Norsjö by weekend

Trots att helgens färd var lång och ganska segdragen så hade vi samtidigt fantastiskt kul och en hel massa interna skämat har sett dagens ljus. Har alltid så sjukt kul med mitt lag, särskilt då när vi vinner såklart.. Och det gjorde vi ju, med 3-0 till och med. Under uppresan var alla något samlade. Samtidigt som vi pratade och skojade så märktes att fokus alltmer började komma hos alla. På hemresan vara vi bara glad, lyckliga och höga på socker:)

Några i laget lyckades charma konduktören så pass att vi fick två egna kupéer...nice! Dock lyckades det på något sätt bli lite trångt ändå, tur att vi inte var fler. Jag och Annie sov där nere och höll på att frysa ihjäl. Värme stiger ju som bekant och där uppe låg Petra och Peppi inlindade i varsin sovsäck och svettades.. Därav stängdes värmen av:p
På promenad inför matchen, för att insupa frisk luft och spana efter renar. Hittade tyvärr inga sådana, men istället några sparkar utanför ett hyreshus. Tog ett snabbt foto och kutade sedan iväg. Om någon såg oss måste de trott att vi var galna. Vi besteg även ett "berg" (en, i skånska mått mätt, gigantisk snöhög), hittade en scoter och en översnöad bil och kastade snö.

Ojdå, något djupare än jag trodde:)

Pimpad hall...blev hjärtligt mottagna, haha!!

På väg hem igen, med en vinst i bagaget.
Bilden ovan är tagen i Bastuträsks väntsal. Här fanns bok- och klädförsäljning, mycket pittoreskt;)

Busschauffören varvade fokus på vägen med att tittat rakt upp i försöken att följa den tecknade filmen som visades i bussen. Creepy! Ovan synes även en liten del av allt vårt godis...mums!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0