cappuccino på Plaza de Cataluyna...

Dagen efter sken solen äntligen!! Hurray vilken lycka! Inledde med ett besök på en marknad, höll stenhårt i jackan...ville ju inte bli tjuvad. Hittade en fin väska, men Jacob tyckte inte om den så då fick jag avstå. Men med tanke på att jag hittade den fina fina röda sen så gjorde det inte så mycket:) Promenerade i solskenet in till stan efter.. Härligt!


Barcelona!


Vår resa till Barcelona var, så här i backspegeln, fantastiskt bra! Vi hann se en massa, samtidigt som vi tog det lugnt och hade det mysigt. Var lite worried andra dagen då regnet öste ner och resans första inköp blev ett paraply:p Men det vände och vädret blev jättebra. Kom hem med en lätt solbränna och solsvedda axlar... Härlig start:) Shoppade inte så många saker, men för ganska så många pengar.. Jeez, kul att det ska betalas nu i efterhand. Kreditkort, fina grejer;P Fick med mig en marinblå kofta från Massimo Dutti, lovely material med dragkedja istället för knappar. Urfin! Och en röd väska!! I mjukt fint skinn och med flätat handtag.. Helt fucking underbar. Bild kommer!! Såg den när vi strosade runt i affärer en dag, men köpte den inte då eftersom den kändes lite väl dyr...700 spänn är mycket för mig. Men kunde inte släppa tanken på den så släpade med mig Jacob tillbaka till affären så han fick dra kortet. Nu är den min!!

Inledde ankomstdagen med att åka turistbuss. Bra grej det där, fick med en karta så man kunde se hela rutten. Så hoppade man bara av där man ville och sedan kunde man hoppa på igen. Vårt första stopp blev Park Guell.. Lite weird park, även här har Gaudi ett finger med i spelet..

Sedan skuttade vi på bussen igen och for vidare till Olympiastadion från 1992 när Barcelona stod värd för OS. Numera är det fotbollslaget Espanyols hemmaarena.. Vi detta laget hade det börjat regna och vi frös båda rejält. Som man kan se på bilderna så fanns inga jackor med på bussturen:P

Avslutade bussturen med en fika på Starbucks...mitt val! Stor latte, mmm! Chokladkakan var inte dum den heller.


Mitt nya liv...

Hemkommen sedan två dagar, har behövt landa lite och så sakteliga ta mig tillbaka till vardagen igen. Tveksam dock om det fullt ut kommer ske innan måndag...går runt och tror att det typ är tisdag idag. Skumt.. Menmen, det är ju fredag idag och jag ska jobba kväll, börjar om en timme. Lite trist med tanke på att babe i detta nu är påväg hem efter att ha slutat jobba. Menmen, har haft en fin dag. Inleddes med en löprunda och lite styrka borta vid Pildammarna, fortsatte med två timmar beach tillsammans med Biffen, Üve och Hannis. Gick helt okej, får ha i åtanke att det var premiär. Perfa väder i alla fall, trots några regndroppar..

Det nya sunda livet går so far good.
. När vi kommit hem i onsdags käkade vi lite snabbt och drog sedan till gymmet. Bra där! Var helt snurrig efter resan, men det släppte när man fick ta i lite. Har storslagna planer gällande detta nya liv, hoppas bara det håller i sig. Jacob har lovat att fungera som stöd, i gengäld ska jag stötta honom i hans snusslutande. Min duktiga kille:)

Bild från Plaza de Gaudi(stavning?), som låg precis bredvid Sagrada Familia.
Vi spenderade hela tisdagen i parken vid kyrkan; läste, fikade, drack kaffe och tittade på folk.
Hur mysigt som helst:)

Blöt och nya skor

Blev inget gymmande, eller spring heller för den delen. Biffen ville köra tidigt, men jag var tvungen att fixa inför resan så fick hoppa.. Trist, menmen! Jacob sa igår att när vi kommer hem från resan så ska vi köra nyttigt liv. Hoppas det håller:)

