Halloweenfest hos Tora

Kändes först lite deppigt att det blev match på söndan, då jag ju var bjuden på Halloweenfest på lördan.. Var ju riktigt sigen på att gå all in;-) Som tur var så har jag alltid roligt tillsammans med min kära kursare, så det blev succé trots att jag fick ta det lite lugnt. Typ alla var jätteduktiga och hade klätt ut sig så fint; särskilt Linnéa i sin djävulsstass och såklart Marie som Einstein:-D Kände mig lite mesig, utklädd till älva som jag var...särskilt som jag fick ge upp och ta av mig vingarna ganska snabbt. Ajaja, ont att ha på sig vingar anpassade för 5-åringar. Efter avtagandet var jag utklädd till skridskoprinsessa istället. Funkade det med!

Skridskoprinsessa, Einstein och en zombie...




Innan vingarna åkte av, en älva!

Helgen

Haft en ganska go helg , kan konstateras. I fredagskväll blev det bio tillsammans med mannen, såg The Other Guys. Lite smårolig, Will Ferrell kan sina grejer. Förstår mig inte på visssa människor, typ sex personer blev utkastade från bion. De tillhörde alla samma grupp, och var typ 16-17 år nåt sånt. Sprang omkring och satt och skrek.. Hela publiken applåderade då de tvingades lämna salongen, haha!! Så onödigt, betala 95 spänn för två minuters film.. Menmen.

Igår blev det en lugn dag, nästan konstigt med matchfri lördag.
Cyklade till Stadsbiblioteket och lämnade böcker och promenerade sedan lite på stan. Sjukligt mycket folk, slutade med att vi tog en fika på David Halls torg. Något lugnare iaf. På kvällen bar det av till Lund för Halloweenfest hos Tora. Mycket trevligt, som alltid när jag hänger med valda delar av klassen:-) Pratade, sjöng singstar och hade allmänt kul. Stack därifrån vid två och var hemma...två! Bra där, med att ställa om till vintertid;-)

Idag inleddes dagen med brunch på Café Ceder, jag bjöd!
Wohoo, inte var dag! Kände att jag behövde grunda ordentligt inför sekretariatsittande och efterföljande match. Herrarna förlorade tyvärr med 3-2:-( Vi vann över Vindrarp med 3-0, spelade tyvärr riktigt oengagerat och ofokuserat. Men! En vinst är en vinst, nu är det bara att ladda om!


Nytt..

Utöver tröjklänningen som pryder min kropp idag så fick jag även med mig detta hem..
Plus tre par trosor, vanliga fina spetsstring.
Gällde ju att passa på.
Mannekängade i min ensamhet imorse, känner mig riktigt nöjd:-)

Tröja 199 kronor och leggins 99 kronor...
Och 20% på det:-)

Fredag 29/10-2010

TGIF! Redan fredag igen! Alltså, jag har sagt det förr men säger det igen: tiden går så s*tans fort just nu! Jag hinner knappt med! Nu är första delkursen avklarad, känns typ som det var igår jag satt på uppropet och var nervös, men samtidigt så sjukligt lycklig över att få vara där:-) Det känns ännu bättre nu, när man lärt sig lite..

Ledig idag, då vi ju skickade in artikeln igår.
Har inlett dagen soft med frukost och surf...men sen tog jag faktiskt tag i mig själv och städade lite. Skönt med nystädad lägenhet inför helgen:-) Jacob jobbar kort dag idag, så längtar och väntar på honom.. Igår efter träningen stack jag och Maria till tjejkväll på Gina Tricot på Entre.. Shoppade alldeles för mycket fint!! Till min(eller min plånboks) lycka satt en klänning dock inte så bra, så den ska tillbaka idag. Tror jag tar en promenad bort mot Värnhem, kan nog va skönt nu när det inte regnar längre..

