Kroatien

Hemkommen idag...efter en 28 timmars busstur genom Kroatien, Slovenien, Österrike, Tyskland och Danmark. Pust, de 27 timmar som nerresan tog kändes betydligt kortare. Menmen!! Har haft en fantastiskt skön, trevlig och rolig vecka. Varmt som bara den i luften och salt och svalt i havet. Lugnt  och skönt på dagarna och middag och alkohol på kvällarna. Lovely! Enda bristen var att det endast fanns två fläktar på fyra rum...dvs, pust de nätter då fläkten var i ett annat rum. Men det gick.


På en rastplats i Tyskland, framför vår fina buss:-)


Bild tagen i retsyfte för att skicka till de andra som fortfarande befann sig på svettig resa mot ön. Vi kastade oss i plurret så fort vi kom fram, underbart!


Utsikt från vårt palats! Bodde i ett jättefint hus, med ca 50 meter till havet.


Käkade ute alla dagar utom en, då vi grillade fisk hemma.. Hängde en hel del på vår altan, varmt som attan på dagarna och riktigt behaglig på kvällarna. En dag besökte vi Biograd, vilket väl var sådär förutom att jag där åt resans godaste glass:-) I övrigt tillbringades den mesta tiden nere på bryggan, där det även fanns en bar som serverade kaffe och iskall cider närhelst man ville. Fantastiskt!

Fler bilder kommer, då de andra varit betydligt flitigare med sina kameror än vi..
Jag glömde min kamera och Jacob tog med sig sin urladdade. Haha!! Vi fick klara oss med babes mobilkamera. Funkade faktiskt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0