Gav mig av till stan när regnet lättade, fick köpt en liten väska att kunna ha under tröjan, växlade pengar, fyllde på busskort och hann även med att sola.
Testade stående solarium för första gången i livet. Spännande! Blev inte lika svettigt plus att man ju slipper de vita fläckarna på ryggen. Tål att testas igen:) När jag kom ut från solariet möttes jag av störtregn.. Blää, blev helt dyngsur. Cyklade likväl bort till Ica och hämtade ut paket. Tre par skor från Skopunkten, två av dem satt perfa...ett par har potential men behöver gås in.
Nu har jag packat nästan allt. Finns alltid grejer som inte kan åka ner förrän precis innan man ska åka. Taxin är beställd till klockan 4 imorgonbitti, suck!! Får väl gå och lägga mig snart då..

Regnig onsdag

Ledig onsdag, hade satt klockan på nio men höll mig kvar i sängen till halv... Messade lite med Biffen som tyckte att skulle gymma, eller springa idag. Med tanke på att regnet öser ner och slår hårt mut rutorna så röstar jag bestämt på gym. Iofs, det kanske lättar...dock är inte hoppet alltför stort.

Erbjöd Jacob att låna mitt nya paraply imorse, men han vägrade.. Otacksamt! Kan kanske ha något att göra med att det är leopardmönstat, vad vet jag;) Bra för mig i alla fall då jag dessvärre också måste ge mig ut i rusket. Växla pengar och köpa platt, miniväska att ha innanför kläderna står på att göra-listan. Känns pepp att man ska till den stad i Europa som har flest ficktjuvar. Jag kommer hålla ett krampaktigt tag om mina ägodelar konstant..

Har i övrigt lite småfix att pilla med här hemma, känns alltid bättre att lämna ett nystädat hem mnär man far på semester. Tvätt ska vikas, disk ska diskas och väskor ska plockas upp från källaren... Jacobs pappa har lovat att komma och vattna våra blommor när vi är borta, bara detta sätter press;)

Tisdag...

Tisdag, sista arbetsdagen denna vecka då det inte verkade finnas några pass imorgon. Menmen, gör inte så mycket...ganska skönt att få vara ledig dagen innan avresa. Yes, på torsdag åker vi till Barcelona!! Känns fortfarande overkligt...kanske ändras imorgon när resväskan hämtas upp från källaren:) Packapackapacka, för fint väder! Vårskorna är redo!

Jobbade 7-15 idag med, stod utanför schemat och fick gå runt och pilla med lite allt möjligt.
Trevligt! Köpte med mig fika hem till mig och Biffen, som var på plats för att bistå vid bordleverans. Mellan 16 och 17 skulle bordet komma; 16.04 ringer det i min telefon och bordet var på plats. Fick bärhjälp in till hissen, sedan övergav mannen oss.. Nu började problemen då bordet var alldeles för stort för att få plats i hissen.. Blev till att släpa upp det tre våningar. Pust!! Jag blev varm och Biffen svettades floder, men till slut gick det!! Hurray, kvinnor kan! Firade med kaffe och kaka...Jacob fick skruva på benen. Bordet är så fint så...och stort!! Passade perfa med våra nya stolar...vitt bord och svarta stolar. Fint!

Trots styrkepasset kände vi att vi behövde lite mer...så 19.30 begav jag och Emelie oss till Friskis för ett yogapass. En timmes stretching även kallt. Jag förstår mig inte på yoga, men avslappningen på slutet var grym;)


Måndag

Spenderade hela arbetsdagen med att packa upp varor, gött att stå utanför schemat och slippa kassa:) Jobbar samma tid imorgon...gutt! Fick mess av lillasyster som påminde mig om vår inplanerade fika idag. Hade jag glömt, oops! Menmen, en trevlig överraskning. Köpte med oss hem, har precis satt i oss allt. Nu ska vi dra iväg på ett pass vattengympa på Friskis. Man blir så överraskad när det finns lediga pass så man bara måste boka ju!

