Danmark by day.

Köpenhamn igår. Trodde först att vi inte skulle komma iväg alls, tåget var försenat och sedan stod vi still i typ en halvtimme pga ett signalfel:-p Menmen, tur att vi hade gott om tid. Synd om alla dem soom pendlar till sina jobb när det är så här... Hörde många telefonsamtal där folk förklarade och sa att de skulle snabba sig allt de kunde.

Menmen, vi kom fram till slut och inledde med lunch.
Riktigt mysig restaurang, belägen på Ströget men helt okej priser ändå. Sedan gick vi i en massa affärer, skor till babe var målet. Detta var även hela anledingen till att vi överhuvudtaget åkte till Köpenhamn. Jacob hade nämligen kollat "alla" affärer i hela Malmö och hela internet utan resultat;-) Men i Köpenhamn finns allt, och babe hittade till slut ett par skor! På Zara, det finns ju inte i Malmö, haha!! Själv shoppade jag också lite, bland annat en svart kofta, glittriga festskor, en svart stickad tröja och ett par svarta converse till halva priset! Wohoo! Fikade på Baresso som var belägen i en bokaffär, cappuccino och ljuvlig morotskaka.. Mums!

På kvällen blev det linssoppa, vörtbröd med skinka och slutligen kaffe med torkad mango till.
Kollade på Änglagård, den första filmen. Som jag aldrig sett! Skam! Men nu så! Ganska bra, lite kul att man typ kände igen alla skådespelarna..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0