Huu, ser så blek ut på varje bild!!
Hösten visar sitt riktiga ansikte:-p Och mitt hår blir superrött på bild, tror inte riktigt det är så i verkligeheten..
Topp/Klänning: NY! Gina Tricot
Tajts: Glansiga från Gina Tricot

Bränt

Igår brann min hårfön upp... Känns som en trend bland mina hårverktyg, för några år sedan vandrade min plattång samma väg. Jacob slängde ut fönen på balkongen och beklagade sig sedan över att det luktade bränt.. Suck! Känns lite segt, då det verkligen är en grej jag har behov av, dvs jag kommer bli tvungen att köpa en ny så snart som möjligt. Lite tur i oturen dock att vi åker till Ullared om precis en vecka:-) Ska låna systers fön fram till dess...så kommer nog klara mig.

En sån här hade jag...i finaste färgen.
Får se vad det blir för en den här gången..


Lek och gos

Igår, efter att artikeln blivit klar och Linnéa lämnat mig, så satt jag ensam hemma och läste. Skrev på fejjan att nu var jag ledig, och fick svar av Maja att då kunde jag ju komma på besök till dem. Åh, vad roligt!! Rusade till bussen, men tog mig tid att plocka upp lite fika på vägen. Hann vara där i några timmar, lekte med Milla, pratade med Maja och fick även hålla och gosa med Jolin.. Hon luktar alldeles ljuvligt...och har blivit så stoor! Så stor man nu kan vara när man är 3 månader;-) Hon har börjat le också, särskilt när Milla sjunger för och leker med henne. Gosingar, underbara att vara extramoster till.

I somras, här var Jolin typ två veckor...

Juli 2010, nybliven storasyster och en liten Jolin..
Båda iklädda nya fina kläder som de fick av mig och Jacob:-)

Onsdag 27/10-2010

Blev till att sega sig upp tidigt idag, fick ju inte pluggat något alls till PBLen igår.. Hittills har det inte hänt så mycket, blir till att ta tag i det nu! Idag är det back to school, ska bli riktigt kul:-) PBL 10.45-12.15, sedan lunch med mina kära kursare. Träning ikväll. Låter som en bra dag tycker jag..

Linne: Gina Tricot
Baseballjacka: Gina Tricot
Tajts: NYA! Monki
Klocka: runns.se

Tub

Ny, fin halsduk.
Kommer värma skönt i vinter.
Älskar tuhalsdukar, skönt att slippa ändar som fladdrar omkring.
129 kronor, från Gina Tricot

Fixardag

Ledig dag idag, då vi var så sjukligt duktiga igår och fick gjort klart hela kamratgranskningen.. Mycket bra! Känns lite skumt att ha en helt ledig dag, vilket den ju iofs inte är då vi ju har PBL-möte imorgon. Måste nog samla tankarna inför detta...

Lyxade till med ordentlig sovmorgon idag, slog upp ögonen vid halv tio.
Välbehövligt, då jag sov riktigt kass igårnatt. Ordentlig frukost(storhandlade igår) och sen iväg till Triangeln för nagelfix klockan 11. Skönt att korta ner och få fräscha naglar igen, hade gärna gjort detta betydligt oftare än var fjärde veckan. Menmen, man ska ha råd med det också. Köpte hårfärg och var iväg och fick brynen noppade. Det var typ tusen år sen, senast jag var där så tog hon alldeles för mycket så fick vänta ut dem. Nu betonade jag att jag ville ha tjocka.. Blev perfekta tycker jag.

Sen hem och möta upp syster, som hjälpte mig med att färga håret. Blev rödbrunt, hittade perfekta nyansen:-) Riktigt nöjd! Efter färgningen hade vi tråkigt, så tog bussen till Entre för att köpa värmeskydd. Fick även med mig finaste halsduken och reafyndade tajts hem.. Nice!


Inflyttningsfest hos Peppi!

Peppi har blivit med sambo, och firade detta med en fest:-) Kändes ju som det mest pefekta sätt att fira vår seger över Engelholm, 3-0. Har superflyt hela matchen, underbart! Carina är en klippa, vilken tur att vi kunde låna in henne nu när Maria skulle göra högskoleprovet. Carina och Petra såg tillsammans till att jag fick guldläge med singelblock hur många gånger som helst. Kaboom!! Lovely! Härligt att hela laget var med och bidrog till segern:-)

Men festen alltså!
Lyckades få med mig babe, bara det var ju en hit. Maria dök upp lite senare och höll på att inte komma alls då ingen hörde när on ringde. Menmen, löste sig till slut. En trevlig kväll, med en del volleybollsnack. Svårt att låta bli, till och med tränaren var ju på plats.