Mån 10/5-10

Så var det återigen en ny vecka, och denna inleds med jobb 7-15. Undrar hur min sömnklocka ser ut egentligen, med tanke på att jag utan problem skuttar ur sängen när klockan ringer 5.35...medan jag alltid är halvdöd när jag förväntas stiga upp halv åtta.. Hmm, skumt. Men bra idag:)

Tröja: Med detaljer på axlarna, typ virvlar... Från H&M Everyday
Byxor: NYA! Ljusgråa harems från H&M Everyday. Babe sa igår att dessa ser mer ut som mjukisbyxor än vad mina svarta i samma modell gör. Jag gillar dem skarpt!
Örhängen: Röda hjärtan från Gina Tricot
Nagellack: Pink Mist från H&Ms eget märke

Söndag, lovely söndag

Inledde dagen med en lång sovmorgon med efterföljande dusch. Väl utkommen blev jag bjuden på nybakade scones av mannen:) Tidningsläsande och softande i soffan, precis så en söndag ska inledas.. Promenerade iväg till Maja för att låna deras bil, dagen D för att hämta nya stolar och köpa bord. Fick dock endast med oss stolar hem då bordet kunde levereras först på tisdag. Menmen, får funka. Synd bara att vi redan hunnit plocka av benen på det gamla bordet.. Jaja, blir att dinera i vardagsrummet i två dagar. Ska nog gå..

Lyckades övertala babe att fara ut till nya Ikea, nu när vi hade bil och allt.
Fick ju ett presentkort där av lillebror i julklapp, skam att det inte kommit till användning än. Vi shoppade småsaker för ca 400 spänn och avrundade med en korv..precis som det ska va! Väl hemma har jag stått för matlagningen, babe har satt ihop stolar och kollat fotboll. Imorgon inleds dagen tidigt, jobbar 7-15..


Fokus


Mindre än en vecka kvar:)

På torsdag åker jag och babe till Barcelona, om vulkanen inte ställer till det förstås. Gäller att hålla tummarna för vindarnas framfart nu.. Ska bli superskönt och jättehärligt att komma iväg på en resa tillsammans med sin älskling, bara vi två:) Fotboll är inplanerat liksom shopping och kultur. Verkar finnas en massa att göra och har fått höra att jag antagligen kommer falla handlöst för stan..
Barcelona!!

Hurray, steg 1!!!

Fick igår ett brev som meddelade att jag är kallad till intervju för utbildningen jag sökt till hösten!!!
Steg 1 av 2 avklarad!
Nu är jag nervös som bara den, men samtidigt sjukligt glad!!
Ska njuta av denna glädje fram till den 28 maj, sedan inleds steg 2.


Grått och softat...

Var så glad igår när jag kom till jobb med vetskapen om att det var sista dagen denna, plus att jag skulle få gå hem klockan 15. Men av någon anledning lyckades jag lova in mig i att jobba även idag, 9-15 och bara ute på lagret. Kunde ju inte säga nej när chefen frågade:P Nu, väl hemma igen känns det riktigt bra. Fick tömma lite också, men annars spenderades all tid på lagret.. Fick med mig ytterligare ett par haremsbyxor hem, denna gång ett par gråa. Kommer bli superfina i sommar:)

I webshoppen finns de endast i svart, beige och vit.. Grå, endast i butik alltså..

Vädret är verkligen supertrist idag, man kan knappt tro att vi befinner oss i månaden maj.
Trist, jag vill ha sol. Hoppas på det imorgon, för då är jag ledig!!

Frukostbullar

Känner att borde dela med mig utav en av de få saker som jag bemästrar att baka(de gånger jag läser receptet orentligt;P) Receptet skrevs av från ett mjölpaket när jag var ca 7 år gammal. Jag fick skriva ingredienserna på en lapp, mamma skrev tillvägagångssättet på en annan. Än idag har mamma kvar lappen med mina meterhöga kråkfötter. Lite gulligt... Jag kan inte hitta receptet på nätet, men älskar det då det till skillnad från många recpet är så fantastiskt enkelt. Inget pretto här inte:)

Frukostbullar
3 dl havregryn
6 dl mjölk
100 g smör
50 g jäst
3 msk socker
1 tsk salt
1 dl vetekli
ca 11 dl vetemjöl

Lägg havregrynen i 3 dl av mjölken och låt det stå och svälla i 1 timme.
Smält smöret, rör ner resterande av mjölken och låt det bli fingervarmt.
Tillsätt jäst, socker och salt.
Rör ner havregrynsblandningen och tillsätt vetekli och vetemjöl(lite i taget)
Arbeta ihop till en smidig deg.
Låt jäsa i 40 min.
Baka ut bullar och låt dessa jäsa i 30 min.
Gräddas på 225 grader i 10-12 min.
Klart!

