Valborg + lördag och söndag

Oj, nu är snart hela helgen förbi... Att det alltid ska gå så fort. Hade en trevlig Valborgskväll tillsammans med Hampus och Elin i fredags. Elin bor i en jättefin lägenhet mittemot Parentesen.. Lagom att betrakta det sådär lite på avstånd. Blev grill, cider och semesterprat. Fick åka buss 130 hem, men var lite på lyset så hade glömt det dagen efter.. Bra sånt där.

Igår sov vi längelänge, sedan stack jag och köpte frukost. Tog det lugnt och städade lite här hemma, sen blev vi upphämtade av Jacobs föräldrar och åkte hem till dem i Lund. Jacobs moster har varit nere på besök i helgen.. Fikade och pratade, promenerade till Universitetshuset vid sex för att titta på när studentsångarna sjöng in våren. Mycket fint och stämningsfullt.. Det delades ut något typ av musikpris...som tillföll Ola Salo. Tyvärr var denne inte på plats, men det gladde likväl:) Promerade sedan tillbaka hem till babes föräldrar och blev bjudna på supergod middag. Avslutade kvällen med att titta på foto innan vi återigen fick placera oss på buss 130 för att komma hem..

Idag strålar solen från en klarblå himmel och vi har varit iväg och brunchat på Systrar och Bröder tillsammans med Lasse, Kerstin, Britta, Jonas och Sara.
Mycket trevligt och gott:) Var inne en sväng på Triangeln efter brunchen, fick bytt armband på min nya klocka. Fick ju hem en rosa eftersom den röda var slut hos leverantören.. Men rosa är ju verkligen inte min färg så planen var att försöka hitta ett rött armband att byta med. De hade de tyvärr inte så fick bli ett svart istället. Men det blev riktigt bra, känns som att den är mer lättmatchad nu också. Nöjd!

Nya klockan med nytt fint armband.
På bilden anas även nya, fina koftan från Cubus och de hjärtformade örhängena från Gina Tricot..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0