Peppis fina fluffiga mössa gick laget runt..
Tycker nog att Minh var snyggast.
När jag sa det svarade han att det bara var för att han har svart hår..
Nähää;-)

Peppi hade lite andra roliga hattar också;-)

Fredag 22/10-2010

Har flera dagar tänkt på att jag skulle köra på utsläppt hår...men sen har det blivit hästsvans varje gång. Men idag så! Det är ju trots allt fredag, och Jacob pratade om att vi ska gå på bio ikväll. Då vill man ju vara fin. Börjar känna att den 25e närmar sig, dvs jag har inga pengar.. Tur man har en tät man;-)

Linne:
Gina Tricot
Kofta: Camden Market, London
Tajts: Gina Tricot
Ute: Converse, One Star och vinterjacka från MQ

Ringmärkta...

Igår förlovade sig Jonas och Sara!! Wohoo, grattis grattis grattis! Helt underbart, och jag är såå avundsjuk! Inte så att jag egentligen skulle vilja förlova mig nu, men ändå! Så romantiskt och härligt, blir helt rysig.. Grattis till er igen!

Uppe med tuppen idag igen, dock var det riktigt segt och svårt.
Nu har solen också orkat upp, vilket gör att allt känns lite roligare. Dagens plan är att fara till Lund för att plugga med Linnéa. Vår hjärnor orkade inte riktigt hela vägen igår, så blir till att ta nya tag idag:-) Nu köör vi!!!

Här är finingen jag drömmer om att bo i denna vinter...
"Bara" 3000 kronor, puuh!
Får nog fundera lite till på den.


Torsdag 21/10-2010

Är så sköönt att ha tagit fram vinterjackan, slipper titta ut genom fönstret med skräck i blick varje morgon. Sen får vi se hur länge den räcker, talas ju om att det ska bli den kallaste vintern på 1000 år!! Gaah, då kommer man nog frysa i vilket fall. Överväger starkt att investera i en riktigt tjock och varm sak. Men den jag helst vill ha är svindyr.. Hmm, får se...den lär ju vara med länge. Ska kolla runt lite innan jag bestämmer mig.

Linne: Långt från Gina Tricot
Tröja: H&M Divided Black
Tajts: Monki
Ute: Minnetonkas från Ullared och jacka från MQ

Trött...

Var så sjukt trött igår när jag kom hem från träningen..
Nästan övertrött, hjärnan gick på högvarv.  Men när jag väl slappnade av så däckade jag rejält, skönt! Hade en riktigt bra pluggdag igår, Linnéa var här från 10-16. Pluggade, paratade strunt, tog en promenad, lunchade och drack kaffe/te. Mycket annat, men vi fick ändå en massa gjort. Känns bra, ska ses idag också...hoppas på att kunna färdigställa. Vore nästan för bra:-)

Verkar vara fint väder idag...
Härligt med sol, efter gårkvällens isregn.. Kallt som satan var det!

Tisdag

Har suttit hela morgonen med tänt ljus vid köksbordet.. Frullat, druckit kaffe och faktiskt fått skrivet en del på artikeln. Känns bra, fick inte gjort ett dugg igår då jag istället la tiden på att baka bröd, läsa bloggar och titta på teve. Menmen, nu har jag presterat lite iaf. Börjar dra ihop sig, på måndag ska den. Inplanerad skrivarverkstad imorgon, då kommer Linnéa hit så vi kan jobba ihop:-)

Idag blir det skola 10-12, sen har jag bokat in mig på vattengympa klockan 14.
Ska bli riktigt härligt att få plaska runt i en varm bassäng, särskilt nu när det är så kallt.. Burr! Hoppas på att kunna hitta på något kul ikväll, nu när kvällen är ledig. Får se vad det blir, känns som det lutar åt att gosa ner sig i soffan med Jacob och en film... Vill se Monty Python:-)

Vinst i Jönköping, mot dubbelt motstånd...

