Premiärhelg!!

Trodde jag skulle dö i lördags när klockan ringde 05.00!! Usch för att gå upp så tidigt.. Men när vi väl fått upp värmen i minibussen, vilket väl skedde i höjd med Jönköping, så var det en ganska trevlig resa. Anlände hufvudstaden vid två och checkade in på hotell Ingrids föräldrar...vilket visade sig vara en högvinst, för jäklar vilken fancy lägenhet! Låg på Norr Mälarstrand, man kunde gå vilse i lägenheten, rummen var vackra och där fanns tre toaletter. Plus att Ingrids snälla föräldrar serverade oss fantastisk god mat!! Underbar vistelse ur ren boendesynpunkt alltså:) Biffen kunde tänka sig att stanna kvar för alltid;)

Trots att vi var på plats så tidigt lyckades vi komma sent till matchen.
Detta pga kass vägbeskrivning, mörker och snö. Stressade in i hallen och hann värma upp och bolla in. Lite kaos då vi nekades individuell inspike, vilket är en rättighet att få om man vill. Anledningen var att domaren inte kände till regeln:p Kass!!!! Kommer anmälas.. Menmen, vi klarade att fokusera ändå, och vann till slut matchen med 3-2. En riktigt laginsats:) Utförligare referat finns här!

Sjukt nöjda återvände vi till vårt luxuösa boende, fick en fantastiskt god middag med efterrätt (som Jessa godkänt) och somnade sedan in.
Alla sov som prinsessor, svårt att göra annat med den utsikten - Mälaren och Södermalm. Vaknde upp till en ny matchdag och for iväg till Uppsala. Min stad, känns det fortfarande lite som. Spelade i en iskall hall, där jag tidigare spelat SM-kval med Tierp...long time ago. Uppsala hade betydligt renare spel än Solna och matchen var tight. Vi pressade bra, men hade lite svårigheter att ta oss ur våra dippar. Det är veckans träningsfokus:) Matchen slutade med förlust 3-2.. Dock är vi nöjda med insatsen, så resan hem blev inte alltför tyst.. Referat finns här!

Lite kyligt på vår promenad...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0