Premiär

Idag drog säsongen igång:) Vi mötte Halmstad...och tyvärr så förlorade vi:( Menmen, inte så konstigt kanske med tanke på att vi aldrig spelat någon match tillsammans innan, inte ens en träningsmatch. Vi gjorde en hel del bra grejer, men sammantaget alldeles för många onödiga misstag, till exempel nätberöringar. Hatar sådant, det är så onödigt:p

Btw måste jag säga att Jessa är en fantastisk coach! Till skillnad från tidigare tränarerfarenheter så känns det som att hon ser realistiskt på matchen. Hon insåg att vi inte kunde vinna, och sporrade oss då istället till att göra bra saker och att fokusera på sådant vi kunde göra något åt. Jag gillar det. Och det känns som det bara kan bli bättre:)

Nästa match är borta  mot Ljungby lördagen den 11 oktober... Då får Maria vara med och spela, hurray!!! Hennes licens blir inte klar förrän imorgon, känns ju lönt!! Jävla Svedala, om ni hade lagt lika mycket tid på att fixa våra övergångar som ni gjort på att sura och gnälla på Malmö så hade övergångarna varit klara i juli...eller något ditåt. Menmen, inte mycket att göra åt nu. Nästa helg, då jävlar!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0