Blev en lång volleybolldag i lördags, inte helt smärtfri! Slutade 3-1 till oss, efter en match mot dubbelt motstånd. Peppi beskrev scenariot väldigt bra på hemsidan; en skandal! Under inspiken var jag så förbannad att jag skakade, har aldrig varit med om något liknande under mina år som volleybollspelare.. Och det har hunnit bli några stycken.

Menmen, en vinst är alltid en vinst!
Och vi fick med oss tre fina poäng. Avslutade den kvällen hemma i soffan tillsammans med Jacob och Biff. Emelie kände sig ensam och ville se på tv, klart man ställer upp! Söndagförmiddag gjorde vi stan och Biff uppdaterade sin vintergarderob med en massa snyggt:-) Jag var personal shopper, riktigt kul! Sen for jag och Jacob till Lund, först ut till Nova för att shoppa upp ett presentkort från Cervera. Blev en fin kastrull, gud vad vuxen man är! Sen blev det middag hemma hos Lasse och Kerstin, tack tack!

Jönköping nästa!

Uppe med tuppen för avfärd mot Jönköping!
13.00 är det match, nu laddar vi!

Bästa laget:-D!!!

Fredag

Lite synd om mig idag... Har fått en jätteförkylningsblåsa på underläppen, det gör ont och känns fruktansvärt äckligt:-p Blää!!!

Gjorde typ ingenting igår, bakade bröd och var och handlade.
Det var allt! På en hel dag, som egentligen borde ägnats åt plugg. Menmen, inget att vara ledsen över...får ta tag i det idag istället. På måndag måste vi börja skriva, en vecka kvar då bara ju..

I övrigt måste jag städa idag...bokklubb ikväll!!
Har dessutom några sidor kvar av boken...den är ganska seg kan jag meddela. Undrar lite smått över de bakomliggande tankarna till valet. Vi brukar alltid få välja och rösta mellan fyra-fem böcker, denna gång var detta den mest normala. Hmm! Jaja, denna gång har jag gjort urvalet...temat är systrar! Kommer nog bli en trevlig kväll, måste bara röja i rövarnästet först!

Annie på Skånebesök:-)

Innan gårdagens träning blev det middag hemma hos Biffen, tillsammans med henne och Annie!! Annie, som övergett oss för huvudstaden, vara nere på jobbesök i Skåne och passade på att klämma in middag och volleybollträning med oss i Malmö. Jättetrevlig middag, god mat och massa prat. Tiden flög verkligen iväg, och helt plötsligt stod man där och sa hejdå igen;-( Nu måste jag och Biffen verkligen ta tag i planerna på en tur till Stockholm!! Måste måste!!


Fest hos Marie!

Borde ta vara på den tidiga uppgången och ägna mig åt djupa studier. Men som vanligt fastnar man så lätt vid datorn. Nu har jag ju till och med skaffat Facebook! Wohoo, några år senare. Blev lite pirrig i magen när det nu syns att Jacob är i ett förhållande med mig. Gick nog att lista ut innan också, men ändå! Nu är det for real, haha!!

Hade med mig kamera i helgen, men knäppte inte en enda bild.
Detta delvis pga att Marie hade en sån fin kamera. Vet dock inte om bilderna blev så fantastiska;-) Men det syns vem det är iaf...alltid något. Under kvällen kom jag och Marie fram till att vi båda gillar Säkert! fantastiskt mycket. Så nu är biljetter bokade, konsert på Mejeriet 2 december. Hurray!

Får hjälp av Helena med att öppna min cider. Störigt med långa naglar ibland, typ när man inte kommer åt alkoholen:-) På bilden syns i övrigt Annelie, Lisa, Linnea och Tora.

Sista bilden; Emma, Helena och jag

Första; Marie, kvällens värdinna

Hade en riktigt rolig kväll, detta måste vi verkligen göra om snart!

2 och 10


Idag är det min och babes dag...