Funkar kanon att frysa in för att sedan micra.


Tors 6/5-10

Haft en riktigt skön dag fram tills nu. Planerna har bockats av så sakteliga, nyduschad och fin har jag avnjutit en nybakad bulle till lunch:) Lyckades glömma en ingrediens i bullarna, men de blev bra ändå. Lite ljusare bara... Jaja, så går det när man tror att man kan ett recept utantill. Har förutom dessa tyngade göromål även hunnit med att läsa ut boken som ska diskuteras på bokklubben imorgonkväll. Skum... Ganska bra och kunde fånga in en...men likväl skum. Ska bli spännande att höra vad de andra har att säga.

Just nu intas kaffe och uppladdning för jobb är i full gång.


Linne: Långt från Gina Tricot
Kofta: Cubus
Tajts: Randiga från Nelly.com
Klocka: Testbild från runns.se
Nagellack: Latte 2 Go, H&Ms eget märke

Bättre idag...

Huamig vilken fuldag jag hade igår!! Usch, kände mig helt fel och missanpassad hela dagen:( Kul det när man jobbar lång dag och ska glida runt bland en massa folk. Menmen, det fick gå...var lycklig när jag kom innanför hemmets trygga dörr och kunde glida ner i soffan. Blev bjuden på pyttipanna och kaffe av världens finaste kille som av någon konstig anledning aldrig verkar ha en fuldag. Orättvist sånt där:P

Idag jobbar jag kväll och börjar först klockan 15.
Brukar inte vara superfötjust i detta, men har idag tagit mig tid att sova ut:) Riktigt skönt, trots att jag drömt en massa skumma och lite småobehagliga drömmar. Var fortfarande ganska seg när jag släpade mig upp halv tio, men efter att ha svept in mig i babes morgonrock och fått lite frukost och kaffe till livs så känns det bättre. Planen för den lediga tiden av dagen är att baka frukostbullar och att ta en skön dusch. Alla spår av gårdagens fulhet ska skrubbas bort. Wish me luck!


Ons 5/5-10

När man jobbar lång dag så måste klädvalet anpassas till detta. Senaste tiden har det varit apvarmt på jobb medan det fortfarande är ganska kallt ute. Så blir kofta och värme på vägen dit och lättklätt resten av tiden.. Solen skiner idag, men det blåser kallt. Känns som man nästan blev lite lurad av det fina vädret i söndags, då kändes det verkligen som vår. Nu verkar det ha tagit ett steg tillbaka. Kom värme!

Tshirtklänning: H&M Divided Black
Tajts: Smårandiga från H&M Everyday
Klocka: Testbild från runns.se
Nagellack: Latte 2 Go, H&Ms eget märke

Early in the morning

Släpade mig ur sängen kvart över sju idag. Lustigt det där, igårmorse var jag redan i full gång på jobbet vid den tiden...men idag orkade jag knappt hålla ögonen öppna. Tror det handlar om inställning, som det mesta här i livet. Anledningen till att jag gick upp så tidigt var dels att det var då babe jag sig av till bussen för att inleda sin nya karriär i Staffanstorp. Då får man stå ut med att åka tidigare:P Dels för att jag ville hinna träna innan jobb. Jobbar 12-20.15 idag, segt med stängning men vad göra. Stack till gymmet, körde crosstrainer och vanliga programmet...nu är jag lite smånöjd.. Har svårt med det där, att känna mig nöjd. När jag var yngre var jag betydligt bättre på det, nu ser jag bara framåt.. Suck, får väl jobba på det.

Tis 4/5-10

Ny dag, nya möjligheter! Lyckades med konsten att skutta ur sängen direkt när klockan ringde. Inte varje dag det händer. Inmundigar kaffe för fulla muggar, gäller att vara förberedd när dagen inleds så här tidigt.
Idag är en randig dag...
Klänning: H&M Divided Red
Strumpisar: Ribbade från H&M
Klocka: Testbild från runns.se
Skor: Låga, vita converse

Efter..

