Elins 30-årskalas på Strandbaden

Hade en härlig dag nere i västra hamnen tillsammans med Biffen igår.. Låg och stekte och vågade oss även på ett dopp från bryggan. Var kallt som bara den, men nu är premiärdoppet avklarat iaf. Stannade till två, sedan blev det att hasta hem för att fixa sig inför kvällens festligheter. Syrran dök upp vid tre, anlände till förfesten hos Biffi vid halv fem typ..

Pratade, drack sommarcider och hade det allmänt trevligt. Blev en del volleybollsnack och planerande inför hösten. Om allt går som vi vill så kommer vi ha ett riktigt grymt lag i höst. Hoppas!! Fick snabba oss iväg till bussen, Biffen är snabb som bara den i sina höga klackar. Jag halkade efter, trots ballerinaskor. Lång, men trevlig busstur...för alla utom Mia som höll på att kissa på sig. Stackarn, hon satte direkt kurs mot buskarna när vi väl kom av;-)

Elin var så fin på sitt kalas, med vacker klänning och fixad frisyr. Bjöd på en fin middag, med lite torr kyckling...dock sköljdes den ner med god cider. Tårtbuffén var inte heller fel...var ju tvungen att smaka av alla.

Vid tio öppnade klubben och vid elva, halv tolv började det strömma upp andra människor på övervåningen där vi var. Dansade och hade kul, fram till att jag drabbades av akut trötthet. Så blev till att ta bussen hem vid kvart över tolv...sedan sussade jag sött.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0