Vi kommer typ inte träffas alls idag.
Menmen, överlever nog.
Jacob, du är det bästa jag vet

Onsdag 13/10-2010

O happy day! Or not, haha! Svårt att se glad och pigg ut när man tvingats ur sängen klockan sju för att kunna visa upp sitt badrum för en eventuell kakelsättare. Är nu inne på dagens andra kopp kaffe, känns som det är bli en del innan skolan börjar klockan 13. Kuul, skola 13-16:-p Men är glad ändå, för ikväll ska jag få träffa Annie!! Hurra, min favvopassare är nere från storstaden och hälsar på. Hon ska vara med och träna också!

Linne: Långt, typ cerise från Gina Tricot
Tröja: H&M Divided Black
Tajts: Zara

Hutter och burr!!

Det är kallt ute! Usch, har insett att jag inte har någon riktigt bra jacka för denna typ av väder. Dvs snorkallt, men inte vinter ännu. Kan inte med att dra fram vinterjackan, för vad ska jag då bära när snön kommer. Det talas liksom om att vintern 2010/2011 kommer bli den kallaste på 1000år!! Huu!!

I alla fall! Har surfat runt och kollat efter en mittimellan jacka. Hittade denna fining hos Bubbleroom. Tipsade först Biffen om den, men hon tyckte att den var för glansig. Så jag kanske slår till själv istället, tyckte nämligen att den var alldeles perfekt glansig;-) Jacob gillade inte volangen...jag tycker att det är den som gör det! 499 kronor, cashing!


Heaven and hell...

Helgen var himmel och helvete kan man kanske säga...mest himmel faktiskt. Match mot Göteborg som slutade 2-3, nu vill jag bara glömma den:-( Tror samtidigt det var bra att vi fick ett uppvaknande redan nu,  vi har haft det lite väl glidigt. Nog inte insett hur pass mycket mer ansvar vi själva måste ta detta år. Menmen, nu laddar vi om!!! I helgen möter vi Jönköping borta, då hoppas jag att det lag jag känner är tillbaka!

För att glömma sorgerna for jag till Lund, fest hos Marie i klassen.
Wohooo, det var verkligen rätt val! Hade jättekul, satt inklämda i Maries lilla rum, pratade, drack cider, åt chips och lyssnade på musik. Sen blev det utgång på Wermlands, härligt att inta nationerna igen:-) Kände mig lite lyriskt, gillar verkligen mina kursare.. De är så sköna och härliga!

Mådde riktigt bra i söndags, tur eftersom en Jacob och Karin-dag var planerad.
Inledde med brunch på StKnuts bageri, sedan en promenad på stan innan vi hoppade på tåget till Lund. En och en halv handbollsmatch, som båda slutade med Lugi-vinst, sen for vi tillbaka till Malmö för att käka pizza med Biffen.. Som sagt, mest himmel:-)

Torsdag

Idag börjar inte skolan förrän klockan 15... Känns lite skumt, ledigt men ändå inte. Har ju en massa som behöver läsas. Jaja, hittills har jag lyckats släpa mig ur sängen och intagit frukost. Bra start:-)

Var verkligen helt sne på det igår.
Trodde jag började nio...när jag egentligen skulle börja kvart i elva. Hmm. Men, tog vara på tiden och satte mig och läste iaf. Sen hade vi PBL och fick massa beröm, sitter aldrig fel. Gillar verkligen min grupp, vi är typ bäst;-) Lunchade och gick och köpte kaffe innan eftermiddagsföreläsningen. Fin dag, var hemma strax efter fem. Mat och sen iväg till träning. Fys med mer fokus på armar...pust! Märktes att vi inte riktigt är vana, lite småsega i bollövningarna. Menmen! Snart är vi igång!

Känns konstigt att veckan gått så fort, kan verkligen inte komma från det..
Snart är det helg igen, då står match mot Göteborg på schemat. Börjar bli lite nervig, samtidigt som det ska bli fantastiskt kul såklart:-)

Onsdag

Uj, redan onsdag! Veckan springer på i en hiskelig fart!

Igår var det skola 10.15-12.
Egentligen tänkt att ha handledning till nya artikeln efteråt, men handledaren var sjuk så fick en tidig dag istället. Lunchade sushi tillsammans med några kursare, sedan hoppada jag på bussen till Svedala. Dagens mission var att tråckla ihop ett par nya gardiner till köket hemma. Hann, innan symaskinen plockades fram, med att fika med pappa och Maria och sedan köra ut till Bokskogen för en 7 km joggingtur. Riktigt härligt väder:-) Lovely!