24 minuter tog det.. Höll på att tappa modet ett tag, inte kul när planer spricker. Måste bli bättre på att inte ta saker så hårt... Menmen! Hemma igen och har tagit mig en lång, varm dusch. Kände mig riktigt värd det:) Sitter invirad i babes morgonrock och tittar på nyheter och läser bloggar i detta nu. Får snart skutta i säng, jobbar 7-15 imorgon. Efter det är planen att spela beach, hurray vad kul! Hoppas vädret är på vår sida..

Snart..

Om lite mindre än en halvtimme ska jag möta upp Biffi, för att tillsammans med henne cykla iväg till Pildammsparken..
Vårruset!!
Gaah, jag är lite lätt smånervös...
Tänk om jag typ ramlar, inte orkar, kommer sist!!
Hjälp!
Emelie tycker att jag är tramsig och har lovat att stötta mig:)

Mån 3/5-10

Paniktaget foto, då jag ju egentligen borde vara påväg till jobb i detta nu. 9-15 jobbar jag idag, vilken underbar tid! Längsedan jag fick sluta i så bra tid. Ikväll står Vårruset på schemat, är sådär taggad får jag nog säga. Har legat lite väl mycket på latsidan den senaste tiden.. Menmen har ju Biffen med mig och känner jag henne rätt så kommer hon peppa och pressa mig att springa av bara satan:)

Klänning: NY! Slutar strax ovanför knäna, min nya favoritlängd:) Reafynd från Cubus
Strumpisar: 100 den från H&M
Klocka: NY! Testbildsklocka från runns.se
Örhängen: NYA! Röda blingiga hjärtan från Gina Tricot

MFF-TFF

Kvällen har spenderats på Swedbank Stadion där Malmö FF tog emot TFF.
Matchen slutade 2-0 och lyckan var total.
Malmö skapade massor med chanser och matchen var konstant spännande:)

Här stod vi..lite till vänster typ.
Bilder härifrån

Valborg + lördag och söndag

Oj, nu är snart hela helgen förbi... Att det alltid ska gå så fort. Hade en trevlig Valborgskväll tillsammans med Hampus och Elin i fredags. Elin bor i en jättefin lägenhet mittemot Parentesen.. Lagom att betrakta det sådär lite på avstånd. Blev grill, cider och semesterprat. Fick åka buss 130 hem, men var lite på lyset så hade glömt det dagen efter.. Bra sånt där.

Igår sov vi längelänge, sedan stack jag och köpte frukost. Tog det lugnt och städade lite här hemma, sen blev vi upphämtade av Jacobs föräldrar och åkte hem till dem i Lund. Jacobs moster har varit nere på besök i helgen.. Fikade och pratade, promenerade till Universitetshuset vid sex för att titta på när studentsångarna sjöng in våren. Mycket fint och stämningsfullt.. Det delades ut något typ av musikpris...som tillföll Ola Salo. Tyvärr var denne inte på plats, men det gladde likväl:) Promerade sedan tillbaka hem till babes föräldrar och blev bjudna på supergod middag. Avslutade kvällen med att titta på foto innan vi återigen fick placera oss på buss 130 för att komma hem..

Idag strålar solen från en klarblå himmel och vi har varit iväg och brunchat på Systrar och Bröder tillsammans med Lasse, Kerstin, Britta, Jonas och Sara.
Mycket trevligt och gott:) Var inne en sväng på Triangeln efter brunchen, fick bytt armband på min nya klocka. Fick ju hem en rosa eftersom den röda var slut hos leverantören.. Men rosa är ju verkligen inte min färg så planen var att försöka hitta ett rött armband att byta med. De hade de tyvärr inte så fick bli ett svart istället. Men det blev riktigt bra, känns som att den är mer lättmatchad nu också. Nöjd!

Nya klockan med nytt fint armband.
På bilden anas även nya, fina koftan från Cubus och de hjärtformade örhängena från Gina Tricot..


RSS 2.0