Slutade med att gardinen var klar typ kvart i tio, och att mamma fick sy efter att jag varit tvungen att sprätta upp typ 2 meter:-p Menmen, nu är de färdiga och fina...ska stryka och hänga upp dem senare idag. Men först skola, 9-16!

Helgen och gårdagen

Volleybollpremiär i lördags!! Och vilken premiär! Vi kom, vi såg, vi segrade! Hade varit lite nerviga innan, mycket beroende på en artikel som tidigare hade publicerats i City...där Lund pratade om sin elitseriesatsning och sina nya spelare. Menmen, 0-3! Peppi skrev så fint på hemsidan efteråt, finns här!

På kvällen blev det partyparty!
Pizza hemma hos Hannis och sedan utgång på Etage. Jag, Emma och Hannis cyklade dit. Jag hade Hannis på pakethållaren och det gick så bra och fort så. Dansade järnet och hade jättekul, sedan skulle jag hem. Då blev jag rädd och vågade inte gå, så la dyra pengar på en taxi. Kändes ändå värt, skönt att slippa bli överfallen. Däckade rejält hemma, släpade mig inte ur sängen förrän klockan 15 dagen efter. Tittade på film och slappade, Jacob gnällde. Han kallade mig lat, så kompenserade på kvällen med att dammsuga, damma, städa toaletterna och skrubba nästan alla skåp i köket.. Pust, duktigt!

Jag dansade runt i denna ursnygga klänning. Väldigt Karin!


Igår var det tillbaka i skolan igen, ny del av kursen.
Denna gång handlar det om kunskapsorientering, spännande.. Två föreläsningar, lite tungt på slutet. Sedan hem, baka bröd och laga mat. Träning på kvällen, nu är de nya rutinerna igång...kändes riktigt bra:-) Nu kör vi!

Fredag 1/10-2010

Oktober! Nu är hösten officiellt här och jag inleder denna månad med jobb! 9-14 på Nova Lund, efter det måste jag sticka in till biblioteket för att lämna tillbaka böcker som är försenade:-p Surt, de behövs till nästa vecka och jag har inte ens öppnat dem... Menmen, blir till att ställa sig i kö igen.

Nu måste jag bege mig, ska bort till Centralen och fylla på mitt busskort innan jag beger ig mot Lund.


Klänning: H&M Everyday
Tajts: Monki
Örhängen: Blingade guldrosetter från H&M
Skor: Vita converse, One star

Torsdan

Blev en himlans massa möten igår, först dök Petra upp vid tio.. Lite överraskande så där, vilket såklart innebar att hemmet såg ut som ett bombnedslag.. Man måste förvarna innan man kommer på besök, annars kan man inte förvänta sig nåt!! Menmen, snackade fram till att jag var tvungen att sticka till nästa möte...som innebar plugg. Var sjukt nere när jag gav mig av, dock hade hoppet återkommit något eftersom jag jobbat på och redan hunnit ändra en del. Sen hjälptes vi åt, och får nog tycka att slutresultatet blev riktigt bra. Lovely! Tänk att det gick ändå. Idag ska min artikelkompis skicka in hela rasket, hoppas nu bara lärarna gillar det också..

Mitt i plugget fick jag mess av Petra, som ville ses igen!
På cykeln och ner till stan, blev möte och lunch på EspressoHouse. Petra var otrogen mot sin nya arbetsplats, inte bra;-) Pratade volleyboll och kom fram till bra lösningar! Nu är vi bossar, haha!!

Hem och käka och sen iväg till träning och möte.
Laget gillade vår idé så nu hoppas vi bara att det ska gå bra. Premiär i helgen och vi har tappat en spelare:-( Blir till att låna.. En fantastiskt rolig nyhet är dock att Pernilla har gått över till oss!! Hurray!! Trots att hon bor i Smålands skogar så ska hon försöka komma ner och träna lite då och då och även spel matcher med oss:-) Underbart!

RSS 2.0